View Full Version : Madrugada
metamelia2
18-12-2005, 04:16
Όποιος λέει ότι οι εν λόγω κύριοι δεν δίνουν καλά λαϊβ να βουτήξει το κεφάλι του στη λεκάνη της τουαλέτας επί τόπου. Ατμοσφαιρικοι όπως και όταν τους είχα δει σαπόρτ σε stooges, με έντονα ξεσπάσματα. Τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο επίσημος reviewer του ER Magazine ( :pink: )
Η SunnO))) Μπαλτζή έχει τα καλύτερα βυζιά στην Ελλάδα.
Itan poli kala.
To SunnO))) mpaltzi pou les einai blasfimia.[/quote]
Itan poli kala.
To SunnO))) mpaltzi pou les einai blasfimia.
carheart
18-12-2005, 14:34
Itan poli kala.
To SunnO))) mpaltzi pou les einai blasfimia.
pou hsoun esu re mlk? den se eida :/
alla pou na se evlepa ekei mesa.
esi isoun sti skini deksia opos pame gia backstage.Imoun pano aristera tis skinis.eblepa ti mousara sou panoramika
carheart
18-12-2005, 14:43
:)
metamelia2
18-12-2005, 14:47
Μούσι carheart :pink:
o kirios me ti dodekaxordi pos sas fanike?
metamelia2
18-12-2005, 15:04
Μούρη. Πολύ φάση.
prosopika emeina malakas.epaize gamo tis kithares kai eixe fonara.
thimatai kaneis pos ton lene?
metamelia2
18-12-2005, 15:09
Tim Scott. Και όντως έπαιζε τρελή κιθάρα και είχε φωνάρα./
sorry re paidia alla mia erwtisi na kamw????
den sas aresan oi Madrugada?
to lew epeidei den exete grapsei tpt gia to ti k pws k poso epaiksan k genika KAMIA leptomereia gia to live gia na doume ti xasame k meis oi mamakes pou den irthame :(
opos lene ta efkolos ennooumena paralipontai.Epaiksan gamo pantos
opos lene ta efkolos ennooumena paralipontai.
ENOEITAI den to sizitame kan afto gia Madrugada
alla peite k seis tpt na xaroume k meis ligoulaki...
na mou peis mporw na perimenw tin episimh antapokrisi!!!
tespa esies n'asaste kala pou pigate k (logika) perasate gamata
metamelia2
18-12-2005, 15:28
βσκ θα γράψω τα ίδια πράγματα με τον carheart αλλά τέσπα...
Σέτλιστ εξαιρετικό, highlights "Vocal", "Strange Colour Blue", "Blood Shot Adult Commitment", "Majesty" και η (θεϊκή διασκευή τους) στο "Motherless Child". 2 ανκόρ: το πρώτο με λαμέ κονφετί και "The Kids Are On High Street", "Electric" και το δεύτερο με "Sail Away" και ένα που κανεις μας δεν κατάλαβε ποιό είναι.
Ξαναλέω πάντως, η Μπαλτζή έχει Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Α βυζιά. Και ξεκίνησε το σετ της με διασκευή Boney M.
episis to na parakoloutheis tin mpaltzi kai ti mpanta tis itan apo ta pio bareta kai basanistika pragmata ever.
metamelia2
18-12-2005, 15:32
Συμφωνώ. Αν και ο κιμπορντίστας της άξιζε να είναι στην αφίσα.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
exeis apolito dikio
metamelia2
18-12-2005, 15:37
:)
Καταρχήν να δηλώσω ότι MADRUGADA = LOVE.
Πολλή κούραση χθες βράδυ. Δεν ήξερα ότι θα είχε δύο σαπόρτ και μετά από την εμφάνιση της Σάνυ Μπαλτζή και της μπάντας της (από την οποία εμφάνιση το μόνο που άξιζε ήταν η παρουσία αυτή καθαυτή της Μπαλτζή και ο κιμπορντίστας με τα κοτσιδάκια), ομολογώ ότι εκνευρίστηκα όταν είδα τον επόμενο να παίρνει την κιθάρα του, να αράζει στην καρέκλα και να λέει "Οι Μadrugada θα έρθουν σε λίγο, προς το παρόν θα σας πω μερικά τραγούδια". Ήταν όμως τόσο καλός, με πολύ ωραία φωνή, που με έφτιαξε. Κανονικά θα έπρεπε να λείπει η Μπαλτζή και να ήταν αυτός το μοναδικό σαπόρτ.
