View Full Version : Xrysh Augh
Αναστέλλει κάθε πολιτική δραστηριότητά της η Χρυσή Αυγή. Ωστόσο όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοινώση οι νεοφασίστες θα επιδιώξουν τη συνέχιση της δράσης τους σε πολιτικό επίπεδο."
Αναστέλλει κάθε πολιτική δραστηριότητά της η Χρυσή Αυγή. Ωστόσο όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοινώση οι νεοφασίστες θα επιδιώξουν τη συνέχιση της δράσης τους σε πολιτιστικό επίπεδο."
necropethamenos
01-12-2005, 19:33
Tha ginoun ena me to LAOS?
Phantom Duck
01-12-2005, 19:37
Nomizw me thn Patriwtikh Symmaxia.
Retali-ator
01-12-2005, 19:37
asxete, den xereis oti einai SE KONTRA?
vasika nomizw oti den exoun katholou koina ideologika simeia
Την αναστολή λειτουργίας της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» αποφάσισε ο γραμματέας της Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο ίδιος δήλωσε ότι μετά τα γεγονότα της 18ης Νοεμβρίου, προχωρά στη διάλυσή της, προκειμένου να αποφεύγονται τα επεισόδια εις βάρος των μελών της.
Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια έγιναν την επομένη της επετείου του Πολυτεχνείου έξω από τα γραφεία της οργάνωσης, στην οδό Σολωμού. Εκεί συγκρούστηκαν αναρχικοί και μέλη της «Χρυσής Αυγής», ενώ η Αστυνομία συνέλαβε δύο αναρχικούς, οι οποίοι είχαν τραυματιστεί από κυνηγετική καραμπίνα.
Πάντως, όπως σημειώνεται και στο ρεπορτάζ των Νέων της Πέμπτης, το σχετικό... κενό θα καλύπτει πλέον η Πατριωτική Συμμαχία, η οποία έχει όλα τα στοιχεία ακροδεξιού πολιτικού κόμματος.
Η «Χρυσή Αυγή» ιδρύθηκε το 1993. Τελευταία «εμφάνιση» της οργάνωσης έγινε πριν από λίγες εβδομάδες στη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του τέως πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.
Τον Ιούνιο του 1998, μέλη της οργάνωσης με επικεφαλής τον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο -γνωστό ως «Περίανδρο»- επιτέθηκαν σε ομάδα φοιτητών έξω από τα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων και τραυμάτισαν σοβαρά τον Δημήτρη Κουσουρή.
news.in.gr
δεν θάχουμε τώρα χρυσά αυγά από ΝΑΖΙάρες κότες;
enitharmon
01-12-2005, 23:00
πωπω, αυτά τα αστεία....
atom_smasher
01-12-2005, 23:08
den nomizw oti tha tous 3eforthwthoume toso eukola.estw san apla atoma kai oxi sullogikh ontothta.
den nomizw oti tha tous 3eforthwthoume toso eukola.estw san apla atoma kai oxi sullogikh ontothta.
Έτσι ακριβώς άτομ_σμάσερ.
Έτσι ακριβώς άτομ_σμάσερ.
ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ...
nothingman
02-12-2005, 01:13
...
Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια έγιναν την επομένη της επετείου του Πολυτεχνείου έξω από τα γραφεία της οργάνωσης, στην οδό Σολωμού. Εκεί συγκρούστηκαν αναρχικοί και μέλη της «Χρυσής Αυγής», ενώ η Αστυνομία συνέλαβε δύο αναρχικούς, οι οποίοι είχαν τραυματιστεί από κυνηγετική καραμπίνα.
....
μόνο εγώ βλέπω κάτι που δε βγάζει πολύ νόημα σε αυτή τη φράση;
Ε ΚΑΙ ΣΥ ΤΩΡΑ... Όποιον προλάβανε πιάσανε οι άνθρωποι!
DM ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις σας? Θα ενισχύσετε τους Bayerische Kameraden?
Dragonlord
02-12-2005, 01:32
Την αναστολή λειτουργίας της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» αποφάσισε ο γραμματέας της Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο ίδιος δήλωσε ότι μετά τα γεγονότα της 18ης Νοεμβρίου, προχωρά στη διάλυσή της, προκειμένου να αποφεύγονται τα επεισόδια εις βάρος των μελών της.
