View Full Version : Skyladika
AngelOfSorrow
10-12-2005, 23:42
lete
Neue regel
11-12-2005, 01:05
Mods.. pros poll section dayto
dyingfreedom
11-12-2005, 01:51
Άλλο λαϊκά, άλλο σκυλάδικα. :wink:
phthoggon
11-12-2005, 02:22
οι Satyricon μετράνε?
Lost_In_Cooperland
11-12-2005, 02:40
Αυτό.
Anyway, με σκυλάδικα μόνο μια φορά (μέχρι και στο τραπέζι ανέβηκα :oops: :oops: )και μάλιστα πρόσφατα, αλλά είμουν τόσο ντίρλα που το πρωί ξύπνησα στο νοσοκομείο :?
Retali-ator
11-12-2005, 02:59
kammia diafora.
Neue regel
11-12-2005, 03:41
ίσχνή διαφορά
bleeding
11-12-2005, 03:41
aneta! ta skyladika gamoun k dernoun k oi kalyteres vradies einai autes pou exo kataliksei se kapoio skyladiko meta apo diafora alla magazia opos alloste kseroun k merikoi apo edo mesa :D
skyladika rulezzz!!!
"Eimai se katastasi ektaktou anagkis..." Makropoulos --> :pink:
Tonosalata
11-12-2005, 04:50
vgale ton skula pou kriveis mesa sou
sirkouis
11-12-2005, 07:38
den kserw gia ta laika-skyladika alla kserw oti o terzhs ine theos.
Fantazomai pws:
Einai tigka ston kapno (vevaia auto to sinantas sxedon pantou)
I mousiki einai way too loud kai kakogousti.
Xalara sinantas atoma pou sou prokaloun nautia. (metaksi allwn)
Plirwneis ta mallia tis kefalis sou gia ena ouiski. (me ta idia xrimata kaneis kava to spiti sou)
Eisai se mia konserva me sardeles. Mpoxa k strimogma.
k sigoura iparxoun k alloi logoi na min paw an den exw kapoio wfelos i ofeili.
phthoggon
11-12-2005, 15:13
kammia diafora.
:moutza:
Phantom Duck
11-12-2005, 16:12
H xeiroterh stigmh ths pentahmerhs, alla methane kala oi gkomenes :thumbsup:
freak brother
11-12-2005, 16:31
sagapw ki einai adikoooooo na me pan sto skyladikoooooo
τα 220 βολτ του Πάριου είναι ιδανικό σκυλάδικο για μεταλλάδες, εντάξει,τα βολτ δεν είναι και πολλά, ίσα ίσα η οικιακή παροχή, τα ριφ και τα σόλα μόλις που σε γαργαλάν τον ακουστικό πόρο,αλλά να μην τα θέλουμε όλα δικά μας. :lol:
freak brother
11-12-2005, 19:19
τα 220 βολτ του Πάριου είναι ιδανικό σκυλάδικο για μεταλλάδες, εντάξει,τα βολτ δεν είναι και πολλά, ίσα ίσα η οικιακή παροχή, τα ριφ και τα σόλα μόλις που σε γαργαλάν τον ακουστικό πόρο,αλλά να μην τα θέλουμε όλα δικά μας. :lol:
osh sxesh exoun oi sabbath me thn regge exei o parios me ta skyladika
AngelOfSorrow
11-12-2005, 19:52
me to myalo tou mesou metala einai to idio.den thewrw ton eayto mou kan metala
AngelOfSorrow
11-12-2005, 19:54
Fantazomai pws:
Plirwneis ta mallia tis kefalis sou gia ena ouiski. (me ta idia xrimata kaneis kava to spiti sou)
mallon ekanes tin perigrafi enos metal live
ektos apo to oti i mousiki einai kakogousti.pou kai pali kapoies fores einai.,..
Fantazomai pws:
mallon ekanes tin perigrafi enos metal live
ektos apo to oti i mousiki einai kakogousti.pou kai pali kapoies fores einai.,..
axaxaxa
100% swstos (ektos kai apo to mpoukali)
δείτε τι ψάρεψα προ καιρού από το ακατανόμαστο σάιτ:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΑΣΜΑΤΑ!!!!!
Γιατί τα παρακάτω λαϊκά άσματα είναι θησαυρός σοφίας:
Τέτοια στιχουργική δύναμη, γλωσσικά ενεργήματα και εύστοχη κοινωνική κριτική που αλλού θα βρείτε εκτός από αυτά τα λαϊκά άσματα που βγαίνουν μέσα από τον πόνο, την δυστυχία και την κοινωνική ανέχεια του σύγχρονου Νεοέλληνα! Επιλέγω μερικά και τα σχολιάζω αναδεικνύοντας τα βαθύτερα κοινωνικά μυνήματά τους:
”Από κορμί είμαι η best Κι από προσόντα είμαι first Μ' αυτό στους άντρες κάνω test Για να διαλέξω. Μπες όπως όλοι στη γραμμή Άσε τα μα, τα μου, τα μη Πέρνα λοιπόν τη δοκιμή Και ίσως σε επιλέξω” Χριστίνα Γαλάνη
Ιδού κύριοι, τα υψηλά νοήματα που κρύβει το παραπάνω άσμα: Μια καταγγελία της σημερινής καταναλωτικής κοινωνίας της ομοιομορφίας που μέχρι και η επιλογή ερωτικού συντρόφου γίνεται σαν να επιλέγεις ένα προϊόν από τα ράφια του σούπερ μάρκετ! Μάλιστα τον τεστάρεις πάνω σου όπως τα ρούχα σε μια μπουτίκ! Οι όποιες αντιρρήσεις, ενστάσεις, διαφωνίες, καταστέλλονται και συντρίβονται, ο νόμοι της αγοράς και της εμπορευματοποίησης είναι ισοπεδωτικοί και ανελέητοι!
"Φίλα με δεν έχω ΕΙΤΖ, το' πε κι ο γιατρός." Αγνώστου καλλιτέχνη/ιδος
Αυτό το υπέροχο φουτουριστικό κομμάτι αναφέρεται σε μια εφιαλτική κοινωνία του μέλλοντος, όπου ένα οργουελιανό καθεστώς, καλλιεργώντας την τρομολαγνεία και το αίσθημα ανασφάλειας, έχει εισχωρήσει βαθειά στις ανθρώπινες σχέσεις και απαιτεί παντού ελέγχους και πιστοποιητικά υγείας, ακόμα και στις ερωτικές σχέσεις, μέχρι και για ένα απλό φιλί να απαιτείται πιστοποιητικό γιατρού!
”Σκανδαλίζομαι, μονάχη μου αγγίζομαι με μια γραβάτα σου ερεθίζομαι” Πέπη Τσεσμελή
Αξιοσημείωτη αναφορά στον φετιχισμό, μεγάλο νοηματικό βάθος, δείχνει την ανυπόφορη μοναξιά του σύγχρονου ανθρώπου που δουλειές και υποχρεώσεις αναγκάζουν αγαπημένα ζευγάρια να ζούνε χώρια για μήνες ή και χρόνια Σαφές φαλλικό σύμβολο η γραβάτα, με έμμεση αρχετυπική αναφορά στο φίδι του παραδείσου, που τυλίγεται γύρω της. Σκανδαλίζεται, όμως αγαπά τον Ενα, αλλά αυτός βρίσκεται μακριά, συνεπώς, αναγκάζεται να καταφύγει στον φετιχισμό και τον αυτοερωτισμό σαν μόνη διέξοδο: η γραβάτα που τυλίγει πάνω της προσομοιώνει την αγκαλιά του.
“και κάνω έρωτα μαζί σου με τηλεπάθεια, σε ένα κόσμο μπερδεμένο, όλο αστάθεια.” Λευτέρης Πανταζής
Αναφέρεται επίσης στον εξαναγκασμένο χωρισμό των ζευγαριών, εδώ όμως το δραματικό γεγονός βιώνεται με ειρωνική και περιπαικτική διάθεση, τοποθετώντας, ο καλλιτέχνης, το προσωπικό του πρόβλημα σε ένα ευρύτερο και γενικότερο κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο με αξιοσημείωτη αναφορά στα αισθήματα ανασφάλειας, στην κοινωνική αστάθεια και αδυναμία άρθρωσης συγκροτημένου πολιτικού λόγου που προκάλεσε η επικράτηση του ύστερου μεταμοντέρνου καπιταλισμού σε συνδυασμό με την κατάρρευση των καθεστώτων του υπαρκτού σοσιαλισμού. Εξαιρετικά διορατικό κομμάτι, προέβλεψε, σχεδόν δέκα χρόνια πριν, το κυβερνοσέξ!
”Είμαι ένας άνθρωπος τρελός, σχιζοφρενής και μανιακός, που μες την τρέλα μου ο φτωχός, ψάχνω για να' βρω λίγο φως" Λάκης Σκουτάρης
Η μοναξιά και η κοινωνική ανέχεια οδηγεί έναν άνθρωπο στην παράνοια, παρόλα αυτά βρίσκει λίγο κουράγιο για να αναζητήσει διέξοδο (φως)...
"Σκοτάδι, πισσοσκόταδο, μαύρο σκοτάδι πίσσα, σκοτάδι είσαι σκοτεινό, σκοτοσκοτεινιασμένο, σκοτάδι κατασκότεινο, και βράδυ βραδιασμένο." Λάκης Σκουτάρης
...Ομως τα σκοτάδια της σύγχρονης αλλοτριωμένης κοινωνίας είναι ατέλειωτα και δυσβάσταχτα και εδώ ο ποιητής βγάζει όλο το μεγαλείο της τέχνης του: Χρησιμοποιεί μέσα από ένα εκπληκτικό γλωσσικό ενέργημα όλα τα συνώνυμα και παράγωγα του σκοταδιού.
"Αν είχανε φωνή οι γκαρσονιέρες, θα πέφταν σαν ξερόφυλλα οι βέρες" Αντζελα Ρέμπη
Η μεταφορά και η μετωνυμία σε αυτόν τον στίχο είναι εκπληκτική στην δύναμη και το νοηματικό βάθος τους. Το απαρχαιομένο ηθικοπλαστικό σύστημα με τον θεσμό του γάμου που δένει τα ζευγάρια με αλυσίδες (βέρες) καταρρέει, η υποκρισία της μοναδικότητας του ερωτικού συντρόφου πέφτει σαν ξερόφυλλο. Από τους πιό απελευθερωτικούς στίχους στις σχέσεις των δύο φίλων, ένας σαρκασμός στην επίπλαστη ηθική του γάμου και των καταναγκαστικών σχέσεων.
”Το βράδυ θα έλθω να σε πάρω, γι' αυτό μη φας, θα φάμε γλάρο.” Κώστας Καφάσης δεκαετία ‘70
Εξαιρετικής ευφυίας λογοπαίγνιο: ο γλάρος συμβολίζει την φυγή από τα πατρικά δεσμά, την άρνηση της πατριαρχίας, το πέταγμα στην ελευθερία, αλλά και την ερωτική ένωση μέσω του γάμου του ζευγαριού έξω από τις θελήσεις των γονέων της (το άσπρο χρώμα του γλάρου είναι το νυφικό): Εδώ όμως πρέπει να ερμηνεύσουμε το παρόν τραγούδι μέσα στο κοινωνικό context της δεκαετίας του 60-70 που γράφτηκε και απεικονίζει επακριβώς τις αξίες και τη ηθική εκείνης της εποχής, όπως και οι περισσότερες ελληνικές ταινίες της εποχής, σε κάποια από τις οποίες μπορεί να αποτελούσε και μέρος του soundtrack της.
