View Full Version : χυδαία λογοκρισία ή προστασία πολιτών;
http://www.enet.gr/online/online_text?c ... 24,3942896 (http://www.enet.gr/online/online_text?c=110&id=62822352,90220624,68287824,3942896)
εδώ όλη η κομμένη συνέντεξη του Γιωτόπουλου στην Ελευθεροτυπία. Υπόψιν ότι κόπηκε και συνέντευξη του Κάρλος.
Την εποχή της τρομολαγνείας ουδείς ενδιαφέρθηκε για τον απίστευτο διασυρμό και την έκθεση προσωπικών δεδομένων αθώων και ενόχων της υπόθεσης (πχ Σωτηροπούλου, Αλίθια, Εκτορας). Τώρα θυμήθηκαν την προστασία των πολιτών;
Ποιά η γνώμη σας;
Angelcurse
06-10-2005, 17:18
simfwnw apolita mazi sou, tora thimithikan tin logokrisia? fisika dn epikrotw ta osa eginan apo ti 17N omws o Giwtopoulos leei pragmatika polu endiaferonta pragmata ta opoia entexnws kopikan. Tora pia menei na doume an tha epali8eutoun merika apo auta.
simfwnw apolita mazi sou, tora thimithikan tin logokrisia? fisika dn epikrotw ta osa eginan apo ti 17N omws o Giwtopoulos leei pragmatika polu endiaferonta pragmata ta opoia entexnws kopikan. Tora pia menei na doume an tha epali8eutoun merika apo auta.
Άτιμοι Πυξ Λαξ.
καλά, ούτε εγώ υποστηρίζω το ένοπλο αντάρτικο, ειδικά η 17Ν είχε εκφυλιστεί απελπιστικά, ο ΕΛΑ διαλύθηκε αξιοπρεπώς, όμως έχω βάσιμες υποψίες ότι ο Γιωτόπουλος είναι αθώος ή τουλάχιστον το πολύ πολύ να ήταν ο ιδρυτής της και μετά αποχώρησε. Αυτό γιατί στην ακροαματική διαδικασία δεν παρουσιάστηκε κανένα ουσιαστικό στοιχείο ενοχής του και γίναν πάρα πολλές δικονομικές λαθροχειρίες για να παροσιαστεί σαν αρχηγός της.
Επίσης, επειδή τις παρακολουθούσα μέρα προς μέρα τις δίκες από σάιτ, ειδικά οι δίκες του ΕΛΑ ήταν μια παντελής ντροπή και ξεκατίνιασμα για την ελληνική δικαιοσύνη.
Εχω το κείμενο ενός δικηγόρου ο οποίος κάνει έρευνες για λογαριασμό του παρατηρητήριου ανθρωίνων δικαιωμάτων και του ρατσισμού της ΕΕ (ήδη έχει ολοκληρωθεί και εκδοθεί μια αποκαλυπτική κοινωνική έρευνα για τον ρατσισμό και σεξισμό στην ελληνική αστυνομία, στην οποία συμετείχε) ο οποίος αν και σφόδρα αντικομμουνιστής, έγραψε ένα κείμενο καταπέλτη για την νομιμότητα της διαδικασίας για την δίκη της 17Ν. Μόλις το εντοπίσω θα το ποστάρω σαν λινκ, διότι είναι μεγάλο. Επίσης νομίζω πως και η μελέτη για τον ρατσισμό της αστυνομίας βρίσκεται σε ιστοσελίδα σε pdf μορφή.
...
όμως έχω βάσιμες υποψίες ότι ο Γιωτόπουλος είναι αθώος ή τουλάχιστον το πολύ πολύ να ήταν ο ιδρυτής της και μετά αποχώρησε.
<snip>
Εγώ δεν ξέρω αν ήταν αθώος ή όχι ο Γιωτόπουλος, αυτό που ξέρω είναι ότι τόσα εκατομμύρια χρόνια φυλάκισης με τόσες λίγες αποδείξεις δεν έχει φάει κανένας ποτέ στον κόσμο απ' την περίοδο του witch hunt και μετά.
...
όμως έχω βάσιμες υποψίες ότι ο Γιωτόπουλος είναι αθώος ή τουλάχιστον το πολύ πολύ να ήταν ο ιδρυτής της και μετά αποχώρησε.
