View Full Version : Αυτό το είδα στο σινεμά!!~!!!
_UnHoLyMaRtYr_
13-10-2005, 23:28
Ποια είναι η ταινία/οι ταινίες για την οποία νιώθετε γαμάτοι που την είδατε στο σινεμά; Εννοώ ταινίες που άντεξαν στο χρόνο και θα μπορούσαν να σας μισήσουν που τις απολαύσατε "όπως πρέπει".
(Καλά, ξέρω ότι ο μέσος όρος ηλικίας του φόρουμ δεν είναι και ο μεγαλύτερος, αλλά το πιο σημαντικό.)
Solo Carriera
13-10-2005, 23:38
πάντα υπάρχει πιθανότητα να δεις παλιές ταινίες σε φεστιβάλ. οπότε..
τα φτερα του έρωτα του wenders και το strager than paradise του jarsmuch.
εκτός αν μιλάς για πρώτες προβολές οπότε το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το oldboy.
Lost_In_Cooperland
14-10-2005, 00:07
Ποια είναι η ταινία/οι ταινίες για την οποία νιώθετε γαμάτοι που την είδατε στο σινεμά; Εννοώ ταινίες που άντεξαν στο χρόνο και θα μπορούσαν να σας μισήσουν που τις απολαύσατε "όπως πρέπει".
(Καλά, ξέρω ότι ο μέσος όρος ηλικίας του φόρουμ δεν είναι και ο μεγαλύτερος, αλλά το πιο σημαντικό.)
δλδ με 200 μαλάκες να κάνουν οτιδήποτε άλλο εκτός του να βλέπουν την ταινία;
poliths kein
ftera tou erwta
kourdisto portokali :worship:
The Nerd
14-10-2005, 00:16
Matrix
bleeding
14-10-2005, 00:21
Mortal Combat :headbang2:
lebowski
14-10-2005, 00:30
kourdisto portokali :worship:
_UnHoLyMaRtYr_
14-10-2005, 00:39
[quote="_UnHoLyMaRtYr_":1m02kc96]Ποια είναι η ταινία/οι ταινίες για την οποία νιώθετε γαμάτοι που την είδατε στο σινεμά; Εννοώ ταινίες που άντεξαν στο χρόνο και θα μπορούσαν να σας μισήσουν που τις απολαύσατε "όπως πρέπει".
δλδ με 200 μαλάκες να κάνουν οτιδήποτε άλλο εκτός του να βλέπουν την ταινία;[/quote:1m02kc96]
Ατύχησες. Next!~!!
morphine
14-10-2005, 00:47
Το Moulin Rouge, αν και τότε, φεύγοντας απ'το σινεμά, δεν ήξερα αν μου άρεσε ή όχι. Όπως και να'χει σας βιάζει, οπότε αυτό.
Lethargica
14-10-2005, 01:55
1492: Conquest of Paradise
streetfighter :rofl:
_UnHoLyMaRtYr_
14-10-2005, 10:09
Χμ δεν έχω δει και πάρα πολλά, ίσως το Sixth Sense από όσα θεωρούνται ακόμα καλά. Έχω πάει και σε πρεμιέρα Τιτανικού :oops:
Angelcurse
14-10-2005, 14:06
Braveheart / Batman 1 / Last of the Mohicans / oldboy
auta mou erxontai proxeira sto mialo
fisika milaw gia prwtes provoles, nomizw dn exei ousia na grapsw poies exw dei se epanaprovoles
freak brother
14-10-2005, 14:17
streetfighter :rofl:
to mortal combat pou me phges na doume..
:roll:
Angrafan
14-10-2005, 14:49
seven
seven
+ Μόνος Στο Σπίτι :P
Acid Baby
14-10-2005, 16:05
Οι άλλοι.
Θα ήθελα να έχω δεί το 2001.
Buddy Lackey
14-10-2005, 16:18
LOTR trilogy
Mou fainetai periergo pou kaneis den thn anefere
Isos epeidh prospathoume na to ksexasoume.
Lethargica
14-10-2005, 18:30
+
Apocalypse Now (redux)
freak brother
14-10-2005, 19:01
+
Apocalypse Now (redux)
:worship: :worship: :worship: :worship:
Elfstone
14-10-2005, 20:17
Terminator 2 :D :D
The Good Son
14-10-2005, 20:21
araxnofobia an kai efyga epeidh hmoun mikros kai fobomoun
Terminator 2 :D :D
+ 1 \m/
Return of the Jedi
EXW TERASTIO PEOS.
-----------------------------
Epistrofes sto Mellon, ta Indiana Jones, to ET (h prwth mou tainia), Skatharozoumhs (opou kai erwteythka thn Winona Ryder), Robocop, Underground, Contact, Braveheart, Pulp Fiction, Reservoir Dogs, ta grafw opws mou rxontai, xmm, Who Framed Roger Rabbit (theila) kai fysika ta reworked Star Wars apo 5-6 fores to kathena...
Ola agaphmenes tainies...
Tha ithela na eixa dei ta 2 Conan ston kinhmatografo alla den me afhnane oi goneis mou :(
Lethargica
15-10-2005, 04:10
Nai re etsi. Underground. \m/
lion king.3 fores....
aksexastes epoxes twn synoikiakwn cinema...
katwrimos
16-10-2005, 16:43
Return of the Jedi
:shock:
THELO NA SE AGKIKSO!!
Harbinger of Death
18-10-2005, 15:40
Passion of the Christ, τρίτη σειρά στο Village.
blackbird
18-10-2005, 17:46
To Cinema Paradiso
:touched:
mporei na imoun 6-7 alla thymamai pws eixa siginithei poly
to xanaeida persi se dvd
enitharmon
18-10-2005, 23:07
Vic, θύμησε μας πόσο χρονών είσαι
Darkling
19-10-2005, 09:17
το πρωτο Ματρικς.
The Good Son
19-10-2005, 12:00
ton basilia twn liontariwn
ton pentamorfh kai to teras
thn pokaxwntas
alla tetoiapoudenthymamaitwra
to flamper
TO GOTZILA
kai ton rompen twn daswn me ton kebin kostner
a, kai ton ydatino kosmo
Angelcurse
19-10-2005, 12:33
a nai! k egw eixa dei sinema ton rompen twn daswn se ena 8erino sto koridallo konta pou prosfere k keftedakia!
pink sta sinikiaka sinema !!
nothingman
19-10-2005, 13:10
a nai! k egw eixa dei sinema ton rompen twn daswn se ena 8erino sto koridallo konta pou prosfere k keftedakia!
Παράδεισος
γαμάτο σινεμά
πίναμε τις μπύρες μας και βλέπαμε τις Τετάρτες Lynch και Hitchcock
δυστυχώς, το φετινό ήταν το τελευταίο καλοκαίρι που λειτούργησε αφού με τα Village κοντά, τα τελευταία χρόνια μάζευε κόσμο (δλδ περισσότερες από 5 παρέες που είχε τις καθημερινές) μόνο τα σαβ/κα που είχε προβολές των πιο εμπορικών ταινιών του περασμένου χειμώνα.
ον τόπικ, Matrix I, Amelie, High Fidelity
πρώτη εβδομάδα προβολής
μετά, πολλές "κλασικές" ταινίες στον προαναφερόμενο κινηματογράφο και τις θεματικές βραδιές-αφιερώματα που είχε :touched:
Κι εγώ τον είχα δει σε θερινό στην Καλλιθέα, με γιασεμιά και τέτοια αλλά χωρίς κεφτεδάκια. Και είχε βρέξει κιόλας λίγο.
wraithmare
04-11-2005, 14:09
Batman (nai, to 1o, hmoun 5 etwn)
Matrix
Jurassic Park (epese kai xeirokrothma me ton prwto deinosavro...sniff)
The Mask (ntaks, hmoun ena perhfano pitsiriki)
Lion King (allh mia apo ta idia)
Kata ta alla eimai perhfanos gia polles tainies se DVD
:P
blade runner
jurassic park και τα 3
lost world η αγγλική έκδοση των παραπάνω 3
run lola run
ο κύκλος των χαμένων ποιητών
μπραζίλ
ο τζόνυ πήρε το όπλο του
μάτριξ το πρώτο
no-celebration
06-11-2005, 07:13
Indiana Jones 3, Terminator 2, Batman 1-2, Dracula (Coppola), Lion King, Interview with the Vampire, The Usual Suspects, Seven, Appolo 13, Sleepy Hollow, Gladiator. Γενικά τις πιο πολλές ταινίες των 90s που ενθουσιάζουν διοπτροφόρους.
