Log in

View Full Version : Eksetastikokatathlipsi.

Pages : 1 2 [3] 4 5

Tispanagias tamatia
12-10-2011, 16:30
Eksetastikokatathlipsi kai ahdia σε τέτοιο βαθμό ώστε να μη νιώθω τη παραμικρή ικανοποίηση που πέρασα μάθημα το οποίο εξετάζεται από βιβλίο που έχει γράψει ο πιο σιχαμένος άνθρωπος έβερ.

Καθηγητής ακροδεξιός χωμένος στη νέαδημοκρατία όσο δε πάει -κάποτε τον προόριζαν για υπουργό γεωργίας-, νοοτροπία φουλ υιοθετημένη από αμέρικα, φιλελεύθερος στο κόκκαλο, δημιουργός αντίστοιχου τμήματος με το δικό μου στην ορεστιάδα για να προωθεί προσωπικά του συμφέροντα και να στρατολογεί κόσμο, επί προεδρίας του όποιος ήταν δαπάρα είχε 25 μαθήματα μίνιμουμ περασμένα με 10. (Η σχολή μου έχει 67) Φήμες τον θέλουν βασανιστή επί χούντας.

Αυτό το σίχαμα λοιπόν, έγραψε βιβλίο για ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα της σχολής, δασική πολιτική. Όποιος το διαβάσει και έχει στοιχειώδη αντίληψη του τι γίνεται γύρω του, μπορεί εύκολα να καταλάβει τη σαπίλα της γραφής του.

Και η μεγαλύτερη μαλακία είναι πως έχει πεθάνει και η γαμημένη σκιά του παραμένει πάνω από τη σχολή.
ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑΚΤΑΚΤ

Nodoordonotthereisnotry
14-10-2011, 14:05
Επειδή δεν ήξερα σε ποιό άλλο thread ν' αποτανθώ και, ναι, ξέρω πως δεν έχει άμεση σχέση με εξεταστικο-κατάθλιψη, αν και το να θέλει να διαγραφεί κανείς από την σχολή του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως καταθλιπτικό, μήπως ξέρει κανείς ή καμιά σας αν το ΗΜΜΥ Χανίων τελεί υπό κατάληψη; Γιατί προσπαθούσα να πάρω τηλέφωνο, δίχως κάποια ιδιαίτερη επιτυχία. Ευχαριστώ.

Tispanagias tamatia
14-10-2011, 14:31
Μέχρι τις 20.

http://katalipsipolkritis.blogspot.com/

Nodoordonotthereisnotry
14-10-2011, 14:39
Thanks, έμπαινα να κάνω edit το post μου, καθώς μόλις πριν από λίγο κοιτούσα αυτόν ακριβώς τον σύνδεσμο! :P

attila
14-10-2011, 15:45
μακρια απο το ΗΜΜΥ χανιων.αλυσιδες,προτζεκτ,μη κατοχυρωμενα εργαστηρια και προτζεκτ,εντατικοποηση και μαλακες καθηγητες σου εγγυωνται οτι δεν θα παρεις πτυχιο ποτε.
μη μπλεξετε με αυτα τα πραγματα

Nodoordonotthereisnotry
14-10-2011, 16:25
έπρεπε να μου το πείς πριν 4 χρόνια! :D

Snorkmaiden
17-10-2011, 16:00
φυσικη 2 -21/10,
πετρογραφια1- 22/10,
πετρογραφια2 - 23/10,
ιζηματολογια-26/10

χαιρετατε μου το πτυχιο ολοι μαζι

Roswell47
17-10-2011, 16:30
Εμένα είναι φάση:
Παρασκευή, Σάββατο, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη. Και το σημερινό μάθημα έχει από τα πιο κακογραμμένα συγγράμματα του κόσμου+ δεν παίζουν σημειώσεις.

Comte de Saint-Germain
19-10-2011, 19:36
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lt8x4a3vzQ1qzma4ho1_400.jpg

:(

stam and the witches
26-10-2011, 04:24
ΣΑΕ αύριο. Πρώτη και δοκιμαστική καθαρά, πάμε και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας. Τελευταία εξέταση με ανοιχτές σημειώσεις :(

Kaserinos
26-10-2011, 04:27
καλη επιτυχια!

attila
26-10-2011, 12:12
καλως μας δεχτηκατε!

stam and the witches
27-10-2011, 04:35
Πήρα μία πούτσα από δω ως απέναντι.

attila
27-10-2011, 06:54
τριτη ανοιγουμε, πεμπτη συγκλητο,σαββατο εξεταστικη.
πουτσα απο το απεναντι του σταμ ως εδω κατω

stam and the witches
27-10-2011, 14:22
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lkgi6ghFUk1qbf51go1_500.jpg

Kaserinos
27-10-2011, 14:35

no worries.
οπως λεει και το ανεκδοτο...
με την μια φορα, πουστης δεν γινεσαι.

Katsaloupardos
27-10-2011, 17:51
Μία από τα ίδια,0/2
ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΒΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?:bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang:
29 για πτυχίο :-(

Ra Pariah
27-10-2011, 18:41
Χαρμόσυνα νέα για τους ER-ίτες που είναι έτοιμοι να δώσουν φέρνει ο πρώτος νόμος του Weinberg:

Η πρόοδος επιτυγχάνεται κάθε δεύτερη Παρασκευή.

Όθεν, αράξτε μια βδομάδα ακόμα.

Ace
27-10-2011, 18:45
Όσο βρίζεις την Παναγία τόσο θα αποτυγχάνεις στη ζωούλα σου.

electra
29-10-2011, 03:45
6 μερες διαβαζω 2 μαθηματα παραλληλα, ενα που ειχα κοπει με 3 και ενα πρωτης αποπειρας. Δεν την παλευω καστανο οποτε σε μια στιγμη απελπισιας αποφασιζω να καψω το νεουδι και να αφοσιωθω στο αλλο. Πριν απο 10' εμαθα απο φιλη εντελως τυχαια πως εχω περασει το μαθημα με 10 κιολας. Στην αναζητηση των αποτελεσματων αντι να πληκτρολογησω το μητρωο μου εβαλα τον αριθμο τοπικης λεωφορειακης γραμμης. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΦΕΙΛ ΠΙΑ! Η εξεταση του νεου μαθηματος εχει περασει και σε αυτη την εξεταστικη πλεον δινω συνολικα 4 μαθηματα. Στο ενα που εχω δωσει, εκτιμω πως εχω παρει δαρες.

ΥΓ: ο καθηγητης ιδεα εκανε να βγαλει τα αποτελεσματα σε αυτο το μαθημα 3 μηνες και 20 μερες. Νεο προσωπικο ρεκορ!

ikonoklast
29-10-2011, 04:58
αντι να πληκτρολογησω το μητρωο μου εβαλα τον αριθμο τοπικης λεωφορειακης γραμμης.

Εκπαίδευση για όλους πανεπιστημιακή.

χελιδόνι
30-10-2011, 00:52
ολοι εσεις που λετε οτι πατε να δωσετε ετσι στη φαση δεν αλλαξε η φαση στις σχολες σας?φαση στο παμακ λεει οτι αν κοπεις 2 φορες σε ενα μαθημα θα περνας απο επιτροπη που θα σε εξεταζει.στο μαθημα. ενταξει γελαει ο κοσμος αλλα τοσα και τοσα εχουν γινει τρομαξε το ματη μας.πειτε λοιπον.

