View Full Version : 11/12/05 Shadows in Concert Festival
Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήρθαν από την Αθήνα (κι όχι μόνο) για να μας δούνε να παίζουμε στην Πάτρα. Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας και σας ζητάμε συγνώμη για την ακύρωση του φεστιβάλ.
Μέσα από αυτό το γράμμα θέλουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και να πούμε δυο λόγια για την όλη διοργάνωση. Η ανακοίνωση της ακύρωσης της τρίτης ημέρας του φεστιβάλ, έγινε λίγες ώρες πριν την συναυλία μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον έναν από τους δύο διοργανωτές. Η εξήγηση στο γιατί ακυρώνεται η συναυλία ήταν η εξής : "Λόγω των 2 προηγούμενων ημερών που δεν πήγαν όσο καλά θα έπρεπε, λόγω της κακής διαφήμισης του φεστιβάλ, η τρίτη μέρα ακυρώνεται."
Το φεστιβάλ είχε ανακοινωθεί σε εμάς από αρχές Σεπτεμβρίου και οι σπόνσορες του ήταν μεγάλοι ραδιοφωνικοί σταθμοί, περιοδικά στο διαδίκτυο και τοπικά μαγαζιά της Πάτρας. Αρχικά ήταν ένα πολλά υποσχόμενο φεστιβάλ που με βάση τα λόγια των διοργανωτών θα πήγαινε πολύ καλά και θα καθιερωνόταν να γίνετε κάθε χρόνο. Αυτός ήταν κι ένας από τους βασικούς λόγους που δεχτήκαμε κι εμείς να συμμετάσχουμε σε αυτήν την διοργάνωση. Τελικά αποδείχτηκε το αντίθετο.
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η συμπεριφορά του διοργανωτή απέναντί μας ήταν άκρως απαράδεκτη. Όλα τα συγκροτήματα που θα έπαιζαν την τρίτη ημέρα θα ερχόντουσαν από την Αθήνα, δίχως βέβαια καμία πληρωμή και με δικά τους έξοδα. Από την άλλη η προετοιμασία για αυτήν την συναυλία μας επέβαλε να βάλουμε στην άκρη τα σχέδια μας για τις ηχογραφήσεις του promo CD μας ώστε να δουλέψουμε για το φεστιβάλ.
Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας στο συγκρότημά μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς!
Σύντομα θα ανακοινώσουμε νέες ημερομηνίες για συναυλίες στην Αθήνα από τον καινούργιο χρόνο.
Σας χαιρετούμε,
Dakrya!
Dragonlord
13-12-2005, 00:16
Το μετέφερα στο Live talk, αφού εφόσον αναβλήθηκε δεν πρόκειται για report. Επίσης αυτό το τόπικ έχει πολύ ψωμί.
bleeding
13-12-2005, 00:17
Τέλος θα θέλαμε να πούμε στον υπεύθυνο της διοργάνωσης αυτής, κ. Αντώνη Μαγκλάρα,
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
sorry, alla den kratiomouna!
krima pou xalase to live paides :(
Soulless_Queen
13-12-2005, 00:29
Na anaferw oti ta group pou 8a epaizan tin 3i mera htan:
Davidian
Need
Nadir
Dakrya
bleeding
13-12-2005, 00:37
ypenthymiste sas parakalo k poia group epaiksan tis 2 proigoumenes meres pou eginan kanonika gia opoious de thymountai...
Soulless_Queen
13-12-2005, 00:41
Yup.. egine kanonika me proseleush tin prwth mera 18 atoma kai tin deuterh 30!
ta group htan: Black Winter, Dusk Eternal -day 1st
Litany, Faded Hopes, Mortuus Caelum, Tardive Dyskinesia - day 2nd
krimas, tha erxomoun na sas dw xthes.
mporei na mas pei kai thn dikh tou ekdoxh o idios o pagkosmios managerokritikodiorganwths antonis "litany" magklaras. plaka tha exei.
carheart
13-12-2005, 01:31
ektos apo diorganotis tis sinaulias, sintaktis se diafora periodika, radiofonikos paragogos, eimai se mia eteria management k se mia diskografiki opou tous stelnw nea sigkrotimata gia simbolaio
H_ellhnopoihsh_ths_fetas.
bleeding
13-12-2005, 01:32
e ti mas pei? autoi pou ton plironoun epaiksan kanonika
Soulless_Queen
13-12-2005, 01:33
ektos apo diorganotis tis sinaulias, sintaktis se diafora periodika, radiofonikos paragogos, eimai se mia eteria management k se mia diskografiki opou tous stelnw nea sigkrotimata gia simbolaio
ta @@ mas kouniountai :malakia:
ta @@ mas kouniountai :malakia:
exmmm anatomika dyskolo gia esena :rofl: :rofl:
Ithilmir
13-12-2005, 02:38
βασικά ο τύπος είναι ο david brent (office ε). Τίποτα άλλο.
