View Full Version : Electrelane/Matisse 4/11 Gagarin
Kveldssanger
05-11-2005, 02:41
H εμφάνιση των Electrelane ήταν η καλύτερη απόδειξη για το τι ωραίο πράγμα που είναι τα live. Αν στα album τους απλά μου άρεσαν, η εμφάνιση τους με εντυπωσίασε πραγματικά. Η μουσική τους μου φάνηκε πολύ καλύτερη live, κυρίως γιατί υπήρχαν πολλά σημεία που οι 4 κυρίες τα έσπαγαν ολοκληρωτικά. Πολύ Sonic Youth, ακόμα και αρκετά kraut σε σημεία (είπαμε αν ζούσαν στα 70s θα ήταν Γερμανίδες και θα έπαιζαν support στους Neu!), πολύ rock. Ειδικά η τραγουδίστρια/κιθαρίστρια/κιμπορντίστρια/σαξοφωνίστρια/κλπ ("σπάσε τα πλήκτρα"?) και η έτερη ψιλοσαλεμένη κιθαρίστρια ήταν όλα τα λεφτά. Εξαιρετική εμφάνιση από όλες τις απόψεις.
Α, οι Matisse ήταν εντελώς αδιάφοροι.
nothingman
05-11-2005, 02:58
πανέμορφα ήταν
οι Matisse όχι αδιάφοροι αλλά από το αποψινό θα θυμόμαστε μόνο τις μικρές Αγγλιδούλες... μόνο κακό, δεν ήταν φορτισμένη η φωτογραφική και δεν έχω pix... γενικά όμως, πανέμορφη βραδιά
Rough_Silk
05-11-2005, 16:37
Apisteytes htan oi atimes! Praktika tis agnoousa prin paw (mono ta gnwsta h3era apo ton 1o tous disko), alla me kollhsan ston toixo kai me ekana na fygw me ena terastio xamogelo apo to Gagarin! Asyllhptes kai me tromero hxo! O fwtismos htan poly wraios se faseis. To 7intso singlaki Two For Joy pou poulousan sto merchandise htan to fetix ths hmeras.
Πολύ ωραίες ήταν - έμοιαζε πολύ η συναυλία με την προηγούμενη αν και αυτή ήταν λίγο καλύτερη για μένα γιατί το axes μ'αρέσει πιό πολύ από το the power out.
(αν και την προηγούμενη φορά είχαν παίξει το Μοre than this, αλλά οκ, είχαμε partisan ετούτη).
Οι ματίς ήταν κάτι παραπάνω από αδιάφοροι.
regularpaul
06-11-2005, 03:02
Δεν το ήξερα ότι έχουν κυκλοφορήσει νέο. Κατεβαίνει τώρα.
Ήταν καλές, κι εγώ με την κιθαρίστρια κόλλησα πιο πολύ. Και το light show απλό και φοβερό.
Οι Matisse έπαιξαν? Μάλλον θα ήταν εκείνο το σημείο που με έπιασε μια απίστευτη νύστα. Χειρότερη Ελληνική μπάντα που έχω δει τα τελευταία χρόνια.
Dragonlord
10-11-2005, 16:48
Electric Requiem Magazine Report (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/livereport.php?action=single&id=35)