<snip>
Εγώ δεν ξέρω αν ήταν αθώος ή όχι ο Γιωτόπουλος, αυτό που ξέρω είναι ότι τόσα εκατομμύρια χρόνια φυλάκισης με τόσες λίγες αποδείξεις δεν έχει φάει κανένας ποτέ στον κόσμο απ' την περίοδο του witch hunt και μετά.
να και σε κάτι που επιτέλους συμφωνούμε :)
να και το άρθρο του δικηγόρου, μόνο που δεν είναια κριβώς φανατικός αντικομμουνιστής, είναι φανατικός ενάντια στον σταλινισμό και την ένοπλη βία του που εκφράζονταν στην χώρα μας με την 17Ν και ΕΛΑ
http://athens.indymedia.org/old/front.p ... _id=173537 (http://athens.indymedia.org/old/front.php3?lang=el&article_id=173537)
και η έρευνα για την πολυμορφία στην Ε.Αστυνομία (δηλαδή κατά πόσο αυτή έχει ρατσιστικά και σεξιστικά στερεότυπα και κατά συνέπεια λειτουργεί βάσει αυτών):
http://www.antigone.gr/ProjectDeliverables.html
Πολύ σημαντική είδηση: Ενας από τους πιό άμεσα εμπλεκόμενους εισαγγελείς στην υπόθεση της 17Ν, λέει ότι δεν έχει τίποτε επιλήψιμο η συνέντευξη!
Διώτης: Τίποτα επιλήψιμο
Την ίδια ώρα όμως στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 φιλοξενήθηκε δήλωση του εισαγγελέα Ι. Διώτη (υπεύθυνος μέχρι πέρσι για την άσκηση ποινικών διώξεων σε θέματα τρομοκρατίας) σύμφωνα με τον οποίο «δεν υπάρχει στη συνέντευξη κάτι το επιλήψιμο για να ασκήσει δίωξη ο εισαγγελέας. Απλά είναι μία ακόμη αδιάφορη συνέντευξη του Γιωτόπουλου».
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυγερόπουλος, που συνεργάζεται με το «Focus», πληροφορήθηκε το κόψιμο των συνεντεύξεων ενώ βρισκόταν στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας για τις ανάγκες του νέου ντοκιμαντέρ του «Εξάντα». Παρ' όλα αυτά έσπευσε να εκφράσει την απογοήτευσή του. «Η ελευθερία του λόγου -τονίζει- και της διακίνησης ιδεών είναι ουσιαστικό στοιχείο της Δημοκρατίας. Στη Σαουδική Αραβία οι συνάδελφοί μου εξέφραζαν το θαυμασμό τους για την ελευθερία των ΜΜΕ όταν τους μιλούσα για τη χώρα μου... Σήμερα (σ.σ. χθες) απέφευγα να τους συναντήσω
http://www.enet.gr/online/online_text?c=113&id=60043920
Εκτός από αυτό, έπαιξε και κάτι πολύ χειρότερο και απάνθρωπο σχετικό με την 17Ν αυτές τις μέρες. Ο Σάββας Ξηρός, με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω της έκρηξης και των ψυχοφαρμάκων που του έδωσαν για να του πάρουν την αντιδεοντολογική ανάκριση, έκανε αίτηση αποφυλάκισης και του την αρνήθηκαν για καθαρά τυπολατρικούς λόγους.
katwrimos
08-10-2005, 13:22
eleos omos e.
To na arnisai tin apofilakisi tou ksirou, den parapempei se typolatreia.
Fisika den dikiologo tin simperifora ton mpatson kai tou dikastikou sistimatos, alla aftos den einai arketos logos gia na kikloforei enas tromokratis sto dromo.
pitchfork
08-10-2005, 17:56
Ο Ξηρός έχει φάει 6 δορές ισόβια. Δεν βλέπω το λόγο να αποφυλακιστεί, αν έχει προβλήματα υγείας θα μπορούσε κάποιος να του φυτέψει μια σφαίρα να ησυχάσει ο άνθρωπος
eleos omos e.
To na arnisai tin apofilakisi tou ksirou, den parapempei se typolatreia.
