PDA

View Full Version : M A S T O D O N

Mike_Patton
14-10-2005, 11:41
Περα απο το γεγονος οτι θα τους δουμε στα... ντουζενια τους,στην ουσιαστικη τους ακμη,τωρα που ειναι καυτο και συμβαινει βρε αδερφε,η ελευση των mastodon ειναι κατι παραπανω.
Τετοια live καποτε δεν περιμεναμε οτι θα γινουν στην Ελλαδα.Μην πατε μακρια.Πριν τρια χρονια αν ελεγες σε καποιον οτι θα δουμε τους Isis live στο Ροδον,στην καλυτερη περιπτωση θα σε μουτζωνε και με τα δυο χερια,ενω στην χειροτερη παιζει να σε σοδομιζε στην Ομονοια μπροστα στα εκθαμβα ματια 4 Πακιστανων και ενος μεταλλα με μπλουζα Manowar.Οχι,δεν τα παραλεω.Η διψα του κοινου για μπαντες "περιεργες" στο μεσο αυτι,παραηταν μεγαλη και το συγκεκριμενο κοινο ηταν το πιο στερημενο απο live.
Mεχρι που περσι εγινε ενα μεγαλο σκασιμο και χαρη στα παιδια της damaged ανοιξε ο δρομος για ΚΑΛΕΣ συναυλιες στην Ελλαδα.Γιατι ΝΑΙ ποταποι ανθρωπισκοι του sonik ΔΕΝ υπαρχουν ΜΟΝΟ οι franz και οι κλωνοι τους...Αυτο που εμεις καλουμαστε αυτη την στιγμη να κανουμε ειναι να υποστηριξουμε τετοια live χωρις δευτερη σκεψη.Η μιζερια και ο γνωστος οχαδερφισμος καιρος ειναι να μπουν στην ακρη.Στους Isis ευχαριστη εκπληξη ηταν το σχεδον γεματο Ροδον.Απο την αλλη στους pretty girls make graves παιζαμε χαλαρα μπαλα 60 ατομα που βρισκομασταν κατω,γιατι στον εξωστη ηταν μονο ο ηχοληπτης...Τετοια φαινομενα πρεπει επιτελους να σταματησουν.Αν θελουμε να συνεχισουμε να βλεπουμε καινουργια πραγματα στον χωρο του σκληρου ηχου πρεπει να supportαρουμε τα live.Αλλιως...παπαλα.
Ολοι λοιπον στους mastodon μαι χεβι φρεντς,να το τιγκαρουμε,γιατι αναμενεται να γινουμε μαρτυρες ενος υπερβολικα καλου live...

www.mastodonrocks.com (http://www.mastodonrocks.com)

www.theprp.com (http://www.theprp.com)

Kveldssanger
14-10-2005, 11:53
Έτσι, πάμε όλοι μαζί!!!!

Buddy Lackey
14-10-2005, 15:24
Πριν τρια χρονια ...
..to pithanotero einai pws den akouges tipota aposa anafereis (ektos apo Manowar isws)

VirusXI
14-10-2005, 15:28
...η ελευση των mastodon ειναι κατι παραπανω...
... αναμενεται να γινουμε μαρτυρες ενος υπερβολικα καλου live...

... φυσικά. Αν παίζουν όντως σαπόρτ οι High On Fire.

Mike_Patton
14-10-2005, 19:02
..to pithanotero einai pws den akouges tipota aposa anafereis (ektos apo Manowar isws)
Μπαντι ΛΑΚΗ με εκπλησσεις!
Εκτος απο quote που θυμιζει εντονα εναν παλιο καλο μου φιλο,εχεις και αποψη για το τι ακουγα τοτε παλιαααααα πριν τρια χρονακια...
χμ... φιλε ΛΑΚΗ οι συμπτωσεις παραειναι πολλες.
προς το παρον σε χριζω ακαταλληλο (-μηδεν),και σε παραπεμπω σε μεταλλικους ηχους τον ΣΑΙΚΟΤΙΚ ΓΟΥΟΛΤΖ,αγκαλια με το μεταλ ΙΝΒΕΙΝΤΕΡ. α και για να το παιξεις ψαγμενος στο cd με τις "επιλογες" για την γκομενα,πετα και κανα watchtower.Ισως (μονο) αυτη να ψαρωσει.ΧΑΒ ΦΑΝ ΜΑΙ ΧΕΒΙ ΦΡΕΝΤ. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

VirusXI
14-10-2005, 21:49
ΧΑΧΑΧΑ ΦΛΩΡΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ :rofl: :rofl: :rofl: :) :) :) :) :wink: :wink: :) 8) :rofl: :rofl:

Neue regel
14-10-2005, 23:10
File Mixalaki Patte, an vazeis sto stoma sou
tous Psychotic tha prepei na xeis kanei gargares prin

Mike_Patton
14-10-2005, 23:32
ω ναι.ειμαι ενας pattos.αντε μελετησε εσυ γρηγορα την ιστορια του Μιχαλακη του Παττου (εισαι και αστειατορας βλεπω) και μετα ελα για επανεξεταση.... οσο για τους ΣΑΙΚΟΤΙΚ πραγματικα δεν εχω τιποτα μα τιποτα με δαυτους. Μα αληθεια σου λεω μη με κοιτας με λοξο ματι.Τους συμπαθω καργα. Το ολο επιθετικο του post πηγαινε στον ΜΠΑΝΤΗ ΛΑΚΗ που πεταχτηκε σαν τσουτσου να πει την τσουτσουνια του. ο pattos μιλησε.ουγκ

VirusXI
14-10-2005, 23:48
καλά το πας ;) ;) ;)

Dragon
15-10-2005, 18:23
It's official (http://www.electricrequiem.com/modules/news/article.php?storyid=17) 8)

VirusXI
15-10-2005, 19:06
30e = ξεφτίλα.

εντιτ: οκ, υπερβάλλω, αλλά και πάλι ακριβό μου φαίνεται.

Kveldssanger
15-10-2005, 20:16
Δεν μου φαίνεται και τόσο ακριβό (για τα σημερινά ελληνικά δεδομένα δηλαδή), αν και σκεφτείς και τα δυο ονόματα. Πλέον δεν ξέρω και τι ζητάνε οι Mastodon, σίγουρα θα έχει ανέβει η αμοιβή τους. Αλλά αν σκεφτείς ότι και για τους Isis δώσαμε τα ίδια (και οι Jesu είναι μάλλον "μικρότερο" όνομα σε σχέση με τους HoF), σχετικά normal ακούγεται.

VirusXI
15-10-2005, 20:28
Ντάνο, μάλλον από τότε που είδαμε Mogwai με 5ε τις βλέπω λίγο κάπως τις τιμές =\

Και οι Mastodon δεν μου φαίνονται τόσο μεγάλοι πια, 2 βρωμοάλμπουμ κιένα ιπί έχουν, σαπόρτ στους HoF θα πρεπε νάταν. Φανμπόη-mode-on, κουβέντα να γίνεται =)

Kveldssanger
15-10-2005, 20:32
Καλά, ναι οι Μοgwai σίγουρα ήταν υπερβολικά καλό για να 'ναι αληθινό. Και για την σειρά εμφάνισης δεν πρόκειται να διαφωνήσω και ιδιαίτερα. Απλά στο θέμα μεγέθους, κυρίως μετά το Leviathan οι Mastodon μάλλον έχουν γίνει αρκετά έως πολύ μεγάλοι (τουλάχιστον από εμπορικής πλευράς)

Retali-ator
15-10-2005, 21:15
KALES synaulies loipon. :dfinger:

Dragonlord
16-10-2005, 11:43
30e = ξεφτίλα.

eh? Μιλάμε για δύο ξένα συγκροτήματα, εκ των οποίων το ένα σε πολυεθνική πλέον.. Αν το έκανε άλλη εταιρεία (ειδικά αν σκεφτείς πως θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν και το ότι έβγαλαν άλμπουμ της χρονιάς στο χάμμερ) δε νομίζω πως υπήρχε περίπτωση να ήταν κάτω από 35€, πόσο μάλλον να ήταν και οι High on Fire μαζί.

lost_icon
17-10-2005, 09:33
30e = ξεφτίλα.

nai enw an epaizan oi reverend bizzare den tha to syzhtouses kollhmene e kollhmene. :P

lost_icon
17-10-2005, 11:04
30e = ξεφτίλα.

nai enw an epaizan oi reverend bizzare den tha to syzhtouses kollhmene e kollhmene. :P

Σουτ κατρουλίνι εσύ! Άτο ήσυχο :tease:

Ρε παιδιά, High on fire με σαπόρτ Mastodon θα δούμε! Νταξ, ΟΚ είναι το τίκετ. :rofl: :mrgreen:

nai siga ton kollhmeno metalla,NA MHN ERTHEI MASTODON,NA KATSEI SPITI TOU. :rofl: :rofl:

Jim Dandy Mangrum
17-10-2005, 11:49
h timh einai ok kai 8a eimaste ekei :dfinger:

Mike_Patton
19-10-2005, 12:18
βρε βρε την dragon :roll: