PDA

View Full Version : 46o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσ/νίκης.

Nodoordonotthereisnotry
26-11-2005, 14:18
Είναι βέβαια προφανές ότι το thread θα απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που έχουν να μοιραστούν εμπειρίες από το Φεστιβάλ, οι περισσότεροι από τους οποίους θα είναι Θεσσαλονικείς.

Σε λιγότερο από 5 ώρες θα είμαι στην αίθουσα του Ολυμπιον και θα παρακολουθώ την τιμητική εκδήλωση του Francis Ford Copolla.Είναι επίσης πιθανόν να είναι μαζί του και η κόρη του Sofia. Βέβαια οι επίσημες πληροφορίες(όσο επίσημες μπορεί να είναι δημοσιογραφικές πηγές του Βήματος και τα ρεπορτάζ της ΝΕΤ,τα οποία δυστυχώς δεν τα είδα ολοκληρωμένα για να βγάλω ένα ασφαλές συμπέρασμα) αναφέρουν ότι θα επισκεφτούν την έκθεση του Ταβουλάρη. Θα ήταν,πιστεύετε, αφελές εκ μέρους μου να πιστεύω πως ίσως περάσει καμιά βόλτα από την τιμητική εκδήλωση που τον αφορά(αυτόν αλλά και τον φίλο του!) ; A man can dream can't he?

Πέρα από τους guests όμως, θα πω ότι προσπάθησα να δω το "Sympathy For Mr. Vengeance" του Park,αλλά άργησα να βρω εισιτήρια με αποτέλεσμα να ακούσω από το ακουστικό την βλακώδες έκφραση "sold out!". Ίσως να φταίει που άργησα να μπω στο χορό και να μάθω το πρόγραμμα κτλ. Και είναι πραγματικά κρίμα γιατί παίχθηκαν/παίζονται πάρα μα πάρα πολύ καλές ταινίες φέτος και χωρίς να ξέρω το περιεχόμενο των προηγούμενων φεστιβάλ, θα μπορούσα να υποθέσω πως ίσως είναι ανώτερο σε περιεχόμενο των προηγουμένων.

Η ταινία που θα (ξανα)δώ είναι το "Apocalypse Now" που όλοι λίγο πολύ ξέρετε ότι αξίζει να την βλέπεις στην μεγάλη οθόνη.

Αν έχει προγραμματίσει κάτι και άλλος forumer,θα του συμβούλευα να φέρει και την φωτογραφική μηχανή μαζί του(ψηφιακή έστω).

Εντυπώσεις: Τελικά ήρθαν!! :twisted: οικογενειακώς. Francis,Sofia και τα λοιπά μέλη της οικογένειας. Έβγαλα και μερικές φωτογραφίες,αλλα δεν νομίζω να αποθηκεύτηκαν στη μνήμη της ψηφιακής. Η ταινία κάθε φορά και καλύτερη.