Οι Madrugada βγήκαν στις 23:30 και έπαιξαν δύο ώρες γεμάτες. Highlights αυτά που είπε και ο Κάλκης. Μου άρεσε που έπαιξαν κομμάτια από όλα τα άλμπουμ και που περιορίστηκαν μόνο σε δύο (ίσως τα μόνα αξιόλογα) από το Grit (Blood Shot Adult Commitment, Majesty). Εκείνα τα κονφετί και τις ασημιές κορδέλες που τους έλουσαν σε ανύποπτο χρόνο θαρρώ δεν τα περίμεναν, γιατί ο Σίβερτ είχε λιώσει στα γέλια.
Ήταν σε φόρμα, είχαν κέφια και τους αγαπώ όλους. Δεν ξέρω πώς ήταν σε προηγούμενα λάιβ, ήταν η πρώτη φορά που τους είδα (ντροπή και όνειδος!), αλλά αν έπαιξαν έτσι και τις άλλες φορές τότε ο sympo είναι μουσάτος μέν, άμουσος δε :φατσούλα-που-βγάζει-γλωσσίτσα-περιπαικτικά:
Αυτά. Κι αν κανείς έχει εισιτήριο γι' απόψε και δεν θέλει να πάει (χάλια ήταν σου λέω!) να μου το δώκει εμένα.
Δεν μπορώ να αποφασίσω αν πιο πινκ ήταν ο κάλκης οι μαδρουγάδα ή το εξωτερικό περίβλημα της San-Yee Baltzschee.
Πάντως τα σπάσανε, ειδικά η φάση που σκάγανε όλα τα ροκάκια μαζί και μετά ήρθαν οι blues-ιές.
metamelia2
19-12-2005, 11:19
Τα πιό πινκ ήταν:
α) Μενταγιόν Αθεϊστ
β) Συνδυασμός μπούρζουμ, μουσάκι Carheart και ταξιτζής
γ) Το να θες να φας και όλα τα κοντινά φαγάδικα να είναι αποκλεισμένα και να σου φεύγει η όρεξη περιμένοντας το "μπουμ"
δ) ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ SUNNY ΜΠΑΛΤΖΗ ΛΕΜΕ!!!
Solo Carriera
19-12-2005, 12:04
κατ' αρχήν, κάλκι, στον πούτσο μας. κανείς δε νοιάζεται για τα inside jokes σας.
εν συνεχεία, ανγκ, στον ίγκι ποπ που τους είδα εγώ το σετλιστ απαρτιζόταν κυρίως από τραγούδια του γκριτ, οπότε καταλαβαίνεις. επίσης τότε δεν παίξαν καν το electric. το θεωρώ έγκλημα να έχουν γράψει τραγούδια όπως το προηγούμενο, το salt, το frontman κ.α. και να μην τα παίζουν live. δηλαδή όταν μπήκε το nightly disease part two σκέφτηκα "δόξα τω θεώ, τουλάχιστον παίξαν αυτο". τους σιχάθηκα με τις παπαριές από το γκριτ και μου έκανε εντύπωση που το κοινό φάνηκε να κωλογουστάρει. καλά, τα πρώτα 2 δεν τα έχουν ακούσει;
μετά από αυτη την ψυχρολουσία τους διέργαψα σκεπτόμενος "πλέον μόνο industrial silence και nightly και μόνο απ' το cd", αν και με αυτά που διαβάζω τώρα μάλλον το μετάνιωσα που δεν πήγα ηράκλειο να τους δω.
α, και ο τραγουδίστης μου είχε φανεί αρκούντως αξιολύπητος.
Solo, αρχικά "χαχαχαχα".
Σου έκανα ίνσαϊντ τζόουκ.
Πως νοιώθεις όταν το κάνω αυτό?
Βόας.
Επί του θέματος τώρα.
http://i22.photobucket.com/albums/b333/Veinsaw/Sanh.jpg
Solo Carriera
19-12-2005, 14:37
προσπαθείς πολύ.
Και έλεγα ποιά ατάκα είχα ξεχάσει.
Solo Carriera
19-12-2005, 14:43
η βασική διαφορά είναι ότι το "προσπαθείς πολύ" έχει κάποιο νόημα, δεν το είπα στην τύχη.
επίσης σκάσε μία και άσε το ας-είμαι-εγώ-αυτός-που-θα-πει-την-τελευταία-κουβέντα post που σκέφτεσαι να κάνεις.
tamagothi
19-12-2005, 14:47
εν συνεχεία, ανγκ, στον ίγκι ποπ που τους είδα εγώ το σετλιστ απαρτιζόταν κυρίως από τραγούδια του γκριτ, οπότε καταλαβαίνεις. επίσης τότε δεν παίξαν καν το electric. το θεωρώ έγκλημα να έχουν γράψει τραγούδια όπως το προηγούμενο, το salt, το frontman κ.α. και να μην τα παίζουν live. δηλαδή όταν μπήκε το nightly disease part two σκέφτηκα "δόξα τω θεώ, τουλάχιστον παίξαν αυτο". τους σιχάθηκα με τις παπαριές από το γκριτ και μου έκανε εντύπωση που το κοινό φάνηκε να κωλογουστάρει. καλά, τα πρώτα 2 δεν τα έχουν ακούσει;
μετά από αυτη την ψυχρολουσία τους διέργαψα σκεπτόμενος "πλέον μόνο industrial silence και nightly και μόνο απ' το cd"
αυτά. πλας μερικά μπινελίκια στον τραγουδιάρη.
η βασική διαφορά είναι ότι το "προσπαθείς πολύ" έχει κάποιο νόημα, δεν το είπα στην τύχη.
επίσης σκάσε μία και άσε το ας-είμαι-εγώ-αυτός-που-θα-πει-την-τελευταία-κουβέντα post που σκέφτεσαι να κάνεις.
ΟΚ!!!
http://i22.photobucket.com/albums/b333/Veinsaw/Sanh.jpg
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
gia afto exei faei kollima o Kalki... lew k egw
μετά από αυτη την ψυχρολουσία τους διέργαψα σκεπτόμενος "πλέον μόνο industrial silence και nightly και μόνο απ' το cd"
αυτά. πλας μερικά μπινελίκια στον τραγουδιάρη.
Κατάλαβα. Πέσατε στο προμόσιον του Γκριτ. Τουλάχιστον ήταν σαπόρτ και δεν είχατε πάει κυρίως γι'αυτούς.
Τραγουδιστής Madrugada :pink:
metamelia2
20-12-2005, 00:19
Αθεϊστ πόσταρε και τον κιμπορντίστα.
Σολο για μία εισέτι φορά: Είσαι κομπλεξικός, αγάμητος και κωλόγρια :πινκ:
Solo Carriera
20-12-2005, 05:26
επίσης κομμάτια και σε χύνω στη μούρη επιδειξιομανή έφηβε παρέα με την νέα σου παρέα.... !~!~!~1`1````
σόκιν!!
επίσης κομμάτια και σε χύνω στη μούρη επιδειξιομανή έφηβε παρέα με την νέα σου παρέα.... !~!~!~1`1````
σόκιν!!
:skase:
"KOMMATIA"!!! siga re metala...
pswlo_carriera gia akomh mia fora ante skapse to lako sou kai pese kai mesa ...
OSO MILAS SKAVEIS TON LAKO SOU
metamelia2
20-12-2005, 11:16
Επιδειξιομανής, moi?
Έφηβος στα 19? :-S
ΟΑΖΙΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΣΤ ΠΙΞ ΟΦ ΓΥΦΤΑΚΙ ΟΝ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ!!!!!!!!!
Solo Carriera
20-12-2005, 13:08
:wink:
χωρις σχολιο η παρουσια της κυριας μπαλτζη .πολυ βαβούρα για το τιποτα.μαντρουγκαντα και τιμ σκοττ με αφησαν αφωνη.
metamelia2
10-01-2006, 15:58
PITCHFORK, ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΛΑ!!!
Ελπίζω να μην ήταν η μπροστινή μας.
Ναι, ακόμα και για τον pitchfork.
dikia mou einaiiiiiii!!!!!!!
ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