αχαχ
τα καημένα τα χτυπάγανε.
παπάργια, φαντάζομαι η πατριωτική συμμαχία δεν έχει τόσο αρνητικό background και άρα έχει καλύτερες προοπτικές.
pitchfork
02-12-2005, 02:34
Αν πηγαίνανε να ψοφήσουνε κιόλας τι καλά που θά τανε...
Ε ΚΑΙ ΣΥ ΤΩΡΑ... Όποιον προλάβανε πιάσανε οι άνθρωποι!
DM ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις σας? Θα ενισχύσετε τους Bayerische Kameraden?
Δεν είμαι μέλος της ΧΑ, ούτε υποστηρικτής της.
Με ημιπαράνομα κακοποιά στοιχεία (εκ των οποίων τα μισά μέλη διώκονται ποινικά για διάφορα αδικήματα) και τραμπούκους υμνητές του Χίτλερ που κατέσφαξε τόσους Έλληνες δεν τίθεται θέμα συνομιλίας. Τον αντίλογο της ύβρης και των θρασύδειλων απειλών τους (ειδικά εκεί που δεν τους παίρνει) το ξέρω εδώ και πολλά χρόνια.
Ας πάνε να διαβάσουν πρώτα ιστορία, ανιστόρητοι παπ-άρειοι, πόσους Έλληνες σκότωσαν οι "πνευματικοί τους πατέρες" στο Ολοκαύτωμα των Καλβρύτων κι ας έρθει να μιλήσει έπειτα το ξεφτυλισμένο τους συνάφι για Ελλάδα. Γκεμπελικά καραγκιοζάκια, υποκρίταροι του κερατά. Το πόσο "άνδρες" είναι το έχω δει όταν πάνε και δολοφονούν και τσουβαλιάζουν αλλοδαπούς εκ του ασφαλούς σε αναλογίες 10 προς 1. Να χαρώ εγώ κάτι μάγκες...
UmbilicalResidue
02-12-2005, 04:22
ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΝΤΑΟΥΛΕΙ ΡΕ ΕΔΕΙΑ, ΑΙΤΣΥ ΡΕ.
Phantom Duck
02-12-2005, 15:15
O DM se krish proswpikothtas.
πλάκα πλάκα, ο περισσότερος κόσμος υιοθετεί τις ευρύτερες θέσεις των χρυσαυγιτών, βελοπουλαίων, καρατζαπλεύρηδων, κλπ σε πιό λάιτ εκδοχή, οπότε αυτονομιμοποιούνται και να μπορούν να καταδικάζουν την χρυσή αυγή κλπ και συγχρόνως να πιστεύουν στις ιδέες της.
Το κλασσικό "δεν είμαι ρατσιστής ή χρυσαυγίτης, αλλά οι Αλβανοί, Εβραίοι, Σκοπιανοί μας κάνουν ή είναι μπλα μπλα μπλα και μπλα μπλα μπλα" είναι καραμέλα σε πολύ κόσμο. Και αν οι χρυαυγίτες είναι όντως μια χούφτα κρετίνοι, όμως η παραπάνω ατάκα ξεπερνά κατά πολύ την αριθμητική τους δύναμη.
πλάκα πλάκα, ο περισσότερος κόσμος υιοθετεί τις ευρύτερες θέσεις των χρυσαυγιτών, βελοπουλαίων, καρατζαπλεύρηδων, κλπ σε πιό λάιτ εκδοχή, οπότε αυτονομιμοποιούνται και να μπορούν να καταδικάζουν την χρυσή αυγή κλπ και συγχρόνως να πιστεύουν στις ιδέες της.
Το κλασσικό "δεν είμαι ρατσιστής ή χρυσαυγίτης, αλλά οι Αλβανοί, Εβραίοι, Σκοπιανοί μας κάνουν ή είναι μπλα μπλα μπλα και μπλα μπλα μπλα" είναι καραμέλα σε πολύ κόσμο. Και αν οι χρυαυγίτες είναι όντως μια χούφτα κρετίνοι, όμως η παραπάνω ατάκα ξεπερνά κατά πολύ την αριθμητική τους δύναμη.
