PDA

View Full Version : Μουντιάλ 2006, Γερμανία

Pages : 1 2 3 [4]

Lost_In_Cooperland
02-07-2006, 00:38
@ Dr. Death: Ωραία όλα αυτά και δε διαφωνώ σε κάτι, αλλά μια ομάδα που παίζει καταστροφικά μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αγώνα (και 'πειδή είναι δίκοπο μαχαίρι, μπορεί να φάει και πολλά).

Dr. Death
02-07-2006, 00:41
Καταστροφικα? ποιος παιζει καταστροφικα ?

Lost_In_Cooperland
02-07-2006, 00:45
Πορτογαλία;

Dr. Death
02-07-2006, 00:54
Που την ειδες να παιζει καταστροφικα?

Εγω δεν εχω δει τιποτα τετοιο απ τους πορτογαλους.

Lost_In_Cooperland
02-07-2006, 01:03
Εκτος και αν η επικη προκριση της πορτογαλιας που πηγε εναν αγωνα στα πεναλτυ

από εδώ πιάστηκα, αν δεν εννοούσες αυτό (ότι δλδ "οδήγησε" τον αγώνα στα πέναλτι), γράψε λάθος. Από το λίγο που είδα πάντως, δεν διέκρινα καμιά προσπάθεια για δημιουργικό ποδόσφαιρο (μου φάνηκε σα να περιμένουν και οι δύο να τελειώσει η παράταση για να πάνε πέναλτι).

eleventh guardian
02-07-2006, 01:23
Αχώνευτη η Πορτογαλία για ένα χαζό πανό που έβγαλαν δύο μαλάκες; Λίγο υπερβολικοί μου φαίνεστε ορισμένοι. Εγώ προσωπικά εύχομαι να το σηκώσει, αν και ομολογώ ότι η Γαλλία μου έγινε εξαιρετικά συμπαθής με τις εμφανίσεις της στα δύο τελευταία ματς.

Λίγο πριν στείλω το ποστ: Ενα μήνα κάνουν την εκπομπή ο Λάλας και ο Ταγματάρχης κι ακόμα δεν φρόντισαν να μάθουν τα στοιχειώδη. Ρωτάει ο χοντρός τον Σταραμόπουλο γιατί δεν εκτέλεσε πέναλτι ο Μπέκαμ! Τις κόβεις τις φλέβες σου ή δεν τις κόβεις;

jack the ripper
02-07-2006, 01:25
Κριμα που αποκλειστικαν οι δυο ομαδες της λατινικης αμερικης......
Δεν ειδα το παιχνιδι το βραδινο,μαλλον θα το δω αυριο σε επαναληψη..

Για το αγγλια-πορτογαλια τι να πω?????πηγε να με παρει ο υπνος καποια στιγμη......Περιμενα οτι στα πεναλτυ τωρα που ελειπε ο μπεκαμ να κερδιζαν οι αγγλοι αλλα αυτοι ειναι τελειως τραγικοι......Ουτε ο Gerrard????????Αν ειναι δυνατον........

Απο οτι ακουσα για το αλλο ο Ζινταν και ο Ανρι εκαναν οτι ηθελαν και μακαρι ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα να το παρουν αυτοι γιατι οντως ο

Ο Ζιζού είναι ο τελευταίος της γενιάς των ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ παικτών.

Τωρα για τις μεταδοσεις θα ξαναπω οτι ειναι τραγικες.....
Χαλια replay(απο λαθος καμερα τα περισσοτερα) και ελαχιστα.....
Replay για τη φαση που διαμαρτυροταν χθες η Αργεντινη για πεναλτυ(χερι στην περιοχη) δεν ειδαμε και κατι αντιστοιχο εγινε και σημερα......

eleventh guardian
02-07-2006, 01:35
Εγώ να επιμείνω. Ο Ποστίγκα ή ο Λένον χωράνε στην εντεκάδα του Πανιώνιου?

Eδώ θα χωρέσει ο Δωροβίνης ρε! Γιατί παίζεις με τον πόνο μας;

freezing_moon
02-07-2006, 02:32
ATIMOI PORTOGALOI, MOU TA STENAXWRHSATE.

http://i4.photobucket.com/albums/y106/earthling_on_fire/oua2.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y106/earthling_on_fire/oua1.jpg

=(((((((((((((((((((((((((

megali mera gia tin enwmeni eurwpi (kai eidikotera gia tin ONE) pantws.

nothingman
02-07-2006, 02:51
http://www.popartuk.com/g/l/lgsp0163.jpg
σε μια περίοδο που ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΣΟΥΗΔΟΣ κατέστρεψε, εξαφάνισε ό,τι είχε σχέση με την τιμημένη φανέλα με τα λιονταράκια, είναι παρήγορο να βλέπεις ότι η ομάδα δεν έχασε παντελώς τον χαρακτήρα της.

πούστη ΝτιΚάπριο, κάνε μια απλωτή παραπάνω και για 'μας ;(

SpiritCrusher
02-07-2006, 03:11
Παρατήρηση: Bullet ο γκαντέμης. Όποια ομάδα υποστηρίζει, χάνει. :P

Κατα τ'άλλα θάνατος στους Πορτογάλους (και όχι για το πανό, γενικά είναι για το πούτσο :) ). Πάντως όπως φαίνεται μέχρι στιγμής μάλλον θα το πάρει η Γερμανία μιας και μπορεί να φτιάχνει τον τρόπο παιχνιδιού της ανάλογα με τον αντίπαλο ( ή τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ).

Κάποιος ανέφερε τον τRobinho. Χα.

MastodontoideaPliokenous
02-07-2006, 03:31
vasika fanike poso ligos kai mikros einai o ronalntiniosimera kai poso TERASTIOS paiktis einai aytos pou akouei sto onoma ZIDANEkai as einai 34 kai as tou erixan poly laspi kai as 1002 pragmata.
i portogallia akoma pio mikri kai o argentinos diaititis tragikos oxi kan kokkini oute kitrini kai faoul yper tou rounei gamise to paixnidi eleos.telikos:italia-gallia prosopiki gnomi kai ekdikisi ton italon gia ton xameno teliko tou 2002

freak brother
02-07-2006, 03:39

Κατα τ'άλλα θάνατος στους Πορτογάλους (και όχι για το πανό, γενικά είναι για το πούτσο :) ). Πάντως όπως φαίνεται μέχρι στιγμής μάλλον θα το πάρει η Γερμανία μιας και μπορεί να φτιάχνει τον τρόπο παιχνιδιού της ανάλογα με τον αντίπαλο ( ή τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ).

o robinho θα μπορουσε να προσφερει ταχυτητα στην ομαδα οπως και εκανε το ελαχιστο που επαιξε.. οταν εχεις 2 επιθετικους πιο αργους και απο σαλιγκαρια και το κακα και τον ρονι σε απαισια μερα.. τι πρεπει να κανεις?

freezing_moon
02-07-2006, 03:41
..να χάσεις. πιστεύω λοιπόν ότι έκαναν το σωστό.

Dr. Death
02-07-2006, 04:20
Δεν ξερω αν σας το πανε αλλα η ιταλια εχει ενα προπονητη που λεγετε Λιπι.

επειδη εχετε στειλει τη γερμανια ΗΔΗ στον τελικο και σηκωνει την κουπα.

Ενα δωρο απο τον ελεινο πεκερμαν σε ενα μουντιαλ παει πολυ... με ιταλια θα φτυσετε αιμα για να παρετε το ματς (για μενα παραμενει φαβορι η ιταλια στο ματς λογω παικτων και προπονητη).

Bullet
02-07-2006, 04:55

la8os,

giati nai re
nai re gamw re

ypostyriza gallia shmera

magoi tou peous,magoi ths plakas kalo taksidi pisw sth patrida

nai re mounia nai re gamw re o telikos einai italia gallia kai nai oi tifozi to shkwnoun psila meta apo toso kairo

:D

deadbird
02-07-2006, 12:19
Αχώνευτη η Πορτογαλία για ένα χαζό πανό που έβγαλαν δύο μαλάκες; Λίγο υπερβολικοί μου φαίνεστε ορισμένοι. Εγώ προσωπικά εύχομαι να το σηκώσει, αν και ομολογώ ότι η Γαλλία μου έγινε εξαιρετικά συμπαθής με τις εμφανίσεις της στα δύο τελευταία ματς.

να μην παρεξηγηθώ, προσωπικά αχώνευτη εννοούσα τη γαλλία ενώ η πιο χωνέψιμη απτις 4 είναι εύκολα η πορτογαλλία. ναι, λόγω του πανό.

Lost_In_Cooperland
02-07-2006, 12:33
Τι σκατά έγραφε αυτό το πανό;

deadbird
02-07-2006, 12:45
http://www.sportime.gr/images/%5CKentriko/greece1.jpg

the_kindly_one
02-07-2006, 12:49
http://www.sportime.gr/images/%5CKentriko/greece1.jpg

Τόσο άδικο είχαν;
(ωχ, μη βαράτε όλοι μαζί!)

Lost_In_Cooperland
02-07-2006, 13:02
:rofl:

enitharmon
02-07-2006, 14:16
αν θεωρείτε το ασφυκτικό μαρκάρισμα της Αργεντινής (με τη Γερμανία) καλό ποδόσφαιρο, τότε να σταματήσω να βλέπω μπάλα, δεν είναι για μένα αυτό

ταμαγκόθι, ήταν και ο http://cgi.zdnet.de/teleschau/i/200604/200604_164318_1_006.jpg
και τον έδειχνε κατά τη διάρκεια, και του πήραν και συνέντευξη μετά και ήταν πολύ στενοχωρημένο το παιδί :(

tamagothi
02-07-2006, 14:48
ειναι φανατικό αγγλία κι αυτό.='(((
:( :? :cry: :cry:
κατάθλιψη.

Odonian
02-07-2006, 15:04
Αχώνευτη η πορτο γιατί είναι γεμάτη θεατρίνους και ψωνάρες. Πέραν αυτού εγώ πιστεύω ότι η Ιταλία την έχει τη Γερμανία (αν δεν ήταν το θέμα έδρας θα το έλεγα με σιγουριά).

Eulogy
02-07-2006, 21:50
ta teleftea 20 kati xronia isws kai parapanw ta mudial pane se omades apo eyrwpi kai latiniki ameriki enalaks.

episis dyo apo tis omades pou kerdisame sto euro prin 2 xronia einai stous 4 kai meis pouthena :| . oi opoies einai kai oi idies den exoun allaksei mono o makele nomizw den epaize apo gallia

Bullet
02-07-2006, 22:57
e otan xaneis apo albania kai de perneis estw x apo tous oukranous edw,kala na pa8eis

Kingryche
02-07-2006, 22:58
Μούφα, δεν ξέρω αν καν θέλω να τις δω αυτές τις ομάδες πραγματικά...

Η Αργεντινή ήταν by far πιο "όμορφη ποδοσφαιρικά ομάδα" του Μουντιάλ.

Η Γερμανία είναι ως συνήθως άπειρα αντιπαθητική...

Το να μη δείξουν ούτε replay στη φάση του χεριού δείχνει πόσο άθλιοι είναι.

Από τις υπάρχουσες ομάδες θα προτιμήσω την Ιταλία αν και αυτοί έχει κάτι "μπαλαδόρους" της κακιάς ώρας όπως ο Γκατούζο και ο Περότα.

jack the ripper
03-07-2006, 00:43
Μούφα, δεν ξέρω αν καν θέλω να τις δω αυτές τις ομάδες πραγματικά...

Η Αργεντινή ήταν by far πιο "όμορφη ποδοσφαιρικά ομάδα" του Μουντιάλ.

Η Γερμανία είναι ως συνήθως άπειρα αντιπαθητική...

Το να μη δείξουν ούτε replay στη φάση του χεριού δείχνει πόσο άθλιοι είναι.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Bullet
03-07-2006, 00:45
basika niw8w sxedon sigouros oti to exei shkwsei apo twra h italia

psychotron
03-07-2006, 09:58
Με χάλασε πολύ το σαββατιάτικο ματς καθώς ακουλουθώ τη Βραζιλία φανατικά από 10 και κάτι χρονών περίπου (από κείνο το γαμημένο μουντιάλ του 82 με το μπούστη το Ρόσσι γαμώ το σπιτάκι του), αλλά δυστυχώς αυτό το πράγμα που κατέβηκε να παίξει με τη Γαλλία δε βλεπόταν. Ελεεινοί και τρισάθλιοι, άξιοι της μοίρας τους.
Μας έμεινε τώρα η άλλη μεγάλη λατρεία, αλλά και γι αυτούς δύσκολα τα βλέπω, άντε να βάλεις γκολ στην Ιταλία με τέτοια άμυνα :?

freak brother
03-07-2006, 12:11
Μετρημένες είναι πλέον οι μέρες του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μάντσεστερ Αν οι δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με πιθανή μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης είχαν απομακρύνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε τα όσα έγιναν στον αγώνα Αγγλία-Πορτογαλία για την προημιτελική φάση του Μουντιάλ οδηγούν τον Πορτογάλο άσο στην πόρτα της εξόδου.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Γιουνάιτεντ είναι πλέον ανεπιθύμητος και από τους περισσότερους φίλους της ομάδας, λόγω της συμπεριφοράς που είχε απέναντι στον Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Ρονάλντο ήταν ο πρώτος παίκτης που έσπευσε να ζητήσει την αποβολή του Άγγλου επιθετικού μετά το χτύπημα που έδωσε ο τελευταίος στον Ρικάρντο Καρβάλιο. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι με τις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα, δεν θέλησε να διορθώσει την κατάσταση.

«Δεν λυπάμαι για τον Γουέιν Ρούνεϊ. Γιατί θα έπρεπε; Τώρα είναι η ώρα για να γιορτάσω», ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου για τον συμπαίκτη του στους «κόκκινους διάβολους», ενώ όταν ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη μετακίνησή του στη Ρεάλ, τόνισε: «Δεν είπα ποτέ ότι θα πάω στη Ρεάλ. Απλώς είπα ότι μου αρέσει σαν ομάδα. Δεν ξέρω ακόμα ποιο θα είναι το μέλλον μου. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το Μουντιάλ».

Ο Στίβεν Τζέραρντ από την πλευρά του ήταν εξοργισμένος με τον μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Αν ήταν κάποιος από τους συμπαίκτες μου, θα ήμουν αηδιασμένος μαζί του γιατί δεν υπήρχε ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι η συμπεριφορά του δείχνει τον χαρακτήρα του. Αν έπαιζα αντίπαλος με κάποιους από τους συμπαίκτες μου από τη Λίβερπουλ, ποτέ δεν θα ζητούσα από τον διαιτητή να τους αποβάλλει».

Ενδεικτικό πάντως του πόσο λίγες συμπάθειες έχει στη Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν η αδιαφορία με την οποία τον αντιμετώπισαν οι συμπαίκτες του, κατά τις καθιερωμένες χειραψίες πριν την έναρξη του προημιτελικού μεταξύ Αγγλίας και Πορτογαλίας.

Tevez
03-07-2006, 16:11
οταν εχεις 2 επιθετικους πιο αργους και απο σαλιγκαρια και το κακα και τον ρονι σε απαισια μερα.. τι πρεπει να κανεις?
Quiz:breite to teleytaio kalo paixnidi tou ronaldinho kai kerdiste thn enoikiash ths ay8entikhs trident gia 2 wres.
:)

Bullet
03-07-2006, 16:59
χεχε έβλεπα χτες το dvd του euro και σκέφτομαι ποσο μου έλειψε η εθνική στο μουντιάλ

οι μισές ομάδες έπαιζαν σα την ελλάδα φέτος,μέχρι και οι πορτογάλοι που με το πανο χλεύαζαν το αμυντικό ποδόσφαιρο

τελοσπάντων next time

Tonosalata
04-07-2006, 13:51
afou apoklistikane brazilia k agglia eimaste arketa xaroumenoi.
afou de perase to ekouador k h argentinh omws de mas niazei pios tha to parei.

dyingfreedom
04-07-2006, 14:53
http://www.sport24.gr/ast/cov/it/italia1_b.jpg

Φόρτσα Ιτάλια.