ΟΚ!!!
Ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας....μας πηρε τηλεφωνο στο παρα 5 να μας πει οτι το live ακυρωθηκε!!!
Δεν πηγαμε και στο μαγαζι να χτυπαμε κλειστες πορτες!!
ΕΙΝΑΙ.....ΚΥΡΙΟΣ!!!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
metamelia2
13-12-2005, 12:44
Nadir
Οι Αθηναίοι;
Soulless_Queen
13-12-2005, 15:54
Nadir
Οι Αθηναίοι;
nai
distortionofperception
13-12-2005, 20:56
Ksexasame to basiko...O en logw manager (akakakakkakakakkakakaakkakakakakkakakkakakakaka) logw ths dyskolias na brei kapoios to CuBase eprize gia panw apo ena mhna thn Soulless Queen na tou grapsei ena cd me to programma kai na paei spiti tou (!!!!!!!!!!) gia na tou to deiksei.Egw exw na tou pw kati:File mou traba xase kamia 100aria kila alliws oute agelada sta xwrafia tou Wacken de prokeitai na gamiseis.Eisai epikoikws a8lios kai gloiwdhs.Kamia de prokeitai na sou katsei gia na promotareis th banda ths ektos bebaia an peseis se kamia peinasmenh kwlosaura arxibazola kai pswnara.Loukoumako auta apo emena.Polu asxoli8ika me thn eleinh sou parousia.8a ta poume kai apo konta sthn eperxomenh synaulia pou diorganwneis stis 22 ianouariou sto AN (AN AN AN AN AN AN AN AN ginei bebaia)
P.S eirwnies tou typou "pote HTAN to prwto sas live?" kai "kala 8a sas enhmerwsw gia th nea hmeromhnia" na tis poulas allou paliokiofte se kana paidaki tou nohtikou sou epipedou (IQ= -3666)
:shock: :shock: :shock: Esy xwneis asxima!!! Tespa elpizw kapote na mas managarei kai emas... Krima an einai etsi opws ta les giati emeis milisame mazi tou kai mas fanike ok typos..(Vevaia eixa dei kai to proigoumeno thread pou eixe apasxolhsei kai kati myristika alla perimena tin teleytaia volh). Kati teleytaio. Se ena apo ta polla mesa promotarismatos tou metal me ta opoia mpleketai o kyrios, tha doume ti review tou demo mas molis ypograpsoume symvolaio me tin EMI... Krima pragmatika. Eyxomai stous Dakrya na min ptoountai apo ayta, ana kai gia na kanw to dikigoro tou diav(k)olou ta atoma pou irthan sto live itan apisteyta liga!!! Molis 18! Tespa ayto den leei tipota se sxesi me ti diki sas emfanisi vevaia. Kai i alitheia einai oti to promotion pou egine den itan katholou asximo....
Twisted_Bassist
13-12-2005, 22:43
molis ypograpsoume symvolaio me tin EMI.e?
distortionofperception
13-12-2005, 22:57
Ti e? Liana ellinika:
-Pote tha ypograpsoume metin EMI?
-Pote
-Pote tha doume tin kritiki dou demo mas se site tou kyriou?
-Pote
Einai sto klima tou "ama valei deka gkol o Olympiakos Volou tha ginw astronaytis"
Got it?
Edit: De mou peftei poly o logos gia to thema tis akyrwsis alla elpizw na milisei kapoia stigmi o litany.
bleeding
13-12-2005, 23:36
De mou peftei poly o logos gia to thema tis akyrwsis alla elpizw na milisei kapoia stigmi o litany.
me tis toses asxolies pou exei to krino eksairetika dyskolo na vrei ligo xrono gia na mas eksigisei ti egine
Dusk_Eternal
16-12-2005, 13:17
kala tin proti mera xenerosame entelws....pali kala pou pezame me ta aderfia mas tous black winter kai perase kala i mera me xavale kai bolika xidia meta to live... :)
na sibliroso oti tin proti mera anixan to live oi athinaioi nurse kai deyteroi vgikan oi thrashmetallers atrophic apo patra...logo akirosis ton empathy(pali kala pou den katevikan ta palikaria apo veria) kai ton caedes cruenta....
Ti na pei kaneis. De ftaiei kaneis allos, mono emeis ta sugkrothmata, pou epitrepoume se kati tetoious tupous na droun kai na uparxoun sthn ellhnikh skhnh. Einai alh8eia oti h proseleush tou kosmou den epetrepe th die3agwgh ths 3hs meras, alla re pousthm 3hmero black metal festival sth patra posa atoma na mazepsei???? Eleos.
Oi "metallades" eimaste apisteuta zwa pantws. Thn exoume dei polu rockstars kai de kanoume douleia xwris managers, arxidia, mudia ktl. Skata sta moutra mas loipon. Malakes.