”Μωρό μου είσαι όργιο, σαν τον Άγιο Γεώργιο" Αγνώστου καλλιτέχνη
Εδώ είναι φανερός και ο φροϋδικός συμβολισμός στην θέαση του ερωτικού συντρόφου της. Τον βλέπει σαν τον Αγιο Γεώργιο, ως έφιππο ιππότη με δόρυ που συμβολίζει τον φαλλό σε στύση, ο οποίος σώζει την πριγκίπισσα από τον δράκο και την κάνει για πάντα δική του.
”Απόψε έχω περίοδο μα έχω κι άλλη δίοδο.” Αντζελα Δημητρίου
Ενας ύμνος στην σεξουαλική πολυμορφία, στην χρήση της φαντασίας και της ελεύθερης εξερεύνησης, χωρίς αναστολές, του ανθρώπινου σώματος κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης: Δεν υπάρχουν πλέον όρια και εμπόδια, ούτε ηθικά, αλλά ούτε και...φυσικά!
”Σε είδα στο ποδήλατο και ήσουν όλο τρέλα, μα ξαφνικά κατάλαβα πως τούλειπε η σέλλα” Αγνώστου καλλιτέχνη
Ενας ύμνος στην ομοφυλοφιλία, αλλά και στην σεξουαλική πολυμορφία! Η ομοφοβία που ίσως αναδύεται εκ πρώτης όψεως είναι εντελώς απατηλή! Στην πραγματικότητα αυτά που συγκινούν τον καλλιτέχνη-παρατηρητή, η χάρη και η τρέλα του ποδηλάτη, πηγάζουν ακριβώς από αυτό που δεν είχε προσέξει στην αρχή: του γεγονότος ότι οδηγούσε χωρίς σέλα!
«θα φέρω τη βενζίνη κι αναλαμβάνω την ευθύνη.» Αγνώστου καλλιτέχνη
Αξιοσημείωτη μεταφορά από τον αναρχισμό και τον ένοπλο αγώνα της επαναστατικής αριστεράς: βενζίνη και ανάληψη ευθύνης: Ο απατημένος σύζυγος επαναστατεί!
«την είχα άχτι, την είχα άχτι, τώρα την έχω μόνο σε στάχτη, μέσα στο τσίγκινο κουτί, που φύλαγε τα μπικουτί..» η συνέχεια και το φινάλε του αποπάνω
Εξαιρετική απεικόνιση του δράματος ενός ερωτικού εγκλήματος πάθους και των εσωτερικών συγκρούσεων του δράστη, όπου αγάπη και μίσος συνυπάρχουν και δίνεται έτσι η τραγική λύση, η μόνη που μπορεί να φέρει ξανά την αρμονία στην ψυχή του: Την έκαψα, γιατί την αγαπούσα, τώρα φυλάω την στάχτη της, η οποία είναι κάτι από αυτή, μόνο που δεν μπορεί πλέον να με κάνει τίποτα ως άψυχο αντικείμενο που είναι πια. Το κάψιμο δείχνει ότι ο αποχωρισμός είναι βίαιος και για τους δυο, όμως η διατήρηση της στάχτης στο κουτί με τα κοσμήματα, δείχνει ότι στην πραγματικότητα ο σύζυγος εκτιμούσε κατά βάθος την γυναίκα του, άσχετα αν αυτή τον απατούσε. Εμμεση και αξιοσημείωτη αναφορά στις ταφικές συνήθειες των αρχαίων βασιλιάδων, το κουτί με τα κοσμήματα αναπαριστά την λάρνακα.
Αλήθεια, αυτό το κομμάτι δεν είναι στιχουργικά και νοηματικά πολύ ανώτερο από το ακριβώς ίδιας θεματολογίας Hey Joe του Jimmy Hendrix που σίγουρα το καραγουστάρετε πολλοί από εσάς;
Doggy Jockey
Witchkiller
13-12-2005, 18:23
Ta skyladika g-a-m-a-n-e kai dernoune.-
Milame fysika gia old school skyladiko,Kafashs,Terlegkas,Makaros,Margarhths,Le-Pa..........o katalogos den exei teliwmo.
Apisteytes vradies panw sta trapezia me ksekola,tsika pota kai ta synafh....Wraia pramata
freak brother
13-12-2005, 18:53
δείτε τι ψάρεψα προ καιρού από το ακατανόμαστο σάιτ:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΑΣΜΑΤΑ!!!!!
Γιατί τα παρακάτω λαϊκά άσματα είναι θησαυρός σοφίας:
Τέτοια στιχουργική δύναμη, γλωσσικά ενεργήματα και εύστοχη κοινωνική κριτική που αλλού θα βρείτε εκτός από αυτά τα λαϊκά άσματα που βγαίνουν μέσα από τον πόνο, την δυστυχία και την κοινωνική ανέχεια του σύγχρονου Νεοέλληνα! Επιλέγω μερικά και τα σχολιάζω αναδεικνύοντας τα βαθύτερα κοινωνικά μυνήματά τους:
”Από κορμί είμαι η best Κι από προσόντα είμαι first Μ' αυτό στους άντρες κάνω test Για να διαλέξω. Μπες όπως όλοι στη γραμμή Άσε τα μα, τα μου, τα μη Πέρνα λοιπόν τη δοκιμή Και ίσως σε επιλέξω” Χριστίνα Γαλάνη
Ιδού κύριοι, τα υψηλά νοήματα που κρύβει το παραπάνω άσμα: Μια καταγγελία της σημερινής καταναλωτικής κοινωνίας της ομοιομορφίας που μέχρι και η επιλογή ερωτικού συντρόφου γίνεται σαν να επιλέγεις ένα προϊόν από τα ράφια του σούπερ μάρκετ! Μάλιστα τον τεστάρεις πάνω σου όπως τα ρούχα σε μια μπουτίκ! Οι όποιες αντιρρήσεις, ενστάσεις, διαφωνίες, καταστέλλονται και συντρίβονται, ο νόμοι της αγοράς και της εμπορευματοποίησης είναι ισοπεδωτικοί και ανελέητοι!
"Φίλα με δεν έχω ΕΙΤΖ, το' πε κι ο γιατρός." Αγνώστου καλλιτέχνη/ιδος
Αυτό το υπέροχο φουτουριστικό κομμάτι αναφέρεται σε μια εφιαλτική κοινωνία του μέλλοντος, όπου ένα οργουελιανό καθεστώς, καλλιεργώντας την τρομολαγνεία και το αίσθημα ανασφάλειας, έχει εισχωρήσει βαθειά στις ανθρώπινες σχέσεις και απαιτεί παντού ελέγχους και πιστοποιητικά υγείας, ακόμα και στις ερωτικές σχέσεις, μέχρι και για ένα απλό φιλί να απαιτείται πιστοποιητικό γιατρού!
”Σκανδαλίζομαι, μονάχη μου αγγίζομαι με μια γραβάτα σου ερεθίζομαι” Πέπη Τσεσμελή
Αξιοσημείωτη αναφορά στον φετιχισμό, μεγάλο νοηματικό βάθος, δείχνει την ανυπόφορη μοναξιά του σύγχρονου ανθρώπου που δουλειές και υποχρεώσεις αναγκάζουν αγαπημένα ζευγάρια να ζούνε χώρια για μήνες ή και χρόνια Σαφές φαλλικό σύμβολο η γραβάτα, με έμμεση αρχετυπική αναφορά στο φίδι του παραδείσου, που τυλίγεται γύρω της. Σκανδαλίζεται, όμως αγαπά τον Ενα, αλλά αυτός βρίσκεται μακριά, συνεπώς, αναγκάζεται να καταφύγει στον φετιχισμό και τον αυτοερωτισμό σαν μόνη διέξοδο: η γραβάτα που τυλίγει πάνω της προσομοιώνει την αγκαλιά του.
“και κάνω έρωτα μαζί σου με τηλεπάθεια, σε ένα κόσμο μπερδεμένο, όλο αστάθεια.” Λευτέρης Πανταζής
Αναφέρεται επίσης στον εξαναγκασμένο χωρισμό των ζευγαριών, εδώ όμως το δραματικό γεγονός βιώνεται με ειρωνική και περιπαικτική διάθεση, τοποθετώντας, ο καλλιτέχνης, το προσωπικό του πρόβλημα σε ένα ευρύτερο και γενικότερο κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο με αξιοσημείωτη αναφορά στα αισθήματα ανασφάλειας, στην κοινωνική αστάθεια και αδυναμία άρθρωσης συγκροτημένου πολιτικού λόγου που προκάλεσε η επικράτηση του ύστερου μεταμοντέρνου καπιταλισμού σε συνδυασμό με την κατάρρευση των καθεστώτων του υπαρκτού σοσιαλισμού. Εξαιρετικά διορατικό κομμάτι, προέβλεψε, σχεδόν δέκα χρόνια πριν, το κυβερνοσέξ!
”Είμαι ένας άνθρωπος τρελός, σχιζοφρενής και μανιακός, που μες την τρέλα μου ο φτωχός, ψάχνω για να' βρω λίγο φως" Λάκης Σκουτάρης
Η μοναξιά και η κοινωνική ανέχεια οδηγεί έναν άνθρωπο στην παράνοια, παρόλα αυτά βρίσκει λίγο κουράγιο για να αναζητήσει διέξοδο (φως)...
"Σκοτάδι, πισσοσκόταδο, μαύρο σκοτάδι πίσσα, σκοτάδι είσαι σκοτεινό, σκοτοσκοτεινιασμένο, σκοτάδι κατασκότεινο, και βράδυ βραδιασμένο." Λάκης Σκουτάρης
...Ομως τα σκοτάδια της σύγχρονης αλλοτριωμένης κοινωνίας είναι ατέλειωτα και δυσβάσταχτα και εδώ ο ποιητής βγάζει όλο το μεγαλείο της τέχνης του: Χρησιμοποιεί μέσα από ένα εκπληκτικό γλωσσικό ενέργημα όλα τα συνώνυμα και παράγωγα του σκοταδιού.
"Αν είχανε φωνή οι γκαρσονιέρες, θα πέφταν σαν ξερόφυλλα οι βέρες" Αντζελα Ρέμπη
Η μεταφορά και η μετωνυμία σε αυτόν τον στίχο είναι εκπληκτική στην δύναμη και το νοηματικό βάθος τους. Το απαρχαιομένο ηθικοπλαστικό σύστημα με τον θεσμό του γάμου που δένει τα ζευγάρια με αλυσίδες (βέρες) καταρρέει, η υποκρισία της μοναδικότητας του ερωτικού συντρόφου πέφτει σαν ξερόφυλλο. Από τους πιό απελευθερωτικούς στίχους στις σχέσεις των δύο φίλων, ένας σαρκασμός στην επίπλαστη ηθική του γάμου και των καταναγκαστικών σχέσεων.
”Το βράδυ θα έλθω να σε πάρω, γι' αυτό μη φας, θα φάμε γλάρο.” Κώστας Καφάσης δεκαετία ‘70
Εξαιρετικής ευφυίας λογοπαίγνιο: ο γλάρος συμβολίζει την φυγή από τα πατρικά δεσμά, την άρνηση της πατριαρχίας, το πέταγμα στην ελευθερία, αλλά και την ερωτική ένωση μέσω του γάμου του ζευγαριού έξω από τις θελήσεις των γονέων της (το άσπρο χρώμα του γλάρου είναι το νυφικό): Εδώ όμως πρέπει να ερμηνεύσουμε το παρόν τραγούδι μέσα στο κοινωνικό context της δεκαετίας του 60-70 που γράφτηκε και απεικονίζει επακριβώς τις αξίες και τη ηθική εκείνης της εποχής, όπως και οι περισσότερες ελληνικές ταινίες της εποχής, σε κάποια από τις οποίες μπορεί να αποτελούσε και μέρος του soundtrack της.
”Μωρό μου είσαι όργιο, σαν τον Άγιο Γεώργιο" Αγνώστου καλλιτέχνη
Εδώ είναι φανερός και ο φροϋδικός συμβολισμός στην θέαση του ερωτικού συντρόφου της. Τον βλέπει σαν τον Αγιο Γεώργιο, ως έφιππο ιππότη με δόρυ που συμβολίζει τον φαλλό σε στύση, ο οποίος σώζει την πριγκίπισσα από τον δράκο και την κάνει για πάντα δική του.
”Απόψε έχω περίοδο μα έχω κι άλλη δίοδο.” Αντζελα Δημητρίου
Ενας ύμνος στην σεξουαλική πολυμορφία, στην χρήση της φαντασίας και της ελεύθερης εξερεύνησης, χωρίς αναστολές, του ανθρώπινου σώματος κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης: Δεν υπάρχουν πλέον όρια και εμπόδια, ούτε ηθικά, αλλά ούτε και...φυσικά!
”Σε είδα στο ποδήλατο και ήσουν όλο τρέλα, μα ξαφνικά κατάλαβα πως τούλειπε η σέλλα” Αγνώστου καλλιτέχνη
Ενας ύμνος στην ομοφυλοφιλία, αλλά και στην σεξουαλική πολυμορφία! Η ομοφοβία που ίσως αναδύεται εκ πρώτης όψεως είναι εντελώς απατηλή! Στην πραγματικότητα αυτά που συγκινούν τον καλλιτέχνη-παρατηρητή, η χάρη και η τρέλα του ποδηλάτη, πηγάζουν ακριβώς από αυτό που δεν είχε προσέξει στην αρχή: του γεγονότος ότι οδηγούσε χωρίς σέλα!
«θα φέρω τη βενζίνη κι αναλαμβάνω την ευθύνη.» Αγνώστου καλλιτέχνη
Αξιοσημείωτη μεταφορά από τον αναρχισμό και τον ένοπλο αγώνα της επαναστατικής αριστεράς: βενζίνη και ανάληψη ευθύνης: Ο απατημένος σύζυγος επαναστατεί!
«την είχα άχτι, την είχα άχτι, τώρα την έχω μόνο σε στάχτη, μέσα στο τσίγκινο κουτί, που φύλαγε τα μπικουτί..» η συνέχεια και το φινάλε του αποπάνω
Εξαιρετική απεικόνιση του δράματος ενός ερωτικού εγκλήματος πάθους και των εσωτερικών συγκρούσεων του δράστη, όπου αγάπη και μίσος συνυπάρχουν και δίνεται έτσι η τραγική λύση, η μόνη που μπορεί να φέρει ξανά την αρμονία στην ψυχή του: Την έκαψα, γιατί την αγαπούσα, τώρα φυλάω την στάχτη της, η οποία είναι κάτι από αυτή, μόνο που δεν μπορεί πλέον να με κάνει τίποτα ως άψυχο αντικείμενο που είναι πια. Το κάψιμο δείχνει ότι ο αποχωρισμός είναι βίαιος και για τους δυο, όμως η διατήρηση της στάχτης στο κουτί με τα κοσμήματα, δείχνει ότι στην πραγματικότητα ο σύζυγος εκτιμούσε κατά βάθος την γυναίκα του, άσχετα αν αυτή τον απατούσε. Εμμεση και αξιοσημείωτη αναφορά στις ταφικές συνήθειες των αρχαίων βασιλιάδων, το κουτί με τα κοσμήματα αναπαριστά την λάρνακα.
Αλήθεια, αυτό το κομμάτι δεν είναι στιχουργικά και νοηματικά πολύ ανώτερο από το ακριβώς ίδιας θεματολογίας Hey Joe του Jimmy Hendrix που σίγουρα το καραγουστάρετε πολλοί από εσάς;
Doggy Jockey
autos o paparas pou xei grapsei auto to arthro ta xei vgalei sxedon ola apo to myalo tou aneta..
akou to "exw kai allh diodo" angela dhmhtriou.. .... sakelariou einai
dyingfreedom
13-12-2005, 19:06
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
diagwnismos kailas sta forums loipon....
bleeding
13-12-2005, 19:20
btw to neo live tou antypa to exei akousei kaneis?
gamei k dernei! statheri aksia
Dark_Legend
14-12-2005, 00:42
Μόνο για χαβαλέ γουστάρω.Πχ Παρασκευή πήγα μπουζούκια με κοπελιά και παρέα στον Χρυσοχο'ί'δη και βγάλαμε αρκετό χαβαλέ.Αλλά τώρα να ακούσεις σπίτι σου σκυλάδικο δε λέει,πρέπει να είσαι πολύ πορνόγερος.
Λαικά και σκυλάδικα έχουν τεράστιες διαφορές,εκτός αν πιστεύετε πως τα σκυλάδικα εκφράζουν τον πόνο του λαού και όχι τις καύλες του παππού.
Stormrider
14-12-2005, 01:03
ta poli skiladika den ta goustarw.
ta ligo skiladika einai ok.
:P
metamelia2
14-12-2005, 01:17
autos o paparas pou xei grapsei auto to arthro ta xei vgalei sxedon ola apo to myalo tou aneta..
akou to "exw kai allh diodo" angela dhmhtriou.. .... sakelariou einai
Χμμ... "Τι κι αν έχεις περίοδο - έχεις κι άλλη δίοδο" - Καφρίλλιον?
πριν αρκετά χρόνια σε έναν αυτοδιαχειριζόμενο ραδιοφωνικό σταθμό (ράδιο Ουτοπία), κάποιος είχε κάνει μίξη στίχους από σκυλάδικα με μέταλ σόλα και ντραμς. Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο. Το "είμαι στα χάι μου όταν σ' έχω πλάι μου" ήταν το πιό πετυχημένo, γαμάτο πάουερ μέταλ στυλ Twisted sister, Accept κλπ
lost_icon
14-12-2005, 17:30
louloudou louloudou mouxeis parei pia ton nouu!!!!
exw paei arketes fores sto makrino parelthon kai fysika exw kanei gousta.alla panta me kalt tragoudistes/stries xexxaxe!!!
Witchkiller
15-12-2005, 19:30
Kai fysika de psifizw giati den yparxei epilogh"nai,polles fores kai goustarw".
Ksenerwtoi..............
no-celebration
16-12-2005, 20:18
I diafora skyladikou kai laikou einai oti to prtwo einai ena energo eidos mousikhs me synexh paragwgh kai onomata poy ananewnoun to xwro kai th skhnh, menontas dhmofiles kai sto proskhnio gia na brizoun kati oi koultouriarides/fragolevantinoi/metallades/rockers/electro ktl kai na kaine lefta osoi menoun pistoi sth gyftia ths fylhs, enw se oti afora to deytero poly ligoi ellines kseroun pia ti akribws einai, me olo ayto to BAD PUBLICITY pou exoun dextei ta mpoyzoykia apo to skyladiko.
dyingfreedom
16-12-2005, 20:23
I diafora skyladikou kai laikou einai oti to prtwo einai ena energo eidos mousikhs....
Αδικείς τον όρο. :)
bleeding
16-12-2005, 20:37
Apo pou thes n'arxiso? irthe i ora...
Irthe i stigmi pou prepei epiegontos na sou miliso...
Pairneis tilefono k klais k exeis to thrasos k mou les..
"Ksereis agapi mou, s'agapo. Gyrise, gyrise, gyrise piso"
Mathaino k alla, mou lene k alla pou gia sena einai asimanta gia mena omos megala...
Omos ego...
DIKO SAS!!!!
Antypas leme re~!
dyingfreedom
16-12-2005, 20:51
Ξένοι λοιπόν;
Παίξαμε το παιχνίδι της αγάπης.Για να κερδίσουμε.Κι όμως χάσαμε.
Και είναι το ίδιο θυμάσαι;
Μια φωτογραφία σου όμως, με κάνει να ελπίζω.
ότι όπου και να βρίσκεσαι, ίσως και με ζητάς.
Σκέψη μου παράλογη, μήπως και μ'αγαπάς.
όλα τα όνειρα που κάναμε εμείς, τα έκανες συντρίμμια με τη μία.
Εσύ μου έκλεψες το γέλιο μιας ζωής...και γώ μια άψυχη φωτογραφία.
Τερλέγκας - Φωτογραφία.
freak brother
17-12-2005, 00:49
Ξένοι λοιπόν;
Τερλέγκας - Φωτογραφία.
den einai my dying pride? :p
Ξένοι λοιπόν;
Τερλέγκας - Φωτογραφία.
Δεν είναι άσχημο.
AngelOfSorrow
17-12-2005, 05:27
An kai proskynw tous theous kai ypertatous anathema ti mavrila tous akoma kai stin periodo silent enigma tin 3eperna to tragoudi tis stanisi "sto koutouki tou giavri"
akouste to.akouste stixo kai mousiki 520 kila
(milaw gia ti live ektelesi.an einai allou to tragoudi parakalw pleroforiste me)
Witchkiller
17-12-2005, 17:28
Apo pou thes n'arxiso? irthe i ora...
Irthe i stigmi pou prepei epiegontos na sou miliso...
Pairneis tilefono k klais k exeis to thrasos k mou les..
"Ksereis agapi mou, s'agapo. Gyrise, gyrise, gyrise piso"
Mathaino k alla, mou lene k alla pou gia sena einai asimanta gia mena omos megala...
Omos ego...
DIKO SAS!!!!
Antypas leme re~!
DEN S'ALLAZW,DE S'ALLAZW
EISAI H MONH POU TERIAZW
Antypas re mounia!
Mwro mou kalhspera kai kati akomh
SYGNWMH POU S'AGAPAW AKOMH
Kai an den smiksane pote ths kardias mas oi dromoi
Pes mou,yparxei elpida na se perimenw akomh?
freak brother
17-12-2005, 17:39
Den koimamai twra pia ta vradya
svinw sto ouiski ta dika sou ta shmadia
gemise h zwh mou me kapnous kai me skotadia
kai swrous apo paketa adeia.
:shock:
μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης
μόνιμος κάτοικος και στο κορμί της
Πασχάλης Τερζής
τα σπάει :rofl:
I'm on my heights
when I have you by my side
Antypas english version του
είμαι στα χάι μου
όταν σ' έχω πλάι μου
:rofl:
The Charon
18-12-2005, 05:10
nai (estw kai 1 fora...)
kai para polles fores
goustarw trella eidika ean pezei k tromero team
APOPSE LOIPON NA PHGAINW. . .
PRIN XASW GIA PANTA TO TRENO
.
http://www.taso.net/taso/images/SouLeo.jpg
metamelia2
18-12-2005, 12:37
να ψοφήσει γαμώ το Χριστό του και τη Μπαναγία του!
freak brother
18-12-2005, 15:43
να ψοφήσει γαμώ το Χριστό του και τη Μπαναγία του!
giati tosh empatheia? :p
metamelia2
18-12-2005, 15:44
Έχεις δει συνέντευξή του ποτέ;
Πές του καθαρά πως δεν τον θέλεις άλλο
πές του καθαρά πως βγαίνεις και με άλλον
πές του καθαρά πως δεν τον αγαπάς
πές του καθαρά ότι τον απατάς
Παρε τηλέφωνο τον κερατά
καλυτερα τώρα παρά μετά
πάρε τηλέφωνο τον κερατά
καλύτερα τώρα παρά μετά
Πές του καθαρά και μην τον παιδεύεις
πές του καθαρά μην τον κοροιδεύεις
πες του καθαρά πως δεν τον αγαπάς
πες του καθαρά οτι τον απατάς
Πάρε τηλέφωνο τον κερατά
καλύτερα τώρα παρά μετά
Πάρε τηλέφωνο τον κερατά
καλύτερα τώρα παρα μετά
σνιφ! .... συγκινήθηκα :rofl:
Twisted_Bassist
19-12-2005, 04:38
Έχεις δει συνέντευξή του ποτέ;gia pes.
metamelia2
19-12-2005, 10:49
Ο καραγκιόζης δηλώνει φιλόσοφος. Αυτό αρκεί.
bleeding
19-12-2005, 16:15
Επιτελους dsl ξανα κ ηδη κατεβαινει το νεο cd του Καρρα.
Ενα τραγουδι εχω προλαβει να ακουσω (Δε σε ενδιαφερει) κ γαμαει ουρακοταγκους!
Χωσε ρε Βασιλη να γουσταρουμε
lost_icon
19-12-2005, 22:09
http://www.taso.net/taso/images/SouLeo.jpg
sta(maths)gonidhs inc. :twisted:
ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ
Σε υποδέχεται κουστουμαρισμένος, πουδραρισμένος πορτιέρης. Στον 1ο όροφο σε παραλαμβάνουν συστοιχία από καλοκουρδισμένους σερβιτόρους-υπαλλήλους του ιερού ναού της διασκεδάσεως με γυαλιστερά φράκα και μελιστάλαχτα χαμόγελα. Δεν έχεις κάνει κράτηση, «σκίζονται» να σε εξυπηρετήσουν, σου βρίσκουν τραπέζι στην κεντρική αίθουσα, σου δίνουν τον τιμοκατάλογο. Όχι, ποτήρι κρασί δεν επιτρέπεται, μπουκάλι κρασί λοιπόν. «Θα θέλατε ξηρούς καρπούς και φρούτα μαζί με το ποτό ή κάτι άλλο να φάτε;» Επιλέγεις το πρώτο, θεωρώντας το (λανθασμένα και μοιραία) συνοδευτικό του ποτού.
Αμέσως μετά το πέρας της παραγγελίας έρχεται ένα άλλο ομοίως κουρδισμένο γκαρσόνι που σου ανακοινώνει ότι το τραπέζι που βρέθηκε ειδικά για σένα ήταν ειδικά κλεισμένο για μια άλλη παρέα που μόλις ειδοποίησε ότι θα έφτανε, «χίλια συγγνώμη» και τεμενάδες…Έτσι καταλήγεις σ’ένα απόμερο τραπέζι σε παράπλευρο δωμάτιο. Ταυτόχρονα σε ραίνουν με δεκάδες γαρύφαλλα εις ένδειξη άλλης μίας βαρύγδουπης συγγνώμης. Μετά από κάποια ράθυμα άσματα που προσπαθούν να πείσουν ως παλιά ρεμπέτικα, στο πάλκο ανεβαίνει τραγουδίστρια ευσεβούς ηλικίας και εκτοπίσματος, με σπηλαιώδη ημικατεστραμμένη φωνή και λαρυγγισμούς τουρκομπαρόκ.
Το κοινό, με μέσο όρο ηλικίας τα 50 χρόνια, λικνίζεται και αρκουδίζει χορεύοντας πανομοιότυπα, μαστουρωμένο σχεδόν μέσα στην απόλυτα αποπνιχτική ατμόσφαιρα (σε decibel και καπνό). Πολύ γρήγορα τα πάντα καταντούν αφόρητα. Λογαριασμός και όπου φύγει φύγει. Πώς είπατε; 70 ευρώ. 21 ευρώ το πιατάκι με τους ξηρούς (χρυσούς) καρπούς. Απολογισμός; Ό,τι κι αν θυμηθώ, η Ελλάδα με πληγώνει.
Τα χαϊβάνια και οι ανοιχτομάτηδες. Η αρπαχτή, το ποιος θα ξεγελάσει πρώτος ποιον. Πάντα έτσι (δεν) ήταν; Σε πόλεις τέρατα σαν κι αυτή, είσαι ό,τι δήλώσεις. Ρεμπέτης; Ρεμπέτης. Καλλιτέχνης; Μέγιστος. Ειδήμων και αυθεντία. Δε σου πουλάω αγαθά. Σου πουλάω πνεύμα, στο κατάλληλο περιτύλιγμα και με πρότερη ισχυρή δόση διαφήμισης από τους ταγμένους να διαλαλούν (καθώς αυτοί πια που διαλαλούν την πραμάτεια άλλων σπαταλούν τις πιο πολύτιμες εγκεφαλικές τους ίνες για να τελειοποιήσουν την τεχνική της εξαπάτησης – πάντα αποκαλούμενη ως διαφήμιση).
Όχι, δεν έπεσα θύμα. Δε με πήγαν με το έτσι θέλω. Μου πρόσφεραν όμως το δικό τους θέλω με τον έτσι τρόπο τους, και τα δύο μεγαλόσχημα και αναξιοπρεπή, τιποτένια και σάπια, καθ’ ότι νεκρά από καιρό. Η στοά των ζόμπι. Χάρισμά σας!
Τόπος: Αθήνα, Βαρβάκειος αγορά, «… … ……..»Χρόνος: 16 Νοέμβρη 2007
Μ.Β.
[Από το site: anempodistos ήχος]
====================================================
[Σημ. Σύνταξης] Μ’ αυτά και μ’ αυτά, μας τελείωσαν τα μαγαζιά που μπορούμε να πάμε. Και στα λίγα τελευταία, άσε. Αν βάλεις αυστηρά κριτήρια, πάρε τραπεζάκι πτυσσόμενο και πάμε παραλία κάτω απ’ το Μέγαρο για μπύρες από supermarket. Aσύδοτοι πουλούν ποτά 8-10 €, καφέδες 3-5 €, το κλεψίδι πάει σύννεφο και μεις αγανακτισμένοι/ες απλά υφιστάμεθα. Ούτε δύναμη καταναλωτών έχουμε στα χέρια μας, ούτε εναλλακτικά fair …..cafe trade μαγαζά κάναμε (απ’ το φερ’ καφέ). Ούτε μια πλάκα στον καθένα απ’ αυτούς μπορούμε να κάνουμε. Η “ελεύθερη οικονομία” κυρίαρχη, θρασεία κι ανεξέλεγκτη, από κάθε κρατικό έλεγχο. Στη Σουηδία, όταν ανέβασαν τον καφέ το 2005, επί ένα μήνα δεν πάτησε κανείς σε μαγαζί, σε κοινωνική Initiativa και τελικά, δεν τον επανέφεραν στην αρχική τιμή, αλλά τον ΜΕΙΩΣΑΝ.
Κατά κάποιον περίεργο τρόπο, ο “ανταγωνισμός” - καραμέλλα του καπιταλισμού - μινιάρεται κατάλληλα και δίνει ίδιες τιμές παντού, σαν να λειτουργεί παντού το καρτέλ των …Πανάγων, ακόμα και στο καφεδάκι. Δεν είδαμε ποτέ κανένα να …μειώνει τις τιμές, έτσι ρε παιδί μου, για τ’ αντέτι….
Σκεφτόμαστε μια πρωτοβουλία, ψάχνουμε …συνένοχους, μια μέρα να μποοϋκοτάρουμε τα μαγαζιά, π.χ με πονηρά πανώ απ’ έξω, για να μην μας τσιμπάει ο …νόμος. Που κάτι τέτοιο θα τόβρισκε “παράνομο”, ενώ την μόνιμη αφαίμαξη της κονωνίας, και δη της νεολαίας, πράξη σύννομη και εντός της τρέχουσας “επιχειρηματικής λογικής“.
Νίκος Τακόλας
An kai proskynw tous theous kai ypertatous anathema ti mavrila tous akoma kai stin periodo silent enigma tin 3eperna to tragoudi tis stanisi "sto koutouki tou giavri"
akouste to.akouste stixo kai mousiki 520 kila
(milaw gia ti live ektelesi.an einai allou to tragoudi parakalw pleroforiste me)
πολύ δυνατό.
Raven Lord
29-11-2007, 14:08
vgazete gousta me laika-skyladika?
τσου
όσες φορές βρέθηκα σε ανάλογο χώρο, ένιωσα από άλλο πλανήτη.
με ρεμπέτικα (πραγματικά όμως) έχω περάσει καλά πάντως.
geologiko_karoto
29-11-2007, 14:11
Νίκος Τακόλας
Καμία σχέση ?
http://www.sportnet.gr/ReportImages/124531A.jpg
carheart
29-11-2007, 14:16
Τι Νίκος Τάκολας ρε πούστη μου, δεν μας έφταναν οι πόνοι μας, έχουμε και το δράμα του σκυλά/καφετεριάκια;
7 ευρώ ρε τον καφέ. Και το μπουκάλι όχι κάτω από 280 ανά δύο άτομα.
Νίκος Τακόλας
Καμία σχέση ?
http://www.sportnet.gr/ReportImages/124531A.jpg
όχι
geologiko_karoto
29-11-2007, 14:36
ήμουν 34.788 % σίγουρος...
σκατά στα σκυλάδικα BTW - μόνο THRASH,τα σκυλάδικα του μέταλ :!:
Witchkiller
29-11-2007, 15:13
Στραβωτιμονιές
Μου εκανές πολλές.....
Η Χαρά Βέρα σας έχει όλους
BURNIN AMBITION
29-11-2007, 15:43
ti egine to koino tou er eide to fos to alithino?
antupas paola gamane live
sa na vlepeis gamma ray kai helloween
o karras einai sa halford de kounietai katholou alla ga,aei kolous(entaxei to rob to gamane apo oton kolo)
fani drakopoulou anerxomeno asteri sas xero go (exoume anerxomena asteria sto metal pleon?)
gonidis exei albumares kai patatas sta live (sa manowar me exairesi ti teleutaia emfanisi tous)
auta ta oliga giati variemai
metamelia3
29-11-2007, 16:33
...
o κακομοίρης ο Δημόκριτος θα βλέπει άστρα με το σιγκ σου.
Witchkiller
29-11-2007, 16:51
gonidis exei albumares kai patatas sta live (sa manowar me exairesi ti teleutaia emfanisi tous)
Ο Γονίδης ΓΑΜΑΕΙ ΣΤΑ LIVE TOY!Πρόσεξε πως εκφράζεσαι για το ΘΕΟ γιατί θα έρθω και θα σου σιδερώσω τη μάπα(βαρβατίλα,έτσι?)!
Ο ΓΟΝΙΔΑΡΟΣ ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΓΑΜΑ ΣΠΕΡΝΕΙ!
Τέλος!
hcpunksonacid
29-11-2007, 16:57
επειδη η ενασχοληση μου με συγκεκριμενους ανθρωπους και καταστασεις τοσα χρονια μου εχει εξασφαλισει δωρεαν εισοδο και μπουκαλι σε τετοια μαγαζια,τα στηριζω παραυτα.στην τελικη ειναι χιλιες φορες καλυτερα να πας σε μια καφριλα σκυλαδικο παρα να πας σε καμια δηθεν κουλτουρα και λοιπες αρχιδιες.
οσο πιο παρακμιακο και σαπιο τοσο καλυτερα.
geologiko_karoto
29-11-2007, 17:00
ακόμα και στο Ζυγό παρέα με Γούμενο ρε κουφάλα ?
Witchkiller
29-11-2007, 17:27
επειδη η ενασχοληση μου με συγκεκριμενους ανθρωπους και καταστασεις τοσα χρονια μου εχει εξασφαλισει δωρεαν εισοδο και μπουκαλι σε τετοια μαγαζια,τα στηριζω παραυτα.στην τελικη ειναι χιλιες φορες καλυτερα να πας σε μια καφριλα σκυλαδικο παρα να πας σε καμια δηθεν κουλτουρα και λοιπες αρχιδιες.
Βέβαια και ο Γονίδαρος είναι ο ανθρωπός σου...............
ναι και να πληρώσεις δείγμα από ψιψιψόνια 30 ευρώ. Μετά μου πουλάς και αναρχία και καταλήψεις. και γαμώ την DIY αυτοοργανούμενη σκυλάδικη κουλτούρα του νεόπλουτου ελληναρά
καλά σας γαμάει κάτι ιλουστρασιόν τάχαμου-doom αρχοντορεμπέτες/ισες και σκυλοτζιβιτζουλούδες:
Ακούστε/κατεβάστε:Η Νταλίκα, Σωτηρία Μπέλλου (http://rapidshare.com/files/72691008/08___925___932___913___923___921___922___913_.mp3.html)
Witchkiller
29-11-2007, 20:09
καλά σας γαμάει κάτι ιλουστρασιόν τάχαμου-doom αρχοντορεμπέτες/ισες και σκυλοτζιβιτζουλούδες:
Ακούστε/κατεβάστε:Η Νταλίκα, Σωτηρία Μπέλλου (http://rapidshare.com/files/72691008/08___925___932___913___923___921___922___913_.mp3.html)
Σιγά τη φωνή ρε.Η Μαρκίδου τη περνάει σουβλάκι.........
Dark_Legend
29-11-2007, 20:19
Πρέπει να είσαι πολύ σάπιος για να επιβιώσεις ανάμεσα σε τέτοιους επιδειξίες και κωλοάτομα στα σκυλάδικα..Τις ολίγες φορές που έχω βρεθεί πάντως,το μόνο που αξίζει είναι οι μεταλλάδες που απαρτίζουν πάντα τη μπάντα και παίζουν βαρεμένοι στα σκοτεινά και κάποιες εναλαμπές από κανέναν Τερζή-Καζαντζίδη-Μητροπάνο-Διονυσίου που παίζονται που χορεύεις και καμιά ζεμπεκιά.Κατά τα άλλα για τον πούτσοου.
hcpunksonacid
29-11-2007, 20:36
σκατοφλωρε καντιρου,επειδη εχω κανει δουλειες που ειχαν σχεση με νυχτα,γνωρισα και κοσμο καπως ετσι.
ετσι λοιπον σε αυτα τα μαγαζια δεν πληρωνω ΠΟΤΕ,ουτε εγω ουτε η παρεα μου.και επισης μπορω να παω οπως θελω-σε οποια κατασταση θελω.βλεπεις εχω περασει αυτοφωρα για πολυ κοσμο(με το αζημιωτο βεβαια).οπως επισης απο τις φασεις με γηπεδα και ετσι γνωριζω κοσμο που ειτε εχει ειτε δουλευει σε τετοια μαγαζια και φυσικα δεν πληρωνω.
επισης σε κατι τετοια σκαω μια φορα τον χρονο και αμα,οποτε δλδ μαλακιστουμε με την παρεα η εχουμε καβαντζωσει τπτ κυριλογκομενες.
αντε στα τσακιδια λοιπον που θα μου πουλησεις και πνευμα γαμω το μουνι που σε ξεβρασε.
ουτε ελληναρας ειμαι,ουτε νεοπλουτος μπασταρδε.εσυ εισαι ενας σκατοφλωρος του ντεπο,που στα 80ς ολη η κορομηλα θα σου ψυριζε τα ακριβα σου ρολογακια.
ikonoklast
29-11-2007, 20:55
Εγώ πάντως το συμπα8ώ αυτό το παιδί..
Αλλά ρε μαλάκα απο τη μια σκατά στ' αφεντικά και απο την άλλη αυτοφωράκιας να τους βγάζεις λάδι για κάνα δίφραγκο και λίγα κοννέ; Μαλακία δεν είναι;
και σε αυτά τα κωλάδικα τι δουλειά είχες ρε αναρχοπανκη της τρ'υπιας δεκάρας και έχεις το ελεύθερο ακόμα για εκέι; Λουλουδού; γονυκλισίας λιμοκοντόρος παπιονάτος πορτιέρης; γιουσουφάκι νονών της νύχτας; :lol:
Εγώ πάντως το συμπα8ώ αυτό το παιδί..
Αλλά ρε μαλάκα απο τη μια σκατά στ' αφεντικά και απο την άλλη αυτοφωράκιας να τους βγάζεις λάδι για κάνα δίφραγκο και λίγα κοννέ; Μαλακία δεν είναι;
γιουσουφάκι λοιπόν
hcpunksonacid
29-11-2007, 21:39
μαρκα δουλευα γαμω την ξεκωλιαρα την μανα σου ρε καντιρου.και ενιοτε και αυτοφορο.
ξερεις πουτανας γιε,οταν εχεις αναγκη για φραγκα για να ΖΗΣΕΙΣ και οχι να βγαλεις γουστα(δυστυχως μπασταρδε καποιοι πρεπει να δουλευον για να ζησουν-αν και ειμαι εναντιος σε καθε εργασια δεν γινεται να τρωω απο τα σκουπιδια)και φυσικα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ την καταλληλη καταρτιση ουτε και τα καταλλαηλα κοννε ωστε να πιασεις μια πιο κυριλε δουλεια, μπορεις να κανεις διαφορες δουλειες.και στην τελικη αν το παρουμε ετσι,ΟΛΕΣ οι δουλειες ειναι ντροπη.και πακετο εχω δουλεψει,αρα ημουν γιουσουφακι του ιδιοκτητ πιτσαριας?οπως και ποσες αλλες οτι ναναι δουλειες,απο μπαρ μεχρι αφισοκολλησεις.
γιουσουφακι μου θα γινεις εσυ αν σε πετυχω-μικρη ειναι η πουτανα η πολη βλεπεις βλακα χιππη.σταματα γαμω την οικογενεια σου να ασχολεισαι μαζι μου οικολογε της πουτσας.
ικονοκλαστ σκατα σε ολα τα αφεντικα. :)
πώς και δεν έγινες χαφιές στην αστυνομία; Εκεί πληρώνουν καλύτερα, δεν είδες ο Αιγέας; :D
άντε ρε μαλακοπίτουρα ούτε σκληρό χαβαλέ δεν σηκώνεις :lol:
carheart
30-11-2007, 03:43
Πάνκη, χωρίς ίχνος εμπάθειας, υπάρχουν και μερικές (λίγες ίσως) κατηγορίες ανθρώπων που παλεύουν για το ψωμί, για να ζήσουν ρε αδερφέ, που δεν έχουν 2.200 δίσκους. Αυτό, τιποτάλλο, αλλά αν θες απάντα με αρχίδια, όχι βρίζοντας μαμάδες, αυτό είναι το εύκολο!
hcpunksonacid
30-11-2007, 05:26
χαρχαρτ τους περισσοτερους μου δισκους τους εχει αγορασει κολλητος ο οποιος ζει αγγλια.καθε χριστουγεννα/πασχα επι 5 χρονια εσκαγε με καμια70-100 δισκους που μου τους εφερνε σαν δωρο μιας και οι τιμες εκει ειναι ξεφτιλα(μιλαω παντα και ΜΟΝΟ για μεταχειρισμενα).
σκεψου επισης οτι ειμαι 27 χρονων και παιρνω δισκους απο τα 13-14.ποτε δεν εχω δωσει πανω απο 12(και πολλα σου εβαλα)ε για δισκους.
επισης,παντα οτι λεφτα μου περισσευαν τα εδινα μονο σε δισκους.και μονο.καθως και οτι λεφτα εκανα τρακα/δαγκωνα απο κοσμο.
επισης υπαρχει και ενας αλλος τροπος που πιστεψε με ειναι πολυ αποδοτικος και μπορεις να παρεις πολλους δισκους.ρωτα τον μαριλλιον για αυτον τον τροπο.
σκεψου ομως πως στην κατοχη μου εχω μονο καμια εικοσαρια ρουχα,ενα πι-σι(που αγορασα απο οικονομιες 7 μηνων),ενα παμπαλαιο πικαπ(δανεικο) με ενισχυτη κτλκτλ(δανεικα).αυτα.ουτε μηχανη,ουτε αυτοκινητο.
α ναι...και ακομα και τωρα οταν βγαινω δεν πληρωνω.προτιμω να κλεβω ποτα η το πολυ να βγω με 5ε.αυτα.
πιστευω να σε ικανοποιησε η απαντηση μαλακισμενο. :)
ikonoklast
30-11-2007, 05:41
Και τη dsl, ποιός τηνε πλερώνει τη dsl;
rage for order
30-11-2007, 05:53
πάνκης λέει, φιλοαναρχικός λέει (όπως λέμε φίλος του πασοκ;) και τα έχει τόσο καλά με τα αφεντικά που τον κερνάνε στα μαγαζιά λέει.
ναι, και του φταίει μετά ο τρεμόπουλος που έχει μια συγκεκριμένη άποψη που δεν του αρέσει. και αυτός ζει στηρίζοντας τους νονούς της νύχτας, μόνο και μόνο για να έχει μουσική και να ακούει. Λούμπεν προλεταριάτο λοιπόν, ικανό για όλα.
Εγώ πάνκη, θα έτρωγα από σκουπίδια ή από τη φύση, ή θα πήγαινα σε καμμιά οικολ. οργάνωση που δίνει φαγητό για εθελοντική δουλειά, να ζήσω εκεί με αυτοοργάνωση, όχι την απόλυτη ξεφτίλα.
metamelia3
30-11-2007, 12:52
Εδώ που τα λέμε, τον τσιγκλάτε χωρίς λόγο και με μαλακίες τον πάνκη.
BURNIN AMBITION
30-11-2007, 13:02
edo pou ta leme irtha na postaro gia na sas po oti o gonidis einai patatas sta live ektos kai an den exei parei tis koes tou kai ton exo dei polles fores live. xero kai kati anipsia tou pou eimastan pazi sto strato.
kai vlepo epithesi ston panki. kantira meapogoiteuses. oloi paparies postarate
re ti sas peiraxe o pankis?
eiste oloi trompes
kai ideologoi tis poutsas. auta. kalimera sas
Εδώ που τα λέμε, τον τσιγκλάτε χωρίς λόγο και με μαλακίες τον πάνκη.
ε, όχι και χωρίς λόγο, αυτός τόσον καιρό μας το παιζει απόλυτα καθαρός παίρνοντας έτσι (μόνος του) και το δικαίωμα να κριτικάρει σφοδρά όποιον δεν του αρέσει (Στάθη, Τρεμόπουλο, κλπ, κλπ), αλλά τώρα άλλα μας λέει.
