View Full Version : basinas
ti tha ginei me ayto to agori?
freak brother
15-10-2005, 13:17
gia kamia aek ton vlepw
dyingfreedom
15-10-2005, 14:27
Μακριά από το γαύρο και ας πάει όπου θέλει.
psychotron
15-10-2005, 14:30
Μακριά από το γαύρο και ας πάει όπου θέλει.
ακριβώς αυτό
Stormrider
15-10-2005, 15:35
gia kamia aek ton vlepw
pantos an den eixe erthei o mixalakis den nomizw na xalage tous olympiakous o mpasinas?!!>!>>
psychotron
15-10-2005, 16:21
gia kamia aek ton vlepw
pantos an den eixe erthei o mixalakis den nomizw na xalage tous olympiakous o mpasinas?!!>!>>
Και ο Μιχαλάκης με χαλάει και ο Μπασινάς θα με χαλάσει, αν έρθει.
pitchfork
15-10-2005, 16:33
Λυπάμαι ειλικρινά που δεν τον προπονούσαμε αλλά επίσης να τον ταίζουμε κιόλας για να είναι έτοιμο το παλληκάρι μας για την εθνική (της οποίας είμαστε χορηγοί νομίζω ε?)
Ντροπή σου Βαρδινογιάννη να μην προπονείς τους άστεγους παίκτες της εθνικής. Έλληνας είσαι συ ρε?
Stormrider
15-10-2005, 16:40
pantos ton ele ton afine o olympiakos na proponite otan den eixe omada.
PANATHINAIKOS
16-10-2005, 00:09
na pa na gamh8ei kiautos
o panathinaikos einai yperanw olwn
apo kei kai pera makari na paei stous gay gia na gelame akoma perissotero me thn omada-montelo-apofagia mas :D
Angelcurse
16-10-2005, 23:17
i epilogi "na pa na gamithei k autos k o grullos" pou einai? :P
Kingryche
18-10-2005, 01:35
Σύμφωνα με βάσιμη φημολογία η ψυχάρα αυτή απέρριψε την Μπαρτσελόνα,τη Βαλένθια και την Άρσεναλ γιατί δεν θα τον αφήναν να χτυπάει όλα τα στημένα και τελικά έκλεισε ήδη για το Αεκάκι που προσπαθεί να φιτάξει τη δικιά της παροικία...
Darkling
18-10-2005, 10:12
Λυμπεροπουλος
Καραγκουνης
Φυσσας
Μπασινας
Νικοπολιδης
Κωνσταντινου.
Φυσικα παντα φταινε αυτοι. Και κανεις αλλος.
αυτη δεν ειναι ο Π.Α.Ο. , ο Ιουδαϊκος ειναι...
chris_boss
18-10-2005, 11:04
Βλακειούλα είπες πάλι.
Darkling
18-10-2005, 11:46
Εγω, η οι Τζιγγεραιοι ??
α, ξεχασα προσθεστε και Κυριακο. Κωλοπαιδο κι αυτος πουληταρι.
chris_boss
18-10-2005, 11:55
Ωραίος το συνεχίζεις. Το τελευταίο που θα ήθελα να κάνω ήταν να υπερασπιστώ διοίκηση ελληνικής ομάδας αλλά λες μεγάλες πίπες (guess what) (http://forum.electricrequiem.com/viewtopic.php?t=9348).
Ποιος κατηγόρησε τους 3 πρώτους για προδοσία; Μόνος σου τα βγάζεις. Και μάλιστα περί Λυμπερόπουλου, η πλειψηφία των οπαδών λέει ότι ήταν βλακεία της διοίκησης που τον άφησε. Ο Κωνσταντίνου είπε ότι θέλει να πάει εξωτερικό και πήγε Ολυμπιακό (μάλλον ο Πειραιάς είναι τρίτος κόσμος). Για Νικοπολίδη δε θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια. Για Κυργιάκο τα έχουμε πει από κοντά με nothingman και συμφώνησες, οπότε δες ξανά το παραπάνω λινκ.
Darkling
18-10-2005, 12:04
το οτι εγιναν ΟΛΑ μαζι μεσα σε δυο χρονια δε λεει τιποτα σε σενα?
αν συνεβαινε ενα η δυο παει στο διαολο.
chris_boss
18-10-2005, 12:09
Μου λέει αρκετά. Για αυτό έβαλα το "Το τελευταίο που θα ήθελα να κάνω ήταν να υπερασπιστώ διοίκηση ελληνικής ομάδας". Αλλά δε μου λέει αυτό που θες να μου πεις.
Darkling
18-10-2005, 12:10
Εγω ειπα οτι ειπα με βαση το σχολιο του Κινγκραιχ περι ψυχαρας Μπασινας και αλλων ειρωνικων σχολιων.
H dioikhsh tou Pao exei kanei egklhmata (Karagounhs - Lymberopoulos) alla exei apolyto dikio sth periptosh tou Kyriakou - Mpasina.
Kai entaxei, o Kyriakos exei kai to elafryntiko oti epaize gia psixoula. O Mpasinas exei parei 1 dis se 3 xronia kai exei kerdisei 1 protathlhma kai 1 kypello.... E einai axaristia na milaei kiolas. Ase pou protos aytos eipe oti exei kleisei to kyklo tou ston Pao kai thelei na fygei. As eferne aksiopreph prosfora kai as phgaine sto kalo.
Epishs sto antistoixo xroniko diasthma exoun fygei apo thn omada arketoi ksenoi podosfairistes, kai kanenas apo aytous den milhse arnhtika gia ton Panathinaiko....
Dr. Death
18-10-2005, 23:53
na pa na gamh8ei kai o mpasinas kai oi bardinogianaioi parakalw kai amesa giati mas prh3ane t arxidia.
Kingryche
19-10-2005, 13:59
Εγω ειπα οτι ειπα με βαση το σχολιο του Κινγκραιχ περι ψυχαρας Μπασινας και αλλων ειρωνικων σχολιων.
η ειρωνία μου έχει να κάνει με την πρόσφατη δήλωση του Μπασινά και το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει υπογράψει στην ΑΕΚ, ενώ πουλάει και αυτός το παραμύθι του εξωτερικού.
Δεν μπορώ να καταλάβω αν όντως ψάχνουν για εξωτερικό σε ποια ομάδα θέλουν να πάνε...Έχει την εντύπωση ο κάθε Μπασινάς,Κωσταντίνου ότι θα έρθει η Ρεάλ,η Μίλαν, η Άρσεναλ και η Μπαγερν να σκοτωθούν για το ποιος θα τους πρωτοπάρει?
Η μήπως ότι θα τους δώσουν 5εκ Ε στον καθένα?
Μήπως τελικά πουλάνε παρμύθι για να κερδίσουν χρόνο?Να ξεχαστεί το δέσιμο με τον ΠΑΟ, να ρίξουμε και έναν τσακωμό για λεφτά κλπ και να βγούμε ότι δικαίως αγανακτησμένοι πάμε σε ΟΣΦΠ και ΑΕΚ (που μας πρήζουν λιγότερο τ'αρχίδια βρε αδερφέ).
Κανείς δε μίλησε για τον Λύμπε...
Όλοι αναγνωρίζουν στον Σειταρίδη και τον Κυργιάκο ότι όντως την ψάχνουν να κάνουν διεθνή καριέρα...
Για τον Φύσσα δεν το συζητώ. Άμπαλος σετικά μεν,κύριος δε.
Για τον Αντωνάκη και τον Μιχαλάκη άσε όμως να έχουμε και μια προσωπική άποψη τουλάχιστον από λεγόμενα ανθρώπων που εμπιστευόμαστε...Και οκ επαγγελματικά πουλήσαν ψέμμα.Στον επαγγελματικό χώρο γίνονται άπειρα τέτοια. Με την ίδια λογική εγώ το βλέπω καθαρά οπαδικά...Μιλάγανε πολύ πριν και πήραν και οι 2 μεγάλη άφεση βλακειών από την αγάπη του κόσμου.
Τον ίδιο δρόμο δείχνει να ακολουθεί και ο Μπασινάς.
"Δε βρίσκω ομάδα που να καλύπτει τις απαιτήσεις μου στο εξωτερικό, μου φερθήκαν άσχημα στον ΠΑΟ".
Φυσικά το 1εκ Ευρώ το ξεχνάμε...Παντού θα το έπαιρνε...
My friend of misery, you insist that the weight of the world should be on your shoulder...
There goes η ειρωνία...
Darkling
19-10-2005, 14:03
για τον Κυργιακο διαφωνει μαζι σου ο Τζιγγερ παντως.
blackbird
19-10-2005, 14:09
H dioikhsh tou Pao exei kanei egklhmata (Karagounhs - Lymberopoulos)
Symfwnw gia Karagouni diafwnw gia Lybe
Ti ekane to malakismeno otan ypegrapse to symvolaio??Epaixe mono to deutero miso tis xronias pou eleige to symvolaio.Afantos ita ga sxedon dyo xronia.Mpala xerei ,kala einai sstin AEK
Kingryche
19-10-2005, 15:17
για τον Κυργιακο διαφωνει μαζι σου ο Τζιγγερ παντως.
Προφανώς...Από τον Κυργιάκο έχασε πολλά λεφτά ο Τζίγγερ.Καλά να πάθει γιατί μια αναπροσαρμογή συμβολαίου δεν έκανε...Αλλά οι απατεωνίστικοι νόμοι της μονομερούς ανανέωσης από την ομάδα τελικά μόνο Ελλάδα ίσχυαν.Το καλοκαίρι με αυτή την ιστορία θα έχει γέλιο (και κλάμα).
pitchfork
19-10-2005, 18:59
Κανένα έγκλημα δεν έχει κάνει η διοίκηση του ΠΑΟ warlord (με εξαίρεση ίσως τον Πάρη παλιά).
Ότι έγινε καλώς έγινε και προς όφελος του ΠΑΟ. Έχω την εντύπωση ότι αυτοί που χειρίζονται τις καταστάσεις τις γνωρίζουν καλύτερα.
Στα λέω αυτά γιατί βλέπεις κι εσύ τι πληγή για μας είναι αυτά τα θέματα...