Ti na pei kaneis. De ftaiei kaneis allos, mono emeis ta sugkrothmata, pou epitrepoume se kati tetoious tupous na droun kai na uparxoun sthn ellhnikh skhnh. Einai alh8eia oti h proseleush tou kosmou den epetrepe th die3agwgh ths 3hs meras, alla re pousthm 3hmero black metal festival sth patra posa atoma na mazepsei???? Eleos.
Oi "metallades" eimaste apisteuta zwa pantws. Thn exoume dei polu rockstars kai de kanoume douleia xwris managers, arxidia, mudia ktl. Skata sta moutra mas loipon. Malakes.
:worship: poso dikio exeis...
Diafwnw file coroner.
Auti einai i swsti odos an krinoume apo ta protypa twn groups tou ekswterikou (i pepatimeni).
Twra, an peseis se atoma pou den kseroun ti douleia einai alli fasi.
O epaggelmatismos einai pou leipei.
phthoggon
20-12-2005, 00:09
Έχω πέσει κάτω ειλικρινά. Ο τύπος με πήρε τηλέφωνο 4-5 μέρες πριν από το live και μου πρότεινε να παίξει η μπάντα μου αντικαθιστώντας μια μπάντα που ακύρωσε τελευταία στιγμή, (είχαμε μια παλιά επαφή για ένα live που πάλι ακυρώθηκε) εμείς αρνηθήκαμε ευτυχώς επειδή έχουμε καινούργιο drummer και δε προλάβαινε να βγάλει τα κομμάτια. Καλό κουράγιο σε όλες τις μπάντες για την ταλαιπωρία...
Α ΡΕ LITANY ΘΕΕ!!
Θέλω και γω μάνατζερ να με μανατζάρει και να με μπαλατζάρει
Diafwnw file coroner.
Auti einai i swsti odos an krinoume apo ta protypa twn groups tou ekswterikou (i pepatimeni).
An pas na kaneis onoma e3w pare kai manager kai oti goustareis. Apo th stigmh omws pou oute 5 lives den exeis kanei, oute ena promo ths prokophs, oute asxoleisai sovara -me oti ki an shmainei auto- me auto pou kaneis tote eisai a3ios ths moiras sou.
O epaggelmatismos apo ta group einai pou leipei (an kai otan kaneis th kaula sou de xreiazetai giati einai apla meraki pou vgainei). Twra jimid mou an exeis sto mualo sou in flames passo, alla apo thn empeiria mou me ta groupakia pou paizw (se erasitexniko epipedo, oti ki an shmainei auto) oute exei parousiastei anagkh gia manager oute gia kleisimo lives oute tpt.
Tespa, exw douleia. 8a epanel8w.
Soulless_Queen
20-12-2005, 19:10
8a sumfwnisw ki egw me Coroner.
an ena group 8elei sto mellon na paei kala kai na bgei ki eksw kai na xei kai manager kai de sumazeuetai, arxika 8a prepei na einai sobaro to group kai na xeirizetai oso pio epaggelmatika mporei tin katastash eidika entos Ellados, pou ta lamogia einai polla.. :D
an kai manager kai tetoia gia tin ellada nomizw oti einai kai kati to peritto..allwste to metal koino stin Ellada den einai kai toso terastio kai eukola mporei ena group na promotarei to uliko tou mono tou ston elliniko xwro kai na organwsei kai live ktl..
Ξέρετε και κανένα καλό ενδυματολόγο;
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Diafwnw file coroner.
ntaksei allla stin ellada den uparxei tetoia emporeumatopoiisi
sto metal opws eksw....
eksw ta group kanoun group me skopo ti kariera...(se mia pleiopsifia panta) kai ekei xreiazetai kai manatzer kai ola(mallon)!!
stin ellada kati tetoia den exoun kai megalo noima otan sta underground live 100 atoma na erthoun einai epitixia...
kalo einai kai oi mpantes na exoun kai to mialo na katalavoun ti xreiazontai giati einai perisotero gia na poulas mouri se fasi : "exoume manager" para exeis anagki apo manager...
as strwthoune na parousiasoun mia sovari douleia kai meta as ti psaksoun gia manager !!!
ps:sorry alla mallon i fasi i sugekrimeni sti patra itan katadikasmeni eksarxis... :? den einai ola thema manager...
verdictdenied
21-12-2005, 16:34
Η φάση των συγκροτημάτων στην Ελλάδα είναι σε εμβρυακό επίπεδο ακόμα. Λάθη κάνουνε όλοι οι παράγοντες αυτών δηλαδή γκρουπ, διοργανωτές, ιδιοκτήτες κλαμπ, ηχολήπτες κτλ. Αν κάποιος κάτι κάνει στραβά τότε η μπάλα τους παίρνει όλους. Λογικό για μια κατάσταση με την οποία μπλέκουν τόσα άτομα με διαφορετικά κίνητρα. Σε μια συναυλία που συμμετέχουν μικρά ονόματα χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν λογικό είναι να υπάρχει μικρή προσέλευση. Τα συγκροτήματα παίζουν από μεράκι όπως είπε κάποιος παραπάνω και οι διοργανωτές, ιδιοκτήτες κλαμπ πωλούν εισητήρια. Μπορεί ο ιδιοκτήτης να την ακυρώσει επειδή βλέπει ότι δεν τον συμφέρει. Και επειδή στην Ελλάδα όλα αυτά είναι πάντα ρευστά είναι πολύ πιθανό να το κάνει τελευταία στιγμή και χωρίς να τον νοιάζει εαν έτσι κρεμάει τους υπόλοιπους παράγοντες. Όλοι παίρνουν τα ρίσκα τους. Καταλαβαίνω το ξενέρωμα των συγκροτημάτων αλλά πρέπει και αυτοί να γνωρίζουν ότι αυτά συμβαίνουν πάντα. Κάποιος είπε οτι γίνονταν ακυρώσεις πριν τη συναυλία γεγονός που ίσως σημαίνει ότι και κάποια γκρούπ δεν χειρίστηκαν υπεύθυνα τη φάση. Το ¨΄ισως¨δεν είναι ειρωνικό. Η φάση λοιπόν στραβά κύλησε και λογικό είναι να τέλειωσε΄άδοξα. Κάποιος είπε ευτυχώς για τα γκρουπ που ακύρωσαν και δεν ήρθαν. Δεν είδα κάποιον να κρίνει και τα συγκεκριμένα γκρουπ για ερασιτεχνισμό και προχειρότητα...
Βέβαια μπορεί να είχαν σοβαρούς λόγους και δεν το αμφισβητώ αλλά εμείς το ξέρουμε? Δεν κατηγορώ κανένα ούτε παίρνω θέση, απλά πριν αρχίσουμε τα μπινελίκια καλό είναι να είμαστε σίγουροι. Μια λάθος γνώμη είναι λογικό να υπάρχει και να είναι σεβαστή. Η επίθεση όμως καθ'ότι είναι έσχατο μέσο πρέπει να στηρίζεται σε αδιάσειστα στοιχεία. Ο Μπούς έσφαξε κόσμο χωρίς στοιχεία και λογικό είναι να τον μισεί όλος ο κόσμος.
Έχω ακούσει και την άλλη πλευρά και γί 'αυτό τα λέω όλα αυτά. Διάβασα και την δική σας.
Και εγώ σε μπάντα παίζω παιδιά και σας καταλαβαίνω. Μας έχουν τύχει και εμάς διάφορα. Στραβές συμβαίνουν συνέχεια.
Χωρίς να παίρνω θέση λοιπόν εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους.
Μπορεί και εγώ να έχω λάθος βέβαια. Έχω κάνει ένα σωρό άλλωστε.
Υ.Γ. Νόμιζα ότι τα προσβλητικά σχόλια απαγορεύονταν.
Και μπάντες καλές έχουμε και κόσμος υπάρχει που πάει στις συναυλίες και ανθρώπους που διοργανώνουν καλές συναυλίες.Όσοι ασχολούνται απο τα μέσα του '90(που ασχολούμαι εγώ) και παλιότερα καταλαβαίνουν οτι υπάρχει διαφορά.Το μόνο που δεν έχει αλλάξει είναι οι χώροι που γίνονται οι συναυλίες και η συμπεριφορά των ιδιοκτητών τους.Διαλογιστήτε τα έξοδα του ιδιοκτήτη και τα αντίστοιχα έσοδα απο εισητήρια νοίκι του μαγαζιού και ποτά.
Αυτά.
Η φάση των συγκροτημάτων στην Ελλάδα είναι σε εμβρυακό επίπεδο ακόμα. Λάθη κάνουνε όλοι οι παράγοντες αυτών δηλαδή γκρουπ, διοργανωτές, ιδιοκτήτες κλαμπ, ηχολήπτες κτλ. Αν κάποιος κάτι κάνει στραβά τότε η μπάλα τους παίρνει όλους. Λογικό για μια κατάσταση με την οποία μπλέκουν τόσα άτομα με διαφορετικά κίνητρα. Σε μια συναυλία που συμμετέχουν μικρά ονόματα χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν λογικό είναι να υπάρχει μικρή προσέλευση. Τα συγκροτήματα παίζουν από μεράκι όπως είπε κάποιος παραπάνω και οι διοργανωτές, ιδιοκτήτες κλαμπ πωλούν εισητήρια. Μπορεί ο ιδιοκτήτης να την ακυρώσει επειδή βλέπει ότι δεν τον συμφέρει. Και επειδή στην Ελλάδα όλα αυτά είναι πάντα ρευστά είναι πολύ πιθανό να το κάνει τελευταία στιγμή και χωρίς να τον νοιάζει εαν έτσι κρεμάει τους υπόλοιπους παράγοντες. Όλοι παίρνουν τα ρίσκα τους. Καταλαβαίνω το ξενέρωμα των συγκροτημάτων αλλά πρέπει και αυτοί να γνωρίζουν ότι αυτά συμβαίνουν πάντα. Κάποιος είπε οτι γίνονταν ακυρώσεις πριν τη συναυλία γεγονός που ίσως σημαίνει ότι και κάποια γκρούπ δεν χειρίστηκαν υπεύθυνα τη φάση. Το ¨΄ισως¨δεν είναι ειρωνικό. Η φάση λοιπόν στραβά κύλησε και λογικό είναι να τέλειωσε΄άδοξα. Κάποιος είπε ευτυχώς για τα γκρουπ που ακύρωσαν και δεν ήρθαν. Δεν είδα κάποιον να κρίνει και τα συγκεκριμένα γκρουπ για ερασιτεχνισμό και προχειρότητα...
Βέβαια μπορεί να είχαν σοβαρούς λόγους και δεν το αμφισβητώ αλλά εμείς το ξέρουμε? Δεν κατηγορώ κανένα ούτε παίρνω θέση, απλά πριν αρχίσουμε τα μπινελίκια καλό είναι να είμαστε σίγουροι. Μια λάθος γνώμη είναι λογικό να υπάρχει και να είναι σεβαστή. Η επίθεση όμως καθ'ότι είναι έσχατο μέσο πρέπει να στηρίζεται σε αδιάσειστα στοιχεία. Ο Μπούς έσφαξε κόσμο χωρίς στοιχεία και λογικό είναι να τον μισεί όλος ο κόσμος.
Έχω ακούσει και την άλλη πλευρά και γί 'αυτό τα λέω όλα αυτά. Διάβασα και την δική σας.
Και εγώ σε μπάντα παίζω παιδιά και σας καταλαβαίνω. Μας έχουν τύχει και εμάς διάφορα. Στραβές συμβαίνουν συνέχεια.
Gia mia bdomada pou eisai sto forum kala nomizes alla 8a ektimousa egw proswpika an timouses ta pantelonia pou foras kai panw apolla ta balls pou emperiexontai se auta (an exeis bebaia) na ksanakaneis to post me to kanoniko sou nickname epwnuma kai na afiseis autous tous wxaderfismous...ok ?
verdictdenied
22-12-2005, 12:40
quote="tolkki"]
Gia mia bdomada pou eisai sto forum kala nomizes alla 8a ektimousa egw proswpika an timouses ta pantelonia pou foras kai panw apolla ta balls pou emperiexontai se auta (an exeis bebaia) na ksanakaneis to post me to kanoniko sou nickname epwnuma kai na afiseis autous tous wxaderfismous...ok Mr Magglara Ntalara?[/quote]
Φίλε μου δεν είμαι ο Μαγκλάρας.
Είχα έρθει και εγώ την Κυριακή στην Πάτρα για να δώ το live που δεν έγινε. Με λένε Βασίλη και μένω μόνιμα στην Αθήνα. Τον γνώρισα από κοντά λίγο πριν γίνει το live κι εγώ. Αυτό με τα παντελόνια μάλλον αλλού πήγαινε. 10 χρόνια που παίζω έχω δει και εγώ διάφορα και γι'αυτό έγραψα και την γνώμη μου. Δεν πήρα θέση δίπλα σε κανένα. Είπα σε γενικές γραμμές ότι η συναυλία ήταν καταδικασμένη από αυτά που κατάλαβα. Με είχαν πάρει και εμένα τηλ. για να κατέβω με τη δική μου μπαντα γιατί ακύρωσαν κάποιες μπάντες. Εγώ βλέπω ότι κανείς δεν ήταν σε θέση να κάνει τη συναυλία (δική μου υπόθεση πάντα). Δεν ήμουν εκεί από την αρχή του τριήμερου. Άκουσα την μια πλεύρα την μέρα που έφθασα Πάτρα και διάβασα την άλλη εδώ. Επίσης δεν κατάλαβα γιατί ώντας μια βδομάδα στο forum δεν μου επιτρέπεται να πώ μια γνώμη η οποία ούτε προσβλητική ήταν ούτε επιθετική. Εσύ βρίζεις με το που είπα κάτι. Θα μπορούσες να μου πείς ότι δεν ξέρω από πρώτο χέρι τι έγινε και έχεις δίκιο. Ελάχιστοι όμως από όσους μιλήσαν εδώ, είχαν. Έθεσες ένα θέμα δημόσια προφανώς για να ανοίξεις μια κουβέντα και να ακούσεις γνώμες. Πως τώρα αντιδράς έτσι γι΄αυτά που είπα? Ίσως επειδή νομίζεις ότι είμαι ο Μαγκλάρας. Δεν είμαι σου λέω. Έχω μια metal μπάντα και με κάλεσαν και εμένα στο live και επειδή είχαν προσωπικές υποχρεώσεις τα μέλη της μπάντας δεν παίξαμε.
Κάποιος έγραψε ότι τα γκρουπ στην Ελλάδα έχουν προχωρήσει σε επαγγελματισμό ενώ οι διοργανωτές και οι ιδιοκτήτες των κλαμπ όχι. Έτσι είναι αλλά ακόμα φίλε μου υπάρχει σαβούρα στη σκηνή από αρπακολατζήδες και η ρετσινιά τους μας σέρνει όλους χωρίς να φταίμε. Με την μπάντα μου τους VERDICT DENIED έχουμε κάνει αρκετά live εκτός από τα τελευταία 2 χρόνια που απείχαμε (φανταριλίκια κτλ.) και σε κάθε ένα από αυτά απογοητευόμασταν και τσαντιζόμασταν με αυτά που βλέπαμε. Κάναμε και 2 συναυλίες πρόσφατα και ακόμη τα ίδια βλέπουμε. Το καταλάβαμε ότι δεν βελτιώνονται τα πράγματα και με αυτό ως δεδομένο κάνουμε όσο σωστότερα γίνεται ότι μπορούμε να ελέγξουμε. Ακόμα όι διοργανώσεις δεν είναι καλές. Έχουμε όμως δει και κακή αντιμετώπιση και από μπάντες εξίσου. Είτε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά είτε προσβλητική απέναντι σε άλλα γκρουπ. Να δεις μπάντα με λιώμα από τα ξύδια μπασίστα να ξερνάει πάνω στο rack μου και να του φέρνω χαρτί να σκουπιστεί (αυτός και όχι το rack μου που όπως και αυτός δεν μπορούν να σκουπιστούν μόνοι τους :) )επειδή είναι ημιλιπόθυμος και να με βλέπουν οι υπόλοιποι της μπάντας του και να μην μου λένε μια συγγνώμη και ένα ευχαριστώ. Για να μην σου πω για άλλα....
Είναι καλό που μπορούμε μέσω του forum να τα λέμε αυτά και να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλο και εμμέσως να πιέζουμε τα πράγματα ώστε να γίνουν καλύτερα. Και είναι ευχάριστο να βλέπεις ανθρώπους να νοιάζονται για το πως θα παρουσιάσουν όσο γίνεται καλύτερα ζωντανά την μουσική τους.
Επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι ο Αντώνης. Είπα ότι τον γνώρισα την μέρα της ακύρωσης λίγες ώρες πριν το live και άκουσα την πλευρά του. Είπα ότι διάβασα την δική σας και επειδή τα έχω δει πολλές φορές όλα αυτά αναλόγως έγραψα αυτά που πίστευα χωρίς να πάρω θέση. Είναι πολύ οι παράγοντες που μπορούν να χαλάσουν μια διοργάνωση. Γκρουπ που ακυρώνουν, ιδιοκτήτες κλαμπ που δεν πωλούν εισιτήρια και ακόμη και διοργανωτές που έκαναν μαλακίες. Έχω μαλώσει με όλες αυτές τις ομάδες σε συναυλίες. Κατέληξα ότι τα σκατά υπάρχουν παντού και δυστύχως αυτά επιπλέουν. Μου έφταιξαν όλοι όμως και πολλές φορές και ο εαυτός μου.
Φίλε Tolkki κάνε ένα link με το site της μπάντας σου να πάω να aκούσω κάποιο sample. Αν θές μπες και στο δικό μας http://www.verdictdenied.com.
Εγώ ήρθα με λευκή σημαιούλα εδώ επειδή είπα ότι άκουσα και τις 2 πλευρές και λέω όπως και είπα και τότε ότι μπορεί να κάνω και λάθος. Μια γνώμη είπα.
Περιμένω απάντηση σου χωρίς πολλά μπινελίκια :)
Y.Γ. Εδώ στην Αθήνα πάντως έχω ακούσει καλά λόγια για τον Αντώνη (ΜΗΝ ΜΕ ΣΦΑΞΕΤΕ PLEASE) από άτομα που ξέρω. (ΜΗΝ ΜΕ ΣΦΑΞΕΤΕ PLEASE). Να ξέρετε ότι για όλους μας υπάρχουν άτομα που έχουν να πουν μόνο καλά λόγια και άλλοι που θα στάζει δηλητήριο η γλώσσα τους για το άτομο μας. Εξαρτάται από πολλά αυτό πάντα.
quote="tolkki"]
Gia mia bdomada pou eisai sto forum kala nomizes alla 8a ektimousa egw proswpika an timouses ta pantelonia pou foras kai panw apolla ta balls pou emperiexontai se auta (an exeis bebaia) na ksanakaneis to post me to kanoniko sou nickname epwnuma kai na afiseis autous tous wxaderfismous...ok Mr Magglara Ntalara?
Φίλε μου δεν είμαι ο Μαγκλάρας.
Είχα έρθει και εγώ την Κυριακή στην Πάτρα για να δώ το live που δεν έγινε. Με λένε Βασίλη και μένω μόνιμα στην Αθήνα. Τον γνώρισα από κοντά λίγο πριν γίνει το live κι εγώ. Αυτό με τα παντελόνια μάλλον αλλού πήγαινε. 10 χρόνια που παίζω έχω δει και εγώ διάφορα και γι'αυτό έγραψα και την γνώμη μου. Δεν πήρα θέση δίπλα σε κανένα. Είπα σε γενικές γραμμές ότι η συναυλία ήταν καταδικασμένη από αυτά που κατάλαβα. Με είχαν πάρει και εμένα τηλ. για να κατέβω με τη δική μου μπαντα γιατί ακύρωσαν κάποιες μπάντες. Εγώ βλέπω ότι κανείς δεν ήταν σε θέση να κάνει τη συναυλία (δική μου υπόθεση πάντα). Δεν ήμουν εκεί από την αρχή του τριήμερου. Άκουσα την μια πλεύρα την μέρα που έφθασα Πάτρα και διάβασα την άλλη εδώ. Επίσης δεν κατάλαβα γιατί ώντας μια βδομάδα στο forum δεν μου επιτρέπεται να πώ μια γνώμη η οποία ούτε προσβλητική ήταν ούτε επιθετική. Εσύ βρίζεις με το που είπα κάτι. Θα μπορούσες να μου πείς ότι δεν ξέρω από πρώτο χέρι τι έγινε και έχεις δίκιο. Ελάχιστοι όμως από όσους μιλήσαν εδώ, είχαν. Έθεσες ένα θέμα δημόσια προφανώς για να ανοίξεις μια κουβέντα και να ακούσεις γνώμες. Πως τώρα αντιδράς έτσι γι΄αυτά που είπα? Ίσως επειδή νομίζεις ότι είμαι ο Μαγκλάρας. Δεν είμαι σου λέω. Έχω μια metal μπάντα και με κάλεσαν και εμένα στο live και επειδή είχαν προσωπικές υποχρεώσεις τα μέλη της μπάντας δεν παίξαμε.
Κάποιος έγραψε ότι τα γκρουπ στην Ελλάδα έχουν προχωρήσει σε επαγγελματισμό ενώ οι διοργανωτές και οι ιδιοκτήτες των κλαμπ όχι. Έτσι είναι αλλά ακόμα φίλε μου υπάρχει σαβούρα στη σκηνή από αρπακολατζήδες και η ρετσινιά τους μας σέρνει όλους χωρίς να φταίμε. Με την μπάντα μου τους VERDICT DENIED έχουμε κάνει αρκετά live εκτός από τα τελευταία 2 χρόνια που απείχαμε (φανταριλίκια κτλ.) και σε κάθε ένα από αυτά απογοητευόμασταν και τσαντιζόμασταν με αυτά που βλέπαμε. Κάναμε και 2 συναυλίες πρόσφατα και ακόμη τα ίδια βλέπουμε. Το καταλάβαμε ότι δεν βελτιώνονται τα πράγματα και με αυτό ως δεδομένο κάνουμε όσο σωστότερα γίνεται ότι μπορούμε να ελέγξουμε. Ακόμα όι διοργανώσεις δεν είναι καλές. Έχουμε όμως δει και κακή αντιμετώπιση και από μπάντες εξίσου. Είτε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά είτε προσβλητική απέναντι σε άλλα γκρουπ. Να δεις μπάντα με λιώμα από τα ξύδια μπασίστα να ξερνάει πάνω στο rack μου και να του φέρνω χαρτί να σκουπιστεί (αυτός και όχι το rack μου που όπως και αυτός δεν μπορούν να σκουπιστούν μόνοι τους :) )επειδή είναι ημιλιπόθυμος και να με βλέπουν οι υπόλοιποι της μπάντας του και να μην μου λένε μια συγγνώμη και ένα ευχαριστώ. Για να μην σου πω για άλλα....
Είναι καλό που μπορούμε μέσω του forum να τα λέμε αυτά και να ενημερώνουμε ο ένας τον άλλο και εμμέσως να πιέζουμε τα πράγματα ώστε να γίνουν καλύτερα. Και είναι ευχάριστο να βλέπεις ανθρώπους να νοιάζονται για το πως θα παρουσιάσουν όσο γίνεται καλύτερα ζωντανά την μουσική τους.
Επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι ο Αντώνης. Είπα ότι τον γνώρισα την μέρα της ακύρωσης λίγες ώρες πριν το live και άκουσα την πλευρά του. Είπα ότι διάβασα την δική σας και επειδή τα έχω δει πολλές φορές όλα αυτά αναλόγως έγραψα αυτά που πίστευα χωρίς να πάρω θέση. Είναι πολύ οι παράγοντες που μπορούν να χαλάσουν μια διοργάνωση. Γκρουπ που ακυρώνουν, ιδιοκτήτες κλαμπ που δεν πωλούν εισιτήρια και ακόμη και διοργανωτές που έκαναν μαλακίες. Έχω μαλώσει με όλες αυτές τις ομάδες σε συναυλίες. Κατέληξα ότι τα σκατά υπάρχουν παντού και δυστύχως αυτά επιπλέουν. Μου έφταιξαν όλοι όμως και πολλές φορές και ο εαυτός μου.
Φίλε Tolkki κάνε ένα link με το site της μπάντας σου να πάω να aκούσω κάποιο sample. Αν θές μπες και στο δικό μας http://www.verdictdenied.com.
Εγώ ήρθα με λευκή σημαιούλα εδώ επειδή είπα ότι άκουσα και τις 2 πλευρές και λέω όπως και είπα και τότε ότι μπορεί να κάνω και λάθος. Μια γνώμη είπα.
Περιμένω απάντηση σου χωρίς πολλά μπινελίκια :)
Y.Γ. Εδώ στην Αθήνα πάντως έχω ακούσει καλά λόγια για τον Αντώνη (ΜΗΝ ΜΕ ΣΦΑΞΕΤΕ PLEASE) από άτομα που ξέρω. (ΜΗΝ ΜΕ ΣΦΑΞΕΤΕ PLEASE). Να ξέρετε ότι για όλους μας υπάρχουν άτομα που έχουν να πουν μόνο καλά λόγια και άλλοι που θα στάζει δηλητήριο η γλώσσα τους για το άτομο μας. Εξαρτάται από πολλά αυτό πάντα.[/quote]
Ok file mou grapse ena terastiwn diastasewn LA8OS....Oso gia to an kserw ta pragmata apo prwto xeri 8a se plirofwrisw oti ta kserw paaara polu kala dioti hmoun ekei kai ektos oti kaname tosa eksoda xwris antikrisma eixame kai thn eirwnia tou en logw "kyriou" (axaxaxxaxaxxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxxaa).Oso gia thn band pou paizw tsekare to link mas.... www.dakrya.com (http://www.dakrya.com) Kai pali 1000 sorry pou se pire esena h mpala gia xarh tou Ntalara..eeee Magglara
carheart
22-12-2005, 17:49
xarhka pou ta vrhkate, ma8ete na kanete ena swsto quote omws.
sorry alla exw xasei to manual... :P
verdictdenied
23-12-2005, 09:55
Έχεις δίκιο, το ξεκωλιάσαμε.
Δεκτή η συγγνώμη στον Tolkki.
Ηρεμία παιδιά!!!!!!
Τα λέμε
hate_them
29-12-2005, 01:20
skata stous diorganotes pou akirosan triti mera..skatolamogia tou kerata...k apo oti mou exei pei melos ton dusk den einai katholou eyxaristimenoi ap to lamogio pou exoun gia manager pou itan diorganotis...sto live tous me naer mataron to peze arxigos k diorganotis enw stin pragmatikotita ta paidia ap tous eternal tous eferan patra me dika tous exoda(ta opia den itan liga) 100%..simioteon oti oloi einai fitites ektos apo 2 melh nomizw.....
Απλα για να βαλουμε λιγο τα πραγματα στη θεση τους, ο LITANY μπορει να μην ειναι ο απολυτος επαγγελματιας και μανατζερ συγκροτηματων και συναυλιων, αλλα σε μας τουλαχιστον φερθηκε πολυ ενταξει και με επαγγελματισμο.
Ειμασταν το μονο γκρουπ απο την τριτη ημερα (που τελικα αναβληθηκε) που πηγαμε στη πατρα απο την παραμονη και τελικα δεχτηκε να μας αποζημιωσει για τα εξοδα που καναμε.
Δεν εχει σημασια τι μας εδωσε...και τι τελικα καλυψε, αλλα επειδη νομιζω κανενας διοργανωτης στην Ελλαδα δεν συνηθιζει να αποζημιωνει γκρουπς για τυχον ακυρωσεις συναυλιων και ο αγαπητος LITANY το εκανε του αξιζει ενα μεγαλο μπραβο και μια συγνωμη απο μερους μας αν ειμασταν λιγο καυστικοι με αυτον!
DAKRYA
The Good Son
27-02-2006, 14:39
αποφασίστε τελικά ε.