View Full Version : DoubleSquare - Promo (demo?)
necropethamenos
20-10-2005, 01:32
kai epitelous teleiwse to demo mas :)
me tous doublesquare paizoume kati amerikanoeides kai varoutsiko kai eimetha 4 atoma kai egw kanw ta fwnitika kai afto einai to prwto demo maaaaas (toulaxiston me emena na gkarizw)
kai edw einai ta kommatia tou demo enw perimenoume na ftiaksei o gnwstos agnwstos to artwork.
miksarismena kai etoimak ap'ola. PEITE PWS SAS FAINETAI REMALIA!!!
http://www.tacnode.net/anorimoi/Doublesquare%20-%20ControlFreak.mp3
http://www.tacnode.net/anorimoi/Doublesquare%20-%20Oxygen.mp3
http://www.tacnode.net/anorimoi/Doublesquare%20-%20UninhabitHead.mp3
http://www.tacnode.net/anorimoi/Doublesquare%20-This%20Way%20To%20heaven.mp3
entit: gamw ta tags gamw
Εγώ που το έχω ακούσει στο σπίτι του στέφανου του ηχολήπτη που έκανε και το δικό μας demo και ένω δεν είμαι φαν της μουσικής αυτής , πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ. πολύ δυνατό, πολύ ρο παραγωγή.
necropethamenos
20-10-2005, 01:43
i miksi einai alli, den einai afti pou mas ekane o dikos sou
kaname mia pio sta-moutra
α οκ. τα κομμάτια νεβερδελες είναι δυνατά και εύγε.
necropethamenos
20-10-2005, 01:46
sagapaw
distortionofperception
20-10-2005, 02:24
Katevasa to "This Way To Heaven" kai mporw na pw oti xtypithika arketa! I arxi tou kommatiou einai oti na'nai. Nomizeis oti tha mpei kana prixtiko Dillinger Escape, alla mono kopanima mpainei meta! Xwris na exei idiaiteres sygxordies, sou psilomenei. Kai mou aresan toso poly ta fwnhtika!! Mou thimizoun apisteyta Opeth tha sto exoun pei ki alloi fantazomai. Pantws an einai kai ta alla tragoudia etsi milame gia poly alitodeath metal fasi. Telos i paragwgi einai mia xara (toulaxiston akougontai ola ta organa!@#$!@#$!!) Wraia kali fasi! Pote tha oloklirwthei i douleia? Ante kai eis deathotera! (me ligi douleia akoma)
Γαμάν. Μου φάνηκε κάτι μεταξύ Death και Slipknot. Πορωτικόν. \m/
to ControlFreak katevasa mexri stigmhs.
poly porwtiko intint kai poly kalh paragwgh.
a ki epishs to arxiko riff mou thymise ligaki to the blister exists....
Pastor_Of_Muppets
20-10-2005, 07:38
..yo ma bitches...lol
τεσπα...σαν φαν του ηχου....
κατεβασα/ικανοποιηθηκα(σεξουαλκια)/συνεχιστε/γαμαει
Twisted_Bassist
20-10-2005, 10:22
me thn viastikh akroash pou ekana tha egrafa kaka logia. omws epifulasomai na ta akousw ola xwris na katouriemai kai na prepei na paw panepistimeio.
Soulless_Queen
20-10-2005, 14:59
To Oxygen pou akousa egw pantws einai polu kalo, an kai den eimai fan tou style autou, to goustara! 8)
Keep up! Nice production guys!
Tonosalata
20-10-2005, 15:16
takousa ola kai me thn 1h akroash mono to oxygen ksexwrisa,talla den me kanan koukou
Panoramix_Miraculix
20-10-2005, 16:00
me mia prwth akroash mou fanhkan ola arketa kala sto eidos tous, den akouw tetoia poly ntaks.h paragwgh isws 8a mporouse na einai ligo pio varvath, alla genika einai poly kalh. genika poly kalh douleia.
Phantom Duck
20-10-2005, 17:41
To Control Freak einai gg. Kai to riffaki kai ta drumidia kai kyriws ta brutal (fysika :P). Thelw to demo me to pou einai etoimo omws.
House Of Low Culture
20-10-2005, 18:23
to Oxygen pou akousa htan para poly kalo.
UmbilicalResidue
20-10-2005, 18:52
τα φωνητικά είναι πολύ καλα, οι συν8έσεις μου φάνηκαν αδιάφορες και ο ήχος στις κι8άρες στο oxygen είναι πολύ οκ.
symposium_lexotanil
20-10-2005, 23:54
mia xara
Silent_Enigma
22-10-2005, 12:59
wraia douleia. sunexiste!!!
T akousa ta kommatia. Polu kalh douleia. Ka8arh paragwgh kai kala fwnhtika.
Kalh sunexeia wre.
thanks boys............
euxaristoumen gia to kopo sas............... :headbang2: :headbang2:
auto pou akoute stis guitars einai diezel........alla oxi opws 8a eprepe....
next time betterrrrrrrrrrr............................
necropethamene SAGAPW ........... :beerz:
[_NevermorE_]
24-10-2005, 15:40
Mou arese! Kalopaigmenh kai prosegmenh douleia!
Kai h fwnh einai foverh! Bravo!
kali fasi paidia! kali paragwgi kai arketa wraia kommatia!!
sunexiste kai live! !! :D
katwrimos
26-10-2005, 12:59
o drummer kai o tragoudistis sas einai foveroi!!!
necropethamenos
26-10-2005, 19:40
o drummer kai o tragoudistis sas einai foveroi!!!
ahahahaah
Έχω την εντύπωση οτι ο Βαγγέλας εδώ παίζει πιο μαζεμένα απο ότι στους Acid Baby.
bassakos
26-10-2005, 23:47
kapios eprepe na ton kaluposei......... :bash:
kai etsi egine :lol:
necropethamenos
05-11-2005, 04:17
lepon agapitoi vlakes, kaname mia mikri diorthwtiki miksi sto this way to heaven, pou afora to solo kai ta fwnitika sto refrain. Ama thete ksanakatevaste to (ama de variouste e) kai peite mia apopsi (ama einai kalytero etsi i oxi).
to pio pithano einai oti sta paparia sas alla na eiste evgenikoi mazi mou.
bassakos
06-11-2005, 01:19
lepon agapitoi vlakes, kaname mia mikri diorthwtiki miksi sto this way to heaven, pou afora to solo kai ta fwnitika sto refrain. Ama thete ksanakatevaste to (ama de variouste e) kai peite mia apopsi (ama einai kalytero etsi i oxi).
to pio pithano einai oti sta paparia sas alla na eiste evgenikoi mazi mou.
mia xara!!!!!!!!!
BLaCK MeTaL CLitoRis
06-11-2005, 02:34
aisxos :puke:
necropethamenos
09-11-2005, 13:24
aisxos :puke:
nai alla ti ap'ola kai giati. (an den variesai panta)
blackbird
09-11-2005, 20:42
mia xara genika
i diki mou enstasi-protasi einai i exhs:de xerw an thelete na exete kathara Slipknot prosanatolismo stis enorxistrwseis alla imo leipoun ap ta kommatia kitharistika lead(lead oxi solos) pou tha ta ekanan pio plousia (eidika sto prwto kommati parolo pou exei solo thewrw oti kitharistika ithela na prosththoun kai alla pramata)
necropethamenos
09-11-2005, 21:34
mia xara genika
i diki mou enstasi-protasi einai i exhs:de xerw an thelete na exete kathara Slipknot prosanatolismo stis enorxistrwseis alla imo leipoun ap ta kommatia kitharistika lead(lead oxi solos) pou tha ta ekanan pio plousia (eidika sto prwto kommati parolo pou exei solo thewrw oti kitharistika ithela na prosththoun kai alla pramata)
oson afora ton prosanatolismo, den theloume na exoume kanenan. Diladi egw den thelw, ama apoktisoume "prosanatolismo" tha paizoume gia to mpoutso. Nomizw kai ta ypoloipa paidia symfwnoun panw katw.
oson afora ta leads o misos lew nai kai o misos oxi. Entaksei. As eimaste eilikrineis. Eimai toso xontros pou o enas lew nai kai o allos lew oxi.
bassakos
10-11-2005, 15:45
oson afora ta leads o misos lew nai kai o misos oxi. Entaksei. As eimaste eilikrineis. Eimai toso xontros pou o enas lew nai kai o allos lew oxi.
:rofl: :rofl: :rofl:
egw 8a sumfwnhsw me to palikari........
genika paizoun kati tetoies idees sthn karkala mou arketes alla h8ela ena pio dirty "rock" feeling na bgei.....metal me rock ufos sthsimatos k deathcore vox....
"oson afora ta leads o misos lew nai kai o misos oxi. Entaksei. As eimaste eilikrineis. Eimai toso xontros pou o enas lew nai kai o allos lew oxi."
nomizw pleon oti exw duo tragoudistes sth mpanta
:shock:
bassakos
28-11-2006, 00:12
my space!
www.myspace.com/doublesquare (http://www.myspace.com/doublesquare) :D
kai an endiaferete kaneis na pexei tympana
(nai akoma psaxnume gia ntramer)
yparxei etoimo yliko gia cd
cheeers!