View Full Version : [Cinema] 300 (2006)
Dr. Death
18-12-2005, 12:45
http://www.imdb.com/title/tt0416449/
opoios exei diabasei to comic kai exei dei sin city pisteyw oti prepei na perimenei poly kalh douleia
eidwmen
metamelia2
18-12-2005, 12:49
Αν εξαιρέσουμε το σχεδιαστικό κομμάτι, το κόμικ είναι τραγικό.
Dr. Death
18-12-2005, 12:51
a
ti de sou arese?oi anyparktoi dialogoi h to senario tou komik?
metamelia2
18-12-2005, 12:58
Μάλλον ήμουν προκατειλημμένος με τη θεματολογία απλά. Όπως και να'χει δεν το θεωρώ απ'τις καλές δουλειές του Miller.
Darkling
18-12-2005, 13:02
Μπα ?
εντιτ : Τι εχει η θεματολογια π.χ. ?
metamelia2
18-12-2005, 13:05
Μπου η νυχτερίδα.
εντιτ: Τους 300 του Λεωνίδα
Darkling
18-12-2005, 13:05
Δες το εντιτ, και ασε τα γοτθιλικια.
metamelia2
18-12-2005, 13:13
Να στο πω λίγο πιό αναλυτικά: Μου τη σπάει που μου τη σπάει ότι σχετίζεται μ'αυτή τη γαμοχώρα, πόσο μάλλον διασκευασμένο από Αμερικάνους.
Darkling
18-12-2005, 13:16
Μαλιστα.
Dr. Death
18-12-2005, 13:20
tespa...
metamelia2
18-12-2005, 14:31
Ξέρω, candirίζω.
freak brother
18-12-2005, 15:28
Ξέρω, candirίζω.
fasistizeis
kai auto to comic einai apo tis kaluteres douleies tou miller
metamelia2
18-12-2005, 15:30
fasistizeis
Γιατί;
freak brother
18-12-2005, 15:34
fasistizeis
Γιατί;
giati les oti miseis mia xwra kai enan politismo
metamelia2
18-12-2005, 15:43
Την γενική νοοτροπία της. Και ούτως ή άλλως η Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια (και λίγα λέω), έχει απομακρυνθεί αρκετά από την έννοια "πολιτισμένη" γιά να κατακρίνω τον πολιτισμό της.
Πάντως το "μίσος" μου μάλλον πηγάζει απ'την αντιμετώπιση που έχουν οι -σιχαμένοι- ελληναράδες γιά την ιστορία και το έθνος τους, που, συγγνώμη, αλλά μου γυρίζει τ'άντερο.
nothingman
18-12-2005, 16:03
ναι, οκέι
αλλά εδώ είναι τόπικ για ένα κόμικ, ήμαρτον δλδ
μην ψάχνεις αφορμή για να μας πεις την ψαγμένη άποψή σου για ο,τιδήποτε άλλο, εξάλλου το προφίλ του αηδιασμένου από τη ζωή και τους γύρω ανθρώπους (είτε το πάρεις σαν Έλληνες, είτε σαν οποιαδήποτε άλλη κοινωνική ομάδα) είναι το Μηδέν το ίδιο όταν προέρχεται από νέους ανθρώπους (ενιτ: χοχοχο, είμαι το Προς τη Νίκη! )
και μετά ρε πούστη μου σου είχε φανεί παράξενο που σου είχα πει ότι ποζεριάζεις..
τες πα, δεν ξανασχολούμαι, δε θέλω να με περάσουν και για κανένα γραφικό και κομπλεξικό
ον τόπικ, το κόμικ γαμάει
και περιμένω τον Οντόνιαν να κάνει ποστ ενθουσιασμού
metamelia2
18-12-2005, 16:08
ψαγμένη άποψη; :?
Darkling
18-12-2005, 16:47
Ναι, ειναι "ψαγμενη" αποψη αυτο το πραγμα. Μιλαμε για ενα κομικ, πανω σε ενα γεγονος που εγινε πριν 2500 χρονια.
Δηλαδη πως σκατα σου γυρνανε τ αντερα με τη θεματολογια καποιου πραγματος που εγινε 2500 χρονια πριν ???
Εχει κουραστει αυτη η ιδεολογια παντως.
Dr. Death
18-12-2005, 23:37
ehm de me peirazei na yparxoun an8rwpoi pou misoun thn ellada thn istoria ths ..tous an8rwpous ths ...oti exei na kanei me thn le3h ellhnas klp...estw ki an zoune s ayth th xwra isws epeidh den mporoun na kanoun alliws.
as stamathsoun toulaxiston na milane ellhnika ..einai mia kalh lysh.
epishs to komik 8a ginei tainia kai einai molis h 2h an eida kala me 8ematologia thn maxh twn 8ermopylwn ..meta to 300 spartans tou 60-70'.
opote pisteyw oti san topic kalo einai na asxolh8oume me kammia apopsh gia thn tainia pou erxete, to cast px...h' to komik ,kai diafora alla pragmata kallitexnikhs fysews..
eyxaristw
Χμου για την ταινία θα τα πούμε όταν βγει. Για το κόμικ λυπάμαι αλλά δε μπορώ να επιχειρηματολογήσω για τη μεγαλοσύνη ενός έργου τέχνης για το οποίο έχουν αρρωστήσει όλοι οι φίλοι του είδους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι πολύ αυτονόητο. Αν τώρα κάποιος δε μπορεί να δει την αξία του, όχι επειδή δεν του αρέσει ως κόμικ (δεκτό - γούστα είναι αυτά) αλλά επειδή είναι κομπλεξαρισμένος με τη θεματολογία, απλά να πω ότι αυτό είναι λογική οπαδού ποδοσφαιρικής ομάδας (και δη γαύρου νιανιανια). Είναι κρίμα Κάλκι μου να χάνεις πολλά όμορφα πράγματα επειδής έχεις αφήσει το μυαλό σου να συνδέσει το "Ελλάδα" και "Ελληνικό" με τους κάθε λογής μαλάκες, βολεψάκηδες, ακροδεξιούς και δε συμμαζεύεται. Αυτό καταλήγει σε λογικές "σκύλου του Παβλώφ" - ακούς το καμπανάκι "Ελλάδα" και αποστρέφεσαι, χωρίς να δεις πραγματικά αν το καμπανάκι το βαράει ο απεχθής Παπάς της ενορίας σου ή είναι τελικά ένα από τα όργανα με τα οποία μεγαλουργούσε ο Θοδωράκης.
Με έχει πιάσει και λέω μαλακίες νυχτιάτικα.
PS Δεν ακούω Θοδωράκη. :P
Darkling
19-12-2005, 09:56
Για να συνοψισω οσα ειπε ο Αρμενιος φιλος μου, το 300 σας χυνει τοσο γρηγορα που δε προλαβατε ουτε να νιωσετε μισο ψηγμα οργασμου.
metamelia2
19-12-2005, 11:03
Στα Τζακ Ντραμπούι σου εσύ. :dangry:
Odonian γτ αγνοήσατε το κομμάτι που έλεγε "διασκευασμένο από Αμερικάνους"; Hollywood φίλος. Αλέξανδρος, Τροία, Οδύσσεια κλπ.
Θα το δεχόμουν ΑΝ:
1. Είχες δει την ταινία και δεν έλεγες απλά ότι δε ΘΑ σου αρέσει επειδή ΘΑ είναι κλασικό Χόλιγουντ.
2. Μιλούσαμε για την ταινία και όχι για το κόμικ. Ξανακοίταξα πίω και είδα ότι κακολογείς και το κόμικ. Το επιχείρημα "Χόλιγουντ" εδώ πως κολλάει; Είναι ο Miller Χόλιγουντ; Το πρόβλημά σου είναι που λέει για Έλληνες όχι το ότι θα γίνει κακή διασκευή.
fandango
19-12-2005, 17:58
Για να συνοψισω οσα ειπε ο Αρμενιος φιλος μου, το 300 σας χυνει τοσο γρηγορα που δε προλαβατε ουτε να νιωσετε μισο ψηγμα οργασμου.
Αυτό.
Btw, δεν είχε ακουστεί ότι τον Λεωνίδα θα τον έπαιζε ο Clooney?
Από τότε που πήρα το βιβλίο (πριν 2-3 χρόνια δλδ) αυτό ήξερα..
Dr. Death
19-12-2005, 18:33
Αυτό.
Btw, δεν είχε ακουστεί ότι τον Λεωνίδα θα τον έπαιζε ο Clooney?
Από τότε που πήρα το βιβλίο (πριν 2-3 χρόνια δλδ) αυτό ήξερα..
o clooney eixe akoustei gia to gates of fire...allo project panw sto omonymo my8istorhma...alla fenete pws to exoun parathsei pros stigmhn..an kai san tainia sto imdb yparxei mou fenete
Darkling
20-12-2005, 09:15
Οντως οσα ειπε ο Δρ Ντεθ. Ο Κλουνευ ηταν για το Πυλες της Φωτιας, αλλα μαλλον αυτο το προτζεκτ εγκαταλειφθηκε.
fandango
20-12-2005, 20:02
Ναι, όντως...Μαλακία μου. :oops:
(Πάντως το κόμικ γαμάει! :D )
Αυτή η παλιά ταινία που λέτε, την είδα πρόσφατα και ΟΚ, γαμάει ακόμα και για τα τωρινά δεδομένα, τρομάζω στο πως θα ένιωθε κάποιος όταν θα το έβλεπε τότε.
fandango
27-12-2005, 17:44
http://img477.imageshack.us/img477/9818/wellpart23ty.jpg
http://img477.imageshack.us/img477/9445/wellpart37rm.jpg
http://img477.imageshack.us/img477/4378/wellpart45np.jpg
Dr. Death
27-12-2005, 20:35
links... kati?
Darkling
27-12-2005, 22:00
Σημερα το πρωι μου εδειξαν ενα λινκ... κατσε να το βρω..
Darkling
27-12-2005, 22:05
http://300themovie.warnerbros.com/synopsis.html
Dr. Death
27-12-2005, 22:22
nai molis to eida...exei kai video me skhnes gyrismatwn klp...kalo fenete
http://300themovie.warnerbros.com/video_journals.html
edit: off topic alla blepwntas tetoies tainies pou ekmetaleyonte thn istoria mas kai bgazoun xrhma einai eilikrina to ligotero 3eftylismeno gia to ellhniko cinema na mhn estw prospa8ei na kanei mia yperparagwgh istorikh para na katanalwnete se tainies se3okwmwdias kai hli8iothtas.
8a tan pragmatika omorfo na akous dialogous sthn arxaia ellhnikh h ESTW sthn nea ellhnikh ap to na lene oi amerikanoi ta dika tous.
H ypodomh yparxei ...to xoun dei3ei kapoies tainies symparagwges me alles xwres...eilikrina den mporw na katalabw to giati....
den exoume ta dikaiwmata?
freak brother
29-12-2005, 05:39
nai molis to eida...exei kai video me skhnes gyrismatwn klp...kalo fenete
edit: off topic alla blepwntas tetoies tainies pou ekmetaleyonte thn istoria mas kai bgazoun xrhma einai eilikrina to ligotero 3eftylismeno gia to ellhniko cinema na mhn estw prospa8ei na kanei mia yperparagwgh istorikh para na katanalwnete se tainies se3okwmwdias kai hli8iothtas.
8a tan pragmatika omorfo na akous dialogous sthn arxaia ellhnikh h ESTW sthn nea ellhnikh ap to na lene oi amerikanoi ta dika tous.
H ypodomh yparxei ...to xoun dei3ei kapoies tainies symparagwges me alles xwres...eilikrina den mporw na katalabw to giati....
den exoume ta dikaiwmata?
liges xwres mporoun na kanoun yperparagwges kai mesa sautes den einai h Ellada.. ase pou tha yparxoun toses diafwnies gia thn tainia (opws kai na nai) pou eispraktika tha patwsei.
Dr. Death
29-12-2005, 07:15
opote ypokoultoura, me 8ema poso asteio einai to pws gamiosante kapoioi ,kai agios o 8eos
Pastor_Of_Muppets
02-01-2006, 03:34
Την γενική νοοτροπία της. Και ούτως ή άλλως η Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια (και λίγα λέω), έχει απομακρυνθεί αρκετά από την έννοια "πολιτισμένη" γιά να κατακρίνω τον πολιτισμό της.
Πάντως το "μίσος" μου μάλλον πηγάζει απ'την αντιμετώπιση που έχουν οι -σιχαμένοι- ελληναράδες γιά την ιστορία και το έθνος τους, που, συγγνώμη, αλλά μου γυρίζει τ'άντερο.
αφου ειναι λακωνες.βουβη ταινια?
symposium_lexotanil
17-01-2006, 16:11
Αυτή η παλιά ταινία που λέτε, την είδα πρόσφατα και ΟΚ, γαμάει ακόμα και για τα τωρινά δεδομένα, τρομάζω στο πως θα ένιωθε κάποιος όταν θα το έβλεπε τότε.
to eida xtes.de marese idiaitera.einai sto styl ton klasikon italikon "istorikon" tainion.
Dr. Death
06-02-2006, 19:45
2o video journal
Dr. Death
02-03-2006, 07:30
3o video journal kai mini afierwma ston gymnasth twn h8opoiwn
Dr. Death
09-04-2006, 15:58
videaki gia ta kostoumia....h xara tou pousth
6 pack loipon
liwnw apo kayla xrysh mou kiets
o3w poustrelia
freak brother
06-03-2007, 13:09
Σε ειδική τιμητική προβολή η έναρξη των «300»
Οι «300» θα τιμηθούν στη Σπάρτη. Η αμφιλεγόμενη ταινία του Ζακ Σνάιντερ, που πραγματεύεται τη Μάχη των Θερμοπυλών, θα προβληθεί την παραμονή της παγκόσμιας πρεμιέρας της στην πρωτεύουσα της Λακωνίας.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας και ο Δήμος Σπάρτης συνδιοργανώνουν την Τετάρτη στις 9.30 μ.μ. την ειδική τιμητική προβολή στην αίθουσα του κινηματογράφου «Cinema Center» (στον πεζόδρομο Κλεομβρότου). Την ίδια μέρα (στις 22.30) και τα Village Cinemas περιμένουν όσους ανυπόμονους θεατές θέλουν να δουν πρώτοι την ταινία. Την Πέμπτη θα «βγει» στις αίθουσες της χώρας σε παγκόσμια πρώτη.
Σκηνή από την ταινία «300» του Ζακ Σνάιντερ
Πριν από την προβολή της ταινίας στη Σπάρτη, στις 8 μ.μ., στην οδό Πλήθωνος-Γεμιστού, θα ανοίξει για το κοινό μια πρωτότυπη έκθεση όπου και θα τιμηθεί από τον Δήμο Σπάρτης ο Φρανκ Μίλερ, ο δημιουργός του ομώνυμου κόμικς που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη.
Το βραβείο θα παραλάβει ο εκδότης της εταιρείας Μαμουθκόμικς, ενώ την παραγωγό εταιρεία (Warner Bros) θα εκπροσωπήσει στέλεχος της Village Roadshow.
Η οδός Πλήθωνος-Γεμιστού, ο μικρός δρόμος στη δυτική πλευρά του Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης, θα μετατραπεί για μία εβδομάδα σε πεζόδρομο προκειμένου να φιλοξενήσει την ιδιαίτερη έκθεση.
Μεγάλα καρέ από το κόμικς «300» του Φρανκ Μίλερ θα αναπτυχθούν στις καμάρες του πεζοδρομίου, δημιουργώντας έναν «εικαστικό διάλογο» ανάμεσα στο κτίριο του μουσείου με το έργο ενός σύγχρονου δημιουργού που εμπνεύστηκε από την ιστορία του Λεωνίδα και των 300 στρατιωτών του.
Η έκθεση βασίστηκε, σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τον καλλιτεχνικό επιμελητή και εικαστικό Πάνο Παπαδολιά.
Mpa oxi.Oute se cam akoma.Logika cinema auto :)
Se alla nea omws, vgike auto: Hannibal.Rising.R5.XViD kai fenete mia xara :D
Not_saved
06-03-2007, 15:05
Σε ειδική τιμητική προβολή η έναρξη των «300»
Οι «300» θα τιμηθούν στη Σπάρτη. Η αμφιλεγόμενη ταινία του Ζακ Σνάιντερ, που πραγματεύεται τη Μάχη των Θερμοπυλών, θα προβληθεί την παραμονή της παγκόσμιας πρεμιέρας της στην πρωτεύουσα της Λακωνίας.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας και ο Δήμος Σπάρτης συνδιοργανώνουν την Τετάρτη στις 9.30 μ.μ. την ειδική τιμητική προβολή στην αίθουσα του κινηματογράφου «Cinema Center» (στον πεζόδρομο Κλεομβρότου). Την ίδια μέρα (στις 22.30) και τα Village Cinemas περιμένουν όσους ανυπόμονους θεατές θέλουν να δουν πρώτοι την ταινία. Την Πέμπτη θα «βγει» στις αίθουσες της χώρας σε παγκόσμια πρώτη.
Σκηνή από την ταινία «300» του Ζακ Σνάιντερ
Πριν από την προβολή της ταινίας στη Σπάρτη, στις 8 μ.μ., στην οδό Πλήθωνος-Γεμιστού, θα ανοίξει για το κοινό μια πρωτότυπη έκθεση όπου και θα τιμηθεί από τον Δήμο Σπάρτης ο Φρανκ Μίλερ, ο δημιουργός του ομώνυμου κόμικς που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη.
Το βραβείο θα παραλάβει ο εκδότης της εταιρείας Μαμουθκόμικς, ενώ την παραγωγό εταιρεία (Warner Bros) θα εκπροσωπήσει στέλεχος της Village Roadshow.
Η οδός Πλήθωνος-Γεμιστού, ο μικρός δρόμος στη δυτική πλευρά του Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης, θα μετατραπεί για μία εβδομάδα σε πεζόδρομο προκειμένου να φιλοξενήσει την ιδιαίτερη έκθεση.
Μεγάλα καρέ από το κόμικς «300» του Φρανκ Μίλερ θα αναπτυχθούν στις καμάρες του πεζοδρομίου, δημιουργώντας έναν «εικαστικό διάλογο» ανάμεσα στο κτίριο του μουσείου με το έργο ενός σύγχρονου δημιουργού που εμπνεύστηκε από την ιστορία του Λεωνίδα και των 300 στρατιωτών του.
Η έκθεση βασίστηκε, σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τον καλλιτεχνικό επιμελητή και εικαστικό Πάνο Παπαδολιά.
Ela re patrida :touched:
_UnHoLyMaRtYr_
06-03-2007, 15:08
Τσιμπήθηκαν τίκετς για σάββατο :spin:
freak brother
06-03-2007, 23:47
απο το in.gr
Παγκόσμια πρεμιέρα στην Ελλάδα για τους «300» το βράδυ της Τρίτης
Παγκόσμια πρεμιέρα (μόνο με προσκλήσεις) κάνουν το βράδυ της Τρίτης στο Village The Mall στο Μαρούσι οι 300 του Ζακ Σνάιντερ. Η ταινία βασίζεται στο γνωστό κόμικ του Φρανκ Μίλερ και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματική ιστορία της Μάχης των Θερμοπυλών.
:? :shock: :?
DarkOmeN
07-03-2007, 22:58
Μου ειπαν οτι ακουγεται το εξης στην ταινια: Καμ εντ γκετ ιτ γιου ασχοουλ!
Ισχύει?
:|
pitchfork
07-03-2007, 23:02
Θέλω πολύ να το δω αμέσως αλλά μου τη σπάει που θα τρέξουν όλοι οι καθυστερημένοι με τις χαζοβιόλες τώρα και θα γίνεται της πουτάνας.
:(
Κάπου άκουσα ότι έχει γίνει ρεκόρ στην προπώληση εισιτηρίων ...
House Of Low Culture
08-03-2007, 03:45
θα το δω σήμερα το βράδυ στο σινεμά.
Molis to eida..Entaksei ta spaei poly asxima tromeri tainia.
To mono meion htan pou akouges tous akyrous na lene popo ti einai ayta den ypirxan kai alles tetoies pipes ekei einai na fwnakseis : RE ZWA EINAI VASISMENO SE KOMIK!!! :twisted:
Dr. Death
08-03-2007, 05:30
θα το φωναξω
Parasight
08-03-2007, 08:25
Θέλω πολύ να το δω αμέσως αλλά μου τη σπάει που θα τρέξουν όλοι οι καθυστερημένοι με τις χαζοβιόλες τώρα και θα γίνεται της πουτάνας.
Το 300 και ο Τιτανικός το ίδιο, ένα πράγμα :P
Kveldssanger
08-03-2007, 12:34
ε εδω που τα λεμε δεν εχουν και τρελες διαφορες
House Of Low Culture
09-03-2007, 02:00
ωραίο ήταν ή επι τας.
Cadaveric_Incubator
09-03-2007, 02:29
to eida sthn defterh seir akai dne to apolafsa opws eprepe mallon tha to xanadw thn deftera
eixe omw skapoia pragmata pou me xalasan poly tespa kalh itan
House Of Low Culture
09-03-2007, 02:41
αν είναι να σε χάλασε τόσο, την τρίτη το πρωί μάλλον θα αδυνατείς να γράψεις ακόμα και τ' όνομα σου.
Cadaveric_Incubator
09-03-2007, 03:33
den me xalase toso re
apla sou lew kapoies skhnes kata ta alla poly kalo kai gamw maxes kai ola apla sygekrimenes skhnes kai imoun kai toso brosta pou fainotan san skata h tainia den apolafsa oute ta xrwmata oute tipota thelw na thn xanadw fysiologika apo pisw kai oxi apo thn defterh seira den eipa oti den mou arese
Ergara ws pop corn movie.
Osoi perimenete na ma8ete istoria apo ton kinhmatografo, it doesn't matter, you are already dead...
Dr. Death
09-03-2007, 03:41
αν δεν προσθετε καποια πραγματα στο κομικ θα ταν ακομη καλυτερη...
γενικως τρομερη μεταφορα του κομικ.
το τελος ολα τα λεφτα
αν δεν προσθετε καποια πραγματα στο κομικ θα ταν ακομη καλυτερη...
γενικως τρομερη μεταφορα του κομικ.
το τελος ολα τα λεφτα
Edw poy ta leme, einai kai to apolyto gay movie...
Oi sfixtes me ta stringakia, h poystara o Xerxes poy parakalaei na ton pipwsei o Leonidas...
Ama eixe kai disco to soundtrack anti gia kati stratokaylikes paparoki8ares akoma kalytera :-)
DarkOmeN
09-03-2007, 04:06
ΑΟΥ!
Ρε μουνιά! :dfinger:
:P
Τάσπασε! :D
carheart
09-03-2007, 04:06
Στον ρόλο του Ξέρξη ο Κωστέτσος-Dhalsim.
Respect gia thn paromoiwsh ...
Dr. Death
09-03-2007, 04:24
χεστηκα για το γεγονος πως η ταινια ειναι η οπτικη καυλα του καθε πουστη ..νταξ σιγα το πραμα...
γενικως τα εσπασε απλα με αφησε με ενα γαμωτο για σχετικα αρκετες φασεις της ταινιας που δεν ειχαν και σχεση με το κομικ.
Cadaveric_Incubator
09-03-2007, 05:06
nai re file oi skhnes asxetes me to komik me psiloxalasan kai emena kata ta alla poly kalh
MastodontoideaPliokenous
09-03-2007, 05:54
Στην αμερικη εχει κυκλοφορησει ως "Oι 300 του φρανκ μιλλερ" εξου κ οι οτινανισμοι
Κατα τα αλλα τρελο αγορι ο παολο :pink: :pink:
When Black Roses Bloom
09-03-2007, 10:48
O Koelio? Ma autos kale einai geros!!!
Ο Πάολο!
http://www.imdb.com/name/nm0763928/
fandango
09-03-2007, 20:29
από το http://www.athos.edo.gr/ :
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Οκτ, 2006 8:58 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: 300, μέρος β'.
--------------------------------------------------------------------------------
BiggusDickus έγραψε:
ΔΕΞΙΟΣ έγραψε:
Ανοίγω άλλο θρεντ για το "300",γιατί το άλλο έχει ξεφύγει εντελώς.
Το έργο είναι βασισμένο στο εκπληκτικό βιβλίο του Στίβεν Πρέσσφιλντ,
"Οι πύλες της φωτιάς".
-Όχι. Το έργο εινια βασισμένο στο κόμικ (ή καλύτερα graphic novel) " 300 "του Frank Miller.
-Τότε έχει παιχτεί μαλακία.Διότι η ατάκα που λέει ο Σπαρτιάτης,στον Πέρση που του λέει ότι τα βέλη μας θα κρύψουν τον ήλιο,
"Ωραία.Τότε θα πολεμούμε υπο σκιαν",είναι από το βιβλίο που προανέφερα.