SpiritCrusher
04-07-2006, 15:43
afou apoklistikane brazilia k agglia eimaste arketa xaroumenoi.
afou de perase to ekouador k h argentinh omws de mas niazei pios tha to parei.

Phantom Duck
04-07-2006, 16:04
Ποιος γαμάει την αργεντινή, Ισημερινός και τα μυαλά στα κάγκελα.

Lost_In_Cooperland
05-07-2006, 00:31
Χοχοχο, τον πούλο γερμαναράδες.

Atheist
05-07-2006, 00:33
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
ΚΩΛΟΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
ΜΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟΦΑΓΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΕΛΠΙΕΡΟ
ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΑΜΙΑΣ

ΝΑ ΤΟ ΧΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΚΩΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΡΕ, ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΤΡΑΧΟΦΑΓΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΥΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΖΩΑ

ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΙΣΤΑΓΚ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΜΑΛΑΚΕΣ

Lost_In_Cooperland
05-07-2006, 00:36
Το μπούλο λέμε.

Angelcurse
05-07-2006, 00:37
aneta i pio pei8arximeni k sovari omada sto mundial i italia. Megalos o magkas o lipi (vevaia an dn tou evgaine to epi8etiko sistima tis paratasis oloi tha ton krazane). K o gatuso magkas pou etrexe gia olous sto telos. Aksia sto teliko k to sikwnei me tetoia amina. Xm... telika to defensive football dn einai spiti tou :P

Atheist
05-07-2006, 00:38
ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΦΗΥΡΕ ΤΟ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ
Α ΣΙΧΤΗΡ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΣΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

jack the ripper
05-07-2006, 00:39
Tsouzei poly otan apokleiesai sto 119 eee?????

Asxeto:O malakas o ekfonitis eipe oti o Odonkor trexei ta 100 metra se kato apo ta 10 deutera.......

Dr. Death
05-07-2006, 00:42
Nα τι γινετε αμα στον παγκο μιας ομαδας καθεται προπονητης με αρχιδια.

Atheist
05-07-2006, 00:42
ΕΝΝΟΟΥΣΕ 100 ΠΡΩΚΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΣΟΥΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ

ΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, ΗΤΑΝ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ

ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ

Α ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΩΛΟΦΑΡΔΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ

Atheist
05-07-2006, 00:43
btw ξέρεις ότι ο προπονητής μας με τον λέμαν μόνο περνάει 3 εντεκάδες σας ε.

Dr. Death
05-07-2006, 00:45
μαζι με τα δοκαρια η χωρις?

carheart
heaehahaeh

Πολύ ωραίο παιχνίδι, ίσως το συναρπαστικότερο μέχρι τώρα.

Ευχαριστήθηκα μπάλα, σπάνιο για το συγκεκριμένο mundial.

Ο τελικός προφανώς Ιταλία - Γαλλία.

Και δεν βλέπω την πρώτη να κερδίζει εύκολα το κέντρο.

Άντε να δούμε

JnB
http://news.bbc.co.uk/media/images/38073000/jpg/_38073379_del_piero200.jpg

VAFFANCULO GERMANIA!!!

Atheist
05-07-2006, 00:46
ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΩΡΗ ΡΗΧΟΜΟΥΝΑ

Pitsadoros
05-07-2006, 00:49
k elega ama xasoune tha m afisoun na koimithw gamw to spitoulitsi tous. k pali eksw einai ta gidia k fwnazoune k spane mpoukalia

ikonoklast
έτσι κι αλλιώς το σηκώνουν σκατόφλωροι δηλαδή. ξεπεσμός.

jack the ripper
ΕΝΝΟΟΥΣΕ 100 ΠΡΩΚΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΣΟΥΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ

ΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, ΗΤΑΝ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ

ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ

Α ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΩΛΟΦΑΡΔΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ

Κοιτα το ποσο τσουζει το ξερω γιατι υποστηριζω αργεντινη και την ξερεις την καταληξη....Για αυτο και το ευχαριστηθηκα σημερα :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (παρολο που δεν εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση την Ιταλια)

Και το να αποκαλεις κωλοφαρδη την Ιταλια ενω ειχε δυο δοκαρια στην αρχη της παρατασης ειναι τραγικο

nothingman
05-07-2006, 00:50
πφ, μα που πας με τον Κλίνσμαν;....
άντε, μετά κάποιο άλλο βετεράνο Πετεινάρι

τίθεται λοιπόν το ερώτημα:
πάμε για το κατοστάρικο της Ιταλίας, ή να παίξουμε τον αντίπαλό της στον τελικό έτσι ώστε να κερδίζουμε ό,τι και να γίνει;
ε;

Odonian
05-07-2006, 00:52
Στο γκολ παίζει να μας άκουσαν μέχρι την Κυψέλη. Αφού αποκλείστηκε η Ολλανδία, επέλεξα να είμαι με την ομάδα που μου άρεσε περισσότερο η μπάλα που παίζει (όχι απαραίτητα αυτή που παίζει πιο όμορφα, έχω περίεργα γούστα) και αυτή είναι η Ιταλία. Ελπίζω σε τεράστιο τελικό Ιταλία - Γαλλία.

Dr. Death
05-07-2006, 00:53
Ελπίζω σε τεράστιο τελικό Ιταλία - Γαλλία.

jack the ripper
05-07-2006, 00:53
Ελπίζω σε τεράστιο τελικό Ιταλία - Γαλλία.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Lost_In_Cooperland
05-07-2006, 00:54
Μη τα ξαναλέμε, Ιταλία - Πορτογαλία θα είναι ο τελικός.

Atheist
05-07-2006, 00:56
ναι μαλάκες ιταλία γαλλία, μη τους πιάσει το αντρίκιο τους και αρχίσουν τα γλωσσόφιλα μόνο.

Tevez
05-07-2006, 00:57
Asxeto:O malakas o ekfonitis eipe oti o Odonkor trexei ta 100 metra se kato apo ta 10 deutera.......
o 8eos eipe oti o buffon epaize sto parma-dortmund to 87 kai epiase kai 2 penalty.-

Dr. Death
05-07-2006, 00:57
ε ναι ...γιατι εχουμε χορτασει τεστοστερονη απο το euro με το ζαγορακη...φτανει...ασ χαρουν και οι αδερφες.

Dr. Death
05-07-2006, 00:59
o 8eos eipe oti o buffon epaize sto parma-dortmund to 87 kai epiase kai 2 penalty.-

παντως ελεγε τον ιακουιντα με τ ονομα του και οχι ιακιντα οπως πεταξε πριν καποιες μερες...τσοχος θεοφιλοπουλος σπειρανε τον τρομο.

GNROSAS
05-07-2006, 01:06
Po Po ti Poutsa itan afti...MA TI POUTSA!!!!!!

Ante Mori ITALIA sikose to gamimeno.

Tevez
05-07-2006, 01:07
nai alla gia na deixei oti xerei gemanika(suuuuuuuure) elege ton kehl->koehl me profora ths butzas.anyway atakes toy styl brexei mesa sto stadio alla brexei kai exw apo ayto den akousame.einai mia kapoia proodos.

Darkling
05-07-2006, 01:13
Μαγκια του Λιπι. Παιζοντας με 4-1-5 στο τελευταιο δεκαλεπτο παλι μπραβο. Και δεν πολυπαω τους Ιταλοι γενικα.

Bullet
05-07-2006, 01:25
Poutsa gamw th germania :D :D :D :D

freak brother
05-07-2006, 01:37
ο Λιπι απεδειξε οτι δεν ειναι ο πιο διασημος προπονητης του μουντιαλ αλλα και ο καλυτερος , μπραβο Ιταλια

freak brother
05-07-2006, 01:38
ναι μαλάκες ιταλία γαλλία, μη τους πιάσει το αντρίκιο τους και αρχίσουν τα γλωσσόφιλα μόνο.

αυτοι ειναι οι Αγγλοι ρε

eleventh guardian
05-07-2006, 01:53
Megalos o magkas o lipi (vevaia an dn tou evgaine to epi8etiko sistima tis paratasis oloi tha ton krazane).

Ακριβώς. Αλλά γι' αυτό κυρίως είναι μεγάλος μάγκας. Επειδή τόλμησε.

Είναι πολλοί οι "οιωνοί" που δείχνουν Ιταλία να σηκώνει την κούπα, αλλά ας αποφύγουμε τα προγνωστικά και να δούμε πρώτα απ' όλα τι θα γίνει αύριο.

sabbattack
05-07-2006, 02:19

Re malaka germanotsolia ti zorizesai? Epi 110 lepta o Canavaro sou eixe gamhsei thn omada monos tou, e meta apofasise k o gero-Alesandro na sou petaksei ena mpalaki k na ta kanei mpourdelo re paliomounares germanoi! Ftaste sthn phgh k pieite ta arxidia mou! Balte to Rychestag sto kwlo kai klaste dunata sbastikes na akousteite mexri to Milano.

ANTE GEIA!!!!!

[/ loader mode]

Bullet
05-07-2006, 02:21
basika h italia to eixe to match apo thn kanonikh diarkeia alla argise o lipi

eleventh guardian
05-07-2006, 03:03
basika h italia to eixe to match apo thn kanonikh diarkeia alla argise o lipi

Εχεις ένα δίκιο. Πολλές φορές η αλλαγή που κάνει ένας προπονητής αποτελεί (άλλοτε περισσότερο, άλλοτε λιγότερο) παραδοχή λάθους. "Αφού πιστεύει ότι θα πήγαινε καλύτερα μ' αυτό το αλλαγμένο σχήμα, γιατί δεν κατέβαζε έτσι την ομάδα από την αρχή;", λες και δεν έχεις άδικο.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, η Ιταλία έπαιζε με τη Γερμανία. Μια Γερμανία η οποία α) δεν αποτελούσε αμελητέα ποσότητα, πόσο μάλλον μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις της και β) έπαιζε στην έδρα της, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Δεν θα ήταν και πολύ λογικό να έπαιζε ανοιχτά από νωρίς.

Και πάλι όμως, το γεγονός ότι ο Λίπι τόλμησε να ανοιχτεί στην παράταση (έκεί όπου η συντριπτική πλειοψηφία προπονητών-παικτών γίνονται ακόμα πιο συντηρητικοί από όσο είναι στην πραγματικότητα) με κάνει να του βγάλω το καπέλο. Και θα του έλεγα μπράβο ακόμα κι αν τελικά δεν στεκόταν τυχερός και έχανε.

Αν και φαντάζομαι ότι ο Λίπι ρίσκαρε και λίγο "εκ του ασφαλούς" (sic). Είδε σε όλη την κανονική διάρκεια ότι η Γερμανία, όπως έπαιζε δύσκολα θα του δημιουργούσε κινδύνους, είχε δει και κόντρα στην Αργεντινή ότι ο Κλίνσμαν δεν είχε ανοιχτεί στην παράταση (άρα δεν θα έκανε κάτι διαφορετικό σήμερα) και τα 'παιξε όλα για όλα, μήπως και του κάτσει. Και του 'κατσε.

blackbird
05-07-2006, 10:50
11ada world cup(na mh kanw topic kai griniazei h dioikhsh)

terma:Ricardo
kentro amyna:rafa marquez,cannavaro
aristera:cicihno
dexia:lahm
kentro:antrea pirlo
aristera:joe cole
dexia:maxi rodriguez
dekari:zinedine zidane
epithesh:fernando torres,lukas podolski

allages:buffon,essien,riquelme,maniche,tevez

ia th basikh endekada(elpizw na mhn exw valei tous paixtes se lathos thesh) apo kentrikous amyntikous allo tipota s ayto to mundial eidika apo th fash twn 16 kai meta ,xehwrisa ton hgeth kai paixtara marquez pou exei kai apisteyto sout kai ton cannavaro pou einai kata genikh omologia o stylovatis(sic) ths poly dynaths italikhs amynas.O Cicihno opote epiaze edine megalh freskada sth Vrazilia ap tous ligous pou eixe orexh,imo mazi me to Robihno
O Lahm einai poly exypnos paixths genika einai tripladwros exei kales empeneuseis kai htan ap tous kalyterous ths germanias kai tis apokalypseis tou mundial
O Pirlo gia mena einai o kalyteros paixths tou kozmou ayth th stigmh mporei na mhn einai entypwsiakos alla otan moirazei paixnidi einai apsogos,poly kalos souter,akourastos kai htan kai man of the match xtes:P .O Maxi Rodriguez htan o paixths ths kalyterhs omadas tou mundial pou epaixe thn pio ousiastikh mpala,evale th goalara sto mexiko,etrexe xiliometra,kerdise polles maxes sta plagia opws kai o yperoxos Joe Cole sta aristera ths agglikhs parataxhs.Apolaustikos sta perisotera paixnidia,ton allaxe o kariolhs souhdos sta prohmitelika kai gamhse thn omada
Kai twra o Zizou.Perimenes to paidi me ta patatakia na paixei mpala kai hrthe enas pragmatikos arxontas tou podosfairou na xeftilisei ispanous vrazilianous kai twra hrthe h seira tou figo.Sta knock out pragmatika xesalwse kai h goalara sthn ispania voulwse polla stomata pou ton eixan teleiwmeno

O Torres tha ginei akoma kalyteros sto mellon opws kai o Podolski,pantws den eixame epithetiko na vgalei matia s ayto to world cup

Darkling
05-07-2006, 11:13
Αρχιδια Ρικαρντο (σορρυ Μπλακμπερντ)

Πρωτα Μπουφφον και μετα οποιον θετε. Εγω λεω Τσεχ μονο και μονο για εκεινο το β ημιχρονο με τους Γκανεζους.

blackbird
05-07-2006, 11:30
kala nai ton evala gia na mh fainomai kolhmenos anti-portogallos
o buffon einai terastios

Darkling
05-07-2006, 11:32
εγω ειμαι κολλημενος αντι-πορτογαλος, και ευχομαι να τον πιουν να καριολικια αποψενες.

freak brother
05-07-2006, 11:32
απο το site των TOOL (οτιναναι)

EMAIL REGARDING JUSTIN'S LETTER TO THE FIFA SITE

Thanks to Sarah in London for sending me this.

"I just wanted to bring to your attention an encouraging letter, titled "We Won It Well", that Justin sent into the FIFA Official World Cup site It seems as though everyone is pulling down England when they critique them after a match. It gets frustrating, and I believe such negativity can affect fans and players. Justin's letter was upbeat and positive -- also talking about what they did RIGHT. We all make mistakes, but why dwell on them? Positive reinforcement seems to work brilliantly, and Justin's letter is a prime example of what the rest of the so-called England fans should be doing.

I want to say a big 'Thank You' to Justin for his belief and good energy. It reminds me of what Tool is all about -- it makes me think of the song Laterlus in some way. I know that sounds weird, but "push the envelope....just may go where no one's been..." England need these words to take them through to the Finals. I hope we do win, and Justin can just sit back and smile. He had faith all along."

Best wishes,

Sarah

London, UK

Phantom Duck
05-07-2006, 11:44
Πάλι γάμησε η Γιούβε και οι υπόλοιποι Ιταλοί. Θέλατε και μπέναλτης μουνάκια.

psychotron
05-07-2006, 11:49
Πάει και η 2η λατρεία :(

Γαμημένοι μακαρονάδες, από το 82 μου κάθονται στο λαιμό.
Αχώνευτοι :dangry:

freak brother
05-07-2006, 12:13
παντως χτες οπως ακουω και στην ερα τωρα.. οταν εβαλε το γκολ η Ιταλια πανυγηριζε ολη η Ελλαδα .. πολυ πλακα

psychotron
05-07-2006, 12:29
!$%^#^!*^%$@$#!@@#*%!$!$#!$#%$%&*^&*$&#@#$

OXI OLH.

:evil:

freak brother
05-07-2006, 12:38
!$%^#^!*^%$@$#!@@#*%!$!$#!$#%$%&*^&*$&#@#$

OXI OLH.

:evil:

καλα το 90% το αλλο 9% το χε παιξει ασσο και το 1% ηταν για αγνωστους λογους με τους Αρειους :P

freezing_moon
05-07-2006, 13:18
πάντως εγώ έβλεπα το ουκρανία-ιταλία στην πλατεία (μία είναι η πλατεία) και όλος ο κόσμος ήταν με την ουκρανία και κάνανε α ου, οπότε τουλάχιστον οι συγκεκριμένοι δεν πολυαγαπούσαν την ιταλία.