Kaserinos
30-10-2011, 02:19
αν ισχυσει κατι τετοιο...

..."θα πουμε οοοολοι μαζι το 'αι γενεαι πασαι' και θα πεσουμε στην θαλασσα."

atom_smasher
01-11-2011, 18:05
Να τι λεει ακριβως ο νομος πλαισιο:

Αν ο φοιτητής αποτύχει περισσότερες από τρεις φορές σε ένα μάθημα, με απόφαση του κοσμήτορα εξετάζεται, ύστερα από αίτησή του, από τριμελή επιτροπή καθηγητών της σχολής, οι οποίοι έχουν το ίδιο ή συναφές γνωστικό αντικείμενο και ορίζονται από τον κοσμήτορα. Από την επιτροπή εξαιρείται ο υπεύθυνος της εξέτασης διδάσκων. Σε περίπτωση αποτυχίας, ο φοιτητής συνεχίζει ή όχι τη φοίτησή του σύμφωνα με τους όρους
και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται στον Οργανισμό του ιδρύματος, στους οποίους περιλαμβάνεται και ο μέγιστος αριθμός επαναλήψεων της εξέτασης σε ένα μάθημα.

Δηλαδη εχεις την υποψια οτι ο καθηγητης σε κοβει εσκεμμενα κανεις αιτηση και αν εγκριθει σε εξεταζει μια επιτροπη απο τρια αλλα καριολια (οι οποιοι μαλλον και στα δικα τους μαθηματα σε κοβουν εσκεμμενα) και αφου σου εκαναν την χαρη και απεκλεισαν το ενδεχομενο να σε κοβουν οι καθηγητες για διαφορους λογους και εσυ και παλι δεν περασες το μαθημα (πολυ παραξενο) τοτε αποδεικνυεται περιτρανα οτι εσυ εισαι μαλακας και μπορει να σε πεταξουν απο την σχολη.

Ευρωπη, διαφανεια, αξιοκρατια.

Ολοι οι καθηγητες καργιολια. Ολοι οι φοιτητες καημενοι..φτωχοι πλην τιμιοι βιοπαλαιστες κλπ.

VidnaObmana
01-11-2011, 19:20
6 μερες διαβαζω 2 μαθηματα παραλληλα, ενα που ειχα κοπει με 3 και ενα πρωτης αποπειρας. Δεν την παλευω καστανο οποτε σε μια στιγμη απελπισιας αποφασιζω να καψω το νεουδι και να αφοσιωθω στο αλλο. Πριν απο 10' εμαθα απο φιλη εντελως τυχαια πως εχω περασει το μαθημα με 10 κιολας. Στην αναζητηση των αποτελεσματων αντι να πληκτρολογησω το μητρωο μου εβαλα τον αριθμο τοπικης λεωφορειακης γραμμης. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΦΕΙΛ ΠΙΑ! Η εξεταση του νεου μαθηματος εχει περασει και σε αυτη την εξεταστικη πλεον δινω συνολικα 4 μαθηματα. Στο ενα που εχω δωσει, εκτιμω πως εχω παρει δαρες.

ΥΓ: ο καθηγητης ιδεα εκανε να βγαλει τα αποτελεσματα σε αυτο το μαθημα 3 μηνες και 20 μερες. Νεο προσωπικο ρεκορ!

Μηχανες ΙΙ ?

Πρεπει να βγαλω καμμια 200αρια σελιδες η/μ πεδια μεχρι αυριο αλλα χλωμο οποτε θα παω απλα για τη φαση.

Παρασκευη φτου ξελευθερια και παμε για 5 στα 7

stam and the witches
02-11-2011, 14:37
Δίνει κανείς αύριο αυτό το κωμικοτραγικό μάθημα που λέγεται Επιστήμη των Υπολογιστώνε;

electra
17-11-2011, 03:43
Αποηχος εξεταστικης
Έχω να εκνευριστώ με τη μπουρδελοσχολή σε τετοιο βαθμό πάνω από ένα χρόνο.
Πάω να δω γραπτό σε μάθημα ενεργειακο στο οποίο γράφουμε με ανοιχτά βιβλία. Σημειωτεον οτι στο μαθημα αυτο εχουνε γινει ολοκληρο εξαμηνο 5 βια 6 διαλεξεις συμπεριλαμβανομενων των αναπληρωσεων εξπρες της τελευταιας εβδομαδας φυσικα. Να σημειωσουμε οτι τυπικα διδασκεται απο εναν καθηγητη και 2 λεκτορες. Πρακτικα κανει μαθημα και αλλη μια τυπισσα βοηθητικο προσωπικο. Η λεκτορας (χαλαρα απο τα “διαμαντακια” της σχολης) στην εξεταση του μαθηματος δεν ηξερε καν οτι γραφουμε χωρις ανοιχτες σημειωσεις και σε διαλεξεις εχει πει κατα καιρους τετοιες παπαριες που ο ιδιος ο καθηγητης εχει δηλωσει σε μαθημα μην την ακουτε γιατι θα σκοτωσετε κοσμο!
Το μαθημα λοιπον εχει 2 μερη και διορθωνεται απο 2 ανθρωπακους. Α μερος παραλογισμου, ο λεκτορας μου εχει κοψει μοναδες απο πραγματα τα οποια οριζει διαφορετικα το βιβλιο, το οποιο φυσικα και ειχα φερει μαζι οποτε το ανοιξα τσουπ εδω το γραφει ξεκαθαρα ετσι οποτε και μαζευτηκε.
Παρτ β παρολογισμου: διορθωση απο βοηθητικο προσωπικο που δεν εχει τελειωσει καν ενεργεια και τη βαζουν και διδασκει ενεργειακο μαθημα. Αποτελεσμα ενω στον αδαη περι ενεργειας μικροετο φανταζει ακομα και καλη σε σχεση με τους κατα πλειοψηφια ενα μαυρο χαλι υπολοιπους του μαθηματος πρακτικα δεν εχει στοιχειωδες υποβαθρο, λεει απιστευτες μαλακιες και κανει απιστευτα λαθη!
Της εξηγω οτι η λυση που ζηταει στο θεματακι της ειναι ξεπερασμενη τεχνολογικα και πρακτικα δεν απανταται στη βιομηχανια. |Ουσιαστικα το θεμα λυνεται ετσι οπως προτεινω εγω. ΦΥΣΙΚΑ δεν ηξερε καν τι της ελεγα. Ενω η λυση που προτεινω τρεχει κανονικα μου κοβει γιατι επρεπε λεει να θεωρησω και μια εξτρα συνθηκη. Ειμαι υπο σκεψεις να παω στον καθηγητη του μαθηματος ο οποιος εχει γνωσεις και γενικα προφιλ λογικυο ανθρωπου στη σχολη και να την ξεφτιλισω. Αυτος ομως ειναι τοσο στα @@ του που πολυ δυσκολα τον βρισκεις στη σχολη (να ναι καλα το ΠΑΣΟΚ). Τα ι μειλς ουτε καν τα κοιταει εννοειται. Τον αγαπω. Αμα γινει καμια μαλακια θα τον χασω και απο μπακ απ διπλωματικης οποτε δε λεει. Τελος, αυτη ειναι μια αγαμητη θεουσα την οποια την ψιλολυπαμαι κιολας. Να σαι 40αρα κοντα να ερχεται το μικροετο να σου πιανει την κουβεντα επειδη σε εχει παρει γραμμη τι εισαι για να του αλλαξεις το 4 στο5 ξερωεγω και εσυ να χαζογελας σαν 15χρονο τυπου “ελα καλε μην μου το λες αυτο”. Και με το που βγαινει το μικροετο απο το εργαστηριο να λεει τι σαυρα που εισαι. Αν και ειναι ψιλοαποτομη προς τις κοπελες ισως και απο ψιλοφθονο, οπως και να χει η πληρης ελλειψη αντιληψης σε καποια πραγματα με κανει και την λυπαμαι. Να χεσω τα πτυχια μας.
Ακομα περισσοτερο λυπαμαι που τπτ δεν γραφεται ανωνυμα ή εστω χωρις “επιπτωσεις” στο φορουμ της σχολης μου, γιατι τοτε δε θα σας ειχα πρηξει με το ποστ σεντονι.
Ξερω tl;dr.

