View Full Version : Gamw thn tuxh mou... (iriver prob)
freak brother
04-01-2006, 05:11
mou agorasa ena iriver auto http://www.mp3playersonline.co.uk/acatalog/H10Pure.html
kai otan vazw to usb sto pc mou den to anagnwrizei.. to grafei sta paparia tou enw to dokimasa se alla pc kai doulevei mia xara... exw katevasei apeirous drivers.. apeira restart tpt mou xei SPASEI TA NEVRA... any suggestions?
To vlepei kai de vriskei drivers h den to vlepei katholou?
freak brother
04-01-2006, 05:29
[zER]To vlepei kai de vriskei drivers h den to vlepei katholou?
den to vlepei katholou kai to mono usb pou exw panw sto pc einai tou dsl.
Pf :P An den to vlepei, profanos einai thema usb kai oxi drivers. Isos den exeis syndesei - sosta - th thyra sth mobo, isos otidhpote, pantos h usb sou de douleyei. Dokimase na to syndeseis se kapoia allh thyra. Sthn telikh vgale to modem kai vale to player sth thesh tou.
enitharmon
14-02-2006, 00:27
επειδή έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (Τ20 πήρα) και έβρισα άπειρες φορές τη microsoft τις τελευταιες μέρες, ανακάλυψα τα εξής:
για να αναγνωρίσει τη συσκευή δε θέλει απλώς windows xp, αλλά και το service pack 2 εγκατεστημένο. Αυτό το βρήκα στα FAQs στην ιστοσελίδα του iriver. Όπως καταλαβαίνεις, αν δεν έχεις γνήσια windows εγκατεστημένα, το μπούλο. Κατεβάζω τώρα cracked servise pack 2 μπας και γίνει τίποτα...
αλλά πολλά νεύρα...
αν έλυσες το πρόβλημα, πες μου πλζ
freak brother
14-02-2006, 00:30
επειδή έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (Τ20 πήρα) και έβρισα άπειρες φορές τη microsoft τις τελευταιες μέρες, ανακάλυψα τα εξής:
για να αναγνωρίσει τη συσκευή δε θέλει απλώς windows xp, αλλά και το service pack 2 εγκατεστημένο. Αυτό το βρήκα στα FAQs στην ιστοσελίδα του iriver. Όπως καταλαβαίνεις, αν δεν έχεις γνήσια windows εγκατεστημένα, το μπούλο. Κατεβάζω τώρα cracked servise pack 2 μπας και γίνει τίποτα...
αλλά πολλά νεύρα...
αν έλυσες το πρόβλημα, πες μου πλζ
vasika ta vazw apo to pc tou aderfou mou ta mp3 :(
epishs exei kialla provlhmata to iriver.. den kleinei otan patas to koumpi na kleisei kai mpainei se standby mode kai sou trwei thn mpataria... opote otan to kleineis kalo einai na vgazeis kai thn mpataria gia na kleinei teleiws.. kai mou kanei kati kolhmata me to usb kolane ta mp3 kai den metaferontai oloklhra.. den svhnoun ... polles malakies :?
alla kata ta alla gamaei ipods se olous tous tomeis :D
enitharmon
14-02-2006, 00:35
:νευρα:
αυτο που με εκνευριζει περισσότερο είναι ότι στη συσκευασία δεν αναφέρει τίποτα, ούτε για χρ ούτε για media player 10. Δηλαδή αν δεν έχεις και νετ να κάνεις την αναβάθμιση, δε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.
.....
random suggestion:
Το τελευταίο firmware το βάλατε; Το iRiver είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει από mp3 players.
enitharmon
14-02-2006, 01:21
τι εννοείς;
:x
εντιτ: αν εννοεις απντειτ, δε γίνεται για λόγους "γνησιότητας". Κατεβάζω cracked version αυτουνου που χρειάζομαι λεμε
Λέω το firmware του iRiver. Το πρόγραμμα δηλαδή που τρέχει μέσα στο iRiver, για να σου τρέχει τα mp3, τα ogg, τα wma κτλ. Επίσης μπορεί να σου έχει και ελληνικό μενού...!
enitharmon
14-02-2006, 02:06
χμου
πως ακριβώς να του βάλω το νέο firmware, αφού όταν το συνδέω με το πισι είναι σαν να μην υπάρχει; :?
Το service pack 2 δεν έχει blacklists, αν εγκαταστάθηκε το service pack 1 θα εγκατασταθεί κι αυτό.