Αυτό είναι λόγω προβλήματος ξενοφοβίας (43% σύμφωνα με ευρωπαϊκή στατιστική), όχι ρατσισμού.
Αυτό είναι λόγω προβλήματος ξενοφοβίας (43% σύμφωνα με ευρωπαϊκή στατιστική), όχι ρατσισμού.
.αντε για τους αλβανούς, για τους άλλους και έπίσης και για τους τούρκους όμως;
Solo Carriera
02-12-2005, 17:46
δηλαδή να πούμε η ξενοφοβία δεν είναι απόρροια ρατσιστικών τάσεων;
φυσικά και είναι, όμως η ατάκα που έγραψα ξεπερνάει και αυτή τη "δικαιολογία" του Deggial
Καντιρου
Δεν προσπερνώ το ότι με αποκάλεσες, εμμέσως πλην σαφώς, "κρετίνο". Το σημειώνω ως δείγμα της ανοχής σου στον διαφορετικό απ' τον δικό σου τρόπο σκέψης. :P
Κάπου καταντάει κουραστικό να σου λένε ΤΙ είσαι και ΤΙ πιστεύεις άτομα που πιστεύουν ότι γνωρίζουν καλύτερα από σένα ΤΙ είσαι και ΤΙ πιστεύεις.
Προσωπικά δεν θέλω να πείσω κανέναν. Δεν έχω την αφέλεια να πιστεύω ότι η λογική οποιουδήποτε τρίτου μπορεί ν' ανοίξει σφαλισμένα αυτιστικά μυαλά. Απλώς καταθέτω τις σκέψεις μου σε μια φιλική παρέα και μελετώ τις σκέψεις των άλλων.
Αυτά και δεν πρόκειται να επανέλθω.
Όχι. Ρατσισμός σημαίνει πως υπάρχει συνειδητή πίστη της ανωτερότητας της μίας φυλής ή συνειδητή πίστη πως οι αλλοδαποί πρέπει να θεωρούνται πολίτες δεύτερης κατηγορίας (να μην απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα).
Η ξενοφοβία είναι αποτέλεσμα των φόβων που δημιουργούνται λόγω μεταναστευτικών ρευμάτων και ενός γενικότερου συντηρητισμού της ελληνικής κοινωνίας. Προκαλούνται απ'τον φόβο της αύξησης της εγκληματικότητας ή της ανεργίας (και βεβαίως, την αντίστοιχη συμπεριφορά των media).
Σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να παρατηρήσει κανείς πως οι θέσεις των ξενοφοβικών προς τους μετανάστες δεν είναι ξεκάθαρες ή περιορίζονται στα γενικά, αόριστα, κλισέ σχόλια.
Καντιρου
Δεν προσπερνώ το ότι με αποκάλεσες, εμμέσως πλην σαφώς, "κρετίνο". Το σημειώνω ως δείγμα της ανοχής σου στον διαφορετικό απ' τον δικό σου τρόπο σκέψης. :P
Κάπου καταντάει κουραστικό να σου λένε ΤΙ είσαι και ΤΙ πιστεύεις άτομα που πιστεύουν ότι γνωρίζουν καλύτερα από σένα ΤΙ είσαι και ΤΙ πιστεύεις.
Προσωπικά δεν θέλω να πείσω κανέναν. Δεν έχω την αφέλεια να πιστεύω ότι η λογική οποιουδήποτε τρίτου μπορεί ν' ανοίξει σφαλισμένα αυτιστικά μυαλά. Απλώς καταθέτω τις σκέψεις μου σε μια φιλική παρέα και μελετώ τις σκέψεις των άλλων.
Αυτά και δεν πρόκειται να επανέλθω.
εγώ αποκάλεσα τα χρυσά αυγα κρετίνους, όχι εσένα που ως τώρα θεωρώ ότι ανήκεις στην κατηγορία που αναφέρω ότι επηρρεάζεται από τα ακροδεξιά και φασιστικά ρεύματα, εκτός αν αυτοαποκαλύφθηκες τι μέρος του λόγου είσαι, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται :?: :wink:
Solo Carriera
02-12-2005, 18:12
ρε καθυστεημένε DM, τότε πες μας εσύ τι πιστεύεις και σταμάτα να πρήζεις πούτσους. και το ότι δεν θα επανέλθεις γιατί το λες και το ξαναλές; ομγκ δηλαδή.
deggial, γενικά διαφωνώ. πίσω απ' την ξενοφοβία υπάρχει πάντα υποθάλπων ρατσισμός, δεν είναι τόσο ξεκάθαρα διαχωρισμένες έννοιες όσο τις παρουσιάζεις.
deggial, γενικά διαφωνώ. πίσω απ' την ξενοφοβία υπάρχει πάντα υποθάλπων ρατσισμός, δεν είναι τόσο ξεκάθαρα διαχωρισμένες έννοιες όσο τις παρουσιάζεις.
σωστά, άλλωστε ποτέ δεν ζητήσαμε προστασία από την ελληνική εγκληματικότητα, ούτε φερθήκαμε ξενόφοβα στους συμπολίτες μας :lol:
Αλλο πράγμα θα είναι να σε κλέβει ή βιάζει αλβανός και άλλο έλληνας εν τέλει :wink:
επίσης είναι και το θέμα του αντισημιτισμού και όλη αυτή η παραφιλολογία που έχει διαβρώσει ακόμα και την παραδοσιακή αριστερά
exw varethei na akouw thn allh karamela, opoios pei otidipote gia tourkous, skopianous ktl, akoma ki an exei dikio xaraktirizete automatws ypostirixtis tis xrysis aygis h ratsistis h akrodeksios h de kserw kai egw ti allo. ftanei m'auto to paramuthi.
Όντως είναι κάπως υπερβολικό να χαρακτηρίζεται κάποιος ρατσιστής ή χρυσαγίτης απλά και μόνο επειδή έχει μια Χ κοινωνιολογική ή πολιτική τοποθέτηση απέναντι σε έναν λαό, θεωρώντας τις μονάδες που τον απαρτίζουν αποκλειστικά υπαίτιες για τα εκάστοτε δεινά που προκαλούνται.
Ο χαρακτηρισμός "μαλάκας" νομίζω πως επαρκεί.
ouf, den anaferomoun s'autous pou dikaiws xaraktirizontai etsi. Anefera tin leksi "otidipote" kai tin frasi "akoma ki an exoun dikio". eplizw na egina katanoitos.
UmbilicalResidue
02-12-2005, 20:12
ouf, den anaferomoun s'autous pou dikaiws xaraktirizontai etsi. Anefera tin leksi "otidipote" kai tin frasi "akoma ki an exoun dikio". eplizw na egina katanoitos.
Αρνήσαι διλαδη ρε πεδι μου οτι σε λιγα χρώνια οι διάφοροι βαλκανιοι λα8ρωμετανάστες 8α έχουν πνείξει τον ελληνισμό;
Phantom Duck
02-12-2005, 20:15
Mono pou ayto pou esy ennoeis ws dikaio kai swsto, Mayhem, einai kata pasa pithanothta ayto pou xarakthrizetai ws fasistiko h, pio swsta, mia malakia kai mish
Αρνήσαι διλαδη ρε πεδι μου οτι σε λιγα χρώνια οι διάφοροι βαλκανιοι λα8ρωμετανάστες 8α έχουν πνείξει τον ελληνισμό;
Oriste.
Erxeste sthn ellada mas
mas pairnete to pswmi mas,
sas dinoume douleies,
noikiazete ta spitia mas.
kai
ka8este kai stis 8eseis mas sto lewforeio.
Shkw re na katsw.
Oriste.
Erxeste sthn ellada mas
mas pairnete to pswmi mas,
sas dinoume douleies,
noikiazete ta spitia mas.
kai
ka8este kai stis 8eseis mas sto lewforeio.
Shkw re na katsw.
sorry alla auta einai malakies.
Solo Carriera
02-12-2005, 21:19
ποιά ακριβώς;
επίσης, θα σου ζητούσα να απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις που έθεσα σε ένα post που ξέρεις πολύ καλά ποιό είναι άλλα κάνεις τον κινέζο μωρή παπάτζα που φιλοδοξείς και να με διορθώσεις.
Πφφφ, σταματήστε πια. Αν έχετε προσωπικές διαφωνίες, μπορείτε να βρεθείτε τα χαράματα σε κανά απομακρυσμένο δάσος. Δεν είναι ανάγκη να καταστρέφετε κάθε τόπικ.
Solo Carriera
02-12-2005, 21:45
όχι.
Τα δάση είναι για να λύνουν τις διαφορές τους οι LARPers.
ποιά ακριβώς;
auta tou Ace
επίσης, θα σου ζητούσα να απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις που έθεσα σε ένα post που ξέρεις πολύ καλά ποιό είναι άλλα κάνεις τον κινέζο μωρή παπάτζα που φιλοδοξείς και να με διορθώσεις.
den apantisa giati ilikrina den me endiaferei poios einai kai ti kanei o xrhsths DM, gi auto kai den xreiazete na parw kamia thesi. Den anikw se kamia omada, palia epaiza mpasket ston axillea triandrias. Elpizw na se kalupsa.
Solo Carriera
02-12-2005, 22:08
ναι, αγόρι μου, το κατάλαβα ότι εννοούσες αυτά που λέει ο Ace, κυρίως απ' το γεγονός ότι τον έκανες quote. απλά ζήτησα περισσότερες διευκρινίσεις. ποιά είναι μαλακίες; αυτά που λέει ο ελληνάρας στο λεωφορείο; γιατί; επειδή είναι ξενοφοβικά; ή μήπως το ότι ο Ace ισχυρίζεται ότι υπάρχουν τέτοιες αντιμετωπίσεις προς τους μετανάστες, ενώ εσύ το αμφισβητείς; επίσης, και ο UmbilicalResidue σου έκανε μια ερώτηση την οποία απέφυγες. αλήθεια, νιώθεις καλά με τον εαυτό σου όταν απαντάς τόσο επιλεκτικά; δηλαδή πλέον το ζήτημα έχει ανθρωπολογικό ενδιαφέρον. όσον αφορά τον dm, δεν σου ζήτησα ούτε να τον υποστηρίξεις, ούτε να μου πεις αν ενδιαφέρεσαι ή όχι για την πάρτη του. σου ζήτησα να πάρεις θέση σχετικά με τα λεγόμενα του μια και η στάση σου, να πετάγεσαι στην χάση και στην φέξη με μισόλογα χωρίς ποτέ να έχεις πάρει ξεκάθαρη θέση, είναι ιδιαίτερα κουραστική.
κατά τα άλλα, η τάση των μπλακμεταλλάδων προς τις ακραίες πολιτικές θέσεις κάπως πρέπει να εξηγείται, ανθρωπολογικά.
pitchfork
02-12-2005, 22:38
Είμαστε γαμάτα άτομα.
Έτσι απλά.
:)
ouuffff ante na doume mexri poso tha traviksei auto.
legontas oti auta einai malakies ennow kata proton oti einai travigmenes upervoles kai kata deuteron AN kaneis upostiriksei kati ap auta einai apla malakas. Nai, oi allodapoi exoun kaki metaxeirisi, se oles tis xwres simbainei auto alla den exw akousei akoma kanenan na apaitei na sikwthei kapoios apo to lewforeio. Ektos kai an to ennoouse metaforika. Den kserw.
H erwthsh toy UmbilicalResidue einai asteia kai den xreiazetai apanthsh.
Oson afora ta legomena tou DM, w theoi, nomizw oti apanthsa! Sygkekrimena gia to c/p apo to site /themis. Ti allo theleis, na sxoliasw to kathe post pou ekane kai anefere thn apopsh tou? Sta @@ o DM pia, wxou.
Kai den eimai mplakmetalas E-L-E-O-S (akouw kai black, to avatar einai apo anime :) )
tpt alles apories?
pitchfork
02-12-2005, 22:49
Σίγουρα ο καθυστερημένος μπατίρης έλληνας κολώνει να πει στον αλβανό να σηκωθεί από τη θέση του στο λεωφορείο.
Διαφωνείς όμως ότι το σκέπτεται?
Solo Carriera
02-12-2005, 22:50
όχι, καλύφθηκα.
necropethamenos
02-12-2005, 23:02
ti simainei "papatza"?
Auto pou egrapsa einai apospasma apo skhniko pou legetai pws einai alh8ino.
Einai den einai as to grapsw, plaka exei :)
Skaei muth sto lewforeio [kata protimish to a8liotero olwn 608] 50ara mikroasth Ellhnida (me platine malli klp).
To lewforeio sxedon gemato, steketai loipon dipla se ena mauro ki arxizei to katevato:"pou sas ferame sthn ellada kai mas phrate tis douleies..sas taizoume sas filo3enoume, mas pairnete kai tis 8eseis. Shkw re na katsw!"
O metanasths, a3ioprephs an8rwpos, den milhse ka8olou.
Meta apo ligo to idio skhniko:"pou stekomai or8ia h ellhnida kai ka8etai o 3enos. den ftanei pou sas noikiazoume ta spitia mas, sas prosferoume douleia, menete ston topo mas, ka8este kai stis 8eseis mas. shkw re na katsw!"
Akousthkan kapoies antidraseis, kanei stash to lewforeio, feugei autos pou ka8otan dipla sto mauro kai strogulloka8etai h kuria.
Entwmeta3u mpainei ki elegkths.
Sunexisthke gia ligo to idio kurhgma ston mauro opote zhtaei o elegkths ta eishthria.
Vgazei h kuria apo to tsantaki to eishthrio[to eixe xtuphsei nwritera] kai to krataei epeidiktika mprosta sto mauro.
O an8rwpos pou den eixe milhsei ws tote, 3afnika arpazei to eishthrio kai to katapinei.
Menei xazh h allh kai ekeinh th stigmh ths zhtaei to eishthrio o elegkths opote fwnazei ekneurismenh:"TO FAGE O MAUROS!!~"
Skane oloi sta gelia meta3u autwn kai o elegkths kai ths xwnei ena wraiotato prostimo.
:D
To έχω ακούσει από 1231231431 άτομα ως "προσωπική εμπειρία" αυτό.
pitchfork
02-12-2005, 23:28
Θεέ μου :shock:
όχι πάλι
Urban legend. Αν και είναι ωραίος.
freak brother
02-12-2005, 23:50
to allo me to mpoukali ths vissh?
mia fora pantws me ton dead duo mavroi stou psurh mas kerasane pota axias 20 euro kai meta DEN MAS GAMHSANE .
gia na spame ta stereotypa (oxi tou ftwxou mavrou alla tou mavrou gamia)
(auto to post tha autokatastrafei mazi me ton user pou to egrapse kapoia stigmh sto ameso h emmeso mellon)
nothingman
03-12-2005, 00:00
μιας και είμαστε στο θέμα, ένας φίλος είχε γνωρίσει μια φορά έναν AfricanAmerican (για να είμαστε και politically correct) που δεν πουλούσε cd, ούτε έπαιζε ποδόσφαιρο σε κάποια ομάδα εδώ!!!!!!!!!
τουλάχιστον έτσι μου είχε πει
ον τόπικ, ο Σόλος τα λέει μια χαρά
Solo Carriera
03-12-2005, 00:18
ti simainei "papatza"?
αγνοώ, θα μας πει ο DM σε κάποιο άλλο thread γιατί εδώ δεν θα επανέλθει.
necropethamenos
03-12-2005, 00:54
Urban legend. Αν και είναι ωραίος.
gamaei
To έχω ακούσει από 1231231431 άτομα ως "προσωπική εμπειρία" αυτό.
πολύ απλό, ήταν όλοι οι επιβάτες του λεωφορείου εκείνη τη στιγμή :rofl:
Αισχρό αλλά λέει: μαζί με το εισιτήριο έπρεπε να της φάει και το χέρι! :hungry: Πάντως την γάμησε έστω και μεταφορικά 8)
Παπάτζα ή παπάντζα: σκωπτικός νεολογισμός που προήλθε από την σύμφυση της λέξης παπάρα με διάφορες άλλες που καταλήγουν σε -τζα και είναι γενικά κακόηχες ή και υποτιμητικές: καπάντζα, φλάντζα, κωλοφεράντζα και όποαι άλλη σας έρθει στο μυαλό
Αποτέλεσμα: να φτιαχτεί μια πολύ αστεία βρισιά που ή δεν σημαίνει τίποτα ή σημαίνει όλα τα "συστατικά" της
Γιαυτό γουστάρω την λεγόμενη γλώσσα των νέων ζωντανή και δημιουργική, και να πάνε να γαμηθούνε οι αποστειρωμένοι γλωσσαμύντορες. :midfinger: