PDA

View Full Version : The Hellacopters - Goodnight Cleveland dvd

The_Painless
08-12-2003, 22:29
Ok, ο Πάνος έκανε thread για ένα κακό dvd, ας κάνω κι εγώ για ένα "περίεργο" dvd. Τους Hellacopters πέρα από κάποια κομμάτια, δεν τους ξέρω, αλλά ήθελα να ακούσω περισσότερα. Ετσι, πηγαίνοντας στο δισκάδικο, πήρα το dvd τους με τη σκέψη "live είναι, τουλάχιστον θα πάρουμε μια ιδέα". Αρχίδια. Το dvdάκι έχει ελάχιστα κομμάτια μέσα και επικεντρώνεται στην απεικόνιση φάσεων από την περιοδεία των σουηδών στο America. Τι έφαγαν, τι ήπιαν, που έπλυναν τα ρούχα τους, τι τους είπαν οι οπαδοί τους κ.λπ. Που θα ήταν ok αν ήμουν μεγάλη fan τους, έλα όμως που δεν είμαι...
Οπότε σε περίπτωση που ανήκετε στην ίδια κατηγορία ("θέλω να γνωρίσω καλύτερα το σχήμα"), καλύτερα ΜΗΝ πάρετε το dvd γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα αισθανθείτε περισσότερο σαν "ματάκηδες" παρά σαν μουσικόφιλοι, εάν δεν έχετε μεγάλη ιδέα για το τι παίζει με αυτούς that is.

Kveldssanger
08-12-2003, 22:42
Mallon atyxia gia sena itan, afou ontos to dvd einai perissotero se fasi documentary para parousiasi live emfaniseon... Pantos eixa tin entyposi pos eixe arketh mousiki... Etsi opos to perigrafeis mallon apeythynetai apokleistika stous opadous ton Hellacopters... Krima, pantos giati pisteyo oti ena live tous tha einai poly oraia empeiria...

The_Painless
08-12-2003, 22:47
Βασικά δεν είμαι 100% σίγουρη γιατί μετά από μισή ώρα το έκλεισα λέγοντας στον εαυτό μου ότι θα το δω κάποια άλλη στιγμή ολόκληρο και έχοντας ξενερώσει γιατί μέχρι εκείνη την ώρα τουλάχιστον είχαμε μάθει τα πάντα για το πόσο οι οπαδοί αγαπάνε τους Hellacopters, για το πόσο καλά αγγλικά μιλάνε οι Hellacopters, για το τι ταμπλέτες για πλυντήριο χρησιμοποιούν οι Hellacopters και ούτω καθεξής. Οταν κατέβω (γαμώ τις 12 μέρες που έμειναν) θα το δω έχοντας πάρει και κανα δίσκο τους και θα επανέλθω πιθανότατα με διαφορετική εκδοχή. Οτι είναι καλοί live, ναι, απ' όσα αποσπάσματα είδα πρέπει να είναι τελείως boogie boogie φάση επί σκηνής κι αυτά τα γουστάρω κι εγώ.

Buddy Lackey
08-12-2003, 22:51
a den to des olo
ok
giati emena mou xoun pei oti exei kai polla songs pros to telos

The_Painless
08-12-2003, 22:57
Ιχ, ok, το βάζω τώρα να δω αν έχει όντως προς το τέλος κι έρχομαι :P

The_Painless
08-12-2003, 23:13
Ε, δεν έχει ρε. Εχει συνολικά 6-7 κομμάτια τριάντα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του καθενός max!

freak brother
09-12-2003, 05:19
Hellacopters re mouniaaaaaaaa..ante kai turbonegro :p

freak brother
09-12-2003, 21:54
btw pia kommatia exei?

The_Painless
10-12-2003, 00:38
Οπως γράφει από πίσω: "FEATURED LIVE PERFORMANCE: Toys & Flavors, No Song Unheard, You R' Nothin', Born Broke, Soulseller, 1995, (Gotta Get Some Action) Now! And Lots More! (@@ αλλά ok). Απλά σου λέω, δεν είναι ολόκληρα τα κομμάτια, είναι ξέρω γω το τελείωμα του καθενός, άντε και κανα chorus σε 2-3. Πάω να πάρω κανά δίσκο τους όταν κατέβω.

freak brother
10-12-2003, 00:40
moufaaaa !! :)

The_Painless
10-12-2003, 00:47
Niah, documentary και ακόμη και ως documentary προσωπικά δε μου φαίνεται ενδιαφέρον. Από πόλη σε πόλη να τους λένε πόσο γαμάτοι είναι και να περνάνε γαμώ ΡΟΚΑΡΟΝΤΑΣ. Νοσταλγός του ροκεντρόλ να 'ούμε :P
SPINAL TAP ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! :roll: :D

Inside Charmer
11-12-2003, 11:51
Βασικά, το dvd είναι αριστούργημα. Είναι για οπαδούς και όχι for starters. Πάντως, Κατερίνα, νομίζω ότι στα extras έχει πολύ ζωντανό υλικό...μέχρι ηχογραφήσεις από το 1996 με τον θεό Dreggen!!! Για πρόσεξέ το καλύτερα.
Είναι γυρισμένο σε cinemascope κάμερα για να έχει πλήρως seventies αισθητική και χρώματα. Μου αρέσει που δεν είναι απλά ένα ακόμη live ,αλλά on the road. Βαριέμαι τα απλά live dvds! Η γνώμη μου είναι να αγοράσεις το "Payin' The Dues"...εννοείται σε βινύλιο διότι έχει bonus track.
A, και οι φάσεις όπου ανεβαίνει με το group ο Scott Morgan των The Rationals είναι συγκλονιστικές.
Καλή αντάμωση,

The_Painless
11-12-2003, 11:56
/me starter. Ok, κατάλαβες γιατί δε μου άρεσε. Εσύ που τους ξέρεις προφανώς θα θέλεις να δεις κάτι τέτοιο γιατί είσαι τρόπον τινά σε άλλο "επίπεδο" αναφορικά με το σχήμα αυτό. Εγώ ήθελα κάτι που να μου δίνει μια ιδέα για το πώς ακούγονται οι Hellacopters (βλ. τουλάχιστον 3-4 ολόκληρα κομμάτια) πρώτα απ' όλα και μετά τα υπόλοιπα. Πιστεύω ότι αγοράζοντας τις δουλειές τους κάτω και βλέποντας μετά ξανά το dvd θα αναθεωρήσω.
Καλή αντάμωση σε 9 μέρες :D

Rush
11-12-2003, 14:29
San opados twn Hellacopters exw na pw oti to DVD einai gamato documentary me pragmatiko rock n roll feeling,pragma spanio stis meres mas...