PDA

View Full Version : Dodheimsgard News

Pages : 1 [2]

invisistoned
18-02-2007, 11:56
:?: :?:

King Of Angmar
18-02-2007, 13:15
ahm. vendetta assassin? kalo kommati. kommatara an to evgaze allo group. ligo omos gia DHG kat eme....

H.
18-02-2007, 13:43
Ναι ρε, κρίμα που δεν βγάζουνε ένα δεύτερο 666 International. Έλα όμως που δε μπορούνε αλλά ούτε και θέλουνε! Ε μα έχουμε να κάνουμε με την κλασσική περίπτωση που ένα album τρώει τόση θεοποίηση από τους ακροατές (όχι άδικα βέβαια), που ότι και να πετάξει το συγκρότημα μετά θα είναι 'λίγο για τα δεδομένα τους', 'πολλή αναμονή για το τίποτα' και 'όχι αυτό που περιμέναμε μετά το θεϊκό ...'. Τα ξαναζήσαμε τον Απρίλιο αυτά αλλά και άλλες, αρκετές φορές. Το θέμα είναι πόσο θα αξίζει το ίδιο το album χωρίς τη 'μνήμη' του θεϊκού 666 και μόνο. Γι' αυτό και λέω πως, από αυτά που άκουσα ως τώρα, μάλλον θα είναι albumάρα.

King Of Angmar
18-02-2007, 14:35
Ναι ρε, κρίμα που δεν βγάζουνε ένα δεύτερο 666 International. Έλα όμως που δε μπορούνε αλλά ούτε και θέλουνε! Ε μα έχουμε να κάνουμε με την κλασσική περίπτωση που ένα album τρώει τόση θεοποίηση από τους ακροατές (όχι άδικα βέβαια), που ότι και να πετάξει το συγκρότημα μετά θα είναι 'λίγο για τα δεδομένα τους', 'πολλή αναμονή για το τίποτα' και 'όχι αυτό που περιμέναμε μετά το θεϊκό ...'. Τα ξαναζήσαμε τον Απρίλιο αυτά αλλά και άλλες, αρκετές φορές. Το θέμα είναι πόσο θα αξίζει το ίδιο το album χωρίς τη 'μνήμη' του θεϊκού 666 και μόνο. Γι' αυτό και λέω πως, από αυτά που άκουσα ως τώρα, μάλλον θα είναι albumάρα.

το ειπες και μονος σου. δε μπορει μετα απο 8 χρονια να παρουσιαζεις κατι τετοιο. δηλαδη 8 χρονια τι κανανε; τα ξυνανε; καλυτερα να τους επαιρνε φιλε μου αλλα 8 χρονια επειδη ωραιο κομματι μεν αλλα πολυ λιγο οντως. μηπως εχεις πεσει στη αλλη παγιδα εσυ;

η αλλη παγιδα ειναι οτι τυφλώνεσαι τοσο απο το προηγουμενο αριστουργημα, που και κλανια να βγαλει το γκρουπ παλι ο κοσμος θα σαλεψει και μετα απο ενα δυο χρονια θα πουν "α ναι, δεν ειναι τοσο καλο τελικα"

κοιτα το υπερτατο παραδειγμα μιας και πρεπει να ειμαστε στο πνευμα των ημερων ειναι το st anger, το οποιο αν το δουλευανε και δε μλκιζοντουσαν ισως να βγαινε κατι καλο. οταν βγηκε, λιγοι το εθαψαν. μιλαω για τους οπαδους του γκρουπ και οχι αυτους που τους κραζουν απλα για να τους κραζουν. οι οπαδοι το λεγαν καλο, και μετα ξεφουσκωσε...

αλλα παραδειγματα; το dance of death πχ που οταν βγηκε το a matter of life and death τοτε το ειπαν μετριο. μη λεμε οτι θελουμε...

King Of Angmar
18-02-2007, 14:45
Ναι ρε, κρίμα που δεν βγάζουνε ένα δεύτερο 666 International. Έλα όμως που δε μπορούνε αλλά ούτε και θέλουνε!

και ασφαλως δε νομιζω να πιστευεις αυτο που ειπες. σιγουρα δε θα θελουν να βγαλουν μια κοπια, αλλα και παλι απλα ΔΕΝ μπορουν. μονο και μονο λογω αλλαγης ολων των μελων (βλεπε κυριως Aldrahn) αμφιβαλλω αν θα εβγαζαν τετοιο feeling παλι. μακαρι να βγω λαθος..

και πανω απο ολα θα ηθελα κατι διαφορετικο οντως και εγω. αλλα το vendetta assassin ειναι υπερβολικα συμβατικο στις δομες του... η μονη μου ελπιδα ειναι οτι αφου ειναι στην αρχη του tracklisting οτι προοριζεται για video και hitaki...

παντως αν ολοι οι μεγαλοι μπορουσαν να βγαλουν μεγαλα αλμπουμ σημερα θα τα εβγαζαν...πιστεψε με

σορυ για τον κυνισμο αλλα εχω και τα νευρα μου με τον οτε σημερα.

Starbreaker
18-02-2007, 15:51
Kalhmera.

http://rapidshare.com/files/17045683/xwris_saliO___.rar.html

Paw sto karnavali.

H.
18-02-2007, 15:54
δηλαδη 8 χρονια τι κανανε; τα ξυνανε;

Χμμμμμ, ναι, γιατί όχι δηλαδή?

κοιτα το υπερτατο παραδειγμα μιας και πρεπει να ειμαστε στο πνευμα των ημερων ειναι το st anger, το οποιο αν το δουλευανε και δε μλκιζοντουσαν ισως να βγαινε κατι καλο. οταν βγηκε, λιγοι το εθαψαν. μιλαω για τους οπαδους του γκρουπ και οχι αυτους που τους κραζουν απλα για να τους κραζουν. οι οπαδοι το λεγαν καλο, και μετα ξεφουσκωσε...

αλλα παραδειγματα; το dance of death πχ που οταν βγηκε το a matter of life and death τοτε το ειπαν μετριο. μη λεμε οτι θελουμε...

Αυτό τώρα το πες για πλάκα σίγουρα. Δηλαδή δεν παίζει να μιλάς σοβαρά. Προς πληροφόρησίν σου μιλάς με άτομο που χει nick στο IRC creepingdeath και μετά από ακροάσεις του St. Anger ούτε καν το αγόρασε, ούτε δα αντιγραφή το χει παρά μόνο σε mp3 και αρνούμαι από τότε μέχρι τώρα να πιστέψω ότι είναι δίσκος των metallica. Όσο για τα maiden που αναφέρεις το πρώτο το άκουσα μισή φορά και το δεύτερο μιάμιση. Μετά τα έσβησα. Οπότε, γενικά, το να πέφτω εγώ προσωπικά στην παγίδα που περιγράφεις μάλλον χλωμό.

και ασφαλως δε νομιζω να πιστευεις αυτο που ειπες. σιγουρα δε θα θελουν να βγαλουν μια κοπια, αλλα και παλι απλα ΔΕΝ μπορουν. μονο και μονο λογω αλλαγης ολων των μελων (βλεπε κυριως Aldrahn) αμφιβαλλω αν θα εβγαζαν τετοιο feeling παλι. μακαρι να βγω λαθος..

Δεν κατάλαβα Χριστό από το παραπάνω. Αν βγάζω ένα νόημα υποτυπώδες είναι ότι γενικά συμφωνείς μαζί μου. Εγώ ανέφερα ΠΡΩΤΑ ότι δε μπορούν αλλά και να μπορούσαν δεν θα υπήρχε συγκρότημα που σέβεται τον εαυτό του και θα ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο.

και πανω απο ολα θα ηθελα κατι διαφορετικο οντως και εγω. αλλα το vendetta assassin ειναι υπερβολικα συμβατικο στις δομες του... η μονη μου ελπιδα ειναι οτι αφου ειναι στην αρχη του tracklisting οτι προοριζεται για video και hitaki...

Ώπα κάτσε για να συνεννοηθούμε. Μιλάμε για το Vendetta Assassin TO KOMMATI για όλο τον δίσκο από rehearsal? Θα μου επιτρέψεις να έχω την άποψη ότι υπάρχουν κομμάτια από το rehearsal που εγώ τουλάχιστον δεν τα βρίσκω διόλου συμβατικά και σχετικά δύσκολα τα βγάζω πέρα με την ακρόασή τους. Τώρα άμα αναφέρεσαι στο Vendetta Assassin, οκ είναι σουξεδάκι για τα δεδομένα των DHG, άλλα μπορώ κι εγώ να πεταχτώ και να πω ότι τον ίδιο ρόλο έχει και το Ion Storm στο 666.

παντως αν ολοι οι μεγαλοι μπορουσαν να βγαλουν μεγαλα αλμπουμ σημερα θα τα εβγαζαν...πιστεψε με

Συμφωνώ άλλα άσχετο με το θέμα :)

H.
18-02-2007, 15:56
Οκ, τσάμπα έγραφα, ο Stam με το post του θα μας λύσει το θέμα. Thx stam :)

cynic
18-02-2007, 16:18
Re ante katevaste to link tou pediou leme....To final einai.320kbps.Thanx starbreaker :wink:

wom
18-02-2007, 16:27
Κάποτε ήταν ένα post ...

King Of Angmar
18-02-2007, 16:39
[quote] δηλαδη 8 χρονια τι κανανε; τα ξυνανε;

1. Χμμμμμ, ναι, γιατί όχι δηλαδή?

2. Αυτό τώρα το πες για πλάκα σίγουρα. Δηλαδή δεν παίζει να μιλάς σοβαρά. Προς πληροφόρησίν σου μιλάς με άτομο που χει nick στο IRC creepingdeath και μετά από ακροάσεις του St. Anger ούτε καν το αγόρασε, ούτε δα αντιγραφή το χει παρά μόνο σε mp3 και αρνούμαι από τότε μέχρι τώρα να πιστέψω ότι είναι δίσκος των metallica. Όσο για τα maiden που αναφέρεις το πρώτο το άκουσα μισή φορά και το δεύτερο μιάμιση. Μετά τα έσβησα. Οπότε, γενικά, το να πέφτω εγώ προσωπικά στην παγίδα που περιγράφεις μάλλον χλωμό.

3. Δεν κατάλαβα Χριστό από το παραπάνω. Αν βγάζω ένα νόημα υποτυπώδες είναι ότι γενικά συμφωνείς μαζί μου. Εγώ ανέφερα ΠΡΩΤΑ ότι δε μπορούν αλλά και να μπορούσαν δεν θα υπήρχε συγκρότημα που σέβεται τον εαυτό του και θα ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο.

4. Ώπα κάτσε για να συνεννοηθούμε. Μιλάμε για το Vendetta Assassin TO KOMMATI για όλο τον δίσκο από rehearsal? Θα μου επιτρέψεις να έχω την άποψη ότι υπάρχουν κομμάτια από το rehearsal που εγώ τουλάχιστον δεν τα βρίσκω διόλου συμβατικά και σχετικά δύσκολα τα βγάζω πέρα με την ακρόασή τους. Τώρα άμα αναφέρεσαι στο Vendetta Assassin, οκ είναι σουξεδάκι για τα δεδομένα των DHG, άλλα μπορώ κι εγώ να πεταχτώ και να πω ότι τον ίδιο ρόλο έχει και το Ion Storm στο 666.

5. Συμφωνώ άλλα άσχετο με το θέμα :)[/quote:1m9z9b70]

απανταω ενα ενα. μαλλον συμφωνουμε, απλα το ειπαμε διαφορετικα

1. καλα ναι δικαιωμα τους να τα ξυνουν οσο θελουν. απλα η μεγαλη αναμονη συνηθως φερνει και μεγαλες προσδοκιες

2. χμ. οταν μιλησα για dance of death kai st. anger νομιζω ημουν ξεκαθαρος οτι δε μιλουσα για σενα. απλα τα φερα σαν παραδειγματα. εκφρασα μια γενικη νοοτροπια που επικρατουσε. μια νοοτροπια που οπως και συ δεν ακολουθησα. δε σε ξερω και απο χτες αρα το να πω οτι γουσταρες γενικα θα ηταν ατοπο.

3. για το τριτο χιλια σορυ αλλα επειδη μολις ειχα βριστει με τον αλλον στο οτε μαλλον το διαβασα λιγο βιαστηκα. :) οντως λεμε το ιδιο. δεν ειχα προσεξει ενα "δεν". ε, ρε τι κανει μια λεξουλα...

