PDA

View Full Version : Sickening Horror 05/11/2005 @ Underworld

Mentally Yours
06-11-2005, 15:09
Sickening Horror / Godlike Demon / Need / Spirit Out

Πρώτοι εμφανίστηκαν οι Spirit Out , μία μπάντα εμφανώς επηρεασμένη από The Haunted/At The Gates και γενικά με σουηδικές επιρροές.Μάλιστα έπαιξαν Blinded By Fear από At The Gates και άλλο ένα κομμάτι από Dark Tranquillity(edit : Scythe, Rage and Roses).Πολύ καλός τραγουδιστής ο οποίος αν απέφευγε τις "παιδικές ατάκες" του τύπου "τώρα θα σας γαμήσουμε/θα σας σκοτώσουμε κλπ..." θα άφηνε πολύ καλύτερες εντυπώσεις.Γενικά αξιόλογη μπάντα με πολύ καλή σκηνική παρουσία.
Οι επόμενοι ήταν οι Need με πολλά hardcore στοιχεία , λίγο διαφορετικοί με το ύφος του live.Παίξανε Disappear από Metallica και αφιέρωσαν ένα κομάτι τους στην μνήμη του Dimebag(αν άκουσα καλά).Την σκηνική παρουσία την "χαντάκωσε" και παλι ο τραγουδιστής(καλή φωνή και αυτός) ο οποίος έκανε ενέργειες του τύπου "πέφτω στα γόνατα και τραγουδάω με το μαλλί να μου καλύπτει το πρόσωπο μου/γυρνάω την πλάτη μου στο πλήθος/εξωτερικεύω τις ακροβατικές μου επιρροές".Οι υπόλοιποι ήταν μια χαρά.
Έπειτα εμφανίστηκαν οι Godlike Demon.Μια black μπάντα με στοιχεία/ξεσπάσματα hardcore/death αραιά και που , μουσικά πολύ καλοί.Προσωπικά με κούρασαν ίσως γιατί δεν έχω καλές σχέσεις με το είδος.Σπουδαίος drummer και τραγουδιστής και ωραίοι κιθαρίστες /μπασίστας.Ωραία σκηνική παρουσία.
Τέλος ήταν οι σείρα των Sickening Horror.Παίζοντας κυρίως κομάτια από το επερχόμενο και πρόσφατα μιξαρισμένο από τον Neil Kernon album τους με τίτλο "When Landscapes Bled Backwards" , ισοπέδωσαν τα πάντα.Και πως να μην συμβεί αυτό όταν στα drums έχεις τον Κόλλια.Και οι τρεις ήταν υπέροχοι.Τα καινούργια κομμάτια από τα οποία ξεχώρισε το instrumental(κατά την γνώμη μου) , είναι πολύ τεχνικά με progressive/jazzοειδείς στιγμές να τα στολίζουν και με τα drums του Κόλλια να τα απογειώνουν.

Αξίζει να σημειώθει ότι η απόδοση όλων των συγκροτημάτων ήταν σπουδαία.Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρόν για ένα τέτοιο live καθώς ήταν περίπου 200-300 άτομα.

sickening-bass
06-11-2005, 18:22
Na sai kala file....Perasame poly kala xthes, eixame kairo na paiksoume kai o kosmos htan foveros...Kapoia problhmatakia ston hxo pou ephreazoun thn apodosh de mporoun na episkiasoun thn oreksh pou eixame gi ayto to live...Oles oi mpantes htan poly kales kai paiksan me poly oreksh..Ena bravo kai gia diorganwsh apo th SIC team...

Cheers

Atheist
06-11-2005, 18:45
είναι πολύ τεχνικά με progressive/jazzοειδείς στιγμές να τα στολίζουν

ΧΜ?

babality
07-11-2005, 09:55
Μια χαρα ηταν το live.
Γενικα οι sickening εχουν ξεφυγει...
Αμα ειχα τον ηχοληπτη διπλα μου θα του'χα βγαλει τ'αντερα εξω οπως μας τα εβγαλε κι αυτος με τους μικροφωνισμους.

phthoggon
10-11-2005, 16:05
είναι πολύ τεχνικά με progressive/jazzοειδείς στιγμές να τα στολίζουν

ΧΜ?

NAI NAI NAI NAI. 'Ανετα οι Sickening Horror είναι η πιο jazzεμένη death μπάντα της Ελλάδος ever. Κατά τ'άλλα οι Need μου άρεσαν πολύ, οι Godlike ήταν ΟΚ και οι Spirit Out βέβαια σας γαμάνε καλά :D (α και Mentally Yours: το Dark Tranquillity ήταν το Scythe, Rage and Roses από το Mind's I).

Sickening: Βγάλτε Cdια να ακούμε.

sickening-bass
10-11-2005, 20:25
Sickening: Βγάλτε Cdια να ακούμε.

Opou na'nai...

Ghoul
11-11-2005, 03:44
και οι Spirit Out βέβαια σας γαμάνε καλά :D

..kai kyriws o drummer tous.

R & R
11-11-2005, 07:39
Spirit Out pws tha tsekaroume..???? :D

phthoggon
11-11-2005, 13:14
E και εμείς στο όπου να ναι είμαστε αλλά λίγο πιο μακριά :|

SPIRIT OUT 2005
13-11-2005, 17:40
Sas euxaristoume poli gia ta uperoxa sxolia sas :D den perimename tetoia antapokrisi estw kai mia anafora sto onoma mas kai den mporoume na poume oti me to pou to idame den mas anebasate to ithiko mas 8) , tha kanoume post (an mporoume) gia epomeni sinablia kai kapoia stigmi tha etoimasoume ena demaki me dika mas kommatia i ena CD me tin playlist mas, opoios endiaferetai mporei na mas enimerosei meso e-mail!,

SAS EUXARISTOUME,
SPIRIT OUT :!: