PDA

View Full Version : Internet Telephony

metamelia2
05-01-2006, 14:56
Λοιπόν,
θέλω να βάλω Skype ή I-Call ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο. Δώστε ίνφο γιά τιμές, "σήμα" κλπ. Θνξ

morgana
13-01-2006, 01:38
www.skype.com (http://www.skype.com) kai www.icall.com (http://www.icall.com) loipon :P

ayto pou eida gia to skype einai 10 wres 10e.
to allo den kserw.
to opoio gia kliseis pros ekswteriko einai gamw nomizw :)

kai apo xristi se xristi ennoeitai tsampa giati den einai tilefono alla voice chat

arkei na exoun k oi dyo mikrofono/akoustika :P

Neue regel
22-01-2006, 02:44
kati legan gia to skype oti tha kleisei giati alliws
pane gia founto oi etairies tilefwnias

enitharmon
22-01-2006, 04:12
οι εταιρίες τηλεφωνίας δε μπορεί να πηγαίνουνε για φούντο

πόσους ξέρεις να έχουνε ακουστικά και μικρόφωνο στο πισι τους (αν έχουνε πισι ε)

εδώ οι πιο πολλοί βαριούνται να τηλεφωνούν με χρονοκάρτες, σιγά μη συνδέονται και με το νετ για να τηλεφωνήσουν.

πέρα από αυτό, όποτε τηλεφωνώ εξωτερικό το κάνω μέσω skype. 0,01 ευρώ /min σε σταθερό, τα κινητά πιο ακριβά (και ανάλογα με τη χώρα νομίζω). Αλλά για να βάλεις λεφτά στο λογαριασμό σου θες από Ελλάδα καλύτερα ή πιστωτική ή paypal. Και με έμβασμα γίνεται, αλλά οι προμήθειες που παίρνουν οι ελληνικές τράπεζες είναι τόσο μεγάλες που δεν αξίζει.

cloud
22-01-2006, 04:20
το voipbuster πρέπει να έχει δωρεάν τηλεφωνήματα για ελλάδα.

Neue regel
22-01-2006, 04:36
πόσους ξέρεις να έχουνε ακουστικά και μικρόφωνο στο πισι τους (αν έχουνε πισι ε)

οι χρήστες του Ιντερνετ είναι ένα σημαντικός target group για τις τηλεφωνικές εταιρίες. Αν αρχισούμε όλοι ξαφνικά να χρησιμοποιουμε skype για αστικές, υπεραστικές και διεθνείς κλήσεις θα χάναν πάρα πολλά

metamelia2
22-01-2006, 10:41
χμμ... ευχαριστώ γιά όλα αυτά. Λύστε μου δυο απορίες ακόμα:
1) Το Skype έχει delay ή λειτουργεί κανονικά σαν τηλέφωνο?
2) Ο Γερμανός νομίζω έχει κάρτες Skype. Έχει διαφορά απ'το να τις αγοράσω από net?

enitharmon
23-01-2006, 04:42

οι χρήστες του Ιντερνετ είναι ένα σημαντικός target group για τις τηλεφωνικές εταιρίες. Αν αρχισούμε όλοι ξαφνικά να χρησιμοποιουμε skype για αστικές, υπεραστικές και διεθνείς κλήσεις θα χάναν πάρα πολλά
η μάνα σου πως θα τηλεφωνεί;

όσοι έχουν νετ έτσι κι αλλιώς κάνουν πιο πολύ chat από το να τηλεφωνούν

Κάλκι, κοίτα και στι σαιτ του skype.

για Γερμανό δεν ξέρω, ρώτα

επίσης όταν μιλάω από πισι σε πισι το σκαιπ έχει καθυστέρηση σε αντίθεση με το εμεσεν που δεν έχει. Αλλά για να τηλεφωνείς σε σταθερό είναι ό,τι πρέπει. Πολύ καλός ήχος χωρίς καθυστέρηση

Ace
23-01-2006, 05:05
το voipbuster πρέπει να έχει δωρεάν τηλεφωνήματα για ελλάδα.
Ontws kai malakies auta pou sou pa sto irc.

Bullet
23-09-2006, 22:21
εγώ έχω λάβει μέσω email 2 ώρες δωρεάν από yahoo και περνώ τηλεφωνα κανονικά και από ποιότητα τέλεια...σκέφτομαι να γραφτώ δηλαδή αλλα δε το χω ψάξει ακόμα από άποψη συνδρομων-διαφοράς με οτε κτλ

Ithilmir
23-09-2006, 23:13
άμα μιλάμε για τηλέφωνο-τηλέφωνο (δλδ να παίρνεις σε σταθερά και όχι voip μεταξύ pc) τότε τα 2 καλύτερα είναι

1. voipbuster :
http://www.voipbuster.com/en/index_splash.html

Τζάμπα τηλέφωνα σε σταθερά μερικών χωρών, και χαμηλές χρεώσεις σε σταθερά/κινητά παντού. Πρέπει να βάλεις 10-20ε (min που σε αφήνει) πρώτα για να μην κλείνει κάθε 1 λεπτό. Και πλέον δεν σου αφαιρεέι τα credits άμα δε τα χρησιμοποιείς μετά απο κάποιο καιρό και έχεις και 120 μέρες τζάμπα παντού. Γενικά είνα ιγαμάτο ,άμα θες να παίρνεις τηλέφωνα σε χώρες που ναι τζάμπα (ελλάδα είναι, γερμανία όχι). (μιλάς από μικρόφωνο στο pc σου).

2. JAJAH .
http://www.jajah.com

Η μαγκιά του είναι ότι δεν θέλει να κατεβάσεις τίποτα. Απλά πάς στο site, βάζεις το τηλέφωνό σου, και αυτό που θές να πάρεις, και μετά από λίγο χτυπάνε και μιλάτε από τηλέφωνι κανονικά (δεν θες μικρόφωνο). Από χρεώσεις είναι οκ, δλδ αρκετά φτηνά, ΑΛΛΑ είναι ΤΖΑΜΠΑ τελείως ανάμεσα σε χρήστες του jajah, δλδ ανάμεσα σε registered numbers (όταν κάνεις -free- register, βάζεις 2 σταθερά και ένα κινητό που μετά χρησιμοποιείς για να μιλάς). Γαμάτη φάση άμα παίρνεις στάνταρ άτομα τηλέφωνο (πχ εξωτερικό) που έχουν κάνει register
edit: έχει κάποιους περιορισμούς για τζάμπα τηλέφωνα:
http://www.jajah.com/content/freecalls.aspx

Τώρα skype είναι καλό μεν, αλλά απτη μία αρκετά βαρύ όταν μιλάς (και σε bandwith και σε cpu) και πληρώνεις για να πάρεις σταθερά/κινητά. Το I-Call δε το ξέρω :P:P

Bullet
23-09-2006, 23:20
για το yahoo τίποτα?αυτό που προσφέρει το messenger εννοω και ανέφερα παραπάνω

ikonoklast
23-09-2006, 23:44
kati legan gia to skype oti tha kleisei giati alliws
pane gia founto oi etairies tilefwnias
λολολ.

Lazyass
11-09-2011, 21:48
Θέλω να πάρω τηλ σε κινητό στη Γαλλία μέσω pc.Ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος;Paysafe και Skype?Έχει κανείς δοκιμασμένο τρόπο;

asimoulis
11-09-2011, 21:51
δοκιμασμένο όχι, αλλά για κινητά στο εξωτερικό το skype είδα ότι έχει πολύ φθηνά πακέτα.

Lazyass
11-09-2011, 21:53
Τώρα έψαχνα τέτοια site και skype, αν ξέρει κανείς τίποτα καλύτερο από skype ας πει.