Επίσης όλα αυτά που λέτε μου μοιάζουν προβλήματα των windows κι όχι του iriver.
enitharmon
14-02-2006, 02:17
πείτε μου, για ποιο λόγο ακριβώς είναι ευνόητο ότι το service pack 1 θα ήταν εγκατεστημένο;
χμου, δεν κατηγόρησα το iriver, προς το παρόν τα έχω με τη microsoft. Αν και το συγκεκριμένο μπ3 πλειερ παραείναι ελιτιστικό (μόνο windows media player 10...) το οποίο μου κράσαρε και 2 φορες ως το τώρα το πισι.
enitharmon:
http://www.iriver.com/html/support/down ... g=firmware (http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp?searchString=firmware)
_Λογικά_ θα έχετε ένα valid windows key όλοι κολλημένο στο πλάι του pc σας αν αγοράσατε παρέα με το pc σας τα windows εγκατεστημένα.
πείτε μου, για ποιο λόγο ακριβώς είναι ευνόητο ότι το service pack 1 θα ήταν εγκατεστημένο;
Για τον απλό λόγο οτι σαν χρήστης πρέπει να φροντίζεις για την ενημέρωση του software, τουλάχιστον αυτό το software στο οποίο βασίζεσαι.
Σκέψου απλά πως όταν βγήκαν τα XP, τα mp3 players ήταν είδος πολυτελείας, άρα είναι παράλογο να περιμένεις σωστή υποστήριξη για τα πάντα out of the box για λειτουργικό που κλείνει πενταετία.
Επίσης αν ισχύει ότι υποστηρίζει μόνο media player 10 (δλδ μόνο απο εκεί μπορείς να του περάσεις αρχεία; κουφό μου φαίνεται), απλά δεν το αγοράζεις. Ή αν δεν το αναφέρει στη συσκευασία το γυρνάς πίσω.
enitharmon
14-02-2006, 02:31
φοίβε, το πισι είναι συναρμολογημένο κι όχι του κουτιού
cloud, έχεις δίκιο
Είχα την εντύπωση ότι τα όλα τα iRiver (όπως το δικό μου) τα βλέπει ως εξωτερικούς δίσκους :/ Μεγάλη μαλακία να τα περνάς μέσω προγράμματος, εγώ απλά κάνω copy/paste.
enitharmon
14-02-2006, 02:55
για το Τ20 όλα αυτά τώρα:
στις οδηγίες χρήσης λέει, ότι τα κομμάτια τα φορτώνεις μέσω της βιβλιοθήκης του media player 10, εκεί από το synchronisation τα φορτώνεις. Από τη στιγμή που δε φαίνεται καν ως εξωτερικός δίσκος όμως, πρόβλημα.
περιμένω να κατέβει το SP2 και αν δε δουλέψει και τότε, γυρνάει πίσω
Ama katebhke [apo selida] kai doulebei
swsta steile to linki me P.M. apo dw plz.
freak brother
14-02-2006, 06:35
στις οδηγίες χρήσης λέει, ότι τα κομμάτια τα φορτώνεις μέσω της βιβλιοθήκης του media player 10, εκεί από το synchronisation τα φορτώνεις. Από τη στιγμή που δε φαίνεται καν ως εξωτερικός δίσκος όμως, πρόβλημα.
den isxyei auto
to vlepei san exwteriko disko ... apla mporei na sou dhmiourghsei kapoia provlhmata... na kolhsei opws fortwnei to mp3 kai diafora tetoi a (arketa spania omws)
emena mou gamhthhkan kati files giati kolhse to pc mou kai twra den mporw na ta kanw delete (yparxei to reset panta :p )
Elisabetha
14-02-2006, 13:01
Αμχ και εγώ μέσα από πρόγραμμα τα περνάω τα mp3 ρε. Έμενα όμως μου κάνει άλλη μαλακία. Μου αναβοσβήνει μόνο του όποτε γουστάρει. Δέν το κάνει σύχνα, αλλά το κάνει.
den isxyei auto
to vlepei san exwteriko disko ... apla mporei na sou dhmiourghsei kapoia provlhmata... na kolhsei opws fortwnei to mp3 kai diafora tetoi a (arketa spania omws)
emena mou gamhthhkan kati files giati kolhse to pc mou kai twra den mporw na ta kanw delete (yparxei to reset panta :p )
Το iRiver πρώτα απ'όλα είναι απλά ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, όπως θα αγόραζες έναν κανονικό, θα έπαιρνες και μια θήκη των 10 ευρώ και θα τον έκανες εξωτερικό. Δοκίμασε να κάνεις ένα chkdsk driveletter: και θα φτιάξει λογικά. Μπορείς να τον κάνεις και format άμα θες να καθαρίσει τελείως.