View Full Version : Μαύρη επέτειος 8/12/2004
http://www.geocities.com/hellionick/darrell.jpg
morphine
08-12-2005, 16:10
πάνω που νόμισα ότι ...
http://www.classicrockphotos.nl/classic-10/lennon_hand_paper.jpg
TheHeartcollector
08-12-2005, 16:27
:| Ki ego ston Lennon nomiza oti anaferotan :|
dyingfreedom
08-12-2005, 16:30
Όπως και να χει και οι δύο είναι αναντικατάστατοι στον χώρο τους.
Και κρίμα γιατί χάθηκαν τελείως άδικα.
Jim Dandy Mangrum
08-12-2005, 16:33
http://www.geocities.com/hellionick/darrell.jpg
ti na klasei o lennon re?
koitaxte fatsa!!!!
oloi tous adika phgan.
Chuck Schuldiner
Mieszko Talarczyk
Mixalis Aleksandros Xidas
regularpaul
08-12-2005, 17:08
http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/beatles.jpg
vasika h dikia mou h gnwmh de metraei kai polu...
pantws o satch prepei na dei auto to thread...
sigoura apo tous agaphmenous tou ki8aristes kai vasikh tou epirroh imo...
apo oti eixame pei ton eixe suglinisei to olo 8ema... :!:
Today is a Lennon day for me.
blackbird
08-12-2005, 23:11
min kanete asxetes sigriseis plz
morphine
08-12-2005, 23:41
http://img.photobucket.com/albums/v90/regularpaul/beatles.jpg
χαχαχα :)
(ας του πει κάποιος ότι τα μισά από τα τραγούδια που ανέφερε στο τέλος δεν είναι του Ιωάννη αλλά του Παύλου)
metamelia2
08-12-2005, 23:56
δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς Paul Is Dead.
blackbird
09-12-2005, 01:55
(ας του πει κάποιος ότι τα μισά από τα τραγούδια που ανέφερε στο τέλος δεν είναι του Ιωάννη αλλά του Παύλου)
nomizw pws den exei kai megali simasia,to xei piasei to noima o typos
morphine
09-12-2005, 02:11
σαν κάτι γκομενάκια που τους πήραν συνέντευξη από το Κ της καθημερινής και έλεγαν "καλός ο λέννον, εντάξει δεν έχει μεγάλη σχέση με την εποχή μας αλλά ακούγεται. Αγαπημένο μου τραγούδι το yesterday"
(εντάξει, άκυρη η σύγκριση, απλώς ήθελα να το πω.)
εχμ στο ίδιο Κ ήταν και εκείνη η γκόμενα που έλεγε "εγώ δεν τους έχω ακούσει ποτέ τους Beatles, ούτε σαν όνομα. Ακούω house".
Θέλω να ελπίζω ότι σε αυτό το άρθρο είχαν βάλει απλά τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις.
morphine
09-12-2005, 03:54
εχμ στο ίδιο Κ ήταν και εκείνη η γκόμενα που έλεγε "εγώ δεν τους έχω ακούσει ποτέ τους Beatles, ούτε σαν όνομα. Ακούω house".
Θέλω να ελπίζω ότι σε αυτό το άρθρο είχαν βάλει απλά τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις.
"Ποιος είναι αυτός; Δεν τον έχω ξανακούσει. Ούτε και τους Beatles γνωρίζω. Δεν έχω ακούσει κανένα τραγούδι του Λέννον ούτε του συγκροτήματος. Ασχολούμαι με το στίβο σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Στην προπόνηση αφιερώνω πάρα πολλές ώρες. Ακούω βεβαίως μουσική, κυρίως house, αλλά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα"
Άτζελα, 16 ετών, μαθήτρια
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΑΣ
The Good Son
09-12-2005, 04:18
nomizw oti yparxoun kyrioteroi logoi apo to "den exw akousei beatles sth zwh mou" gia na to les afto.
morphine
09-12-2005, 04:21
είσαι ο good_son.
blackbird
09-12-2005, 12:09
Mpainontas sti spiti enos filou pou akouei kai autos mono house diapistwnw ot epaize ena house remake tou "..and i love her"
Ton rwtisa an ixere oti i mousiki einai beatles kai den to eixe katalavei(gnwrizei vevaia tous beatles san onoma)
To symperasma einai:Kai esy file housa pou perpatas sto dromo kai dilwneis oti den xereis tous beatles oute kan san onoma pithanotata xtypiesai me mousiki twn beatles xwris na to katalavaineis kai goustareis
Kai to idio isxyei yia olous panw katw..sta diakosia kai kati tragoudia pou kykloforisan oi fabs..
De dexomai se kammia periptwsi oti oi beatles einai mia koini banda
"Ποιος είναι αυτός; Δεν τον έχω ξανακούσει. Ούτε και τους Beatles γνωρίζω. Δεν έχω ακούσει κανένα τραγούδι του Λέννον ούτε του συγκροτήματος. Ασχολούμαι με το στίβο σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Στην προπόνηση αφιερώνω πάρα πολλές ώρες. Ακούω βεβαίως μουσική, κυρίως house, αλλά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα"
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΑΣ
:behead: pragmati h le3h apognwsh tou prohgoumenou antiproswpeuei polla...
Tonosalata
09-12-2005, 14:11
demas xezete re ntalares me tous bitls k to xaouz naoume.
:)
babality
10-12-2005, 15:33
Περασε ενας χρονος ρε πουστη?
R.I.P :(
skata kai pali skata.....
R.I.P.
R.I.P. πρώτη αγάπη και παντοτινή στο μέταλ....
GuardianOfIvorytower
08-12-2008, 17:40
respect κ στους 2, αλλά για μένα η πραγματικά μαύρη επέτειος είναι στις 13 του μήνα
psychotron
08-12-2008, 18:06
Chuck?
GuardianOfIvorytower
08-12-2008, 18:26
ε ναι
(λόγο προσωπικού γούστου - όχι πως οι άλλοι δεν ήταν σημαντικοί κλπ)
Witchkiller
08-12-2008, 19:09
Δόξα τω Cronos που η πιο γελοία μπάντα του κόσμου ξεχνιέται σιγά σιγά δηλ.
Μπράβο στο κορίτσι,μπράβο Άντζελα(Κουντέλας στυλ)..............
Amnesiac.
08-12-2008, 21:29
Αυτή την τόσο σημαντική ημέρα πένθους επέλεξε ο αντμίν για να παντρευτεί.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.
respect κ στους 2, αλλά για μένα η πραγματικά μαύρη επέτειος είναι στις 13 του μήνα
kale mou anthrope :pink:
GuardianOfIvorytower
09-12-2008, 13:58
:pink:
When Black Roses Bloom
09-12-2008, 15:33
Τι λέ ρε φίλε, περάσαν 4 χρόνια!? :-o