View Full Version : An xafnila to sigrotima sas gnorize TERASTIA epitixia....
Lukather
27-12-2005, 21:13
Loipon???
Silent_Enigma
27-12-2005, 22:51
mallon tha to skeftomoun sovara.exo kai kapoies spoudes na skefto.tha protimousa na hmoun me thn mpanta mou se mia fasi ala Necromantia (xexexe) Mono albums mono pou emeis tha kaname kai kana live:)
Tha apantousa to proto, alla eksartatai me poies mpantes.
Silent_Enigma
27-12-2005, 23:01
???
mallon o lukather ennoei thn ekfrasi "me tis mpantes"...dld ennoeietai/stantar/100%
The Charon
28-12-2005, 01:13
Me tis mpantes
oute to skeftomai , trexontas
Mallon oxi.
Ektos kai an me autin tin periodeia elyna to oikonomiko mou
provlima mia gia panta.
Stantar. Mia fora mou dinetai tetoia efkairia! Ti douleia tou grafeiou thn exw opote thelw!
Lukather
28-12-2005, 04:23
[zER]Tha apantousa to proto, alla eksartatai me poies mpantes.
Ontos ennoousa tin ekfrasi pou simainei 100%
Lukather
28-12-2005, 04:26
Pantws ki ego tha eixa polles amfivolies...I alithia einai oti exo para polla na skefto,kai episis den iparxoun akoma paradeigmata apo mpantes pou na eginan 60 xronon kai na ta katafernoun akoma (iparxoun kai oi exereseis alla einai elaxistes). Ostoso tha itan teleia fasi, alla kia pali elliniki mpanta pou na ta katafere pote toso kala amfivalo an iparxei, ante isos oi Rotting Christ, oi opoioi omos paizoun mousiki gia poli periorismeno koino....
Soulless_Queen
28-12-2005, 08:24
Nice topic!
Xalara to prwto!! Poios ka8etai na skeftei reeeeeeeeee!!! :D
[zER]Tha apantousa to proto, alla eksartatai me poies mpantes.
Ontos ennoousa tin ekfrasi pou simainei 100%
O rly?
Darkling
28-12-2005, 10:02
αχαχα Πλιτσερ - Νεωπας 1-0.
Phantom Duck
28-12-2005, 15:03
Τι περιοδείες και μαλακίες, πείθεις τον τραγουδιστή να αυτοκτονήσει και κερδίζεις την αναγνώριση για τους επόμενους 5 αιώνες.
8a to skeftomoun. Mallon, pros thn arnhtikh apanthsh...
ppsss,ennoeitai ta paratousa ola-den exei nohma na kathesai na skeftesai an to ena kai an to allo klp klp-borei na aperipte kapoios mia tetoia protasi gia na eksasfalistei prota oikonomika leme tora(eksalou stin ellada zoume,oloi voleuodai koytsa strava)kai na ton patouse autokinito tin epomeni mera,den einai gia iperanaliseis to thema tis "asfaleias"opos to vlepo ego toulaxiston
Το 1, με τη διαφορά ότι δε θα χρειασθεί να παρατήσω τπτ.
Twisted_Bassist
28-12-2005, 18:29
ppsss,ennoeitai ta paratousa ola-den exei nohma na kathesai na skeftesai an to ena kai an to allo klp klp-borei na aperipte kapoios mia tetoia protasi gia na eksasfalistei prota oikonomika leme tora(eksalou stin ellada zoume,oloi voleuodai koytsa strava)kai na ton patouse autokinito tin epomeni mera,den einai gia iperanaliseis to thema tis "asfaleias"opos to vlepo ego toulaxiston
sagapw.
----> stinkfist suggnwmh <----
Dragonlord
29-12-2005, 00:18
Θα το σκεφτόμουν σοβαρά, προς το θετικό. Νομίζω πως θα μπορούσα να τα βολέψω κάπως με τη δουλειά. Έχει πάψει εδώ και καιρό να αποτελεί όνειρο, όμως και μόνο για τον παρελθόν και γενικότερα για την εμπειρία θα το κυνηγούσα. Όχι τρελά πάντως.
Όχι, οκ, εξαρτάται, αν έχουμε βγάλει κανα άλμπουμ που γουστάρω παίζει να είμαι και σούπεργκαβλωμένος να το παίξω σόλο τον κόσμο.
Neue regel
29-12-2005, 09:51
Fysika to prwto, gia tis empeiries kai oxi mono.
Twra ypoxrewseis klp. tha prospathousa na ta volepsw
Witchkiller
29-12-2005, 12:21
De kserw an tha ebgena se periodia(pou stadar tha ebgaina) alla ama gnwriza epityxeia tha ithela na phdiemai me kamia gynaika parapanw(giati poly sto manual to exw riksei teleytaia)...........Etsi gia to agerwxo Rockin' prestige re paidi mou
UmbilicalResidue
29-12-2005, 15:56
Me tis mpantes.
Poios ka8etai na skeftei reeeeeeeeee!!!
Εεε καλά τώρα...
Angrafan
30-12-2005, 14:58
oi mousikoi pou zoune apo th mousikh tous einai apeiroelaxistoi
Twisted_Bassist
30-12-2005, 23:43
burona thes na kanoume wow band kai na forame tabards? :P
The Charon
30-12-2005, 23:49
oi mousikoi pou zoune apo th mousikh tous einai apeiroelaxistoi
kalh zwh , kakia dia8hkh
Panoramix_Miraculix
31-12-2005, 00:17
Stantar. Mia fora mou dinetai tetoia efkairia! Ti douleia tou grafeiou thn exw opote thelw!
ayto. oxi oti 8a vreis douleia na se perimenei amesws meta, i oti 8a vreis to idio kalh douleia san ayth pou 8a evriskes an ta 2 xronia (leme) ths periodeias eglyfes kwlous gia na aneveis 8esh sthn etaireia klp klp, alla tou pousth, tetoies empeiries einai once in a lifetime. den einai aparaithta panta kales omws :p
en oligois, to prwto, an kai isws na to skeftomoun ligo parapanw. 8a phgaina, alla sigoura oxi me ta xilia xwris na skeftw tpt.
blackbird
08-01-2006, 13:05
Kata ti diarkeia twn spoudwn me tpt
an douleua tha skeftomoun(pros arnhtika mallon)
Proswpika an exw symetasxei se kapoia sximata itan prosarmosmena ston ekastote tropo zwis mou,dld sto lykeio mono proves kai diaskeues mpas katsei kanena live enw san foititis eixa perisoteres eukairies na paixw zwntana klp kai exw arnhtthei na paixw live logw exetastikis opote den eimai o anthrwpos pou tha ta paratouse ola an eixa eukairia na vgw se periodeia
De xerw an tha allaxw tropo skepsis otan arxisw ti douleia
soulless9
08-01-2006, 18:02
paroti h mousikh einai terastio meros ths zwhs mou oxi den tha ta parataga ola. panta oti kanw sxetika me thn mousikh to kanw etsi wste na mporw na sunexisw kai thn zwh mou. to kalokairaki se diakopes xwris upoxrewseis kanw kai live sthn taith ama laxei.
Panoramix_Miraculix
09-01-2006, 00:51
tous kahmenous tous taytianous tous rwthses?
xHERETICx
20-01-2006, 13:17
an kai h terastia epityxia einai mia kalh eykairia na mh xreiazetai na apodei3eis oti sou a3izei sth skhnh, 8a to ekana. apla 8a me endiefere na krathsw thn mpanta mou & thn proswpikh mou zwh opws htan, oso ginetai ayto. 8a protimousa na zw apo th mousikh mou estw gia oso 8a kratouse h periodeia pantws, para na anagkazomai na douleyw prokeimenou na eimai se 8esh na asxolh8w me th mousikh
necropethamenos
20-01-2006, 13:32
nai. an milame gia teraaaastia epityxia panta e.
Virgin Mary
25-01-2006, 17:35
Opoios exei kataferei na valei estw kai ena mikro litharaki sthn opoia mousikh skhnh ton endiefere pagosmiws kai anekathen tha apantouse to prwto...
Third_EyE
01-02-2006, 05:12
Tha empaina se skepseis alla mou gyrizoun t'antera ta live!!!Den niwthw aneta panw stin skini kai episis na kserw oti grafw mousiki gia allous katw apo piesi!!THNX ALLA DEN THA PARW!
[_NevermorE_]
03-02-2006, 06:31
oute syzhthsh! me tis mpantes!
nomizw oti eimai poly neos gia na pw oxi!
necropethamenos
03-02-2006, 08:02
nai. an milame gia teraaaastia epityxia panta e.
to ksanaskeftika. isws de xreiazotan kan TOSO megali epityxia.
:D
GhostInTheRuins
06-02-2006, 19:05
Fysika to prwto...
Rattlehead
09-02-2006, 20:38
Ναι μωρέ... Ας πάμε για 1 χρόνο περιοδεία και αν βλέπουμε ότι δε βγαίνει το ψωμί με τίποτα επιστρέφουμε στη σχολή, δεν έγινε και τίποτα!