View Full Version : Line6 Pod XT Pro
Skeftomai na provo sti agora tou. To exei dokimasei kanenas? Gnomes gia to mixanima? Theorite oti aksizei ta lefta tou? To brika 630 Euros. Prosopika oso to exo akousei mou aresei alla isos iparxoun pragmata pou den exo proseksei.
Δεν έχω παίξει το Pro αλλά αυτό που μπορώ να σου είναι ότι το αξίζει τα λεφτά του άμα δεν έχεις σκοπό στο μέλλον να πάρεις κάτι μεγάλο, δηλαδή έναν δυνατό λαμπάτο ενισχυτή με προενισχύσεις κτλ. Για home recording λογικά θα είναι πάρα πολύ καλό, χωρίς καμπίνα και μικρόφωνο, τουλάχιστον το XT που έχω παίξει εγώ είναι μια χαρά. Αν σκέφτεσαι όμως κάποτε στο μέλλον να πάρεις εξοπλισμό για να έχεις πλήρως αναλογικό ήχο ΙΜΗΟ κράτα τα λεφτά σου...
Δεν έχω παίξει το Pro αλλά αυτό που μπορώ να σου είναι ότι το αξίζει τα λεφτά του άμα δεν έχεις σκοπό στο μέλλον να πάρεις κάτι μεγάλο, δηλαδή έναν δυνατό λαμπάτο ενισχυτή με προενισχύσεις κτλ. Για home recording λογικά θα είναι πάρα πολύ καλό, χωρίς καμπίνα και μικρόφωνο, τουλάχιστον το XT που έχω παίξει εγώ είναι μια χαρά. Αν σκέφτεσαι όμως κάποτε στο μέλλον να πάρεις εξοπλισμό για να έχεις πλήρως αναλογικό ήχο ΙΜΗΟ κράτα τα λεφτά σου...
Basika den thelo na pikso ston eksoplismo. Thelo na exo liga pragmata kai kala. Telika pantos me epise to POD. Tin Paraskevi to parigila kai to perimeno me agonia! I timi tou mporo na po oti itan para poli deleastiki! Tha kanei o kosmos poli kairo na me dei otan ftasei sta xeria mou... Isos to paro kai stin douleia i einai too much? :) Ante tora na pouliso tin palia mou petaliera...
[_NevermorE_]
24-10-2005, 15:26
Καλη επιλογη!
Παντως να ξερεις οτι για να βγαλεις καλο ηχο με το POD θελει αρκετο εως πολυ ψαξιμο με τα κουμπακια. Το θεμα ειναι να πετυχεις ιδανικο (για τα αυτια σου παντα) συνδυασμο ενισχυτη, καμπινας και μικροφωνου!