casshern
30-04-2015, 15:33
Big Lebowski
Straight Story
Cabin Fever
House of 1000 Corpses
Τα Χελωνονιντζάκια με το Vanilla Ice
Είμαι ωραίος τύπος τελικά 8-)
freak brother
04-05-2015, 11:06
εχω δει στο σινεμασκοπ Donie Darko , beat that !
freak brother
04-05-2015, 11:11
και 2 φορες το opera του Αρτζεντο . + ματριξ 1 σε θερινο στην Νεα Σμυρνη με την μπροστινη μου να κανει στοματικο ερωτα στον μπροστινο μου .
το Nosferatu του Μουρνάου. :dfinger:
(true story (http://www.filmfestival.gr/tributes/2000-2001/vovos/nosferatu.html))
Drumsick
04-05-2015, 12:18
Τhe Good, The Bad and The Ugly. Τρελή εμπειρία, είναι τελείως σινεμάδικη ταινία, κι ας μην του φαίνεται.
Art In Haste
04-05-2015, 12:34
Run Lola Run, σε θερινό, μόνος αφού κανείς δεν ήθελε να δει Γερμανική ταινία. Έξι μήνες μετά όλοι μου λέγαν να νοικιάσω μια γαμάτη Γερμανική ταινία και η αφίσα κοσμούσε τα δωμάτια αρκέτων από αυτούς.
KoiliaSamprela
04-05-2015, 12:46
πολλές τσόντες που αργότερα έγιναν cult
BURNIN AMBITION
04-05-2015, 13:37
εχω δει στο σινεμασκοπ Donie Darko , beat that !εχω δει σινεμα τερμινειτορ 2 , τσιμπα τα αρχιδια του τ1000 (φιλικα παντα λατρεια)
BURNIN AMBITION
04-05-2015, 13:39
ιν μπιφορ σαικοτρον να μας τρολαρει λεγοντας οτι εχει δει τερμινειτορ 1!!!!
KoiliaSamprela
04-05-2015, 13:41
ιν μπιφορ σαικοτρον να μας τρολαρει λεγοντας οτι εχει δει τερμινειτορ 1!!!!
εγώ δεν σου κάνω ? άσε που έχω ακόμα πιο παλιό :P
Art In Haste
04-05-2015, 13:43
Πλάκα στη πλάκα βγήκαμε όλοι να πούμε το μακρύ μας και το κοντό μας και θυμήθηκα αυτό....
http://www.retrodb.gr/wiki/images/thumb/e/e9/Agalitsas3.JPG/84px-Agalitsas3.JPG
atom_smasher
04-05-2015, 16:33
Το "Ο κύκλος των χαμένων ποιητών".
Parasight
04-05-2015, 18:37
εχω δει στο σινεμασκοπ Donie Darko , beat that !εχω δει σινεμα τερμινειτορ 2 , τσιμπα τα αρχιδια του τ1000 (φιλικα παντα λατρεια)Εννοείται ότι έχουμε δει Τ2 στο σινεμά.
Επίσης, σημαδιακές για μένα:
Coffee and Cigarettes
Oldboy
Jackie Brown
Se7en
Heat
Fight Club
αυτές που μου'ρχονται τώρα.
Raven Lord
04-05-2015, 18:46
κ εγώ "dead poets..." & t1000... επίσης, dances with wolves, ghostbusters II, batman II κ.α. που δε μου 'ρχονται από ρετρό... πήγαινα πολύ κινηματογράφο γυμνάσιο και λύκειο.
KoiliaSamprela
04-05-2015, 21:33
κ εγώ "dead poets..." & t1000... επίσης, dances with wolves, ghostbusters II, batman II κ.α. που δε μου 'ρχονται από ρετρό... πήγαινα πολύ κινηματογράφο γυμνάσιο και λύκειο.