Fisika den dikiologo tin simperifora ton mpatson kai tou dikastikou sistimatos, alla aftos den einai arketos logos gia na kikloforei enas tromokratis sto dromo.
έχει τόσο σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν θα μπορεί ούτε τραπεζομάχαιρο να χρησιμοποιήσει.
Επίσης θέτεις και ένα φιλοσοφικής υφής θέμα ταυτότητας κάποιου. ΗΤΑΝ τρομοκράτης (έστω να δεχτώ αυτόν τον ατυχή όρο για το ένοπλο αντάρτικο), τώρα είναι ζωντανό φυτό και από τις βλάβες της έκρηξης και από τα ψυχοφάρμακα που τον πότισαν για να του πάρουν παράμονη ανάκριση. Κανείς δεν κινδυνεύει πιά από αυτόν, ακόμα και αν ήταν αμετανοητος παρανοϊκός εκτελεστής
pitchfork
09-10-2005, 15:08
Σωστά.
Αναρωτιέμαι μόνο αν θα έλεγες τα ίδια στην περίπτωση που είχε δολοφονήσει τον πατέρα σου.
και αν ο πατέρας μου ήταν υπεύθυνος για την δολοφονία σε σαμίνα, ρικομέξ, helios, κλπ τόσων αθώων΄;
δεν είναι λύση η πολιτική δλοφονία, απλώς το επιχείρημά σου είναι άκυρο από πολλές απόψεις.
Angelcurse
09-10-2005, 20:44
Άτιμοι Πυξ Λαξ.
epapsa agapi na thimizw...? :|
pitchfork
09-10-2005, 23:12
και αν ο πατέρας μου ήταν υπεύθυνος για την δολοφονία σε σαμίνα, ρικομέξ, helios, κλπ τόσων αθώων΄;
δεν είναι λύση η πολιτική δλοφονία, απλώς το επιχείρημά σου είναι άκυρο από πολλές απόψεις.
Ε ναι.
Φαντάζομαι άμα εσένα ο πατέρας σου δούλευε μηχανικός αεροσκαφών στην ΗΛΙΟΣ θα τον σκότωνες με τα ίδια σου τα χέρια......
Έλεος, ας τον μπανάρει κάποιος...
Πήξαμε στη βλακεία...
Ε ναι.
Φαντάζομαι άμα εσένα ο πατέρας σου δούλευε μηχανικός αεροσκαφών στην ΗΛΙΟΣ θα τον σκότωνες με τα ίδια σου τα χέρια......
Έλεος, ας τον μπανάρει κάποιος...
Πήξαμε στη βλακεία...
ναι, ξέρεις ο υπάλληλος μηχανικός έφταιγε για αυτά τα ατυχήματα και όχι ο ιδιοκτήτης εφοπλιστής/μεγαλοεπιχειρηματίας που έκανε περικοπές εξόδων.
Αλλο, μια και αυτό δεν είχες το μυαλό να το πιάσεις: οι τόσοι και τόσοι δολοφονημένοι από μπάτσους, μόνο και μόνο επειδή δεν σταμάτησαν σε έλεγχο; πχ Μαραγκάκης στην Κρήτη, το πιό πρόσφατο. Στην δίκη όπου αθωώθηκε ο αστυνομικός :shock: γιατί δεν φέραν την μάνα του να κλαίει μπροστά στην κάμερα όπως κάναν και με τα θύματα της 17Ν; Ο Βραζιλιάνος στο Λονδίνο δεν είχε παιδιά να συντηρήσει; Η τρομοκρατία του κράτους είναι απείρως πιό επικίνδυνη από τους ψιλικατζήδεςτης 17Ν και ΕΛΑ. Η αστυνομία έχει δολοφονήσει 10πλάσια παντελώς αθώα θύματα στην περίοδο δράσης της 17Ν από όσα αυτή. Κι όμως μπροστά σε αυτήν σφυρίζουμε αδιάφορα.
Σε καμιά περιπτωση δεν υποστηρίζω την 17Ν, όμως βλέπω τα πράγματα αποστασιοποιημένα.
ένα λάθος, για την υπόθεση Μαραγκάκη, απλώς ο αστυνομικός αθέφηκε ελεύθερος και τώρα θα γίνει η δίκη του, η αθώωση αφορά παλιότερη περίπτωση που μου διαφεύγει το όνομα του δολοφονηθέντος. Πάντως μια από τα ίδια θα γίνει και εδώ.
Μια ακόνα ανάλυση για την λογοκρισία των συνεντεύξεων:
http://www.iospress.gr/megalo2005/megalo20051008.htm
Οπως δεν «δέθηκε χειροπόδαρα» ο διευθυντής της «Ε» που δημοσίευσε αμέσως μετά το λογοκριτικό κρούσμα τη συνέντευξη, έτσι δεν θα πάθαινε τίποτα ο κ. Παναγόπουλος ή ο κ. Παπουτσάνης, ο οποίος, αν και γενικός διευθυντής ενημέρωσης του καναλιού αρνήθηκε οποιοδήποτε σχολιασμό.
Αλίμονο αν ζούσαμε σε ένα κράτος όπου οι νόμοι απαγορεύουν την ελεύθερη έκφραση ενός ανθρώπου, ο οποίος έχει καταδικαστεί στη βαρύτερη δυνατή ποινή και υπερασπίζεται δημόσια την άποψή του ότι είναι πολιτικός κρατούμενος και άσχετος με την υπόθεση.
Η πραγματικότητα είναι φυσικά εντελώς διαφορετική. Οι λόγοι της λογοκρισίας δεν είναι νομικοί αλλά πολιτικοί. Η ΕΡΤ (που επιβεβαιώνει κάθε μέρα και περισσότερο ότι επιστρέφει στο δοκιμασμένο μοντέλο της ΥΕΝΕΔ του '70) απλώς ευθυγραμμίζεται εν όψει της επικείμενης δίκης στο μηχανισμό κατευθυνόμενης πληροφόρησης που είχε επικρατήσει το σκοτεινό καλοκαίρι του 2002. Στο όνομα τότε της πάταξης της τρομοκρατίας καταπατήθηκε κάθε δικονομική εγγύηση για κατηγορούμενους, υπόπτους ή και απλούς ...περαστικούς. Και δυστυχώς τα μέσα ενημέρωσης συνέπραξαν σε μεγάλο βαθμό στο μοντέλο αυτό που οργανώθηκε από τους Βρετανούς για να μην περνούν στον Τύπο παρά όσα επέλεγε και διοχέτευε το ειδικό αντιτρομοκρατικό επιτελείο.
Το ίδιο μοντέλο κυριάρχησε και στην πρώτη δίκη της 17Ν, όταν απαγορεύτηκε -δυστυχώς με τη σύμφωνη γνώμη ορισμένων κατηγορουμένων- η παρουσία των ηλεκτρονικών μέσων. Τώρα εν όψει του Εφετείου ετοιμάζεται φαίνεται το νέο σκηνικό, στο οποίο δεν χωρούσε η ολιγόλεπτη συνέντευξη που είχε πάρει από τον κ. Γιωτόπουλο η Γιάννα Παπαδάκου πριν από δυο μήνες.
Εκείνο που φαίνεται να θορύβησε τους πολιτικούς προϊσταμένους της ΕΡΤ δεν ήταν οι απόψεις του κ. Γιωτόπουλου για το φαινόμενο της σύγχρονης τρομοκρατίας. Αυτές είναι μάλλον πλειοψηφικές. Ούτε και η απόστασή του από τους συγκατηγορούμενούς του που συνεργάστηκαν με τις αρχές μπορεί να ενόχλησε. Τις αντιθέσεις μεταξύ των συγκατηγορουμένων οι αρχές τις υποθάλπουν, όταν δεν τις προκαλούν.
Αυτό που δεν ταιριάζει με τα δεδομένα της κατευθυνόμενης πληροφόρησης είναι η ίδια η παρουσία του βαριά καταδικασμένου ως φυσικού προσώπου που σκέπτεται πολιτικά, απαντά πολιτικά και διαψεύδει την εικόνα του ανθρωπόμορφου τέρατος που φιλοτέχνησαν με τόση επιμέλεια οι οργανωτές της παράστασης του 2002.
katwrimos
10-10-2005, 12:32
caridu:
o nomos einai nomos. An o pateras mou itan mixanikos tis ilios, safos kai tha stenaxoriomouna, alla den tha ithela na tin glytosei xaristika.
O ksiros exei skotosei, gia mena DEN NOEITAI na kikloforei eleftheros 3 xronia meta. Ta provlimata ygeias tou, mporei mia xara na ta antimetopisei sti filaki. Afto mas eleipe, na apofilakizoume opoion exei provlimata ygeias... tote oi protergates tis xountas tha itan oloi ekso....
Μα ο νόμος αν δεν κάνω λάθος κατώριμε στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι με το μέρος του Ξηρού. Τα προβλήματα υγείας που έχει δεν αντιμετωπίζονται στη φυλακή, θέλει οπωσδήποτε νοσοκομείο. Αυτή είναι και η γνωμάτευση των γιατρών και νομίζω ότι και το δικαστήριο δεν το αρνήθηκε αυτό (σε κάτι εντελώς τυπικό κόλλησε).
Μπορεί ο Ξηρός να είναι ότι είναι, αλλά imo δε γίνεται να προσαρμόζουμε το δίκαιο κατά περίπτωση εγκληματία.
katwrimos
10-10-2005, 13:07
minus 6 simfono apolyta, alla tha ithela na ksero se poio "typiko" kolise to dikastirio.
Υπέβαλε νομίζω την αίτηση έφεσης εκπρόθεσμα.
Btw, επειδή ξαναδιαβάζοντας το thread μου φάνηκε ότι υπάρχει μία παρεξήγηση. Ο Ξηρός δε ζητάει να αποφυλακιστεί "ισόβια", αλλά μέχρι την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό.
katwrimos
10-10-2005, 13:18
an ontos ypevale aitisi ekprothesma, orthos den apofylakizetai IMO.
πολλοί "Χουνταίοι" αποφυλακίστηκαν για σοβαρά προβλήματα υγείας και μετά πέθαναν λησμονημένοι.
Εστω να δεχτώ ότι ο συγκεκριμένος σκότωσε, διότι ήταν από τα ενεργά μέλη της οργάνωσης, αν και δεν είναι δυνατόν να αποδειχτεί περίτρανα κάτι τέτοιο
Υπάρχουν γνωματεύσεις γιατρών που δείχνουν την σοβαρότητα της κατάστασής του, το να κολλήσουμε σε ένα τόσο τυπικό θέμα και με δεδομένο την κωλυσιεργία στην επικοινωνία που έχουν οι συγκεκριμένοι κρατούμενοι είναι απάνθρωπο.
Θα ψάξω για λεπτομέρειες.
an ontos ypevale aitisi ekprothesma, orthos den apofylakizetai IMO.
Δεκτό. Εγώ είμαι της άποψης ότι σε τέτοιες περιπτώσεις (όπως άλλωστε συμβαίνει συνήθως) πρέπει να λαμβάνεται υπ' όψιν το πνεύμα του νόμου κι όχι το γράμμα. Και το πνεύμα είναι ότι άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας έχουν δικαίωμα αποφυλάκισης μέχρι τη δευτεροβάθμια δίκη.
Και οφτόπικ να πω ότι αν εφαρμόζαμε τις λεπτομέρειες του νόμου χωρίς να κοιτάμε την ουσία, imo ποτέ κανένας δε θα δικαιωνόταν για τίποτα. Πάντα θα έχεις ξεχάσει "εκείνο το χαρτόσημο".
Συμφωνώ με τον minus6 στο τελευταίο του ποστ. Η σοβαρότητα της κατάστασης του Ξηρού είναι αρκετά κρίσιμη για να μην επιτρέπει τέτοια κολλήματα και πρέπει να αντιμετωπισθεί επιγόντως.
Απ'την άλλη, δε μου αρέσει καθόλου αυτή η ιδιαίτερη ασχολία με τις συνθήκες φυλάκισης των μελών της 17Ν, που ενδεχομένως κρύβει συμφέροντα. Καταλαβαίνω τη γενικότερη ασχολία με τις συνθήκες κράτησης του αντιτρομοκρατικού νόμου, αλλά από εκεί και πέρα μάλλον γίνεται over-hyped το όλο θέμα. Δε το συζητάμε με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενδεχόμενη προσπάθεια αλλαγής των διαδικασιών ώστε να αντιμετωπίζονται έγκαιρα τέτοια περιστατικά. Το συζητάμε απλά γιατί είναι ο Ξηρός.
Συμφωνώ με τον minus6 στο τελευταίο του ποστ. Η σοβαρότητα της κατάστασης του Ξηρού είναι αρκετά κρίσιμη για να μην επιτρέπει τέτοια κολλήματα και πρέπει να αντιμετωπισθεί επιγόντως.
Απ'την άλλη, δε μου αρέσει καθόλου αυτή η ιδιαίτερη ασχολία με τις συνθήκες φυλάκισης των μελών της 17Ν, που ενδεχομένως κρύβει συμφέροντα. Καταλαβαίνω τη γενικότερη ασχολία με τις συνθήκες κράτησης του αντιτρομοκρατικού νόμου, αλλά από εκεί και πέρα μάλλον γίνεται over-hyped το όλο θέμα.
Δυστυχώς, οι αυθαιρεσίες που έχουν γίνει είναι τόσο μεγάλης έκτασης και ο καθένας ακτιβιστής που κινείται στα όρια του νόμου και παρανομίας μπορεί να βρεθεί στην θέση τους. Εχουμε την περίπτωση με την απόσπαση ασπίδων και κρανών από διμοιρία των ΜΑΤ, που ενώ κανονικά είναι πλημμέλημα, παραπέμπεται με αυθαόιρετο τρόπο με τον αντιτρομοκρατικό και κινδυνεύουν να φάνε 10 χρόνια για ασήμαντο σχετικά θέμα που στο κάτω κάτω πολλοί τους είπαν και μπράβο. Χώρια που δεν είναι βέβαιο ότι οι συλληφθέντες είχαν λάβει μέρος στο εεπισόδιο, απλώς πιάστηκαν να πετούν τις ασπίδες.
Το δόγμα της μηδενικής ανοχής κρούει την πόρτα μας
Καμία διαφωνία πως ο αντιτρομοκρατικός νόμος έχει ambiguous σημεία και ενδέχεται κατάχρηση του, οπότε πρέπει και να τροποποιηθεί. Αλλά η υγεία του Ξηρού (και η συνεχής προβολή του σε συγκεκριμένα sites και εφημερίδες) είναι κάπως άσχετη μ'αυτό.
pitchfork
10-10-2005, 18:19
ναι, ξέρεις ο υπάλληλος μηχανικός έφταιγε για αυτά τα ατυχήματα και όχι ο ιδιοκτήτης εφοπλιστής/μεγαλοεπιχειρηματίας που έκανε περικοπές εξόδων.
.....
lol.
Είσαι καθυστερημένος ε?
Έπρεπε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης να πάει να τσεκάρει τα αεροπλάνα....
Και για τις περικοπές εξόδων έφταιγε αυτός και όχι αυτοί που ψάχνουν να πάνε Αθήνα - Λονδίνο και επιστροφή με 35 €....
Αλλά καλά τα λες. Έπρεπε να την κλείσει την εταιρεία καλύτερα και να τους πετάξει όλους στο δρόμο να ησύχαζε ο άνθρωπος....
Αλλο, μια και αυτό δεν είχες το μυαλό να το πιάσεις: οι τόσοι και τόσοι δολοφονημένοι από μπάτσους, μόνο και μόνο επειδή δεν σταμάτησαν σε έλεγχο; πχ Μαραγκάκης στην Κρήτη, το πιό πρόσφατο. Στην δίκη όπου αθωώθηκε ο αστυνομικός :shock: γιατί δεν φέραν την μάνα του να κλαίει μπροστά στην κάμερα όπως κάναν και με τα θύματα της 17Ν; Ο Βραζιλιάνος στο Λονδίνο δεν είχε παιδιά να συντηρήσει; Η τρομοκρατία του κράτους είναι απείρως πιό επικίνδυνη από τους ψιλικατζήδεςτης 17Ν και ΕΛΑ. Η αστυνομία έχει δολοφονήσει 10πλάσια παντελώς αθώα θύματα στην περίοδο δράσης της 17Ν από όσα αυτή. Κι όμως μπροστά σε αυτήν σφυρίζουμε αδιάφορα.
Σε καμιά περιπτωση δεν υποστηρίζω την 17Ν, όμως βλέπω τα πράγματα αποστασιοποιημένα.
οφ τόπικ
πολλοί "Χουνταίοι" αποφυλακίστηκαν για σοβαρά προβλήματα υγείας και μετά πέθαναν λησμονημένοι.
Εστω να δεχτώ ότι ο συγκεκριμένος σκότωσε, διότι ήταν από τα ενεργά μέλη της οργάνωσης, αν και δεν είναι δυνατόν να αποδειχτεί περίτρανα κάτι τέτοιο
Υπάρχουν γνωματεύσεις γιατρών που δείχνουν την σοβαρότητα της κατάστασής του, το να κολλήσουμε σε ένα τόσο τυπικό θέμα και με δεδομένο την κωλυσιεργία στην επικοινωνία που έχουν οι συγκεκριμένοι κρατούμενοι είναι απάνθρωπο.
Θα ψάξω για λεπτομέρειες.
1. Πολύ κακώς αποφυλακίστηκαν όσοι χουντικοί αποφυλακίστηκαν. Εξάλλου πέθαναν λησμονημένοι, δεν βλέπω κανένα λόγο να μην πεθαιναν λησμονημένοι στη φυλακή.
2. Δεν μπορεί να αποδειχτεί περίτρανα όντως. Εκτός από τις μαρτυρίες και το ότι το ομολόγησε ο ίδιος, ούτε ένας δικαστής δεν τον είδε με τα μάτια του να σκοτώνει.....
3. Νοσοκομεία φυλακών δεν υπάρχουν?
Και για τις περικοπές εξόδων έφταιγε αυτός και όχι αυτοί που ψάχνουν να πάνε Αθήνα - Λονδίνο και επιστροφή με 35 €....
τώρα μπορούν να πάνε Αθήνα-Υπερπέραν με 35€
:lol:
Με σένα μόνο στην πλάκα μπορεί κανείς να το ρίξει :)
pitchfork
10-10-2005, 18:56
Δεν είμαστε όλοι καπιτάλες σαν του λόγου σου φιλαράκι και έχουμε κι εμείς τα εργατόπαιδα το δικαίωμα στο ταξίδι (για αγορά δίσκων - CD)
:P
άμα τα εργατόπαιδα σκέφτονται σαν εσένα, πετάω πετσέτα, θα τρίζουν τα κόκκαλα του Χαρίλαου :shock:
pitchfork
10-10-2005, 20:44
Ο Γουώνκερ θα μας πει καλύτερα για το Χαριλάου.
:P
UmbilicalResidue
10-10-2005, 23:51
πίτσφορκ κανείς δε πιστεύει στα σοβαρά οτι αν ποστάρεις στο α8λέτικς και όχι στο πολίτικς είσαι κα8υστερημένος, μην προσπα8είς να μας πείσεις για το αντί8ετο.
pitchfork
11-10-2005, 21:23
Το ξέρω αλλά προσπαθώ να αποκτήσω ένα κάπως_πιο_κουλτουριάρικο προφίλ. 8)
Μπας και βρω και γω καμιά γκόμενα δηλαδή, όλο το ηαρ έχει εκτός από μένα..... :roll:
Angelcurse
12-10-2005, 02:05
everybody fucks in this town except to me
(sorry alla kollage:P)
Το ξέρω αλλά προσπαθώ να αποκτήσω ένα κάπως_πιο_κουλτουριάρικο προφίλ. 8)
Μπας και βρω και γω καμιά γκόμενα δηλαδή, όλο το ηαρ έχει εκτός από μένα..... :roll:
με το συμπάθειο, αλλά για να βρεις γκόμενα θα πρέπει να έχεις και λιγότερο σεξιστικές ιδέες και μάλιστα να μην τις εκφράζεις δημόσια :wink:
Εμείς τον πίτσφορκ έτσι τον θέλουμε.
Άντρας = Σεξισμός και Τρίχα
pitchfork
12-10-2005, 20:45
ang69 σε πάω
candiru πρέπει να σου γνωρίσουμε τον wotan για να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου
:)
Μπροστά του δηλαδή εσύ είσαι φεμίνα; :lol: