PDA

View Full Version : Sxeseis gonewn-teknwn

president
06-12-2003, 22:48
Pws einai oi sxeseis sas me tous goneis sas?

president
07-12-2003, 23:39
na ypothesw oti einai skata?

The Butcher
07-12-2003, 23:41
apo makria k agapimenoi... poly agapimenoi tha elega!

freak brother
08-12-2003, 05:13
esena president?

president
08-12-2003, 06:10
ouk nouk

The_Emperor
08-12-2003, 10:28
me toys dikous mou exoume katalabei pro kairou oti den einai dynaton na epikoinonoume se ola...Otan se xorizoun tosa xronia einai logiko na blepei kaneis ta pragmata me diaforetiko tropo. Bebaia yparxoun kai goneis pou einai akomh kai filoi me ta paidia toys. Emeis katanooume oti diaferoume se polla kai den epembainei o enas sth zoh toy allou, xoris ayto na shmainei oti menoume se apostash h oti den yparxei agaph metaksy mas thn opoia malista ekfrazoume diarkws afou etsi niothoume...

Telos niotho poly tyxeros giati me sthrizoun panta kai epeidh kserw oti se liga xronia apo twra tha theloun aytoi th dikh mou sthriksh, thelw na toys thn prosferw to idio aploxera opws ekanan aytoi se mena...

The_Painless
08-12-2003, 11:11
Με τη μητέρα μου ανέκαθεν τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά και κάτι παραπάνω. Και νιώθω υπερβολικά τυχερή που μου "έτυχε" αυτή η μητέρα. Με τον πατέρα μου ανέκαθεν τα πηγαίναμε χάλια, όμως δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή, οπότε το έχω πλέον συνηθίσει αν όχι εντελώς ξεπεράσει :)
Πρωινή ειλικρίνεια....

The_Sentinel
08-12-2003, 15:09
me toys dikous mou exoume katalabei pro kairou oti den einai dynaton na epikoinonoume se ola...Otan se xorizoun tosa xronia einai logiko na blepei kaneis ta pragmata me diaforetiko tropo. Bebaia yparxoun kai goneis pou einai akomh kai filoi me ta paidia toys. Emeis katanooume oti diaferoume se polla kai den epembainei o enas sth zoh toy allou, xoris ayto na shmainei oti menoume se apostash h oti den yparxei agaph metaksy mas thn opoia malista ekfrazoume diarkws afou etsi niothoume...

Telos niotho poly tyxeros giati me sthrizoun panta kai epeidh kserw oti se liga xronia apo twra tha theloun aytoi th dikh mou sthriksh, thelw na toys thn prosferw to idio aploxera opws ekanan aytoi se mena...

me kalypses plirws...

no-celebration
08-12-2003, 15:47
sadly, egw exw mono th mhtera mou. Oi sxeseis mas einai pio poly san friends/aderfia para san mhtera/gios. Den yparxei toso megalh apostash se oti afora diafores apopseis ktl.

psychotron
08-12-2003, 18:39
einai apsogh-kyriolektika.
me exoun sthri3ei apisteuta kai kserw oti panta 8a me sthrizoun. kai niw8w tyxeros gi auto.

Raven Lord
08-12-2003, 18:56
πάντα με άφηναν, εύκολα ή δύσκολα, να κάνω το πρόγραμμά μου και αυτό μου αρκεί...

president
09-12-2003, 03:20
esena president?ti na sou pw?den kserw kiolas,giati tous skotwsa prin prolavoume na sizitisoume tin kalitereusi twn sxesewn mas. :roll:

morphine
09-12-2003, 22:19
me th mana mou ta pame skata, apo makria kai agaphmenes. Otan leipw polu kairo apo to spiti einai ola meli gala (sto thlefwno). Otan gurnaw spiti, meta tis prwtes 2 meres arxizoun ta idia. Den uparxei sunennohsh. Ti na kaneis.
Ton patera mou ton vlepw akoma pio spania, alla me auton eixame panta kales sxeseis. Einai psiloxuma atomo.

When Black Roses Bloom
10-12-2003, 04:24
Xmmmm.... Den mporw na pw oti eixa (kai tonizw to eixa) tis kaluteres sxeseis me tous goneis mou panta. Stis arxes me piezan na diabazw biblia kai na akouw diafora, alla den h8ela (poios katapiesmenos h8ele allwste) kai ekana to diko mou mexri pou me afhsan eleu8ero. Oi goneis mou me "empasan" ousiastika se oti exei na kanei me occult, parakseno kai periergo, (otan ta alla paidakia diabazan Ioulio Bern egw eixa ftasei hdh sto Anekshghto kai ston Erix Fon Nteniken), ka8ws kai sto rock/hard rock me mpampa porwmeno me Deep Purple kai mama pou me ksupnouse 5 xronwn gia na dw to "The Wall" sthn Ert1 :P . Meta se kapoia fash, apomakrun8hka apo autous, mallon logw efhbeias kai malakinshs dikias mou, mexri pou se kapia fash, gurw sta 18-20 suneidhtopoihsa, oti enw thn mhtera mou thn eixa gnwrisei (toulaxiston ws enan ba8mo) san mama sto spiti, kai meta ws mama-pou-douleyei, (giati eimaste kai 3 zwh na exoume), ton patera mou den ton eixa gnwrisei ka8olou ws patera (logw douleias), kai skeytika oti an kati tou sunebene, kai ton exana, den 8a ton eixa gnwrisei san filo pote. San ton an8rwpo pisw apo thn leksh "patera". Ebgale kai o Maxairitsas tote (den 8elw sxolia) ena tragoudi epos to "Patera S'agapw" kai opwte to akouga dakruza, to opoio milaei gia to pws niw8ei enas efhbos otan milaei/diaplhktizetai/suzei sthn efhbeia tou me ton patera tou....kai.... auto htan..... Eixa arxisei tote kai to kapnisma, kai apla mia mera, me kerase ena tsigaro, kai arxisame na milame...... Eilikrina to xarika.... Bebaia uparxoun fores pou mou ta kanoun oxi apla tsourekia alla zeppelin, alla ti na kaneis.... Goneis einai..... Right?

president
10-12-2003, 04:28
forum ston psilo!ante min ton amolisw!!!

morphine
10-12-2003, 17:31
a re president eisai akardos re o allos eipe ti eixe mesa sthn kardia tou ki esy to xava sou ts ts ts

The_Painless
10-12-2003, 18:39
Ebgale kai o Maxairitsas tote (den 8elw sxolia) ena tragoudi epos to "Patera S'agapw" kai opwte to akouga dakruza, to opoio milaei gia to pws niw8ei enas efhbos otan milaei/diaplhktizetai/suzei sthn efhbeia tou me ton patera tou....kai.... auto htan.....

Εγώ έχω ταυτίσει το Bridge των Ryche με τον πατέρα μου.

lost_icon
10-12-2003, 18:46
egw me tous goneis mou ta paw para poly kala,mono sta 17 mou otan arxisa na akouw afth thn sataniarikh mousikh onomati heavy metal eixan polles enstaseis kai mou thn elegan synexws gia to ntysimo mou tote kai tis vavoures pou akouw alla me ton kairo kseperasthke kai afto kai twra mpainei h mother sto dwmatio kai den frikarei xexexe!!,ola meli gala kai me sthrizoun opws mporoun se oti kai an apofasisw,aftaaa :D

irreligious
10-12-2003, 18:51
Εγώ έχω ταυτίσει το Bridge των Ryche με τον πατέρα μου.

kapote kai ego...alla allaksa gnomi....