PDA

View Full Version : Θα κερδίσει το σενάριο του Σπύρου Καγκάδη βραβείο Όσκαρ;

odysseus
02-01-2006, 10:53
Η ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΤΗΣ «ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ»

Έχω ήδη ξεκινήσει τη συγγραφή του σεναρίου της υπό πρότασης ταινίας μου «Οδύσσειας» μαζί με τραγούδια για το CD της ταινίας όπως μου υπόδειξε η υπεύθυνη τύπου της Warner Bros. Entertainment σε τηλεφωνική συνομιλία μας ότι προαπαιτείται για να αποφασιστεί η παραγωγή μιας ταινίας από την εταιρίας της. Εκτιμώ ότι μέχρι την επόμενη συμφωνημένη επικοινωνία μου με την Warner Bros. την ερχόμενη άνοιξη ότι το ολοκληρωμένο πακέτο που έχω ετοιμάσει θα είναι έτοιμο να παρουσιαστεί στον Αντιπρόεδρο της Warner Bros. Entertainment με τον οποίο έχω συνομιλήσει. Δυστυχώς, λόγω της εντατικής επικεντρωμένης δουλειάς και μελέτης που απαιτείται για την εργασία μου αυτή οι άσχετες με το νέο αντικείμενο ενασχόλησης μου δημοσιεύσεις μου θα λιγοστέψουν αισθητά στο μέλλον. Ακόμα, εξ αιτίας της εχεμύθειας που απαιτείται για λόγους προστασίας από τον ανταγωνισμό δε θα μπορώ να αποκαλύπτω πολλές πλευρές της νέας μου εργασίας η οποία με τη σκληρή πολύωρη δουλειά που θα της αφιερώσω εκτιμώ ότι θα έχει τα προσδοκώμενα από μένα υψηλά παγκόσμια στάνταρ εμφάνισης και πολύπλευρης (καλλιτεχνικής, ποιοτικής και εμπορικής) αποτελεσματικότητας. Τελική ημερομηνία (deadline) έχω ορίσει την 17 Απριλίου 2006.

http://www.spiroskagadis.com/fakelosodysseia.html

http://www.spiroskagadis.com/analysis.html

http://www.spiroskagadis.com/biografiko.html

Bullet
02-01-2006, 10:54
8elw autografo

Darkling
02-01-2006, 11:12
Η Ελληνίδα Θεά
Νίκη Κάρτσωνα

H γνώμη μας για την πολυτάλαντουχα Νίκη Κάρτσωνα

Σπάνιες φορές συναντάς γυναίκες με τα ολοκληρωμένα εσωτερικά και εξωτερικά
χαρακτηριστικά της όμορφης, έξυπνης και γενικά πολυταλαντούχας κοπέλας από την Καλαμάτα
που ακούει στο όνομα Νίκη Κάρτσωνα.

Ας μην ξεκινήσουμε από τα κοινότυπα. Ας θυμηθούμε πως σε ηλικία μόλις 16 ετών το 1993
τίμησε με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα καταχτώντας με την αξία της το Χάλκινο Μετάλλιο
στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής.

Το μοναδικό γεγονός αυτό για την εποχή του αποτέλεσε πηγή χαράς για όλους τους Έλληνες
αλλά ειδικά για τις νεαρές Έλληνιδες που δεν είχαν συνηθίσει τότε να βλέπουν συνομήλικες
τους να καταξιώνονται στις σκληρά ανταγωνιστικές διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.

Έγινε έτσι αμέσως πρότυπο για πολλές κοπέλες καθώς και το άπιαστο όνειρο πολλών
αγοριών.

Η συνέχεια για τις επιτυχημένες δημόσιες εμφανίσεις της Νίκης Κάρτσωνα ήρθε στην
πασαρέλα της ομορφιάς και με τη συμμετοχή της στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του Antenna το
1995 όπου κέρδισε ξανά επάξια το τίτλο της «Μις Φωτογένεια.»

Υπάρχουν βέβαια πολλοί που δικαίως αμφισβήτησαν την απόφαση αυτή της κριτικής
επιτροπής των καλλιστείων εκτιμώντας, έστω υποκειμενικά όπως εμείς, ότι η Νίκη μας άξιζε
την πρώτη θέση. Άλλωστε ποιοι μπορούν να κρίνουν αντικειμενικά την ομορφιά των άλλων
και με ποια αντικειμενικά κριτήρια μπορεί να γίνει αυτό; Στο ερώτημα αυτό δεν υπάρχει βέβαια
ως γνωστό παγκόσμια ομόφωνη απάντηση.

Μετά την επιτυχία της στα καλλιστεία ήρθε η σειρά της πασαρέλας την οποία σάρωσε στο
πέρασμα της όντως η πιο λαμπερή παρουσία που πέρασε ποτέ από το ελληνικό χώρο της
μόδας.

Η νέα κατάκτηση της Νίκης στο κόσμο της ελληνικής και διεθνής μόδας αποτέλεσε και αυτή με
τη σειρά της μια νέα απόδειξη της πολύπλευρης αξίας της δείχνοντας με το καλύτερο τρόπο
πως ότι οι αθλήτριες δεν μπορούν να φέρνουν μόνο πολύτιμα μετάλλια στη χώρα αλλά και
χαμόγελα με την ομορφιά τους στον ανικανοποίητο ανδρικό πληθυσμό.

Πράγμα επίσης ανεκτίμητο στο ανέβασμα της ψυχικής διάθεσης μας αν αναλογιστούμε όλες τις
άσχημες ειδήσεις που βλέπουμε καθημερινά στις τηλεοράσεις μας.

Μια Νίκη Κάρτσωνα χρειαζόμαστε όλοι.
Μια Νίκη Κάρτσωνα μας ήρθε σκορπώντας παντού χαρά.

Στη συνέχεια η Νίκη Κάρτσωνα πέρασε σαν τυφώνας και στο κόσμο της τηλεόρασης για να
αναδείξει και νέες άγνωστες ακόμα πτυχές του πάντα πολύπλευρου ταλέντου της στους λίγους
Έλληνες που δεν είχαν γευτεί το αγγελικό πέρασμα της από τις τηλεοράσεις τους.

Η αρχή έγινε με τις πρωτότυπες προσεγμένες διαφημίσεις της όπου κόσμησε με την
εξωτερική ομορφιά και την εσωτερική της λάμψη τα ωφέλημα για τον κόσμο προϊόντα που
τίμησε με την παρουσία της.

Η Νίκη Κάρτσωνα δεν λάνσαρε ποτέ κάτι που να αποδείχτηκε στη συνέχεια βλαβερό για την
κοινωνία ή για τους ανθρώπους που ανταποκριθήκαν στα διαφημιστικά της μηνύματα.

Υπήρξε έτσι πάντα πια πηγή αστείρευτης εμπιστοσύνης των θεατών αλλά και των
επαγγελματιών του κόσμου του θεάματος.

Όλα αυτά σε ένα χώρο ο οποίος δεν είναι πάντοτε γνωστός για τις ειλικρινείς του προθέσεις
αποδεικνύοντας έτσι τη δύναμη της.

Σήμερα, έχοντας περάσει αδιάκοπα στο παρελθόν από διάφορα τηλεοπτικά πόστα σε
διαφορετικά κανάλια (Antenna, Mega, Alter, Mad) επανέρχεται δυναμικότερη στο κανάλι που
την ανέδειξε, τον Antenna, συμπαρουσιάζοντας τη διπλή τρίωρη εκπομπή του
Σαββατοκύριακου «Οι Σπιτόγατοι.»

psychotron
02-01-2006, 11:23
:mouse: :mouse: :mouse: :mouse: :mouse:

Kuolema
02-01-2006, 11:40
Θα κερδίσει το χρυσό φοίνικα, τη χρυσή αρκούδα και σίγουρα το χρυσό οσάμα :shock:

Darkling
02-01-2006, 11:45
χρυση καρτσωνα αποκλειεται να παρει παντως.

Phoebus
02-01-2006, 13:49
Σπύρο, σε λυπάμαι πραγματικά. Άτομα όπως ο Candiru ή ο DM που σε φάσεις τους θεωρώ να ζουν σε πλήρη πλάνη, σε σύγκριση με σένα είναι normal.

Φίλε Candiru, φίλε DM, όσα έχω πει τα παίρνω όλα πίσω. Είστε όλοι καλά παιδιά.

Buddy Lackey
02-01-2006, 16:15
lock?
lock
etsi kai alliws perissotero self promotion einai