εγώ μικρός 14< πήγαινα μια φορά τουλάχιστον την εβδομάδα κινηματογράφο. Ταινίες άλλαζε 2 φορές την εβδομάδα και εννοείτε δεν ήταν πρώτης προβολής.
Αν σκεφτείς και ότι η TV ήταν μόνο 2 κανάλια για να δεις φιλμ έπρεπε να πας μόνο σινεμά. Όπου σινεμά δεν είχε προβολές με την έννοια που έχει τώρα, έμπαινες όποτε ήθελες έβγαινες όποτε ήθελες. Θυμάμαι να μπαίνουμε και να βλέπουμε ταινία 2 φορές καπάκια ή μιάμιση φορά , ή να βλέπεις πρώτα το δεύτερο μέρος και μετά το πρώτο.
Επίσης ο κινηματογράφος ήταν η διασκέδαση του φτωχού και δεν ήθελες ένα μεροκάματο για το εισιτήριο.
wraithgr
04-05-2015, 21:39
εγώ μικρός 14< πήγαινα μια φορά τουλάχιστον την εβδομάδα κινηματογράφο. Ταινίες άλλαζε 2 φορές την εβδομάδα και εννοείτε δεν ήταν πρώτης προβολής.
Αν σκεφτείς και ότι η TV ήταν μόνο 2 κανάλια για να δεις φιλμ έπρεπε να πας μόνο σινεμά. Όπου σινεμά δεν είχε προβολές με την έννοια που έχει τώρα, έμπαινες όποτε ήθελες έβγαινες όποτε ήθελες. Θυμάμαι να μπαίνουμε και να βλέπουμε ταινία 2 φορές καπάκια ή μιάμιση φορά , ή να βλέπεις πρώτα το δεύτερο μέρος και μετά το πρώτο.
Επίσης ο κινηματογράφος ήταν η διασκέδαση του φτωχού και δεν ήθελες ένα μεροκάματο για το εισιτήριο.
Όχι οτι έχεις άδικο ρε σαμπρέλα, αλλά διάβασα το ποστ και αυτόματα το μυαλό μου συμπλήρωσε "κάνε like αν είσαι και ΕΣΥ παιδί της δεκαετίας του '80!"
"Καμικάζι Αγάπη μου" με σούβλακια σε θερινό.... και το "9 1/2 εβδομάδες " πάνω σε μάντρα με φιλαράκια στο θερινό γιατί ήταν ακατάλληλο τότε για μας.....
KoiliaSamprela
05-05-2015, 08:13
Όχι οτι έχεις άδικο ρε σαμπρέλα, αλλά διάβασα το ποστ και αυτόματα το μυαλό μου συμπλήρωσε "κάνε like αν είσαι και ΕΣΥ παιδί της δεκαετίας του '80!"
σωστός είσαι όπως το θέτεις :( . Είναι φορές που με πιάνει μια νοσταλγία -όχι για τα καλύτερα χρόνια , αυτά είναι μαλακίες - αλλά για το πόσα χρόνια έχουν περάσει. Απλά νομίζω το ελέγχω κάπως και δεν σπάω πολύ αρχίδια :oops:
freak brother
05-05-2015, 09:23
εχω δει στο σινεμασκοπ Donie Darko , beat that !εχω δει σινεμα τερμινειτορ 2 , τσιμπα τα αρχιδια του τ1000 (φιλικα παντα λατρεια)
το τερμινειτορ παιχτηκε στα σινεμα της Ελλαδος :P το Ντονι Νταρκο ; :P
Raven Lord
05-05-2015, 09:28
κ.α. που δε μου 'ρχονται από ρετρό...
cinema il paradiso, dracula, hudson hawk, braveheart, naked gun (το 2 κ το 3), hot shots 1 και 2 ... γάμα τα, όπως τα λέει ο κοιλιάς. περιμέναμε πώς και πώς να αλλάξει η ταινία (1 φορά την εβδομάδα, 1 κινηματογράφος στην πόλη) :touched: