Log in

View Full Version : Chan Wook Park Poll

Pastor_Of_Muppets
12-12-2005, 22:27
ψ-(ω)φηστε
καλυτερο.

Nodoordonotthereisnotry
13-12-2005, 00:14
Ψήφισα το Sympathy for Mr. Vengeance. Ενώ το Oldboy είχε ως δυνατό σημείο την πλοκή και το μυστήριο, ήταν απλά ένα αριστούργημα της 7ης τέχνης. Στο Sympathy for Mr. Vengeance, πέρα από μία απίστευτη ταινία(οπτικά και ακουστικά) μπορούμε να διακρίνουμε και τα μηνύματα που θέλει(?) να περάσει ο σκηνοθέτης. Ότι,δηλ. η εκδίκηση και η πραγματοποίηση αυτής,δεν είναι εύκολη υπόθεση και πως συνήθως είναι ένας κύκλος. Παίρνεις, π.χ. εκδίκηση για κάποιο πρόσωπο,θα πάρουν κάποιοι άλλοι εκδίκηση για αυτόν κ.ο.κ. Το Sympathy for Lady Vengeance από την άλλη περιείχε σε υπερθετικό βαθμό το κωμικό σημείο μέσα,πράμα που το επιδιώκει ο Park(σύμφωνα με τη συνέντευξη που δίνει για το dvd του Sympathy for Mr. Vengeance επιδιώκει αυτού του είδους το humour). Μουσική & πλάνα στα ίδια επίπεδα με τις 2 προηγούμενες,αν και έχω την εντύπωση πως η καλύτερη δουλειά του έγινε στο Sympathy for Mr. Vengeance.

MoRmEnGiL
13-12-2005, 06:03
8a pshfiza,alla epeidh ta videoclub sthn perioxh mou ton burnoun,den exw dei akoma para to old boy mono adfsdfsdgf

einai gkei.
3erei kaneis an ta blue genika exoune to sympathy?

Pastor_Of_Muppets
15-12-2005, 00:33
8a pshfiza,alla epeidh ta videoclub sthn perioxh mou ton burnoun,den exw dei akoma para to old boy mono adfsdfsdgf

einai gkei.
3erei kaneis an ta blue genika exoune to sympathy?
το sympathy for mr vengeance δεν εχει επισημη διανομη στην ελλαδα.ρωτησα στο Αστυ once...θελει να το φερει η Amafilms though.[/list]

Weiss
15-12-2005, 00:40
σίγουρα? θυμάμαι 100% να διαβάζω σε μία athens voice τη στήλη του Φραγκούλη ο οποίος έλεγε ότι έχει κυκλοφορήσει σε dvd στην Ελλάδα αλλά σιγά μην το βρείτε πουθενά. επίσης έχω την εντύπωση ότι το έχω πετύχει σε ένα άσχετο dvdάδικο - πιθανόν χωρίς ελληνικούς υπότιτλους πάντως.

και ον τόπικ: δεν έχω δει το lady vengeance ακόμα οπότε θα ψηφίσω μετά.

Nodoordonotthereisnotry
15-12-2005, 02:03
Το Sympathy For Mr. Vengeance(DVD) κυκλοφορεί σε γνωστό video club της Θεσ/νίκης με αγγλικούς υπότιτλους.