View Full Version : Kante ena sticky toy Candiru
The Nerd
12-10-2005, 20:49
Sovara, kante toy ena sticky na petaei ta links/paste ta antikeimenika ar8ra apo ta egkyra sites poy postarei, na ta syzhtame ekei. Dhladh pws 8a ginei? 8a anoigoyme to politics kai 8a vlepoyme 1 selida + nea 8emata ana hmera? Mexri na piasei noemvrhs 8a exoyme paei 30+ selides Den kanw plaka kai osoi kra3ete eiste akyroi ...
Phantom Duck
12-10-2005, 20:50
E, kante tou ena loipon.
Κι εγώ κάτι ανάλογο σκεφτόμουν. Candiru πλιζ χαλάρωσε λίγο.
Antrikos
12-10-2005, 21:36
:thumbsup:
Oνομάστε το στίκυ: "Η άτευκτη κοινωνικοποίηση ενός κονιορτοποιημένου συνόλου"
Dragonlord
12-10-2005, 21:41
Βασικά ας φτιάξει μόνος του ένα τόπικ και να τα πετάει όλα εκεί. Sticky δε χρειάζεται. Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ενοχλητικό και δε βρίσκει και ανταπόκριση, so.
carheart
12-10-2005, 21:46
egw lew na kanete ena ban ton candiru, h toulaxiston na ton anagkasete na allaxei location. ;p
pitchfork
13-10-2005, 00:42
Πραγματικά μου ήρθε να κλάψω μόλις διάβασα την θεεική ιδέα του κολλητού μου του νερντ.
Σκέφτηκα ότι είναι ο πιο έξυπνος και χρήσιμος στο φόρουμ γιούζερ.
Μέχρι που διάβασα την καταπληκτική άποψη του πολυαγαπημένου μου carheart.
Αυτός έχει δίκιο ρεεεεε....
BAN ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟΥ ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΗ Candiru
Acid Baby
13-10-2005, 00:57
Σιγά μη του πάρουμε και στεησον βάγκον
Darkling
13-10-2005, 03:07
Μα οχι. το παιδι-μπαμπας, εκφραζει τις κοινωνικοπολιτικες ανησυχιες ενος κοσμου που εχει κανει λογκιν στο Ιντυμηντιανα Τζοουνς απλα δε το ξερει ακομα...
House Of Low Culture
13-10-2005, 03:51
siga mhn tou to stripsoume kiolas. :cry:
τι είναι προτιμότερο, λίγα thread με πολλά ποστ που δεν τα προλαβαίνουμε ή σχετικά πολλά thread με σχετικά λιγώτερα ποστ και μικρότερες συζητήσεις;
καλά, σιγά σιγά θα προσαρμοστώ, βλέπετε η συνήθεια από το indymedia με δεκάδες ειδήσεις κάθε μέρα. Ομως πέσαν και πολλά θέματα μαζί.
Μια είδηση ανά βδομάδα είναι καλά;
Πάντως, για να πούμε και του καντιρού το δίκιο, μόνο 8 δικά μου έχω ανοίξει στην πρώτη σελίδα εδώ και 3 βδομάδες, απλώς έχω συμμετάσχει έντονα στα περισσότερα υπόλοιπα .
Μήπως τελικά "ενοχλούν" οι αιρετικές εναλλακτικές θέσεις μου και όχι η ποσότητα των thread; Εκτός από μένα λοιπόν κάντε και εσείς κάποιου είδους αυτοκριτική.
:wink:
Δεν είναι μόνο ποσοτικό το θέμα. Και δε νομίζω ότι ενοχλούν κανέναν οι "αιρετικές" σου απόψεις (....)
Το πρόβλημα είναι ότι τα threads που ανοίγεις, έστω κι αν έχουν διαφορετικό θέμα το ένα από το άλλο, εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται σαν να έχεις ανοίξει το ίδιο thread 8 φορές σε μια σελίδα... Δεν αποτελούν συνήθως αφορμή για εποικοδομητική συζήτηση αλλά για off topic συζητήσεις και "ας σπάσουμε λίγη πλάκα" καταστάσεις. Οπότε, αν είναι δυνατό, σταμάτα να το κάνεις με αυτήν τη συχνότητα τουλάχιστον ή, πράγματι, άνοιξε (άλλο) ένα thread και βάλε ό,τι θέλεις εκεί, αλλά μην ανοίγεις το ένα thread μετά το άλλο χωρίς λόγο please.
αλλά μην ανοίγεις το ένα thread μετά το άλλο χωρίς λόγο please.
Den to kanei xoris logo.
Opote Kuu nomizo oti tha eprepe na teleioseis os ekshs: "αλλά μην ανοίγεις".
The Nerd
13-10-2005, 22:41
Μήπως τελικά "ενοχλούν" οι αιρετικές εναλλακτικές θέσεις μου και όχι η ποσότητα των thread; Εκτός από μένα λοιπόν κάντε και εσείς κάποιου είδους αυτοκριτική.
Filaraki, exeis dellusions of grandeur
Filaraki, exeis dellusions of grandeur
Esy exeis valei ena parapano L. Nomizo eiste patsi tora.
Neue regel
14-10-2005, 06:58
mallon tha mperdepse to delusion me to illusion