PDA

View Full Version : Alternative 4 / Fragile Dreams

Giorgos
15-12-2003, 04:23
8elw na rwtisw kati...
8elw tin gnwmi sas an 8a poulage to Alternative oso poulise kai tous ka8ierwse an den ypirxe to Fragile Dreams mesa sto disko....
8a peite an den itan to fragile dreams 8a itan to empty...
den kserw...
to alternative 4 gia emena einai duskolo album an eksaireseis to fragile dreams kai den 8a perimena an to evlepa antikeimenika xwris ayto to kommati na tous ka8ierwne toso poly...

Dying_Swan
15-12-2003, 05:19
Pragmatika den jerw... Pantws to fragile dreams einai to pio piasiariko tous kommati. To alternative 4 einai pragmati polu duskolo album. An den tous ka8ierwne to alternative pantws 8a tous ka8ierwne to judgement pou xwris na exei hitakia opws to fragile dreams einai pio eukoloakoustos diskos kai arketa pio piasiarikos apo oti to alternative sto sunolo.

Giorgos
15-12-2003, 06:17
egw to exw pei aneleimenos oti to Judgement toulaxiston stin Ellada tous edwse to koino pou exoun simera, idiws to gunaikeio... 8)

morphine
15-12-2003, 09:56
8a egrafa auto pou eipe o Swthrhs.
An den htan to Fragile Dreams 8a htan to Deep. H whatever. Opoiodhpote kommati apo to judgement. Kanena den einai toso "duskolo" oso ta kommatia tou Alt4.

Jeditraitor
15-12-2003, 15:59
egw to exw pei aneleimenos oti to Judgement toulaxiston stin Ellada tous edwse to koino pou exoun simera, idiws to gunaikeio... 8)

tha symfwnhsw!Auta ta duo einai kyriws auta pou tous kathierwsan edw(milaw gia tous kainourious opadous ths meta silent enigma epoxhs).kai gw apo to judgement tous ematha

The Butcher
15-12-2003, 17:34
tha akoustw ligo off topic alla thelw na kanw mia EKKLISI se olous tous dj tou kosmou:
AN EINAI NA KSANAVALETE KOMMATI APO ANATHEMA, SAS PARAKALW, MH VALETE TO FRAGILE DREAMS!!!

eyxaristw!:P

blackbird
15-12-2003, 18:49
Yia mena i psihi tou Alt4 einai to lost control kai ohi to fragile dreams.Exalou to Alt4 einai paidi tou Duncan kai ohi tou Danny epomenws to lost control denei perissotero me tin idiosygrasia tou Alt4
Mia alli paratirisi mou einai oti ti misi axia tou Fragile Dreams tou ti dinei to Shroud of false pou proiyite kai leitouryei ousiastika san intro tou fragile dreams
Fantazete kaneis to Alt4 na arhizei hwris ta "We're just a moment in time......."Eyw pantws ohi...

Chopped In Half
15-12-2003, 22:35
Ο blackbird εξέφρασε απολύτως τις σκέψεις μου περί του θέματος.
Το Fragile Dreams για μένα δεν είναι η ψυχή και το κυριότερο μέρος του album, ούτε και αυτό που το έκανε να πουλήσει - ή στην περίπτωση που έγινε αυτό, πούλησε σε αυτούς που αγόρασαν το album και δεν κατάλαβαν τίποτα, αλλά απλά τους άρεσε το Fragile Dreams επειδή είναι πιασιάρικο.

Dimitra
15-12-2003, 22:40
Mia alli paratirisi mou einai oti ti misi axia tou Fragile Dreams tou ti dinei to Shroud of false pou proiyite kai leitouryei ousiastika san intro tou fragile dreams
Fantazete kaneis to Alt4 na arhizei hwris ta "We're just a moment in time......."Eyw pantws ohi...

Oute egw!

soulless9
20-01-2004, 07:01
to alternative 4 einai teleio apo to prwto mexri to teleytaio tragoudi!!!!
ontws omws to judgment tous ekane diashmous sthn ellada. omws oxi oti to alt4 einai to fragile d. mhn ta isopedwnoume ola!!!
dhladh to lost control einai asxhmo h to omwnymo? ola eiana poly kala tragoudia

greetings 8)

FIXXXER
20-01-2004, 16:15
Pragmatika gia mena to Fragile Dreams einai ena epipedo pio pano apo to upoloipo Alternative 4. Se antithesi me to Judgement, pou ta misa (kuriolektika ta misa) tragoudia einai sto epipedo tou Fragile Dreams.

morphine
20-01-2004, 19:12
re-connect re mouni.

Vsk 8umamai otan eixa parei to alt4 eixa meinei malakas me to kommati auto. Ma malakas omws, de mporousa na to xwnepsw

FIXXXER
21-01-2004, 17:24
Soda ipies?

morphine
21-01-2004, 17:44
mia kasa

{NightStalker}
22-01-2004, 18:33
Min paravlepete to Regret kai to ypertato Lost Control.

BLiTzER
22-01-2004, 20:10
Thymamai otan protoakousa to Alternative 4. To vrhka vareto mexri ahdias, me eksairesh 2-3 kommatia. Einai arketa skoteino kai periergo gia kapoion pou den exei sinithisei "arga" tragoudia.

Anyway, POTE mou de theorhsa to Fragile Dreams to kalytero (kai sigoura oxi to xarakthristiko) tou album. Akoma kai shmera to theoro ena metrio kommati pou dhmiourgithike gia na einai to hitaki pou paizetai pantou. Kai to Empty (aka Panic, aka Pulled Under At 2k m/s) gernei pros ayth thn kateythynsh "elafros".

Apo thn allh, to Regret (xalara to agaphmeno mou.. ki ayto tou Danny an den kano lathos) an kai exei ta fonta na ginei "emporiko", den katalava giati den akousthke pote toso. Pisteyo einai to xarakthristikotero deigma tou ti periexei to album (mazi me to Shroud Of False).

FIXXXER
24-01-2004, 11:45
Entaxei kai to violi solo sto Lost Control einai pragmatikos ponos, ego liono, alla auto de simainei oti kai to Fragile Dreams einai kommataki. Exei gamo tous stixous, gamo tis mousikes, ti allo thes diladi, se timi eukairias. Asxeto, alla Empty kai ReConnect gamane para poly...

tsek
05-02-2004, 00:18
To Fragile Dreams einai ontos to hit tou diskou...Filoi mou pou genika den akoune Anathema i tetoiou eidous mousiki to gnorizoun auto to kommati kai tous aresei...

Pantos ontos o diskos exei mesa kai alles tragoudares opos Regret,Empty,Re-connect,Inner Silence....

dyingfreedom
05-02-2004, 02:31
Paidia o diskos einai pragmatika apisteytos. Den uparxei oute mia metria stigmh mesa. Kai oson afora to Fragile Dreams, mporei na to gnwrizoun oloi alla den pauei na einai umnos. Pragmatika to kommati oses fores kai na to akousw kathe fora anatrixiazw. Mhn milhsoume gia Regret, Feel ktl

ANATHEMA REEEEEEEEE

wanker
05-02-2004, 05:13
telika to kainourgio einai kalo.-

morphine
05-02-2004, 06:10
akrivws
einai "kalo"
den einai 8eiko opws ta alla :P

wanker
05-02-2004, 08:40
8a apanthsw meta apo 50 akomh akousmata k 8a sou pw :P

The Butcher
05-02-2004, 16:11
oxi, theiko einai.

alitheia.

chris_boss
05-02-2004, 16:14
kala tragouda mlk.
gia na leei to fangirl oti einai "kalo" katalabaineis :twisted:

{NightStalker}
05-02-2004, 19:17
Mousika einai arketa kalo an kai fernei polyyyyyy pros radiohead meria.Exei allaksei akoma kai o tropos pou tragoudaei se merika simeia.Entaksei to Pulled under..einai ena gamistero kommati pou kineitai sta proigoumena album twn anathema.Ayto pou me entipwsiase htan oi stixoi..Apo tote pou akouw anathema aytoi oi gamimenoi stixoi twn album tous einai les kai tous eipa ti na grapsoun.Eidika sto teleytaio.. :cry:

Chopped In Half
05-02-2004, 19:39
Βασικά δεν έχω καταφέρει ακόμα να ακούσω όλα τα τραγούδια του Natural Disaster. Αφόρητα βαρετό, το βρίσκω. Τα ίδια και με το A Fine Day to Exit. Και το λέω ώντας υπέρτατο fanboy των Anathema μέχρι και το Alternative 4. Ε και το attitude του Vincent ("λυσσάτε κοριτσόπουλα") μ' έχει ψιλό-εκνευρίσει. Οι Anathema πέθαναν μαζί με την φυγή του Patterson, κλαψ - λυγμ.

rincewind2k
05-02-2004, 21:54
χμ το exit είναι γαμάτο. Το disaster είναι απλά καλό. Το alt4 είναι το αριστούργημά τους.

dropping the bombshell: δεν μου αρέσουν καθόλου τα eternity και judgement. so there. :evil:

morphine
05-02-2004, 22:25
gia mena to a fine day to exit einai to apoluto aristourghma kai ola ta upoloipa upodeestera
kai mono pou skeftomai ton titlo tou dld, h pou fantazomai to e3wfullo tou, niw8w to rigos :P

Kveldssanger
05-02-2004, 22:29
Μια χαρά albumακι είναι το τελευταίο... Μπορώ να πω ότι μ' αρεσει περισσότερο από το Fine Day... Αλλά αριστούργημα δεν είναι... Αυτά έχουν να εμφανιστούν αρκετό καιρό...

morphine
05-02-2004, 22:30
to flying einai EPOS pragmatika
aristourghma
den kanw plaka.

dyingfreedom
05-02-2004, 23:30
Xwris ixnos antikeimenikothtas, apo Silent Enigma mexri kai Judgement pragmatika to ena einai kalutero apo to allo. To A fine day... kai to A natural disaster einai gamatoi diskoi alla se sugkrish me ta prohgoumena kapou xanoun. Opote as afhsoume tis sugkriseis. Exoune kati kommatares mesa opws Temporary Peace, Flying, Leave No Trace k.a.
Aytes oi gamhmenes oi sugkriseis dhmiourgoun provlhmata. Den sou arese den to akous. To na vrizei kapoios (kai einai para polloi) tous Anathema h tous Lost gia auto pou paizoune shmera einai atopon.
To na sugkrithei to Eternity p.x. me to A fine Day... einai malakia. To kathena exei th dikia tou mageia.

morphine
05-02-2004, 23:57
ye, kai h mageia tou a fine day gamaei th mageia tou eternity
ahaha

variemai, kill me

Chopped In Half
06-02-2004, 00:07
Serenades>Paradise Lost.

morphine
06-02-2004, 00:16
fine day>metal.

wanker
06-02-2004, 02:08
allh fash

dyingfreedom
06-02-2004, 03:25
Serenades>Paradise Lost.

Serenades < Gothic,Shades Of God, Icon,Draconian Times, One Second, Host, Believe In Nothing, Symbol Of life

morphine
06-02-2004, 03:34
3 > 2

chris_boss
06-02-2004, 03:39
sou ekanan ta tria(3), duo(2)?

morphine
06-02-2004, 03:48
:moutza:
to kourazw egw, to kourazeis ki esu.

to 8ema poio htan eipame?

FIXXXER
06-02-2004, 18:52
aristourghma
den kanw plaka.

Auto proerxetai apo kopela pou mou eixe pei sto MSN "aman giati exoun lussaxei oloi me to Flying, to omonumo mou aresei polu perissotero" otan tis eixa pei oti to Flying einai epos kai theiko. :rofl: (auto to eikonidio gamaei).

To Natural Disaster to theoro arketa kalutero apo to Fine Day, oxi toso kalo oso to Judgement, kai isaxio me to . Koinos gia mena:

Judgement>Disaster=Alt4>FineDay>Eternity>SilentEnigma>Serenades

Kai ennoeitai, PL>Anathema. Ama de pisteuete, prostheste tis ilikies tous. Oi PL einai 5 atoma hoho.

Chopped In Half
06-02-2004, 19:09
Serenades>Paradise Lost.

Serenades < Gothic,Shades Of God, Icon,Draconian Times, One Second, Host, Believe In Nothing, Symbol Of life

quantity over quality.

FIXXXER
06-02-2004, 20:34
Quantity and Quality over nothing...

morphine
07-02-2004, 00:19
aristourghma
den kanw plaka.

Auto proerxetai apo kopela pou mou eixe pei sto MSN "aman giati exoun lussaxei oloi me to Flying, to omonumo mou aresei polu perissotero" otan tis eixa pei oti to Flying einai epos kai theiko. :rofl: (auto to eikonidio gamaei).

em nai I know. Sthn arxh de mou arese kanena kommati. To Flying arxise na mou aresei meta th deuterh fora pou to eida live, mia sto londino kai mia sthn a8hna. Sthn a8hna eixa kai to mpoutser na mou leei "KALA DE S'ARESEI AUTO???" e kai epeidh to eipe etsi kai me plhgwse mou arese. Oxi enta3ei mou arese kai genikotera.
Auta.

BLiTzER
07-02-2004, 00:20
To omonymo einai to kalytero tou diskou.

Buddy Lackey
07-02-2004, 00:38
onoma kai prama

wanker
07-02-2004, 06:01
[zER]To omonymo einai to kalytero tou diskou.
regret what u said :P

BLiTzER
07-02-2004, 07:26
Oxi, to Regret eipa oti einai to kalytero tou Alt4.

{NightStalker}
07-02-2004, 14:55
Vristite ligo gt exoume flwrepsei poly tora teleytaiaaaa :twisted:

rincewind2k
07-02-2004, 15:15
Vristite ligo gt exoume flwrepsei poly tora teleytaiaaaa :twisted:

malaka 8)

XD
08-12-2004, 04:55
Kourash kai dw . . . gamw tis aypnies . . . 2-3 "posts" diabasa sthn arxh
tou "topic" kai kourasthka . . . to thewrw *asteio* mono kai mono na
katsw na skeftw to thema tou "topic" . . . gia mena ola ta kommatia
tou "album" einai *ena ki ena* . . . apo 'kei kai pera, epeidh exw
paratirisei : pws mpolika xazogkomenakia goustaroun to "fragile
dreams" kai agnooun ta ipoloipa [h estw den dinoun kapoia "x"
shmasia sta ipoloipa], to kobw pws ama den iphrxe afto, den
tha kane thn idia epitixia to "album" . . . alla stompoutso kai
as mhn thn ekane . . . h akous h den akous . . . ante geia.

The Nerd
14-01-2005, 04:54
Kourash kai dw . . . gamw tis aypnies . . . 2-3 "posts" diabasa sthn arxh
tou "topic" kai kourasthka . . . to thewrw *asteio* mono kai mono na
katsw na skeftw to thema tou "topic" . . . gia mena ola ta kommatia
tou "album" einai *ena ki ena* . . . apo 'kei kai pera, epeidh exw
paratirisei : pws mpolika xazogkomenakia goustaroun to "fragile
dreams" kai agnooun ta ipoloipa [h estw den dinoun kapoia "x"
shmasia sta ipoloipa], to kobw pws ama den iphrxe afto, den
tha kane thn idia epitixia to "album" . . . alla stompoutso kai
as mhn thn ekane . . . h akous h den akous . . . ante geia.

TSOYKALASS DETECTED!!!!!!

Ghoul
14-01-2005, 04:55
ban.

viva_emptiness
27-02-2005, 00:16
Geia sas paidia,
kommatia top apo Anathema kata ti diki moy apopsi einai:

Regret
Inner Silence
Alternative 4
A dying wish
The silent enigma

Apo to Natural Disaster to Flying mono

NuC
27-02-2005, 03:36
[zER]To omonymo einai to kalytero tou diskou.
regret what u said :P

ine to kalitero tou diskou. kati paizei na to legame kai kriti afto. egw toulaxiston ekei xtipi8ika :Nti

freak brother
27-02-2005, 04:27
ξεθαβουμε απαρχαιωμενα θρεντς?

abraxas
27-02-2005, 18:58
Den einai mono to fragile dreams h to empty kala kommatia apo to album, mhn trelathoume. apla ayta einai ta pio piasarika. Olo to album einai theiko. Prosegmeno kai me teleia eisagwgh. Na mhn xexname kai to Regret, pou einai ypertath kommatara. Fysika omws erxetai meta to Judgement san album. Omws pisteyw oti einai dikaiwmatika to deytero kalytero tous.

blackbird
27-02-2005, 19:02
ta judgement imo kanei megali koillia meta ti mesi
itan kai i anaprosarmogi stin afetr duncan epoxi.........
de symfwnw mazi sou en oligois..

Kuolema
27-02-2005, 19:04
Eternity III ρε μουνιά.-

rockavlon
27-02-2005, 19:16
hm - poly apla - oi anathema - prin to silent enigma den akougwntai logw vox. poly xalia - exoun kati orea kommatakia kai ton kraxti to zlipness.
to alt 4 kai to jug-ment einai kala - alla ntaks, gelaw otan blepw na tonizoun me pathos ton stixo, i 'd llike to see you FUCKING try.... ahahhaha
to alt einai olo piasiariko, to allo exei to deep ? xm nai ... e meta to allo me to kinhto sto ekswfyllo exei 1-2 kommatia, kai to teleutaio mono ekeino to apalo to 4-5 kapou ekei einai. kourastikh mpanta pou mphke sto aulaki tou klapsourismatos.

h pou tha ypograpsoun se megalh twra, i pou tha dialythoun.

alla oles autes oi mizerere mpantes opeth ktl ktl, twra zhtane $$$.. polla
phgan ki oi porkioupain sthn atlantik nomizw kai twra kai ta $%nakia tou wilson oi Opeth theloun arketa $$ kai se ligo tha theloun kai oi katatonia kai oi anathema tpt trela posa... xaxa.

kapote eixa sygkinithei me to alt 4. twra gelaw. den exei bathos.

dyingfreedom
27-02-2005, 21:15
To Alternative 4 polu apla apotelei vivlo tou atmosferikou hxou mazi me Angel & The Dark River kai to Icon. Einai polu aplo. O.ti kai na lete gia klapsomounisma kai ta loipa h istoria grafei. 8)

Oi anathema einai groupara kai apo to Silent Enigma mexri kai to Judgement exoun gamhsei to sympan.Afta (alla upokeimenika eoeidh eimai fan boy :pink: :teddy: :dfinger: ).

Ghoul
28-02-2005, 16:53
Eternity I ρε μουνιά.-

to agaphmeno mou apto alt. 4 paizei na einai to omonymo pantws..

Kuolema
28-02-2005, 16:57
Πρώτον έγραψα Eternity III και μην το παραφράζεις :x
Δεύτερον είναι από το Eternity indeed. Δεν αναφέρθηκα καν στο Alternative 4. Όλοι έχωναν κομμάτια Anathema από παντού και δεν κρατήθηκα.
A tuuurn of fate, a genial twist of the knife...

AngelOfSorrow
28-02-2005, 17:36
Δεύτερον είναι από το Eternity indeed. Δεν αναφέρθηκα καν στο Alternative 4. Όλοι έχωναν κομμάτια Anathema από παντού και δεν κρατήθηκα.

oloi kryfogoustarete anathema koufales :P

Kuolema
28-02-2005, 17:40
Δεν το κρύψαμε ποτέ ότι γουστάρουμε Anathema. Τα δύο τελευταία δε μου αρέσουν -με την εξαίρεση κάποιων κομματιών- και το Alternative το έχω ακούσει τόσες φορές που δεν το αντέχω άλλο απλώς. Σιγά μην ντρεπόμαστε να το πούμε :| Πολύ περίεργη αντίληψη έχετε μερικοί για το συγκεκριμένο θέμα.

Ghoul
28-02-2005, 17:41

mallon den epiases to post mou.. to quote pou ekana den eixe sxesh me auto pou egrapsa gia to alt. 4. auto htan kai-kala apanthsh sto thread (de thymamai an eixa apanthsei paliotera..).
auto pou ennoousa me to quote einai oti to eternity part I einai xalara anwtero apto III, opws kai apo kathe allo tragoudi twn anathema. :twisted: :)

Kuolema
28-02-2005, 17:42

mallon den epiases to post mou.. to quote pou ekana den eixe sxesh me auto pou egrapsa gia to alt. 4. auto htan kai-kala apanthsh sto thread (de thymamai an eixa apanthsei paliotera..).
auto pou ennoousa me to quote einai oti to eternity part I einai xalara anwtero apto III, opws kai apo kathe allo tragoudi twn anathema. :twisted: :)

"Γούστα" :p

The Butcher
28-02-2005, 17:48

to III sas gamaei. to paiksan k sto live teleyataia fora k itan theika

k to I pantws einai sxedon to idio apisteyto.

Broccoli
28-02-2005, 19:26
Εγώ με Κούολεμα και Μπούτσερ. Βασικά όντως έχετε παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Επειδή κάποιος λέει ότι τα τελευταία χρόνια οι Anathem το χουν γαμήσει και κάνουν βλακείες (όχι τόσο μουσικά για μένα) δε σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζει το ότι έχουν βγάλει αριστουργήματα (ναι, για το Eternity λέω)...

jimid
28-02-2005, 19:31
Ma....

Einai mousiki gia gkomenes! :P

Seriously: Mexri kai to judgement goustara trella alla auti i apostrofi pou deixnoun gia to metal parelthon tous mou tin exei spasei.

sereg
01-03-2005, 00:20
Akoma kai xwris Fragile Dreams to Alternative 4 tha itan aristourgima (e Patterson..) kai isws o kalyteros diskos tous mazi me to Eternity.

Btw Closer > Flying

Seriously: Mexri kai to judgement goustara trella alla auti i apostrofi pou deixnoun gia to metal parelthon tous mou tin exei spasei.

Den nomizw pws prokeitai akrivws gia apostrofi oso gia mia allagi sta mousika tous gousta...

jimid
01-03-2005, 00:23
Sto dvd tote giati den exei oute ena kommati pro tou judgement? :|

sereg
01-03-2005, 00:38
Nomizw pws kapou eixe eipwthei oti exoun restriction (problems me Peaceville?) apo tin etairia kai den mporoun na kykloforisoun palio yliko (diladi apo Judgement kai pisw) se DVDs/live CDs ktl.

Sta live edw omws paiksane arketa kai ta spasane :dfinger: .

The Butcher
01-03-2005, 00:51
auti i apostrofi pou deixnoun gia to metal parelthon tous mou tin exei spasei.
ayta ta kollimata na min eixan oi metallades k thatan mia xara paidia...

Kuolema
01-03-2005, 01:20

Γιατί το λες αυτό; Οι τύποι νιώθουν να κάνουν κάτι άλλο πρώτον και δεύτερον το γεγονός ότι παίζουν παλιά κομμάτια -έστω και σε πιο προσαρμοσμένες-στο-παρόν εκτελέσεις- δε δείχνει κάτι τέτοιο :|

morphine
01-03-2005, 01:28
καινούρια ανάθεμα :pink:
αν δε σας αρέσει το φάην ντέη είσθε γκέη. Χα.

chris_boss
01-03-2005, 01:36
auti i apostrofi pou deixnoun gia to metal parelthon tous mou tin exei spasei.Κάτσε, θα βγάλουν κι αυτοί το Σεντ Άγκερ τους

morphine
01-03-2005, 01:43
:fear:

jimid
01-03-2005, 02:27

Γιατί το λες αυτό; Οι τύποι νιώθουν να κάνουν κάτι άλλο πρώτον και δεύτερον το γεγονός ότι παίζουν παλιά κομμάτια -έστω και σε πιο προσαρμοσμένες-στο-παρόν εκτελέσεις- δε δείχνει κάτι τέτοιο :|

Se mia synenteuksi tou Danny eixa diavasei kati dilwseis tou styl "kala pou o john (drummer) mas pieze palia ( pro AFDTE epoxi) na min vgazoume metal diskous giati pragmatika to exoume varethei..." kai kati alla tetoia.

Then again mporei na kanw lathos...

Anyway, to judgement me aresei (sto pneuma twn trexontwn topics panta :P ) pio poly ap'o,ti exoun kanei kai xwris na einai o pio metal diskos tou. Akous Butcher?! :P

jimid
01-03-2005, 02:29
auti i apostrofi pou deixnoun gia to metal parelthon tous mou tin exei spasei.Κάτσε, θα βγάλουν κι αυτοί το Σεντ Άγκερ τους

H eirwnia den se kanei pio eksypno kai oute me aggizei opote...
Kalytera krata tin gia kapou pou na pianei topo. :wink:

chris_boss
01-03-2005, 02:42

Εσύ το έβγαλες το St.Anger; Νόμιζα ότι ήταν προφανές ότι το σχόλιο πήγαινε σε κάποιους που μετά από 10 χρόνια θυμήθηκαν ότι είναι μέταλλα κλπ κλπ. Τώρα αν πληρείς τις παραπάνω 2 προϋποθέσεις καλά έκανες και θίχτηκες. :wink: :) :D

jimid
01-03-2005, 02:45
[quote=jimid]auti i apostrofi pou deixnoun gia to metal parelthon tous mou tin exei spasei.Κάτσε, θα βγάλουν κι αυτοί το Σεντ Άγκερ τους

Εσύ το έβγαλες το St.Anger; Νόμιζα ότι ήταν προφανές ότι το σχόλιο πήγαινε σε κάποιους που μετά από 10 χρόνια θυμήθηκαν ότι είναι μέταλλα κλπ κλπ. Τώρα αν πληρείς τις παραπάνω 2 προϋποθέσεις καλά έκανες και θίχτηκες. :wink: :) :D[/quote:3bo7xmle]

Oxi re'sy apla ypethesa oti mou tin eipes epeidi eimai dilwmenos fanboys.
Sorry! :oops:

:*

chris_boss
01-03-2005, 02:50
είσαι φανμπόης; είσαι καλός.
:)

rockavlon
01-03-2005, 07:23
ti metalla re - tenekedes kseganwtoi ? (pou kopanaei o larse) how is kseganwtoi in english ? There is no such word ?!

sereg
01-03-2005, 11:43
Se mia synenteuksi tou Danny eixa diavasei kati dilwseis tou styl "kala pou o john (drummer) mas pieze palia ( pro AFDTE epoxi) na min vgazoume metal diskous giati pragmatika to exoume varethei..." kai kati alla tetoia.

Then again mporei na kanw lathos...

Anyway, to judgement me aresei (sto pneuma twn trexontwn topics panta :P ) pio poly ap'o,ti exoun kanei kai xwris na einai o pio metal diskos tou. Akous Butcher?! :P

E ok, an thymamai kala se prosfati synenteyksi eipe pws einai analoga me tous kairous tous kai oti teleytaia tous aresei na paizoun to Raining Blood...

VirusXI
01-03-2005, 13:34
ότιναναι. καμμένα ειν τα παλληκάρια έτσικιαλλιώς. albums που ακούγονται ωραία να κάνουνε και ας είναι οτιδήποτε.

abraxas
01-03-2005, 22:15

pes ta, pes ta
KOLLHMENE jimid!!!!!

jimid
01-03-2005, 23:10

pes ta, pes ta
KOLLHMENE jimid!!!!!

AXXAXXAXXAXAX

:*