ίσως φταίει βέβαια που ο σεφτσένκο έχει την πιο ωραία μύτη του κόσμου, δεν ξέρω.

(επίσης κι εγώ με τη γερμανία ήμουν.)

SpiritCrusher
05-07-2006, 13:38
εγω ειμαι κολλημενος αντι-πορτογαλος, και ευχομαι να τον πιουν να καριολικια αποψενες.

sabbattack
05-07-2006, 13:53

pame to trenaki loipon. goustarw.

Italia- Gallia reeeeeeeeeeeeeeee

Odonian
05-07-2006, 17:03
8αμπσαπ.

JnB
05-07-2006, 18:49
Εγώ εύχομαι να τον πιουνε την κυριακη που θα πονάει και περισσότερο :twisted:

Bullet
05-07-2006, 18:50
tsampa kourash,to xei parei h italia leme :P

SpiritCrusher
05-07-2006, 20:30
Αν και δεν συμπαθώ την Γαλλία, αν πάνε στον τελικό και ο Zidane μοιράζει σακούλες πάλι τότε ούτε ο Cannavaro δε τον σταματά..

eleventh guardian
05-07-2006, 21:08
11ada world cup(na mh kanw topic kai griniazei h dioikhsh)

terma:Ricardo
kentro amyna:rafa marquez,cannavaro
aristera:cicihno
dexia:lahm
kentro:antrea pirlo
aristera:joe cole
dexia:maxi rodriguez
dekari:zinedine zidane
epithesh:fernando torres,lukas podolski

allages:buffon,essien,riquelme,maniche,tevez

Εχω τις ενστάσεις μου.

1oν: Εβαλες ανάποδα τα πλάγια μπακ. Αλλά και πάλι, ο Σισίνιο δεν έπαιξε ούτε ενάμισι ματς και το ολόκληρό του ήταν κόντρα στην Ιαπωνία. Υπερβάλλεις. Για δεξί μπακ, καλύτεροι για μένα είναι ο Μιγκέλ και ο Τζαμπρότα. Και αριστερά, μετά και τα χθεσινά, νομίζω ότι ο Γκρόσο δικαιούται τη θέση πολύ περισσότερο από τον Λαμ, που δεν τράβηξε στα δύο τελευταία ματς της Γερμανίας.

2ον: Κεντρικοί αμυντικοί. Για Καναβάρο δεν τίθεται θέμα, είναι συγκλονιστικός. Αλλά Μάρκες; Νομίζω υπάρχουν και καλύτεροι (ο Καρβάλιο είναι ένας που μου έρχεται αμέσως στο μυαλό).

3ον: Ακυρες οι επιλογές των επιθετικών. Κλόζε και Ανρί με μεγάλη άνεση ως τώρα, οι καλύτεροι επιθετικοί. Ο Τόρες με Τυνησίες καλός είναι, στο μεγάλο ματς εξαφανίστηκε. Ο Ποντόλσκι πολύ πιο "λίγος" από τον Κλόζε.

4ον: Για το τέρμα πρέπει να περιμένουμε ως το τέλος για να βγάλουμε τον κορυφαίο. Σαφώς, βέβαια, ο Ρικάρντο διεκδικεί τη θέση με όσα έχει κάνει ως τώρα, παρότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με Μπουφόν-Λέμαν σε αξία.

No offence, εννοείται, απλά κουβέντα να γίνεται. :P

SpiritCrusher
05-07-2006, 21:24
Για το θέμα του Ricardo και Αγγλίας είμαι πιο πολύ της απόψεως πως τα πεναλτυ ήταν απίστευτα κακοχτυπημένα και όχι ότι έκανε τίποτα το μαγικό.

eleventh guardian
05-07-2006, 21:31
Για το θέμα του Ricardo και Αγγλίας είμαι πιο πολύ της απόψεως πως τα πεναλτυ ήταν απίστευτα κακοχτυπημένα και όχι ότι έκανε τίποτα το μαγικό.

Επεσε στη σωστή γωνία. Αυτό αρκεί.
Εχουμε δει πολύ πιο κακοχτυπημένα πέναλτι να μπαίνουν μέσα.

eleventh guardian
05-07-2006, 22:52
Μέχρι τώρα γελούσα με τον Βερνίκο, αλλά το σημερινό είναι άνω ποταμών.

Μά τον Καπράλο για σχόλιο; Ως πότε θα ξεχρεώνει γραμμάτια επιτέλους;

Για όσους δεν ξέρουν, ο Σπύρος Καπράλος είναι παλιός αθλητής της κολύμβησης ( :!: ) και του πόλο ( :!: :!: ), αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι:

α) ήταν εξ αρχής δεξί χέρι της Γιάννας στην οργανωτική επιτροπή του 2004 (εντεταλμένος σύμβουλος, ο τίτλος του) και
β) όταν κέρδισε τις εκλογές η ΝΔ του ανατέθηκε το πόστο του Γενικού Γραμματέα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Θα αναρωτιέστε πώς επελέγη για το σχόλιο του ημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου ενώ δεν έχει καμιά σχέση με το άθλημα. H απάντηση είναι απλή: Ο κ. Βερνίκος ήταν Διευθυντής Υπηρεσιών Τύπου στους Αγώνες.

Συγχαρητήρια...

Bullet
05-07-2006, 22:54
PLAGIO KORNER FILTATOI!!!!

Lost_In_Cooperland
05-07-2006, 22:55
Συγχαρητήρια και σε παίχτες τύπου ανρί που με λαμογιές κερδίζουν παιχνίδια. :Ξέρασμα:

eleventh guardian
05-07-2006, 23:02
Eίμαι κάργα Πορτογαλία, αλλά ήταν πέναλτι Lost.

Η Πορτογαλία αναπτύσσεται πολύ ωραία, αλλά δυστυχώς όταν φτάνει στην περιοχή το χαλάει. Δύο φορές ο Ντέκο και μία ο Ρονάλντο άργησαν να δώσουν την μπάλα (ή πήγαν για σουτ μόνοι τους) και χαράμισαν ωραίες αντεπιθέσεις.

Αν κριθεί το ματς από αυτό το πέναλτι (τη στιγμή δηλαδή που η Γαλλία δεν έχει κάνει ουσιαστικά ευκαιρία) θα είναι κρίμα. Και βλέπετε ότι με αντίπαλο μια ομάδα που έχει στοιχειωδώς σοβαρή άμυνα, η Γαλλία δεν φαίνεται τόσο υπερομάδα όσο κόντρα στους περιπατητές Βραζιλιάνους.

Lost_In_Cooperland
05-07-2006, 23:09
Εγώ πάλι δεν είμαι πορτογαλία, αλλά λέω ότι δεν ήταν πέναλτι. Δλδ, εντάξει, ακούμπησε ο αμυντικός το πόδι (ακούμπησε ε) και μόλις το πήρε ο άλλος χαμπάρι, βούτηξε, ενώ μπορούσε κάλλιστα να συνεχίσει την προσπάθειά του. Δε με νοιάζει τι λέει ο κανονισμός. Τέτοια πράγματα πραγματικά με αηδιάζουν.

Pitsadoros
05-07-2006, 23:44
na fane to mpoulo wraia k kala oi portogaloi giati mas legane "defensive football stayed home" k emeis eimaste perifanos laos k de ta sigxwroume auta

freak brother
05-07-2006, 23:58
ο Ρεχαγκελ εκανε σχολη!!

fleshdiver
06-07-2006, 00:02
ανύπαρκτο πέναλτυ, ματς παρωδια

χειρότερο κι από το προηγούμενο κατέντησε αυτό το μουντιάλ

Odonian
06-07-2006, 00:06
Ήταν πέναλτυ, ο Σκολάρι είναι χέστης γιατί δεν έβαλε νωρίτερα δεύτερο φορ. Αυτά.

Α και οι αλλαγές της Γαλλίας είναι για γέλια. Η Ιταλία θα κάνει παρτάκι, αν δε σεληνιαστεί κανένας Ζιντάν. Ο Ριμπερί θεός.

jack the ripper
06-07-2006, 00:18
Το πεναλτυ ηταν πεναλτυ(δεν υπαρχει λογος να σηκωσει το ποδι του ο Καρβαλιο).......
Επισης εσεις που αηδιασατε με το πεναλτυ-->οι συνεχεις πτωσεις των πορτογαλων(βλεπε το κωλοπαιδο Ροναλντο) για να παρουν πεναλτυ σας αρεσαν????????

Lost_In_Cooperland
06-07-2006, 00:23
Συγχαρητήρια και σε παίχτες τύπου ανρί που με λαμογιές κερδίζουν παιχνίδια. :Ξέρασμα:

Προφανώς εντάσσονται στην ίδια κατηγορία, οπότε όχι δε μας άρεσαν!!

dyingfreedom
06-07-2006, 00:24

Μην λες βλακειούλες για τον Τιερί.

Επίσης, φορτσα Ιτάλια.

Lost_In_Cooperland
06-07-2006, 00:30
Εσύ είσαι fanboy, δε μετράει η γνώμη σου.

Θεωρώ το θέατρο τελείως ελεεινό & αντιαθλητικό (και το συγκεκριμένο ήταν θέατρο ότι και να λέτε). Κίτρινη ban & ξύλο με τη μία.

freak brother
06-07-2006, 00:51
καθαρο το πεναλτυ.. η Πορτογαλια που παει χωρις σεντερ φορ?

cloud
06-07-2006, 01:25
Φόρτσα ιτάλια να πούμε, αλλά σιγά το μουντιάλ που θα κατακτήσουμε.
Εκτός αν βάλει ο Λίπι 3 επιθετικούς να γουστάρουμε, έτσι κι αλλιώς περίπατος θα είναι λογικά :P

Bullet
06-07-2006, 04:37
χειρότερο κι από το προηγούμενο κατέντησε αυτό το μουντιάλ

mpa

Dr. Death
06-07-2006, 04:48
Καλο ματσακι θα γινει στον τελικο.

Γαλλια απροβλεπτη ομαδα... 3 παιχνιδια σουρσιμο στους ομιλους παραλιγο να μεινει εξω..2 σουπερ παιχνιδια στους 16 και 8 και 1 μετριο αποψε...φοβερη εμπειρια και αυτο[πεποιθηση ορθολογιστικο παιχνιδι λογω ηλικιας.. μετα τους ομιλους ξερουν ποτε και που να ανεβασουν ρυθμο..ποτε να παιξουν σωστη αμυνα και πως να κρατησουν το παιχνιδι.

Ιταλια με εκπληκτικο προπονητη σταθεροτατη σε ολα τα παιχνιδια εκτος απο 1 με την αμερικη που επεσε και λιγο ξυλικη.Ολες οι γραμμες τις δειχνουν σταθεροτατες και ετοιμες για ολα σε καθε παιχνιδι.

Και οπως λεει και ο αλεφας ...γερα παιδια ..δυνατα κορμια και πνευμονια.

Πιστευω οτι εχει προβαδισμα η ιταλια κυριως λογω προπονητη αμυντικης λειτουργιας και λυσεων παγκου.Η γαλλια με τον αρνι μπροστα μονο του να βολοδερνει αναμεσα σε 4 αμυντικους χωρις βοηθειες απεναντι σε μια ιταλικη αμυνα δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ απολυτως τυχη.Επειδη ομως σ αυτα τα παιχνιδια η εμπειρια και μονο μπορει να κερδισει ενα παιχνιδι δε γινετε να υποτιμηθουν οι γαλλοι.

Παιχτε το αντερ...το κοβω για 1-0 η 2-1 στην καλυτερη των καλυτερων.(αν δεν παει παρατα κλπ)

Αντε να δουμε.

πι ες: χα χα ..ποιος ασχολειτε με τους πορτογαλλους..αστε τους να κλαινε ακομα...και το πεναλτυ ηταν ο ορισμος παραβασης-φαουλ εντος περιοχης..κλαψε ροναλντο κλαψε.

Bullet
06-07-2006, 04:53
to 2-1 einai over re :P

pali kala pou efyge h portomalakia,kai poly proxwrhsan

Dr. Death
06-07-2006, 04:55
to 2-1 einai over re :P

pali kala pou efyge h portomalakia,kai poly proxwrhsan

2-1 στην καλυτερη ρε...δεν το βλεπω με τιποτα να μπαινουν 3 γκολ

Bullet
06-07-2006, 04:57
to 1-0 blepw ws pio logiko scor

Bullet
06-07-2006, 05:36
επίσης πείτε σαυτο το μαλακισμένο το ρονάλντο να σταματήσει να κλαίει gmtspitt

Darkling
06-07-2006, 09:13
«Όποιος είδε τον αγώνα θα διαπίστωσε πως ο διαιτητής δεν ήταν δίκαιος. Έπρεπε να δώσει περισσότερες κάρτες στη Γαλλία. Ίσως η Πορτογαλία δεν είναι μεγάλη δύναμη... Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να αποδείξουμε πως είμαστε μια σπουδαία χώρα. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν είμαστε στον τελικό μετά από μια τέτοια εμφάνιση. Κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας, αλλά ο διαιτητής μας έβαζε εμπόδια. Το μόνο που είχε παραπάνω από εμάς η Γαλλία ήταν ένα πέναλτι. Δεν ήταν ανώτερη από εμάς. Εμείς ήμασταν καλύτεροι»

Κριστιανο Ροναλντο κυριες και κυριοι.

Κι ολα αυτα απ τους καραγκιοζηδες οι οποιοι οταν δεν πεφτανε για πεναλτυ η δε ζηταγαν να παρουν καρτες οι Γαλλοι (btw αυτο δε τιμωρειται με κιτρινη??) εχαναν με 0-1 και δεν επαιζαν με εστω εναν (1) παικτη στη μεγαλη περιοχη.
Μπραβο Φελιπε Ταβερνιαρι, το κρατησες το 0-1.

Jim Dandy Mangrum
06-07-2006, 10:03
to penalty htan ka8arotato
h gallia phre ena hmiteliko mundial sxetika aneta, apenanti stous portogalous pou epaizan, paizoun kai 8a paizoun anousio podosfairo.
oi portogaloi eprepe na xan faei kamia 10 kitrines. ka8e fora pou empaine h mpala sth gallikh perioxh epeftan 2-3 katw......
pou eidan oti adikh8hkan?
meta to penalty tous edwse arketa tzoufia foultakia

btw o ronaldo kairos na megalwsei kai na to synh8hsei. 8a vare8oume na ton vlepoume na klaiei.....

fleshdiver
06-07-2006, 15:57
Το πέναλτυ παραμένει ανύπαρκτο όσοι κι αν συμφωνείτε για το αντίθετο. Υπάρχει επαφή στην αρχή, ο Ανρί πάει να συνεχίσει, αλλάζει γνώμη και πέφτει θεατρινίστικα. Αν είχε γίνει στον Ρονάλντο το ίδιο τι θα λέγατε? Είναι άδικο να κρίνεται ένας ημιτελικός από μια τέτοια φάση.

Και η Πορτογαλία δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο επιμένετε να την παρουσιάζετε μερικοί. Δυστυχώς για αυτήν, δεν είχε επιθετικό. Ούτε 1. Αν είχε έστω και τον τελευταίο επιθετικό της Ιταλίας, ίσως έπαιρνε και το κύπελλο.

Odonian
06-07-2006, 16:05
Λες βλακειούλες, όπως και όλοι όσοι κρίνουν τα πέναλτυ (και γενικά τα φάουλ) από τα ριπλέι. Μόνο σε αυτό φαίνεται ότι υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στην πτώση του Ανρί, μόνο που σε πραγματικό χρόνο είναι φανερό ότι δεν έπαιζε να μείνει όρθιος, εκτός ίσως αν κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια (το οποίο το κάνει πέναλτυ πάλι, ο αμυντικός ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ τον εμπόδισε αντικανονικά από το να σουτάρει). Όχι ριπλέι λοιπόν, οι φάσεις κρίνονται σε πραγματικό χρόνο.

fleshdiver
06-07-2006, 16:20
Ωραία ανάλυση αλλά δεν με πείθεις κοκωβιέ. Ο Ανρί έκανε θέατρο.

Odonian
06-07-2006, 16:26
Χεχ, ήμουν σίγουρος ότι δε θα σε έπειθα. Τα λέω για να νομίζουν οι νέοι ότι ξέρω από μπάλα (καρπετόπουλος στάιλ).

FIXXXER
06-07-2006, 18:43
Πολυ σωστος ο Οντονιαν, μονο που το ιδιο ακριβως ισχυει και για το πεναλτυ της Ιταλιας με την Αυστραλια, αλλα εκει επιλεγουν ολοι να ειναι ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι ηταν μουφα, μονο και μονο επειδη παιζει η Ιταλια κι οχι η για αδιευκρινιστους ακομα λογους συμπαθης Γαλλια. Τελος παντων, απο προκαταληψη εχουμε βαρεθει, κι η Ιταλια εχει κατηγορηθει για κατενατσιο, κι εχει παιξει κατενατσιο σε αυτο το μουντιαλ λιγοτερο κι απο τη Βραζιλια με τις 3 ζωνες αμυνας...

Χμ, σκεφτομουν χθες πριν κοιμηθω την ομαδα της Ιταλιας (δεν με επαιρνε ο υπνος, οχι τιποτα αλλο) και μπορω να πω οτι σαν μοναδες ειναι εκπληκτικο το ποσο καλοι ειναι.

Δηλαδη, καλυτερα πλαγια μπακ απο Γκροσο και Ζαμπροτα δεν πρεπει να υπαρχουν σε αλλη ομαδα, ο Καναβαρο δεν το συζητω, ειναι μακραν ο καλυτερος αμυντικος της διοργανωσης και Ματερατσι αρκετα καλος, και στο κεντρο οταν Ροναλντινιο, Κακα, Λαμπαρντ, Τζεραρντ, Ρικελμε, Μπαλακ, Ζινταν (με εξαιρεση δυο αγωνες) κι ενα σωρο αλλα "αστερια" εχουν κανει απο κακο εως μετριο μουντιαλ, εχουμε εναν Πιρλο να βγαζει την μια απιστευτη μπαλια μετα την αλλη και να προωθει την ομαδα με πολυ ομορφες προσποιησεις σε αρκετες περιπτωσεις.

Στη θεση του αμυντικου χαφ, υπαρχει ο σιχαμερος Γκατουζο, ο οποιος ομως ειναι ηρωας στους τελευταιους αγωνες καθως εχει κοψει τις περισσοτερες μπαλιες, ειναι μια θεση βεβαια με μεγαλο ανταγωνισμο απο ολες τις ομαδες, αλλα ουτε εκει υστερουν οι Ιταλοι. Στους ακραιους χαφ θα μπορουσαν να υπαρχουν καλυτερες λυσεις απο τους Καμορανεζι και Περοτα, γι αυτο αλλωστε το παιχνιδι της Ιταλιας δεν ειναι κυριως απο τα ακρα εκτος κι αν προωθηθουν οι Ζαμπροτα και Γκροσο που ισως ειναι καλυτεροι και σαν χαφ απο τους αντιστοιχους αλλους δυο. Ο Τοτι κανει μετριο μουντιαλ αλλα ειναι παντα επικινδυνος σαν παικτης πισω απο τον επιθετικο, ενω ο Τονι κυριως (και αρκετα λιγοτερο ο Τζιλαρντινο) ειναι παικτης κινδυνος θανατος μπροστα κι ας μην εχει το ονομα του Βιερι, του Βιαλι, του Ραβανελι, του Μπατζιο η ακομα και του Ντελ Πιερο... αλλωστε στο μουντιαλ της Ιταλιας ειχε μεινει στην ιστορια ο Σκιλατσι!!!

Οταν εχεις και στον παγκο λυσεις οπως ο Ντελ Πιερο, ο Νεστα, ο Ντε Ροσι, ο Ιακουιντα, ο Ινζαγκι και ενα σωρο κλασικους Ιταλους αμυντικους οπως ο Οντο, ο Μπαρτζαλι, ο Ζακαρντο ε πως να μην πας στον τελικο....

Ουσιαστικα αν το κατακτησει η Ιταλια θα ειναι απολυτα δικαιο το αποτελεσμα, το ιδιο ισχυει και για τη Γαλλια βεβαια που εχει αποκλεισει Ισπανια, Βραζιλια και Πορτογαλια.

ΠΣ Ξεχασα την θεση του τερματοφυλακα, οπου δε νομιζω οτι μπορει κανεις να αμφισβητησει οτι ειναι ενας απο τους δυο καλυτερους τερματοφυλακες στον κοσμο μαζι με Τσεχ τα τελευταια χρονια...

Dr. Death
06-07-2006, 19:47
Για μενα μπουφον μακραν καλυτερος του τσεχ.

Odonian
06-07-2006, 19:57
Συγκλονιστική ανάλυση από τον συμπαίκτη Φίξξξερ. Το πέναλτυ που είπες με Αυστραλία δεν το είδα δυστυχώς. Η Ιταλία είναι καλύτερη της Γαλλίας και στους βασικούς, αλλά κυρίως στον πάγκο. Και φυσικά στο τέρμα δε γίνεται σύγκριση, ο Μπαρτέζ είναι για φάπες.

nothingman
06-07-2006, 20:00
ποιον είπες σιχαμένο ρε Καρπετόπουλε;
(οκ, χοντρό)

Darkling
06-07-2006, 20:02
1.) η μονη περιπτωση να μην πεσει ο Ανρυ στο πεναλτυ ειναι στο Pro Evolution soccer, οπου ως γνωστον δεν πεφτει ποτε, για τους γνωστες

2.) Φιξξξερ συμπαικτα και νεοφερμενο αστρί (σικ) μου, το οτι συγκρινεις τα πεναλτυ μεταξυ Πορτογαλου και Αυστραλου αμυντικου ειναι μια χαρουμενη εξαρση οπαδικης δικαιωσης μεν, παπαριά δε.

eleventh guardian
07-07-2006, 00:19
Και η Πορτογαλία δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο επιμένετε να την παρουσιάζετε μερικοί. Δυστυχώς για αυτήν, δεν είχε επιθετικό. Ούτε 1. Αν είχε έστω και τον τελευταίο επιθετικό της Ιταλίας, ίσως έπαιρνε και το κύπελλο.

Συμφωνώ στα περί δυνατοτήτων της Πορτογαλίας. Εχω ξαναγράψει ότι είναι βλακεία να την αντιπαθεί κάποιος για ένα ηλίθιο πανό δύο χαζών οπαδών της (γιατί δεν με πείθετε ότι τους αντιπαθείτε, όσοι τους αντιπαθείτε, για άλλο λόγο).

Ο Παουλέτα είναι καλός παίκτης ομως. Απλά, όπως παίζει η Πορτογαλία -δηλαδή μόνο με αυτόν μπροστά- ο ρόλος του είναι τόσο άχαρος που σχεδόν είναι καταδικασμένος να μην σκοράρει ποτέ. Η βοήθειά του πάντως ήταν πολύ σημαντική για να φτάσει η Πορτογαλία τόσο ψηλά.

Το πρόβλημα της Πορτογαλίας είναι η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων, κυρίως μπροστά, αλλά όχι μόνο. Ηθελε να βάλει επιθετικό και είχε στον πάγκο το Πόστιγκα, το Ούγκο Βιάνα και τον αποθαμένο Νούνο Γκόμες. Τώρα, γιατί έβγαλε τον Παουλέτα; Ελα ντε.

jack the ripper
07-07-2006, 00:28
Δηλαδη, καλυτερα πλαγια μπακ απο Γκροσο και Ζαμπροτα δεν πρεπει να υπαρχουν σε αλλη ομαδα

Μπορει να αντιπαθω τη Γερμανια αλλα χαλαρα ο Lahm ειναι καλυτερος απο τον Γκροσο......Και ο Sorin παλι καλυτερος πιστευω οτι ειναι..........

eleventh guardian
07-07-2006, 00:33
Ο Γκρόσο, σ' αυτήν τη διοργάνωση, είναι το καλύτερο αριστερό μπακ.

Ο Λαμ με τις Κόστα Ρίκες και τους Ισημερινούς καλός ήταν, μετά έπεσε κατακόρυφα η απόδοσή του.

Για τον Τζαμπρότα τα είπαμε, μαζί με τον Μιγκέλ είναι τα καλύτερα δεξιά μπακ του Μουντιάλ. Αλλά το γεγονός ότι ο Ιταλος μπορεί να βοηθάει και επιθετικά (ως επιθετικός άρχισε την καριέρα του άλλωστε), τον κάνει Νο 1 στη θέση του - σ' αυτό το Μουντιάλ.

freak brother
07-07-2006, 00:43
εμενα μαρεσε (το λιγο που επαιξε) και αυτος ο πιτσιρικας που ειναι σαν μαυρος εβραιος της Αγγλιας .. ο Λενον

freak brother
07-07-2006, 00:45
και για μενα ανετα ο Πιρλο καλυτερος παιχτης του μουντιαλ.. και το πιστευα και πριν απο τον ημιτελικο.. απιστευτα σταθερη αποδοση .. και ξερεις οτι θα σου βγαλει το λιγοτερο μια μπαλια παρε-βαλε . Και ανασταλτικα αρκετα σταθερος

jack the ripper
07-07-2006, 00:56
εμενα μαρεσε (το λιγο που επαιξε) και αυτος ο πιτσιρικας που ειναι σαν μαυρος εβραιος της Αγγλιας .. ο Λενον

Πραγματικα...Να ψοφησει ο Μπεκαμ να παιζει αυτος.....

FIXXXER
07-07-2006, 02:17
Ο Γκρόσο, σ' αυτήν τη διοργάνωση, είναι το καλύτερο αριστερό μπακ.

Ο Λαμ με τις Κόστα Ρίκες και τους Ισημερινούς καλός ήταν, μετά έπεσε κατακόρυφα η απόδοσή του.

Για τον Τζαμπρότα τα είπαμε, μαζί με τον Μιγκέλ είναι τα καλύτερα δεξιά μπακ του Μουντιάλ. Αλλά το γεγονός ότι ο Ιταλος μπορεί να βοηθάει και επιθετικά (ως επιθετικός άρχισε την καριέρα του άλλωστε), τον κάνει Νο 1 στη θέση του - σ' αυτό το Μουντιάλ.

Συμφωνω σε ολα, κι εμενα μαρεσει πολυ ο Μιγκελ, αλλα ο Ζαμπροτα ειναι ο αγαπημενος μου παικτης οχι επιθετικος εβερ, δεν κανω πλακα. Στο μανατζερ αλλα και στην Γιουβε πιο παλια επαιζε D/DM LR δηλαδη παντου στα ακρα. Κι ο Λαμ καλος ειναι, και ο Μιγκελ και πολλοι αλλοι μπακ, αλλα το διδυμο της Ιταλιας σαν μεσο ορο ας πουμε καπως δεν το εχει κανεις.

[προκλητικος]Οσον αφορα Πορτογαλια, εννοειται οτι την συμπαθω αρκετα, γιατι να την αντιπαθω? Παιζει ωραια μπαλα, κι ακομα κι ο Κριστιανο Ροναλντο που βουταει ολη την ωρα τουλαχιστον παιζει γαμω τις μπαλες οχι σαν τις Βραζιλιανες κοτες και τις Αγγλιδες αδερφες τυπου Μπεκαμ.[/προκλητικος]

FIXXXER
07-07-2006, 03:50
Συγκλονιστική ανάλυση από τον συμπαίκτη Φίξξξερ. Το πέναλτυ που είπες με Αυστραλία δεν το είδα δυστυχώς. Η Ιταλία είναι καλύτερη της Γαλλίας και στους βασικούς, αλλά κυρίως στον πάγκο. Και φυσικά στο τέρμα δε γίνεται σύγκριση, ο Μπαρτέζ είναι για φάπες.

Μιας και λεμε για αναλυσεις, παρε και μια που εχω κανει στο φορουμ των Γκαδερινγκ για το φετινο μουντιαλ και τις ομαδες... :P

Βραζιλια? Καλοι παικτες, μετρια ομαδα, μετριος προπονητης.
Γερμανια? Καλη ομαδα, μετριοι παικτες, καλος προπονητης.
Αργεντινη? Καλη ομαδα, καλοι παικτες, σκατα προπονητης.
Ισπανια? Καλη ομαδα, μετριοι και καλοι παικτες, μετριος προπονητης.
Γαλλια? Καλοι παικτες, καλη ομαδα, μετριος προπονητης.
Αυστραλια? Καλη ομαδα, καλος προπονητης, μετριοι παικτες.
Τσεχια? Καλη ομαδα, μερικοι καλοι παικτες, καλος προπονητης, γκαντεμια στο απειρο παλι.
Ολλανδια? Καλη ομαδα, μετριος προπονητης, μετριοι παικτες με λιγες εξαιρεσεις.
Πορτογαλια? Καλος προπονητης, μετρια ομαδα, καλοι παικτες.
Ιταλια? Καλοι παικτες, καλη ομαδα, καλος προπονητης.
Αγγλια? Καλοι παικτες, μετρια ομαδα, αθλιος προπονητης.

Να γιατι οι δυο ομαδες πηγαν στον τελικο... κατα τη γνωμη μου παντα, ετσι? Οι Γαλλοι υστερουν σε προπονητη, αλλα εχουν ψυχη οι πουστηδες.

Dr. Death
07-07-2006, 04:16
Γερμανια? Καλη ομαδα, μετριοι παικτες, καλος προπονητης.

no way καλος προπονητης ΑΚΟΜΑ ο γιουργκεν...μετριος ναι καλος οχι..κι ας τον ειπα γατα στο παιχνιδι με την αργεντινη... δεν εισαι καλος προπονητης αμα κανεις 3 ιδιες αλλαγες σε καθε παιχνιδι.

Πορτογαλια? Καλος προπονητης, μετρια ομαδα, καλοι παικτες.

εγω με δυσκολια θα ελεγα οτι ο σκολαρι ειναι καλος προπονητης παντως ..η πορτογαλια ναι μεν εχει παρουσιασει βελτιωση εδω και 4 χρονια αλλα σαν αποδοση ομαδας ειναι σταθεροτατη τοσα χρονια χωρις καμμια ενδειξη αλλαγης προς το καλυτερο αγωνιστικα..βλεπεις τα ιδια και τα ιδια...δεν μπορει να καθαρισει παιχνιδια με ομαδες που αμυνονται καλα και εχει σταθει πολυ τυχερος και στις 2 διοργανωσεις που βρισκει τους αγγλους και τους κερδαει στα μπεναλτυ.

Αγγλια? Καλοι παικτες, μετρια ομαδα, αθλιος προπονητης.

αν και υποστηριζα αγγλια πριν τη φαση των 16 μπορω πλεον να πω οτι by far ηταν ισως η χειροτερη ομαδα του μουντιαλ απο πλευρας ουσιας και θεαματος.
Αντε να το παιξω καλος και να πω μεσα στις 5 χειροτερες.
καλοι παικτες , κακη ομαδα ,κακιστος προπονητης.

επισης ..για την τσεχια και την γκαντεμια της...ε γκαντεμια που κραταει 6 χρονια σε οτι διοργανωση κι αν εχει παιξει δυσκολευομαι να το δεχτω.

Phantom Duck
07-07-2006, 12:25
Από πότε έγινε ο Ντομενέκ ο,τιδήποτε ανώτερο του "κάκιστος"; =ρ

Odonian
07-07-2006, 15:38
Την πορτο δεν την συμπαθώ, όχι για κάποιο πανώ, αλλά γιατί οι παίχτες της είναι οκκάδες και ψωνισμένοι γκρινιάρηδες.

dyingfreedom
07-07-2006, 15:50

Παιχτούρα.
Πάντως όσον αφορά την Αγγλία και το φετινό ναυάγιο, ο μόνος που διασώθηκε κάπως ήταν ο Joe Cole. Οι άλλοι δυστυχώς κατώτεροι του μετρίου.
Επίσης ο Crouch, μπορεί να τα σπάει πανηγυρίζοντας, αλλά γενικά γμστ.

Eulogy
07-07-2006, 16:48
elege o karpetopoulos xthes sto radio oti oi galloi eixan proslabei ena eidiko gia fysiki katast. o opoios paredwse kai seminaria sti germania gia to thema ayto ... kai etsi eksigeite oi apodosh tous :shock:

ari-m
07-07-2006, 16:54
mipws kata tyxi ton legan tzeko ? :P

fleshdiver
07-07-2006, 17:30

Παιχτούρα.

Εγώ να επιμείνω. Ο Λένον χωράει στην εντεκάδα του Πανιώνιου?

nothingman
07-07-2006, 17:50
το είδαμε και πριν αλλά θυμηθήκαμε ότι είσαι Ιωνικός οπότε λίγο κάψιμο από τους Βουρεξάκηδες θα το έχει φάει το μυαλό σου οπότε το προσπεράσαμε.

ο Λέννον όλη τη χρονιά έβγαζε ματια btw, αργά τον πήρατε είδηση :ρ
ο μόνος πολύ καλός της Αγγλίας ήταν ο Hargreaves, σε οκέι επίπεδα οι δυο Cole (αν και ο Joe ειδικά καθόλου σταθερός) και οι υπόλοιποι δυστυχώς πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, προφανώς βραχυκυκλωμένοι από την κατάρα του πάγκου, τον Μπάγεβιτς της Σκανδιναβίας, το σωσία του Δράκουλα του Gary Oldman, το είδωλο του Καρπετόπουλο, τον ΚΑΡΙΟΛΗ ΣΟΥΗΔΟ

irreligious
07-07-2006, 18:13
ei,den to aksizei toso kraksimo o robocop....makran o pio filotimos apo tous agglous...ntaks einai kriari alla ti na kanome?
aftos o poustis giati den pire defoe stin apostoli????

fleshdiver
07-07-2006, 19:28
Ναι, ο προπονητής φταίει κι όχι το ότι ο τελευταίος ποιοτικός Άγγλος ήταν ο Γκασγκόιν. Για αυτό άλλωστε κι έχει σαρώσει τόσους τίτλους με άλλους προπονητές η Αγγλία.

Το υλικό της είναι τρομακτικά overrated.

Αυτός της Μπάγερν μου άρεσε και μένα.

irreligious
07-07-2006, 19:37
re
eisai toulaxiston empathis(sic) me tin omada...
teleftaios poiotikos o gkaskonis?o lampard ti einai?palto.?..eleos

fleshdiver
07-07-2006, 20:25
Καμια εμπάθεια. Ίσως χρησιμοποίησα λάθος λέξη, αλλά λέγοντας ποιοτικός εννοούσα τεχνίτης, εννοούσα τους παχτες που μιλάνε στην μπάλα, που δημιουργούν, που έχουν φαντασία, που προσθέτουν την ποιότητα χωρίς την οποία ελάχιστες ομάδες προχωρούν.

Ο μόνος που θα μπορούσε να παίξει αυτόν τον ρόλο στην Αγγλία είναι ο Μπέκαμ αλλά δεν τα έχει καταφέρει.

Στο μεταξύ ψάξτε τις δηλώσεις του Κρις Ουόντλ για την εθνική του. Ακριβώς τα ίδια λέει, ότι η Πορτογαλία που τους απέκλεισε ήταν καλύτερη ομάδα γιατί έχει αυτή την ποιότητα. Και μάλιστα το προχώρησε και παρακάτω, μιλώντας για τα μικρά παιδιά που τα μαθαίνουν πώς να γίνονται ξυλοκόποι κι όχι πώς να παίξουν μπάλα.

Είναι τυχαίο που η Άρσεναλ στηριζόμενη σε Γαλλική φιλοσοφία έπαιρνε σχεδόν αήτητη τα πρωταθλήματα χωρίς να είναι κάτι το φοβερά σπουδαίο (για αυτό και δεν έκανε μεγάλα πράγματα στην Ευρώπη)? Κάτι λέει αυτό για το Αγγλικό ποδόσφαιρο.

Και για να το κλείσω δεν θεωρώ παλτό τον Λάμπαρντ αλλά αυτός και ο Τζέραρντ είναι τα πιο τρανά παραδείγματα overrated παιχτών. Πολύ καλοί παίχτες, μαχητές, παθιασμένοι, αθλητικοί, καλοί σουτέρ αλλά δεν είναι ούτε μια τρίχα από το ένα παπάρι του Ζιντάν πχ.

Edit: Οι δηλώσεις του Waddle

http://worldcuphaircuts.atspace.com/waddle.jpg

"They are massively over-paid and over-hyped," said Waddle, who started six of England's seven matches at Italia '90. "Players today are superstars. We've been trying to build this team up since 1998, projecting the image that England can be the best. We're not the best. We're a million miles off. We need to get back to reality. We still struggle possession-wise.

"We lack ideas and creativity and need to go back to the drawing board. We need to get players playing like Paul Gascoigne, Beardsley and Barnes. It's time to throw the coaching manuals in the bin. We should be getting kids enjoying street football like the Africans do. How do the Brazilians keep producing the players they do? The coaching here has got silly: taking badges and teaching under-7s and under-6s. We never got coached until we were under-14s. I just wish we had realised in 1990 that we had a decent team."

Odonian
07-07-2006, 21:53
το είδαμε και πριν αλλά θυμηθήκαμε ότι είσαι Ιωνικός οπότε λίγο κάψιμο από τους Βουρεξάκηδες θα το έχει φάει το μυαλό σου οπότε το προσπεράσαμε.

ο Λέννον όλη τη χρονιά έβγαζε ματια btw, αργά τον πήρατε είδηση :ρ
ο μόνος πολύ καλός της Αγγλίας ήταν ο Hargreaves, σε οκέι επίπεδα οι δυο Cole (αν και ο Joe ειδικά καθόλου σταθερός) και οι υπόλοιποι δυστυχώς πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, προφανώς βραχυκυκλωμένοι από την κατάρα του πάγκου, τον Μπάγεβιτς της Σκανδιναβίας, το σωσία του Δράκουλα του Gary Oldman, το είδωλο του Καρπετόπουλο, τον ΚΑΡΙΟΛΗ ΣΟΥΗΔΟ
Σωστός, ο Har γαμούσε. Θεός. Και ας μην τον πάνε οι Άγγλοι.

Bullet
08-07-2006, 00:28
The Mastercard All Star Team is as follows:

Goalkeepers
Gianluigi Buffon (Italy), Jens Lehmann (Germany), Ricardo (Portugal)

Defenders
Roberto Ayala (Argentina), John Terry (England), Lilian Thuram (France), Philipp Lahm (Germany), Fabio Cannavaro (Italy), Gianluca Zambrotta (Italy), Ricardo Carvalho (Portugal)

Midfielders
Ze Roberto (Brazil), Patrick Vieira (France), Zinedine Zidane (France), Michael Ballack (Germany), Andrea Pirlo (Italy), Gennaro Gattuso (Italy), Francesco Totti (Italy), Luis Figo (Portugal), Maniche (Portugal)

Forwards
Hernan Crespo (Argentina), Thierry Henry (France), Miroslav Klose (Germany), Luca Toni (Italy)

FIXXXER
08-07-2006, 13:20
Ο Τοτι απο που κι ως που, πολυ μετρια εχει παιξει ως τωρα.

eleventh guardian
08-07-2006, 13:22
Kαι καλά ο Τότι. Αλλά ο Μπάλακ; Ελεος.

FIXXXER
08-07-2006, 13:39
Χαχα τελικα εβαλαν μονο απο τις ομαδες που εφτασαν στους 8, εκτος απο την Ουκρανια... :rofl:

Bullet
09-07-2006, 08:59
liges wres akoma :D

http://www.lavoz.com.ar/2006/0503/std156428.jpg

Bullet
09-07-2006, 21:31
ela mwrh italia

dyingfreedom
09-07-2006, 23:46
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Bullet
09-07-2006, 23:50
kaka ta psemata

oi galloi to aksizan,edw me deka epaizan kai nomizes oti me deka htan oi italoi...

pantws

http://www.joespizzanj.com/italy%20flag.jpg

ITALIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

_UnHoLyMaRtYr_
10-07-2006, 00:04
"Η Ιταλία πρωταθλήτρια Ευρώπης." Ευτυχώς θα τους γλιτώσουμε για λίγο.

Επίσης, ξενέρωσα με Ζιντάν. Πολύ.

enitharmon
10-07-2006, 00:10
ευτυχώς δε μένω κοντά σε δρόμο, γιατί θα τα πρήξουνε οι Ιταλοί

Bullet
10-07-2006, 00:13
"Η Ιταλία πρωταθλήτρια Ευρώπης."

:rofl: :rofl: :rofl:

Dr. Death
10-07-2006, 00:22
αλητεια ζινταν

εμεινε στην ιστορια για αυτη την τελευταια του πραξη στο τελευταιο 10λεπτο του τελευταιου παιχνιδιου της καριερας του ...σε τελικο μουντιαλ.

ο τελικος στιγματιστηκε απο αυτη την ενεργεια και κανεις δε θα θυμαται τιποτα αλλο.

μεγαλη αλητεια..οτι κι αν του πε και του εκανε ο ιταλος...η κουτουλια του ηταν αλητικη.

Επελεξε μονος του τον χειροτερο τροπο να τελειωσει την καριερα του.

Η ιταλια γιατι δεν το αξιζε? επειδη τα ειχε φτυσει την τελευταια 1 ωρα?

Νταξ οι τυποι παιξανε και αλλα 120 λεπτα με τους γερμανους και στο 1ο ημιχρονο επαιξαν πολυ καλη μπαλιτσα με αρκετες ευκαιριες και δοκαρι.

Κατα τ αλλα ναι τις εντυπωσεις περισσοτερο τις εκλεψε η γαλλια λογω παθους στο 2ο ..και ελεω ζινταν.

Για μενα αξια πρωταθλητρια η ιταλια.
Αισχος του ζινταν σε ενα παιχνιδι - οροσημο στη ζωη του και την ποδοσφαιρικη του καριερα.

dyingfreedom
10-07-2006, 00:27
H Ιταλία το άξιζε και το πήρε. Είχε την καλύτερη ομάδα και το έδειξε στο γήπεδο και όχι με διαφημίσεις και τσίχλες.

Πάντως, ο Ζιντάν έκανε μεγάλη μαλακία.
Επίσης το 2-0 επί της Γερμανίας θα είναι η πιο γαμάτη ανάμνηση από το μουντιάλ.

FORZA ITALIA.

enitharmon
10-07-2006, 00:28
γίνεται να μην κρίνεις χωρίς να ξέρεις τι του πε και τι παίχτηκε;

ναι, οκ, μαλακία, αλλά όταν βλέπω δω μέσα πως αφηνιάζουν μερικοί όταν τους βρίσουν τη μάνα, δε θα έπρεπε να σε ξαφνιάζει τόσο. Και κανένας δεν το πήρε πιο βαριά από τον ίδιο τελικά

Bullet
10-07-2006, 00:32
Επίσης το 2-0 επί της Γερμανίας θα είναι η πιο γαμάτη ανάμνηση από το μουντιάλ.

FORZA ITALIA.

eleventh guardian
10-07-2006, 00:36
1425 και σήμερα. :|

The Charon
10-07-2006, 00:36

ναι, οκ, μαλακία, αλλά όταν βλέπω δω μέσα πως αφηνιάζουν μερικοί όταν τους βρίσουν τη μάνα, δε θα έπρεπε να σε ξαφνιάζει τόσο. Και κανένας δεν το πήρε πιο βαριά από τον ίδιο τελικά

sorry alla exei faei ta xronia tou sta ghpeda kai tou exoun brisei thn mana m^n fores........

eprepe na dei3ei anwterothta , telika edei3e poso aliths kai arxidi htan , gamimenos

Neron
10-07-2006, 00:37
Italia re mounia.
Krima gia ton Zintan, enas megalos paixths den prepei na teliwnei etsi thn kariera tou oti kai na tou eipe o allos.

Dr. Death
10-07-2006, 00:40

οχι δεν γινετε δυστυχως...ο ζινταν ειναι ζινταν και για εναν τετοιο παιχτη σε εναν τετοιο τελικο ειναι απιστευτη ενεργεια εστω κι αν ο αλλος του εβρισε την οικογενεια και δεν ξερω γω τι αλλο.

Με τετοια πραγματα ζουν ολοι οι ποδοσφαιριστες και αν και αθεμιτα ειναι μερος του παιχνιδιου το ξερουνε και δεν νομιζω να υπαρχει επαγγελματιας ποδοσφαιριστης σ ολο τον π0λανητη που να μην εχει ακουσει βρησιδια η να χει φαει βρωμοξυλο φτυσιδια κλπ εντος αγωνιστικων χωρων..και οπως ειπα μιλαμε για την μητερα ολων των ποδοσφαιρικων "μαχων" τον τελικο του μουντιαλ..μιλαμε για αλλα επιπεδα...
Αν στα 30 φευγα σου στο τελευταιο σου παιχνιδι ως ενας απ τους μεγαλυτερους παιχτες ολων των εποχων και ο καλυτερος ευρωπαιος παικτης της τελευταιας 10ετιας (καθως και αλλοι πολλοι τιτλοι) ,ΔΕΝ μπορεις να συγκρατηθεις για 10 λεπτα και βαρας με αλητικη κουτουλια αυτων που σε βριζει η σε χτυπαει ε σου αξιζει τετοιο τελος.

Και τα λεω αυτα ενω πραγματικα θαυμαζα τον ποδοσφαιριστη και ανθρωπο ζινταν για πολλους και διαφορους λογους.

Συμφωνω οτι μπορει να το εχει παρει πολυ πιο βαρια απ τον καθενα .. η ιστορια ομως γραφει.

eleventh guardian
10-07-2006, 00:42
Περί Ζιντάν θα συμφωνήσω με βαζελογιατρό και χάροντα. Δεν του φταίει κανένας, δυστυχώς. Από έναν μεγάλο -όχι σε ηλικία- παίκτη περιμένεις και ωριμότητα σ' αυτές τις στιγμές.

Και μην ξεχνάμε ότι ο Ζιντάν το 'χει ξανακάνει

α) Με εκείνον τον φουκαρά τον Σαουδάραβα στο Μουντιάλ του '98, τον οποίο πάτησε στην κοιλιά εκτός φάσης (κι ας μην το θυμόταν ο Βερνίκος -τι θεϊλες είπε πάλι, άλλο θέμα).
β) Σε ένα ματς Γιούβε-Αμβούργο το 2000 και μάλιστα εξαιτίας αυτής της αποβολής δεν έπαιξε εναντίον του ΠΑΟ (τότε που οι βάζελοι νίκησαν 3-1 και επέρασαν).

Δυστυχώς είναι το χειρότερο τέλος στην καριέρα του για το οποίο φταίει ο ίδιος. Σίγουρα δεν αμαυρώνει την καριέρα του, αλλά το γεγονός ότι δεν βγήκε στην απονομή δείχνει πόσο εγωιστής είναι.

The Charon
10-07-2006, 00:43
o johnie perimenei ton zinedine

hahahahahahah

The Good Son
10-07-2006, 00:45
Γάμησε ο Ζινταν.
Καλά του κανε του πούστη.
Επιτέλους είδαμε που χρησιμέβει η καράφλα.

iskra
10-07-2006, 00:54
Για μενα αξια πρωταθλητρια η ιταλια.

H Ιταλία το άξιζε και το πήρε.

tha to theso lakonika:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

ntropi.

oso gia ton zintan,nai ok megalos paixtis,adikaiologiti energeia,mpla mpla mpla sto mpoutso mas omos.gia tin mpala pou paizei (epaize pleon) ton goustaroume,den ton theloume gia kollito mas oute gia patera ton paidion mas. kai gia to " aliths kai arxidi htan , gamimenos" de nomizo oti mporoume na to gnorizoume apo mia (omologoumenos entyposiaki) koutoulia. kata ta alla o,ti eipe o neronas.krima gia ton idio kai gia kanenan allon.

ntropi kai aisxos eidika gia to germania-argentini kai gia ti diaitisia genikotera. skata sta moutra ton perissoteron proponiton kai apeira credits ston lipi giati einai gatis me arxidia. episis skata sta moutra tou vernikou. perimenoume me agonia ta sxolia tou founti sto on-off tis epomenis kyriakis.

eleventh guardian
10-07-2006, 00:58
perimenoume me agonia ta sxolia tou founti sto on-off tis epomenis kyriakis.

Eσύ έχεις πιάσει το νόημα φίλε μου. :D

The Charon
10-07-2006, 01:01
Isws na ton xarakthrisa me liga.

Se polla pexnidia epeze polu brwmika pantws ekmetaleuomenos to onoma pou exei kanei.(fusika to kanoun polloi auto)

Akoma k twra , eimai sigouros oti den perimene na timwri8ei.

Neue regel
10-07-2006, 01:01
Πέρι Zιντάν: Αυτος έχτισε τη φήμη του λιθαράκι λιθαράκι,
έτσι γουστάρει και στα παπαρια του όλα
και τα γκρεμίζει όλα με μία ενέργεια.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να τον κρίνει. Φτάστε στο επίπεδό του και μετά μιλάτε.

Μεγάλη παικτουρα ο καραφλός.

Αν ψάχνετε για καλά παιδιά και ήρωες ψάξτε αλλού.

The Charon
10-07-2006, 01:07
Πέρι Zιντάν: Αυτος έχτισε τη φήμη του λιθαράκι λιθαράκι,
έτσι γουστάρει και στα παπαρια του όλα
και τα γκρεμίζει όλα με μία ενέργεια.

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να τον κρίνει. Φτάστε στο επίπεδό του και μετά μιλάτε.

Μεγάλη παικτουρα ο καραφλός.

Αν ψάχνετε για καλά παιδιά και ήρωες ψάξτε αλλού.

megali paiktoura mporei na einai , den eipe kaneis to anti8eto.

Alla gia ta upoloipa , pou les , eidika auto to "ftaste to epipedo tou" einai entelws akuro.

cloud
10-07-2006, 01:23
Καλό αρχίδι ήταν πάντα ο Zidane.
Στον Βερνίκο ποιός θα ρίξει μια κουτουλιά;

Dr. Death
10-07-2006, 01:36
Φτάστε στο επίπεδό του και μετά μιλάτε.

ειμαι στην καλυτερη ποδοσφαιρικη ηλικια μου εχω ακομα αλλα 4 χρονακια καλης μπαλας ... ετσι και το βρω σε κανα γηπεδο το αρχιδι θα το γαμησω κι ας μην ειμαστε στο ιδιο επιπεδο.

εισαι ακυρος καιτετοια.

VirusXI
10-07-2006, 01:43
τουλάχιστον το πήραν οι λιγότερο αχώνευτοι.
ο Ζιντάν ας πσοφήσει σε καμιά γωνιά η καραφλοπουστάρα.

Phoebus
10-07-2006, 01:51
http://content.ytmnd.com/content/d/4/4/d4497cd3624fc74e6aa39374c920801f.gif

OWNED BY ZIDANE

(άντε και στο PES6 η κίνηση με Ο + Ο + Δ + R2)

(για 3η φορά ποσταρισμένο)

Eulogy
10-07-2006, 02:07
meta to stimeno tou 98 den ypirxe periptwsi na eimouna gallia :D opote ola mia xara.

ps. poioi einai oloi aytoi pou grafoun sto athletics?

Darkling
10-07-2006, 02:16
Νταξει μωρε, για τον Ζινταν, και χωρις να μαι κανας μεγας οπαδος του η κατι τετοιο (αν και ειναι τεραστιος παικτης), αλλα δεν εγινε και κατι που θα αμαυρωσει τιποτα. Ηταν μπρουταλ τελειωμα, αλλα δεν αλλαζει και πολλα.

Οποιος και να το παιρνε απ τους δυο θα ταν σχετικα δικαιο παντως. Η Βραζιλια ηταν ακυροτατη, η Αργεντινη λιποψυχη (πσσ, σικ) και με τον Ντουσαν Πεκερμαν στον παγκο, η Αγγλια, με τον Σβεν Γκοραν Μπαεβιτς στον αλλο παγκο, η Γερμανια εκαψε φλατζες στον ημιτελικο, οι Πορτογαλλοι ειναι το λιγοτερο αρλεκινοι, κι οι αλλοι ηταν ως επι το πλειστον για σφαλιαρες.

Ακολουθει τοπ 10 μουντιαλ

10. Η κουτουλια.
9. Ο τερμας του Εκουαδορ.
8. Η αλλαγη του Πεκερμαν με εξω Ρικελμε και αντιο Μουντιαλ
7. Το πεναλτυ που κερδισε η Ουκρανια. Χο, χο, χο.
6. Το σκηνικο με Ρομπερτο Καρλος στο Βραζιλια - Γαλλια στο γκολ
5. Η εκπληκτικη προσπαθεια αποκρουσης του Σαουδαραβα τερματοφυλακα στο πλασε απο μακρυα του Ρεμπροφ. Αξιος. (Μεδεν)
4. Το Β ημιχρονο Γκανα - Τσεχ.
3. Το 20,00 που εδινε ο Κλοζε. Καλοφαγωτα σε ολους.
2. Το γκολ του Γκροσο στον ημιτελικο.
1. ΤΟ ΕΠΙΚΟΤΕΡΟ ΜΑΤΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ και φυσικα μιλαμε για τους αδαεις, το διαστημα στο Β ημιχρονιο μεταξυ 55' - 82' μεταξυ Ολλανδιας - Πορτογαλιας

εκτος συναγωνισμου, ο Κριστιανο Καγκουρης.

eleventh guardian
10-07-2006, 02:20
1. ΤΟ ΕΠΙΚΟΤΕΡΟ ΜΑΤΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ και φυσικα μιλαμε για τους αδαεις, το διαστημα στο Β ημιχρονιο μεταξυ 55' - 82' μεταξυ Ολλανδιας - Πορτογαλιας

Εχω γίνει κουραστικός, το ξέρω, αλλά αντί για 55'-82' βάλε 1'-96'.

Darkling
10-07-2006, 02:23
Εχεις δικιο αλλα το συγκεκριμενο διαστημα ηταν ΠΟΛΥ μπροστα απο οτι εχουμε δει, και μαλλον θα δουμε στο μελλον . Δε νομιζω οτι η Φιφα θα επιτρεψει πια τοσο κατς :(

eleventh guardian
10-07-2006, 02:28
Για μένα κορυφαία στιγμή και η πρώτη εκτέλεση του πέναλτι από τον Ασαμόα στο Γκάνα - Τσεχία.

Οπως βέβαια και οι φοβερές αντιδράσεις όσων συναδέλφων μου είχαν παίξει over αυτό το ματς. :P

Dr. Death
10-07-2006, 02:29
το 20 του κλοσε εκανε πολλους ανθρωπους ευτυχισμενους.

ο Κ. ροναλντος δεν παει μαντσεστερ λεει ΧΑΧΑ ,τον περιμενει το γουρουνey για αγριο τραμπουκικο ξυλο.

eleventh guardian
10-07-2006, 04:05
Μιας και δεν με πιάνει ύπνος, ας βάλω και την κατ'εμέ ιδανική ενδεκάδα της διοργανώσεως. Με FM λεξιλόγιο, για να γίνει πιο εύκολα κατανόητη απ' όλους.

GK Mπουφόν
DR Τζαμπρότα
DL Γκρόσο
DC Καναβάρο
DC Γκαλάς (για όσους νομίζατε ότι έβαζα 11άδα Ιταλίας δηλαδή)
MC Πίρλο
MC Ζιντάν
MR Μάξι Ροντρίγκες
ML Κόουλ ( :?: με δυσκόλεψε αυτή η θέση, ίσως υπάρχουν καλύτεροι)
ST Κλόζε
ST Ανρί

Α, πριν λίγο είδα κι αυτό:

Αν και δεν τη συμπαθώ, βλέπω την Ιταλία να έχει καλές πιθανότητες φέτος.

Μακάρι να διαψευστώ φυσικά. :D

Αφού το έβλεπες ρε, γιατί δεν πήγες να το παίξεις πριν αρχίσει το Μουντιάλ; Γιατί, ε;

Bullet
10-07-2006, 04:19
καλύτερα match στο μουντιάλ : australia - ιαπωνία με την τρελή ανατροπή,σενεγάλη - σαουδική με της πουτάνας το κάγκελο,ολλανδία - πορτογαλία no comment,αργεντινή - serbia με τη βροχή από goal και τελευταίο και καλύτερο το γερμανία - ιταλία με τη παράταση

βαρετά και ανούσια σχεδόν όλα τα match των γάλλων και των πορτογάλων

παίζει και να μου διαφεύγουν κάποια βεβαια

καλύτερα goal : το goal στη παράταση αργεντινή mexico,το goal του grosso στον ημιτελικό,το goal του ροζίτσκι άπτου διαολα το κέρατο,του πίρλο με τη γκάνα,του καμπιάσο με τη serbia k.a.

τέλος δε νομίζω να το πήρε άδικα η ιταλία,πιστεύω πως συνολικά είχε την καλύτερη εικόνα στη διοργάνωση

αυτα

edit:α,και επίσης ο καναβάρο είναι ίσως ο καλύτερο αμυντικός εν ενέργεια και ίσως mvp του μουντιάλ

eleventh guardian
10-07-2006, 04:40
O Kαναβάρο σίγουρα mvp. Οπως λέγαμε για τον Ρομάριο το '94, τον Ματέους το '90 κ.λπ. έτσι και για τον Καναβάρο θα λέμε μετά από χρόνια ότι ήταν ο "βασιλιάς" του Μουντιάλ του 2006.

edit για τα καλύτερα γκολ.

1) Αργεντινή - Σερβία (το γνωστό, που τελείωσε με Καμπιάσο)
2) Ισπανία - Ουκρανία (το επίσης γνωστό, που τελείωσε με Τόρες)
3) Πορτογαλία - Ολλανδία (ωραία ομαδική ενέργεια, έξοχο τελείωμα από τον Μανίς)

+ bonus το δεύτερο γκολ της Σαουδικής Αραβίας με την Τυνησία. Η πιο άρτια, γρήγορη και αποτελεσματική αντεπίθεση αυτού του Π. Κ.

Οπως είδατε δεν μου πολυάρέσουν τα γκολ με μακρινά σουτ, γουστέρνω ομαδικές ενέργειες.

Bullet
10-07-2006, 07:32
http://forum.electricrequiem.com/viewto ... 437#541437 (http://forum.electricrequiem.com/viewtopic.php?p=541437#541437)

blackbird
10-07-2006, 09:27
yia to zidane na symlhrwsw merika pramata sto post tou sympo:kai gw xenerwsa eidika pou vghke etsi alla oi political correct paixtes exoun kourasei th fash.protimw allon ena maradona para ena pele na kanei dhmosies sxeseis.kai enas athlitis san to zidane me dedomeno to xekinhma tou ap tis skatogeitonies ths massalias de shkwnei myga sto spathi tou.eisai o megalyteros paixths tis geneias sou,paizeis to teleutaio sou paixnidi teliko moundial kai se kapoia fash ena tsoutseki sou leei mlkies.pithanws tou vrise th mana h th gynaika.ama eisai "kalo paidi" kaneis th kota.e merikoi de masane.Kai as mh xehname to podosfairo einai sklhro athlima kai oso pio sklhros eisai toso psilotera ftaneis.

me 80s metal diathesh kai enw variemai poly sth douleia

Darkling
10-07-2006, 10:08
Μπλακμπερντ, εχεις δικιο.

Βεβαια υπαρχει και η πρακτικη λυση που βολευει τα παντα. Κανεις την κοτα, περιμενεις, ληγει η παραταση και τα πεναλτυ, χανεις, και εκει που πανυγηριζει ο Ματερατσι, ερχεσαι και τα κανεις πουτανα. Το πολυ πολυ να φας τιμωρια απ την Ουεφα για τα επομενα παιχνιδια σου (χαχααχ

Phoebus
10-07-2006, 10:32
Θα ήταν θεϊκή σκηνή, ο Ματεράτζι να σηκώνει τη κούπα, να σκάνε τα πυροτεχνήματα, τα κονφετί κτλ, ο κόσμος να χαίρεται και να εμφανίζεται ο Ζιντάν να του κάνει τάκλιν.

Πάντως νταξ... κουτουλιά στο στέρνο. Πραγματικά δεν έχει νοήμα. Για μένα φάνηκε πόσο πουρές ήταν το μυαλό του εκείνη τη στιγμή. Πιστεύω ότι ούτε μάνα, ούτε πατρίδα ούτε τίποτα σημαντικό δεν του έβρισε, απλά ο Ζιζού ήταν εντελώς σκατά σε ψυχολογία και τα πήρε με το παραμικρό. Δηλαδή η κουτουλιά στο στήθος δείχνει ότι πραγματικά εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτεται τι κάνει και τον βγάζει εντελώς χύμα τον θυμό του. Αν πραγματικά ήθελε να τον γαμήσει θα του έχωνε κουτουλιά στη μούρη - παίζει και να τον σκότωνε με τόση δύναμη. Ή κλασσική κλωτσιά ρε μαλάκες... που πήγαν αυτές οι πατροπαράδοτες αξίες; Για μένα, παρότι υποστήριζα Ιταλία γιατί σ'όλο το μουντιάλ έπαιζε καλή μπάλα σε σχέση με όλες τις άλλες ομάδες, ο Ζιζού έφυγε πολύ μαγκιόρικα. Ούτε άγιος ήταν ποτέ, ούτε "φιλάνθρωπος" με την πολίτικλυ κορρέκτ έννοια... Παιχτούρα πολλών τόνων είναι και στ'αρχίδια του και το μουντιάλ και η εθνική Γαλλίας και το κάθε αρχιδάκι που βάζει ένα γκολ και νομίζει ότι μπορεί να την πει στον Ζιζού... Μια φορά ασέλγησε στα κουφάρια των Βραζιλιάνων και μέσα στη χώρα του με 2 μπαλάκια σήκωσε τη κούπα. Όχι είπα μήπως οι Γάλλοι έχουν παράπονα...

Tevez
10-07-2006, 12:08
kala tou ekane.
dld ti eprepe na kanei?na paei sto diaithth kai na tou pei :"kale kyrie osorio o kalos synadelfos materazzi mou ebrise manes,sogia,patrida kai gynaika.mhpws 8a mporousate na tou dwsete thn kitrinh karta?"
exoume phxei me xryses metriothtes kai me ateleiwtes pousties.
kala kanei o ka8e zidane kai o ka8e vieira(kai sto diko mas mikrokosmo o ka8e giovanni) kai pairnoun kokkines.ayto einai to podosfairo den einai bradya poihshs.

Lost_In_Cooperland
10-07-2006, 13:08
αρχίδια καλά τού έκανε & αρχίδια μάγκας/ κακό παιδί είναι. Βλακάκος αποδείχτηκε.

Θεός ήταν ο cantona με το σούπερ ουάου κλωτσίδι του στον οπαδό. Καλά τον έκανε τον πουσταρά και έτσι θα έπρεπε να αντιδράει κάθε ποδοσφαιριστής που του βρίζει μάνα/ θεούς κλπ ένας άγνωστος στην κερκίδα χωρίς λόγο, μέχρι να σταματήσουν να πηγαίνουν τέτοιου είδους πούστηδες στο γήπεδο. Επίσης, όποιος από εσάς ήταν μέσα σε γήπεδο και έβρισε ποδοσφαιριστή γαμιέται και τον παίρνει.

http://www.jimjagger.com/EricCantona/Media/Kick/Cantona_6.jpg

:thumpsup:

Bullet
10-07-2006, 13:16
mallon den exeis paei se gypedo me antipalous anatolakh kai georgato

Lost_In_Cooperland
10-07-2006, 13:24
Το βασικό μου πρόβλημα στο γήπεδο (τις λίγες φορές που έχω πάει) είναι τα γίδια οι οπαδοί και όχι το κακό θέαμα. Αν δε μου αρέσει αυτό που βλέπω στο γήπεδο (όχι στις κερκίδες ε), το πολύ πολύ δε ξαναπάω.

Darkling
10-07-2006, 13:26
mallon den exeis paei se gypedo me antipalous anatolakh kai georgato

Το μουντιαλ φευγει, ο κομπλεξισμος (επαν)ερχεται.

Bullet
10-07-2006, 13:29
kai prin fygei yphrxe,blepe metagrafes thread :)

Bullet
10-07-2006, 13:59
http://forum.electricrequiem.com/viewto ... highlight= (http://forum.electricrequiem.com/viewtopic.php?t=9448&highlight=)

edit:pousth pane :P

dyingfreedom
10-07-2006, 14:09
ΤΟΜΑΖΙΝΟ ΦΕΡΟΝ, 35 ετών, ηλεκτρολόγος μηχανολόγος από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Εβαλε στοίχημα την ίδια του τη γυναίκα, Λουτζία Μαριάννα, σε διαδικτυακό γραφείο στοιχημάτων, ότι η χώρα του θα κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Γερμανίας. Σε περίπτωση που η «σελεσάο» κατακτήσει το τρόπαιο στο Μουντιάλ, ο κύριος Φερόν θα τσεπώσει ποσόν 20.000 δολαρίων. Εάν όμως ο Ροναλντίνιο και η παρέα του δεν τα καταφέρουν, τότε ο φανατικός Βραζιλιάνος θα χάσει τη γυναίκα του, η οποία οικειοθελώς προσφέρθηκε, εις ένδειξιν τιμωρίας του, να συζήσει για δύο χρόνια με άλλον άντρα και μάλιστα με φίλο του τολμηρού τζογαδόρου. Τελικά, φαίνεται πως η τρέλα της μπάλας δεν έχει όρια, αν και ο κύριος Φερόν μοιάζει τούτη τη φορά να ξεπέρασε όσα υπήρχαν.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

:lol: Τι έγινε τελικά;

freak brother
10-07-2006, 14:43
Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια...

Η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Φόλια» δίνει τη δική της εξήγηση, που έχει μάλιστα θρησκευτικό υπόβαθρο, για τον αποκλεισμό της «σελεσάο» και για το γεγονός ότι δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των φίλων της. Υπήρχαν, λέει η εφημερίδα του Σάο Πάουλο, δύο στρατόπεδα στους κόλπους της ομάδας. Το ένα ήταν των ευαγγελιστών που τάσσονταν υπέρ της αποχής από το ποτό, και το άλλο αυτών που έπιναν στις εξόδους. Μια πλειάδα παικτών, μεταξύ των οποίων Ρονάλντο και Ρομπέρτο Κάρλος, έπιναν και κάπνιζαν μέχρι εξαντλήσεως.

Ο Ζε Ρομπέρτο στο χορτάρι δεν πιστεύει τον αποκλεισμό
«Οι δύο παίκτες είναι γνωστοί μεταξύ των αθλητών για τη συνήθειά τους να καπνίζουν και να πίνουν τις ημέρες που υπάρχει ρεπό. Οι ευαγγελιστές δεν έχουν κάτι ενάντια σ' αυτό, εκτός του ότι το θεωρούν εκνευριστικό στη διάρκεια ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου», λέει η «Φόλια». Μεταξύ αυτών, οι οποίοι πιστεύεται ότι εξαγριώθηκαν με τα τεκταινόμενα στην Εθνικής Βραζιλίας, ήταν οι Κακά, Ζε Ρομπέρτο, Λούσιο, Κρις και Λουιζάο. «Προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα, αλλά πρέπει όλοι οι παίκτες να κάνουν στους εαυτούς τους την ίδια ερώτηση», δήλωσε ο Ζε Ρομπέρτο. Ολα αυτά είχαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Ο Ροναλντίνιο ιδιαιτέρως έγινε στόχος κριτικής, επειδή βγήκε με τον Αντριάνο σε νυχτερινό κέντρο, μία ημέρα μετά την ήττα 1-0 από τη Γαλλία. Επίσης, «τουλάχιστον δύο παίκτες», όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της «Φόλια», κατηγόρησαν τον Ρονάλντο ότι ενδιαφερόταν περισσότερο να περάσει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, παρά να οδηγήσει την εθνική στον παγκόσμιο τίτλο. Το ίδιο κι ο Καφού, που θεωρήθηκε ότι ήταν περισσότερο απασχολημένος με το να κάνει ρεκόρ συμμετοχών.

Bullet
10-07-2006, 15:19
http://tonaz.altervista.org/zidane.html

kleidwste to athletics,to er mallon

Raven Lord
10-07-2006, 21:35
:rofl: αχχαχαχαχαχαχχαχαχαχ τρελλό κάψιμο

enitharmon
11-07-2006, 12:23
με προβληματίζει το ότι κανείς δε σχολιάζει αρνητικά το Ματεράτσι

Bullet
11-07-2006, 12:25
έκανε αυτό που έπρεπε σύμφωνα με την ιταλική ποδοσφαιρική κουλτούρα,so what?

βεβαια απότι άκουσα στο radio βγήκε η βρώμα ότι του βρίσε την αδερφή και ξεσηκωμένοι μουσουλμάνοι τον ψάχνουν για να τον φάνε :fear:

enitharmon
11-07-2006, 12:30
ναι το ράδιο αρβύλα μια χαρά θα έχει να λέει

άλλοι ότι τον είπε τρομοκράτη και γαμημένο μουσουλμάνο, ή μιλάει πολύ γρήγορα ή τα πε όλα με μια λέξη. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως

Phantom Duck
11-07-2006, 12:49
Το θέμα είναι ότι αν τον είπε τρομοκράτη, έσπευσε να τον δικαιώσει. Πάντως μαγκιά κι απ' τους δυο. Έτσι, να κάνουμε το σπορ λίγο αντρίκιο πια!

ari-m
11-07-2006, 13:17
apopsi mou einai oti itan mlk tou zidane. oti kai na tou eipe den eprepe na antidrasei kai na afisei tin omada tou me paikti ligotero ... AN itan TOOOOSO vary pou sikwne paraksigisi kai ksylo, tote eprepe na tou riksei poly ksylo ... afou ton ksaplwse katw me tin kefalia na paei apo panw kai na ton plakwsei stis klwtsies mpounies kai den simazevetai ..... outws i allws teleytaio tou paixnidi itan den fovotan timwria .......

carheart
11-07-2006, 16:44
Ωραία έβαλε ο Zidane τους φίλους του να στοιχηματίσουν τα υπάρχοντά τους ότι θα φάει κόκκινη στον τελικό και στην ερώτηση του Ματεράτσι "Θα μου δώσεις τη φανέλα σου μετά;" του την κάρφωσε.

mage
11-07-2006, 16:54
O ZIDANE einai telika poly mikros paixths kai poutanitsa........eyxaristw!

MastodontoideaPliokenous
12-07-2006, 01:23
Προκλητικός Ιταλός βουλευτής

Φαίνεται πως ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα συνεχίσει να προκαλεί ακόμα επεισόδια μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ιταλού ακροδεξιού βουλευτής, Ρομπέρτο Καλντερόνι να προκαλέσει με τα λεγόμενά του. Ο Καλντερόνι επιτέθηκε φραστικά στους ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γαλλίας για την πολυπολιτισμικότητα που το χαρακτηρίζει. Βέβαια, από τη μεριά της η γαλλική πλευρά δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση.

Ο 50χρονος πολιτικός, που απομακρύνθηκε από τη θέση του Υπουργού Παιδείας όταν εμφανίστηκε μια με φανέλα που χλεύαζε τον Προφήτη Μωάμεθ, ειρωνεύτηκε τους «τρικολόρ» για το ποιόν τους και χαρακτήρισε την κατάκτηση του τροπαίου ως πολιτική νίκη. «Νικήσαμε μια ομάδα, που θυσίασε την πολιτιστική ταυτότητά της, επιλέγοντας μαύρους, μουσουλμάνους και κομμουνιστές», δήλωσε συγκεκριμένα.

Οι παραπάνω απόψεις του Καλντερόνι προκάλεσαν την αντίδραση του Γάλλου πρεσβευτή, Ιβ Ομπίν Ντε Λα Μεσουζιέρ, που απέστειλε γραπτή διαμαρτυρία στο ιταλικό κοινοβούλιο. «Τέτοια απαράδεκτα και αξιοκαταφρόνητα σχόλια μόνο έχθρα μπορούν να προκαλέσουν. Η Γαλλία είναι υπερήφανη που όλοι όσοι είναι στην εθνική της ομάδα είναι παιδιά της, άσχετα με το πώς είναι και το τι πιστεύουν», αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή.

hahaha

Jim Dandy Mangrum
12-07-2006, 09:59
O ZIDANE einai telika poly mikros paixths kai poutanitsa........eyxaristw!

eisai kai sy aballos telika

Bullet
13-07-2006, 09:15
"Είμαι αηδιασμένη με ό,τι άκουσα. Είμαι υπερήφανη που ο Ζινεντίν υπερασπίστηκε την τιμή της οικογένειάς του. Κανείς δεν πρέπει να προσβάλλεται με τέτοιον τρόπο. Καταδικάζω τη στάση του Ματεράτσι και αν είναι αλήθεια όσα είπε, τότε θέλω τα αρχ... του στο πιάτο".

ταδε εφη μαμά Ζιντάν...

~

Γκαλάς: "Θέλω να του σπάσω τα μούτρα"

"Βεντέτα" και με τους συμπαίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται πως άνοιξε ο Μάρκο Ματεράτσι μετά τα όσα φέρεται να είπε στον Γάλλο άσο, με αποτέλεσμα εκείνος να τον χτυπήσει με το κεφάλι και να αποχωρήσει από την ενεργό δράση με τον χειρότερο τρόπο μετά την αποβολή του.

~

ΚΑΙ

Η απάντηση του Ζιντάν

Μίλησαν γι' αυτόν εκατομμύρια κόσμος. Εκείνος σιωπηλός περίμενε τη δική του ώρα. Την ώρα της απολογίας και των εξηγήσεων. Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε! Και αφού πρώτα ζήτησε "συγνώμη από τα παιδιά που με παρακολούθησαν να κάνω κάτι τέτοιο" περιέγραψε στη συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό κανάλι τον λόγο που τον οδήγησε σε αυτή την ενέργεια. "Ο Ματεράτσι χρησιμοποίησε πολύ βαριές κουβέντες. Μίλησε άσχημα για τη μητέρα μου και την αδελφή μου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό που συνέβη. Δε μετανιώνω, όμως".

"Δεν μετανιώνω"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν "έσπασε" τη σιωπή του στο γαλλικό συνδρομητικό κανάλι Canal Plus και παραδέχτηκε πως ήταν λανθασμένη η ενέργειά του να χτυπήσει με αυτόν τον τρόπο τον Μάρκο Ματεράτσι. Ο Γάλλος αστέρας ζήτησε συγνώμη από τους συμπατριώτες του αλλά επιβεβαίωσε πως προκλήθηκε από τον Ιταλό.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι ακριβώς του είπε, ο Ζιντάν αποκρίθηκε πως ο Ματεράτσι έβρισε τη μητέρα αλλά και την αδερφή του, χωρίς ωστόσο να λέει ακριβώς τι του είπε παρά τις επανειλλημένες προσπάθειες του δημοσιογράφου.

"Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τα παιδιά που το παρακολούθησαν. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Θέλω να είμαι ειλικρινής σχετικά με αυτό αφού δύο ή τρία δισεκατομμύρια άνθρωποι έβλεπαν στην τηλεόραση όπως επίσης εκατομμύρια παιδιά. Άκουσα πολύ σκληρές λέξεις που τις επανέλαβε πολλές φορές.

Ακούς αυτά τα πράγματα μια φορά και προσπαθείς να φύγεις. Αυτό ήθελα να κάνω αφού αποσύρομαι. Μετά το ακούς για δεύτερη, για τρίτη φορά.... Οι λέξεις είναι χειρότερες από τις χειρονομίες. Καλύτερα να μου έριχνε κάποιος μια γροθιά.

Ό,τι έγινε, έγινε γρήγορα. Αυτά που είπε με πείραξαν. Μου έβρισε τη μητέρα και την αδερφή μου. Πάνω από όλα είμαι άνθρωπος. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Το αποσαφηνίζω λέγοντάς το δυνατά. Παρακολουθούσαν εκατομμύρια παιδιά. Ζητώ συγνώμη αλλά δεν μετανιώνω.

Αν μετάνιωνα, ο Ματεράτσι θα νόμιζε πως αυτά που είπε ήταν σωστά. Και αυτά που είπε δεν ήταν σωστά. Πιστεύετε πως μου άρεσε αυτή η αντίδραση; Η ενέργειά μου είναι ασυγχώρητη. Πολλές φορές οι λέξεις είναι πιό σκληρές από ένα χτύπημα, θα προτιμούσα να είχα φάει μία μπουνιά, οι βρισιές αυτές όμως με άγγιξαν μέσα μου δεν μπορούσα να τις αποδεκτώ.

Μιλάμε πάντα γιά την αντίδραση και τιμωρούμε την αντίδραση, θα πρέπει όμως να μιλήσουμε και για την πρόκληση γιατί δεν θα υπήρχε η αντίδραση εάν δεν υπήρχε η πρόκληση. Και η πρόκληση ήταν πολύ σοβαρή.

Δεν είχε κανένα λόγο να πει αυτά τα πράγματα. Του είπα να σταματήσει να τραβά τη φανέλα μου και αν την ήθελε θα του την έδινα μετά τον αγώνα. Μετά ειπώθηκαν αυτές οι λέξεις, οι πολύ σκληρές λέξεις που τις άκουσα πολλές φορές. Θα ήταν ποτέ δυνατό σε έναν τέτοιο τελικό που μετά θα σταματούσα την καριέρα μου να έκανα κάτι τέτοιο μόνο και μόνο από ευχαρίστηση;", ήταν τα λόγια του Ζιντάν.

Στο 110ό λεπτό του αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία και Γαλλία, οι δύο άνδρες είχαν μια λεκτική "μονομαχία" και λίγο αργότερα ο Ζιντάν χτύπησε με κεφαλιά τον Ματεράτσι στο στήθος. Ο Ζιζού απεβλήθη ενώ δεν πήγε ούτε να πάρει το μετάλλιό του.

Βρετανικές εφημερίδες ανέφεραν αρχικά πως ο Ματεράτσι τον αποκάλεσε τρομοκράτη ενώ μερικές ημέρες αργότερα ο ίδιος ο Ιταλός αρνήθηκε πως του είχε πει κάτι τέτοιο, ανέφερε πάντως πως του είπε κάτι προσβλητικό.

"Ήθελα να μείνει στην ιστορία"

Ο Ζιντάν δεν μίλησε μόνο για την αποβολή του αλλά και για τον τελικό αναφέροντας. "Ήταν δυνατός τελικός και θέλαμε να χαρίσουμε στους οπαδούς μας μια επιτυχία. Όταν εκτελούσα το πέναλτι, γνώριζα πως απέναντι βρισκόταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου. Σούταρα έτσι επειδή ήθελα να μείνει στην ιστορία.

Η κεφαλιά που έχασα στην παράταση ήταν καλή αλλά θα ήθελα να ήταν πιο τεχνική. Με αντίπαλο την Ισπανία καταλάβαμε πως θα μπορούσαμε να φτάσουμε μακριά σε αυτή τη διοργάνωση. Κόντρα στη Βραζιλία παίξαμε πολύ καλά αλλά δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας μου. Όπως επίσης με το Τόγκο κάναμε καλή εμφάνιση".

Όσον αφορά στον Ντομενέκ, ο Ζιζού είπε. "Είχαμε μια καλή σχέση και δεν είναι αλήθεια πως δεν ακολουθούσα τις εντολές του. Η χημεία μας ήταν καλή και είπαμε μερικά πράγματα ο ένας στον άλλο όταν έπρεπε".

mage
13-07-2006, 14:21
An htan ontos toso sobara kai den mporouse o kahmenos na t'ante3ei kai eixe 8olwsei, 8a eprepe akoma na einai ston agonistiko xoro kai na gamaei ton materazzi kai oxi na xwsei mia kefalia kai na feygei.....Ante mori aderfh. Krima pantos...

Jim Dandy Mangrum
13-07-2006, 14:55
entaksei to gamas etsi. den eimaste sthn alana gia na plakwnomaste aneta kai xalara mexri na pesoume katw.
egw pantws (pou apodedeigmena kai eimai kai megalyteros mpaladoros ap ton zizou!!!!) 8a xa kopsei mesa se 10' ta laryggia 2-3 italwn amyntikwn.
ayta omws de ginontai se teliko mountial.
sigoura den htan arketo :D , alla de mporeis na ton skotwseis kiolas sena tetoio mats

enitharmon
16-07-2006, 14:08
πάρτε κείμενα απο την Ελευθεροτυπία (είναι μεγάλα, ναι)

ΕΧΩ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΧΟΡΤΑ

Γράφει ο Αντώνης Φουντής

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ καινούργιους σχολιαστές δείχνει να βαδίζει στα χνάρια των «μεγάλων» της ΕΡΤ; Ο Ηλίας Βλάχος, έχοντας από κοντά τον Γ. Λιαλιάτση. Κάτι σαν Βερνίκος με Κατσαρό, ίσως και κάτι περισσότερο.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ξεπέρασε κάθε φαντασία στις μεταδόσεις του στο Μουντιάλ. Αποκορύφωμα, ο αγώνας Γερμανίας - Πολωνίας, που, από το άγχος του να νικήσουν οι Γερμανοί, πίστευε ότι μεταδίδει μέσα από τα αποδυτήρια της διοργανώτριας!

ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΟΡ ήταν 0-0 και οι Πολωνοί έκαναν καθυστερήσεις, τρελαινόταν και τα έριχνε του ρέφερι που ανεχόταν αυτό το παιχνίδι. Λίγο ακόμη και θα έμπαινε στο γήπεδο να δείρει κανέναν...

ΟΤΑΝ, ΜΑΛΙΣΤΑ, πήρε κίτρινη κάρτα για καθυστερήσεις στο 88' ο Πολωνός γκολκίπερ, ο Βλάχος ξέσπασε: «Επιτέλους, μία κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση και ενώ έχουμε φθάσει στο 88'. Πάλι καλά...» Οχι, το διαιτητή δεν τον έδειρε!

ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ αν θα νικήσει η αγαπημένη του ομάδα, ακούσαμε απίθανα έως απίστευτα πράγματα, που ακόμη και ο Βερνίκος δεν θα μπορούσε να ξεστομίσει.

ΜΑΣ ΕΙΠΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ο κ. Βλάχος, πως η Πολωνία, η οποία αγωνιζόταν στο λάκκο με τα φίδια, έπαιζε με σύστημα 4-2-4. Για να καταλάβετε, είναι σαν να πηγαίνει ο Ολυμπιακός στο Μπερναμπέου κόντρα στη Ρεάλ ή ο Παναθηναϊκός στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι να παίξουν με τέσσερις επιθετικούς!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ούτε στο Playstation. Πόσω μάλλον σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου!

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ έφτανε αυτό, όταν η Πολωνία έμεινε στο καυτό Ντόρντμουντ με δέκα παίκτες, ο τύπος μάς έστειλε για... χόρτα! «Η Πολωνία παίζει τώρα με ένα σύστημα... 3-3-3»!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ επανάσταση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

ΜΟΥΡΙΝΙΟ, ΚΑΠΕΛΟ, Λίπι, Αντσελότι, Σκολάρι και πολλοί άλλοι μεγάλοι προπονητές σκίζουν τα διπλώματά τους και θα συνεχίσουν να τα σκίζουν μέχρι το επόμενο Μουντιάλ...

ΒΑΖΩ Ο,ΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θέλετε πως ο Βλάχος είχε μπροστά του την 23άδα της Πολωνίας και δίπλα σε κάθε παίκτη ήταν γραμμένη η θέση του. Εβλεπε ότι ο τάδε είναι αμυντικός, ο άλλος γράφει μέσος και ο τρίτος επιθετικός και το έβγαλε το σύστημα. Αφού, σου λέει, παίζουν 4 αμυντικοί, 2 μέσοι, 4 επιθετικοί, το σύστημα είναι 4-2-4!

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ να συγκρατηθώ, δεν μπορώ. Ο Βερνίκος στον τελικό μέχρι τον εαυτό του εκθείασε! Είπε, προφανώς κοιτώντας σε καθρέφτη, ότι στη Γερμανία όλοι οι δημοσιογράφοι νοστάλγησαν τις υπηρεσίες των Ολυμπιακών του 2004. Εκεί που ήταν ο γενικός διευθυντής των υπηρεσιών Τύπου!

ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ζητήσει έξτρα μπόνους από τη Γιάννα...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ: η στήλη στο επόμενο τεύχος θα είναι εξ ολοκήρου αφιερωμένη στον Κώστα Βερνίκο και την περίφημη αποβολή του Ζινεντίν Ζιντάν. Να κάνετε υπομονή, και στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής, το 2010, θα μας πει ότι ο Ζιντάν απουσίασε από την απονομή των μεταλλίων!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ λάθη του είναι πταίσματα μπροστά σ' αυτό. Ο «εθνικός εκφωνητής» κατάφερε σε λίγα λεπτά να χάσει... ολόκληρο Μουντιάλ!

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; Ο άνθρωπος τη μία είχε πλάι του για σχολιασμό τον πρόεδρο του Χρηματιστηρίου και την άλλη τον Πάρι Γεωργακόπουλο, τον παλιό άσο του Παναθηναϊκού. Μόνον ο πρόεδρος της Τράπεζας Ελλάδας, ο Γκαργκάνας, απουσίαζε - ή ο δήμαρχος της Σίφνου!

GOALYWOOD

Η ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΩΝ... ΑΣΧΕΤΩΝ

Ξερόλες υπάρχουν άφθονοι στη χώρα. Οταν είναι και «επώνυμοι», το πράγμα καταντά ακόμα πιο εκνευριστικό. Ε, η ΕΡΤ είπε να μαζέψει όσους έχουν και τις δύο ιδιότητες: και εγένετο Goalywood.

Του Απόστολου Διαμαντή

Η αλήθεια είναι ότι ως λαός δεν τα πάμε καλά με τον Λόγο. Σκεφτόμαστε συνήθως με το θυμικό, παρά με το νου, καθ' ότι τα χρόνια που πέρασαν από την εποχή του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη είναι πολλά, τα ρημάδια. Ξεχνάει ο άνθρωπος. Η ασθένειά μας είναι γνωστή και ονομάζεται ξερολίαση. Αν αυτό είναι σωστό γενικά, υπάρχει και κάτι ακόμη σωστότερο: οι πιο εκνευριστικοί απ' όλους τους Ελληνες στο ζήτημα αυτό είναι οι «επώνυμοι». Μάλιστα, η ΕΡΤ έκανε ειδική εκπομπή με αυτήν τη συνταγή εν όψει Μουντιάλ: το Goalywood.

Εβαλε ανθρώπους άσχετους με το ποδόσφαιρο να προσκαλούν άλλους άσχετους και να συζητάνε σοβαρά. Ομως, η πραγματικότητα, και ιδίως η ποδοσφαιρική, είναι τόσο σκληρή, που μπορεί να γελοιοποιήσει τον καθέναν. Ετσι, βλέποντας τους αγώνες στην ΕΡΤ επί ένα μήνα, βλέπαμε και τη γνωστή πινακοθήκη των... ασχέτων. Ανθρωποι που, στην πλειονότητά τους, μέσω του χρήματος και της εξουσίας βγήκαν στον κοινωνικό αφρό και κάνουν ντόρο.

ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ του τελικού, που λες και όλη μαζί η νεοελληνική «εξυπνάδα» έβαλε στοίχημα να συγκεντρωθεί σούμπιτη σε μια εκπομπή. Προσέξτε σύνθεση για ανάλυση ενός τελικού παγκοσμίου κυπέλλου: Γιώργος Νταλάρας, Βύρων Πολύδωρας, Νικήτας Κακλαμάνης, Τάκης Γκώνιας, Ηλίας Μπαζίνας, Κατερίνα Στικούδη, Σταύρος Θεοδωράκης, Χάρρυ Κλυνν. Απέναντί τους, οι Λάλας και Ταγματάρχης. Τέτοια σύνθεση όχι παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, αλλά ούτε τον καιρό της ΕΜΥ δεν είναι σε θέση να σχολιάσει.

Το τι ακούστηκε, δεν περιγράφεται. Ο Νταλάρας είπε ότι ναι μεν ο Ζιντάν είναι καλός παίχτης, αλλά υπάρχουν και καλοί πιλότοι, όπως και καλοί τραγουδιστές! Αλίμονο... Ο Πολύδωρας έλεγε τα δικά του. Ο Λάλας, οργισμένος, κατηγορούσε τον Ματεράτσι ότι δεν σεβάστηκε τον Ζιντάν, λες και οι Ιταλοί είχαν προσκληθεί σε πάρτι γενεθλίων.

Αλλά τι νόημα έχει να αραδιάζουμε τις απίθανες ασυναρτησίες των «επωνύμων» μας; Το ζήτημα είναι ότι όλος αυτός ο κοινωνικός χυλός, που σούρνει τα πόδια του μεταξύ Μυκόνου και «Da Capo», ανέλαβε να μας διαφωτίσει και ποδοσφαιρικά.

Οσο για το ποδόσφαιρο, αυτό έχει τη δική του λογική. Μια μεγάλη και ιστορική χώρα, όπως η Ιταλία, που έχει πίσω της το νου χιλιάδων ετών, τη δύναμη του σχεδιασμού και της ανάλυσης, εδώ στην Ελλάδα εμφανίζεται ως χώρα «κλεφτοκοτάδων», όπως είπε και ο δημοσιογράφος Αλέκος Θεοφιλόπουλος! Μάλιστα, έτσι είπε. Χώρα κλεφτοκοτάδων η Ιταλία, ένας λαός που, συνεχίζοντας τον κλασικό ελληνικό πολιτισμό, ουσιαστικά γέννησε τη σύγχρονη πολιτισμένη Δύση.

Το εθνικό ποδόσφαιρο, όμως, είναι ο καθρέφτης του εθνικού πολιτισμού. Οι Ιταλοί αποδεικνύουν, χρόνια τώρα, ότι η άποψη περί μεσογειακού ταμπεραμέντου και βορειοευρωπαϊκής ψυχρότητας είναι εντελώς λάθος. Οι Ιταλοί είναι ρεαλιστές. Εκ παραδόσεως. Είναι συστηματικοί. Αντίθετα με τους Αγγλοσάξονες, που είναι συναισθηματικοί, ορμητικοί και συνήθως στηρίζονται στο πάθος. Αυτά έρχονται από την πνευματική παράδοση. Ο γερμανικός ρομαντισμός και ο ελληνορωμαϊκός πνευματικός ρεαλισμός δεν θα έβρισκαν σήμερα καλύτερη έκφραση από την παγκόσμια ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Η Ιταλία είναι πάντα η μεγάλη ποδοσφαιρική σκέψη, η Σχολή. Εκεί βγαίνουν συστήματα και προπονητές. Ακόμη και η Βραζιλία έχει υιοθετήσει ιταλικό σχεδιασμό. Το δήθεν αμυντικό ποδόσφαιρο των Ιταλών δεν είναι τίποτ' άλλο από αξιοποίηση του νου: σκέφτονται - την ώρα που οι άλλοι τρέχουν χωρίς σκέψη. Να η απλή αλήθεια, και θα 'πρεπε να θυμόμαστε ότι η κλασική Ελλάδα έχει χαρίσει στην ανθρωπότητα τη δύναμη του Λόγου, απέναντι στην άλογη υπεροχή δυνάμεως.

Bullet
16-07-2006, 14:16
8amps ap

enitharmon
16-07-2006, 14:28
πείτε μου τι έκανε ο Βερνίκος στον τελικό και του τα χώνει έτσι

nothingman
16-07-2006, 14:31
καθόταν κοντά στο μικρόφωνο

όου όου όου όου όου όου όου
όου όου όου
γιατί;
όου όου
όου όου

όου όου
όου

όου

όου
(απομαγνητοφώνηση από την περιγραφή της κεφαλιάς του Ζιντάν και των ρηπλέυ αμέσως μετά)

irreligious
16-07-2006, 14:46

o anthrwpos me tis malakies pou leei se prokalei na ton krazeis mexri na peseis lipothymos

Dr. Death
16-07-2006, 23:20
O βερνικος παιζει να μην ειναι υπαρκτο προσωπο.

Bullet
16-07-2006, 23:26
btw 8elw to mundial mou pisw :(

eleventh guardian
17-07-2006, 00:14
Mε απογοήτευσε σήμερα ο Φουντής, δεν έχει πολλά για Βερνίκο. Τουλάχιστον προανήγγειλε ότι την άλλη εβδομάδα η στήλη θα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη σ' αυτόν.

Και τα συγχαρητήρια στον εαυτό του ("οι δημοσιογράφοι εδώ στη Γερμανία νοστάλγησαν τις συνθήκες εργασίας στην Αθήνα") τα έδινε σε κάθε ματς που μετέδιδε, όχι μόνο στον τελικό.

SpiritCrusher
17-07-2006, 03:47

Χαχα το καλύτερο ήταν στην απόνομη του κυπέλλου:

"Και η Ιταλία είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης"

Μετά το επανέλαβε άλλες 3 φορές. Ίσως ακόμα να μην το έχει πάρει χαμπάρι..

eleventh guardian
17-07-2006, 04:04
Καλά, αυτό είναι πταίσμα, εδώ στο προηγούμενο Μουντιάλ είχε πει τον Νάιτζελ Μάρτιν, Νάιτζελ Μάνσελ. :lol:

Οι μεγαλύτερες επικούρες βέβαια γίνονταν αρχές δεκαετίας του '90 που έκανε περιγραφές Α' Εθνικής στο Mega.

Boom!
17-07-2006, 04:16

Χαχα το καλύτερο ήταν στην απόνομη του κυπέλλου:

"Και η Ιταλία είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης"

Μετά το επανέλαβε άλλες 3 φορές. Ίσως ακόμα να μην το έχει πάρει χαμπάρι..

Τι λες ρε; Το γουοου γουοου δεν πιανεται! Εκεινη την ωρα εριξα κατι χριστοπαναγιες.... Ελεος! Αυτους τους πληρωνουμε;

Απορω πως καταφερε ο Βερνικος να κανει καριερα. Θα μου πειτε εδω στην ΕΡΤ υπαρχει ολακερος Στρατος Σεφτελης....

eleventh guardian
17-07-2006, 04:18
Λίγα με Σεφτελή φιλαράκι.

"Οσο περνάει η ώρα, τα λεπτά κυλούν".

irreligious
17-07-2006, 22:21
emmm,grnikotera i katastasi me tous speaker paei kata diaolou...
sto proxthesino filiko olympiakos-anterlext o mastoras ksanavaftise ton maric apo milos se sylvio...diladi eleos...enas malakas na min vrethei na tou to pei? :|

solution_AK-47
18-07-2006, 00:05
O βερνικος δεν παιζει να ειναι υπαρκτο προσωπο.

Bullet
19-07-2006, 10:50
Αν αληθεύει αυτό, είναι όντως πάρα πολύ χοντρό εκ μέρους του Materazzi...

From Soccernet:

Since Sunday evening the whole World has been debating what Italian
defender Marco Materazzi said to Zinedine Zidane to make the retiring
Frenchman react in the way he did. The French captain, in his last
ever professional game, thrust his head into Materezzi's chest in Sunday's
World Cup Final resulting in a red card and shame for Zidane. Today,
with the help of Italian lip-reader Arturo Belladini, we can reveal what drove
Zidane to self destruct;
Materazzi was seen to hold Zidane's shirt on the edge of the penalty
box in extra-time at which point Zidane said "if you want my shirt so bad you can have it"
Materazzi responded
"I dont want your shirt you m***** f*****. you're a f****** old man"
As they jog away Zidane is seen to laugh at this and it is unclear
how he responded due to him having his back to the TV camera
Materazzi then hit a volley of abuse "you should've quit 2 years ago, you're a f****** has-been" "m*****
f*****! your mum is a f****** muslim terrorist and you are to, f*** you old
man, this arena is not for you anymore m***** f****. Your sister is a
whore and the whole Italian team has f***** her" "f*** off you bald c*.nt"
Zidane carries on jogging away.......
"...you are only good enough for gavros !!!"
It's at this very point Zidane turned and head-butted him.

:rofl: :rofl: :rofl: