View Full Version : Meshmeriana thleskoupidia
υπάρχουν τόσες άθλιες εκπομπές (κυρίως τα μεσημέρια) που σημαίνει ότι κάποιοι κάθονται και τις βλέπουν. Και είναι η πλειοψηφία αυτή
Thewrw oti aksizei ena topic mono tou.
Proswpika nomizw pws polys kosmos pou tis parakolou8ei (kai den ennow aytous pou tis parakolou8oun gia na gelasoun) to kanei mono kai mono epeidh ekeinh thn wra den paizei kati kalytero sthn tv kai pws 8a protimousan kati oxi_toso_katinistiko. (xwris ayto na einai idiaitera elafryntiko gia to gousto tous, 8a mporousan na kleisoun to xazokouti kai na ekanan kati allo gia na xalarwsoun).
Apopseis?
Ας διάβαζαν κανά βιβλίο. Εφόσον υπάρχει κόσμος που τις παρακολουθεί, για τον Α' ή Β' λόγο, και τα κανάλια έχουν έσοδα απ'τις εκπομπές αυτές, γιατί να μπουν στον κόπο να τις αλλάξουν;
Το χάζεμα στη τηλεόραση είναι απεχθής συνήθεια. Αρχίστε να παίζετε MMOGs ή κάτι. :P
Darkling
14-11-2005, 14:02
Οπως εχω ξαναπει, ειμαι υπερ του ΕΡΣ να κοψει τις εκπομπες.
Όπως εσύ τις θεωρείς άσχημες τις κατινοεκπομπές, κι εγώ θεωρώ αποβλακωτικές και χειρότερες τις αθλητικές εκπομπές. Θα εισηγηθώ στο ΕΣΡ να τις κόψει.
Darkling
14-11-2005, 14:10
Ναι, οκ, αλλα δε θελει πολυ κοινη λογικη να καταλαβεις τι εννοω.
Δε πρέπει να υπάρχει, κατά τη γνώμη μου, κρατική παρέμβαση. Μονιμοποιούνται έτσι πολιτισμικά στοιχεία και ιδεολογίες, μονιμοποιούνται τα "χρηστά ήθη" και η καταλληλότητα όπως βολεύει το κράτος.
To anhsyxitiko part einai to giati o kosmos ka8etai kai ta blepei.
Kveldssanger
14-11-2005, 14:19
O κόσμος που κάθεται και τα βλέπει, το κάνει προφανώς γιατί δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει εκείνη την ώρα με το χρόνο του. Εξάλλουν προβάλλονται σε μια ώρα που αν κάποιος είναι στο σπίτι είναι αρκετά "κενή". Από εκεί και πέρα και γω τα θεωρώ ανούσια εντελώς και στην τελική βαρετά αλλά δεν μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα του κόσμου. Όπως λέγαμε και στο άλλο thread ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
To anhsyxitiko part einai to giati o kosmos ka8etai kai ta blepei.
Γιατί δεν έχουν ανακαλύψει τα MMOGs. :P Αρκετοί απ'αυτούς, ούτε τα βιβλία, lol.
katwrimos
14-11-2005, 14:25
Δε πρέπει να υπάρχει, κατά τη γνώμη μου, κρατική παρέμβαση. Μονιμοποιούνται έτσι πολιτισμικά στοιχεία και ιδεολογίες, μονιμοποιούνται τα "χρηστά ήθη" και η καταλληλότητα όπως βολεύει το κράτος.
OMG, o candiru katelave to soma tou deggial!!! Enan eksorkisti!!!
On topic: deggial den leei kaneis oti prepei na diakopoun oi ekpompes epidi den mas aresoun, alla epidi paranomoun asystolos.
