View Full Version : εγώ δεν είμαι ρατσιστής αλλά
Solo Carriera
02-01-2006, 20:27
το βρίσκω υπέροχο που όταν μαθεύτηκε το συμβάν με τον ρώσο δημοσιογραφίσκοι σαν το σόμπολο έσπευσαν να παρουσιάσουν τους αλβανούς σαν συνένοχους μιλώντας λες και βρίσκονταν μες στην κλούβα κι ας μην είχαν ιδέα τι συνέβη στην πραγματικότητα ενώ, συγχρόνως, την πρωτοχρονιά εδώ μια παρέα 7 δεκαοχτάχρονων έσφαξε έναν δεκαεννιάχρονο αλβανό και πλάκωσε στο ξύλο τον κατάκοιτο πατέρα του και είναι ζήτημα αν αναφέρθηκε καν σε μη κρητικά κανάλια.
"έγκλημα με θύμα βορειοηπειρώτη αποκαλύφθηκε στα σύνορα, πως ομολόγησε ο αλβανός φονίας"
περιμένω εναγωνίως post deggial.
Once, when passing through the inner City, I suddenly encountered a phenomenon in a long caftan and wearing black side-locks. My first thought was: Is this a Jew? They certainly did not have this appearance in Linz. I watched the man stealthily and cautiously; but the longer I gazed at the strange countenance and examined it feature by feature, the more the question shaped itself in my brain: Is this a German?
UmbilicalResidue
02-01-2006, 21:04
Λέω να το σκαρώσουμε αλλιώς. Προκαλώ οποιονδήποτε μιλάει για υγιή ενημέρωση να βρεί αναφορά στο γεγονός του ρε8ύμνου σε μη ανεξάρτητο-αδιαμεσολάβητο διαδικτυακό φορέα τύπου indymedia.
Λέω να το σκαρώσουμε αλλιώς. Προκαλώ οποιονδήποτε μιλάει για υγιή ενημέρωση να βρεί αναφορά στο γεγονός του ρε8ύμνου σε μη ανεξάρτητο-αδιαμεσολάβητο διαδικτυακό φορέα τύπου indymedia.
καλά ούτε στον ύπνο μου να τόβλεπα! Αρχισα να έχω επιρροές και στο ER :rofl:
UmbilicalResidue
02-01-2006, 21:23
Με σένα τα έχουμε πει για το 8έμα indymedia, την χρήση που του κάνεις και το ποιά είναι η πραγματικότης. Επίσης αμα δοκιμάσεις να ξαναπατρονάρεις τις μαλακίες που λέω για να φορέσεις επιρροή σου σ'αυτές 8α έρ8ω απο κει.
Με σένα τα έχουμε πει για το 8έμα indymedia, την χρήση που του κάνεις και το ποιά είναι η πραγματικότης. Επίσης αμα δοκιμάσεις να ξαναπατρονάρεις τις μαλακίες που λέω για να φορέσεις επιρροή σου σ'αυτές 8α έρ8ω απο κει.
εδώ δείχνεις να έχεις έλλειψη χιούμορ
UmbilicalResidue
02-01-2006, 21:33
:rofl: <------
tamagothi
02-01-2006, 21:42
Εξακολουθώντας να αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι το οποίο δεν καταλαβαίνω:
http://www.enet.gr/online/online_text?c=112&id=75508104
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N67&aa=3 (http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18428&m=N67&aa=3)
UmbilicalResidue
02-01-2006, 21:43
όχι, δική μου μαλακία στο ψάξιμο.
pitchfork
02-01-2006, 23:16
Πολυεθνική φονική βεντέτα
ΡΕΘΥΜΝΟ
Ενας 18χρονος Ρεθυμνιώτης φαντάρος μαχαίρωσε και σκότωσε, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, έναν συνομήλικό του Αλβανό, με τον οποίο είχαν τσακωθεί λίγες ώρες νωρίτερα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα άρχισαν όταν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς ντόπιοι και μια παρέα Αλβανών συγκρούστηκαν στην παλαιά πόλη του Ρεθύμνου. Κατά τη συμπλοκή, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τραυματίστηκε ελαφρά ένας 18χρονος Ρεθυμνιώτης φαντάρος. Ο ίδιος δεν άφησε να περάσει έτσι το περιστατικό. Μαζί με άλλους τέσσερις νεαρούς, τον 44χρονο πατέρα του και μια 28χρονη Βουλγάρα εισέβαλαν στο σπίτι που έμενε ο 18χρονος Αλβανός μαζί με τον πατέρα του. Οι «7» έσπασαν την πόρτα της κεντρικής εισόδου του σπιτιού, μπήκαν στο σπίτι και αφού χτύπησαν με τα χέρια τον πατέρα του Αλβανού, καταδίωξαν το γιο του. Κατόρθωσαν να τον ακινητοποιήσουν στην ταράτσα. Τότε ο 18χρονος, σύμφωνα με τις αρχές, τον μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματός του, με αποτέλεσμα ο συνομήλικός του Αλβανός να βρει τραγικό θάνατο.
Γ.ΛΥΒ.
Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις έπρεπε να υπήρχε η ποινή του θανάτου.
Επίσης εκτιμώ ότι την 28χρονη Βουλγάρα την πηδούσαν εναλλάξ οι καθυστερημένοι πατέρας και γιος.