stam and the witches
17-11-2011, 06:19
Τι λε ρε, στο φόρουμ φεύγει τρελό μπινελίκι, κανένα πολιτικό κόστος.

Εγώ άφησα τις ενέργειες και είμαι άλλος άνθρωπος, ο φίλος Μανιάς να με διώξει μόνο από την κωλοβιομηχανική και θα έχω ένα πρόβλημα λιγότερο στη ζωή μου. Πάλι 3 μου βαλε, ίδιο βαθμό με την εαρινή όπου δεν είχα διαβάσει καθόλου.

Weiss
17-11-2011, 11:11
Ε πες και για ποιο καθηγητή μιλάς όμως για να πούμε κι εμείς καμία άποψη!

electra
23-11-2011, 05:40
Σταμ, να κραζεις γενικα τη σχολη μπορεις αλλα να χαρακτηρισεις καθηγητες οπως τους αρμοζει δε μπορεις και ειναι και λογικο γιατι το φορουμ τρεχει σε σερβερ της σχολης. Να αιτιολογησεις και γιατι ειναι για πεταμα σαν επιστημονας ο αλλος δε μπορεις γιατι τοτε φωτογραφιζεις και αλλα προσωπα (για φοιτητες μιλαω) και ως γνωστον οι καθηγητες διαβαζουν το φορουμ μας. Ασε που οι ιδιοι καποιες φορες κραζουν συναδελφους τους και μας λενε μην διαρευσει αυτο στο φορουμ οποτε τι να λεει.
Θα μου πεις τωρα και να τα γραψεις στο φορουμ κατι θα βγαλεις. Μλκς. Το μονο θετικο ειναι οτι μαθαινονται αληθειες και μετα ο φοιτητης εχει αλλο αερα απενταντι στο τραγικο πουλ μουρ του καθηγηταρα. Τα αλλα που λενε για ασκηση πιεσης μεσω φορουμ ειναι μονο για τα επιδερμικα της σχολης βλεπε οργανογραμμα. Οταν ημουν ακομα αφελης και με ελπιδα, ειχα αναφερει σε συζητησεις μου με καθηγητες σε ποικιλες διοικητικες θεσεις της σχολης διαφορες 'ομορφες' ιστοριες καθηγηταραδων. Φυσικα δεν τολμησαν καν να ζητησουν ονοματα με 1 φωτεινη εξαιρεση. Η αλλη μου το επαιζε οτι δεν ηξερε καν οτι μας τον φοραγανε τοσα χρονια στα σαε. Οκ μαντμαζελ φορουμ δε διαβαζεις εισαι πολυασχολη γαρ, στα νεα κτιρια δεν εχεις περασει καν για βολτα καθηγητρια πραγμα να δεις την αφισαρα των αναφη για την τραγωδια των σαε; ενταξει εχω μεινει σπιτσλες και μετεπειτα λατρεψει τις πολιτικαντικες απαντησεις καθηγητων που προσπαθουν να διατηρουν προφιλ 'ειμαι διπλα στο φοιτητη'.
Weiss dear και εσυ ημμυτισσα; Μερσι μποκου για τη διαθεση σου να βοηθησεις. Καταληγω πως δεν αξιζει τον κοπο στη συγκεκριμενη περιπτωση να κανω φασαρια για 1 μοναδα ξερωεγω γιατι μπορει να διαγραψω αυτοματα αλλες πιθανες μελλοντικες επιλογες μιας και η αναθεση διπλωματικων περναει τυπικα εστω δια χειρος του βοηθητικου προσωπικου. Αν και πιστευω πως φωτογραφισα επαρκως προσωπα, θα προτιμουσα να μην αναφερω ονομα καθηγητη. Εξαλλου αποδεικνυεται πως και το ερ ειναι ηλεκτρολογοτοπος. :P οπως και να χει, σε ευχαριστω να σαι καλα!

attila
23-11-2011, 11:09
4-2 μεχρι στιγμης αλλα το καθηγητικο κατεστημενο αντεπιτιθεται.περιμενουμε αλλα 4

ikonoklast
23-11-2011, 15:22
Σταμ, να κραζεις γενικα τη σχολη μπορεις αλλα να χαρακτηρισεις καθηγητες οπως τους αρμοζει δε μπορεις και ειναι και λογικο γιατι το φορουμ τρεχει σε σερβερ της σχολης.

Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά και το ER στο σερβερ της σχολής σου τρέχει.

tsimpouklano
23-11-2011, 20:17
Η χαμένη εξεταστική του σεπτέμβρη μεταφέρεται σε αυτήν του χειμερινού εξαμήνου κατά την οποία θα δοθούν και εαρινά μαθήματα.
Πάλι καλά, από τους καθηγητάδες μας δεν περίμενα μια τόσο 'γενναία' απόφαση..

Watermelon Kiss
23-11-2011, 20:27
Έχω για καθηγητή τον χειρότερο Μαθηματικό που πάτησε ποτέ το πόδι του στην γή,νομίζει ότι διδάσκει στην φιλοσοφική και μας γεμίζει με σημειώσεις μεγέθους βιβλίου του Τόλκιν που περιέχουν ένα μάτσο άχρηστες αποδείξεις που δεν έχουν καμία σχέση με την φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης των μαθηματικών.i mean hello,άμα ήθελα να μάθω παπαγαλία άχρηστες πληρόφοριες για να γράψω στην κωλοπροοδό σου,θα δήλωνα την θεωρητική κατεύθυνση εξαρχής,δεν θα ερχόμουν στα μαθηματικά.επίσης,αν τις ήθελα απλά μαθηματικά γραμμένα κάπου,υπάρχουν τόσα καλά βιβλία,ο καθηγητής υπάρχει για να σε βάζει στον τρόπο σκέψης,αλλιώς είναι άχρηστος.εύχομαι να πεθάνει επιτέλους,όπως κάνει κάθε φυσιολογικός άνθρωπος στην ηλικία του.:twisted::behead:

ubu
23-11-2011, 21:07
Δεν χρησιμοποιούμε smileys πλέον, είναι πασέ.

metamelia1
23-11-2011, 21:28
:midfinger:

KLAPSE
23-11-2011, 23:14
A real human being and a real hero :cry:

electra
24-11-2011, 00:31
Σταμ, να κραζεις γενικα τη σχολη μπορεις αλλα να χαρακτηρισεις καθηγητες οπως τους αρμοζει δε μπορεις και ειναι και λογικο γιατι το φορουμ τρεχει σε σερβερ της σχολης.

Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά και το ER στο σερβερ της σχολής σου τρέχει.

Μονο που το ερ τρεχει απο τη σχολη και αφορα στη μεταλ και τα λοιπα (..., καλη ωρα, ...) ενω το αλλο φορουμ τρεχει απο τη σχολη (+ αλλες ντιτειλς που προφανως δεν κατεχεις) και αφορα στη σχολη.
Αν εσενα σου φαινεται το ιδιο, I rest my case.

ikonoklast
24-11-2011, 01:29
Δεν είπα ότι είναι το ίδιο, απλώς σε ενημερώνω ότι το ER διαβάζουν (και γράφουν) πάρα πολλά άτομα από τη σχολή σου καθώς επίσης και αρκετοί καθηγητές σου (θα εκπλαγείς πόσοι και ποιοί). Η συμπεριφορά κάποιων είναι λογικό να είναι τέτοια απέναντί σου αν κρίνω από τα πράγματα που έχεις γράψει εδώ.

Ίσως χρειαστεί να σταματήσεις να γράφεις για κάποιο καιρό ή γενικά να πάρεις τα μέτρα σου.

Esteban
24-11-2011, 01:31
η να ποστάρεις πικ

electra
24-11-2011, 02:55
Εσυ δεν εκραζες οτι τελειωνουν τη σχολη σου και δεν ξερουν να κανουν ενα ping ή λαθος θυμαμαι;
anyway, εχει πολυ ελευθερο χρονο και τον χαραμιζεις.
Να σαι καλα!
Διασκεδασες παλι!

πι ες το κιτρινακι στο προφαιλ σου ειναι εκτυφλωτικο

metamelia3
21-12-2011, 14:48
24 γεναρη φτανει και για μενα η στιγμη που καθε φοιτητης μαθηματικου μαθαινει να φοβαται:
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
βοηθεια μας.

tsimpouklano
17-01-2012, 11:47
Χθες ξεκινήσαμε, χωρίς θέρμανση -κάτι λέει χάλασε ο καυστήρας- και με τον τύπο που μοίραζε τα θέματα να απαντά, αφού τον ρωτήσαμε πουστομπουτσο θα γραψουμε αφού δεν είχαμε κόλλες: "Τι; Δεν σας είπαν να φέρετε;". Τελικά, σε τετράδια, σε πίσω σελίδες άχρηστων φυλλαδίων, κλπ, κλπ.. Το πανεπιστήμιο που θέλουμε και αγαπάμε :|

stam and the witches
20-01-2012, 04:04
ΣΒΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ

metamelia3
22-01-2012, 14:12
παιζει να γινει καμια επανασταση μεχρι την τριτη;

Marillion
22-01-2012, 14:42
εγώ πήγα προχθές να δώσω και πέθανε το κομπιουτεράκι μου στην τελευταία άσκηση (πόσο γκαντέμης).

οπότε πήγα στον επιβλέπων και του το ειπα και με ρωτάει

- έχεις άλλη; (...)
- όχι
- και γω τι να σου κάνω
- μπορώ να κάνω πράξεις με το κινητο;
- όχι απαγορευεται. ζήτα από κανέναν φίλο σου
- μπαταρία ή κομπιουτεράκι;
- και τα 2 ρε χατζηγεωργίου

(μετά από λίγο)
- δεν έχει κανένας τπτ, πρέπει να βρεθεί μια λύση γιατι είμαι οριακά στο πέντε χωρίς την άσκηση
- οκ

(βγάζει μια κόλλα α4)
- είσαι γρήγορος στους υπολογισμούς;
- εε;

metamelia3
22-01-2012, 20:05
ποιος ειναι ο πολιουχος της βαρεμαρας;

ikonoklast
22-01-2012, 20:21
ΠΟΙΟΣ;

scarecrow
22-01-2012, 20:23
1-0 :P

metamelia3
22-01-2012, 20:34
ΓΑΑΑ_ΜΉΣΙΑ~!

Caffrey
22-01-2012, 20:55
Έχω εξεταστικοκατάθλιψη.

Drumsick
22-01-2012, 21:08
Μετά από 7 χρόνια σπουδών, ήταν καιρός.

Tispanagias tamatia
22-01-2012, 21:11
και πάλι καλά να λες ε. εμένα στο 6ο με έπιασε. ένας χρόνος χαμένος ;ρ

FIXXXER
23-01-2012, 14:38
Ελαφρως οφ τοπικ, αλλα εχει να κανει με σχολες και καταθλιψη.

Επεστρεψα στην Πολυτεχνειουπολη σημερα μετα απο 2.5 χρονια (τοτε ηταν για την παραλαβη του αντιγραφου του πτυχιου), αφου ειχα ορκιστει τοτε οτι ο μονος λογος για να ξαναπατησω εκει περα θα ειναι να αφησω καμια πυρηνικη βομβα ή να καψω το αμαξι κανενος αρχιδιου καθηγητη. Παραδοξως δεν ενιωσα τοση μιζερια οση περιμενα, ειχε ωραια μερα και οι πρασιναδες της Πολυτεχνειουπολης βοηθανε στο να ξεχασεις τη σαπιλα λιγακι. Ισα ισα που εχει αναβαθμιστει η κατασταση, μου φανηκαν ολα πολυ πιο οργανωμενα στις Γενικες Εδρες και εκανα τη δουλεια μου πολυ γρηγορα (οκ, μια αναλυτικη βαθμολογια ηθελα απλα, αλλα και παλι). Ειχαμε βεβαια και μινι στιγμη συγκινησης, αφου εδωσα 5 ευρω για 4.57 στο λογιστηριο και μου ειπε η αλλη οτι πρεπει να παω να κανω ψιλα γιατι δεν εχει ρεστα, και οταν της ειπα "ε κρατηστε τα δε με πειραζει" μου ειπε "α δε μπορω να το κανω αυτο" και στραβωσε κιολας :touched:

metamelia3
23-01-2012, 19:48
ποναει η μεση μου.

rottenside
23-01-2012, 20:21
Ελαφρως οφ τοπικ, αλλα εχει να κανει με σχολες και καταθλιψη.