η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος θα ήθελε κάτι καλύτερο και συχνά το ακούω από πολλούς, όμως τα βλέπουν με μηχανικό τρόπο όλα αυτά τα αίσχη, ας πούμε από συνήθεια μια και δεν έχει τίποτα καλύτερο. Συχνά απλώς έχουν ανοιχτή την τηλεόραση και ασχολούνται με κάτι άλλο (φαγητό, σιγυρισμα, μαστορέματα, κλπ), άλλες φορές είναι με παρέα και απλώς παίζουν με το τηλεκοντρόλ μια και δεν έχουν και τίποτα να πουν, απλώς βρίσκονται μαζί για την παρέα.
Ολα αυτά τα λαμβάνει υπόψιν αυτό το πλέγμα των διαμορφωτών των γούστων των ΜΜΕ. Λίγο πολύ όλοι μας γουστάρουμε τα κουτσομπολιά και τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες προσωπικών στιγμών άλλων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν δεν μας τα σερβίρουν στην TV, εμείς θα τα αναζητούμε μανιωδώς και θα έχουμε σύνδρομα στέρησης. Απλώς εφόσον μας τα σερβίρουν εμείς τα βλέπουμε, μη έχοντας κάτι καλύτερο την ώρα της χαλάρωσης και φυσικά δικαιολογούμαστε ότι τα βλέπουμε μια και δεν έχει τίποτα καλύτερο.
Αυτό είναι και η στάνταρ δικαιολογία όσων βλέπουν μπιγκ μπάδερ, κλπ, μόνο που σιγά σιγά τα συνηθίζεις και αποτελούν μέρος της ζωής σου. Τα δε ΜΜΕ συμβάλλουν τα μέγιστα σε αυτό, μετατρέποντας τις ειδήσεις σε ανακοινώσεις των νέων ρεάτιλυ παιχνιδιών, σε συνεντεύξεις των αποχωρησαντων, κλπ, κλπ.
Η TV αποβλάκωση είναι συστηματική και μεθοδευμένη από τότε που τα ιδιωτικά κανάλια μπήκαν στη ζωή μας και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μετατρέψουν το κοινό σε έναν απόλυτα προβλέψιμο παθητικό θεατή, ώστε να είναι εύκολη η χειραγώγησή του.
Εγώ, πέρα από διάβασμα, μουσική, κηπουρική, βόλτα, videogames, κλπ, αν κάποιους τους χαλάν, προτείνω και πλήρη απραξία, πχ απλώς ξάπλωμα και ρέμβασμα μετά ξυσίματος όρχεων, είναι προτιμότερα και δημιουργικότερα από την πνευματική φθορά λόγω παρακολούθησης αυτών των TV σκουπιδιών.
ΥΓ. Δεν έχω TV στο σπίτι μου και δεν μου λείπει καθόλου 8)
Darkling
14-11-2005, 14:53
:|
Kveldssanger
14-11-2005, 14:56
XA! Εγώ έχω και δεν βλέπω. Είμαι ακόμα πιο γαμάτος.
On topic: deggial den leei kaneis oti prepei na diakopoun oi ekpompes epidi den mas aresoun, alla epidi paranomoun asystolos.
Εξαιρουμένων των όποιων αποφάσεων του ΕΣΡ με τις οποίες και διαφωνώ, αν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα από τέτοια εκπομπή σε κάποιον πολίτη, μπορεί να καταφύγει στη Δικαιοσύνη. Εξάλλου υπάρχουν τόσα περιοδικά με αντίστοιχη θεματολογία και πρακτικές, δε βλέπω το λόγο να επιτεθόμαστε μόνο στις τηλεοπτικές εκπομπές.
Candiru, υπερβάλεις πάλι. Συμφωνώ πως το πρόγραμμα των τηλεοπτικών προκύπτει από παρόμοιο σκεπτικό με αυτό που αναφέρεις στη δεύτερη παράγραφο (καθαρά, όμως, για επιχειρηματικούς σκοπούς), αλλά το bold σημείο του κειμένου σου περί μεθοδεύσεων που αποσκοπούν στην αποβλάκωση θυμίζει συνωμοσιολόγους και είναι εντελώς αστήρικτο. Εξάλλου, αγνοεί τις διαφορετικές πολιτικές επαφές των καναλιών. Ούτε συμβαδίζει με την ποιότητα συγκεκριμένων εκπομπών (της κρατικής κυρίως τηλεόρασης) που χαίρουν εκτίμησης μεταξύ των μελών του ER.
Απλούστατα, κάποιος είχε αρχικά τη περίφημη ιδέα κατινοεκπομπής (Τατιάνα) και έβγαζε ικανοποιητικά νούμερα για τη ζώνη που προβαλλόταν. Έπειτα, τα υπόλοιπα κανάλια, ως herd animals που συνήθως είναι οι επιχειρήσεις, αντέγραψαν το ίδιο για να φάνε κομμάτι απ'τη πίτα της ακροαματικότητας τέτοιων εκπομπών. Όχι επειδή είναι ένα τρανό σχέδιο αποβλάκωσης ή οτιδήποτε παρόμοιο συνωμοσιολογικό.
katwrimos
14-11-2005, 15:21
Deggial pisteveis pragmatika oti i prosfygi sti dikaiosini einai ena option gia kapoion tou opoiou i prosopikotita prosvaletai apo ena tv show??
Ena eksodiko mono, kostizei 200 euro toulaxiston eno kaneis den kserei pou mporei na kataliksei mia dikastiki diamaxi me ta media kai tous megalodikigorous tous.
Diladi esy theoreis oti otan ena show paranomei prepei o thigomenos na riskarei pola lefta + tin psixiki tou iremia + apeiro xronia kai na SUE THE BASTARDS??
Den einai pio aplo kai DIKAIO otan paranomei ena TV show (opos kanoun sinexos ta mesimeriana tv shows) na erxetai enas eisageleas kai na to kleinei??
Πες κάνα κους-κους!!! -Szczebrzeszyn©
Ontopic είναι ενοχλητικό το φαινόμενο. Θες να χαλαρώσεις λίγο μετά το 8ωρο ξέσκισμα μασουλώντας το μεσημεριανό σου, και δεν μπορείς να δεις τίποτα άλλο εκτός από το ποιός γαμιέται με ποιά. Ούτε καν με ποιά, με ποιόν. Και το κάνουν κ συγχρονισμένα ρε πούστη, όλα μαζί, γαμώ τον ανταγωνισμό των χοιροστασίων γαμώ.
Κατά τα άλλα είναι που ο μέσος Έλληνας στερείται του χρόνου να κάνει κάτι δημιουργικό. Έστω ρε πούστη, την αξιοπρέπεια να απέχει από κάτι τόσο lowlife δεν την έχει?
opws kai o kathe anthrwpos kathe xwras. autes oi ekpompes exoun thn megaluterh theamatikotita pantou.
Kveldssanger
14-11-2005, 16:41
To καλό είναι ότι ορισμένα πράγματα δεν γνωρίζουν σύνορα =)
chris_boss
14-11-2005, 17:02
Μαζί σου. Επίσης οι συντελεστές τους να αποστέλονται για μακροχρόνιες διακοπές σε θέρετρο της Σιβηρίας.
Επιτέλους, δεν είναι όλοι *γαμάτοι* να κλείνουν τις τηλεοράσεις. Υπάρχουν και αδύναμα άτομα (και ναι, υπάρχουν και παιδάκια) και κάποιος πρέπει να τα προστατεύσει.
carheart
14-11-2005, 17:02
eimai o monos pou pisteuei oti kai ta prwinadika einai to idio xali?
apla den ginetai na ksupnaw k na ftiaxnw kafe kai autoi ka8e mera na xoreuoun ekeinh thn wra. oxi, den ginetai.
Kveldssanger
14-11-2005, 17:09
Μαζί σου. Επίσης οι συντελεστές τους να αποστέλονται για μακροχρόνιες διακοπές σε θέρετρο της Σιβηρίας.
Επιτέλους, δεν είναι όλοι *γαμάτοι* να κλείνουν τις τηλεοράσεις. Υπάρχουν και αδύναμα άτομα (και ναι, υπάρχουν και παιδάκια) και κάποιος πρέπει να τα προστατεύσει.
Υπό ιδανικές συνθήκες (π.χ. το ΕΣΡ να αποτελείται από σοβαρά άτομα και όχι τα σημερινά νούμερα, οι πολιτικοί να ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει πραγματικά και να μην τα ξύνουν κλπ) δεν θα διαφωνούσα ιδιαίτερα μαζί σου. Αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα στις περισσότερες περιπτώσεις όταν κάποιος από πάνω αρχίζει να θέλει να με προστατεύσει, αρχίζω και ανησυχώ. Γενικά, σε τέτοια θέματα το ξέρεις ότι εύκολα γίνεται η μαλακία από τους υπεύθυνους.
chris_boss
14-11-2005, 17:17
Ναι μετά το ξανασκέφτηκα και ήθελα να κάνω συμπληρωματικό edit: η προστασία από δημοσίους υπαλλήλους ακούγεται τρομακτική.
θέλω όμως να πιστεύω ότι αν έκοβαν το οποιοδήποτε τηλεσκουπίδι, δε θα είχαμε τις ίδιες αντιδράσεις όπως αν απαγόρευαν ένα βιβλίο. Αισιόδοξος;
Kveldssanger
14-11-2005, 17:22
Yeh, έτσι και αλλιώς δεν σκεφτόμουν τόσο τις αντιδράσεις. Του κόσμου φαντάζομαι δεν θα του λείψουν μετά από λίγο καιρό οι εκπομπές. Αλλά δεν ξέρω πόσο (με τις σημερινές συνθήκες πάντα) δεν θα αρχίσουν να κόβουν αβέρτα ότι τους καυλώσει. Και το παράδειγμα με τον Best παραείναι φρικαλέο.
θέλω όμως να πιστεύω ότι αν έκοβαν το οποιοδήποτε τηλεσκουπίδι, δε θα είχαμε τις ίδιες αντιδράσεις όπως αν απαγόρευαν ένα βιβλίο. Αισιόδοξος;
Ρεαλιστής. Πόσοι να αντιδρούσαν για ένα βιβλίο πια. Ενώ αν απαγόρευαν την τατιάνα όλοι θα μιλούσαν για φασισμό και δημοκρατία.
Kai fantazomai kai thn tatiana na ksekinaei gkrinia se diafora para8yra thn wra twn "eidhsewn". Genika an kobontousan aytes oi ekpompes oi antidraseis 8a htan 8yellwdeis pistevw.
Deggial, μίλησα για τα ιδιωτικά και όχι για τα κρατικά τα οποία παρόλη την δανεισμένη γκλαμουριά από τα ιδιωτικά εξακολουθούν να διατηρούν την ποιότητά τους.
Τα ιδιωτικά βρίσκονται σε ένα αγώνα δρομου για την ακροαματικότητα και είναι γνωστό ότι έχουν μοιράσει και μερικές χιλιάδες AGB ή όπως αλλιώς τα λένε για να παρακολουθούν το τι προτιμάει ο υποτιθέμενος μέσος θεατής.
Αρχικά παρατηρούν ότι πουλάει ό,τι έχει σεξ, με λιγο σχετικό κουτσομπολιό, βγαίνουν αρχικά κάποιες δήθεν αθρωπιστικές (στην πραγματικότητα ανθρωποφάγες, αλλά αρχικά είναι συγκαλυμμένος ο σκοπός τους) εκπομπές τύπου χαρδαβέλλα, με κάποια πιασάρικα και πετυχημένα ως προς την δικαίωση θέματα, μετά ακολουθούν τα άλλα κανάλια, το συμπέρασμα βγήκε: ο κόσμος αυτά θέλει (όχι ότι αυτοί τον καθοδήγησαν προς αυτήν την κατεύθυνση :baaa: ) και δώστου όλα τα κανάλια να αυτοσχεδιάζουν σε εκπομπές με κουτσομπολιά και μύχιες εξομολογήσεις επώνυμων και ανώνυμων.
Ολα αυτά και σε κάποιο βάθος χρόνου οπότε δεν είναι εύκολα αντιληπτός ο μιθριδατισμός. Βλέπετε, κάποτε πέφτει η ακροαματικότητα της μιας ανθρωποφαγικής εκπομπής, εθιστήκαμε στα σκάνδαλα επωνύμων και δεν μας πολυσυγκινούν, αλλά μας γεννάται, (ή μήπως μας την δημιουργούν :wink: ) η απορία, "ωραία οι επώνυμοι γαμάνε και γαμιούνται αβέρτα, ο μέσος έλληνας τι κάνει;" και να μετά ο αναβαθμισμένος κανιβαλλισμός υπό μορφήν τηλεδικών, τηλεψυχαναλύσεων, τηλεεξομολογήσεων για ανομολόγητα πάθη και παράνομους δεσμούς, για παιδοφιλίες και ομοφυλοφιλίες.
Αυτός ο τύπος τηλεκανίβαλλου τηλεθεατή έχει κατασκευαστεί είτε σκόπιμα (πολύ πιθανόν) είτε ως παράπλευρο αλλά νομοτελειακό γεγονός αυτής της κούρσας των AGB, πάντως το σίγουρο είναι πως είναι μύθος το ότι "τι να κάνουμε, αυτά θέλουν οι τηλεθεατές, αυτά τους δείχνουμε": πολύ έντεχνα μέσα από χρόνιους διαδραστικούς μηχανισμούς έχουν διαμορφώσει έτσι τον μέσο τηλεθεατή, προβλέψιμο και χειραγωγίσημο.
Αν αυτά που σήμερα βλέπουμε, τα έδειχναν, ξέρω γω, πριν 20 χρόνια θα γινόταν επανάσταση και θα κλείναν στην στιγμή. Τώρα θα γίνει επανάσταση άμα κοπούν αυτές οι εκπομπές :lol: (πλάκα πλάκα, όσο και να τις απορρίπτουν οι περισσότεροι, υπάρχει ένας πυρήνας που τις γουστάρει και μην το γελάτε καθόλου, ειδικά άμα η τατιάνα και όποια άλλη πάρει σβάρνα τα κανάλια και τις εφημερίδες) :admin:
Πες κάνα κους-κους!!! -Szczebrzeszyn©
Brzezinski diabasa :|
Pantws diabasa kapou oti exoun pesei arketa oi ekpompes autes. Oxi oti auto den mporei na einai plasmatiko kai na bghke apo mia ereuna me deigma 200 noikokuria or sth alla leme twra. Xasimo xronou anyway.
Candiru, υπάρχουν σημεία σε αυτά που λες στα οποία συμφωνώ, αλλά υπερβάλλεις. Εξάλλου υπάρχουν και εκπομπές σε ιδιωτικά κανάλια με ενδιαφέροντα θέματα και σοβαρό ρεπορτάζ (όπως ο Παπαχελάς).
Πρέπει να λάβεις υπόψη πως το κλίμα διαμορφώθηκε έτσι επειδή οι περισσότεροι ακροατές δεν αντιλαμβάνονται εναλλακτικές λύσεις για να περάσουν τον χρόνο τους στο σπίτι (το διάβασμα συνήθως δεν είναι εναλλακτική σε συγκεκριμένες ώρες, όπως μετά την επιστροφή απ'τη δουλειά/σχολή/κλπ, τα επιτραπέζεια δε τα πολυσυνηθίζουμε στην Ελλάδα, περί internet δε χρειάζεται καν να αναφερθώ). Τα κανάλια εκμεταλλεύονται αυτό το γεγονός, πως δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τι θα προβάλλουν, διότι συναγωνίζονται μόνο τα άλλα κανάλια κι όχι άλλους τρόπους διασκέδασης. Το αποτέλεσμα είναι να προσπαθούν να βγάλουν μέγιστο κέρδος από φθηνές και καθόλου ποιοτικές εκπομπές. Δε νομίζω, όμως, πως πουθενά σε αυτό το θέμα χωρούν σχόλια αστήρικτα περί αποβλάκωσης, κατευθυνόμενης ενημέρωσης, κλπ, κλπ.
Βεβαίως, με την ευκολότερη πρόσβαση στο internet δημιουργείται ένας νέος ανταγωνισμός των καναλιών με έναν άλλο τρόπο να περνάς την ώρα σου στο σπίτι. Καθώς αυξάνεται το ποσοστό διύσδεισης των πολιτών στο internet, δημιουργούνται και οι αντίστοιχες συνθήκες που θα απαιτούν τα τηλεοπτικά κανάλια να παρουσιάζουν ποιοτικό υλικό, διότι πλέον υπάρχουν δραστηριότητες για να κλείσει ο άλλος τη τηλεόραση. Κι ως εκ τούτου, δε βλέπω τον λόγο για κρατικές επεμβάσεις.
Deggial pisteveis pragmatika oti i prosfygi sti dikaiosini einai ena option gia kapoion tou opoiou i prosopikotita prosvaletai apo ena tv show??
Ena eksodiko mono, kostizei 200 euro toulaxiston eno kaneis den kserei pou mporei na kataliksei mia dikastiki diamaxi me ta media kai tous megalodikigorous tous.
Diladi esy theoreis oti otan ena show paranomei prepei o thigomenos na riskarei pola lefta + tin psixiki tou iremia + apeiro xronia kai na SUE THE BASTARDS??
Den einai pio aplo kai DIKAIO otan paranomei ena TV show (opos kanoun sinexos ta mesimeriana tv shows) na erxetai enas eisageleas kai na to kleinei??
Το πρόβλημα επ'αυτού είναι η δυσκολία χρήσης (κυρίως λόγω κόστους) των ένδικων μέσων και σε αυτό τον δρόμο βρίσκεται και η λύση του προβλήματος, όχι στην ύπαρξη μίας αρχής που εποπτεύει και θέτει σοβαρό κίνδυνο φαινόμενων λογοκρισίας (όπως το πρόσφατο με τον Best FM).
Εκτός αυτού, το περιεχόμενο των κατινίστικων εκπομπών σπανίως δημιουργεί πραγματικά πρόβλημα στους θιγόμενους. Δεν επηρρεάζει την επαγγελματική τους καρριέρα, ούτε τη δημοτικότητα τους. Δεν είναι και λίγοι αυτοί που καταφεύγουν σε αντεπιθέσεις (ένδικες ή μη) απλά και μόνο για να προξενήσουν μεγαλύτερο σκάνδαλο και να ακούγεται το όνομα τους.
Darkling
14-11-2005, 21:15
Οπως ειπε και ο chris_boss. Δεν περιμενω ελπιδες απο το ΕΡΣ και το ΕΣΡ και τον ΕΡυθρο Σταυρο του σημερον, οπως ειναι ΑΛΛΑ λεω οτι ΑΝ το μονο που θα κανε ποτε το ΕΣΡ ειναι φασιστικα εντελως να εκοβε ΑΥΤΕΣ τις εκπομπες, θα πανηγυριζα γυρω απ τη βουλη χορευοντας σαν τηλεκαννιβαλος για τη βροχη που θα ρθει.
Αυτα.
Lycanthroat_
15-11-2005, 03:09
Ας διάβαζαν κανά βιβλίο. Εφόσον υπάρχει κόσμος που τις παρακολουθεί, για τον Α' ή Β' λόγο, και τα κανάλια έχουν έσοδα απ'τις εκπομπές αυτές, γιατί να μπουν στον κόπο να τις αλλάξουν;
Το χάζεμα στη τηλεόραση είναι απεχθής συνήθεια. Αρχίστε να παίζετε MMOGs ή κάτι. :P
dld sorry gurnaw 4 h wra ap th douleia vazw na faw k perimeneis na diavasw "ta nea tou xristianismou" , ena vivlio , h na paixw mmog?ffs....
Apoblakwsh tsigaro upnos mexri tis 5 k meta xanaginese antrwpos k sunexizeis th mera su kanonika...
einai kalo na mhdenizese k ligo ;)
symposium_lexotanil
15-11-2005, 10:27
skoupidia einai ta moutra sas
Heaven_Queen
16-11-2005, 04:03
thleskoupidia den uparxoun mono sth meshmarianh zwnh.
uparxoun epishs oi upertates a8liothtes sto ALTER opws oi aypnies k ta paratragouda.
k den uparxoun mono a8lies ekpompes alla k sapounoperes opws kalhmera zwh ktl ktl
k h upertath malakia: big mother/brother/sucker k genika ola tupou reality.
eleos pia
den vgazw ton eauto mou e3w apo auta, polles fores xazeua tis a8liothtes autes opws k polu alloi. to provlhma omws einai otan kapoios tis pairnei sovara...
Kingdom Gone
16-11-2005, 05:03
ρε πετάχτε την τηλέόραση λέμε, δεν υπάρχει δικαιολογία.
Solo Carriera
16-11-2005, 05:29
ό,τι είπε. εχώ αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά.
morphine
16-11-2005, 05:56
εγώ το έχω κάνει ήδη, σε νικάω.
μερικά αξίζουν μην είστε αφοριστικοί.
Neue regel
16-11-2005, 06:15
Egw exw kai Tv kai radiofwno kai den ta anoigw pote.
Akoma akoma pio gamatos.
freak brother
16-11-2005, 08:52
Egw exw kai Tv kai radiofwno kai den ta anoigw pote.
Akoma akoma pio gamatos.
sthn ispania otan mia protash arxizei me to egw thewreitai asxhmo
on topic kai h tv kai to radio exoune polu kala pragmata (eidika to radio) mh ta mhdenizoume ola
ArchVile
16-11-2005, 15:05
Τι μαλακίες λέτε, όλοι τα κράζετε και όλοι (θα ήθελα να πιστευώ κυρίως όλες βασικά) τα βλέπετε.
Ον τόπικ: Την ΤV την έχω μόνο για DVD
Τι μαλακίες λέτε, όλοι τα κράζετε και όλοι (θα ήθελα να πιστευώ κυρίως όλες βασικά) τα βλέπετε.
Ον τόπικ: Την ΤV την έχω μόνο για DVD
Και Filmnet. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, λίαν συντόμως και για Nova. Discovery Channel χύνει στις μάπες όποιων καναλιών αγαπάτε.
H tv einai mono gia mpalla.
ougk :p
psychotron
16-11-2005, 15:18
Discovery Channel χύνει στις μάπες όποιων καναλιών αγαπάτε.
αυτό
+ National Geographic
+ History Channel
+ Travel Channel
και είσαι ΟΚ
edit: και φυσικά ΟΛΑ τα αθλητικά κανάλια :D
Heaven_Queen
16-11-2005, 15:21
nai,plhrwste mas NOVA k eimaste ok
psychotron
16-11-2005, 15:31
7 γράμματα, αρχίζει από "Δέλτα" και σου αποφέρει χρήματα.
Τώρα αν αυτά είναι αρκετά και για νόβες και σουξουμουξου, είναι άλλη ιστορία
Heaven_Queen
16-11-2005, 15:35
7 γράμματα, αρχίζει από "Δέλτα" και σου αποφέρει χρήματα.
Τώρα αν αυτά είναι αρκετά και για νόβες και σουξουμουξου, είναι άλλη ιστορία
Douleia ?
xm nomizw epiases to point sta psila grammata
"Afou den tha pairnw polla xrimata den tha doulepsw katholou"
O Ellhnaras.
Kai meta kathetai kai paraponietai oti den vriskei douleia....
Opws kati typakia pou edeixne stin Kozani. Itan aragmenoi sta kafeneia me tis frapedies sta xeria dilwnontas anergoi kai otan tous rwtise o dimosiografos giati den pane sto xwrafia na mazepsoun ta vamvakia pou xreiazontan atoma apantisan "auta einai gia tous Alvanous"...
psychotron
16-11-2005, 15:46
Opws kati typakia pou edeixne stin Kozani. Itan aragmenoi sta kafeneia me tis frapedies sta xeria dilwnontas anergoi kai otan tous rwtise o dimosiografos giati den pane sto xwrafia na mazepsoun ta vamvakia pou xreiazontan atoma apantisan "auta einai gia tous Alvanous"...
:shock:
:|
:(
έλεος μλκ...
Ντάξει, βγαίνουμε τελείως οφφτόπικ τώρα, αλλά αυτή η νοοτροπία είναι φρικαλέα.
τεσπα
Κάτι για τα μεσημεριανά τηλεσκουπίδια κανείς; :P
Den ennoousa esena fysika e!
Alla giati frikalea?
Pes kai to kanoume neo thread me split.
Heaven_Queen
16-11-2005, 15:49
"Afou den tha pairnw polla xrimata den tha doulepsw katholou"
O Ellhnaras.
Kai meta kathetai kai paraponietai oti den vriskei douleia....
katarxhn eimai foithtria k douleuw parallhla. o xarakthrismos "ellhnaras" fantazomai den phgaine sto atomo mou
psychotron
16-11-2005, 15:51
Ρε...
Η νοοτροπία του "είναι λίγα τα λεφτά, άρα προτιμώ να το παίζω άνεργος" και "αυτά είναι δουλειές για Αλβανούς" είναι φρικαλέα.
:P
Re paidia min arpazeste.
Apla to sxolio pou kanate mou efere sto myalo auta ta pragmata ta opoia eipa.
Nomizw pws einai kalo thema gia syzitisi.
As kanei kapoios ena split.
AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaa
My bad. :oops:
Starbreaker
17-11-2005, 01:04
Εξάλλου υπάρχουν και εκπομπές σε ιδιωτικά κανάλια με ενδιαφέροντα θέματα και σοβαρό ρεπορτάζ (όπως ο Παπαχελάς).
Oh, Alexis!
On topic, toulaxiston apo osa diavasa stis prwtes selides, PREPEI na parevei to ΕΣΡ. Kai oxi mono gia meshmerianes ekpompes. To an de mporei einai allo 8ema, k den exei na kanei me dhmokraties klp. Otan htan na kleisoun to Big Brother k to Bar eixe shkwsei ektakth ekpomph o Papadakhs, me kalesmeno mexri k ton Tsima, k eixe dwsei titlo "Prwtofanhs au8airesia" 'h kati tetoio.
Par'ola afta, paei k kleinei to Zevgari ths Xronias, to opoio epaize 0.00 - 4.00 k eixe k tetragwnaki sto shma. Gamhmena symferonta. Afto pou eipe o Kingdom Gone mallon einai to kalytero.
pera aptis clicharismenes apopseis epi tou 8ematos, einai anepitrepto na kapileuontai autes h opoiesdipote alles ekpompes (vlepe deltia eidisewn star ktl.) ton eponomazomeno anthrwpino pono, me tin ilithia dikaiologia oti prokeitai gia celebrities kai oxi gia koinous thnitous. auto dieukrinizetai giati de milaw gia periptwseis opou vgainei o ka8e saltarismenos kai leei ton pono tou sto ka8e "epitelous mazi" tou mikroutsikou, e8elousia, kai me aformi to prosfato 8ema "exei i paparizou karkino?". karkino sto mouni pou sas eftyne.
HEROnlysIN
20-11-2005, 11:58
to nova pezei tsampa se osoys exoyn doryforiki keraia genikws d00des arkei na exoyn kai dsl line