Log in

View Full Version : The Dubrovniks

metamelia2
13-11-2005, 13:01
And I Had a dream
A long time ago
In this holy town...

Μιλήστε μεταλλάδες!

regularpaul
13-11-2005, 16:05
Εντάξει, δεν είναι ούτε και πολύ γνωστοί, ούτε και κάτι το φοβερά ιδιαίτερο μουσικά για να τους ξέρουν και πολλοί, πόσο μάλλον οι κολλημένοι μεταλλάδες =p

Aπό την άλλη, ήταν προικισμένοι με το ταλέντο να γράφουν πιασάρικα τραγούδια με τα οποία δεν μπορούσες παρά να κολλήσεις. Garage/pub rock το στυλ τους και καθώς είναι Αυστραλοί είναι λογικό πως το κατέχουν το άθλημα.

To Holy Town που λες κι ακόμα τα Audio Sonic Love Affair, Like Fire, Hernando's Highway και άλλα πολλά είναι κομματάρες.

metamelia2
13-11-2005, 16:21
Γιά πλάκα το είπα το "μεταλλάδες". :-)

Thx for the info. Από εκεί και πέρα, προτεινόμενο album, τίποτα σε trivia?

Weiss
13-11-2005, 16:28
εγώ μόνο τα Love is on the loose tonight και Like Fire ξέρω και επίσης είχα παιδευτεί απίστευτα να τα βρω τότε που τα έψαχνα και είναι ωραία αλλά νταξ.

psychotron
14-11-2005, 01:06
Είναι αρκετά δύσκολο να βρεις κάτι από αυτούς, καθως όπως είπε ο regularpaul, δεν είναι και ιδιαίτερα γνωστοί.

Έχω την εντύπωση ότι ο δίσκος με το "Like Fire" που είναι μεγάλη κομματάρα λέγεται "Dubrovnik Blues" (ελπίζω να μην πέταξα καμιά τρανή κοτσάνα τώρα :p )

Τώρα από κομμάτια, τσέκαρε αν βρεις "Like Fire", "Audio Sonic Love Affair", "Love is on the Loose Tonight", "She Got no Love", "You're Gonna Get What's Coming" και "Christine".

pitchfork
14-11-2005, 03:01
Απλά για το μπούτσο.

metamelia3
26-06-2007, 00:38
bump

HE'S GOT AN AUDIO SONIC LOVE AFFAIR

στη μάπα
στην υγειά

hcpunksonacid
26-06-2007, 00:59
gia kalokairi tamam