Επεστρεψα στην Πολυτεχνειουπολη σημερα μετα απο 2.5 χρονια (τοτε ηταν για την παραλαβη του αντιγραφου του πτυχιου), αφου ειχα ορκιστει τοτε οτι ο μονος λογος για να ξαναπατησω εκει περα θα ειναι να αφησω καμια πυρηνικη βομβα ή να καψω το αμαξι κανενος αρχιδιου καθηγητη. Παραδοξως δεν ενιωσα τοση μιζερια οση περιμενα, ειχε ωραια μερα και οι πρασιναδες της Πολυτεχνειουπολης βοηθανε στο να ξεχασεις τη σαπιλα λιγακι. Ισα ισα που εχει αναβαθμιστει η κατασταση, μου φανηκαν ολα πολυ πιο οργανωμενα στις Γενικες Εδρες και εκανα τη δουλεια μου πολυ γρηγορα (οκ, μια αναλυτικη βαθμολογια ηθελα απλα, αλλα και παλι). Ειχαμε βεβαια και μινι στιγμη συγκινησης, αφου εδωσα 5 ευρω για 4.57 στο λογιστηριο και μου ειπε η αλλη οτι πρεπει να παω να κανω ψιλα γιατι δεν εχει ρεστα, και οταν της ειπα "ε κρατηστε τα δε με πειραζει" μου ειπε "α δε μπορω να το κανω αυτο" και στραβωσε κιολας :touched:
μιας και αναφερεσαι σε καψιμο αμαξιου καθηγητη κ τετοια, 6 χρονια τωρα εχω παρατηρησει , οτι αυτοι που βριζουν τους καθηγητες και απειλουν οτι οταν παρουν πτυχιο θα τους καψουν το αμαξι, το γραφειο κτλ. ειναι αυτοι που τους σφιγγουν πιο θερμα το χερι και τα ευχαριστω τους δεν εχουν τελος , οταν παρουν στο τελος το πτυχιο. ψιλοακυρο αλλα μου ρθε.

FIXXXER
23-01-2012, 21:20
Καλως, δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει αυτο με το ποστ μου.
Σιχαινομαι περιπου 4-5 καθηγητες απο τους 50 που αντιμετωπισα στην πολυετη μου φοιτηση, και οι υπολοιποι μου ειναι σχεδον ολοι αδιαφοροι, οπως ειμαι κι εγω σε αυτους αφου ποτε δεν επεδιωξα ουτε καν την παραμικρη τυπικη σχεση με κανεναν, αλλωστε δεν παταγα και πολυ στη σχολη. Και εννοειται εχω ευχαριστησει καθηγητη επειδη μου δωσε χαριστικη ή επειδη μου εβαλε ενα 5αρι που ισως να μην το πολυαξιζα. Αυτο δε σημαινει οτι δε θαθελα να καψω το αμαξι των 4-5 που σιχαινομαι. Ολοι το ιδιο ειναι?

rottenside
23-01-2012, 21:47
δεν εχει σχεση με το ποστ σου. νομιζω οτι ηταν προφανες οτι αναφερομουν σε κατι που ειπες κ οχι σε σενα. χαλαρωσε δεν σε ξερω !

FIXXXER
24-01-2012, 03:43
Ενταξει δε σου ειπα και τιποτα! Ερωτηξη εκανα, αλλωστε αν με ηξερες δε θα τα λεγαμε απο φορουμ.

tsimpouklano
27-01-2012, 04:46
Γράψαμε μάθημα που διαβάζεται και περνιέται γενικά εύκολα (σε συνδιασμό με εργασία, το 9-10 ειναι εφικτότατο), αλλά φέτος γαμήθηκε και μας πήδηξε στο τέλος. Τελικός βαθμός, μαζί με την εργασία, 7,5. Και η απορία ειναι η εξής: να το κρατήσω ή να το κόψω;

Γενικά, σ'αυτήν την εξεταστική μαζεύω μαθήματα από πρώτα έτη (φυσικομαθηματικά κλπ) και αυτά του έτους, οπότε με μια πρώτη σκέψη λες, το κρατώ ώστε να μην μαζεύονται παραπάνω μαθήματα. Όμως γαμώτο ένας καλός βαθμός -που αντικειμενικά τον τσιμπάς, αν δεν έχουμε χουνέρι και τον σεπτέμβρη- ίσως αργότερα παίξει τον ρόλο του.

υ.γ.: μαλακα fixxxer η υπογραφή σου μού 'χει πετάξει τα μάτια έξω:pink:

nikolasfluxus
27-01-2012, 14:41
πέρνα έξω ρε μπούλη

stam and the witches
27-01-2012, 14:52
Πήρα 5 στην εξέταση της C στην επαναληπτική και νοιώθω ακριβώς το ίδιο, δηλαδή wtf, περίμενα ότι έχω γράψει ένα 8 στο νερό. Φυσικά και θα το κρατήσω.

tsimpouklano
27-01-2012, 15:10
Η διαφορά με το αποπάνω ποστ ειναι ότι, άλλο να νομίζεις ότι έγραψες καλά γύρω στο 8, και τελικά πήρες 5, και άλλο, ενώ το 9-10 ειναι βαθμοι που γράφονται για την πλάκα (γνώση που προκύπτει από παλιότερες βαθμολογήσεις), να γράψεις 7,5 από μαλακίες.

Drumsick
27-01-2012, 15:21
Έτσι κι αλλιώς άνεργοι θα καταλήξετε, μην το κουράζετε.

FIXXXER
27-01-2012, 15:30
Η διαφορά με το αποπάνω ποστ ειναι ότι, άλλο να νομίζεις ότι έγραψες καλά γύρω στο 8, και τελικά πήρες 5, και άλλο, ενώ το 9-10 ειναι βαθμοι που γράφονται για την πλάκα (γνώση που προκύπτει από παλιότερες βαθμολογήσεις), να γράψεις 7,5 από μαλακίες.

Το 7.5 δε γινεται 8 στην αναλυτιηκ βαθμολογια?
Αν γινεται 8, δεν ειναι μαλακια να το ξαναδωσεις για ενα βαθμο παραπανω ή στην καλυτερη για 2 βαθμους παραπανω (τραγικο το να θεωρεις το 10 σιγουρο)?
Στον τελικο βαθμο, δε θα μετρησει ξερω γω για το 1/40 ξερω γω ποσα μαθηματα εχετε?
Απλα κρατα το (σε πινκαρα εγω)

tsimpouklano
27-01-2012, 15:49
Μπα δεν νομίζω, εφτάμισο θα μεινει.

Το άλλο με το 1/40 τι είναι;

Kaserinos
27-01-2012, 15:52
οσοι γαμημενοι εχετε παρει πτυχιο, παρτε πουλο απο το θρεντ. πλιζ.

attila
27-01-2012, 18:09
τσιμπουκλανο 7,5 πηρες δεν πηρες 5.
καταλαβαινεις οτι δεν εχει κανενα απολυτως νοημα να κοψεις μαθημα για να κερδισεις 0,01 βαθμο παραπανω στο πτυχιο.

υγ. στο μαυροκοκκινο πολυτεχνειο κρητης επαναστατικα υποκειμενα απαιτησαν σημερα το πρωι απο τη συγκλητο εμβολιμη εξεταστικη και την κερδισαν.2 μηνες καταληψη και το νοεμβρη κανονικα εξεταστικη σεπτεμβριου,εξαμηνο,εξεταστικη ιανουαριου και τωρα και προσθετη.OLR

adam
27-01-2012, 18:31
Το άλλο με το 1/40 τι είναι;

Έστω ότι θέλετε 40 μαθήματα για πτυχίο στη σχολή σου. Αν το κόψεις και το ξαναδώσεις και πάρεις π.χ 9, η διαφορά στο βαθμό του πτυχίου σου θα είναι (9-7,5)/40 = 1,5/40 = 0.0375 παραπάνω. Ε.

Γκαστόνε Γκάντερ
27-01-2012, 19:50
κατεβαινω χθες σε σοβαρο μαθημα με ελαχιστο διαβασμα και σημειωσεις απο παλια θεματα,ασκησεις κ.λ.π.Συνηθως δεν ανακυκλωνεται τιποτα,αλλα χθες πεφτω στη περιπτωση.2ο θεμα ασκησεων με το που το βλεπω, ολοιδιο με προπερσινο.Ψαχνω στη τσαντα τις σημειωσεις(γραφουμε με ανοιχτα τα παντα) ομως η κολλα που το ειχα λυμενο ηταν ξεχασμενη σπιτι ενω ειχα παρει μαζι ΟΤΙ αλλη μαλακια θες.Ποσο πιο φακ μαι λαιφ δλδ,και ποσο καλος λογος για να γαμηθει η ψυχολογια σου και να μη περασεις τιποτα μετα.

asimoulis
27-01-2012, 20:08
μη ψάχνεις δικαιολογίες για να αποτύχεις συνέχισε δυνατά.

http://assets.diylol.com/hfs/b65/e8d/fb0/resized/courage-wolf-meme-generator-suffer-the-pain-of-discipline-or-the-pain-of-regret-8cb2c2.jpg

atom_smasher
28-01-2012, 14:56
Τελευταια γαμημενη εξεταση την δευτερα. ΑΙντε και στα δικα σας!

metamelia3
28-01-2012, 17:59
24 γεναρη φτανει και για μενα η στιγμη που καθε φοιτητης μαθηματικου μαθαινει να φοβαται:
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
βοηθεια μας.
εχω την τιμη να ειμαι στο 1/6 που το περασε. :D

rottenside
29-01-2012, 00:57
Ειναι που οταν εχεις εξεταστικη ακομα κ το καθαρισμα του σπιτιου φανταζει πιο δελεαστικο απο το διαβασμα. τουλαχιστον βαριεμαι σε ενα καθαρο σπιτι

atom_smasher
29-01-2012, 01:30
Ειναι που οταν εχεις εξεταστικη ακομα κ το καθαρισμα του σπιτιου φανταζει πιο δελεαστικο απο το διαβασμα. τουλαχιστον βαριεμαι σε ενα καθαρο σπιτι

και σκεψου και να ναι και η δουλεια σου για 8 ωρες την μερα επισης!

rottenside
29-01-2012, 12:59

δεν καταλαβα , ποια θα ειναι η δουλεια που λες.το αντικειμενο για το οποιο κ καλα διαβαζω ή το καθαρισμα ? (το δευτερο φυσικα ειναι πιο πιθανο)

metamelia1
29-01-2012, 13:11
GIA SU XRISANTHI TI KANIS

metamelia3
29-01-2012, 13:20
εχω βαρεθει να ειμαι θαμωνας σ'αυτο το θρεντ.

metamelia3
29-01-2012, 14:35
επισης μιας και τα λεμε εδω, τα λεω μονος μου δηλαδη αλλα δεν πειραζει φαση εχει σκοτωνει την μοναξια αυξανει την παρανοια αλλα δεν πειραζει μια ζωη την εχουμε κι αν δεν την γλεντησουμε πως να την γλεντησουμε θα μου πεις αλλα τι να μου πεις κι εσυ κακομοιρη και που λετε η φυσικη δεν ειναι το βαρετοτερο πραγμα του συμπαντος;

Phantom Duck
29-01-2012, 15:21
είπε ο μαθηματικός;

rottenside
29-01-2012, 15:26
Μιας κ υπαρχει μαθηματικος στο θεμα , θελω να δηλωσω οτι τα επικαμπυλια ολοκληρωματα ειναι το πιο ανωμαλο πραγμα στον κοσμο .

metamelia3
29-01-2012, 15:28
είπε ο μαθηματικός;
ε... ναι;

ροτενσαηντ ελα μωρε, πλακα εχουν.

εκτος απ'οταν ειναι στην φυσικη. στην φυσικη δεν εχουν πλακα. γαμιδια.

rottenside
29-01-2012, 15:33
στη φυσικη τιποτα δεν εχει πλακα. αλλα καταλαβα οτι δεν μπορω να περασω τη φυσικη γιατι δεν τα παω καλα με τα γαμημενα τα μαθηματικα. ισως θα πρεπε να ειχα γινει φιλολογος

Dythor
29-01-2012, 15:42
malakes diabazw logistikh kai me ekneurizete

metamelia3
29-01-2012, 15:58
σιγα που ειναι πιο βαρετη η λογιστικη απ'την φυσικη

stam and the witches
29-01-2012, 16:13
Μετά από 6 χρόνια πλύσης εγκεφάλου, μπορώ περήφανα να πω ότι τα καθαρά μαθηματικά και φυσική είναι εξίσου βαρετές μαλακίες.

metamelia3
29-01-2012, 16:20
ενισταμαι. τα καθαρα μαθηματικα ειναι το μονο ενδιαφερον πραγμα που εχω βρει στο πανεπιστημιο.

rottenside
29-01-2012, 16:33
πφφφ και τα δυο εχουν τον απαλεφτο. ζητειται φοιτητρια του φυσικου να ρθει να γραψει στη θεση μου στις 9 φλεβαρη

metamelia3
29-01-2012, 16:41
καλη;

rottenside
29-01-2012, 16:58
τουλαχιστον να ξερει τα βασικα. ενα 5 θελω να τελειωνω

metamelia3
29-01-2012, 16:59
κανεις δεν με καταλαβαινει :(

atom_smasher
29-01-2012, 22:17

δεν καταλαβα , ποια θα ειναι η δουλεια που λες.το αντικειμενο για το οποιο κ καλα διαβαζω ή το καθαρισμα ? (το δευτερο φυσικα ειναι πιο πιθανο)

Η εργασια μου αυτη την περιοδο ειναι καθαρισμοι παιδικων σταθμων. πχ μολις γυρισα σπιτι μετα απο 10 ωρες δουλειας περιπου. και φαινεται πιο δελεαστικο απο το να καθισω να ετοιμασω μια κωλοπαρουσιαση για αυριο το μεσημερι που εχω τη τελευταια, αν δεν αποτυχω, εξεταση.

metamelia3
29-01-2012, 22:27
σοβαρολογεις τωρα;

rottenside
29-01-2012, 23:26

Η εργασια μου αυτη την περιοδο ειναι καθαρισμοι παιδικων σταθμων. πχ μολις γυρισα σπιτι μετα απο 10 ωρες δουλειας περιπου. και φαινεται πιο δελεαστικο απο το να καθισω να ετοιμασω μια κωλοπαρουσιαση για αυριο το μεσημερι που εχω τη τελευταια, αν δεν αποτυχω, εξεταση.
χμμ αρα δικαιως μπερδευτηκα. τι να πω, καλα κουραγια

atom_smasher
30-01-2012, 00:27
thnx. Σοβαρα μιλαω. 12 ωρες σερι διαβασματακι για να τελειωνουμε με αυτο. (Μετα μονο PhD. Σειρα μου να εξεταζω!λεεεεμε τωρα.)

asimoulis
30-01-2012, 02:18
αφιερωμένο στα αδέρφια που προσπαθούν να τελειώσουν μια κωλοσχολή

IaZMST-vHfM

atom_smasher
30-01-2012, 04:19
οσοι γαμημενοι εχετε παρει πτυχιο, παρτε πουλο απο το θρεντ. πλιζ.

Οχι. Ξαναπαιρνουμε. Για 3η φορα. Ετσι, συλλογη για την ανεργία!

marsi
30-01-2012, 18:34
καλη μας επιτυχια!

http://i1112.photobucket.com/albums/k492/marsibikes/16864_1344617056879_1274847733_31066048_4280290_n.jpg

metamelia3
30-01-2012, 23:01
ειναι καπως παρηγορο παντως να ακους σε ραδιοσταθμο να λενε οτι στηριζουνε τον αγωνα σου να σταματησεις να ειναι φοιτητης

R & R
31-01-2012, 07:14
δινω στις 12 θεωρια συνολων - αλγεβρα - γενικα το εχω το μαθημα και ξυπνησα μολις με πυρετο 38,5 και εμετους - γιεαααα

metamelia3
31-01-2012, 10:31
ελα μωρε, η αλγεβρα ειναι ψιλο-προκατ πραγμα. παρε μια σακουλα και τραβα.

metamelia3
31-01-2012, 19:17
σε 24 ωρες αποφασιζεται το αν τελειωνω την ιουνη ή αν θα χρειαστει να κατεβω και τον σεπτεμβρη.

Katsaloupardos
31-01-2012, 19:32
Γράφω αύριο εργαστήριο και η ανακοίνωση βγήκε πριν δύο ώρες
:touched:

rottenside
01-02-2012, 02:00
προσπαθω να αντιγραψω εργασιες αλλων για να παραδωσω μεχρι παρασκευη, ωστε να μου δωθει η ευκαιρια να δωσω το μαθημα και δεν καταλαβαινω τι γραφουν γιατι ειναι χαλια τα γραμματα. κ βριζω.

poweruser
01-02-2012, 02:07
έχω τίγκα παλιά θέματα,δίνω αύριο στις 11,και φέτος έχουν αλλάξει οι καθηγητές..... FML.

R & R
01-02-2012, 02:11
klasik. η ελπιδα πεθαινει τελευταια

ον τοπικ παπαρια και σημερα.

atom_smasher
01-02-2012, 05:45
εμενα πεθανε η ελπιδα. κοπηκα. παω να το ποσταρω στο μαι λαιφ ρου...ωπ...μπα...

metamelia3
01-02-2012, 10:10
εμενα πεθαινει σημερα τ'απογεμα η ελπιδα.

και το χειροτερο ειναι οτι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΙΔΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ~!

metamelia3
01-02-2012, 20:40
μιας κι εχω καθε_αλλο_παρα_κεφια. μιας και πηρα τον πουλο.

γι'αυτον που εβαλε το ταγκ "khalkji kourases": θα του γαμησω την μανα αν τον πετυχω. ετσι. επειδη μπορω.

tsimpouklano
02-02-2012, 02:40
Την παρασκευή πολυμερή, τα οποία έχουν μια τερατώδη ύλη γαμώτοθεόμου, διαβάζεις για ώρες, μέρες και αντιλαμβάνεσαι ότι αντί να μειώνεται, αυξάνεται. Και εκεί που θα 'πρεπε να ειναι αποκούμπι η ανακύκλωση παλαιών θεμάτων όπως συνέβαινε παλαιότερα, τα τελευταία 2-3 χρόνια βάζει όοοοοο,τι να 'ναι, οπότε fml.

Kaserinos
02-02-2012, 02:43
αυριο. 10:45. πρωτη προβα.

metamelia1
02-02-2012, 02:44
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

υγ. tha tou klaseis flwrako

stam and the witches
02-02-2012, 05:26
Πήρα 3 στα ΣΑΕ (τώρα βγήκαν τα αποτελέσματα της εξεταστικής). Δύσκολος ο Φλεβάρης μπροστά μας, τα ξαναδίνω και από φέτος για πρώτη φορά με κλειστές σημειώσεις. Αν αυτή η εξεταστική δεν πετύχει πάω να ζητήσω δουλειά σε ρεμπετάδικο να παίζω καμιά συγχορδία.

Kaserinos
03-02-2012, 02:56
αυριο. 10:45. πρωτη προβα.

το στρωσε εδω και η σχολη ηταν κλειστη.

ισως το βαλουνε σε μερα που γραφω και αλλη πουτσα, οποτε 2 πουτσες.

metamelia3
03-02-2012, 10:16
λεμον παρτι!

BlackiE
04-02-2012, 20:23
Τελευταίο μάθημα.
5 μήνες ξύσιμο και "διάβασμα" τις 3 τελευταίες μέρες.

http://narwhaler.com/img/kz/4/foul-bachelor-frog-template-Kz4viy.jpg

tsimpouklano
05-02-2012, 04:39
Μια βδομάδα λιώσιμο στο διάβασμα και πήγε και έβαλε ό,τι πιο γαμώ-το-σπίτι-του μπορούσε. Να σαι καλά ρε αρχίδι.

Kaserinos
10-02-2012, 12:12
κανε σημερα να γινει ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΜΑΣ.

R & R
10-02-2012, 13:05
εδω αναβληθηκε....απεργιαν ...αναβολη για δευτερα.

tsimpouklano
10-02-2012, 14:25
Δυο μαθήματα την τρίτη - φυσική (ηλεκτρομαγνητισμός fml) και τεχνολογία υλικών - και τελευταίο την άλλη δευτέρα. Αν γίνει εδώ το 2/3, είμαστε μες τον προγραμματικό σχεδιασμό.

metamelia3
10-02-2012, 17:32
τελος.
1 περασμενο, 1 αποτυχια, 2 σε αναμονη και το ενα απ'αυτα περασμενο με τα μπουνια.
κανονιζω το απογιομα για πτυχιακη
δινω 4 μαθηματακια τον ιουνη
1 τον σεπτεμβρη.
και αντιο και φακ οφ

stam and the witches
11-02-2012, 16:34
Σε 2 εβδομάδες ξεκινάω, έχω ψιλοέτοιμα όλα τα μαθήματα αλλά το άγχος μου χει γαμήσει την παναγία. Έχω βγάλει πάλι έκζεμα στα χέρια, κοιμάμαι στις 7 το πρωί και άλλα τέτοια όμορφα. 6 χρόνια Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, να μας χαιρόμαστε. Και αντί να χρωστάω 5 μαθήματα να έχω μία προοπτική εξόδου, χρωστάω 800 για να κάτσω να ζήσω το μαρτύριο της πτώχευσης και των εξεταστικών μαζί.

