PDA

View Full Version : PTK

Mike_Patton
13-10-2005, 10:08
Δηλαδη ελεος.
'Η ειμαι υπερβολικα καφρος και βαριεμαι να ψαξω ολο το forum 'η εσεις αναφερετε ενα σωρο αλλες φλωρομπινιες για ιταλους τουριστες (sic) και δεν εχει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ μιλησει για τους θεους τους συμπαντος για την μπαντα που ειναι ΠΟΛΥ πανω,για τους μουσικους που εχουν μονιμες στηλες σε περιοδικα οπως rock sound kerrang κτλπ,για τους ηγετες του funCoRe,για τα ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΡΕ ΓΙΔΙ.

Αδυνατω να περιγραψω την μουσικη των πλοκαμιων.Οργιαστικα riffs,ενα drum machine που ειδικα στα live παιζει παπαδες,mellow σαν ΜΕΛΙ vox,καφριλες που συναγωνιζονται στα ισια τους Pop indie rockers Behemoth,και φυσικα ευαισθητοποιημενους στιχους,για την τρυπα (...) του οζοντος την γενικοτερη περιβαλλοντικη καταστροφη,τους καταστροφικους ιμπεριαλιστικους πολεμους της Aim και της ΚοκαΚαριολας (all rights reserved)... E TI ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΑ ΘΕΣ? ΑΚΟΥΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΚΑΙ ΓΑΜΑΤΟ? ΤΙ? ΑΚΟΥΣ? ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΕ ΣΥΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑ.

(ναι.ειμαι fun.μεγαλο fun λεμε.)
(αν καποιος εχει γραψει για τα πλοκαμια ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΑ ΠΕΛΕ ΤΟΥ χαουζ οβ λοου καλτσουρ,σιγα μην κατσω να ψαξω 343253 posts)

ΙΣΤΙΟσανιδα : www.plokami.tk (http://www.plokami.tk)
official iRcChan : #plokami

ΧΑΒ ΦΑΝ ΜΑΙ ΧΕΒΙ ΦΡΕΝΤΣ :rofl:

House Of Low Culture
13-10-2005, 14:35
ehaeah, gamane :dfinger:

Kalwshl8es :oops:

Stormrider
13-10-2005, 15:27
eisai glikia otan kles thase glikia otan pethaneis.

Phantom Duck
13-10-2005, 17:51
Δηλαδη ελεος.
'Η ειμαι υπερβολικα καφρος και βαριεμαι να ψαξω ολο το forum 'η εσεις αναφερετε ενα σωρο αλλες φλωρομπινιες για ιταλους τουριστες (sic) και δεν εχει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ μιλησει για τους θεους τους συμπαντος για την μπαντα που ειναι ΠΟΛΥ πανω,για τους μουσικους που εχουν μονιμες στηλες σε περιοδικα οπως rock sound kerrang κτλπ,για τους ηγετες του funCoRe,για τα ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΡΕ ΓΙΔΙ.

Αδυνατω να περιγραψω την μουσικη των πλοκαμιων.Οργιαστικα riffs,ενα drum machine που ειδικα στα live παιζει παπαδες,mellow σαν ΜΕΛΙ vox,καφριλες που συναγωνιζονται στα ισια τους Pop indie rockers Behemoth,και φυσικα ευαισθητοποιημενους στιχους,για την τρυπα (...) του οζοντος την γενικοτερη περιβαλλοντικη καταστροφη,τους καταστροφικους ιμπεριαλιστικους πολεμους της Aim και της ΚοκαΚαριολας (all rights reserved)... E TI ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΑ ΘΕΣ? ΑΚΟΥΣ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΚΑΙ ΓΑΜΑΤΟ? ΤΙ? ΑΚΟΥΣ? ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΕ ΣΥΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑ.

(ναι.ειμαι fun.μεγαλο fun λεμε.)
(αν καποιος εχει γραψει για τα πλοκαμια ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΑ ΠΕΛΕ ΤΟΥ χαουζ οβ λοου καλτσουρ,σιγα μην κατσω να ψαξω 343253 posts)

ΙΣΤΙΟσανιδα : www.plokami.tk (http://www.plokami.tk)
official iRcChan : #plokami

ΧΑΒ ΦΑΝ ΜΑΙ ΧΕΒΙ ΦΡΕΝΤΣ :rofl:

Vre mounoskylo, ki edw me kynhgas? \m/

Kai mhn kaneis promotion sto Plokami. Eipame einai undeground.

Mike_Patton
13-10-2005, 20:36
φιλτατε phantom παπιε πες στον mr.Πλοκαμι aka Κωστα,οτι περιμενω εναγωνιως τα ποσοστα μου στην γνωστη διευθυνση.Ξερει αυτος.Αθελα σου,διοτι εισαι και κουτος θιγεις ενα μεγαλο θεμα.Ποσο καταστροφικο ειναι να βγαινει απο το Underground μια μπαντα του μεγεθους των ΠΤΚ?Οταν μαθαινει την μπαντα περισσοτερος κοσμος παρατηρουνται φαινομενα εκφυλισμου στα επερχομενα δισκακια,πραγμα το οποιο ειναι απολυτα λογικο.Ειναι ο κανονας της συγχρονης μουσικης βιομηχανιας.Τρανταχτο παραδειγμα οι t00l (μα ναι αστειευομαι βλακα indie.)
Περα ομως απο την ανωτερω βαθυστοχαστη αναλυση στο φαινομενο της ολοενα αυξανομενης εμπορικοιποιησης καλλιτεχνων του σκληρου ηχου (η αλλιως eimai ksekoliaris & k pezo san tous rasmus),η γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να φοβομαστε μια τοσο Pure μπαντα σαν τους ΠΤΚ.Η δοξα εχει ηδη ερθει,φημες λενε οτι ο Κωστας κυκλοφορει αποκλειστικα και μονο με ΛΙΜΟ,ενω καποιοι κακεντρεχεις υποστηριζουν οτι εχει γινει μελος της σεβασμιοτατης FAMILY των σιχαμενοτατων ΓΚΟΙΝ ΘΡΟΥ(ΜΠΑ)...αλλά το funCore ή stupidCore (υπαρχει πολεμος για την ταμπελα αναμεσα σε συντακτες του kerrang) των ΠΤΚ παραμεινει ανελεητο θυμιζοντας μας τις πρωτες μερες των εμπρησμων στην Νορβηγια το 93 απο κατι παιδακια αθωα σαν τον ΤΟΥΙΤΙ.Ξερω οτι ολα αυτα φαινονται καπως ασυναρτητα και διχως υποψια συνοχης αλλα βασικα στα ΠΕΛΕ του χαουζ οφ λοου καλτσουρ οπως προειπα.

/me np plokami tou karxaria - eimai o theos

Atheist
13-10-2005, 23:14
Καλωσήρθες κ έτσι.

xHERETICx
21-10-2005, 17:00
ontas an8rwpos pou den exei gelasei me antistoixes mpantes pote, exw na pw oti synebh me aytous. gamatoi