Log in

View Full Version : Cult akroates A8lhtikwn ekpompwn sto radiofwno

Bullet
09-01-2006, 07:59
autoi pou thlefwnoun bebaiws

alexhs (o tekmiriomenos panathinaikos) pou thn exei kanei meta to 5-1 ths bremhs (krima giati eliwna sto gelio mauta pou elege,eidika gia ta podia tou rivaldo)

zizits kai gios tou (oooo gkotzos gkotzos gkotzos)

tasoulhs (pou egine kai melos tou sport fm pleon :P ) -pou na akousete spotaki pou ton exoun balei na kanei perigrafh agwna e8nikhs elpidwn na liwsete

basilakhs (apo kamatero) all time classic mexri kai apo ton sprint fm ton 8ymamai na pernei kai na kanei reportaz aek me metagrafes typou raul ktl lol

oloi autoi synh8ws pernoun kai sta 3 a8lhtika radiofwna kai einai talented :P

peite kai seis kanenan mh tous pw olous monos mou :P

Darkling
09-01-2006, 10:25

alexhs (o tekmiriomenos panathinaikos) pou thn exei kanei meta to 5-1 ths bremhs (krima giati eliwna sto gelio mauta pou elege,eidika gia ta podia tou rivaldo)

κι αυτος επαιρνε σε Σπριντ ΦΜ τον ακουγα σε μια εκπομπη ενος βαζελου γιατρου τα μεσανυχτα. δε μου πολυαρεσε η εκπομπη παντως, χαχαχ

Angelcurse
09-01-2006, 10:28
dn 3erw an pianetai alla kathe paraskevi sto dikigoro tou diavolou evgaine i louka k epefte trelo gelio :P

dyingfreedom
09-01-2006, 13:49
ΠΟΙΗΤΗΣ

Eulogy
09-01-2006, 14:42
simera sto soprt fm to prwi peire ena paoktzis kai leei (kapws etsi ) "paraponiountai kai oi panathinaikoi gia tin diaitisia.. an einai na bgalei o pao video clip, emeis prepei na bgaloume video club.."

:rofl: :rofl:

Bullet
09-01-2006, 14:56
o mpekris o MPA MPAI pou bgainei ta bradia einai ypercult

Dr. Death
09-01-2006, 16:15
o basilakhs ap to kamatero einai 8eos...einai eidwlo... edw kai kamposa xronia h aek ka8e bdomada ftiaxnei ghpedo kai pernei enan paikth apo e3wteriko megalo talento....ths poutanas exei ginei.

pantws einai kalo prezonia kai atoma me eidikes ikanothtes na pernoun thl sta a8lhtika radiofwna kai na lene ta dika tous ..tous dinei xara kai ayto einai kalo.

Darkling
09-01-2006, 16:33
ε, ναι, αυτος απ το Καματερο εχει στανταρ καποια παθηση.

cloud
09-01-2006, 16:56
Έχω πολύ καιρό ν' ακούσω τέτοιες εκπομπές αλλά θυμάμαι Βασιλάκη απο Καματερό και τον Τασούλη.
Θυμάμαι τον περιπτερά απο Αθήνα που έπαιρνε συνέχεια τα μεσημέρια στου Μπάμπη κι έκαναν κόντρες με τον "ποιητή". Επίσης ένα βλάκα που έπαιρνε πάλι στον σπορ fm κι έκανε τη φωνή του ντόναλντ.
Θυμάμαι και τον μόνο σοβαρό χρήστη τηλεφωνικών γραμμών αθλητικών σταθμών, τον Λυμπερόπουλο που έπαιρνε Μπραουδάκη μεταμεσονύκτια.

Darkling
09-01-2006, 17:07
Επίσης ένα βλάκα που έπαιρνε πάλι στον σπορ fm κι έκανε τη φωνή του ντόναλντ.

αχαχαχχαχα γαμουσε αβερτα αυτος.

House Of Low Culture
09-01-2006, 17:22
o mpekris o MPA MPAI pou bgainei ta bradia einai ypercult

αφτός είναι θεός πράγματι. Τον έχω πετύχει πολλές φορές.

ΥΓ:
Δεν είναι ανάγκη να απαντήσεις από κάτω.

AngelOfSorrow
10-01-2006, 16:42
osoi den exete akousei to sxwremeno ton parasidi den exete akousei tpt.oloi oi akroates pou tilefwnousan itan enas ki enas.

sinithws oi cult akroates einai se ekpompes cult dimosiografwn.

blackbird
10-01-2006, 17:20
o paoktzis pou evgaine persi sto raptopoulo sto metropolis otan epefte o aris kai ekraze,kai ypotithetai epsaxnan oi superades na ton vroun kai na ton deiroun, itan ola ta lefta.o wanker mou elege na vazw metropolis otan epernai tilefwno o typas..o wanker thymatai pws ton elegan

Eulogy
10-01-2006, 17:45
plaka plaka o wanker pou einai??

ekei ekei stin b ethniki 8)

Daffy
10-01-2006, 18:34
o paoktzis pou evgaine persi sto raptopoulo sto metropolis otan epefte o aris kai ekraze,kai ypotithetai epsaxnan oi superades na ton vroun kai na ton deiroun, itan ola ta lefta.o wanker mou elege na vazw metropolis otan epernai tilefwno o typas..o wanker thymatai pws ton elegan
eptalofitis legotane

AngelOfSorrow
10-01-2006, 20:42
7lofos

doksa kai timi

wanker
12-01-2006, 22:49
paron

gia osous 8ymountai: FOUNTOGLOU

Daffy
13-01-2006, 00:08
paron

:rofl:
enas filos mou eperne svarna oles tis athlitikes ekpompes(tileoptikes kai radiofonikes) kai to kane(mellontikos ER user)

Bullet
13-01-2006, 16:23
balte sport fm twra
mpamph...SAGAPAAAAAAAAAWWWWW....esena kai to gewrgato mpamphhhhhhh

tiiiii ginetai???

AngelOfSorrow
13-01-2006, 16:32
paron

ayto tou to legane gia to xrimatistirio?

Daffy
29-06-2007, 01:05
NIKOLAS

Bullet
29-06-2007, 01:10
έχει τύχει 2-3 φορες και έχω ακούσει τα μεταμεσονύχτια του metropolis,καλά για μπάλα μιλάνε ποτε?

όλο για θρησκείες πολιτικά και αερολογίες συζητούσαν

Daffy
29-06-2007, 01:15
έχει τύχει 2-3 φορες και έχω ακούσει τα μεταμεσονύχτια του metropolis,καλά για μπάλα μιλάνε ποτε?

όλο για θρησκείες πολιτικά και αερολογίες συζητούσαν
zouka akouses(milan tzourtzevits)

einai klassika aftos k alloi 2-3 stantar akroates k lene aerologies oli tin ora.san na vgainoun gia kafe k na ta lene

Bullet
29-06-2007, 01:20
κατι σε στυλ μαρμιτα σε ραδιοφωνικο δε παιζει;

wino
29-06-2007, 01:21
megalos 8eos kai o daskalos!
Evgaine se sport fm otan ekane mia tsonta ekpomph to vradu pou eixe stamathsei o gerasimou na kanei ka8e vradu

- daskale mou eipe na paw na gamh8w kai oti eimai malakas
- na tou peis Xi Ksi Digama (den exw ellhniko plhktrologio sorry...)

ta amhn amhn tou poihth einai daskalos copyright

kai epishs

8elw na pw sthn agia varvara mou oti thn agapw polu

Daffy
29-06-2007, 01:31
κατι σε στυλ μαρμιτα σε ραδιοφωνικο δε παιζει;pou k pou fernei o raptopoulos stin ekpompi tou sto metropolis ta kamaria tis polis mas(mpougatsa,tregia k ntrouligk)

Raven Lord
29-06-2007, 10:02

κι αυτος επαιρνε σε Σπριντ ΦΜ τον ακουγα σε μια εκπομπη ενος βαζελου γιατρου τα μεσανυχτα. δε μου πολυαρεσε η εκπομπη παντως, χαχαχ

αχαχαχαχ ο γιατρός μεγάλη αρρωστάρα. σπριντ φμ δεν άκουγα ποτέ αλλά είχα γνωρίσει όλη αυτή την παρέα που έπαιρνε τηλέφωνο στην εκπομπή του γιατρού μέσω κοινού γνωστού. είχαν κάτι σαν σύλλογο και κανόνιζαν μιτινγκ για φαΐ και τέτοια. κανονίζαμε και κανα 5χ5 που και που.

PainOfSalvation
29-06-2007, 10:15
NIKOLAS

ayto.

"vreeeeee oi metoxes reeeeee xerete re pou einai oi metoxeeeeeees? fytaaaaaaa....re sas potizoun reeeeeeeee.....re aytos o zagorakis manthli na klapsei den exei reeeeeeeeeee...me daneiko sakaki kykloforei"

Mitsmann
29-06-2007, 12:07
αχαχαχαχ ο γιατρός μεγάλη αρρωστάρα. σπριντ φμ δεν άκουγα ποτέ αλλά είχα γνωρίσει όλη αυτή την παρέα που έπαιρνε τηλέφωνο στην εκπομπή του γιατρού μέσω κοινού γνωστού. είχαν κάτι σαν σύλλογο και κανόνιζαν μιτινγκ για φαΐ και τέτοια. κανονίζαμε και κανα 5χ5 που και που.

ρε, ηταν η αδερφη μου μαζι μ αυτους. (τελειωμενο βαζελακι η αδερφη μου.)

solution_AK-47
29-06-2007, 12:37
τελειωμενο βαζελακι η αδερφη μου.

:!: :!:

Mitsmann
29-06-2007, 12:54
ε, το πρασινο προβατο της οικογενειας τι να κανουμε. τα τελευταια 3 χρονια εχει παει στα μισα ματς μπασκετ και ποδοσφαιρο και τετοια πραγματα.

Ρε, να της γνωρισω τον Πιτσφορκ να γινουμε μπατζανακαιοι?

Bullet
29-06-2007, 13:35
μπραβο το κοριτσι

Dr. Death
29-06-2007, 16:22
post pix κλπ

καποιος επρεπε να το γραψει.

up_the_hammers_Festival
29-06-2007, 17:03
Thn Katia thn anefere kaneis?

Raven Lord
29-06-2007, 17:41

ρε, ηταν η αδερφη μου μαζι μ αυτους. (τελειωμενο βαζελακι η αδερφη μου.)

αχαχαχαχαχχαχα, με ποιους εκανε πιο πολύ παρέα ρε?

Mitsmann
29-06-2007, 17:45
απ οτι θυμαμαι με καποιον Αριστοτελη και καποιον Σπυρο κλπ κλπ.

pitchfork
29-06-2007, 21:41
Thn Katia thn anefere kaneis?

Μια φορά στο ποδόσφαιρο είχε έρθει και είχε κάτσει από πίσω μου αντί για την κανονική της θέση (δίπλα στους τσάτσους του καβουρογιάννη) και όλο τον αγώνα μίλαγε και έλεγε τέτοιες βλακείες που με το ζόρι κρατήθηκα να μην σηκωθώ και της ρίξω μπουκέτο.

Την κατάλαβα τόσο από την ηλίθια φωνή της όσο και από τις μπούρδες που αράδιαζε. Την έχει δει και κάποια επειδή βγαίνει στο ραδιόφωνο, δηλαδή εμείς τι να πούμε που μας ξέρει όλη η ιντερνετική Ελλάδα?

Τέσπα, αυτοί είναι καμένοι οι άνθρωποι (πιο πολύ από εμάς εννοώ)

PS Mitsman πολυαγαπημένη λατρεία εγώ δεν θα πω τα κλασσικά μου ποστπικτ κλπ αηδίες, θα σου πω ένα μόνο πράγμα και θα πέσω στα γόνατα να σε ικετέψω να το κάνεις:
ΚΑΝΕ ΤΗΣ ΡΕΤΖΙΣΤΕΡ ΣΤΟ ΗΑΡ

Mitsmann
29-06-2007, 21:46
βασικα επειδη στις αποψεις ειναι θηλυκος πιτσφορκ (χωρις πλακα), μαλλον αποκλειεται. :P

pitchfork
29-06-2007, 22:10
Δεν περίμενα διαφορετική δήλωση από μία ΚΟΤΑ

Mitsmann
29-06-2007, 22:12
αχαχαχααχαχαχα

Dr. Death
30-06-2007, 00:47
οντοπικ τα χουμε ξαναπει

αλεξης απο χαλανδρι ,ουρανος ,αυθεντικος και τεκμηριωμενος αν και εχει αποσυρθει εδω και ενα χρονο περιπου ηταν το τοπ χωρις καμμια αμφισβητηση.

βασιλακης απο καματερο ειναι στην πρωτη 5αδα και τα σπαει καθε μα καθε φορα που βγαινει.

φιφης μπαρμπης θαλασης , ζιζι , ψινακης και κιτσους δε μπεστ ειναι μαζι με τον βλαχο που περνει τηλ , μια 5αδα που τσακιζει κοκκαλα αλλα ειναι πολυ ψεμα καθως δινουν σοου επιτηδες και δεν τους θεωρω καλτ.

απ τα καινουργια φρουτα τα τελευταια 2 χρονια κατια ειναι εντελως ΚΑΡΑΚΑΛΤ , ο γιαννακης που περνει καθε φορα που χανει ο γαυρος στο μπασκετ και λεει 8 φορες σε καθε τηλεφωνημα για τις βολες του παο και για το οτι ο ολυμπιακος εχει τους καλυτερους παικτες του κοσμου.

πιο γλοιωδης γαμωσπιτος καργιολης που περνει τηλ by far ανακυρησεται ο μαλακας που αυτοαποκαλειτε λεκτορας του πανεπιστημιου χημικος τροφιμων απο την κατακοκκινη φιλαδελφεια που τωρα το γυρισε σε κατακιτρινη.

Mitsmann
30-06-2007, 02:12
ο αλεξης ηταν μορφη, ο βασιλακης ειναι υπερβολικα κουραστικος, και ο κατακοκκινοκιτρινη φιλαδελφεια ειναι οντως εντελως μαλακας.

υ.γ. ο κιτσους δε μπεστ δεν ειναι αυτος που επαιρνε τα μεσημερια και εφτιαχνε κατι τεραστια ποιηματα ??(θυμαμαι ενα που εκραζε το μπλοκακι σολιντ με ενα ολοκληρο σπορφμ στουντιο να ειναι στο πατωμα απ τα γελια) Ειναι ο ιδιος που ηταν τοσο θεος ωστε του εδωσαν εκπομπη??? (Κυριακη πολυ πρωι νομιζω)

Bullet
30-06-2007, 02:35
ψινακης κιτσους οταν εχουν κεφια ειναι απλα θεοι

Dr. Death
30-06-2007, 05:12
AMΠΑΛΟΙ Α.Ε. σε μια ωριτσα

κιτσους ψινακης.

καποις φορες απλα δεν μπορω να κρατηθω απ τα γελια.

Daffy
11-07-2007, 22:36
http://www.libero.fm/dbimg/114_commentators_1.jpg

ragkatsis

Razor
11-07-2007, 23:00
ντρουλινγκ-μπουγατσας.

http://www.youtube.com/watch?v=u-xUmBcjFVI

hvilelos?
11-07-2007, 23:58
Τι σημαινει ντρουλινγκ?

geologiko_karoto
12-07-2007, 19:27
Τι σημαινει ντρουλινγκ?

drooling

1. To let saliva run from the mouth; drivel.
2. Informal To make an extravagant show of appreciation or desire.
3. Informal To talk nonsense.

δλδ σαλιαρης