View Full Version : Gia na doume....
neverfreak
12-12-2003, 13:34
.... poio Nevermore tragoudi sas spaei ta neura? Nai nai sigoura kapoio tragoudi tous sas spaei ta neura mhn to arneiste. Opote legete oloi.
Bottom-2 gia mena: :blaser: Believe In Nothing (xalarooooootata)
Ambivalent :toilet:
Ta lefta mou pantws pane sto prwto. Ta dika sas?
Dragonlord
12-12-2003, 13:52
Believe in nothing χαλαρά.Και το Tomorrow Turned Into Yesterday είχε καλές προοπτικές αλλά δεν κατάφερε να εκθρονίσει το BiN :P
marianna2525
12-12-2003, 13:59
emena pali m'aresei poly to Believe in Nothing...
profanos den eimai metallou :P
marianna2525
12-12-2003, 14:01
kata tin tapeini mou apopsi i diaskevi sto Sound of Silence einai mia apanthropi dolofonia :cry:
Buddy Lackey
12-12-2003, 17:07
den tha prototipisw - believe in nothing xalara, alla valte mesa kai to inside four walls
kai i diaskevi einai ontws dolofonia
After Dark
12-12-2003, 18:31
Emena pali mou th spaei pio poly h diaskeyh tou Love Bites.Dolofonikh kyriolektika.
enitharmon
12-12-2003, 20:17
H diaskeui einai diaskeui ki oxi epanektelesi...
den yparxei kapoio kommati pou na min antexw na akousw, isws epweidi eimai fangirl... :roll:
Buddy Lackey
12-12-2003, 20:36
enitharmon pes to opws thes, paramenei mpourda
to sound of silence, oxi to love bites
nikodimos
13-12-2003, 01:22
Den me xalane oi diaskeues, den 8ewrw ta kommatia "iera" an kapoios exei mia apopsh as thn akousoume akoma kai an afora to SoS. An den einai kalh apla den einai kalh. H apopsh mou einai oti einai polu kales diaskeues both.
Twra gia spastika kommatia den eimai sigouros alla to EOR to exw akousei elaxista se sxesh me ta alla opote mallon apo kei mesa 8a einai.
neverfreak
13-12-2003, 13:35
H mageia twn diaskeuwn einai na allazeis to kommati kai na tou dineis allh apopsi auth pou thes esu. Ane3arthta pantws nomizw oti oi diaskeues einai kales.
Eni kai egw fanboy eimai alla eimai kai austhros (tssssssss.... ti lew pali)
Kai tis 2 diaskeves tiw vrisko pragmatika polu kales!
ta kommatia pou den antexo na akouso einai to Sea of Possibilities, kai to The politics of ecstasy.
Buddy Lackey
13-12-2003, 17:52
ta kommatia pou den antexo na akouso einai to Sea of Possibilities, kai to The politics of ecstasy.
:shock:
Kai tis 2 diaskeves tiw vrisko pragmatika polu kales!
:shock: :shock: :shock: Den eimaste kala......
The Butcher
13-12-2003, 21:35
tha'kana to idio post me ta 2 proigoumena alla de leei!:P
snipous, genika goustareis nevermore?
gia mena to poio patata kommati einai to narcosynthesis. akoma na to xwnepsw, apth prwth stigmh pou t'akousa (k erixna panagies :roll: )
vasika den einai kai aisxos, alla einai h prwth fora pou den akousa "prwtotupous/prwtoporous Nevermore" opws eixa synh8isei k mou fanhke too much. :evil:
nikodimos
14-12-2003, 02:14
O Snipous goustarei Nevermore to pistopoiw egw. Sthn pragmatikothta apo autos akousa ta prwta kai kollhsa.
The Butcher
14-12-2003, 02:19
kala k egw de nomiza oti de goustarei nevermore, alla mou fainetai k poly koulo gia nevermore fan na min tou aresoun ayta ta 2 kommatia!
tropos tou legein dld i erwtisi- min yparksoun k pareksigiseis! 8)
anyway, peri oreksews...:P
Kingryche
14-12-2003, 05:19
Tou Snipous den tou aresoun oi Nevermore to pistopoio ego! 8)
Den nomizo pos iparxei kommati twn Nevermore pou na mou spaei ta nevra alla sigoura oi pio metries sintheseis tous vriskontai sto proto kai sto teletfaio album.Isos to Noumenon m'aresei ligotero.
Pantos gia to Politics exei ena point o Snipous.To omonimo einai xalara to pio metrio kommati tou diskou i gia na to po pio swsta to mono pou den einai apsogo.
Buddy Lackey
14-12-2003, 06:34
TO NOUMENOeinai to kalitero tou enemies XALARA
kai to omonimo tou politics einai to kalitero mazi me to learning
stin arxi doom kai ypervaro me fonitika gemata MISOS KAI SINAISTHIMA kai meta apotheosi twn CORONER kai texnikwn DEATH
ASE TO SHMEIO POU GINETAI TELEIWS PSYCHO ME TA TRELLA TOU
Kingryche
14-12-2003, 06:40
Xairomai pou simfonoume! 8) :? :)
Opos episis simfonoume oti to Believe In Nothing einai ena panemorfo kommati...
The Butcher
14-12-2003, 16:29
TO NOUMENOeinai to kalitero tou enemies XALARA
kai to omonimo tou politics einai to kalitero mazi me to learning
stin arxi doom kai ypervaro me fonitika gemata MISOS KAI SINAISTHIMA kai meta apotheosi twn CORONER kai texnikwn DEATH
ASE TO SHMEIO POU GINETAI TELEIWS PSYCHO ME TA TRELLA TOU
re buddy, wres wres nomizw oti eisai egw! :D
H syzitisi x8es to brady epiase topo,e Buddy???? 8)
Buddy Lackey
14-12-2003, 16:47
nai re haha re kakws efiges meta, evaze heir apparent kai psychotic o fragkos
alla pio poli coroner peri poe , e epimenw!
neverfreak
14-12-2003, 20:15
To noumenon einai ontws kommatara kai pisteuw to pio prwtotupo tou diskou eidika sta solo o Jeff ta spaei ola!!!
E oxi kai kako kommati to PoE!!! Einai ligo vavouriariko h alhtheia na legetai alla einai kommataros. Snipous,no offense, alla sto live pou pai3ane to Seas esu diamarturhthikes?
StationEleven
14-12-2003, 21:17
seed awakening re mounia
eidika to arxiko riff einai...axxxxxxxxxxxxxxxxxx
rincewind2k
14-12-2003, 22:37
to deytero einai klemmeno pantws
nikodimos
15-12-2003, 03:12
Den einai, einai tribute
T-D
After Dark
16-12-2003, 18:43
Mias kai to gyrisame sta favs Nevermore,ekeino pou me stelnei adiavasto kathe fora einai to Matricide.APISTEYTO!!!
symposium_lexotanil
22-12-2003, 02:49
xm den mporo na skefto kapoio pou na me xalaei i na mou ti spaei ktl.apo to dreamin einai kana dyo kommatia pou psilovariemai na ta akouo kai kamia fora ta pidao.to sound of silence de nomizo oti theoreitai diaskeui.mallon eleutheri apodosi ton stixon.kai gamaei safws.
porothika tora vazo na akouso to poe
neverfreak
29-12-2003, 18:03
Mias kai to gyrisame sta favs Nevermore,ekeino pou me stelnei adiavasto kathe fora einai to Matricide.APISTEYTO!!!
Eidika to solo einai apo ta kalutera tou Loomis. Oi ry8moi pou allazei kata th diarkeia tou solo gamoun epishs
tha'kana to idio post me ta 2 proigoumena alla de leei!:P
snipous, genika goustareis nevermore?
An kai ligo kathisterimena erxomai na apantiso!
Loipon,fysika kai goustaro Nevermore- opos epivevaiose kai o nikodimos 8) .
O logos pou den mou poluaresoun ayta ta duo kommatia einai oti kai ta duo einai teleios ektos klimatos sta album sta opoia vriskontai.px. sto Nevermore,afou exeis akousei to the garden of grey kai exeis mpei stin atmosfaira,skaei miti to sea of possibilities pou einai psilokafrila kai me kseneronei,to idio isxyei kai gia to politics of ecstasy to opoio einai meta to atmosfairiko passenger.
E oxi kai kako kommati to PoE!!! Einai ligo vavouriariko h alhtheia na legetai alla einai kommataros. Snipous,no offense, alla sto live pou pai3ane to Seas esu diamarturhthikes?
den diamartryrithika alla oute xoropidousa apo ti xara mou.tha protimousa na eixan paiksei kapoio allo apo ton idio disko
The_Emperor
26-01-2004, 00:47
olo to dhiadw.-
sigoura gia mena to xeirotero toys album
kata ta alla psifizw BIN kai inside four walls
GhostInTheRuins
30-03-2004, 02:30
Emena pali kanena den mou spaei ta nevra. Kapoia m'aresoun ligotero apo kapoia alla (logiko) alla oxi kai mou spane ta nevra. Me kamia panagia...