Log in

View Full Version : Makhs Triantafylopoulos part 2

freak brother
23-10-2005, 08:59
(gia eunoitous logous to part 2)

ti exete na peite ?
ta xei gamhsei ola ton teleutaio kairo or what?

:worship: :worship: :worship:

MeLinDa
23-10-2005, 13:43
e...meta to gamo oloi pairnoume ta panw mas...

enitharmon
23-10-2005, 14:32
πες τι έκανε πάλι

The Charon
23-10-2005, 14:33
aplws ena lamogio san ta alla , pou apla 3erei na kalubetai.

"egw na paw pisw ston kontomhna? pou mou katebase ton diakopth?"

money talks bullshit goes

freak brother
23-10-2005, 14:42
πες τι έκανε πάλι

exei kanei se duo vdomades 2 ypourgous ths nd na ypovaloun paraithsh :shock:

enitharmon
23-10-2005, 14:57
Υπουργούς;

Ο Ρεγκούζας (έτσι δεν τον λέγανε) ήταν υφυπουργός. Τώρα ποιος;

Deggial
23-10-2005, 15:09
Ο Αγγελόπουλος, υφυπ. Απασχόλησης.

enitharmon
23-10-2005, 15:27
ναι, διάβασα εφημερίδα

Candiru
24-10-2005, 15:40
μεγάλη λέρα

και ας έχει ξεμπροστιάσει διαπλοκές, κλπ, βγάζει μόνο ό,τι είναι πιασάρικο, αν το θέμα δεν πουλάει, θα το φάει η μαρμάγκα.

χώρια που αυτός μένει στο απυρόβλητο και την πληρώνουνμε μυνήσεις οι καταγγέλοντες, τους οποίους τους ενθαρύνει να τα πουν και ότι δήθεν αυτός θα τους στηρίξει στην επικείμενη μύνηση.

και στο κάτω κάτω μετατρέπει σε θέαμα τα αίσχη που συμβαίνουν και εμας σε παθητικούς θεατές και όχι σε ένεργούς πολίτες.

Angelcurse
24-10-2005, 16:53
megali lera simfwnoume, alla tis miniseis pou exei faei autos dn nomizw na tis exoun faei polloi alloi stin ellada. mporei na min mpainei se oles tis upotheseis mprosta, alla opou exei stoixeia to paei mexri to kokkalo to thema

The Charon
24-10-2005, 16:58
opws se polles periptwseis pou polles dikes pernane sta psila....kai auto giati zhtaei suggnwmh sto dikasthrio k to dikasthrio den ton kanei tpt.

psychotron
24-10-2005, 17:01
μεγάλη λέρα
auto.

Angelcurse
24-10-2005, 17:02
nai dn sou lew oti se oles exei dikio k vgainei nikitis ktl ktl.
alla apo tin alli dn vgazei ena thema k meta tin poulevei. ka8etai na to ipostiri3ei mexri ekei pou ton pairnei. e meta zitaei k siggnwmi, 3erw gw? lol

Deggial
24-10-2005, 19:48
Συγγνώμη, αλλά τα μέσα που χρησιμοποιεί παραβιάζουν κάθε κώδικα δεοντολογίας και το όποιο αποτέλεσμα δεν δικαιολογεί τέτοιες πράξεις.

Angelcurse
24-10-2005, 19:52
nai re c. dn sou pa oti dn einai lera! apo tis megaluteres kiolas!

enitharmon
24-10-2005, 20:02
Συγγνώμη, αλλά τα μέσα που χρησιμοποιεί παραβιάζουν κάθε κώδικα δεοντολογίας και το όποιο αποτέλεσμα δεν δικαιολογεί τέτοιες πράξεις.
πέρα από το παράδειγμα με τους ηθοποιούς/μουσικούς και τη σεξουαλική τους ζωή, πες αν έχει παραβιάσει αυτόν το κώδικα και με τους πολιτικούς

Deggial
24-10-2005, 20:08
πέρα από το παράδειγμα με τους ηθοποιούς/μουσικούς και τη σεξουαλική τους ζωή, πες αν έχει παραβιάσει αυτόν το κώδικα και με τους πολιτικούς

Δε παρακολουθώ την εκπομπή του (και δε παρακολουθώ γενικώς τηλεόραση) για να ξέρω συγκεκριμένες υποθέσεις.

Γενικώς, απ'τις μεθόδους που ξέρω πως χρησιμοποιεί, κάποια "αποδεικτικά" στοιχεία είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθούν σε δίκη (κρυφές κάμερες) και γενικώς βασίζεται στη δημιουργία ενός hype (ξεκινά τη συζήτηση χωρίς να αναφέρει ονόματα, δημιουργεί το επιθυμητό κλίμα και έπειτα τα πετάει) παρά σε στοιχεία, με αποτέλεσμα να κολλάει ρετσινιά σε ανθρώπους που ενδεχομένως δεν έχουν κάνει τίποτε αξιόποινο και μπλέκουν αδίκως.

xHERETICx
24-10-2005, 23:55
ena, 8a pw: etsi kai ton 3anakousw na leei gia ton eayto tou "o dhmosiografos...", 8a kanw sthn thleorash mou ayto pou den kanw ston eayto mou gia na mhn tyflw8w

poso eylogh aporia einai to "giati kapoia 8emata ta bgazei 2-3 xronia afou apokthsei osa stoixeia xreiazontai gia na ta bgalei?" ?

Candiru
25-10-2005, 10:56
δείτε πόσο έντεχνα παρακινεί τον ομιλητή να προβεί σε αποκαλύψεις που μπορεί να του στοιχίσουν και μύνηση, όπως και συνέβη στην συγκεκριμένη υπόθεση του Στέγγου που την έχουμε ξανασυζητήσει:

Από απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα εκείνης της εκπομπής:

Τζίμος: Εγώ κ. Τριανταφυλλόπουλε δεν έχω να κρύψω τίποτε και δεν μασάω τα λόγια μου, τις ευθύνες αν επιμερίζονται σε ορισμένους βουλευτές ή όχι δεν ξέρω γενικά όμως γενικά όμως οι βουλευτές έκαναν το ατόπημα αυτό κάτω από μια όχι πίεση θάλεγα πολιτική μονάχα, που σκήθηκε από ψηλά αλλά εν πάσει περιπτώσει όχι και τόσο καθάρια γιατί δεν ήτανε μικρά παιδιά για να υπογράψουνε σε μια τέτοοια τροπολογία όπου καταδικάζεται ένα δάσος σε εξαφάνιση εγώ αυτό ήξερα.

Τριαντ: Ναι αλλά τα μασάτε ήδη τα λόγια σας, δεν λέτε ευθέως αυτό που θα λέγατε και στο σπίτι σας αυτό που υποψιάζεται όλος ο κόσμος, ότι κάπου έγινε μια αρπαχτή και κάποιοι είναι μέσα στο κόλπο αυτό.

Τζίμος: Εκείνο που ξέρω πολύ καλά με ακούτε κ. Τριανταφυλλόπουλε είναι ότι ο Στέγγος τόχει σύστημα να μοιράζει φάκελλα με ευρώ.

Τριαντ: γιατί το λέτε αυτό;

Τζίμος: έτσι λειτουργεί ο άνθρωπος. Αυτές τις εξετάσεις έδειξε και
στον τόπο μας να μοιράζει φάκελλα και να αυθαιρετεί και να κάνει ό,τι θέλει.

Τριαντ: Εϊσαστε μάρτυρας τέτοιου περιστατικού;

Τζίμος: Μόνο ενός κύριε Τριανταφυλλόπουλε; μα τί μια φορά εμφανίστηκε στον τόπο μας; Στη διάρκεια της συνόδου να δώσω ένα παράδειγμα

Τριαντ: Εγώ έμαθα ότι ερχόταν με ελικόπτερο εκεί.

Τζίμος: Πετούσε λοιπόν με το ελικόπτερο, προσγειωνότανε κι άλλο που να έχει το νου του που θα βρει γη για να καταπατήσει, πού θάχει δρόμο να φράξει, πού θάχει θάλασσα να αρπάξει δε σκεφτότανε. Ειδικα΄ εγώ και ο κ. χαραλαμπίδης δε φάγαμε ήσυχο ψωμί που λέγαμε. Ακόμα και τη μέρα της συνόδου πούταν εδώ όλοι οι ηγέτες της Ευρώπης μέσα στο μέρος αυτό, έκοβε με το αλυσοπρίονο πεύκα.

Ντάσκος: Φάκελλα με ευρώ που έδωσε λέτε ότι έδωσε φάκελλα για πείτε κάτι είναι δωροδοκία αυτό;

Τριαντ: Οχι, αφήστε τον να μιλήσει τώρα, όχι τώρα, για συνεχίστε κύριε

Τζίμος: Εδινε δωράκια, είχαμε πάει και μια φορά κατηγορούμενοι για τα δώρα που έδινε έδινε δωράκια σε πολλούς έδινε δωράκια.

Τριαντ: Θα ρθώ κι εγώ συγκατηγορούμενός σας πείτε μας λοιπόν ποιοί τι γνωρίζετε.

Τζίμος: Δε θέλω κ. Τριανταφυλλόπουλε να υποβαθμίσω με ακούτε την κουβέντα εκείνο πού ήθελα εγώ να πω με σοβαρότητα με ακούτε, εκείνο που θέλω εγώ να πω είναι στην περιοχή μας δημιούργησε ένα τεράστιο πρόβλημα και ειδικά στο δημοτικό διαμέρισμα Ν. Μαρμαρά από όπου κατάγομαι, πιστεύω ότι κάποια πράγματα θα τα είπαν ο κ. χαραλαμπιδης εγω εκείνο.....

χώρια την χυδαία παραβίαση προσωπικών στιγμών με κρυφές κάμερες και το ανθρωποφαγικό στυλ του για χάρη της ακροαματικότητας, όπως και τόσες και τόσες άλλες σχετικές εκπομπές (Χαρδαβέλλας, Νικολούλη, Μικρούτσικος, κλπ)

protonios
25-10-2005, 13:02
asfalitis apo toys ligoys, vlepe kshro, vavili kai alloys poy toys psaxnoyn oloi kai toys vriskei autos

Starbreaker
25-10-2005, 14:32
με αποτέλεσμα να κολλάει ρετσινιά σε ανθρώπους που ενδεχομένως δεν έχουν κάνει τίποτε αξιόποινο και μπλέκουν αδίκως.

Ase re.

freak brother
25-10-2005, 15:12
ti tha protimousate na stamathsei h ekpomph tou makh.. h na paraiththoun 3 vouleutes ufhpourgoi ths nd ? :p

Mostos
25-10-2005, 15:22
με αποτέλεσμα να κολλάει ρετσινιά σε ανθρώπους που ενδεχομένως δεν έχουν κάνει τίποτε αξιόποινο και μπλέκουν αδίκως.

Ase re.

:moutza::moutza:

enitharmon
25-10-2005, 15:54
θα μπορούσε να μην αναφέρει ονόματα στην εκπομπή του και να στέλνει το φάκελο στον εισαγγελέα. Από την άλλη αν το όνομα δε γίνει δημόσιο, σιγά μην παραιτηθεί ο εκάστοτε.

Θα μπορούσε να περιοριστεί σε θέματα διαφθοράς though

Mostos
25-10-2005, 15:56
Sorry αλλά στο θέμα του κορκολή δεν έκανε κανένα καλό. ήταν απλα ΜΑΛΑΚΑΣ.

Deggial
25-10-2005, 15:58
Με τα μέσα που χρησιμοποιεί, είτε το θύμα του είναι ένοχος διαφθοράς είτε όχι, παραπλανεί το κοινό να τον προδικάσει (κι αν μη τι άλλο, τηλεδικάζει χωρίς ο κατηγορούμενος να έχει σοβαρό δικαιώμα υπεράσπισης). Όπως είπε κι η enitharmon, αν έχει βάσιμα στοιχεία ας τα έδινε εξ'αρχής στον εισαγγελέα κι ας έκανε την εκπομπή του χωρίς όνομα. Whatever happened to innocent until proven guilty?

Κι εν πάση περιπτώσει, πρέπει να αναρωτηθεί κανείς μήπως οι επιθέσεις του σε μέλη των πολιτικών κομμάτων γίνονται με την υποστήριξη τρίτων που έχουν άμεσο συμφέρον λόγω εσωκομματικών ή άλλων συγκρούσεων.

Τέλος, το θέμα της διαφθοράς δε λύνεται με κατηγορίες κατά συγκεκριμένων προσώπων. Λύνεται μόνο με γενναία αλλαγή στο νομικό πλαίσιο για τη διοίκηση του Δημοσίου, ώστε οι μηχανισμοί να είναι όσο το δυνατόν πιο αυτοματοποιημένοι, αξιοκρατικοί και διαφανείς ώστε φαινόμενα διαφθοράς να εντοπίζονται όχι από δημοσιογραφίσκους, αλλά από τα αρμόδια όργανα.

The Charon
25-10-2005, 16:20
ektos ton allon pezei na einai pio megalos ekbiasths apo oti autous pou thle kathgorei......mh 3exname gia kati epitages pou htan na parei apo ton aggelopoulo e? lete na htan dwraki bonus gia thn prosfora tou sthn dhmosiografia ??!?