Εστω και αν κάποια περίοδο αναγκάστηκε να στήσει κώλο στους νονούς για να βγάλει κανά φράγκο, τώρα συνεχίζει να πηγαίνει να τα λένε πού και πού. Εδώ μιλάμε ισχύει το ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω
edo pou ta leme irtha na postaro gia na sas po oti o gonidis einai patatas sta live ektos kai an den exei parei tis koes tou kai ton exo dei polles fores live. xero kai kati anipsia tou pou eimastan pazi sto strato.
kai vlepo epithesi ston panki. kantira meapogoiteuses. oloi paparies postarate
re ti sas peiraxe o pankis?
eiste oloi trompes
kai ideologoi tis poutsas. auta. kalimera sas
ιδεολόγος της πούτσας είναι πάνω από όλα ο πάνκης :D
metamelia3
30-11-2007, 13:16
ο τύπος σας είπε ότι δούλεψε και ότι απλά ένα σαββατόβραδο τον χρόνο τρώει τα λεφτά που θα μπορούσαν να του τρώνε αυτοί οι μαλάκες.
έχετε καταντήσει τραγωδία.
ο τύπος σας είπε ότι δούλεψε και ότι απλά ένα σαββατόβραδο τον χρόνο τρώει τα λεφτά που θα μπορούσαν να του τρώνε αυτοί οι μαλάκες.
έχετε καταντήσει τραγωδία.
του χαρίζουν κάτι ψίχουλα σε κεράσματα από τα αδήλωτα χωρίς ΙΚΑ, κλπ που δεν τα δώσαν όταν δούλευε, ωραία υπεξαίρεση τους κάνει :lol:
carheart
30-11-2007, 14:34
Εντάξει, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του ε!
hcpunksonacid
30-11-2007, 14:35
πραγματικα ρε βλακα καντιρου,ποιο ειναι το προβλημα σου?τι σε τσουζει δλδ τοσο πολυ με την παρτυ μου?
μλκ πραγματικα εσυ δεν θα επρεπε ΚΑΝ να μιλας,γιατι εγω δεν εστησα κωλο σε κανεναν ενω εσυ εχεις τρυπηθει απο 10 πλευρες.
ηλιθιο πλασμα,δεν στηριζω κανεναν νονο,απλα δου-λε-ψα.ξερεις,αυτο που υποτιθεται οτι κανεις και εσυ αργομισθε του δημοσιου-και υποστιριζεις το συστημα το οποιο ΣΕ ΤΡΕΦΕΙ εσενα και την οικογενεια σου(και στο οποιο υποτιθεται οτι εισαι εναντιος).
και στο ξαναλεω βλακα,δουλευα για να επιβιωσω,οχι για να αγορασω "μουσικη".
εισαι τρελη κομπλεξαρα και μεγαλο τσιρακι του τρεμοπουλου.στον θιξαμε ΜΙΑ ΦΟΡΑ και απο τοτε (επειδη το τρυπημα και η γλωσσα σου απεναντι του φτανει μεχρι το πατωμα) εχεις φρικαρει και τον αναφερεις συνεχεια για να μου την πεις!τοσο μηδεν...
Εγώ πάνκη, θα έτρωγα από σκουπίδια ή από τη φύση, ή θα πήγαινα σε καμμιά οικολ. οργάνωση που δίνει φαγητό για εθελοντική δουλειά, να ζήσω εκεί με αυτοοργάνωση, όχι την απόλυτη ξεφτίλα.
ασε τα ΘΑ μαλακα και δες τελικα τι εκανες στην ζωη σου.ενας τυπικος μικροαστος εισαι-μπα ψεμματα!
σπιτακι στο ντεπω(που για οσους δεν ξερουν ειναι μια απο τις πιο ακριβες περιοχες της πολης),τζιπακι,εξοχικο στο πηλιο,μια σκατοοικογενεια.το απολυτο ονειρο του ελληνα σκυλα.αντιθετα η δικια μου η ζωη δεν θα ελεγα οτι αποτελει και ονειρο για καποιον...
α ναι...και μην μιλας για συμβιβασμους και τρυπηματα,ΕΣΥ εισαι εκεινος που παντρευτηκε με θρησκευτικο γαμο για να μην στεναχωρεσεις την μανουλα σου και το σκυλολοι σου(και να τσιμπησεις καμια προικα ΒΛΑΚΑ).και εδω μας πουλας προλογο περι θρησκειας και ετσι.για αυτο λοιπον ΣΚΑΣΜΟΣ.
πραγματικα ρε βλακα καντιρου,ποιο ειναι το προβλημα σου?τι σε τσουζει δλδ τοσο πολυ με την παρτυ μου?
τίποτε, απλώς μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα (περί καθαρότητας συνειδήσεων,κλπ) μη λες. Εχεις επιτεθεί σε δίκαιους και άδικους από την πλευρά του υποτίθεται καθαρού, αλλά δεν ανέχεσαι την παραμικρή κριτική, όταν σου δειχνουν τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι σου.
solution_AK-47
30-11-2007, 17:56
Ta eida prin th douleia alla biazomane k eipa n' apanthsw twra.
RE PANKH GIA ONOMA TOY 8EOY STAMATA NA TSIMPAS ETSI RE SY DE GINONTAI AYTA!
Mexri k o kantiros se psarwnei k ka8esai k apantas. Logariazmo ston ka8e tuxarpasto tou interweb 8a dwseis? O an8rwpas (ton opoio de 8elw na brisw giati merikoi enoxlountai k katantame grafikoi) einai alla logia n' agapiomaste ti pas na kameis? Na bgaleis akrh? Na ton peiseis? Kati allo?
Kata t' alla (paradoksws) oti eipe o kalki.
regularpaul
30-11-2007, 18:10
πανκη κ καντιρου, ελατε στο X στις 5/1/08 που θα μαζευτουμε πολλοι ERιτες κι αφηστε τα προσωπικα σχολια
αφηστε τωρα τους σκυλαδες να παιξουν μπαλα στο γηπεδο τους
hcpunksonacid
30-11-2007, 18:56
1)ο καντιρου να μην ερθει γτ καποτε δουλευα και στο Χ (πλεον εσ-κει-τζι) και ο στεφανος(το κακο "αφεντικο") με ξερει απο 14 χρονων,οποτε οσο ξυλο και να του ριξω δεν θα τον σωσει κανεις.
2)αν παιξεις σμιθς φυσικα και δεν θα ερθω.το ιδιο και αν αρχισεις τα 7λεπτα μαμουθιασμενα τραγουδια που συγκινουν δυσκοιλιους.αλλα ισως ερθω για 5 λεπτα να σε γνωρισω.αν ερθει καποιος και σου πει "γεια,ο τυπικοςσυνηθισμενοςβαρετοςπωλ ?" θα ειμαι εγω :D
Vicotnik
30-11-2007, 18:57
επ.
regularpaul
30-11-2007, 19:01
εγω θα παιξω μονο germs και ο 667 μονο μπαμπη τσερτο
hcpunksonacid
30-11-2007, 19:06
ρε μλκ...τωρα θυμηθηκα!ειχατε κανει παρτυ και περσυ στο Χ?με ειχε παρει τηλ ο στεφανος και μου το ειχε πει αλλα εκεινο το βραδυ παιζει να μην μπορουσα να παρω τα γονατα μου απο τα χαλικια.πρεπει να εσκασε μυτη και ο μπουφος ο γκουντσαν...με τον Η.αν ειναι να μαζευτουν τοσα καδρονια ερχομαι και εγω με συνοδεια πανκ ροκ γκερλ.
τζερμς?παιδι μου κακες λεξεις...να τα προσεχεις αυτα,εχουν και τραγουδ "κομμιουνιστ αιζ" και κατα καντιρου μπορει να ειναι κρυφοεθνικια.
προσ βικοτνικ-τι "επ" ρε μλκ,κλεισαν το νταουνλοαντ θρεντ και σε εχει πιασει παρακρουση?
εντιτ-ψησου την επομενη να παμε γρια-γκευβρος.θα παμε στην 10 με τις γριες και θα δεις τον πιο πανκ ροκ οπαδικο λαο της χωρας. :D
Vicotnik
30-11-2007, 19:09
τώρα πρέπει κάποιος να βγει να γελάσει νομίζω
Zoonchild
30-11-2007, 19:16
εντιτ-ψησου την επομενη να παμε γρια-γκευβρος.θα παμε στην 10 με τις γριες και θα δεις τον πιο πανκ ροκ οπαδικο λαο της χωρας. :D
την ιδια μερα ειναι(σαββατο)! το απογευμα το ματς, το βραδυ γλέντι :!:
solution_AK-47
30-11-2007, 19:19
ψησου την επομενη να παμε γρια-γκευβρος.θα παμε στην 10 με τις γριες και θα δεις τον πιο πανκ ροκ οπαδικο λαο της χωρας. :D
Thn idia mera (05/01) einai oi gries, thn epomenh paizoume emeis me to turi.
regularpaul
30-11-2007, 19:20
ναι, και περσι ειχαμε παιξει εκει
για το ηρα-γαυρο τα λεμε στo δικο μας τοπικ (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=16265&start=945)
προσπαθω με νυχια και με δοντια να επιστρεψω το θεμα
στους σκυλαδες και δεν αφηνετε, βικοτνικ κατσε φρονιμα
dead in magazines
30-11-2007, 20:32
πανκη κ καντιρου, ελατε στο X στις 5/1/08 που θα μαζευτουμε πολλοι ERιτες κι αφηστε τα προσωπικα σχολια
αφηστε τωρα τους σκυλαδες να παιξουν μπαλα στο γηπεδο τους
Να γνωρίσετε και τις 35άρες! Ξέρει ο πανκής. :wink:
Και αυτό που λέει ότι μπαίνει παντού τσάμπα ισχύει. Ούτε εισόδους ούτε ποτά ούτε τίποτα.
solution_AK-47
30-11-2007, 21:05
OYAOY!
hcpunksonacid
30-11-2007, 21:36
σκατοφλωρος πουτανας γιος.
ρε συ καντιρου τελικα θα ερθεις στο παρτυ του μονολιθ η ριχνει ΜΠΑΝΤΟΦΛΑ η γυναικα?
μαλλον εκεινο το σαββατοκυριακο τηα ξεκουραζεις το ταλαιπωρημενο σου κορμι στο εξοχικο σου στο πυλιο...αφου θα εχεις κανει υπερανθρωπες προσπαθειες για την διασωση του κοκκινου μερμυγκα.
12 stars circle your brow
30-11-2007, 21:56
άλλη δουλειά από το να βρίζεστε έτσι δεν έχετε να κάνετε;
Tyler_Durden
30-11-2007, 22:14
Apanto sto topic, kanontas quote ena sxolio mou se allo diktiako topo, peri karvela kai loipon paparomousikon:
"KARVELAS, FOIVOS & SIA, EINAI OTI PIO SAPIO (KI OXI "SEPTO". EIXA TO SEPTIC STO MYALO MOU :p ) KAI LEPRO PNEYMATIKA, EXEI VGALEI AYTOS O TOPOS.AYTOI OI "VIOTEXNES TON SOUXE" EFTHINONTAI GIA THN MAZIKH MOUSIKH LOVOTOMH POY IFISTATAI H PLEIONOTHTA TON ELLHNON AKROATON.EYKOLH LYSH, FTHINO SOUXEDAKI KAI EKPORNEYSH LEXEON OPOS TO "S'AGAPO" (POU LEGETAI TOSO A[S]KOPA SE KATHE TETOIO KOPROSKYLOTRAGOYDO).XOLH SE OLOYS AYTOUS POY MAS TAIZOUN PNEYMATIKA PITOYRA...."
BURNIN AMBITION
30-11-2007, 22:17
Apanto sto topic, kanontas quote ena sxolio mou se allo diktiako topo, peri karvela kai loipon paparomousikon:
"KARVELAS, FOIVOS & SIA, EINAI OTI PIO SEPTO KAI LEPRO PNEYMATIKA, EXEI VGALEI AYTOS O TOPOS.AYTOI OI "VIOTEXNES TON SOUXE" EFTHINONTAI GIA THN MAZIKH MOUSIKH LOVOTOMH POY IFISTATAI H PLEIONOTHTA TON ELLHNON AKROATON.EYKOLH LYSH, FTHINO SOUXEDAKI KAI EKPORNEYSH LEXEON OPOS TO "S'AGAPO" (POU LEGETAI TOSO A[S]KOPA SE KATHE TETOIO KOPROSKYLOTRAGOYDO).XOLH SE OLOYS AYTOUS POY MAS TAIZOUN PNEYMATIKA PITOYRA...."eno esu to sagapo de to exeis pei se kamia gomena mpas kai sgurizeis sto mounaki tis gia kairo kai xekavloseis.
re sovareuteite ligo. edo o margaritis eklepse kotzam asma tou galagher gia ton karvela milate? eleos. kai o karvelas exei vgalei trela tragoudakia. kai n de sas aresoun ta piasatrika tragoudakia e ti na po apokurixte kai ta 2 keepers
Tyler_Durden
30-11-2007, 22:23
[quote="Tyler_Durden":1n650jwc]Apanto sto topic, kanontas quote ena sxolio mou se allo diktiako topo, peri karvela kai loipon paparomousikon:
"KARVELAS, FOIVOS & SIA, EINAI OTI PIO SEPTO KAI LEPRO PNEYMATIKA, EXEI VGALEI AYTOS O TOPOS.AYTOI OI "VIOTEXNES TON SOUXE" EFTHINONTAI GIA THN MAZIKH MOUSIKH LOVOTOMH POY IFISTATAI H PLEIONOTHTA TON ELLHNON AKROATON.EYKOLH LYSH, FTHINO SOUXEDAKI KAI EKPORNEYSH LEXEON OPOS TO "S'AGAPO" (POU LEGETAI TOSO A[S]KOPA SE KATHE TETOIO KOPROSKYLOTRAGOYDO).XOLH SE OLOYS AYTOUS POY MAS TAIZOUN PNEYMATIKA PITOYRA...."eno esu to sagapo de to exeis pei se kamia gomena mpas kai sgurizeis sto mounaki tis gia kairo kai xekavloseis.
re sovareuteite ligo. edo o margaritis eklepse kotzam asma tou galagher gia ton karvela milate? eleos. kai o karvelas exei vgalei trela tragoudakia. kai n de sas aresoun ta piasatrika tragoudakia e ti na po apokurixte kai ta 2 keepers[/quote:1n650jwc]
"den ein' ypothesi o erotas fthinon souxe...." "...den einai boba se skyladiko o erotas, oute o eyxaris kai plousios MALAKAS. einai aytoxeiras fygas!"
οι νιούμπηδες μας χάλασαν το τόπικ ρε πάνκη :lol:
dead in magazines
30-11-2007, 22:42
Με το που ποστάρεις εσύ σε ένα τόπικ Καντιρού αυτομάτως αυτό χαλάει. Σολούσιον όταν θα με παρακαλάς να ανεβαίνω συνέχεια Σαλονίκη να βγαίνουμε με τον πανκή, εκεί να δω τι θα λες :!:
Antrikos
30-11-2007, 23:07
katastrefete ena apo ta pio endiaferonta topic pou exei tethei se ayto to forum.bravo sas.
perfectly flawed
01-12-2007, 16:12
an einai typou bera lamprou...no way!
Blindgeo
01-12-2007, 17:55
Skuladika suck big time! Exoume kanei plousious olous tous anaphrous edw sthn Ellada. Eimai sigouros oti oi perissoteroi pou goustarete ta skuladika edw mesa blepete fanatika ta meshmerianadika kai tis ekpompes ths Pania.
eleventh guardian
01-12-2007, 18:09
Ta skyladika g-a-m-a-n-e kai dernoune.-
Milame fysika gia old school skyladiko,Kafashs,Terlegkas,Makaros,Margarhths,Le-Pa..........o katalogos den exei teliwmo.
Apisteytes vradies panw sta trapezia me ksekola,tsika pota kai ta synafh....Wraia pramata
Θεός. :worship:
Αν και τα ονόματα που ανέφερε ο Witchkiller πόρρω απέχουν από τα true/old school/underground σκυλάδικα (τέτοιο όνομα είναι π.χ. ο cult hero του θεσσαλικού πενταγράμμου Αχιλλέας Τσιγάρας, για τον οποίο συγκινήθηκα μόλις είδα ότι τραγουδάει αυτήν την εποχή στη Νέα Φαντασία, στις Τρεις Γέφυρες), εννοείται πως τις λίγες φορές που πάμε γουστάρουμε για τη φάση και όχι τόσο για τη μουσική.
rage for order
01-12-2007, 19:34
Αχιλλέας Τσιγάρας είναι θεός για πολλούς!
perfectly flawed
01-12-2007, 22:05
Skuladika suck big time! Exoume kanei plousious olous tous anaphrous edw sthn Ellada. Eimai sigouros oti oi perissoteroi pou goustarete ta skuladika edw mesa blepete fanatika ta meshmerianadika kai tis ekpompes ths Pania.
solution_AK-47
01-12-2007, 22:46
Hr8e k edese!
House Of Low Culture
01-12-2007, 22:48
αμέ..κολλάς πουθενά εσύ, ρε βόιδι?
"KARVELAS, FOIVOS & SIA, EINAI OTI PIO SEPTO KAI LEPRO PNEYMATIKA, EXEI VGALEI AYTOS O TOPOS.
Σεπτό θα πει σεβαστό, άγιο.
Εγώ όποτε έχω πάει σε μπουζουξίδικο σκυλάδικο (κυρίως στην επαρχία και ως επί το πλείστον αρκετά παρακμιακό) έχω πάθει καταθλιψάρα.
ikonoklast
02-12-2007, 00:08
"KARVELAS, FOIVOS & SIA, EINAI OTI PIO SEPTO KAI LEPRO PNEYMATIKA, EXEI VGALEI AYTOS O TOPOS.AYTOI OI "VIOTEXNES TON SOUXE" EFTHINONTAI GIA THN MAZIKH MOUSIKH LOVOTOMH POY IFISTATAI H PLEIONOTHTA TON ELLHNON AKROATON.EYKOLH LYSH, FTHINO SOUXEDAKI KAI EKPORNEYSH LEXEON OPOS TO "S'AGAPO" (POU LEGETAI TOSO A[S]KOPA SE KATHE TETOIO KOPROSKYLOTRAGOYDO).XOLH SE OLOYS AYTOUS POY MAS TAIZOUN PNEYMATIKA PITOYRA...."
Πόσο είσαι;
εκτός αυτου ο καρβέλας γαμάει.
The Nerd
02-12-2007, 03:18
εκτός αυτου ο καρβέλας γαμάει.
Τη μανα σου;
Blindgeo
02-12-2007, 06:18
αμέ..κολλάς πουθενά εσύ, ρε βόιδι?Sthn poiothta. (pou elege kai o Shmiths)
Tyler_Durden
01-05-2008, 22:13
ontos akyro to "septo".
sapio
eleventh guardian
01-05-2008, 23:11
Ετοιμάζομαι σε λίγο για Frangelico, με Γιαννιά, Στάμο και Μενιδιάτη. :headbang:
Tyler_Durden
01-05-2008, 23:16
Βοήθειά σου
ti topic 8ee mou, exei polla 8amenna damantia to forum.
irreligious
02-05-2008, 05:34
στην Αιγαλεάρα έχουμε δυνατά χαρτιά..Αρώνης,Μαρμαρινού και τα λοιπά στην Ιερά οδό, δίνουν ρέστα..
na mas kaneis kanena tour kapoia stigmh e?
Witchkiller
02-05-2008, 17:06
Στο χώμα ένα "ευχαριστώ"
Α, ρε θεέ................................
BURNIN AMBITION
03-05-2008, 02:40
kan kan re malakes kwstopoulos antzela kai giagousara
auta
eleventh guardian
03-05-2008, 02:49
Το κατά Witchkiller (και κατ' εμέ βέβαια) απόλυτο καψουροτράγουδο. Νιώστε ρε!
http://www.youtube.com/watch?v=3B362NQkEB8
irreligious
03-05-2008, 02:58
wino εννοείται,έχω πάρει διαρκείας για τα μαγαζά της περιοχής..για σβήσιμο ''μεταξύ μας'' που ο ντίσκο τζόκευς έχει και μικροφωνάρα για αφιερώσεις
Witchkiller
03-05-2008, 17:40
Ένα μεγάλο μπράβο σε Eleventh Guardian για το εξαιρετηκό γούστο του!
Eleventh λέγε πότε πάμε να ροκάρουμε σε Αντύπα(εναλλακτικές λύσεις Γονίδης,Τερλέγκας,Καράς ή Γιαγκούση μαζί με Κωστόπουλο?)
eleventh guardian
03-05-2008, 18:21
Α, εγώ δεν είμαι σαν εσένα, που έχεις μεγαλώσει σε τέτοια μαγαζιά. :P
Απλώς τυχαίνει πολύ συχνά να μου λένε φίλοι να ακολουθήσω και φυσικά δεν λέω όχι γιατί ψιλογουστάρω τη φάση.
Kανονίζουμε κάποια στιγμή να πάμε Αντύπα (που τραγουδάει τώρα αλήθεια?), αλλά βασικός όρος που θέτω είναι να φέρεις και Jim Dandy Mangrum μαζί. :P
να τα διαβάζω αυτά τα πράγματα και μετά από κάτω να έχει υπογραφή τέτοια είναι σχιζοειδές.
eleventh guardian
03-05-2008, 18:39
Και ο Helm να έρθει μαζί μας, και ο Helm!
Σοβαρά, δεν είναι σε φάση τζάμπα ελιτισμός, αρρωσταίνω σε τέτοια πράγματα, δεν αντέχω ούτε λίγο. Σε ταξί μπαίνω και έχει το ράδιο σε κάτι τέτοια και του ζητάω ευγενικά να το κλείσει σαν γιαγιά.
Brainbiter
03-05-2008, 22:38
Ρε σεις.
Όχι.
Ποτέ.
Για κανένα λόγο.
Witchkiller
04-05-2008, 23:17
Πόσο πιο αδερφές μπορείτε να γίνετε....................?
Εννοείται ότι θα είναι JDM...............
Jim Dandy Mangrum
05-05-2008, 10:51
e nai.....mprostarhs egw..... :twisted:
μεγάλη στιγμή πριν 2 χρόνια παραλιακή.
να πάτε αντύπα. να πάτε οπωσδήποτε
AngelOfSorrow
09-05-2008, 01:41
στην Αιγαλεάρα έχουμε δυνατά χαρτιά..Αρώνης,Μαρμαρινού και τα λοιπά στην Ιερά οδό, δίνουν ρέστα..
i anneta twra einai sto zygo stin eykarpia salonica
piga gia poto prin 2-3 vdomades
tin piran ta xronia alla xrizei tou sevasmou mas...
mi mperdeyetai to skyladiko me tis neolaikopop mlkies...
kai mi lete mpouzoukia ta magazia tis neolaikopop skinis...
mpouzoukia paramenoun mono ta skyladika
kai i thryliki vendeta sti thessaloniki me to theo mitrentzi edw kai xronia sto mpouzouki...
Brainbiter
09-05-2008, 02:15
Αιγάλεω, Θηβών, ιστορία. Αραπάκια, Λουζιτάνια κτλ. Εκεί ξεκίνησαν Διονυσίου (Στράτος και Άγγελος), Πανταζής, Δημητρίου (σε βιντεοταινία με Μουστάκα κουτσαβάκι εμφανίζεται το σχήμα Άγγελος Διονυσίου-Πανταζής-Δημητρίου) . Επίσης έδιναν ψωμί σε Παλόμα (κοντινό φωτογραφείο επί της Θηβών υπερηφανευόταν πως είχε κάνει την πρώτη της φωτογράφηση ως Παλόμα), Μαρτίνη και στον Φλωρινιώτη τα πέτρινα χρόνια του '90 (που θυμάμαι εγώ καθαρά), πριν τον ανακαλύψει η τηλεόραση. Το Τρελάδικο στην Ιερά, σκληρό σκυλάδικο με αρκετούς τραγουδιστές-ταλέντα από την κοντινή Αγία Βαρβάρα, Νομικό και φυσικά Φλωρινιώτη σεζόν παρά σεζόν, μέχρι που πάρθηκε σοβαρή επιχειρηματική απόφαση να στηρηχθούν ταλέντα όπως η Μπεζαντάκου (η οποία πέρασε από το λύκειο μου και ακόμη τη θυμούνται).
Witchkiller
09-05-2008, 20:20
i anneta twra einai sto zygo stin eykarpia salonica
piga gia poto prin 2-3 vdomades
tin piran ta xronia alla xrizei tou sevasmou mas...
mi mperdeyetai to skyladiko me tis neolaikopop mlkies...
kai mi lete mpouzoukia ta magazia tis neolaikopop skinis...
mpouzoukia paramenoun mono ta skyladika
kai i thryliki vendeta sti thessaloniki me to theo mitrentzi edw kai xronia sto mpouzouki...
Yπερτρελό worship αυτό το post!Καλά τα λέει το παληκάρι.Άλλο σκυλάδικο και άλλο Βανδή/Βίσση και λοιπές μαλακίες
eleventh guardian
16-05-2008, 02:05
Να δύο true σκυλάδικα ονόματα (α ρε Θεσσαλία σκυλαδομάνα).
Αχιλλέας Τσιγάρας (http://www.youtube.com/watch?v=btPX-m3SI-A&feature=related) (τραγουδάει Νέα Φαντασία με Τερλέγκα - must see).
Μίμης Γκιουλέκας (http://www.youtube.com/watch?v=Cwz-V7V6iQY&feature=related)
Virgin Mary
16-05-2008, 13:12
S.O.S!
Akouste OLOI Labi Roga k Anna Goula!
http://www.myspace.com/labisrogas
Thn Anna tha thn vreite stous top friends tou Labi!
Eyxaristw!
irreligious
16-05-2008, 13:15
κόλλια έχει πάει κανείς?πήγα οκτώμβρη κ άλλαξε η ζωή μου
Virgin Mary
16-05-2008, 13:17
LABIS ROGAS!
Yvv2q19k_kw
terastio asma.
bump
rat_poison
25-02-2010, 23:50
http://www.youtube.com/watch?v=2R0Grc7xPJg
Αλέξης Κόττος. Cult Classic.
Witchkiller
26-02-2010, 00:03
yz5BIGFqGb4
φίλε cancer εγώ ψοφάω γι'αυτό το άσμα.....πέφτω στα γόνατα λέμε........................
εντίτ: και τα σπάμε και με "Δεύτερα Χέρια" ," Για 'σένα Φόβαμαι" ,"Ένα γράμμα να μου στείλεις" ,"Γύφτισα Μέρα" ,"Του Νταβαντή Σου Η Μαχαιριά ,'"Κόκκινο Hoda(διασκεύη)" ,"Δίνει Τα Φιλιά" ,"Με καις", "Χειμώνας Είναι (ντουέτο με Δάντη" και φυσικά "Χαράματα" ,"Να Ξαναρθείς","Πρόβλημα Δικό Μου"
latreia xairomai pou sou aresei ki esena o notis.
gamaei to kommati.
U1neSDcUQ60
^ + timoni se tarifadiko mexri to prwi.
n4fPsFTzM2o
Witchkiller
26-02-2010, 00:26
latreia xairomai pou sou aresei ki esena o notis.
Γουστάρουμε τέζα Νότη ρε. Φουλ καψούρα ,απόλυτος για σάουνττρακ ουισκίου...........................
vHYjSv73llc
Οσοι δεν το έχουν δει μπορούν άνετα να πάνε να αποκεφαλιστούν.
Μονο προγκ.
ikonoklast
26-02-2010, 13:00
Izfu-OmQbco
αλιεν ειμαι τωρα αντε γεια λεμε.
Mitsmann
26-02-2010, 13:04
Οχι.
Οχι.
Οχι.
Κλαιω.
:wave::wave::wave::wave::wave:
:touched::touched::touched::touched:
Phantom Duck
26-02-2010, 13:57
αμενελιεν αμελιγκαλελιεν
εντάξει μπορεί να το περάσει και για αθιγγάνικα.
Witchkiller
26-02-2010, 17:22
Izfu-OmQbco
αλιεν ειμαι τωρα αντε γεια λεμε.
που'σαι Sting ν'ακούσεις να γουστάρεις.................
Pinatero
26-12-2010, 19:51
Nfctnsie4sE
nekrobutcher
26-12-2010, 20:32
http://www.youtube.com/watch?v=x4n7ZQ7q5RA
Agoraphobic_S.I.
26-12-2010, 21:20
http://www.youtube.com/watch?v=9NOIMN6bWpk
casshern
27-12-2010, 02:08
http://www.youtube.com/watch?v=x4n7ZQ7q5RA
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... (http://www.google.gr/images?q=avy%20scott&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=el&tab=wi&biw=1920&bih=1007)
ακυρο αλλα το υπαρχει ακομα θεος του ετσι ειναι το who are you twn sabbath.
Witchkiller
27-12-2010, 18:43
καλά όσοι κλικάρατε ότι δεν γουστάρετε είστε τα μηδενικά τα ολοστρόγγυλα.
Προς την μάχημη πτέρυγα του ER ,αδέρφια να τσεκάρετε ασματάρα "Δημήτρης Χαρίσης - Μεσάνυχτα". Από τα πολύ καλά πρόσφατα καψούρια που άκουσα
και να και το link
So1aOI8-1RM
stam and the witches
27-12-2010, 19:18
Nfctnsie4sE
ΤΡΕΛΟ συνθ.
H. KAI OI SLIPKNOTS SKYLADES EINAI TI PSHFIZEIS OXI
skyhawk76
20-06-2012, 05:35
thanks
kapetan-Korakas
20-06-2012, 07:21
http://www.youtube.com/watch?v=tNQNO_6kGzc
Skalani Caveman
05-01-2017, 15:53
Σύλλογος φίλων & μελέτης έργου Βασιλείου Τερλέγκα (https://el-gr.facebook.com/arxontasvasileiosterlegkas/)
Δείγμα:
"The world is all that is the case" γράφει ο Wittgenstein στην εισαγωγή του μνημειώδους έργου του Tractatus Logico-Philosophicus. “Ο κόσμος είναι οτιδήποτε υφίσταται”, ήτοι το σύνολον των περιπτώσεων. Η φωτογραφία στο ομώνυμο άσμα του μεγάλου Υπαρξιστή της Πίστας αποτελεί πειστήριον ενός γεγονότος, ένας αδιάψευστος μάρτυρας ενός παρελθόντος που υπήρξε, αλλά εμφανώς δεν υπάρχει πια. Η κρίσιμη ερώτησις είναι εδώ λοιπόν: «υπάρχει το παρελθόν;». Και αν ναι, ως τι υπάρχει, που εδράζεται, πού κατοικοεδρεύει; Ο Βασίλειος μας εισάγει εδώ με λεπτό τρόπο στο πρόβλημα της οντολογίας του Χρόνου αλλά και γενικότερα στο πρόβλημα της οντολογίας των μη-όντων όπως είναι η διανοητική σύλληψη του φανταστικού, αυτό που ο Heidegger διατύπωσε ως „das Nichts nichtet“. Με μεγαλύτερη ενάργεια ο Βασίλειος άδει:
«Σκέψη μου παράλογη, σκέψη μου παράλογη μήπως και μ' αγαπάς»
Εδώ ο Αριστοτέλης της Πενιάς θέτει ακριβώς το ζήτημα των δυνητικών κόσμων. Έχομεν λοιπόν από τη μία το Παρελθόν ως κάτι που μεν υπήρξε αλλά δεν υφίσταται επί του παρόντος παρά στην ανάμνηση του άδοντος. Αυτό συμβαδίζει με την τρισυπόστατη οντολογία του Popper, ότι τα διανοητικά αντικείμενα είναι και αυτά αντικείμενα του κόσμου, δηλ. υφίστανται. Έτσι, και η του Βασιλείου αγάπη είναι αληθινή γιατί είναι δική του, ασχέτως αν φαινομενολογικά δεν υπάρχει η ανάλογη διάδραση. Ομοίως, από μια κυκλική σκοπιά του χρόνου όπου το Παρμενίδειον Ἕν εμπεριέχει το παρελθόν αφού εμπεριέχει τα πάντα. Μπορούμε ωστόσο να κάνουμε και μια μικρή υπέρβαση και να αναρωτηθούμε για το τι συμβαίνει με όλες εκείνες τις αγάπες, τις στιγμές, τα πάθη που δεν φωτογραφηθηκαν, δεν τραγουδήθηκαν, έμειναν σε κάποιες σκιές και ζουν μονάχα σε μια μνήμη, μέχρι ο φορέας της μνήμης να σβήσει και αυτός; Είναι αυτό που τραγούδησαν τα Διάφανα Κρίνα*:
«Άραγε θα θυμάται κάποιος τ’ όνομά μας,
της ζωής μας τα εξαίσια φεγγάρια,
τα πάθη μας, τις λύπες, τα δεινά μας;
Άραγε υπήρξαμε ποτέ; Στα όνειρα μας!»
Αλλά επιβεβαιώνει με τρεμάμενη φωνή ο Βασίλειος:
«Όλα τα όνειρα που κάναμε εμείς
τα έκανες συντρίμμια με τη μία
εσύ μου έκλεψες το γέλιο μιας ζωής
κι εγώ μια άψυχη φωτογραφία
εσύ μου έκλεψες το γέλιο μιας ζωής
κι εγώ μια άψυχη φωτογραφία»
Όνειρα που εγιναν συντρίμμια, φωτογραφίες ζωντανών στιγμών σε ένα άψυχο χαρτί αλλά και η απορία για όσα ποτέ δεν έμαθε κάνεις΄ Υπάρχουν όλα αυτά; Ποτέ δεν θα μάθουμε. Γιατί όπως έγραψε και στην κατακλείδα ο Wittgenstein: “What we cannot speak about we must pass over in silence”: «για ό,τι δεν μπορούμε να μιλήσουμε, πρέπει να το αφήνουμε στην σιωπή»!
- Ντόκτορ -