:rofl: :rofl:
katwrimos
09-03-2007, 20:54
από το http://www.athos.edo.gr/ :
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Οκτ, 2006 8:58 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: 300, μέρος β'.
--------------------------------------------------------------------------------
BiggusDickus έγραψε:
ΔΕΞΙΟΣ έγραψε:
Ανοίγω άλλο θρεντ για το "300",γιατί το άλλο έχει ξεφύγει εντελώς.
Το έργο είναι βασισμένο στο εκπληκτικό βιβλίο του Στίβεν Πρέσσφιλντ,
"Οι πύλες της φωτιάς".
-Όχι. Το έργο εινια βασισμένο στο κόμικ (ή καλύτερα graphic novel) " 300 "του Frank Miller.
-Τότε έχει παιχτεί μαλακία.Διότι η ατάκα που λέει ο Σπαρτιάτης,στον Πέρση που του λέει ότι τα βέλη μας θα κρύψουν τον ήλιο,
"Ωραία.Τότε θα πολεμούμε υπο σκιαν",είναι από το βιβλίο που προανέφερα.
:rofl: :rofl:
omg... kai nomiza oti o hypnosia itan o pio vlakas ever...
Tonosalata
09-03-2007, 23:00
μην δω ξανά εδωμέσα αναφόρα στην ιστορική πλευρά της ταινίας.
στον καιάδα απευθείας.
metamelia3
10-03-2007, 02:47
Μα όχι!!!
dyingfreedom
11-03-2007, 20:55
Όπως πρέπει.
Δλδ τίποτα λιγότερο από κορυφαία ταινία.
Έπος, Holy Martyr ( :| ), κτλ.
Και πολύ ωραίο soundtrack επίσης.
_UnHoLyMaRtYr_
11-03-2007, 21:20
και ανχόλι μάρτιρ είχε για σένανε!
ε ωραίο ήτανε όπως πρέπει και όπως θα περίμενε κανείς από το τράιλερ, το λαβ στόρι σνιφ σνιφ με ψιλοξενέρωσε αλλά δε γαμιέται στην τελική.
πότε θα μάθουν οι έλληνες να μην λιώνουν στο γέλιο σε γυμνές σκηνές ξέρω γω; επίσης, χειροκροτήματα στο τέλος, σφήνωμα στην έξοδο κλπ. πουτάνα ντίντι says i :!:
pitchfork
11-03-2007, 23:39
Το είδα κι εγώ χθες και με εντυπωσίασε, πάρα πολύ καλό. Σε κάποιες φάσεις ψιλοβούρκωσα είναι η αλήθεια επίσης.
Επίσης βρήκα κάποιες ιστορικές ανακρίβειες :P
Ωραίο πούτανε!
[γκομενακισμός] Πολλά πινκ για τον Gerard Butler/Λεωνάιντας [/γκομενακισμός]
asimoulis
12-03-2007, 04:29
Ωραίο πούτανε!
[γκομενακισμός] Πολλά πινκ για τον Gerard Butler/Λεωνάιντας [/γκομενακισμός]
ντακσει ειναι θεός...
δεν ειναι και δα και ο κλαιβ οουεν στο σιν σιτι αλλα ειναι θεός...
Μetal Hammer: Διθυραμβική κριτική για τους "300"!
Ο Άκης Καπράνος, στο περιοδικό Metal Hammer του Μαρτίου, μας εξηγεί (με την ιδιάζουσα ματιά του αριστεροειρηνιστή) γιατί η ταινία "300" θα γίνει η αγαπημένη μου...
http://img137.imageshack.us/img137/1851/300banrh4.jpg
"Θα ήταν φοβερή ανοησία να πάρει κανείς αυτό το φιλμ στα σοβαρά. Ας σοβαρευτούμε, όποιος θέλει να μάθει ιστορία ας ανοίξει ένα βιβλίο. Και το φιλμ δεν ισχυρίζεται ότι είναι ιστορικά ακριβές: αποτελεί «διασκευή» του ομώνυμου κόμικ του Frank Miller – ο ίδιος ο σκηνοθέτης δήλωσε πως το πολεμικό στυλ των σπαρτιατών είναι δικής του επινόησης, επειδή έδειχνε «cool». Κανένα πρόβλημα! Θέαμα πουλάει η ταινία και θέαμα προσφέρει. Αναπαράγοντας την ίδια παλέτα που συναντάμε στις σελίδες του πρωτότυπου, το «300» σε «παγιδεύει» οπτικά. Μάχες μεγαλοπρεπέστατες, χρώματα έντονα, βία θεοποιημένη.
Δύο πινελιές όμως θα βάλουν σε σκέψεις τους γρηγορούντες:
1) Η ταινία ομιλεί την αγγλική, μονάχα που οι Σπαρτιάτες μιλούν με βρετανική προφορά και οι Πέρσες με αμερικάνικη – έξυπνο πολιτικό σχόλιο.
2) Και κυριότερο, η ταινία δεν κρύβει την πολεμοχαρή και φασίζουσα οπτική της. Οι Πέρσες παρουσιάζονται ως ανθρωπόμορφα κτήνη (που φυσικά δεν ήταν), οι δε Έλληνες είναι όχι τόσο υποστηρικτές του πολιτισμού όσο του Νόμου (με Ν κεφαλαίο). Κάντε τώρα μια τούρλα: Αντί για Σπάρτη, βάλτε Βερολίνο: Άγγλοι, Ρώσοι, Αμερικανοί την πέφτουν σε 300 ναζί, αποφασισμένους να πεθάνουν δοξασμένα.
Με πιάνετε;"
http://img137.imageshack.us/img137/2760/gn1069eb6.jpg
asimoulis
12-03-2007, 04:35
nai re pousti gamwto...
pane na vgaloune to frank miller deksio kai fasista oi vrwmo-kritikoi...
kai twra kai sto sin city...
eprepe na eixa kratisei ta nea tin efimerida gia na kanw quote paromoia kritiki gia to sin city...
Εγώ την καταβρήκα πάντως. Και με την ταινία (που έκανε την Ιστορία παραμύθι, αλλά ΩΡΑΙΟ παραμύθι) και - κυρίως - με την ανταπόκριση του κόσμου σε αυτήν. Δίνει ολόσωστα το σημαντικότερο που μπορεί να δώσει: την έννοια του Σπαρτιατικού Ηρωικού Πνεύματος.
asimoulis
12-03-2007, 04:59
apo dw kai pera Σ.Η.Π...
opws LFG...
Dr. Death
12-03-2007, 05:51
looking for group?
asimoulis
12-03-2007, 05:53
psaxnw kati gia head gia 50ari fire mage... exeis kati na mou proteineis kai tautoxrona na mou peis pws tha erthei sta xeria mou?
Dr. Death
12-03-2007, 06:08
http://thottbot.com/?f=a&loc=Head&name= ... =gt&v5=&e= (http://thottbot.com/?f=a&loc=Head&name=&skill=Cloth&source=1&quality=3&minrl=40&maxrl=50&minl=&maxl=&stat1=&c1=gt&v1=&stat2=&c2=gt&v2=&stat3=&c3=gt&v3=&stat4=&c4=gt&v4=&stat5=&c5=gt&v5=&e=)
και πανω απ ολα να βρεις εναν καλο jewelcrafter να κανεις την τυχη σου.
βασικα http://thottbot.com/i17715 και http://thottbot.com/i11839
Ο Πάολο!
http://www.imdb.com/name/nm0763928/
:shock: :shock:
Ααααπίιστευτο!!!! :shock:
Η ταινία γάμησε τα πάντα by the way. Τα πάντα. Σχόλια περι κόμικ και ιστορικές ανακρίβειες με κάλυψαν οπότε δεν το σχολιάζω. Ειδικά σε αίθουσα VMAX ήταν τρομερή εμπειρία! :headbang:
asimoulis
12-03-2007, 20:05
http://thottbot.com/?f=a&loc=Head&name=&skill=Cloth&source=1&quality=3&minrl=40&maxrl=50&minl=&maxl=&stat1=&c1=gt&v1=&stat2=&c2=gt&v2=&stat3=&c3=gt&v3=&stat4=&c4=gt&v4=&stat5=&c5=gt&v5=&e=
και πανω απ ολα να βρεις εναν καλο jewelcrafter να κανεις την τυχη σου.
βασικα http://thottbot.com/i17715 και http://thottbot.com/i11839
ty...
pragmatika omws...
MastodontoideaPliokenous
13-03-2007, 03:07
http://www.iht.com/articles/ap/2007/03/ ... ce-300.php (http://www.iht.com/articles/ap/2007/03/08/arts/EU-A-E-MOV-Greece-300.php)
Daily Ta Nea newspaper gave Zack Snyder's "300" zero out of 10, with critic Dimitris Danikas claiming the film even carried a message about the U.S. war on terror.
Οπα κατσε,σε ποιο ρολο ειναι ο παολο;
Magellan
13-03-2007, 03:16
Xerxes
MastodontoideaPliokenous
13-03-2007, 03:16
http://www.icicom.up.pt/blog/take2/santoro_xerxes.jpg
α ναι ok,προς στιγμήν έπαθα ένα σοκ
το έχω κατεβάσει σε cam αλλα δε μου πάει η καρδια να το δω,θα το δω cinema με τη πρώτη ευκαιρία
Τσιμπήστε και το κείμενο της κριτικής του Δανίκα να γουστάρετε.
"Χάρτινη πατσαβούρα
Θα μου πείτε, τι σημασία έχει αν η Σπάρτη είναι Sparta, ο Λεωνίδας Λεονάιντας, ο Ξέρξης Ζέρξης και οι Θερμοπύλες Ηot Gates; Ουδεμία. Μόνο τον Παπαθεμελή η τόση ιστορική ακρίβεια ενδιαφέρει. Σημασία έχει η αισθητική και ιδεολογική ουσία. Και αυτή είναι μία. Χάρτινη, χιτλερική πατσαβούρα!
Καλώς τους. Όχι μόνο τους «300» αλλά και τους άλλους τόσους. Με επικεφαλής τον Φρανκ Μίλερ και την Λιν Βάρλεϊ του ομότιτλου εικονογραφημένου κόμικς και τον Ζακ Σνάιντερ τον σκηνοθέτη. Οι οποίοι φορτώνουν στις πόλεις-κράτη της Αρχαίας Ελλάδας, τον Ράμπο, τον Σβαρτσενέγκερ, τον Χίτλερ και το «Law and order» του σημερινού πλανητάρχη. Έτσι από πλάκα, από διαστροφή, από εντεταλμένη υπηρεσία. Αδιάφορο τι από όλα είναι. Το αποτέλεσμα ενδιαφέρει και ύστερα, πολύ ύστερα η αιτία.
Και το αποτέλεσμα είναι τόσο χάρτινο, τόσο έωλο, τόσο αντιδραστικό και στρατοκρατικό, όσο η αρία φυλή του Γκέμπελς και οι ισχυρισμοί του Μπους για χημικά όπλα μαζικής καταστροφής στη Βαγδάτη. Αγαπητοί μου, οι τύποι φαίνεται να θεοποιούν τον Λεωνίδα αλλά στην πραγματικότητα, πλαγίως αναφέρονται στην Τεχεράνη. Ως εξής. Η χθεσινή Περσία είναι το σημερινό Ιράν. Επομένως αιμοσταγείς, κανίβαλοι, υπανάπτυκτοι, τρομοκράτες, ζόμπι, άθλιοι και βρικόλακες οι Πέρσες, δηλαδή οι Ιρανοί πολιτικοί, πολίτες και φαντάροι. Θα μου πείτε, μα ήταν κατακτητές και η Περσία αυτοκρατορία. Ωραία. Και οι Σπαρτιάτες που πλακώνονταν με τους Αθηναίους, οι Αθηναίοι με τους Θηβαίους, οι Θηβαίοι με τους Σπαρτιάτες και οι Μακεδόνες με όλους τι ήταν; Φιλάνθρωπες κυρίες; Και ο Ιούλιος Καίσαρ, ο Μεγαλέξανδρος; Μπας και ήταν ζωντανές, μετακινούμενες, πολιτιστικές πρωτεύουσες του κόσμου και κανείς μέχρι σήμερα δεν το πήρε χαμπάρι;"
Το υπόλοιπο εδω:
http://www.tanea.gr/print_article.php?e ... m=P26&aa=1 (http://www.tanea.gr/print_article.php?e=A&f=18783&m=P26&aa=1)
"Βαθμοί 0 - Πτυελοδοχείο του πλανητάρχη
Τα πήρε στο κρανίο πάλι το παλικάρι.
