PDA

View Full Version : [Cinema] The Skeleton Key (2005)

Silent_Enigma
22-10-2005, 13:12
loipon einai ena kainourio thriller me thn kate hudson.

an kai otan to pira nomiza pws tha htan mia apo ta idia..telika apodeixtike arketa kalo.
polu kali i ploki tou ergou!

tsekarete to!!

dyingfreedom
22-10-2005, 13:14
Απίστευτη μαλακία.
Καμμία σχέση με το τρέϊλερ που είχε φανεί (όχι ξέχνα ρε μπίλη τη Φανή) τουλάχιστον ενδιαφέρουσα.
Μην πάτε cinema.
Περιμένετε το dvd καλύτερα.

Silent_Enigma
22-10-2005, 13:20
oi apopsei dieistante :) (siga mhn to egrapsa swsta!!!:) )

pantws kai ego se dvd to eida!den eipa na pate na skasete to leftoudakia sas sto cinema!

Angelcurse
22-10-2005, 17:38
simfwnw me ton pro-prolalisanta :P
mia mlk k misi dn exei na prosferei tpt kainourgio.
gia dvd kalo einai an k vgainei to Star Wars 3 tora me polu prama xtras.
thanx :D

Atheist
24-10-2005, 02:54
Τρελές επιρροές Lovecraft, μίξη 2-3 ιστοριών με το κλασσικό concept περι.. χμμ, όχι spoiler. Στα συν η ομορφούλα ατμόσφαιρα για αμερικανιά και οι αναμενόμενες μεν, καλοδοσμένες δε "ανατροπές". Στα μείον, η έλλειψη φαντασίας, οι παντόφλες της γκόμενας και ένα περικάρπιο με καρφιά που μου μαστίγωνε τα @@.

fandango
24-10-2005, 13:10
Τρελές επιρροές Lovecraft, μίξη 2-3 ιστοριών με το κλασσικό concept περι.. χμμ, όχι spoiler. Στα συν η ομορφούλα ατμόσφαιρα για αμερικανιά και οι αναμενόμενες μεν, καλοδοσμένες δε "ανατροπές". Στα μείον, η έλλειψη φαντασίας, οι παντόφλες της γκόμενας και ένα περικάρπιο με καρφιά που μου μαστίγωνε τα @@.

Ναι ρε μαλάκα, ναι, το έλεγα στους φίλους μου που είδαμε την ταινία και μου είπαν ότι ψάχνω την παραμικρή λεπτομέρεια για να γκρινιάξω.

ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ???? :evil: :evil: :evil:

Κατά τα άλλα πάντως, η ταινία ήταν καλή. :)

tamagothi
24-10-2005, 19:10
Τρελές επιρροές Lovecraft, μίξη 2-3 ιστοριών με το κλασσικό concept περι.. χμμ, όχι spoiler. Στα συν η ομορφούλα ατμόσφαιρα για αμερικανιά, ένα περικάρπιο με καρφιά που μαστίγωνε τα @@ του διπλανού και οι αναμενόμενες μεν, καλοδοσμένες δε "ανατροπές". Στα μείον, η έλλειψη φαντασίας και οι παντόφλες της γκόμενας.

Atheist
24-10-2005, 19:12
Το ροχαλητό της διπλανής όταν δεν με μαστίγωνε ήταν πολύ δεμένο με την υποβλητική ατμόσφαιρα της ταινίας.

Estelle
25-10-2005, 10:45
:spoiler:

To MONO pragma pou mou arese sthn tainia einai pou sto telos o "kakos" kerdizei.

Se afhnei ligo se fash: "Kala na pathei.... "

hmm... well, mporei na eimai h monh

symposium_lexotanil
25-10-2005, 12:35
:ΣΠΟΙΛΕΡ: ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΜΠΡΑΟΥΝ

Darkling
25-10-2005, 18:08
χαχαχα τωρα δε χρειαζεται να τη δουμε ετσι κι αλλιως.

Lycanthroat_
25-10-2005, 21:09
athlio
apla athlio

Deggial
28-10-2005, 12:51
Μέτρια ταινία. Σε μερικά σημεία φτιάχνει ένα ωραίο μυστήριο και μερικά πλάνα είναι χαρακτηριστικά του κλίματος της Νέας Ορλεάνης, αλλά απ'τη μέση της ταινίας και έπειτα κάπου τα χάνει όλα αυτά και καταντά κυνηγητό.