:(
UmbilicalResidue
02-01-2006, 23:45
Επίσης εκτιμώ ότι την 28χρονη Βουλγάρα την πηδούσαν εναλλάξ οι καθυστερημένοι πατέρας και γιος.
Κοίτα ούτε 'γώ είμαι ρατσιστής αλλα νομίζω οτι αφού ήταν βουλγάρα και 28 χρονώ μαζί 8α την παρτουζώνανε οι κα8υστερημένοι την ξεκωλιάρα.
Κοίτα ούτε 'γώ είμαι ρατσιστής αλλα νομίζω οτι αφού ήταν βουλγάρα και 28 χρονώ μαζί 8α την παρτουζώνανε οι κα8υστερημένοι την ξεκωλιάρα.
σωστά τι να γυρεύει και 28χρονη και βουλγάρα ανάμεσα σε τόσα κρητικά λεβεντόπαιδα που δεν σηκώνουν μύγα στο τραπεζομάχαιρό τους. Η αρρωστημένη φαντασία σας οργιάζει :dick: :lol:
UmbilicalResidue
03-01-2006, 00:42
σωστά τι να γυρεύει και 28χρονη και βουλγάρα ανάμεσα σε τόσα κρητικά λεβεντόπαιδα που δεν σηκώνουν μύγα στο τραπεζομάχαιρό τους. Η αρρωστημένη φαντασία σας οργιάζει :dick: :lol:
Οκ, δώσε βάση. Εκεί είναι που εγω αστειεύομαι με τον λαν8άνοντα ρατσισμό του πιτσφορκ. Εσύ τι λές;
πάλι έλλειψη χιούμορ (στην δική μου απάντηση βέβαια) :lol:
nothingman
03-01-2006, 01:30
ναι, το άκουσα και εγώ στις μεσημεριανές ειδήσεις της ΝΕΤ
απλά μου έκανε εντύπωση ο τίτλος "ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ 17ΧΡΟΝΟ". Στη ΝΕΤ μάλιστα έκαναν λόγο για 17 μαχαιριές (.....). Απλά έχει ένα ενδιαφέρον πως ενώ το θύμα αναφέρεται ως "ο 17χρονος", αν ήταν ο θύτης θα αναφερόταν ως "ο Αλβανός". Βέβαια, αν Αλβανός είχε καταφέρει 17 μαχαιριές σε στρατιώτη φαντάζομαι ότι έτσι κι αλλιώς το θέμα θα είχε άλλες διαστάσεις, αλλά νταξ'
oh well
ποτέιτο ποτάτο
Solo Carriera
03-01-2006, 01:35
γιαπ, εκεί είναι η ουσία, τι διαστάσεις θα είχε πάρει η είδηση αν ήταν αντιστραμμένοι οι ρόλοι.
τεσπά, τετριμμένο θέμα αλλά να είχαμε να λέγαμε.
pitchfork
03-01-2006, 02:24
Ε καλά ρε, εσύ το παρατραβάς αλλά μπορεί και να ναι κι έτσι, εννοείται.
Για να πάει μαζί τους να δείρει τον αλβανό, και μουσουλμάνα με φερετζέ (ή ελληνίδα του κατηχητικού) να ήταν το ίδιο θα έλεγα.
Αλήθεια εσύ ur έχεις τίποτα με τις πουτάνες? Η με αυτές που γουστάρουν να πηδιούνται με όποιον τους αρέσει?
wink φιλαράκι, wink.
metamelia2
03-01-2006, 04:52
πατήρ και υιός ελληναράς είναι γιά κρεματόριο.
πατήρ και υιός ελληναράς είναι γιά κρεματόριο.
Ο χειρότερος φασίστας είναι ο αντιφασίστας
Gott Mit Uns.
metamelia2
03-01-2006, 12:44
αχεμ... μάλλον δεν κατάλαβες γιατί προτίμησα αυτήν την μέθοδο θανάτωσης.
metamelia2
03-01-2006, 13:59
:?
Phantom Duck
03-01-2006, 14:05
αχεμ... μάλλον δεν κατάλαβες γιατί προτίμησα αυτήν την μέθοδο θανάτωσης.
Ενώ αν την επέλεγες με τα κριτήρια του αντιφασίστα θα ίσχυε αυτό που λέει ο DM ε.
Kalki, θύμισέ μου να σε πνίξω με το κασκόλ σου την επόμενη φορά που θα τολμήσεις να θεωρήσεις πως θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάποιο λεκτικό πεόφτυμα του DM ως επιχείρημα στα σοβαρά.
Kalki, θύμισέ μου να σε πνίξω με το κασκόλ σου την επόμενη φορά που θα τολμήσεις να θεωρήσεις πως θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάποιο λεκτικό πεόφτυμα του DM ως επιχείρημα στα σοβαρά.
Μια σύντομη αναδρομή σε παλαιότερες καταχωρήσεις σου, δείχνει ότι πιθανότατα πρόκειται για το ξεχασμένο ακάουντ κάποιου γνωστού οπαδού της μπουρδολογίας. :P
Δεν είμαι καθόλου βέβαιος τι εννοείς με τον όρο "μπουρδολογία" αλλά αν προκύπτει εξίσου ελλειπής και λαϊκίστικος μέσω της ερμηνείας σου, όσο και οι ορισμοί του πατριώτη και του εθνικιστή, δείξε λίγο έλεος σαν Ubermensch προς έναν απελπισμένο.
Αγαπώ τη νεολαία της πατρίδας μου :)
Είναι οι ελπίδες του Έθνους μας.
Αγαπητέ μου DM, μην υποννοείς πως είμαι ανθέλλην.
Όχι χωρίς να αναφέρεις για πόσα χρήματα θα γινόμουν.
Θα μπορούσα να είμαι/είμαστε η ελπίδα του έθνους.
Αρκεί το έθνος να ελπίζει σε κάτι υψηλότερο από τα τσιφλικωμένα σου όνειρα.
Άλλο ένα thread που θα εκφυλιστεί σε DM vs όλους τους άλλους.
το βρίσκω υπέροχο που όταν μαθεύτηκε το συμβάν με τον ρώσο δημοσιογραφίσκοι σαν το σόμπολο έσπευσαν να παρουσιάσουν τους αλβανούς σαν συνένοχους μιλώντας λες και βρίσκονταν μες στην κλούβα κι ας μην είχαν ιδέα τι συνέβη στην πραγματικότητα ενώ, συγχρόνως, την πρωτοχρονιά εδώ μια παρέα 7 δεκαοχτάχρονων έσφαξε έναν δεκαεννιάχρονο αλβανό και πλάκωσε στο ξύλο τον κατάκοιτο πατέρα του και είναι ζήτημα αν αναφέρθηκε καν σε μη κρητικά κανάλια.
"έγκλημα με θύμα βορειοηπειρώτη αποκαλύφθηκε στα σύνορα, πως ομολόγησε ο αλβανός φονίας"
Η υπόθεση, πάντως, στην Κρήτη με τον 17χρονο αλβανό αναφέρθηκε στα μη κρατικά κανάλια (τουλάχιστον στο MEGA), ως ρατσιστικής φύσης έγκλημα.
Γενικά, ωστόσο, είναι πράγματι λυπηρή η στάση των ΜΜΕ να παρουσιάζουν την είδηση με τέτοιο τρόπο ώστε να "πουλήσει" ευκολότερα, να συγκινήσει το δυνατόν περισσότερο και, στην ουσία, ηθελημένα ή άθελα, να ενισχύσει κάποιες λανθασμένες απόψεις για την δράση των αλλοδαπών. Κατά τη γνώμη μου, η συμπεριφορά αυτή προκύπτει από λανθασμένες αντιλήψεις για την αύξηση της ακροαματικότητας, παρά λόγω κάποιου ιδιαίτερου σχεδίου δημιουργίας συνειδήσεων.
Άλλο ένα thread που θα εκφυλιστεί σε DM vs όλους τους άλλους.
Ti protineis?
Αγαπητέ μου DM, μην υποννοείς πως είμαι ανθέλλην.
Όχι χωρίς να αναφέρεις για πόσα χρήματα θα γινόμουν.
Θα μπορούσα να είμαι/είμαστε η ελπίδα του έθνους.
Αρκεί το έθνος να ελπίζει σε κάτι υψηλότερο από τα τσιφλικωμένα σου όνειρα.
Βρε υποκρίταρε,
Πώς αισθάνεσαι που χρησιμοποιείς ένα τσιφλίκι για να προβάλλεις τις απόψεις σου ή και τα όνειρά σου (τρομάρα σου);
Παραβλέπεις το γεγονός ότι το φόρουμ αποτελεί έναν εμμέσως πλήν σαφώς φασιστικό δικτυακό τόπο; Υπάρχουν κανόνες και όροι που αποδέχεσαι με την είσοδο σου. Δεν πρόκειται για αποκλειστικά τεχνικής φύσεως περιορισμούς. Το φόρουμ σε περιόριζει και θεσπίζει κανόνες που πρέπει να σέβεσαι αν θέλεις να παραμείνεις εντός. Σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκάσεις κάποιον moderator / operator να σε εκπαραθυρώσει όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με διάφορους.
Η ελευθερία σου είναι περιχαρακωμένη, για δικό σου όφελος ( ; ) και αν τολμήσεις να παραβιάσεις κανόνες θα έρθεις αντιμέτωπος με ένα ωραιότατο μπαν.
Είτε το θέλεις, είτε όχι είσαι Έλληνας και μονάδα του ελληνικού λαού. Στην Ελλάδα έχουμε ένα Σύνταγμα. Διάβασε το άρθρο 114 του Συντάγματος. (στο τέλος είναι)
Αν δε σ'αρέσει αυτό που λέει, αν σ'ενοχλεί και σε δεσμεύει, έχεις το δικαίωμα να πας σε άλλη χώρα να ζήσεις.
Υ.Γ - Δεν υποννοώ ότι είσαι Ανθέλλην. Το μόνο που λέω είναι ότι είσαι, είναι ένα ξεχασμένο μπακ-απ ακάουντ κάποιου.
Solo Carriera
03-01-2006, 19:21
Η υπόθεση, πάντως, στην Κρήτη με τον 17χρονο αλβανό αναφέρθηκε στα μη κρατικά κανάλια (τουλάχιστον στο MEGA), ως ρατσιστικής φύσης έγκλημα.
yup, τελικά είχε περισσότερη προβολή απ' όση νόμιζα αρχικά. μάλιστα, για όποιον ενδιαφέρεται, απόψε το βράδυ θα προβληθούν δύο εκπομπές σχετικά με τον ρατσισμό και τον εθνικισμό. το focus και οι φάκελοι.
Παραβλέπεις το γεγονός ότι το φόρουμ αποτελεί έναν εμμέσως πλήν σαφώς φασιστικό δικτυακό τόπο; Υπάρχουν κανόνες και όροι που αποδέχεσαι με την είσοδο σου. Δεν πρόκειται για αποκλειστικά τεχνικής φύσεως περιορισμούς. Το φόρουμ σε περιόριζει και θεσπίζει κανόνες που πρέπει να σέβεσαι αν θέλεις να παραμείνεις εντός. Σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκάσεις κάποιον moderator / operator να σε εκπαραθυρώσει όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με διάφορους.
Η ελευθερία σου είναι περιχαρακωμένη, για δικό σου όφελος ( ; ) και αν τολμήσεις να παραβιάσεις κανόνες θα έρθεις αντιμέτωπος με ένα ωραιότατο μπαν.
Ή μπορώ να αποκτήσω πολλούς φίλους και να κάνω ένα μεγάλο flame με τον admin, και να φύγουμε με τους φίλους μου και να φτιάξω ένα άλλο ΠΙΟ γαμάτο forum, το Florums Generation X, και να είμαι admονάρχης.
Ή μπορώ να φασωθώ με τον admin σε κάποια συναυλία, και να με ερωτευτεί, και να κυβερνάμε μαζί το forum, μέχρι να μου πει τον κωδικό, και όχι απλά να κάνει ό,τι του λέω, και να τον σκοτώσω.
Ή απλά αγαπημένε μου DM μπορώ να σκεφτώ πως το forum δεν μου επιβλήθηκε, αλλά εγώ επέλεξα να αφομοιωθώ ως μέρος του συνόλου του, διατηρώντας ανά πάσα στιγμή την ελευθερία του να ανακαλέσω αυτή μου την απόφαση, και να κάνω ένα μόνιμο Log out όταν νοιώσω να περιορίζομαι από τις επιλογές μου.
Ομοίως, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να την κάνω για άλλη γη και άλλα μέρη όταν νοιώσω πως αυτός ο πατρογονικός και γεμάτος ιστορία και δόξα τόπος -μειδιάζω- δεν με σηκώνει πια.
Επίσης, ανατινάζω την Ακρόπολη για αρκετά λεφτά και νομική κάλυψη.
UmbilicalResidue
03-01-2006, 21:55
ok έχει σταματήσει να βγαίνει νόημα εδώ και πολύ καιρό.
ΟΚ, δηλαδή εντάξει, βόας δικέ μου.
UmbilicalResidue
03-01-2006, 22:11
Χα, πελιδνέ και ηδελφισμένε μετα της πιο πρόστυχης και προστυχούσας ένδειας στην τέχνη της Γλώσσης ταυτολόγε άκαυλε, νόμισες με την ασυσκίαστη ορμή του πορφυρού μου λόγου 8α μπορούσες να τα βάλεις χυμώντας σαν αρούρι σε ξεντεριασμένη ψόφια γάτα. Μα η απόκρουσις ήτο τέτοια απο τον λόγο αυτόν τον τρομερό που οκ, μπορώ να εξασφαλίσω πεός τρανόν με σκούφο απο γυαλόχαρτο να εφαρμόσω σε όλα τα γκομενάκια. Μπορεί και όχι.
Τώρα πάω για λίγο αέρα.
Αυτό με το γυαλόχαρτο όμως είναι δικό μου αβγδεζηθίαστε μνξοπρστέ που νομίζεις υφχψώς πως μπορείς να με θαμπώσεις με τα ζεδγβά σου λόγια πρστού λόγου.
Kingdom Gone
03-01-2006, 23:43
αυτή η σελίδα του thread είναι σαν όνειρο ενώ έχεις 39 πυρετό. στο πιο ανώδυνο όμως.
Παραβλέπεις το γεγονός ότι το φόρουμ αποτελεί έναν εμμέσως πλήν σαφώς φασιστικό δικτυακό τόπο;
Αχαχαχαχααχ. Δε γίνεται να είσαι τόσο καθυστερημένος. Άντε πήγαινε να μάθεις τι σημαίνει φασισμός και τι ελευθερία του λόγου, καραγκιόζη.
Το φόρουμ, ως ιδιωτική υπηρεσία, μπορεί να θεσπίσει τους δικούς της κανόνες λειτουργίας. Κάθε χρήστης της υπηρεσίας οικειοθελώς αποδέχεται τους κανόνες χρήσης, ο δε πάροχος της υπηρεσίας μπορεί να διακόψει την παροχή της σε όποιον δε τους τηρεί. Αν αυτό σου φαίνεται κάποιου είδους έμμεσος φασισμός, ξεπερνάς κάθε είδους γελοιότητα.
Άντε στο δημοτικό να μάθεις τι σημαίνει ελευθερία του λόγου και πώς ένα φόρουμ της παραπάνω περιγραφής δε τη καταπατεί καθόλου.
Darkling
04-01-2006, 12:20
8α μπορούσες να τα βάλεις χυμώντας σαν αρούρι σε ξεντεριασμένη ψόφια γάτα.
:pink:
Το φόρουμ, ως ιδιωτική υπηρεσία, μπορεί να θεσπίσει τους δικούς της κανόνες λειτουργίας. Κάθε χρήστης της υπηρεσίας οικειοθελώς αποδέχεται τους κανόνες χρήσης, ο δε πάροχος της υπηρεσίας μπορεί να διακόψει την παροχή της σε όποιον (του γουστάρει επίσης) δε τους τηρεί. Αν αυτό σου φαίνεται κάποιου είδους έμμεσος φασισμός, ξεπερνάς κάθε είδους γελοιότητα.
Άρα επαληθευείς ότι είναι τσιφλίκι. :thumbsup:
Άντε στο δημοτικό να μάθεις τι σημαίνει ελευθερία του λόγου και πώς ένα φόρουμ της παραπάνω περιγραφής δε τη καταπατεί καθόλου.
Deggial, έχω πειστεί ότι είσαι πιστός στο φόρουμ με τυπολατρικές προεκτάσεις. Δεν χρειάζεται άλλη προσπάθεια.
Ίσως είσαι έτσι, επειδή εσύ έμαθες τι σημαίνει ελευθερία λόγου, στο δημοτικό :P
Υ.Γ - Ακόμα θυμάμαι τον άκρως γελοίο ορίσμο του ρατσισμού που έδωσες. Δώσε και του φυλετισμού, μπορείς να γίνεις ακόμα πιο διασκεδαστικός ! :D :stfu:
Το φόρουμ, ως ιδιωτική υπηρεσία, μπορεί να θεσπίσει τους δικούς της κανόνες λειτουργίας. Κάθε χρήστης της υπηρεσίας οικειοθελώς αποδέχεται τους κανόνες χρήσης, ο δε πάροχος της υπηρεσίας μπορεί να διακόψει την παροχή της σε όποιον (του γουστάρει επίσης) δε τους τηρεί. Αν αυτό σου φαίνεται κάποιου είδους έμμεσος φασισμός, ξεπερνάς κάθε είδους γελοιότητα.
Τα bold γράμματα που πρόσθεσες είναι άστοχα. Η διακοπή παροχής εμπορικής υπηρεσίας άνευ λόγου δεν επιτρέπεται και σε τέτοια περίπτωση μπορεί κανείς να ασκήσει μύνηση (αν ο ΟΤΕ σου κόψει το τηλέφωνο, ενώ δεν έχεις παραβεί τους όρους σύμβασης και δεν έχεις άλυτες οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι του).
Για την ελευθερία του λόγου, διάβασε το άρθρο 14 του Συντάγματος.
DM pou 8es na katalh3eis?
Deggial, έχω πειστεί ότι είσαι πιστός στο φόρουμ με τυπολατρικές προεκτάσεις. Δεν χρειάζεται άλλη προσπάθεια.
Υ.Γ - Ακόμα θυμάμαι τον άκρως γελοίο ορίσμο του ρατσισμού που έδωσες. Δώσε και του φυλετισμού, μπορείς να γίνεις ακόμα πιο διασκεδαστικός ! :D :stfu:
Ακόμα και τσιφλίκι να είναι ρε καραγκιόζη, τι σχέση έχει με τον φασισμό; Είσαι στα καλά σου; Έστω ότι είναι φασιστικός τόπος, όποιος μπαίνει εδώ και γράφει είναι φασίστας; Including you?
Σοβαρέψου επιτέλους, μη γίνεσαι Σπύρος και ο Άγγελος του Τρόμου.
Ακόμα και τσιφλίκι να είναι ρε καραγκιόζη, τι σχέση έχει με τον φασισμό; Είσαι στα καλά σου; Έστω ότι είναι φασιστικός τόπος, όποιος μπαίνει εδώ και γράφει είναι φασίστας; Including you?
Σοβαρέψου επιτέλους, μη γίνεσαι Σπύρος και ο Άγγελος του Τρόμου.
Άσε τους χαρακτηρισμούς, άσε τα "κοπέλα μου" και τράβα να βρεις κανά κοριτσάκι γιατί μου φαίνεται η μάπα σου έχει γίνει σαν το αβατάρ σου από την πολύ αγαμία :P :stfu:
Είμαι πιο πλούσιος, πιο όμορφος, πιο έξυπνος και η πούτσα μου είναι μεγαλύτερη από τη δική σου! Σε τάπωσα! ΧΑΧΑ! ΧΑΧΑΧΑ! ΧΑ ΧΑ! :stfu::P:stfu::P:stfu::P:stfu::P
Τους χαρακτηρισμούς και τα "κοπέλα μου" εσύ τα άρχισες, μην ξεχνιόμαστε. Για τα κοριτσάκια τώρα...
http://www.tshirthell.com/shirts/products/a04/a04.gif
Είμαι πιο πλούσιος, πιο όμορφος, πιο έξυπνος και η πούτσα μου είναι μεγαλύτερη από τη δική σου! Σε τάπωσα! ΧΑΧΑ! ΧΑΧΑΧΑ! ΧΑ ΧΑ! :stfu::P:stfu::P:stfu::P:stfu::P
Τους χαρακτηρισμούς και τα "κοπέλα μου" εσύ τα άρχισες, μην ξεχνιόμαστε. Για τα κοριτσάκια τώρα...
http://www.tshirthell.com/shirts/products/a04/a04.gif
Επί της ουσίας όμως,
Τράβα να βρεις ένα κοριτσάκι, πάραυτα :P
Επί της ουσίας
θα έρθω από κει και θα την πλακώσω στις σφαλιάρες.
Kana agoraki gia ton DM den mas vrisketai?
Steel assasin?
Solo Carriera
04-01-2006, 17:16
λυπάμαι αλλά αναγκάζομαι να σβήσω το thread.
pitchfork
04-01-2006, 20:15
8α μπορούσες να τα βάλεις χυμώντας σαν αρούρι σε ξεντεριασμένη ψόφια γάτα.
:pink:
Μιτσμαν δεν λέει για σένα ο ποιητής
:P
UmbilicalResidue
04-01-2006, 20:18
βούλωστο, λαγέ.
pitchfork
04-01-2006, 20:27
Αυτός λέει για σένα.
:P
ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!
Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την αποτρόπαια δολοφονία του Αλβανού Έντισον Γιαχάι που έγινε στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για ένα ρατσιστικό έγκλημα, που έρχεται να προστεθεί σε σειρά ρατσιστικών γεγονότων όπως οι επιθέσεις κατά Αλβανών μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Αλβανίας – Ελλάδας, η επίθεση κατά του Στεκιού Μεταναστών στο Ρέθυμνο, ο αποκλεισμός Αλβανών από ορισμένα νυχτερινά καταστήματα κλπ.
Τα τελευταία επεισόδια ξεκίνησαν με αφορμή την αλβανική σημαία στη μπλούζα ενός νεαρού μιας παρέας Αλβανών σε κέντρο διασκέδασης. Ακολούθησε συμπλοκή με παρέα ντόπιων. Στη συνέχεια 8 άτομα ελληνικής και βουλγαρικής καταγωγής εισέβαλαν στο σπίτι του Αλβανού Έντισον Γιαχάι, ο οποίος, σημειωτέον, δεν είχε συμμετάσχει στη συμπλοκή. Χτύπησαν άγρια τον άρρωστο πατέρα του (υποβάλλεται συχνά σε αιμοκάθαρση) και στη συνέχεια δολοφονήθηκε ο Έντισον Γιαχάι. Δράστης της δολοφονίας με 17(!) μαχαιριές φέρεται (έχει ομολογήσει) Ρεθεμνιώτης φαντάρος που υπηρετεί στους καταδρομείς και ήταν και πρώην αθλητής άρσης βαρών. Ανάμεσα σε αυτούς που συμμετείχαν στην εισβολή στο σπίτι και στα επεισόδια ήταν και ο πατέρας και ο αδελφός του στρατιώτη.
Η Ελλάδα, έχοντας και η ίδια στείλει πάρα πολλούς Έλληνες μετανάστες σε πολλές ξένες χώρες, οι οποίοι έζησαν στο πετσί τους το ρατσισμό, οφείλει να καταδικάσει και να απομονώσει φαινόμενα ρατσισμού και αποκλεισμού των μεταναστών.
Οι μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας είτε για οικονομικούς είτε για πολιτικούς λόγους, από τα Βαλκάνια και αλλού πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα, πρέπει να νομιμοποιηθούν για να εκλείψουν τα φαινόμενα εκμετάλλευσης και να καταπολεμηθούν τα κυκλώματα δουλεμπορίας, πρέπει να συμμετέχουν πλήρως στη ζωή αυτού του τόπου, πλουτίζοντας με τους δικούς τους πολιτισμούς τον ελληνικό πολιτισμό. Η δύναμη ενός πολιτισμού δεν είναι η απομόνωσή του αλλά η δυνατότητά του να παίρνει στοιχεία από άλλους πολιτισμούς και να εξελίσσεται, κάτι που και ο Ηρόδοτος τόνισε αναγνωρίζοντας στοιχεία γειτονικών πολιτισμών στον ελληνικό όπως και επιδράσεις του ελληνικού πολιτισμού στους γειτονικούς. Η ποικιλομορφία είναι δύναμη, όπως η βιοποικιλότητα στη φύση.
Χαιρετίζουμε την αντιρατσιστική αντίδραση των ευαίσθητων πολιτών και φορέων του Ρεθύμνου και της Κρήτης και καλούμε σε συμμετοχή στην πορεία που οργανώνουν την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στο Ρέθυμνο.
Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει, πέρα από την καταδίκη τέτοιων ρατσιστικών και ξενοφοβικών φαινομένων, να πάρει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών, να αναγνωρίσει τα δικαιώματά τους, να φροντίσει για τη δημιουργία τμημάτων υποδοχής μεταναστών στα ελληνικά σχολεία όλων των βαθμίδων, για τη διδασκαλία των γλωσσών των χωρών καταγωγής τους στα σχολεία, για τη διδασκαλία Ελληνικών για τους ενήλικες μετανάστες, για τη διευκόλυνση της οργάνωσης των κοινοτήτων τους και της συμμετοχής τους.
Επιπλέον, είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ μια πιο δίκαιη κατανομή του πλούτου τόσο εντός της Ελλάδας ώστε να εκλείψει η μαύρη εργασία και η όξυνση της φτώχειας που γεννάει ρατσισμό, όσο και διεθνώς όπου ο οδοστρωτήρας της παγκοσμιοποίησης οδηγεί μεγάλες περιοχές του πλανήτη σε οικονομική κατάρρευση, καταστροφή των φυσικών πόρων, φτώχεια και μαζική μετανάστευση σε αναζήτηση καλύτερου μέλλοντος.
Τα τελευταία επεισόδια ξεκίνησαν με αφορμή την αλβανική σημαία στη μπλούζα ενός νεαρού μιας παρέας Αλβανώv
KALOC MALAKAS KAI TOU LOGOY TOY. :moutza:
enitharmon
11-01-2006, 15:59
Επιπλέον, είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ μια πιο δίκαιη κατανομή του πλούτου τόσο εντός της Ελλάδας ώστε να εκλείψει η μαύρη εργασία και η όξυνση της φτώχειας που γεννάει ρατσισμό, όσο και διεθνώς όπου ο οδοστρωτήρας της παγκοσμιοποίησης οδηγεί μεγάλες περιοχές του πλανήτη σε οικονομική κατάρρευση, καταστροφή των φυσικών πόρων, φτώχεια και μαζική μετανάστευση σε αναζήτηση καλύτερου μέλλοντος.
τέτοιες μπούρδες να μη λέγατε (τουλάχιστον όχι με αυτό το γλοιώδες ύφος) και θα ήσασταν πιο συμπαθητικοί (εσείς οι Πράσινοι Οικολόγοι)
τέτοιες μπούρδες να μη λέγατε (τουλάχιστον όχι με αυτό το γλοιώδες ύφος) και θα ήσασταν πιο συμπαθητικοί (εσείς οι Πράσινοι Οικολόγοι)
την μπούρδα πού την είδες; Αν σε ενοχλεί το "γλοιώδες" ύφος πίστευε αυτούς που σε γαλουχούν και έχουν σπουδάσει επικοινωνιολογία και χειραγώγηση των μαζών και στα λένε πιό ωραία
Darkling
11-01-2006, 16:09
αχαχαχαχαχααχχαχαα περιμενε, νομιζω οτι αυτο θα γινει την αλλη Τριτη 19:20.
enitharmon
11-01-2006, 16:14
μλκ, σοβαρά, δεν είσαι αντικειμενικός
απλά δεν είσαι
και δε μπορείς να σκεφτείς και αντικειμενικά
και όσο σκέφτομαι τους αριστερούς/ οικολόγους/ πράσινους στις πορείες της Πρωτομαγιάς.....
μλκ, σοβαρά, δεν είσαι αντικειμενικός
απλά δεν είσαι
και δε μπορείς να σκεφτείς και αντικειμενικά
και όσο σκέφτομαι τους αριστερούς/ οικολόγους/ πράσινους στις πορείες της Πρωτομαγιάς.....
kai poia einai h antikeimenikh skepsh;
enitharmon
11-01-2006, 16:21
να σκεφτείς, "γιατί μου τη λένε"; και γιατί λένε τον τρόπο διατύπωσης γλοιώδη;
Darkling
11-01-2006, 16:22
να σκεφτείς
και εσύ να σκεφτείς γιατί μου τη λέτε ενώ σε άλλα φόρουμ δεν μου τη λένε και γιατί θεωρείς αυτή την ανακοίνωση γλοιώδη.
Candiru pragmatika den goustarw pou sti lene oloi
alla eisai adiallaktos kai den kaneis syzitisi.
Poia einai ta alla forum pou parakoloutheis?
enitharmon
11-01-2006, 16:38
το γιατί είναι γλοιώδης η διατύπωση το ξέρω
σε άλλα φόρα δε στη λένε, γιατί είναι του συναφιού σου
φτάνει ως εξήγηση;
Darkling
11-01-2006, 16:39
αν εννοεις τους Ιντημιντιανα Τζονες φορουμερς λογικο να μη στη λενε. Οι καλυτεροι τους, ειναι χειροτεροι σου.
και εσύ να σκεφτείς γιατί μου τη λέτε ενώ σε άλλα φόρουμ δεν μου τη λένε και γιατί θεωρείς αυτή την ανακοίνωση γλοιώδη.
Oyte toy rockavlon toy th lene sta florums ...
alla eisai adiallaktos kai den kaneis syzitisi.
Poia einai ta alla forum pou parakoloutheis?
indystar, indymedia, ecogreens και παλιότερα 1055rock. Μόνο που αυτή την εποχή είναι λίγο ψόφια εκεί τα πράγματα.
Αν δεν κάνω συζήτηση μάλλον έχουμε διαφορετική άποψη για το τι είναι συζήτηση.
eni ούτε εσύ είσαι αντικειμενική από την ανάποδη.
Candiru, syzhthsh den einai na mazeyeste 10-15 omoideates kai na lete ta dika sas. Ayto einai katanemhmenos monologos ...
Darkling
11-01-2006, 16:48
Γιατι? λες να το κανουνε για σπορ?
enitharmon
11-01-2006, 16:50
διαβάζω ό,τι λες
και συμφωνώ με πολλά από αυτά που λες, αλλά προσπερνάω τον below zero τρόπο έκφρασης
Profanws.
@Mits
To eipa epeidi pleon tou ti leei kai i koutsi Maria (aka atoma ta
opoia den exoun milisei mazi tou alla to kanoun epeidi einai "in").
Profanws.
@Mits
KryfoCandirukos loipon o jimid
freak brother
11-01-2006, 17:16
Oyte toy rockavlon toy th lene sta florums ...
r.i.p sta florums
Darkling
11-01-2006, 18:33
Profanws.
@Mits
Δεν εχω προσεξει καποιον τετοιον..δε μ ενδιαφερει κιολας. εγω εκανα τη συζητηση μου στο τοπικ με τα κρανη, προσπαθησα να ειμαι σοβαρος, καταλαβα περι τινος προκειται και απο τοτε οπου λεει μαλακιες, απλα καταθετω τα σχολια μου.
Mits min anisyxeis,
esena ama thelw na stin pw exw allous logous...
GAMW TON GAYRO SOU!
:pink: kai :*
Δεν εχω προσεξει καποιον τετοιον..δε μ ενδιαφερει κιολας. εγω εκανα τη συζητηση μου στο τοπικ με τα κρανη, προσπαθησα να ειμαι σοβαρος, καταλαβα περι τινος προκειται και απο τοτε οπου λεει μαλακιες, απλα καταθετω τα σχολια μου.
όχι φίλτατε, την συζήτηση την έκανες για το κυνήγι και επειδή έγραφες εκεί του κόσμου τις μαλακίες περί φιδιών και T-rex που δήθεν απελευθερώνουν οι οικολόγοι και σε ξεσκέπασα, με έβαλες στο μάτι :wink:
Candiru, syzhthsh den einai na mazeyeste 10-15 omoideates kai na lete ta dika sas. Ayto einai katanemhmenos monologos ...
γιαυτό γουστάρω πιό πολύ το ER, άλλωστε τα δύο indy είναι λίγο ψόφια τον τελαυτάιο καιρό
διαβάζω ό,τι λες
και συμφωνώ με πολλά από αυτά που λες, αλλά προσπερνάω τον below zero τρόπο έκφρασης
εσύ έχεις δικαίωμα να με λες μη αντικειμενικό αλλά εγώ δεν έχω το δικαίωμα να το αντιστρέψω :roll:
για να πεις κάποιον μη αντικειμενικό θα το πεις αναγκαστικά από μια θέση point of view. Ενδεχομένως και αυτή να μην είναι αντικειμενική και εξ ορισμού αλλά κυρίως λόγω χρήσης της.
Αν έχεις προσέξει ποτέ δεν επιτέθηκα σε κάπιον συζητήτή όσο έξαλλη συμπεριφορά και να είχε, απλώς γιατί είχα δικά μου επιχειρήματα και το θεωρώ πολύ σοβαρότερο να τα εκθέσω παρά να εμπλακώ σε μια στείρα αντιπαράθεση, άλλη ιστορία το αν δεν γίνονται αυτά κατανοητά λόγω διαφορετικών προσεγγίσεων του θέματος.
Ανάλυσέ μου λοιπόν γιατί το παράθεμα των ecogreens είναι γλοιώδες. Για μένα είναι απλώς μια συμπύκωση των οικολογικών και αριστερών οραμάτων, άσχετα άμα είναι άμεσα εφικτά ή όχι.
i second that
Darkling
11-01-2006, 20:49
όχι φίλτατε, την συζήτηση την έκανες για το κυνήγι και επειδή έγραφες εκεί του κόσμου τις μαλακίες περί φιδιών και T-rex που δήθεν απελευθερώνουν οι οικολόγοι και σε ξεσκέπασα, με έβαλες στο μάτι :wink:
Επειδη εισαι εντελως τουρμποβλακας (ο τονος στο μπο, σικ) και με μπερδευεις με αλλονα (ξερω και με ποιον) ξαναδιαβασε καλυτερα.
Axaxaxa
1on) Me emena milouses gia kynigi kai den thymamai na me "kseskepases" se kammia stigmi kai oute me vlepeis na asxoloumai mazi sou kai
2on) Se exoun valei oloi sto mati giati tous exeis katatropwsei sto debate. Synexise etsi!
Axaxaxa
1on) Me emena milouses gia kynigi kai den thymamai na me "kseskepases" se kammia stigmi kai oute me vlepeis na asxoloumai mazi sou kai
2on) Se exoun valei oloi sto mati giati tous exeis katatropwsei sto debate. Synexise etsi!
η αλήθεια είναι ότι σπάνια απαντάει κάποιος με επιχειρήματα, πιό πολύ με επιθέσεις, αν αυτό λέγεται ντιμπέιτ στην ER ορολογία τότε ΟΚ. Πάντως το βρίσκω διασκεδαστικό.
UmbilicalResidue
12-01-2006, 12:01
Candiru ΜΕΡΑ το ριξες; (δεν υπάρχει λογοπαίγνιο)
metamelia2
12-01-2006, 13:25
μπα... εγώ πιστεύω οτι είναι ΚΚΕς
Candiru ΜΕΡΑ το ριξες; (δεν υπάρχει λογοπαίγνιο)
όχι, μορταδέλα
προφανώς ο κάλκι δεν έχει διαβάει ούτε ένα ποστ μου
UmbilicalResidue
12-01-2006, 14:05
όχι, μορταδέλα
:?:
με τους εναλλακτικούς είσαι ρε παιδί μου;
metamelia2
12-01-2006, 21:13
Καντιρού έχεις Κνήτικο χιούμορ.
Darkling
12-01-2006, 22:42