MastodontoideaPliokenous
13-03-2007, 03:24
Ε ναι
Not_saved
13-03-2007, 04:41
Nai oi poustides.
Oxi oti eixe dilwsei o Miller oti stin epomeni istoria tou o Batman tha polemaei tin Al-Qaeda..
DarkOmeN
13-03-2007, 05:08
Aρχισανε οι κινηματογραφικές συνομωσιολογίες με επικεφαλής διάφορους ανεγκέφαλους αποτυχημένους .Πωω .Σκάστε 'η ψοφήστε. Καλύτερα το 2ο.Ευχαριστώ. :|
Not_saved
13-03-2007, 06:08
Ouf san na mhn eftanan oi ellinokauloi sti sxoli mou pou mas exoun priksei tous orxeis me to 300 exoume kai tous true-metallous edw.Apo carbon vgainete re poustim :|
''In 2006, Miller announced that his next Batman book would be called "Holy Terror, Batman!". In the story, Batman defends Gotham City against attacks by real-life terrorist group Al-Qaeda.''
http://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Miller_%28comics%29
Μετά απο τέτοια βροχή παπαρολογίας με πιάνει πάλι αυτή η κατάθλιψη & ντροπή που έιμαι ελληνίδα... :? Λίγο έλεος.
Μετά απο τέτοια βροχή παπαρολογίας με πιάνει πάλι αυτή η κατάθλιψη & ντροπή που έιμαι ελληνίδα... :? Λίγο έλεος.
hi, a/s/l :?:
fandango
13-03-2007, 12:17
ΡΕ ΖΩΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
ΔΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ/ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ
ΔΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΟΝ ΞΕΡΞΗ
ΔΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ
ΔΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ
ΔΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ!!!!!
Κατά τα άλλα, η ταινία γάμησε.
Οι απανταχού μαλάκες κριτικοί μπορούν να ψοφήσουν, ευχαριστώ.
asimoulis
13-03-2007, 12:18
Nai oi poustides.
Oxi oti eixe dilwsei o Miller oti stin epomeni istoria tou o Batman tha polemaei tin Al-Qaeda..
den kserw alla mou fainetai o sigekrimenos tropos ermineias twn sigekrimenwn taineiwn kathisterimenos....
enitharmon
13-03-2007, 14:18
http://www.iht.com/articles/ap/2007/03/08/arts/EU-A-E-MOV-Greece-300.php
Daily Ta Nea newspaper gave Zack Snyder's "300" zero out of 10, with critic Dimitris Danikas claiming the film even carried a message about the U.S. war on terror.
το δανικα βρηκαν να διαβασουν;
δανικα;
...
dyingfreedom
13-03-2007, 14:43
Ωραία, άλλη φορά να ρίχνουμε μια ματιά στους "σινεκριτικούς" για να προτιμήσουμε πια ταινία θα πάμε να δούμε.
Αφού και μένα μου άρεσαν πολύ οι σπλατεριές στους "300", αλλά διαβάζοντας το παραπάνω άρθρο και διαπιστώνοντας τα "κρυφά σημεία" που οι λίγοι και εκλεκτοί αντιλήφθηκαν, σχεδόν το αποκύρηξα.
Πόσο πιο τραγικός και πόσο συνωμοσιολόγος μπορεί να γίνει κάποιος που λέει τόσες πολλές μαλακίες μαζεμένες. Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτά που λέει. Αλλά αυτοί που εν τέλει συμφωνούν, ξεχνώντας οτι προφανώς το "300" είναι ΤΑΙΝΙΑ. Και μάλιστα ΤΑΙΝΙΑ, που βασίζεται σε ΚΟΜΙΚ. Και καλώς ή κακώς τα ιστορικά στοιχεία που παρουσιάζει, είναι περασμένα μέσα από το φίλτρο της ΚΟΜΙΚ αισθητικής. Τι Ράμπο, και Ορκς αναφέρει ο άλλος.
Έυγε ζώα, που κατακρίνατε και τις αντιδράσεις της Λουκά και του πατέρα Μάξιμου μόλις βγήκε ο Κώδικας Ντα Βίντσι. H άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.
freak brother
13-03-2007, 14:53
αμα σε πιανει για τετοιες πιπες , αν δεις tv τι θα κανεις θα αυτομολισεις?
και επισης δεν κραζουν μονο οι Ελληνες και οι Περσες (εμενα μαρεσε απλα για να κανω λιγο και τον δικηγορο του διαβολου.)
'300': A Losing Battle in More Ways Than 1
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/co ... 02188.html (http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/03/08/AR2007030802188.html)
By Stephen Hunter
Washington Post Staff Writer
Friday, March 9, 2007; Page C01
Go tell the Spartans that their sacrifice was not in vain; their long day's fight under the cooling shade of a million falling arrows safeguarded the West and guaranteed, all these years later, the right of idiots to make rotten movies about them.
The story has been told and will be told again as long as there are tellers and listeners, because most people get it. Even kids get it. But "300" -- the new cartoonified version of the hard day's work at the Hot Gates on the coast of Greece, where 300 stood against a million-man march of Persians--is clueless.
They're tough, they're buff, they're toast: The tale of fierce Spartans is done in by the film's graphic novel roots.
They're tough, they're buff, they're toast: The tale of fierce Spartans is done in by the film's graphic novel roots. (Warner Bros. Pictures Via Associated Press)
More Movie Details
The theory of Spartan greatness argues that the Spartans bought time with blood, and allowed the other Greek city-state armies to slip away and fight another day and eventually triumph. Thus this frail bloom we call Western civilization continued to survive in the rocky Attic soil. And thus we speak English, not Farsi, and trace our government back to a neighbor of Sparta's. The argument also dramatizes a continuing reality in democratic societies that, while it's nice to have Athenians around to invent government and theater and the sandal, every once in a while it's necessary to dig up some Spartans to get in real close and bayonet the bad guys right smack in the guts.
"300," alas and to its shame, makes no argument at all. It's entirely an overblown visual document with an IQ in the lower 20s. It doesn't even bother to mention the strategic context of the Battle of Thermopylae or to follow the story through to its end at Salamis, where the Athenians sent the Persian minions to meet Mr. Jones at the bottom of the Aegean, and drove the Persian Big Boy Xerxes back to his harem where he ultimately perished on an intriguer's knife. Meanwhile, the Greeks went on to invent the rest of history.
Instead, we get a Spartan culture that seems notable primarily for one thing: the invention of the ab machine. You never saw so many six-packs in one place outside of a Budweiser warehouse! So the movie isn't set in history or in time but in some dank, feverish swamp of the imagination that betrays its comic book origins (it's based on the graphic novel by "Sin City's" Frank Miller). Some of the problem is a result of the technical: Like Robert Rodriguez's "Sin City," the movie is one of those computer-painted jobs, in which real men do real stuff in a big blue room, and then digital artists invent a world around them, which can be manipulated, tweaked and turned to infinite perversity. Who can care about history when you can spend a hundred hours tuning a geyser of Persian blood until it resembles a tulip opening on Mars?
There's also trouble in the staging: The action is all showy and stylized, never quite realistic, in a kind of van-art gray-brown patina. The director, Zack Snyder, hasn't a gift for kinetic action and the battle choreography is stilted. He overdoes the slow-mo until it becomes comic and the whole package aestheticizes violence, leaching its meaning, distancing us. There's nothing like the horror of the close-in stuff in "The Seven Samurai" or "Zulu," to name two great battle movies.
Anyway, the film begins with -- and ends with, and uses pretty much as a one-man band -- Leonidas, the king, played by brawny Scotsman Gerard Butler, who has enough charisma to pull it off. (He's a lot better than Richard Egan in 1962's campy "The 300 Spartans," I'll tell you.) He bellows and struts and declaims -- he once played Attila! -- and he looks good in spandex and velvet.
After establishing Leonidas as a stud among studs (he looks like he's got a seven-pack!), the movie gets to its setup: the arrival of Persian emissaries to warn the Spartans to give up or face annihilation. The movie plays it one-on-one, Sparta vs. Persia to the death, and the Spartans make the gathering storm inevitable by kicking the Persian emissaries down a well. So much for diplomatic immunity.
In Snyder's conceit, the Persians represent effeminate decadence. Xerxes (Rodrigo Santoro) looks like Geoffrey Holder in a photo by Helmut Newton. There's an androgynous quality to all of them, as if their secret mission is to blur the sexes and turn the Spartan studs into women; it's unsettling and undoubtedly effective, though it would probably bring a smile to Ann Coulter's lips.
As for the masculine Spartans, they could be NFL wide receivers. But . . . oh, endless, fascinating coils of life! -- they're also kind of gay. The movie has an unmistakable homoerotic undercurrent, ripe as the smell of sweat in a locker room. All those hard Nautilus-tortured bodies, gleaming, greasy, smeared with blood, those sinewy arms, the vein patterns, as the camera notices things about the male body that John Ford would find scandalous.
Quickly enough, Snyder gets us to the action. The Persians land on a Greek beach a million strong but the only way to the heartland is through a narrow pass. That is where they will run into Spartan bronze. In the tight confines of the pass, when the men are face to face, it's pretty equal. Only 300 Persians at a time are able to try the Spartan line, so we get war as Ohio State football; three yards and a cloud of blood.
Meanwhile, and for reasons not historical but purely dramatic, the script cuts back to the capital, where Leonidas's wife, Gorgo (Lena Headey), is holding the fort against cut-and-runners led by leering Theron (Dominic West of "The Wire"). The politics here are strictly BYO: Are the cut-and-runners Democrats betraying Leonidas-Bush as he fights the scum of the East, or are they moderate Muslims betraying Leonidas-Osama as he fights the scum of the West? You get to make that call.
But a bigger question remains, and that's why? Why this movie? It's kind of a ghastly hoot, but it flees from history and it mocks men who gave so much, and while I suppose it does no harm, it also contributes nothing. It's a guilty unpleasantness. I just think some moments, when history turned on guts and bronze, deserve more than a comic book.
300 (105 minutes, at area theaters) is rated R for revealing costumes and battle gore.
Η φιλολογια περι πολιτικης και της ταινιας υπαρχει στο εξωτερικο παντως (και ισως ο δανικας το εφερε πρωτος εδω μετα το festival Βερολινου :wink: )
Θα εκανε (σε λιγο?) θεμα και κανα Star/Ευαγγελατος/Alter (δεν ξερω τι γινεται ακριβως γιατι δεν εχω τηλεοραση) αλλα εχει αλλα σε πρωτη ζητηση :)
Links , και απειρα αντιστοιχα παρoμοια για οποιον ενδιαφερεται
"ειναι ο bush o leonidas που εσωσε την δυση σταματωντας τους ισλαμιστες στο iraq ωσαν νεες hotgates?" -->
New york times (http://news.aol.com/entertainment/movies/articles/_a/in-300-which-one-is-george-bush/20070305070409990001)
IRAN 1 (http://www.taliyanews.com/en/archive/2007/03/iranian_cyber_attack_against_a.php)
IRAN 2 (http://www.petitiononline.com/wpci96c/petition.html)
enitharmon
13-03-2007, 16:12
όχι αλλο καρβουνο...
Not_saved
14-03-2007, 01:48
Nai oi poustides.
den kserw alla mou fainetai o sigekrimenos tropos ermineias twn sigekrimenwn taineiwn kathisterimenos....
Vasika na poume auto pou ithela na pw einai oti o Miller einai fasistakos kai deksios,lol!
psychotron
14-03-2007, 10:40
Λοιπόν, το είδα χθες.
Η ταινία γαμεί (και η Σπάρτη γαμεί ακόμα περισσότερο).
Οι συνωμοσιολογίες του δανίκα και του κάθε καθυστερημένου δανίκα, είναι ό,τι πιο τραγικό έχω διαβάσει/ακούσει τελευταία.
Ψόφος κακός.
When Black Roses Bloom
14-03-2007, 17:06
Pou skata brhkate eishthria re kai emeis psaxnoume edw kai 2 meres?
pitchfork
14-03-2007, 17:45
Egw eixa paei sto Cinerama sto Falhro, palaiou typou anakainismeno gamei.
Makria apo trendy ilithiothtes....
Enas sunadelfos mou ta agorase apo to "Germano".
Eipe oti brhke se polu kalh thesh kai glutwse olo ton paniko.
A... 3exasa... gia to Village poulaei o Germanos.
When Black Roses Bloom
14-03-2007, 18:04
sdsdafasdfasdf
asdfasdfasdfasdf
asdfdfasasdf
pitchfork mazi sou e. xalara oi trento-malakies na pane na kaoune nuxta.
_UnHoLyMaRtYr_
14-03-2007, 18:25
Καλά εγώ βρήκα διαθέσιμα από το νετ ακόμα και για την πρεμιέρα στο the mall. Πηγαίνετε κι εσείς, μπορεί να στε τυχεροί και να μη σας δουν γνωστοί που θα σας χαρακτηρίσουν τρεντουλάκια!
When Black Roses Bloom
14-03-2007, 18:52
Siga mhn plhrwsw 12 E gia na dw mia tainia twn 6,5
_UnHoLyMaRtYr_
14-03-2007, 18:57
Οκτώ. Γουότεβερ.
Molis to eida. Afhno tis psagmenes analyseis gia tous kathysterhmenous.
Genikotera hmoun poly distaktikos, logo tou olou hype kai den pisteya oti tha mou pei kati idiaitero. Exo na po apla poly poly POLY omorfes skhnes. Kai den entyposiazomai eykola. Dld ntax de tha mporousa na fantasto kati idanikotero. Eyge.
Monadiko meion h eironeia tou leonida pou se stigmes katanthse ilithia, an kai goustara to vlasfhmo styl tou.
Epishs otan ton deixnei nekro, thymizei agiografia me ton xristo stayromeno.
Kai to telos htan teleios braveheart.
Ayta.
PS: Shmeiono oti to sin city de mou arese (ektos apo thn comic aisthitikh pou htan kalh fash).
Marillion
14-03-2007, 23:55
fantazomai ton georgiadi na tin paizei asistola vlepontas to ergo.Hdh dhlwse exthes oti tin eide 3 fores kai tha thn parei se dvd na thn vlepei kathe mera gia na anevenei.Plin aftou: entypwsiakh.
MastodontoideaPliokenous
15-03-2007, 00:26
http://www.futbolmerkezi.com/resimler/oyuncular/yunanistan/georgiadis.jpg :?:
Marillion
15-03-2007, 00:35
O Adwnhs.
http://img361.imageshack.us/img361/9017/adwnisweboe6.jpg (http://imageshack.us)
Σχετικά με τα εισιτήρια.. εγώ έκλεισα μέσω internet για νωρίς το Σάββατο που μας πέρασε, στην VMAX στο Mall. Είχα ξενερώσει για το γεγονός οτι ήταν στο Mall, με τόσο κόσμο κλπ, αλλά τη συγκεκεριμένη ταινία πραγματικά αξίζει κανείς να την δει εκεί. Στο site του village λέει για την VMAX τα εξής:
"Η αίθουσα V-max ξεπερνά κάθε μέγεθος και κάθε προηγούμενη κινηματογραφική εμπειρία. Με πάνω από 800 καθίσματα στο VILLAGE WORLD at The Mall Athens και στο VILLAGE WORLD at Mediterranean Cosmos, η απόλαυση αρχίζει πριν ακόμα σβήσουν τα φώτα! Γιατί ξέρεις ότι θα μοιραστείς την εμπειρία με άλλους 800. Και το καλύτερο έρχεται όταν τα πρώτα καρέ του κινηματογραφικού φιλμ αρχίσουν να εμφανίζονται στην οθόνη των 330 τ.μ. Τόσο μεγάλη αλλά και με τέτοια απόσταση από την πρώτη σειρά καθισμάτων, που όπου κι αν κάτσεις απλά σε σινε... παίρνει!"
Δεν το αναφέρει, αλλά και ο ήχος ήταν ανύπαρκτος. Όσο για τις τιμές... το Παρασκευοσαβ/κο κοστίζει 9 ευρώ, όλες τις καθημερινές 6,5!! Οπότε αξίζει. Επίσης η κράτηση εισιτηρίων μέσω internet είναι το πιο απολαυστικό πράγμα! Κλείνεις σε όποια σειρά θες & δεν περιμένεις στην ουρά για να παραλάβεις. Περνάς την κάρτα σου απο το μηχάνημα (που είναι απομονωμένο σε κάποια γωνία χωρίς ίχνος κόσμου τριγύρω), βγαίνουν τα εισιτήριά σου & είσαι κύριος. Έπος. Για κρατήσεις στο village κλικ εδώ (http://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=1), επιλογή Web Ticket.
Gia ta eisitiria: Triti to eida, opote deftera vradi kata tis 12, pou einai adeio to village park, piga k pira eisitiria ekei pou akrivws ithela (pisw k dipla ston toixo).
Gia tin tainia: den nomizw pws pisteuei kapoios oti paei na dei istoriki tainia. Apla metafora tou komik tou frank miller einai. Starxidia mou an einai deksios, egw piga giati goustara trela to sin city, pou fisika den to akoumpise kan. Metria tainia, 7.5 / 10 stin kaliteri.
Raven Lord
15-03-2007, 23:37
δεν διαβασα κριτικές και σχόλια για την ταινία για να μην επηρεαστώ πριν τη δω. ε, τελικά νομίζω είδα ότι και οι περισσότεροι. δε νομίζω κανένας να περίμενε ιστορική ακρίβεια όταν πρόκειται για μεταφορά κόμικ, οπότε η ταινία πέτυχε το σκοπό της μια χαρά. ωραίες σκηνές σα να τη διαβάζεις καρέ-καρέ, καλή ατμόσφαιρα (άφθαστο το σιν σιτυ βέβαια), ενίοτε καλή μουσική και όμορφες μάχες. μου άρεσε αρκετά, όμως κάτι δε με "γέμισε" στην τελική... ίσως να ήθελα περισσότερο αίμα.
κάτι πήρε το αυτί μου για παραλληλισμούς με ΗΠΑ και μπους... :roll: εκ πρώτης όψης μου φέρνουν γέλιο τέτοιες ιδέες, αλλά θα ασχοληθώ αργότερα.
http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/asia/iran/flag-of-iran.jpg
phthoggon
16-03-2007, 06:50
Σχετικά με τα εισιτήρια.. εγώ έκλεισα μέσω internet για νωρίς το Σάββατο που μας πέρασε, στην VMAX στο Mall. Είχα ξενερώσει για το γεγονός οτι ήταν στο Mall, με τόσο κόσμο κλπ, αλλά τη συγκεκεριμένη ταινία πραγματικά αξίζει κανείς να την δει εκεί. Στο site του village λέει για την VMAX τα εξής:
"Η αίθουσα V-max ξεπερνά κάθε μέγεθος και κάθε προηγούμενη κινηματογραφική εμπειρία. Με πάνω από 800 καθίσματα στο VILLAGE WORLD at The Mall Athens και στο VILLAGE WORLD at Mediterranean Cosmos, η απόλαυση αρχίζει πριν ακόμα σβήσουν τα φώτα! Γιατί ξέρεις ότι θα μοιραστείς την εμπειρία με άλλους 800. Και το καλύτερο έρχεται όταν τα πρώτα καρέ του κινηματογραφικού φιλμ αρχίσουν να εμφανίζονται στην οθόνη των 330 τ.μ. Τόσο μεγάλη αλλά και με τέτοια απόσταση από την πρώτη σειρά καθισμάτων, που όπου κι αν κάτσεις απλά σε σινε... παίρνει!"
ναικαλά. Γενικά μη πάτε με τη καμία να δείτε ταινία εκεί σε κοντινότερη απόσταση από την 10η σειρά. Εγώ που ήμουν 6η μέχρι να συνηθίσω για να διαβάσω μια σειρά υπότιτλων απο αριστερά ως δεξιά έστριβα το κεφάλι 45 μοίρες. Γενικά ταινιάρα, βέβαια το πως ακριβώς έγιναν οι Σπαρτιάτες υπερασπιστές της ελευθερίας και της δημοκρατίας μόνο ο Frank Miller ξέρει (και οι σκλάβοι που ήταν ρε παιδιά? κρυβόντουσαν??) - τουλάχιστον η ταινία είναι εντελώς πιστή στο κόμικ, και ουσιαστικά είναι το κόμικ με λίγες παραπάνω σκηνές - πλοκές (πολλοί διάλογοι και σχεδόν όλα τα λόγια του αφηγητή είναι αυτούσια από κει)
fandango
16-03-2007, 13:09
Δυστυχώς έκοψαν τη σκηνή του κόμικ, που ο Στήλιος λέει στον Λεωνίδα "είμαστε μαζί σου μέχρι το τέλος" (ή κάπως έτσι) και ο θεός του λέει "δε σε ρώτησα. άσε τη δημοκρατία για τους Αθηναίους μικρέ." :worship:
One Colour Black
16-03-2007, 18:21
κάτι πήρε το αυτί μου για παραλληλισμούς με ΗΠΑ και μπους... :roll: εκ πρώτης όψης μου φέρνουν γέλιο τέτοιες ιδέες, αλλά θα ασχοληθώ αργότερα.
:spoiler:
τα μισα ( και βαλε) που ειπε ο faramir στο τελος της ταινιας , θα μπορουσε ανετα να τα χρησιμοποιησει αυτολεξί ο george , για να προλογισει την ειρηνευτικη του εκστρατεια κατα της σημερινης Περσίας.(οχι οτι κατι τετοιο εγινε απαραιτητως επιτηδες ετσι?)
Raven Lord
16-03-2007, 18:45
για ποια ταινία μιλάμε? :?
Oraia logikh. "Tha mporouse".
One Colour Black
16-03-2007, 19:15
Μιλησε για παραλληλισμούς , ε οριστε ενας.Δεν σου ειπα κιολας οτι η ταινια λειτουργει υπερ διαφορων real life καταστασεων.Ε μυγες , μυγιασματα
phthoggon
16-03-2007, 21:55
Δυστυχώς έκοψαν τη σκηνή του κόμικ, που ο Στήλιος λέει στον Λεωνίδα "είμαστε μαζί σου μέχρι το τέλος" (ή κάπως έτσι) και ο θεός του λέει "δε σε ρώτησα. άσε τη δημοκρατία για τους Αθηναίους μικρέ." :worship:
χαχαχ ακριβώς. Και ναι, λογικό είναι οι Αμερικάνοι με την ταινία να προωθούν την ιδεολογία του κράτους τους, εφόσον δεν ενδιαφέρονται για την ιστορική ακρίβεια αλλά για μία δική τους προσωπική άποψη πάνω στην ιστορία αυτή (και αρχίζοντας από τον Frank Miller) επόμενο είναι το να ταυτιστούν με τους αρχαίους Σπαρτιάτες κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της (συνειδητά ή και μη) με αποτέλεσμα το παραπάνω.
pitchfork
17-03-2007, 00:53
Αν και πραγματικά η σύγκριση της αρχαίας Σπάρτης (πολεμική μηχανή) με τους σύγχρονους μπούληδες των μακντόναλντς μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει.
Μέχρι δακρύων βέβαια αλλά πάντως γέλιο.
Dr. Death
17-03-2007, 03:44
καλα τα λετε ... αλλα ειστε οφ τοπικ
εδω εν ειναι πολιτιξ οφ εκστασυ.
γαμω το ιραν και τους αμερικανους δηλαδη μαζι σε παρτουζα.αει στο διαολο επιτελους γαμω το χριστο τους ... μια ταινια βγαινει και δεν μας αφηνουν να καυλωσουμε λιγακι ...εκει στην αιωνια μαλακια ολοι τους..γιατι το ενα και γιατι το αλλο.
Κι απο κοντα οι γαμωκουλτουριαρες ξεφωνημενες αδερφες κριτικοι κινηματογραφου που αμα δουν μουσκουλα σε ταινια τους ερχεται περιοδος και ευθυγραμμιζονται οι πλανητες ωστε να βγαλουν τη σκυλα που κρυβουν μεσα τους και σαν λυσασμενες και διψασμενες για σπερμα να χαντακωσουν οποια ταινια βρουν στο διαβα τους και αρεσει στον κοσμο επειδη ειναι μεινστριμ κλπ.
ελεος ... ας βρεθει κανας πουστης να τους τον φορεσει να παψουν να σκουζουν.
Phantom Duck
17-03-2007, 03:48
ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ.
Dr. Death
17-03-2007, 03:54
ε μα ...οι πηδιολες
Κι απο κοντα οι γαμωκουλτουριαρες ξεφωνημενες αδερφες κριτικοι κινηματογραφου που αμα δουν μουσκουλα σε ταινια τους ερχεται περιοδος και ευθυγραμμιζονται οι πλανητες ωστε να βγαλουν τη σκυλα που κρυβουν μεσα τους και σαν λυσασμενες και διψασμενες για σπερμα να χαντακωσουν οποια ταινια βρουν στο διαβα τους και αρεσει στον κοσμο επειδη ειναι μεινστριμ κλπ.
:worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Πέστα....
Lost_In_Cooperland
17-03-2007, 14:22
βεβαίως, καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι λιγουλάκι σαν τα μούτρα τους, ε!
σχολιάστε τώρα ποιος είχε μεγαλύτερα μούσκουλα και καλύτερο μακιγιάζ για να είστε ον τόπικ και αντι-πσεφτοκουλτουριάρηδες.
Dr. Death
17-03-2007, 17:35
ναι θα μπορουσα να πω οτι ειναι μαλακες
απλα αλλα ειπα να πω 3 λογια παραπανω...βαριομανε κιολα οποτε..
κατα τ αλλα ας μιλησουμε για τον "πατερα του λαου" τον κυρο τον μεγα απο την αυλη του αστυαγη..για το πως η ιστορια γραφεται μονο απ την πλευρα του νικητη ...για το πως την εχουμε γνωρισει μονο απο την ελληνικη πλευρα καθως μετα τον αλεξανδρο τον μακεδονα και την εξαπλωση του ελληνικου πολιτισμου στην ασια και την μεση ανατολη , δεν υπηρχε χωρος για παπαριες που μπορει εξυμνουσαν την περσια εις βαρος των ελληνικων πολεων κρατων.
Επισης να κανουμε διαλογο για την πολιτιστικη επιπτωση της μεταφορας αυτης ενος κομικ στη μεγαλη οθονη και για το πως αυτη μπορει να επηρεασει αρνητικα τις σχεσεις της δυσης και ειδικοτερα των αμερικανων με το ιραν ..και αν το ιραν μετα την κυκλοφορια της ταινιας ενδεχεται να χρησιμοποιησει την πυρηνικη ενεργεια για στρατιωτικους σκοπους καθως και επισημα πλεον θιχτηκε πολυ απο το γεγονος πως η ταινια παρουσιαζει τους αθανατους ως τα ορκ του αρχοντα των δαχτυλιδιων.
Παιζει να καταληξουμε σε πιο σοφα συμπερασματα απ το να μιλησουμε για το ποσο γαματο ηταν το μακιγιαζ και η δουλεια στα cgi.
Και μην ξεχασουμε πανω απ ολα να πουμε τι μαλακιες εκανε ο μιλερ που εχει κατακρεουργησει την ελληνικη ιστορια.Τεσπα.
pitchfork
17-03-2007, 17:47
Πάλι καλά που είχε και λίγη τσόντα...
Raven Lord
17-03-2007, 19:12
Αν και πραγματικά η σύγκριση της αρχαίας Σπάρτης (πολεμική μηχανή) με τους σύγχρονους μπούληδες των μακντόναλντς μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει.
χαχαχα, δεν ξέρω τι πιστεύουν οι ίδιοι οι αμερικάνοι, αλλά δε νομίζω κανείς στον κόσμο να παραλληλίζει τους αρχαίους ελληνικούς στρατούς που σνόμπαραν τους τοξότες με τους σημερινούς φλώρους που τα ισοπεδώνουν όλα από απόσταση.
αν μπορεί στην τελική να γίνει ένας παραλληλισμός, αυτός θα ήταν μεταξύ αρχαίας Αθήνας και ΗΠΑ ως οικονομικές και ιμπεριαλιστικές υπερδυνάμεις της εποχής τους και πάλι κάτι τέτοιο θα "έμπαζε" από παντού.
πολλά pinks
Ήταν όπως έπρεπε η ταινία. Η φάση στη μάχη των Πλαταιών ανατριχιαστική, κι ας ήταν lordofthering-ίστικη (μέχρι και faramir είχε...χε)
Και γέλιο με τον παππού δίπλα που κάθε φορά που λεγόταν γνωστή ατάκα από την αρχαία ιστορία (μολών λαβέ κλπ.) ξεφώνιζε με δέος:
"Έτσι, έτσι είναι!! πωπω ρε γυναίκα, τι σου ήταν αυτοί οι άνθρωποι!!"
γαμω το ιραν και τους αμερικανους δηλαδη μαζι σε παρτουζα.αει στο διαολο επιτελους γαμω το χριστο τους ... μια ταινια βγαινει και δεν μας αφηνουν να καυλωσουμε λιγακι ...εκει στην αιωνια μαλακια ολοι τους..γιατι το ενα και γιατι το αλλο.
Mπραβο παλουκαρι μου.
Ειδα την ταινια πριν απο λιγο.
Μαζι σου λεμε.
symposium_lexotanil
18-03-2007, 04:29
χαχαχα, δεν ξέρω τι πιστεύουν οι ίδιοι οι αμερικάνοι, αλλά δε νομίζω κανείς στον κόσμο να παραλληλίζει τους αρχαίους ελληνικούς στρατούς που σνόμπαραν τους τοξότες με τους σημερινούς φλώρους που τα ισοπεδώνουν όλα από απόσταση.
αν μπορεί στην τελική να γίνει ένας παραλληλισμός, αυτός θα ήταν μεταξύ αρχαίας Αθήνας και ΗΠΑ ως οικονομικές και ιμπεριαλιστικές υπερδυνάμεις της εποχής τους και πάλι κάτι τέτοιο θα "έμπαζε" από παντού.
i parallilismos arxaias athinas kai amerikis den mpazei apo pouthena, alla auto einia kouventa gia allo forum :P
ποιό φόρουμ ρε παλιοχαρακτήρα?!
Kingdom Gone
18-03-2007, 09:24
γκάυλωσες με τους γυμνόστηθους σπαρτιάτες και το κρύβεις α λα steel assasin ε; έλα, και άλλοι ομοφοβικοί είναι κρυφοαδερφές, μην ντρέπεσαι
carheart
18-03-2007, 14:16
[quote=κάποιος Ιάσωνας Αναγνώστου]«Πολεμοχαρής ύμνος»... «Εντυπωσιακ
Χτες τό'δα. Δεν μ'άρεσε. Βασικά απογοήτευση ήταν. Τεράστια.
Και όπως είδα πως ειπώθηκε, όντως ο Dhalsim ήταν ο Ξέρξης. Με μπόι Sagat όμως ε;
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/27/Paulolost.PNG
Ο Ξέρξης μετά τις Θερμοπύλες εθεάθη σε τροπικό νησί πάντως.
carheart
18-03-2007, 16:31
Στο star επίσης ακούστηκε πως η ταινία "300" περιγράφει την μάχη μεταξύ Σπαρτιατών και Ξερξών.
carheart
18-03-2007, 16:36
γιεπ, τα αυτιά μου μου γνέφουν "confirm".
MastodontoideaPliokenous
18-03-2007, 18:03
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/27/Paulolost.PNG
Ο Ξέρξης μετά τις Θερμοπύλες εθεάθη σε τροπικό νησί πάντως.
γαμ!$@#$#@^$%&**&*#$@#%$%#
http://www.computercamps.com/computer/camp/camper_projects/2D/Lighting%20bolt.JPG
Είχε πολύ γέλιο το σημείο που πάει ο Ζήρξης πίσω από τον Ληονάηντας, τον κρατάει στους ώμους και του λέει: δεν είναι το μαστίγιο που φοβούνται οι στρατιώτες μου...
Με το ζόρι κρατήθηκα...
carheart
19-03-2007, 01:32
Ληονάηντας : "Τι δουλειά κάνεις εσύ;;;" (λέει σε Χ φλώρο Θεσπιοκάτι)
Χ Φλώρος Θεσπιοκάτι : "Μαραγκός"
Ληονάηντας : "Τι δουλειά κάνεις εσύ;;;" (λέει σε Ψ φλώρο Θεσπιοκάτι)
Ψ Φλώρος Θεσπιοκάτι : "Γλύπτης"
Ληονάηντας : "Τι δουλειά κάνεις εσύ;;;" (λέει σε Ζ φλώρο Θεσπιοκάτι)
Ζ Φλώρος Θεσπιοκάτι : "καλλιεργώ πεταλούδες/φούρναρης/ποιήτρια"
Ληονάηντας : "Σπαρτιάτες!!!! Ποιά είναι η δουλειά σας;;;" (ε ξέρετε που το λέει)
Σπαρτιάτες : "ΑΟΥ! ΑΟΥ!"
..σκεφτόμουν δε συνεχώς μικρή αγγελία "ζητείται άου άου, πληρωμή με την ώρα" και άλλα τέτοια.
Spoiler:
Το μονο ισως που μου την εσπασε, ειναι η αποδοση ελληνικων λεξεων, οχι γιατι ηταν στην αγγλικη, αλλα ειχε ενα μικρο μπερδεμα προτεραιοτητων.
Δηλαδη...Χρησιμοποιουν τα ονοματα οσο πιο κοντα γινεται στην ελληνικη τους μορφη, χρησιμοποιησαν την λεξη υβρις, μυησις, και κατι αλλα βαρυγδουπα για καποιον με μητρικη τα αγγλικα, και γαμησαν εντελως σημαντικη λεξη οπως η αγωγη, που την ελεγαν αγκόγκι, λες και ειναι ταριφα.
Κατα τα αλλα, ως προς το ιστορικο, σε γενικες γραμμες δεν ειχαν ανακριβειες. Little note για την αγαπη τον αθειστ, ο Εφιαλτης ειναι ο επικρατεστερος προδοτς, διοτι αυτος φαινεται να τους οδηγησε στο σωστο σημειο. Υπηρχαν ομως παραλληλα, μπολικα Θεσσαλα, που γνωριζαν το μονοπατι και ειχαν ηδη στησει κωλαρινο στον Ξερξη, που παρεπιπτοντως ακουστηκε οτι ηταν ωραιο γκομενακι, αλλα την ακουσε Θεος απο τον πατερουλη Δαρειο.
Αφουτα.
enitharmon
19-03-2007, 15:27
έφαγα το βράδι μου χτες διαβάζοντας για αρχαία ελληνική φωνη(ε;)τική
αν δεχθούμε τις μελέτες του Εράσμου, τα αρχαία ελληνικά προφέρονταν όπως τα προφέρουν τώρα οι Άγγλοι (το β b, το γ g κλπ). Με χαλάει αυτό, αλλά φαίνεται να το έχουν δεχθεί και Έλληνες ακαδημαικοί αυτό, οπότε, μπλιαχ, το Λεονίντας παίζει να είναι και σωστό...
ikonoklast
19-03-2007, 16:09
..σκεφτόμουν δε συνεχώς μικρή αγγελία "ζητείται άου άου, πληρωμή με την ώρα" και άλλα τέτοια.
κεκ.
Λοιπόν είδα τρακόσους έτσι; και μου φάνηκε πολυ γκρουβάτο και ωραίο και χαρκορίλα κε νουμέταλ. Ωραία μεταφορά κε του κομικ νομίζω γενικα κούλ έτσι φάση. Νταξ σεναριακά δεν είπε τίποτα απολύτως αλλα έτσι κι αλλιώς δεν είμασταν εκεί γι' αυτό έτσι; αλλα για να γουστάρομε με την εικονοπλασία κε το καδράρισμα και όλα ωραία. Ειδικώς εκεί με τη μάντισσα που κάνει τα μαστουριόρικα έμεινα μαλάκας, πολύ ωρέο. Στα πολιτικά τώρα νταξ, πέρα απο συνωμοσιολογικές εκδοχές περι προ8έσεων και μηχανισμών προπαγάνδας κε άλλα τέτοια, το ταινιάκι είναι κουτί για να το δείχνουνε σε ιδεολογικά σεμινάρια στρατιωτών του ιράκ κε για να κράζουν τους κακούς έκφυλους πολιτικούς που δε στέλνουν κι άλλα στρατά να στηρίξουν κε για να τρώνε τα έκφυλα πουστάκια τα αραβόσκυλα κε για να καβλώνουν οι λιακόπουλοι, όποιος το αρνείται δε σκαμπάζει έτσι; Κατα τ' άλλα γαμώ όμως μπράβο.
fandango
19-03-2007, 21:30
Ληονάηντας : "Τι δουλειά κάνεις εσύ;;;" (λέει σε Χ φλώρο Θεσπιοκάτι)
Χ Φλώρος Θεσπιοκάτι : "Μαραγκός"
Ληονάηντας : "Τι δουλειά κάνεις εσύ;;;" (λέει σε Ψ φλώρο Θεσπιοκάτι)
Ψ Φλώρος Θεσπιοκάτι : "Γλύπτης"
Ληονάηντας : "Τι δουλειά κάνεις εσύ;;;" (λέει σε Ζ φλώρο Θεσπιοκάτι)
Ζ Φλώρος Θεσπιοκάτι : "καλλιεργώ πεταλούδες/φούρναρης/ποιήτρια"
Ληονάηντας : "Σπαρτιάτες!!!! Ποιά είναι η δουλειά σας;;;" (ε ξέρετε που το λέει)
Σπαρτιάτες : "ΑΟΥ! ΑΟΥ!"
Στο κόμικ που δεν ουρλιάζουν "αου" αλλά σηκώνουν ολοι τα δόρατά τους, είναι πιο γαμηστερό.
Για την κριτική του Δανίκα : Όταν μας συμφέρει, είναι τέχνη! Όταν δεν μας συμφέρει, είναι κρυπτοφασισμός.
ikonoklast
20-03-2007, 01:32
τι να μη συμφέρει το δανίκα; πασόκος είναι.
Kingdom Gone
20-03-2007, 04:53
ελα ρε κομμουνια ειναι κ αυτοι, λενε και για σοσιαλισμο
metamelia3
20-03-2007, 05:34
DM μπες στον κώλο σου κάπως.
Ον τοπικ δεν ενδιαφέρομαι καθόλου να τη δω και μπορεί να έχει ίδια τύχη με τον DM as far as i'm concerned. (<--καλό;)
ikonoklast
20-03-2007, 15:27
όλοι εσείς οι αντιφά είστε κομπλεξάρες και κατα βά8ος πασόκοι.
ρε παιδιά να σας πω την αμαρτία μου, εγώ δν κατάλαβα σε όλη αυτή την προπαγάνδα που οι σπαρτιάτες είναι το γιου ες και οι πέρσες το ιρ αν, πως συνέφερε να μιλάνε οι πέρσες με αμερικάνικη προφορά και οι άλλοι με αγγλική?
μήπως είναι...........................
............................ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ?!
Fireknight
20-03-2007, 17:20
pezei !
Raven Lord
20-03-2007, 21:31
Κατα τα αλλα, ως προς το ιστορικο, σε γενικες γραμμες δεν ειχαν ανακριβειες. Little note για την αγαπη τον αθειστ, ο Εφιαλτης ειναι ο επικρατεστερος προδοτς, διοτι αυτος φαινεται να τους οδηγησε στο σωστο σημειο. Υπηρχαν ομως παραλληλα, μπολικα Θεσσαλα, που γνωριζαν το μονοπατι και ειχαν ηδη στησει κωλαρινο στον Ξερξη, που παρεπιπτοντως ακουστηκε οτι ηταν ωραιο γκομενακι, αλλα την ακουσε Θεος απο τον πατερουλη Δαρειο.
Αφουτα.
χαχαχα, η στάση των θεσσαλών στους περσικούς πολέμους ήταν "επαμφοτερίζουσα" ( :P ). στην αρχή συμμάχησαν με τον ξέρξη, αλλά στη μάχη των πλατεών δεν κατέβηκαν με τα γνωστα αποτελέσματα. γιατί, αν κατέβαιναν, οι υπόλοιποι έλληνες δεν είχαν καμία ελπίδα μπροστά στο αήττητο θεσσαλικό ιππικό. :twisted: :P :twisted: :P
όσο για τις ανακρίβειες, η ταινία είχε μια πολύ μεγάλη. η σφαγή ίσως και δεκάδων χιλιάδων (!) Περσών (2000 την πρώτη μέρα έναντι 100 ελλήνων), πραγματοποιήθηκε από τους 7000 οπλίτες των ελληνικών συμμαχικών δυνάμεων, πριν απομείνουν οι 300+700 στο τέλος.
Raven Lord
20-03-2007, 21:34
i parallilismos arxaias athinas kai amerikis den mpazei apo pouthena, alla auto einia kouventa gia allo forum :P
μπάζει σε κοινωνικά θέματα κυρίως, τεσπά οφ τόπικ :P
Αφουτα.
χαχαχα, η στάση των θεσσαλών στους περσικούς πολέμους ήταν "επαμφοτερίζουσα" ( :P ). στην αρχή συμμάχησαν με τον ξέρξη, αλλά στη μάχη των πλατεών δεν κατέβηκαν με τα γνωστα αποτελέσματα. γιατί, αν κατέβαιναν, οι υπόλοιποι έλληνες δεν είχαν καμία ελπίδα μπροστά στο αήττητο θεσσαλικό ιππικό. :twisted: :P :twisted: :P
όσο για τις ανακρίβειες, η ταινία είχε μια πολύ μεγάλη. η σφαγή ίσως και δεκάδων χιλιάδων (!) Περσών (2000 την πρώτη μέρα έναντι 100 ελλήνων), πραγματοποιήθηκε από τους 7000 οπλίτες των ελληνικών συμμαχικών δυνάμεων, πριν απομείνουν οι 300+700 στο τέλος.
Eιπαμε καλε, σε γενικες γραμμες. Δεν μπηκε σε λεπτομερειες τυπου ποσους μαζεψαν κατα την πορεια προς τις Θερμοπυλες, πως μετρησαν τις δυναμεις του γεμιζοντας καποιον κυκλο που εκαναν κτλ κτλ γιατι και αυτοι φτανοντας στο σημειο δεν γνωριζαν τελικα με ακριβεια ποσοι ηταν συνολικα. Κολλησε συμβολικα στους 300, στους καποιους συμμαχους που στην πορεια τελικως λακισαν αφου συμμετηχαν, και τονισε τη δυσαναλογια μικρης συνολικα ελληνικης δυναμης εναντι των Περσικων. Νοτ μπαντ δηλαδης.
http://content.ytmnd.com/content/2/7/8/278e7de7d2938581816c2298b0cb3c90.gif
Fireknight
21-03-2007, 17:31
:lol:
_UnHoLyMaRtYr_
21-03-2007, 17:32
I haven't seen it yet because I was banned from my cineplex.
We had all lined up in front of the theater for about 30 minutes, and then they brought us in. I had to stand right beside these two fat, horse-faced lesbians eating each others tongues like they were making a political statement or something.
So, like 30 minutes later, we end up shuffling in the theater and these farking bitches start bitching about having to wait when the movie is about to start, mind you, it was 11 and it was a midnight showing. It turns out they were going to see that stupid Jim Carrey movie 23 and they were missing it. So, the ugliest of the two bitches just exclaims like no one's there "This is the wrong farking movie!"
I just had to do what I did next.
I shouted at the top of my lungs "This is SPARTA" and kicked her in the chest, causing her to fall down about 8 steps to the floor. Most were shocked, but about 80% of the theater started to cheer, and I was forcibly thrown out by 2 officers. Charges are going to be pressed against me apparently, but it was worth it.
enitharmon
21-03-2007, 19:34
αχαχαχ
λοιπόν, διαβάστε στο ελληνικό βικι για τη Μάχη των Θερμοπυλών:
εδώ (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%AC%CF%87%CE%B7_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%98%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%80%CF%85%CE%BB%CF%8E%CE%BD)
Οι Σπαρτιάτες ήταν οι καλύτεροι μαχητές του αρχαίου κόσμου, και αυτό πήγαζε απο το γεγονός οτι απο μικρά παιδιά είχαν εκπαιδευτεί στην τέχνη του πολέμου και φυσικά είχαν λάβει μέρος και σε πάρα πολλές μαχες την περίοδο εκείνη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μια τέλεια συνεργασία μεταξύ των στίχων της φάλαγγας. Η ανδρεία τους ήταν τέτοια που όταν κάποιος είπε πως είχε δεί τον περσικό στρατό και ότι οι τοξότες του έριχναν βέλη που έκρυβαν τον ήλιο, ένας γνωστός Σπαρτιάτης ονόματι Διηνέκης είπε λακωνικά: «Ωραία, τότε θα πολεμήσουμε υπο σκιά».
Ο βασιλιάς Ξέρξης ο οποίος είχε στήσει τον θρόνο του σε ένα ύψωμα, είχε στείλει έναν αντιπρόσωπο στον βασιλιά Λεωνίδα για να τους πει να παραδώσουν τα όπλα τους και να συνθηκολογήσει με την προσφορά πως, λόγω της εκτίμησης που είχε ο Ξέρξης στους Σπαρτιάτες, θα τους έκανε κυρίαρχους στην Ελλάδα ύστερα από την νίκη της Περσίας. Ο Λεωνίδας απάντησε με το γνωστό «μολών λαβέ» (έλα να τα πάρεις).
[...]
Ο Ξέρξης έφυγε για την χώρα του με πλοίο για να βγάλει τον χειμώνα
για τη Σπάρτη (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7):
Η Λακωνία και η Σπάρτη από εκείνο το σημείο ακολουθούν τις τύχες της υπόλοιπης Ελλάδας μέσα από τα πρώτα χρόνια της ανεξαρτησίας, την ανάπτυξη, τον εκδημοκρατισμό και τις μεγάλες κρίσεις: τους πολέμους, τη φτώχεια, την Κατοχή, τον Εμφύλιο και τις δικτατορίες, αλλά και τα σημαντικά γεγονότα της τελευταίας εικοσαετίας όπως την είσοδο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην ΟΝΕ.
κάποιος να τους μαζέψει...
fandango
21-03-2007, 20:39
Από τα γυρίσματα των "300"
http://www.youtube.com/watch?v=mL9xkPHZ ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=mL9xkPHZcUk&mode=related&search=)
Οι Θερμοπύλες όπως είναι σήμερα. Το 480π.Χ. η ακτογραμμή έφθανε περίπου ως το δρόμο αλλά με την πάροδο 2.500 χρόνων η ξηρά "προχώρησε" προς τα μέσα (στη θάλασσα) κατά 3 ή 4 Km αν δε κάνω λάθος λόγω των φερτών υλών του ποταμού Σπερχειού. Οι Πέρσες πρέπει να πέρασαν από εκεί που δείχνει το βέλος στην προσπάθεια τους να κυκλώσουν τους 1000 με τη βοήθεια του βρωμιάρη Εφιάλτη. Το κόκκινο είναι η γραμμή άμυνας.
http://i138.photobucket.com/albums/q266/mankap1984/thermopylae.jpg
http://edsitement.neh.gov/lesson_images/EvalGraphics/ThermopylaePhoto02.jpg
Η κυκλωτική κίνηση των Περσών μετά την προδοσία του Εφιάλτη.
http://members.ozemail.com.au/~ancientpersia/images/thermop.gif
Λακεδαιμόνιοι και Θεσπιείς οπλίτες όπως πραγματικά ήταν (κατά μεγάλη προσέγγιση)
http://www.militaryartgallery.com/images_3_b/b_thermopylae_480bc.jpg
http://i138.photobucket.com/albums/q266/mankap1984/kosv0110655427765do.jpg
Απώλειες:
Από τους 7.000 περίπου Έλληνες σκοτώθηκαν 1.400 ενώ από τους 100.000 έως 500.000 Πέρσες (διερευνάται αυτό) πρέπει να σκοτώθηκαν περίπου 20.000 .
Τι, δεν ημασταν 300 εναντιον 250.000???? Και δεν κερδισαμε τελικα????
μόλις γύρισα από τα σινεμαδια
ok,έκοψε τη γη
δειτε τη
MastodontoideaPliokenous
21-03-2007, 21:03
πηρες κ τζουνιορ απο τα γκουντιζζ? :P
δεν εχει γκουντις στα βεσο ριο μαρε
ποπκορν και ντιουαρζ
Raven Lord
21-03-2007, 21:47
Απώλειες:
Από τους 7.000 περίπου Έλληνες σκοτώθηκαν 1.400 ενώ από τους 100.000 έως 500.000 Πέρσες (διερευνάται αυτό) πρέπει να σκοτώθηκαν περίπου 20.000 .[/quote]
σωστός
ο αριθμός των περσών πάντως είναι αντικείμενο διαμάχης, για το οποίο μάλλον φταίει σε μεγάλο βαθμό ο ηρόδοτος, ο οποίος είπε ότι ο στρατός τους αριθμούσε 5.700.000 άντρες συνολικά :shock: , νούμερο προφανώς υπερβολικό.
γενικά οι εκτιμήσεις κυμαίνονται από 100.000 έως 1.700.000. γνώμη μου ότι δύσκολα θα ξεπερνούσαν τις 500.000 γιατί θα ήταν πολύ δύσκολο να συντηρηθούν, ενώ και το 100.000 μου φαίνεται λίγο, από τη στιγμή που στις πλαταιές "κατέβηκαν" τουλάχιστον 110.000.
SpiritCrusher
22-03-2007, 00:57
Λακεδαιμόνιοι και Θεσπιείς οπλίτες όπως πραγματικά ήταν (κατά μεγάλη προσέγγιση)
http://www.militaryartgallery.com/images_3_b/b_thermopylae_480bc.jpg
http://i138.photobucket.com/albums/q266/mankap1984/kosv0110655427765do.jpg
afaik, οι Σπαρτιάτες δεν είχαν αυτά τα "λοφία" (ή όπως λέγονται) πάνω στα κράνη τους και δεν είχαν μούσια. Άρα οι εικονες δείχνουν μλκίες. :!:
enitharmon
22-03-2007, 01:21
καιπουτοξερεις
αφηνανε λεει μουσια για να ειναι πιο τρομαχτικοι
afaik, οι Σπαρτιάτες δεν είχαν αυτά τα "λοφία" (ή όπως λέγονται) πάνω στα κράνη τους και δεν είχαν μούσια. Άρα οι εικονες δείχνουν μλκίες. :!:
Μια χαρά τα είχανε. Ο βασιλιάς είχε το λοφίο εγκαρσίως όπως απεικονίζεται στο σκίτσο ΚΑΙ συνοδευόταν πάντα από 2 "σωματοφύλακες" οι οποίοι ήταν απαραιτήτως ολυμπιονίκες και έφεραν πάνω στα κράνη τους το στεφάνι που τους είχε απονεμηθεί.
Επίσης για τα μούσια δεν ξέρω, αλλά μαλάκα αν εγώ έβλεπα τον κάρχαρτ με πανοπλία να φωνάζει ΕΛΕΛΕΥ ΕΛΕΛΕΥ, θα με έπιανε νευρικό.
Dr. Death
22-03-2007, 01:47
μου φαινεται ομως οτι το ελελευ το λεγανε οι αθηναιοι στο μαραθωνα?
η ολος ο αρχαιος κοσμος στη μαχη?
δεν ειμαι και σιγουρος.
ε ο κάρχαρτ μπορεί να φώναζε ΝΑΓΚΕΛΣΤΕΒ ΝΤΕΡ ΣΒΑΤΝΕΡ ΝΑ κραδαίνοντας το τσεκούρι του, αλλά πάλι θα γελούσα.
Shadowking
22-03-2007, 02:47
EΛΕΛΕΥ και μαλακίες.
Η πολεμική κραυγή των αρχαίων ήτανε ΑΟΥΓΚ!
(συζήτηση χαζογκομενών βγαίνοντας από τα village: Καλέ συ, δεν μάρεσε, είχε ανακρίβειες! Στο σχολείο, αλλιώς μας τα μαθαίνανε! -Ναι, ναι δεν τα 'χε γράψει έτσι ο Όμηρος(!!!))
μόλις γύρισα από τα σινεμαδια
ok,έκοψε τη γη
δειτε τη
αυτό αρχικά
και ύστερα
δεν εχει γκουντις στα βεσο ριο μαρε
ποπκορν και ντιουαρζ
είσαι Πάτρα ωρε τσόγλανε?
αυτά
ναι αλλα δε με κοβω να ερχομαι στο λαιβ :(
για να μη το αυτοσουμε στο οφ τοπικ,πιεμ
solution_AK-47
22-03-2007, 14:07
O Omhros egrafe anakribeies :!:
K oi 300 hsan "AOYA!" ("AOYA!")
metriothta.To psilobiasan to comic.
Stormrider
22-03-2007, 22:39
δεν μαρεσε.
Vangelis
22-03-2007, 23:35
αν ηταν ακριβως οπως στο κομικ θα ηταν ενα τεταρτο ταινια
http://www.youtube.com/watch?v=nk6XN5yQ ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=nk6XN5yQS5c&mode=related&search=)
Και απο διπλα εχει και τα υπολοιπα βιντεακια σχετικα με το making of, που ειναι απιστευτα ενδιαφερον.
Ακομη, video journals σχετικα με την ταινια
Mιλαμε για τρελη δουλεια.
Carnival Diablo
23-03-2007, 10:42
an k argoporimena tha po kai go tin apopsi mou!
i tainia einai gamo!
oi dimosiografoi einai pera gia pera ilithioi me afta ta rezilikia pou vgazan sta parathira kati malakes kai milagan arnitika gia ti tainia.
i apopsi mou einai pos polu apla i tainia itan ena comics to opoio egine tainia afto kai tipote allo.exei merika sosta istorika stoixeia alla kai pali o anthropos to comics anevase sto cinema den eftiakse istoriki tainia!eleos!kai kathonte ta mme kai lene exei lathos afto kai exei lathos to allo!oi ellinares!
:evil:
enitharmon
23-03-2007, 13:57
και δεν εχετε μαλώσει ακομα με ιρανό για την ταινια...
pitchfork
23-03-2007, 23:08
Εγώ πέτυχα μια παρέα ιρανούς στο δρόμο και τους πήρα αμέσως στο κυνήγι αλλά μου ξέφυγαν... :(
Pinatero
24-03-2007, 13:08
το είδα και γω, προβολή πανεπιστήμια κι έτσι, μωρέ πλάκα είχε, γενικώς μου φάνηκε αστείο και χάρηκα που δεν εδωκα τα λεφτά μου στον σινεμάν!
http://img.photobucket.com/albums/v600/symposium_lexotanil/sparta.jpg
το είδα και εγώ. Αουα, τίποτα παραπάνω.
freezing_moon
27-03-2007, 02:16
http://i4.photobucket.com/albums/y106/earthling_on_fire/sparta2.gif
χαχα ίδιος είναι, αν μπορείς κάνε και ένα μπαλονάκι "AOYA"
SpiritCrusher
27-03-2007, 04:56
αχεαχεαχεεεαχεαεχαχα
Pastor_Of_Muppets
28-03-2007, 19:06
δεν ξερω αν καποιος τo ποσταρε αλλα whatever.
http://www.youtube.com/watch?v=gNqiSkd1M6k
http://pr0n.encyclopediadramatica.com/images/4/4b/Zidane-this-is-sparta.gif
Pinatero
29-03-2007, 12:16
:rofl: :rofl: :rofl:
verdictdenied
30-03-2007, 12:31
Μου άρεσε!!!!!!
Γαμεί!!!
Pitsadoros
09-04-2007, 13:06
gamise. kalitero k apo alksantro k apo troia. thelw na ginw sa to lewnida
de kserw an anaferthike pouthena i kelly graig mesa sto thread alla i skini me ton xoro tis "mantisas" einai o monos logos pou agoraza to dvd.
ikonoklast
17-04-2007, 23:39
Πλάκα πλάκα, απο αισ8ητικής απόψεως η σκηνή που λέει ο εσατζής απο πάνω είναι αλη8ινά συναρπαστική. Αντε γαμήσου ρε φασίστα.
enitharmon
18-04-2007, 00:42
de kserw an anaferthike pouthena i kelly graig mesa sto thread alla i skini me ton xoro tis "mantisas" einai o monos logos pou agoraza to dvd.
ειναι γυρισμενη μεσα σε νερό (διαβασα)
γνωρίζει κανεις ποτε πρόκειται να κυκλοφορήσει το dvd;
enitharmon
20-04-2007, 02:43
πωπω κουραση
για να γίνει γαμάτη ταινία πρέπει να κόψουν το 90% των διαλόγων
μετά το braveheart (σε ότι αφορά λόγους πριν τη μάχη) το χάος.
αμαν δεν ηταν η ατμοσφαιρα και η γαματη φωτογραφία, θα πεταγα ντοματες
α, και ευτυχως που οι Περσες δεν εριξαν και υγρο πυρ ή καμια κανονια
deutero edit (de mpainoun ta ellinika gia kapoio logo): auto to "all names, places klp are fictional and den exoun sxesi me tin pragmatikotita" sto telos twn titlwn, ti rolo varaei?
enitharmon
22-04-2007, 16:22
νέο ποστ γιατί τσαντίστηκα
ξαναδιάβασα το κομικ και ορκς, τρολλ, χλαπατσες που κόβουνε κεφάλια και μάγοι με βόμβες δεν υπάρχουν πουθενά. Ούτε μια μεταφορά κομικ δε μπορούνε να κάνουνε χωρίς να χώσουνε μέσα μαλακίες
Οτι και να λες Σωτηρια, η ταινια ηταν καλογυρισμενη.
Fireknight
22-04-2007, 19:33
γνωρίζει κανεις ποτε πρόκειται να κυκλοφορήσει το dvd;
yparxei DVDrip release se torrent [gia osous den to exoun dei akoma]
i know ,στο original αναφέρομαι
enitharmon
22-04-2007, 22:18
Οτι και να λες Σωτηρια, η ταινια ηταν καλογυρισμενη.
δεν ειπα οτι δεν
νέο ποστ γιατί τσαντίστηκα
ξαναδιάβασα το κομικ και ορκς, τρολλ, χλαπατσες που κόβουνε κεφάλια και μάγοι με βόμβες δεν υπάρχουν πουθενά. Ούτε μια μεταφορά κομικ δε μπορούνε να κάνουνε χωρίς να χώσουνε μέσα μαλακίες
σωστό
επίσης η ελληνική έκδοση του comic "τυχαία" εξαντλήθηκε λέει εδώ και καιρό και διάφοροι γνωστοί προσφέρουν 50Ε για το δικό μου αντίγραφο :? :? :?
Vangelis
23-04-2007, 01:41
το κομικ ειναι πολυ "λιγο" για να το κανεις ταινια χωρις να χωσεις μαλακιες
enitharmon
23-04-2007, 02:14
όλες οι υπόλοιπες επικές ταινίες χωρίς τρολλ, ορκ και βομβες είναι λίγες;
Vangelis
23-04-2007, 16:09
ναι αλλα δεν ηταν μεταφορες απο κομικ. αν εκαναν πιστη τη μεταφορα χωρις να χωσουν τιποτα η ταινια θα ειχε διαρκεια μιση ωρα αυτο λεω
enitharmon
25-04-2007, 01:08
χμ, βσκ οχι, γιατι το τρολλ, η φατσα του ιμμορταλ πουναι ορκ, ο χλαπατσας και οι βομβες είναι δεν είναι 5 λεπτά όλα μαζί
Vangelis
25-04-2007, 01:45
ε δεν ειναι μονο αυτα ειναι και αλλα που χουν βαλει, γενικα εχει αρκετη σαλτσα αλλα so what?
Raven Lord
25-04-2007, 09:50
χμ, βσκ οχι, γιατι το τρολλ, η φατσα του ιμμορταλ πουναι ορκ, ο χλαπατσας και οι βομβες είναι δεν είναι 5 λεπτά όλα μαζί
χμμμ... νομίζω ότι εκτός του κόμικ ο σκηνοθέτης ήθελε να δείξει και την ψυχολογία των πολεμιστών εκείνη την εποχή (π.χ. όταν κυκλοφορούσαν ιστορίες ότι οι αθάνατοι είναι δαιμονικές μορφές κτλ κτλ, μπορεί πραγματικά έτσι να τους φάνηκαν στην αρχή ή όταν εβλεπαν κάποιο ζώο για πρώτη φορά, σίγουρα θα το θεωρούσαν τέρας). τεσπα, μαλακίες... :P
pitchfork
25-04-2007, 12:26
As prosthesw ki egw allo ena peritto post.
House Of Low Culture
27-04-2007, 22:23
http://img.photobucket.com/albums/v629/mathcore/image9.png
Kingdom Gone
30-04-2007, 16:39
λολ, εξαιρετικη κωμωδια.
GuardianOfIvorytower
04-05-2007, 12:33
Μετά από αρκετές αναβολές το είδα κ γω, κ με πόρωσε πάρα πολύ. Έχει γίνει φοβερή δουλειά σε εφέ κ στις σκηνές της μάχης. Γενικά πάρα πολύ καλή μεταφορά του κόμικ.
Lost_In_Cooperland
26-05-2007, 22:25
εξαιρουμένων μερικών όμορφων σκηνών, μετριότητα.
τουλάχιστον είχε νόστιμα αγόρια.
Parasight
06-02-2012, 09:59
Φτάνει η προπαγάνδα, ας δούμε και την άλλη άποψη.
http://i42.tinypic.com/34zwr9y.jpg
Mitsmann
06-02-2012, 13:21
επιτελους.
καποιος να ασχοληθει και με τους νικητες.
δε σας χαλασε σπαρτιατακια η περσικη πουτσα.
Art In Haste
21-06-2013, 18:58
http://www.youtube.com/watch?v=rrgSpvelFC4&feature=player_embedded
Φτου ρε γαμώτο, νέα χρυσαυγίτικα τζιφάκια και άβαταρ για τα social media.
Mitsmann
21-06-2013, 20:21
(ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ)
freak brother
21-06-2013, 20:59
Eva Green ΛΑΤΡΕΙΑ .