PDA

View Full Version : Robot Chicken

12-12-2005, 00:54
Ψάξτε και βρείτε ότι μπορείτε από αυτή την επική σειρά. Stop animation του 2005, σε torrents παίζει ολόκληρη η 1η σεζόν(η μοναδική δηλαδή). Πρωταγωνιστούν ότινάναι σε σκηνικά ακόμα χειρότερα. Στο ότινάναι συμπεριλαμβάνονται παιχνίδια με τα οποία μεγαλώσαμε(κούκλες He-man, Thundercats, GIJoe, Transformers κλπ κλπ).

Α ναι, και όποιος το γράφει είναι τελειωμένο πρεζάκι. Πατάει κάτω Drawn Together imho.

:dfinger:

sereg
12-12-2005, 03:01
Έχω όλα τα επεισόδια και μπορώ να πω πως γαμάει απίστευτα (Ο Optimus Prime στο 1ο επεισόδιο τα σπάει.- )

Α ναι, και όποιος το γράφει είναι τελειωμένο πρεζάκι. Πατάει κάτω Drawn Together imho.

Ο δημιουργός του είναι ο Seth Green ( voice του Chris Griffith μεταξύ άλλων στο Family Guy, ο γιος του Dr. Evil στο Austin Powers κτλ.). Και, ναι, πρέπει να είσαι εντελώς τελειωμένος για να γράφεις τέτοια cartoon.

Όσοι δεν το έχετε δει, κατεβάστε το 1ο επεισόδιο για να πάρετε μια ιδέα. Μετά κατεβάστε και τα υπόλοιπα. :thumbsup:

Phoebus
12-12-2005, 04:00
Βασικά αυτά τα blasts from the past τα κάνει και στα τελευταία Family Guy.

COBRA ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

12-12-2005, 09:36
Trust me, δεν είναι το ίδιο να βλέπεις κινούμενο σχέδια με αυτά που έπαιζες παιδάκι και να βλέπεις τα ίδια τα παιχνίδια με τα οποία έπαιζες να είναι με stop animation.

Το κοινωνικό μύνημα Optimus Prime/καρκίνος προστάτη τα σπάει, αλλά ακολουθούν καλύτερα. Και το έπος παράδειγμα:
pirate 1: [has a helm wheel on the front of his pants]
pirate 2: Arr! What's that steering wheel be for?
pirate 1: Arrr, it's driving me nuts!
:lol:

19-08-2006, 12:25
BUMP!

Βλέπω έχει κυκλοφορήσει σε torrents και 2η season ως τώρα.

Σπεύσατε.

Εγώ απλά προσκυνάω.

sabbattack
19-08-2006, 14:36
ntax. ksereis TONOUS mpala agorinam.

re, noiwste kala

SENIOR mutant ninja turtles

SENIOR mutant ninja turtles

Heroes in a nutshell

Turtle power

SpiritCrusher
19-05-2011, 12:01
*Bump* Blast from the past. Βασικά το Robot Chicken είναι έτσι και αλλιώς ένα μεγαλο blast from the past. Επεσε το μάτι μου ότι έφτασε πια στη 5η season, και πάει καλά

http://www.youtube.com/watch?v=UQ8UgvI5560

http://www.youtube.com/watch?v=XMKcatR2E6k&feature=related

meh δεν εχει τα καλα σε youtube.

edit: Για τη περιεργεια νομίζω το thread το είχε κάνει ο Dark Avenger.

_UnHoLy^MaRtYr_
19-05-2011, 12:58

Ο Seth Green είναι, φωνή του Κρις (πινκ) στο φάμιλι γκάι, γιος του dr. evil, κλπ κλπ. κούκλος.

edit λόγω τουαποκάτου: α, ναι, επισης στο φαμιλι γκαι 6χ01 που ειναι star wars σπεσιαλ εχει σκηνη που τσακωνεται ο κρις με τον πιτερ για το οτι και το ρομπο τσικεν εκανε τετοιο αφιερωμα και πως ηταν σκατα και ο κρις το υπερασπιζεται και μανουριαζουν, καταστροφη :touched:

Ford Prefect
19-05-2011, 16:27
Να κατεβάσετε όλοι τα σπέσιαλς (τρία είναι) στα Star Wars. Μόνο για τους εκλεκτούς. Αλλά είναι η αφρόκρεμα της σειράς. Όπως είναι το πρέπον και σωστό άλλωστε.

FIXXXER
19-05-2011, 22:45
Γαμαει το Robot Chicken, να μεταφερει στο Cinema/DVD ομως, τι καρτουν και μαλακιες, claymation ειναι ουτως η αλλως