PDA

View Full Version : Spinalonga alternative-indie fest 20/12 @ AN.

VirusXI
21-12-2005, 12:49
Madame δενείδαμ αλλά ειπώθηκε ότι ήταν οκέηδες.

Fingers Crossed, παίζαν οκέη χωρίς να μπορώ να πω ότι γούσταρα κιόλας. Για κάποιο λόγο μου θύμιζαν σχολική μπάντα που σε λίγο θα παιζε το Ζόμπι.

Ludmila ήτανε γαμώ. Πιο κεφάτοι - κ πιο χέβι απ'ότι μου φάνηκε - απ'την προηγούμενη φορά κ παίξαν κ encore κατόπιν προτροπής του κοινού =)

Slimline Music Box. Παιχταράδες, ότι πρέπει για όσους αρέσκονται σε μπάχαλο διαφορετικών επιρροών. Funkοbluezopopo-δεξέρωκαιγωτιάλλο rock κι όντως το χουν, όπως είπε κάποιος. Προσωπικά βέβαια δε τρελάθηκα αλλά δεν έχει να κάνει, γούστα.

Μετά όμως τηγκάναμ οπότε Marmaladies δεν.
Καλή φάση.

Είχε κιαρκετό κόσμο. Paul που ήσουν; Απουσία.

regularpaul
21-12-2005, 16:44
:oops:

zouglau
21-12-2005, 23:40
Madame ωραίοι τύποι, 3 κιθάρες, αμερικάνικες επιρροές,έξυπνες συνθέσεις και έχουν μέλλον.
Οι fingers crossed στα ήρεμα κομμάτια τους με σκοτώνουν, στα πιο δυνατά κάτι λένε αλλά σε κανένα σημείο δεν με εντυπωσιάζουν.
Οι Ludmila κλασικά καλοί .Ωραία τα καινούργια κομμάτια. :D
Τους slimshine δεν τους παρακολούθησα τόσο αλλά δεν με τράβηξε και ο ήχος τους τόσο πολύ. Έχω την αίσθηση πως κάτι τους έλειπε.
Τα ρέστα μου για τους marmaladies. Ο Drummer μεγάλος ήρωας, μπασίστας groovy as hell, σαξόφωνα και δεν συμμαζεύεται, καλή κιθάρα. φανκ εμ ολ λειντις 8)
Παύλο απουσία :!:

Τα λέμε στους nightstalker

don't get me angry
23-12-2005, 17:28
lipon imoun ekei kai me liga logia kai fatsoules esto kai arga h gnomi mou gia to event.

Madame = :thumbsup: gamo!!!

Fingers Crossed = :toilet: oso pane kai tous barieme pio poli

Ludmila = :headbang2: goustara poli

Slimline Music Box = :target: kapou tous exasa giati mou fanikan ligo adiaforoi

Marmaladies = :beerz: mou fanikan gamo an kai imoun lioma................

see ya next time..... :D