PDA

View Full Version : Symmetoxes melon ton P.L. se douleies allon

Kveldssanger
11-12-2003, 02:03
Mou irthe h idea otan diavasa oti o Holmes tha tragoudisei ena tragoudi se project tou Fulber (an de kano lathos)... Gnorizo oti eixe symmetasxei kai sto prosopiko tis Liv-Kristine... Alla genika de xero kata poso ta melh tou sygrotimatos exoun lavei meros kai se douleies ektos ton Lost... Yparxoun allou tetoies symmetoxes?

The_Painless
11-12-2003, 09:47
Απ' όσο ξέρω εγώ τουλάχιστον, όχι. Το μόνο αξιοσημείωτο σε ό,τι αφορά την εξω-PL-ική δραστηριότητα μελών της μπάντας είναι ότι ο Lee Morris έπαιζε ως χαρωπός νέος στους Marshall Law :P Τπτ άλλο.

The_Painless
11-12-2003, 12:05
Χα! Μόλις θυμήθηκα κάτι!!!! Ο Νικολάκης, σε κάποιο κομμάτι στο τελευταίο δισκάκι των Cathedral κάνει κάτι backing (αλλά πολύ backing) vocals!! Και ο Dorrian το ίδιο στο S.o.L. Νομίζω ότι είναι το 7ο κομμάτι, αυτό στο οποίο συμμετέχει ο Nick. Δε θυμάμαι τίτλο τώρα και δε θυμάμαι καν πώς πάει το κομμάτι, αλλά αν δε με απατά η μνήμη μου το μόνο που λέει είναι 'Hey Hey' σε 2-3 φάσεις, χαχαχα! Απ' όσο είχε πει, οι δύο μπάντες ηχογραφούσαν παράλληλα και είπαν να κάνουν μια μικρή "τράμπα" για χαβαλέ. Εχω και τα δύο δισκάκια, όμως στα credits κάποιου από τα δύο έχω την εντύπωση πως δεν αναφέρεται η "συνεισφορά" του άλλου. Not quite sure. Πρέπει όταν πάω Αθήνα να τα κοιτάξω. Αν κάποιος έχει και τα δύο ας μας πει :P

novembrine
11-12-2003, 15:37
to tragoudi einai to Congregation of sorcerers an den kano lathos & mou fanhke poluuuuuuu aisxos :wink:

FIXXXER
12-12-2003, 16:16
To 3AM pantos einai polu gamato kommati kai o Holmes tragoudaei etsi opos mou aresei perissotero i foni tou.

The_Painless
12-12-2003, 16:22
to tragoudi einai to Congregation of sorcerers an den kano lathos & mou fanhke poluuuuuuu aisxos :wink:

Ναι, αυτό είναι και προσωπικά μου αρέσει, όπως και όλος ο δίσκος. Ο Dorrian κάνει φωνητικά στο Erased πάντως, και αν και βέβαια δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη φωνή του (ακόμη κι αν το ξέρεις), καταλαβαίνεις και μια πιο "σκληρή" φωνή. Δλδ, αν δεν ήταν, πιθανότατα το chorus του κομματιού να μην ακουγόταν τόσο "δυνατό".

VirusXI
12-12-2003, 18:34
kala to Congregation einai apisteyth kommatara \m/
gia to nikolakh den kserw, 8a to akousw mia na dw (ta 8ymamai ayta ta heyhey).
Pantws den yparxei sta credits :roll:

dyingfreedom
12-12-2003, 22:40
To 3AM pantos einai polu gamato kommati kai o Holmes tragoudaei etsi opos mou aresei perissotero i foni tou.

Πολύ καλό κομμάτι, όντως. Αλλά η φωνή του Holmes δεν είναι για κλαψομουνιές αλλά για συναίσθημα τύπου Draconian Times ή One Second.
Άσε που η Liv Kristin δεν μου αρέσει καθόλου. (H Anneke είναι η θεά.)