4. βασικα όμως και συ δε προσεξες αυτο που ειπα και γω. αν δεις το πρωτο ποστ μου, οντως μιλουσα καθαρα για το vendetta assassin, και στην απαντηση σου δεν ξεκαθαρισες οτι εννοουσες ολο το δισκο. επειδη δεν ηθελα να εχω μια προχειρη εντυπωση, δεν εχω ακουσει το rehearsal και περιμενα κατι το τελικο για να κρινω. ετσι λοιπον, ηταν απολυτα λογικο να θεωρησω οτι αναφεροσουν στο κομματι μονο και αυτος ηταν ο αρχικος λογος του ποστ μου. :)

5. ωραιος. οχι ασχετο αφου δεν ειχα προσεξει τη λεξη "δεν". λολ.

Kveldssanger
18-02-2007, 17:04
τωρα κατεβαινει. βαριεμαι να διαβαζω τις αναλύσεις σας, αλλά τελικό συμπέρασμα ειναι οτι για κάποια συγκροτηματα οτιδηποτε λιγοτερο του τέλειου είναι απογοητευση. είτε αυτό το τελειο λεγεται 666, είτε σατανικαρτ, ειτε μονιουμενταλ ποσεσιον, είτε κρονετ. νεοτερα απο το μετωπο σε λιγη ωρα

carheart
18-02-2007, 17:07
έλα που έχεις απόλυτο δίκιο, κι όμως δεν μπορώ να απογοητευτώ!

H.
18-02-2007, 17:09
Έχω να πω ότι το Horrorizon είναι καλλύτερο κι από το vendetta assassin.

wom
18-02-2007, 17:11
καμιά φορά το "τέλειο" είναι και βαρετό.

Γενικά ειναι καλό, αξίζει να είναι στην δισκογραφία τους , το 2ο μισό έχει αρκετά εντυπωσιακά σημεία και το πρώτο μισό ορισμένα σημεία που δεν ταίριαξαν καλά (ακόμα...)

και φυσικά τα vocals δεν αγγίζουν τα παλιά αλλά νταξ

MastodontoideaPliokenous
18-02-2007, 17:14
δλδ ο καρλ μικαελ δεν θα ξαναπαιξει ντραμς??

irreligious
18-02-2007, 17:14
foe x foe leme

Kveldssanger
18-02-2007, 17:30
πάντως μια χαρα το προσπαθει και το παλευει ο kvohst. τέλεια κόπια με την καλή έννοια.

Pitsadoros
18-02-2007, 17:34
to gegonos oti to vendetta assassin den einai sigklaki/hitaki/kraxtis alla ena tixaio deigma apo to swro me tis tragoudares prokalei ena kapoio deos

H.
18-02-2007, 17:35
To Vile Deliquents έπρεπε να είναι στο καινούργιο Slayer μόνο και μόνο για εκείνα τα φωνητικά κάπου στο 3'

Kveldssanger
18-02-2007, 17:36
to gegonos oti to vendetta assassin den einai sigklaki/hitaki/kraxtis alla ena tixaio deigma apo to swro me tis tragoudares prokalei ena kapoio deos

*τελιτσες*

Pitsadoros
18-02-2007, 17:46
den itan petiximeno sxolio? to skeftomouna gia treisimisi wres toulaxiston

Kveldssanger
18-02-2007, 17:52
είμαι σίγουρος ότι την επόμενη φορά θα τα καταφέρεις καλύτερα!

μέχρι στιγμής βρισκόμαστε στο unaltered beast και το album τα σπάει πάρα πολύ όμορφα και τα 3,4,5,6 γαμάτα τραγούδια είναι και τα πουλάκια τιτιβίζουν και τα λουλούδια ανθίζουν και εμείς είμαστε χαρούμενοι

Kveldssanger
18-02-2007, 18:01
και επίσης το chrome balaclava είναι ό,τι καλύτερο έχουν γράψει ποτέ.

King Of Angmar
18-02-2007, 18:42
τωρα θα ξεραθειτε στα γελια. ο οτε τον παιρνει και γερνει. λογω βλαβης στο δικτυο που δεν εχουν ακομα αποκαταστησει, το κατεβαζω εδω και παααρα πολυ ωρα με 6κβ/ς (ναι, απο ραπιντσερ)

τωρα βρηκε να το πάθει; δε πειραζει. χαλαλι. τοσο καιρο το περιμεναμε. τωρα θα τα παρατήσουμε; :D

μου θυμίζει μερες pstn...λολ...

Phantom Duck
18-02-2007, 20:21
Αγαπώ το apocalypticism.

dead in magazines
18-02-2007, 20:32
τωρα κατεβαινει. βαριεμαι να διαβαζω τις αναλύσεις σας, αλλά τελικό συμπέρασμα ειναι οτι για κάποια συγκροτηματα οτιδηποτε λιγοτερο του τέλειου είναι απογοητευση. είτε αυτό το τελειο λεγεται 666, είτε σατανικαρτ, ειτε μονιουμενταλ ποσεσιον, είτε κρονετ. νεοτερα απο το μετωπο σε λιγη ωρα

To ayto.

Roswell47
18-02-2007, 20:52
The Vile Delinquents

H.
18-02-2007, 21:26
Αυτό και το Horrorizon είναι για μένα οι καλλύτερες στιγμές του album. Αν και το Vile όπως είπα είναι σα να ξεπήδησε από album Slayer minus τα effects και τα κάποια brutalz φωνητικά. Δώστε βάση 3:00 - 3:21 :)

stam and the witches
18-02-2007, 21:40
Βασικά το σημείο 2:10 και μετά, όπου σκίζει τη φωνή από ένα σημείο και μετά είναι σα να τρέχεις και να κουτουλάς στον τοίχο.

iskra
19-02-2007, 13:39
:)

invisistoned
19-02-2007, 14:50
http://img329.imageshack.us/img329/7109/wownn1.gif

solution_AK-47
19-02-2007, 14:52
http://i4.photobucket.com/albums/y106/earthling_on_fire/THEOS.gif

irreligious
19-02-2007, 14:58
THEOS

solution_AK-47
19-02-2007, 17:32
Summetexei k sto "Supervillain Outcast" :

The Snuff Dreams Are Made Of, 1:01

iskra
19-02-2007, 18:26
http://www.prisonplanet.com/images/september2005/040905combat.jpg

http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/616/616905/ea-sports-fight-night-round-3-20050518113512053.jpg

http://i30.photobucket.com/albums/c302/moneymoves/battlecry.jpg

http://img124.imageshack.us/img124/6168/z7ra.jpg

http://www.lukasbirk.com/neu%2011%2004/one%20day%20Ill%20fight%20back/I%20tryed%20to%20scream.jpg

http://www.celticruralretreats.com/seacalm/sea-calm-house.JPG

http://basko.guns.ru/basko-2.jpg

http://rusala0.tripod.com/fight/johnpic4myspace.jpg

http://www.3drt.com/3dm/ww2/soldiers/guns-german-ww2-01.jpg

http://www.virtualgalleries.com/Russian45BWCrpd80XX.jpg

http://www.lareau.org/StPauls%20on%20a%20calm%20day.jpg

http://libweb.uoregon.edu/ec/e-asia/imagesa/samurai.jpg

dead in magazines
20-02-2007, 04:54
Akougontas to album mpolikes fores mexri stigmhs, parathrhsa mpolika pragmatakia. To prwto kai kyriotero einai oti apousiazei h paranoia twn fwnhtikwn tou Aldrahn. O Kvohst einai poly kalos opws oloi 3eroume, alla h apousia tou xazompampa einai ais8hth. Ta riffs einai poly thrash kai se shmeia mou eferan sto myalo kai to death metal ths Florida (sto tragoudi "Ghostforce Soul Constrictor" yparxei ena teleiws Morbid Angel-iko riff gyrw sto 2:34, 8anatos). H eisagwgh spernei, opws kai ta breaks “Chrome Balaclava” (apisteyta ma apisteya 8eiko) kai “Cellar Door”. Oles oi syn8eseis einai kalodoulemenes kai prosegmenes, no denying that (me e3airesh fysika thn ypertath malakia pou legetai “Apocalypticism”). Tragoudares opws to “Horrorizon”, to “Foe X Foe”, to “The Snuff Dreams Are Made Of”, to “Ghostforce Soul Constrictor” (eidika ayto), to “Supervillain Serum” kai to “21st Century Devil” einai apla kataplhktikes. Kai fysika to fantastiko alternative-oeides “All Is Not Self”.

Alla re pousth mou gamw ta e3apteriga e3akolou8w kai eimai mperdemenos. H 3erh paragwgh kai ta psilo3ylina drums, parallhla me thn apousia ths fwnhs tou Aldrahn me tsantizoun. Ayta ta 3 na mhn yphrxan kai to album 8a htan h ypertath kayla. Tespa. Oti 8a to latrepsw einai sigouro. To mperdema na fygei.

Kveldssanger
20-02-2007, 09:31
1ον καλα σας γαμει το αποκαλυπτισισμ.
2ον τα ντραμς ειναι οντως το μονο πραγμα που με ψιλοχαλαει στο αλμπουμ
3ον το 2ον ειναι λεπτομερεια, το αλμπουμ γαμει με περισση ανεση

H.
20-02-2007, 12:27
Συμφωνώ με Iskra βασικά.

House Of Low Culture
20-02-2007, 12:31
χαχάχ, ο βάιρους.

carheart
20-02-2007, 14:05
Εμένα βασικά με χάλασε που έχει 15 κομμάτια. Τι 15 ρε πούστη μου, αριθμός είναι αυτός;;;;; :(

House Of Low Culture
20-02-2007, 14:24
8α μπορούσε να έχει άλλα 651 tracks του ενός δευτερολέπτου πάντως.

fingerprince
20-02-2007, 14:48
to album gamaei genika...kai to ektimas poly an afiseis ligo pisw sto myalo sou to ti exoun vgalei paliotera..
mia mikri pikra omws paramenei re pousti m.

VirusXI
20-02-2007, 22:46
χαχάχ, ο βάιρους.

τον σάπισα το μπούστη.

dead in magazines
21-02-2007, 02:07
8a symfwnisw en merh me ton fingerprince. En merh omws. Oson afora twra to "Apocalypticism" 8a anakalesw, giati to mperdema arxizei kai feygei kai to song arxizei kai maresei.

House Of Low Culture
21-02-2007, 02:44
όπως είπε και ο ΧΟΛΚ πριν λίγο:
<The_kseWho> xaxax
<The_kseWho> wraio einai, de lew. alla protimw ta palia fwnhtika kai thn hxhtikh agreiada.
<The_kseWho> kati se led zeppelin px.
<The_kseWho> 'i monumental possesion.

fingerprince
22-02-2007, 03:36
kai eykola i kalyteres stigmes tou kainouriou einai ta 3 monolepta kommatia pou tragoudaei acapella

H.
22-02-2007, 03:54
Εύκολα κιόλα...

irreligious
22-02-2007, 04:46
foe x foe leme

irreligious γράφεις μαλακίες
all is not self λέμε

wom
22-02-2007, 14:04
Postcount ++
(για να αλλαξει κάποτε η σελιδα και γλιτώσω τα images)

το 11 και το 12 σπερνουν

3-4-5 πρεπει να διαγραφούν και να ψοφήσει το κατοικίδιο ζωάκι του συνθέτη για τιμωρία.

dead in magazines
22-02-2007, 16:42
Mia xara einai ta 3, 4 kai 5.

illuzion_g
22-02-2007, 18:10
Μετα απο μια προσεκτικη ακροαση του νεου ΔΗΓ ενος polliticaly correct ακραιου δισκου εχω να πω τα εξεις:

1)ΚΡΙΜΑ!
2)Δεν ακουσα ουτε ΕΝΑ ωραιο riff απο τα λιγα που εχει ο δισκος πραγμα που δν ειναι συνηθισμενο για την υπερτατη νορβηγικη μπαντα!
3)track 3 & 7 απλα δν υπαρχουν
4)τα καθαρα του Kvohst ΤΑ ΣΠΑΝΕ και ΝΑΙ! τα a cappela ειναι οντως γαματα
5)Apocalypticism kai All is not Self ΚΟΡΥΦΑΙΑ
6)θεωρω λιγο χαζο να γκρινιαζετε για την παραγωγη!για τουσ DHG μιλαμε...
7)θα το ξαναπω:ο δισκος προσπαθει να ειναι ακραιος...ΔΕΝ ειναι!λειπει αυτη η "ας την δοκιμασουμε και αυτη τη "χαζομαρα" " νοοτροπια που ειχε το 666
8 )τα μπλιμπλικια χαλια
9)που ειναι η παρανοια ΟΕΟ?
10)το refrain tou Horrorizon ΓΑΜΕΙ(να τη η παρανοια!!!)

Τελικα συμπερασματα: αν επρεπε να βαλω βαθμο στον δισκο(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΑΚΡΟΑΣΗ) θα του εβαζα 5.ειναι δυσκολο και θελει ακροασεις παντως! ισως να επανελθω!

και εγω θα την (ξανα)κανω την ερωτηση και χωστε τα οσο θελετε:
τι σκατα θα γινει με το black????????ΕΧΩ(το τονιζω)να ακουσω σοβαρο δισκο κι εγω δν ξερω απο ποτε!

(ps:τα παραπανω ειναι προσωπικη κριση...)

H.
22-02-2007, 19:49
Και πάλι σύγκριση με το 666. Ρε, πάρτε το χαμπάρι, σε κάθε συγκρότημα υπάρχουν ένας με δύο δίσκοι που απλά ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ.

Kveldssanger
22-02-2007, 20:25
μπα. στο μπλακ ακομα βγαίνουν ωραία πράγματα (απλα η νορβηγία χωλαίνει αρκετά τελευταία. δε μπειραζει, μας αρεσει που δεν βγαζουν μπλακ). το καινουριο ντιεητςτζι δεν με νοιαζει αν ειναι μπλακ ή οχι. ότι γαμάει, γαμάει.

dead in magazines
22-02-2007, 20:57
το καινουριο ντιεητςτζι δεν με νοιαζει αν ειναι μπλακ ή οχι. ότι γαμάει, γαμάει.

Pitsadoros
22-02-2007, 23:36
to kainourio dhg m aresei pio poli ap ola ta alla k o aldrahn mou ti spaei opote mallon gi auto

Kveldssanger
22-02-2007, 23:49
ε ναι ρε φιλος, αλλα εσυ εισαι χαρντκορας και το γουστο σου ειναι αμφισβητησιμο εξαρχης

Phantom Duck
23-02-2007, 00:32
Ναι αλλά τώρα μας λέτε τι ωραία που είναι τα α καπέλα του κβόστ.

Αποκαλύπτισισμ και ωλ ις νοτ σελφ είναι μαγευτικά κομμάτια αλλά και τα πιο αγριεμένα είναι πολύ όμορφα, δε θέλει ιδιαίτερη ανάλυση το άλμπουμ. Τώρα μπορούμε ν' ακούμε κι εμείς νορβηγία επιτέλους.

Kveldssanger
23-02-2007, 00:37
αμα αρχισεις να ακους νορβηγια απο το καινουριο dhg, το χεις χασει το παιχνιδι ηδη

illuzion_g
23-02-2007, 02:13
αμα αρχισεις να ακους νορβηγια απο το καινουριο dhg, το χεις χασει το παιχνιδι ηδη

+1

Kveldssanger
23-02-2007, 02:18
και τωρα σταματηστε να με κανετε κουοτ αχρειοι μπλακμεταλλαδες.

carheart
23-02-2007, 02:19
και τωρα σταματηστε να με κανετε κουοτ αχρειοι μπλακμεταλλαδες.

και τώρα πήγαινε να ακούσεις τα demos των Cadaver.

Kveldssanger
23-02-2007, 02:20
φιλος γαμανε! δεν τα κανουν πια οπως παλια

the_kindly_one
23-02-2007, 11:30
Λοιπόν, με μια πρώτη ακρόαση της κανονικής -επιτέλους- έκδοσης αυτής της υπερδισκάρας, μπορώ να πω ότι: φαντάσου πώς θα μου φαίνεται μετά από πέντε-έξι ακροάσεις... Εντάξει, μου λείπει λίγο ο Aldrahn αλλά και ο αντικαταστάτης μετράει.

Μπλακ καλό βγαίνει imo. Διαφορετικό μεν αλλά καλό -πολύ μάλιστα: Blut Aus Nord και Deathspell Omega, βρε παιδιά!

Και ειρήνη υμίν...

solution_AK-47
23-02-2007, 14:47
O Illuzion ta paraleei mou fainetai. Gia to Horrorizon exei apoluto dikio pantws. As perimenei to Deathtrip gia kalo blackmetal.

O Kveld gia mia akomh fora exei dikio.

Se sugkrish me to 666 International pi8anon na mhn uperterei, ALLA:

1) To ena to akoume 8 xronia, to allo 8 meres kserw gw

2) Me thn idia logikh einai mataio na prospa8oun na kseperasoun k to Traces Of Reality. Dld ti, den eprepe na bgaloun k to 666?

Twra peri Aldrahn...

Kveldssanger
23-02-2007, 14:49
για το Traces of reality σχολιο νομιζω οτι θα σε αγαπω για παντα

carheart
23-02-2007, 14:53
Έχω ψιλοσταματήσει να διαβάζω αυτό το thread, αλλά με σας που τα λέω, καλά τα λέμε.

Καινούργιο Dalek ε.

illuzion_g
23-02-2007, 18:16
συγκριση με το 666 εκανα μονο σε ενα σημειο!
οσο για τον δισκο μετα απο 30 ακροασεις συνεχιζω να εχω την αισθιση οτι κατι λειπει και αυτο πιστευω πως ειναι τα riffs!ο δισκος ειναι γεματος με (παρομοια) ρυθμικα! ντκς! ριφφ σαν το traces δεν προκειται να ξαναβγαλει κανενας αλλα αυτο δν δικαιολογει νομιζω την απουσια τους απο τον νεο δισκο!γενικα βλεπω μια ταση στο μεταλ τα τελευταια χρονια να μην υπαρχουν riffs και μου την δινει λιγο!ειλικρινα δν ειμαι κολλημενος με το παρελθον αλλα δυστυχως το παρον δν μου προσφερει και τπτ! :( :cry: :( :cry:

Kveldssanger
23-02-2007, 18:21
μα τι λες? χωρις να ειμαι ιδιαιτερος φιλος ολων αυτων των νεοκοπων μπλακοσυγκροτηματων υπάρχουν αρκετα που τα σπανε πολυ ομορφα

O)))zma
23-02-2007, 18:24
υπάρχουν αρκετα που τα σπανε πολυ ομορφα

solution_AK-47
23-02-2007, 22:27
ριφφ σαν το traces δεν προκειται να ξαναβγαλει κανενας αλλα αυτο δν δικαιολογει νομιζω την απουσια τους απο τον νεο δισκο!

http://img402.imageshack.us/img402/9286/256wv8.gif

illuzion_g
24-02-2007, 03:14
ναι! καλα λεω! αυτα καποτε δεν ηταν riff! ηταν καποτε η δευτερη κιθαρα ενος κομματιου ή κατι τετοιο! τωρα τελευταια τα καναΤΕ riff! αλλα οκ! ξερω πως εχω αδικο για σας.....οποτε το σταματαω εδω!

solution_AK-47
24-02-2007, 04:17
Apo th stigmh pou paradexesai pws de 8a ksanabgoun pws perimeneis na einai paronta?

Phantom Duck
24-02-2007, 04:25
Εννοεί ριφφς γενικά. Ότι δε βγαίνουν πια.

Lost_In_Cooperland
24-02-2007, 04:26
ε, δίκιο έχει. ακούστε το μάνογορ πχ. =)

Voider
01-03-2007, 02:26
para poly poly kalo to neo DHG, pio isoropimeno apto 666 International, mporei na mhn exei thn paranoia tou Aldrahn alla pisteuo ki o Kvohst einai aksiologos antikatastatis. ksexorisa ta Apocalypticism, Ghostforce Soul Constrictor kai 21st Century Devil perissotero, an ki olo to album akougete monokopania teleios! perissoteres sygkriseis me to prohgoumeno de nomizo pos xreiazonte otan vlepoume pos olh h norvigikh skhnh exei pesei, sygkrinete px Gorgoroth tou tote kai tou tora, opos kai alla sygkrotimata pou epesan arketa. gia to 2007 theoro oti einai oti kalytero kykloforise apo ekei aposa albums akousa toulaxiston.

solution_AK-47
02-03-2007, 18:27
...

Moonfog/The End Records set album release date

MOONFOG / THE END RECORDS has set a worldwide release date of April 17th, 2007 for the album 'Supervillain Outcast'. The album will be released in Norway on March the 27th.

From The End Records website:

'Supervillain Outcast' is D..DHEIMSGARD's (now known as DHG) follow-up to the critically-acclaimed 1999 release '666 International,' a sonically-charged rollercoaster ride of avant-garde chaos and intense black metal drive and atmosphere. The album, which ended up on many critics' Top 10 lists, helped inject the black metal music scene with something unique and groundbreaking the year of its release.

While most bands would be affected by such a lengthy downtime between releases, DHG' insatiable drive to reach new plateaus with their powerful aural assaults has kept the momentum going strong allowing 'Supervillain Outcast' to serve up pure black metal anarchy.

Link (http://www.theendrecords.com/label/index.php?option=com_content&task=view&id=758&Itemid=49)

Ap' to myspace tous...

Tompairnoune

Voider
02-03-2007, 19:17
pure black metal anarchy

rincewind2k
31-03-2007, 10:17
το ακούω στο pc που κολλάει και κάνει κάτι glitches μόνο του και είναι καλύτερο έτσι.

carheart
09-04-2007, 00:55
http://a483.ac-images.myspacecdn.com/images01/28/l_1054f2fa0c11a21289e4cc7fddc590da.jpg

stam and the witches
09-04-2007, 04:17
Οι DHG γίναν χέβυ.

the_kindly_one
13-04-2007, 10:24
...

Moonfog/The End Records set album release date

MOONFOG / THE END RECORDS has set a worldwide release date of April 17th, 2007 for the album 'Supervillain Outcast'. The album will be released in Norway on March the 27th.

From The End Records website:

'Supervillain Outcast' is D..DHEIMSGARD's (now known as DHG) follow-up to the critically-acclaimed 1999 release '666 International,' a sonically-charged rollercoaster ride of avant-garde chaos and intense black metal drive and atmosphere. The album, which ended up on many critics' Top 10 lists, helped inject the black metal music scene with something unique and groundbreaking the year of its release.

While most bands would be affected by such a lengthy downtime between releases, DHG' insatiable drive to reach new plateaus with their powerful aural assaults has kept the momentum going strong allowing 'Supervillain Outcast' to serve up pure black metal anarchy.

Link (http://www.theendrecords.com/label/index.php?option=com_content&task=view&id=758&Itemid=49)

Ap' to myspace tous...

Tompairnoune

Χεχε... Το απογευματάκι θα γίνει δικό μου... ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!...
Η 17η Απρίλη ήρθε νωρίτερα

Jim Dandy Mangrum
13-04-2007, 10:44
kykloforei hdh apo thn prohgoumenh bdomada. megalh pempth to xtyphsa

Candiru
13-04-2007, 10:44
Χεχε... Το απογευματάκι θα γίνει δικό μου... ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!...
Η 17η Απρίλη ήρθε νωρίτερα

my preeeeecious!!! που λένε; :P

κυκλοφόρησε; άμα είναι να το χτυπήσω κι εγώ

the_kindly_one
13-04-2007, 10:54
Καλά να πάθω, για να λείπω πασχαλιάτικα...
Σε Alone και Music land το είδα μόλις χτες.

Zoonchild
13-04-2007, 11:23
κρυβε λογια εσυ!

αν δεν το βρουμε το απογευμα ομως επειδη μας προλαβε ο κάντιρος ή οι υπολοιποι σαλονικιοι γιουζερς, να ξερεις ποιος θα φταιει.... :P

the_kindly_one
13-04-2007, 11:36
:oops:

εεε... έκανα λάθος πριν, το DHG θα το βρείτε στο Λωτό και στο Rolling Under

:P

Candiru
13-04-2007, 11:54
κρυβε λογια εσυ!

αν δεν το βρουμε το απογευμα ομως επειδη μας προλαβε ο κάντιρος ή οι υπολοιποι σαλονικιοι γιουζερς, να ξερεις ποιος θα φταιει.... :P

ο δρόμος είναι ελεύθερος, εγώ θα κατέβω Τρίτη στο κέντρο και δεν ξέρω και αν θα έχω φράγκα για αγορές.

btw ρεσπεκτ το rolling under μου έχει φέρει ΚΑΙ μέταλ από παραγγελίες εξωτερικού

The Good Son
13-04-2007, 12:11
ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει σε καμια σπέσιαλ εντίσιον;

wom
13-04-2007, 12:22
http://img80.imageshack.us/img80/4991/merchandisevillainshirtlw0.gif

edit: official tshirt ^

stam and the witches
13-04-2007, 12:23
Αν εντοπιστεί σε βινύλιο ειδοποιήστε παρακαλώ.

the_kindly_one
13-04-2007, 12:26
Αλλά όχι pm, να το μάθουμε κι εμείς, ε;
:D

Zoonchild
13-04-2007, 12:27
Αν εντοπιστεί σε βινύλιο ειδοποιήστε παρακαλώ.

Once_Emperor
14-04-2007, 03:00
Aπό Inferno :

http://i57.photobucket.com/albums/g201/KVOHST/8be1836993c3650b1ed266cddd8bf313.jpg

http://i57.photobucket.com/albums/g201/KVOHST/a8efab26f0882137202fe91ef7e72896.jpg

http://i57.photobucket.com/albums/g201/KVOHST/d490535108f861e25d6c48046fdfdfd9.jpg

http://www.midnyte.net/portfolio/inferno2k7/DHG/04338.jpg

http://www.midnyte.net/portfolio/inferno2k7/DHG/04447.jpg

http://www.midnyte.net/portfolio/inferno2k7/DHG/04473.jpg

Παίζουν και βιντεάκια στο youtube για όποιον ενδιαφέρται...

Lost_In_Cooperland
14-04-2007, 03:13
Aπό Inferno :

http://i57.photobucket.com/albums/g201/KVOHST/8be1836993c3650b1ed266cddd8bf313.jpg

κρίμα το παλικάρι.

Milton
14-04-2007, 13:09
εχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχ
χχεχεχε
εχχε

inhalexhale
23-07-2007, 20:02
Some more live dates posted! Check the page for more info.

For those that are requesting us to come and play in their country/city (especially you Greek maniacs!), we value your support and are working on plans for many more shows to come . . .so stay tuned to this frequency . . .

Any promoters, festivals and venues/bands that want to organise shows with DHG please get in touch . . .

Yours in filth and depravity

The Vile Delinquents . . .

=]

carheart
23-07-2007, 20:10
Επειδή ξέρουμε πως δεν θα συμβεί όμως, ακόμα και αν στην ελλάδα οι Dodheimsgard έχουν όση αναγνώριση δεν έχουν ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού, τι μας μένει να κάνουμε;;;;

Η απάντηση σε δύο εβδομάδες.

Angmar
24-07-2007, 14:15
Επειδή ξέρουμε πως δεν θα συμβεί όμως, ακόμα και αν στην ελλάδα οι Dodheimsgard έχουν όση αναγνώριση δεν έχουν ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού, τι μας μένει να κάνουμε;;;;

Η απάντηση σε δύο εβδομάδες.

τσεχια ε; γκρ.

καλα να περασεις, επειδη για μενα το κοβω ψιλοχλωμο. :(

Rotting_Christ
24-07-2007, 14:17
Angmar mipos se lene gianni?

Angmar
26-07-2007, 05:41

ναι. σε ξερω απο καπου;

shora
15-09-2007, 15:42
Dodheimsgard 21/10/07 sto Gagarin! :roll: o rly?

Griffith
15-09-2007, 15:48
νομίζω το ύφος του τα λέει όλα.

H.
15-09-2007, 15:51
O R'LY? (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=19103&start=0)

Κατά τα άλλα, shora, βάλε λίγο μεγαλύτερο άβαταρ. Μπορείς.

shora
15-09-2007, 15:58
oi peristaseis einai dyskoles kai xreiazetai omopsyxia.

One Colour Black
16-09-2007, 04:50
Το ξεραμε για οκτώβριο . . .αλλα γκαγκάριν?Είχα ακούσει για Άν.
Ελα , και ειναι το τελευταιο λαιβ πριν υπηρετησω, γαμω τα αυτια σας γαμω.

12 stars circle your brow
05-01-2008, 03:59
Kvohst has chosen to check out of the asylum. A short statement can be found in the blog section of the DHG myspace profile.

This site will be quiet for a few weeks until the administration is handed over. Please be patient and all your comments and messages will be answered in time.

Hail Horrorizon Hail

The Vile Delinquents

:|

solution_AK-47
05-01-2008, 04:15
Maaaalista....

Roswell47
05-01-2008, 11:32
"After a pretty tough month and some deep contemplation, I have decided to call it a day and check out of the D

Zafrock
05-01-2008, 14:09
E μαλακία παίχτηκε. Τώρα έχουμε ελπίδες να γυρίσει ο Άλλος ή μπα;

dead in magazines
05-01-2008, 19:00
ALDRAHN ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ

symposium_lexotanil
05-01-2008, 21:12
to aitima sas prootheitai. anameinate.

symposium_lexotanil
05-01-2008, 21:16
arcturus --> oyvind
dhg --> kvohst

etoimazomaste gia antistoixo kseneroma.

Kveldssanger
07-01-2008, 10:47
arcturus --> oyvind
dhg --> kvohst

Χαχα, οταν συζηταγαμε με τον Καρχαρτ περί νεου dhg (ελεγε οτι θα βγει και γρηγορα), σκέφτηκα ακριβώς την περίπτωση των Arcturus και το πόσο πιθανή ανάλογη απογοητευση

animae
07-01-2008, 11:57

Tι είπες τώρα... :rofl:

symposium_lexotanil
07-01-2008, 13:22
arcturus --> oyvind
dhg --> kvohst

Χαχα, οταν συζηταγαμε με τον Καρχαρτ περί νεου dhg (ελεγε οτι θα βγει και γρηγορα), σκέφτηκα ακριβώς την περίπτωση των Arcturus και το πόσο πιθανή ανάλογη απογοητευση

xaxaxa e kanei mpam i katastasi. opos elega ki ego xthes ston karxart (o mplakmetal eksomologitis) to kalytera pou tha mporousan na kanoun einai na paroun ton aspa na tragoudisei kai na grapsoun ena oldskool mplakmetal album pou tha kseperasei to ww ton gehenna gia ti dekaetia pou dianyoume. oreo tha itan auto.

Entrancemperium
10-01-2008, 04:57
Na paroune metagrafh ton MANIAC mpas kai ginei pali antras kai na hxografhsoun ena album "epanaprosdiorismo" autou tou uperubridiou pou oi idioi dhmiourghsan me to 666 kai na baresoun dialush...
aaaa kai na apokurhksoun to supervillain...SYNTOMA

Helm
10-01-2008, 20:31
το υπουβρίδιο το ξεκίνησαν με το Satanic Art που καλά θα κανείς να ακούσεις, θα σ'αρέσει.

Entrancemperium
10-01-2008, 20:45
το υπουβρίδιο το ξεκίνησαν με το Satanic Art που καλά θα κανείς να ακούσεις, θα σ'αρέσει.

Maalista

Diafwnw ligo edw..To upoubridio sthn oloklhrwmnh morfh toy uphrxe sto 666, to satanic art exei arketa psugmata parel8ontos monumental kai kronet eneseis kai allwste auta to kanoun toso latreuto kai aparaithto sta aytia mou...Sigoura ksekinhse kati me to satanic art, alla 8ewrw oti an kati 8eloume na poume oti dhmiourghsan, auto ginetai me to 666..
Auta..

P.S. To Satanic Art parea me to Kronet to 8ewrw tis pio arties kuklofories toys...

solution_AK-47
10-01-2008, 20:56
Kala pou mas to pes. 8a to xoume upopsin.

Entrancemperium
10-01-2008, 21:03
Kala pou mas to pes. 8a to xoume upopsin.

Den SAS to'pa.. Sto post tou Helm apanthsa..E re skalwma..

carheart
10-01-2008, 21:21
Na paroune metagrafh ton MANIAC mpas kai ginei pali antras kai na hxografhsoun ena album "epanaprosdiorismo" autou tou uperubridiou pou oi idioi dhmiourghsan me to 666 kai na baresoun dialush...
aaaa kai na apokurhksoun to supervillain...SYNTOMA

Ρε φίλε είσαι τρομοκράτης;;;;

carheart
16-05-2008, 23:12
Θα σας πω κάτι αλλά να μη στεναχωρεθείτε, μετά τον Kvohst την έκανε και ο Thrawn.

SpiritCrusher
17-05-2008, 04:09
λολ,

είπε γιατί κτλ;

Harvestman
17-05-2008, 08:43
Θα σας πω κάτι αλλά να μη στεναχωρεθείτε, μετά τον Kvohst την έκανε και ο Thrawn.

μηπως τελικα δεν την παλευει κανεις με τον Vicotnic;

Vicotnik
17-05-2008, 09:38
Επ, όχι μαλακίες.

Να δείτε που θα γίνει ένα φοβερό come back του Aldrahn και τότε όλοι θα χαίρεστε.
Ναι, έτσι θα γίνει.

shora
17-05-2008, 10:42
ε ειναι σαχλαμαρας τωρα ο βικοτνι.
και φοβερο καμπακ να γινει του Aldrahn, την εκανε η αδυναμια μου :(

SpiritCrusher
17-05-2008, 14:28
Ok παιδιά αλλά πείτε του πριν κάνει το καμπακ να πρήξει λίγο τον άλλον να τελειώσουν το επόμενο Θορνς και μετά ας κάνει ότι θέλει :!:

carheart
26-01-2009, 22:58
δεν υπάρχουν νέα.

TrinuxSamonii
26-01-2009, 23:03
Δεν πειράζει τον αγαπάμε κιας μας παιδεύει, φτάνει που έρχεται διακοπές στη Φολέγανδρο και τον νιώθουμε κοντά μας. :rofl:

Γνήσιος.

ion_storm
27-01-2009, 01:19
Τώρα δεν ξέρω αν το έχει ακούσει κανείς αλλά σύμφωνα με (Aldrahn) myspace pm news το Τhorns αργεί λίιιγο...

Kalt
27-01-2009, 11:15
septemvri kai vale

sto thema omws, eutuxws pou den uparxoun nea. kapoia pragmata prepei na ligoun oso einai kairos. i parwdia pou legotan vicotnic a.e.* de mporouse na sunexistei

i epanadrastiriopoiisi eixe polles prooptikes, tis opoios dustuxws den eftase

antithetws, i douleia pou erikse o kvost stous decrepit akougetai anelpista prosfori. perimenw me anupomonisia ti sunexeia, idiaitera oson afora ton deutero disko twn code...

*mou arese to supervillain, alla den einai ekei to thema

Tispanagias tamatia
08-06-2009, 21:43
O Vicotnik σε tour λένε. Δε βλέπω ελλάδα...γαμώ τους ναερ. Δε ξέρω αν κολλάει εδώ, αλλά εδώ το βάλανε στο myspace των DHG.

VICOTNIK ON TOUR!
Vicotnik is on tour right now throughout Europe fronting the Greek Blackmetal gods NAER MATARON! The band is supporting SWANS legend Jarboe and promise to provide an spectacularly grim and relentless onslaught of cold old Blackmetal!

Get down and see them in your area and don't miss out on this unique opportunity to see Norwegian Blackmetal godfather Vicotnik performing insane and deranged vocals for these Greek maniacs.

6/5 JARBOE + NAER MATARON @ No Mercy WARSAW
6/6 JARBOE + NAER MATARON @ Firlej WROCLAW
6/7 JARBOE + NAER MATARON @ Rock Cafe PRAGUE
6/8 JARBOE + NAER MATARON @ TBA BUDAPEST
6/9 JARBOE + NAER MATARON @ Szene Wien VIENNA
6/10 JARBOE + NAER MATARON @ Channel Zero LJUBLJANA
6/11 JARBOE + NAER MATARON @ Unwound Club PADOVA
6/12 JARBOE + NAER MATARON + KULFI + BEX @ L’embobineuse MARSEILLE
6/13 JARBOE + NAER MATARON @ TBA BARCELONA
6/14 JARBOE + NAER MATARON @ Ritmo y Compas MADRID
6/15 JARBOE + NAER MATARON @ Santiago Alquimista LISBON
6/16 JARBOE + NAER MATARON @ Passos Manuel PORTO
6/17 JARBOE + NAER MATARON @ Plateruena DURANGO / BILBAO
6/18 JARBOE + NAER MATARON @ TBA booking now!

The Good Son
10-06-2009, 03:50
Γιατί τα τραγούδια των naer mataron είναι γραμμένα σε ντο;

Putin
10-06-2009, 11:00
Αυτό των Νάερ με Vicotnik στα φωνητικά λέει τίποτα;

antimusic
10-06-2009, 11:21
έχει τραγούδια γραμμένα σε ντο.

carheart
10-06-2009, 11:23
έχει και τραγούδια γραμμένα σε ντοντχειμσγκαρντ