Log in

View Full Version : Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους επιτέλους!

Raven Lord
07-01-2006, 06:05
Αλεξανδρούπολη: Εξαφάνιση δόκιμου εφέδρου αξ/κού πεζικού
ΑΠΕ 19:01

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι στιγμής οι έρευνες για την ανεύρεση του 24χρονου δόκιμου έφεδρου αξιωματικού του Πεζικού Σ.Δ., που υπηρετεί σε μονάδα της περιοχής Ορεστιάδας Έβρου και του οποίου η τύχη αγνοείται από χθες το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, ο δόκιμος, εκτελώντας καθήκοντα αρχιφύλακα σε φυλάκιο της περιοχής Χειμωνίου, πήρε τον προσωπικό του οπλισμό και με δική του πρωτοβουλία πήγε για έλεγχο του παρατηρητηρίου, αλλά δεν επέστρεψε.

Οι στρατιωτικές αρχές της περιοχής υπό τις διαταγές του διοικητή του Δ` Σώματος Στρατού αντιστράτηγου Κων/νου Καραβά, έχουν οργανώσει από χθες το απόγευμα ειδική επιχείρηση για τον εντοπισμό του, που βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς όμως να έχει βρεθεί κάποιο ίχνος του.
από:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... ubid=22880 (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5592&subid=2&pubid=22880)

άλλη μια υπόθεση η οποία, όπως θα ακούσατε οι περισσότεροι, δικαιολογήθηκε ως αυτοκτονία! :x
πώς όμως το σώμα του άτυχου συναδέλφου ήταν γεμάτο μόλωπες και εκδορές, προφανείς ακόμη και στην φωτογραφία του ρεπορτάζ;
γιατί τονίζεται το γεγονός ότι ο δόκιμος "με δική του πρωτοβουλία" προχώρησε στην επιθεώρηση του παρατηρητηρίου, ενώ είναι μέσα στα καθημερινά καθήκοντα του αρχιφύλακα η επιθεώρηση όλου του φυλακίου;
τέλος, γιατί διοργανώθηκε ολόκληρη επιχείρηση ανεύρεσής του, ενώ το πτώμα βρέθηκε λίγα μόλις μέτρα από το φυλάκιο; ή μήπως αυτοκτόνησε και μετά έκρυψε το πτώμα;!;!

enitharmon
07-01-2006, 06:49
τι νομίζεις ότι έγινε;

regularpaul
07-01-2006, 11:24
E προφανώς κάτι σε σχέση με το εμπόριο ναρκωτικών που γίνεται εκεί. Οι στρατιωτικοί ενημερώνουν τους φαντάρους που φυλάνε σκοπιά αυτές τις ώρες να μην βγαίνουν από το κουβούκλιο όταν χτυπάνε τα τύμπανα. Μάλλον αυτοί οι στρατιώτες αγνόησαν αυτές τις συμβουλές.

Τα παραπάνω τα άκουσα τυχαία χτες στο ράδιο. Το επόμενο τηλεφώνημα μιλούσε για την ανάγκη επιστροφής του βασιλιά.

Kuolema
07-01-2006, 11:39
Α, Σκάι άκουγες μάλλον.

Raven Lord
07-01-2006, 22:22
E προφανώς κάτι σε σχέση με το εμπόριο ναρκωτικών που γίνεται εκεί.

κάτι τέτοιο... παίζει και το δουλεμπόριο επίσης... με ωραία ψυχολογία θα πάω στο φυλάκιο την πέμπτη :|

pitchfork
08-01-2006, 01:47
Raven Lord μαλάκα άμα ακους τύμπανα ν' αφήνεις τις μαλακίες και να μένεις μέσα ε?

Atheist
08-01-2006, 02:53
Αλλιώς μην κάνεις μαλακίες και προγκρεσιβιές με το μπάσσο, μείνε στο ρυθμό γτ θα σε γαμεύσουνε.

Phoebus
08-01-2006, 04:17
Έχω πάντως φίλο που υπηρέτησε στον Έβρο και ούτε τύμπανα έπαιξαν ούτε τίποτα, απλά είδε κάτι φώτα εκεί που έκανα περίπολο και τον πυροβολήσανε. :? Και λένε ότι και καλά οι μονιμάδες φοβούνται να τους την πέσουν ενώ στην πραγματικότητα είναι και αυτοί μπλεγμένοι... Τέσπα, μην το ψάχνεις Ravenlord, το σκηνικό είναι φρικαλέο.

Περιττό να πω ότι το σκηνικό "μην βγαίνεις όταν ακούς τα τύμπανα" μου θυμίζει το The Village. Δηλαδή πρέπει να είσαι και πολύ μαλάκας για να μην καταλάβεις ότι οι μονιμάδες για να ξέρουν ότι τα τύμπανα είναι επικίνδυνα τότε είναι και αυτοί μπλεγμένοι στην όλη φάση...

Zoonchild
09-01-2006, 10:39
στα παρατηρητήρια του Έβρου έκανα σκοπιές πάντως πρόπερσυ το καλοκαίρι και τα φαντάρια δεν τα αφήνουν εκεί το βράδυ. Υπάρχουν όντως φήμες για δουλεμπόριο και για εμπόρους ναρκωτικών και φυσικά για τα τύμπανα, τα οποία όσο καιρό ήμουν πάνω πάντως δεν τα άκουσα. Το πιο πραγματικό από όλα ήταν μάλλον οι λαθρομετανάστες που είναι κακόμοιροι άνθρωποι τις περισσότερες φορές που αναγκάζεσαι να τους συλλάβεις... :?

UmbilicalResidue
09-01-2006, 11:35
Για πείτε δυο λόγια για τα τύμπανα ρε παιδιά.

Darkling
09-01-2006, 12:18
Ναι, και μενα μου ακουγεται καπως.

Zoonchild
09-01-2006, 14:55
υποτίθεται ότι εκεί που ακούγονται τα τύμπανα γίνονται τα νταραβέρια των εμπόρων ναρκωτικών. Και καλά τα βαράνε για να μην κάνει την μαλακία καμιά περιπολος και πέσει κατά λάθος πάνω τους γιατί μετά..... :gun: .....και κατά πάσα πιθανότητα τα φανταράκια.... :wave:

Αυτές τουλάχιστον είναι οι "φήμες" που ακούγονται εκεί πάνω στην Γκατζολία. Εγώ όσο ήμουν πάνω τύμπανα δεν άκουσα, μόνο λαθρομετανάστες είδα(και ήταν ακίνδυνοι)

Candiru
09-01-2006, 15:46
γιατί να βαράνε τύμπανα, θα μπορούσαν να βάλουν ταμπέλες "προσοχή ναρκωπέδιο"

minus6
09-01-2006, 16:00
Τώρα αυτό για τα τύμπανα αληθεύει ή είναι απλά φήμη; Γιατί αν αληθεύει τι να πω... κατάντια.

Zoonchild
09-01-2006, 16:02
εγώ σου είπα τι μας λέγανε πάνω. Εγώ ούτε τύμπανα άκουσα ούτε τίποτα άλλο. Και ούτε ταμπέλες που έγραφαν ναρκωπέδιο είδα.

Darkling
09-01-2006, 16:30
Για να το λεει ομως και ο Ρεηβεν και αλλοι που εχουν κανει εκει πανω, δε θα ναι μουφα....

ξερω γω, τι να πω.... μηδεν.

Raven Lord
11-01-2006, 00:18
για τύμπανα δεν ξέρω, αλλά όλα τα στελέχη που ρώτησα, οι οποίοι έχουν υπηρετήσει πάνω, μου είπαν ότι παίζουν διάφορα και οι σκοπιές και τα περίπολα σταματούν στις 6 το βράδυ. φυλάνε μόνο τη μέρα για τα μάτια του κόσμου.

για το δόκιμο τα είδατε και σήμερα στις ειδήσεις... θα γίνει εκταφή και νέα νεκροτομή. δεν πέρασε αυτό με την αυτοκτονία.

enitharmon
23-02-2006, 15:07
Νεκρός με μια σφαίρα στο στήθος βρέθηκε στη σκοπιά του, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένας 19χρονος φαντάρος που υπηρετούσε σε μονάδα του Εβρου.

Το περιστατικό συνέβη στις 9 το βράδυ της περασμένης Τρίτης με θύμα τον Α.Θ. του Νικολάου από το χωριό Καππάς Καρδίτσας. Ο 19χρονος υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα μέσα στην Αλεξανδρούπολη και το ερχόμενο Σάββατο μάλιστα επρόκειτο να μετατεθεί σε μονάδα της Καρδίτσας. Δίπλα στο άψυχο σώμα του βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο. Ο στρατιώτης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για νεκροψία-νεκροτομή. Τα αίτια του θανάτου του ερευνώνται από τις αρμόδιες στρατιωτικές Αρχές, που προσανατολίζονται στην αυτοκτονία, αλλά εξετάζουν και όλα τα άλλα ενδεχόμενα. Σήμερα πρόκειται να γίνει η κηδεία του 19χρονου στρατιώτη στο χωριό του, στον Καππά Καρδίτσας.

http://www.enet.gr/online/online_text?c=112&id=6266296