VidnaObmana
11-02-2012, 19:06
Πήρα 3 στα ΣΑΕ (τώρα βγήκαν τα αποτελέσματα της εξεταστικής). Δύσκολος ο Φλεβάρης μπροστά μας, τα ξαναδίνω και από φέτος για πρώτη φορά με κλειστές σημειώσεις. Αν αυτή η εξεταστική δεν πετύχει πάω να ζητήσω δουλειά σε ρεμπετάδικο να παίζω καμιά συγχορδία.

5αρακι κ αντε γεια. Πεδια Β ειναι ο καρκινος τωρα, ισως και Θ.Δ

Inga Drive
11-02-2012, 23:16
1.Καίω το μάθημα που διαβαζα κανα ΜΗΝΑ,και βρίσκω 2 εύκολα προς το τέλος,έτσι για την εξιλέωση.
2.Μπαίνω ψιλοτυχαία στο λογαριασμό απθ να δώ κάτι βαθμολογίες.
3.Τα έχω περάσει και τα δυο.
4.????????
5.ΤΕΛΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ.

τρου στορι.
:?

Lazyass
12-02-2012, 01:54
1.Καίω το μάθημα που διαβαζα κανα ΜΗΝΑ,και βρίσκω 2 εύκολα προς το τέλος,έτσι για την εξιλέωση.
2.Μπαίνω ψιλοτυχαία στο λογαριασμό απθ να δώ κάτι βαθμολογίες.
3.Τα έχω περάσει και τα δυο.
4.????????
5.ΤΕΛΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ.

τρου στορι.
:?
φίλη μπήκε να δηλώσει μάθημα το οποίο δεν είχε ξαναδώσει και το βρήκε περασμένο. Το ανακάλυψαν και τώρα το χρωστάει. τρου στόρι :(

asimoulis
13-02-2012, 01:48
μια τόσο εξαιρετική νύχτα κι όμως δίνω java 8 το πρωί.

Comte de Saint-Germain
14-02-2012, 12:07
Για μια στιγμή νόμιζα ότι έχετε 8 μαθήματα java. :fear:

pixies
17-02-2012, 18:24
http://www.streetpoems.gr/wp-content/uploads/yapb_cache/synadelfoi.833asn7c0b480gooccw4wggc0.6ylu316ao144c8c4woosog48w.th.jpeg

tsimpouklano
17-02-2012, 19:31
Που είναι το αποπάνω;

Και ένα δυνατό mlr:

Μια βδομάδα λιώσιμο στο διάβασμα και πήγε και έβαλε ό,τι πιο γαμώ-το-σπίτι-του μπορούσε. Να σαι καλά ρε αρχίδι.

τελικά το πέρασα με 5,5 :D :D :D

redeemer
17-02-2012, 19:36
Σημερα βγήκε *drumroll* το προγραμμα του Ιδρύματος,και ναι,δίνω 3 μαθήματα σε 48 ώρες,συμπτωματικά είναι όσα δεν έχω σχεδόν αγγίξει στο εξάμηνο.

electra
21-02-2012, 01:38
Καλως σας βρηκα!
Ειθε να ειναι μια εξεταστικη χωρις απροοπτα.

Μου εστειλαν το εξης :touched:
"To be a good professional engineer, always start to study late for exams because it teaches you how to manage time and tackle emergencies. " -Bill Gates
:touched::touched:

Και εγω νομιζα οτι ειχα βαρεθει να κρινομαι στο ποσο γρηγορα θα λυσω την χ ανεφαρμοστη μλκ με ποσοστο σκεψης 10%.

tsimpouklano
21-02-2012, 04:33
Τέλος σήμερα γαμώ την παναγία, 5 στα 7 η τωρινή εξεταστική, οπότε έμεινα στα μαθήματά μου (που χρωστούσα, ελέω χαμένης εξεταστικής του σεπτέμβρη).

Tispanagias tamatia
25-02-2012, 14:47
Πριν λίγη ώρα, πέσαν οι γαμημένοι τίτλοι τέλους. Έδωκα 19 μαθήματα από τη 1 φλεβάρη εώς σήμερα και μέχρι στιγμής από όσα βγήκαν έχω 5 στα 5.

Εξεταστικοκατάθλιψη τσίμπα ένα αρχίδι.

attila
25-02-2012, 15:57
καλως να τα δεχτουμε και εμεις απο βδομαδα.

stam and the witches
26-02-2012, 05:49
ΓΑΜΩ

ΤΗΝ

ΠΑΝΑΓΙΑ

metamelia3
26-02-2012, 14:31
τι επαθες παιδακιμ';

(τι 19 μαθηματα λεει ο αλλος ρε. ρε ουστ ρε)

stam and the witches
26-02-2012, 16:48
Δε σας έχει συμβεί ποτέ να είστε ψιλοδιαβασμένοι, να έρχεται η κόλλα στα χέρια και απλά να μη θέλετε να γράψετε; Σα να μπαίνεις στο γήπεδο με ψυχολογία γαμημένη από τα αποδυτήρια, και μεθαύριο δίνω ΣΑΕ και θα συμβεί ακριβώς το ίδιο.

SpiritCrusher
26-02-2012, 17:25
7 στα 9 μέχρι στιγμής και επιτέλους το γαμημένο μάθημα ειδικότητας που με κόβει χρόνια τώρα. Οπότε τώρα επόμενο 6μηνο πρακτική, 3-4 μαθήματα και τέλος.

Caffrey
28-02-2012, 16:26
http://www.phdcomics.com/comics/archive/phd080910s.gif

Tispanagias tamatia
02-03-2012, 15:42
κάλκη, έπρεπε. μετά το 1ο έτος που είχα 11 στα 14, πέρασα μόνο αγγλικά και έφτασα 6ο έτος με περασμένα ούτε 20 και να θέλω 67 σύνολο για πτυχίο +πτυχιακή.

απτέηντ: 8 στα 8. το πιο γαμάτο είναι ότι με παίρνουν τηλ φανατικές θαυμάστριες να μου πουν αποτελέσματα και διακρίνω και αυτή την αγωνία χαράς "είμαι η 1η που στο λέει?!" :touched:

VidnaObmana
05-03-2012, 20:38
^ Ωραιος

2 στα 4 μεχρι στιγμης, σκοπευω για 4 στα 6 και κατεβαινω στα 6 για πτυχιο...

Με αυτον τον πουστη που βαζει θεματα "Θεωρια Δικτυων" να δουμε τι θα κανουμε

stam and the witches
06-03-2012, 04:19
Ευτυχώς αυτός ο αυτιστικός καριόλης έχει αφήσει τα ΣΑΕ και παίζει ότι τα έδιωξα αυτή τη φορά. Της παναγιάς τα μάτια σωστός, μιλάμε για περίπτωση, όχι μαλακίες.

Αύριο 2 μαλακίες, μεθαύριο Αρχιτεκτονική Υπολογιστών (παναγία μου) και τέλος αυτή η 13ημερη πλην βάναυση πούτσα. Με ένα 38 πυρετό από σήμερα για γούρι.

VidnaObmana
06-03-2012, 13:58
Α εχει μαθευτει οτι ειναι αυτιστικος ε?

Αρχιτεκτονικη δεν ειναι τοσο καρκινος ρε παλευεται. Αν και εχω μαθει οτι την εχουν δυσκολεψει τελευταια.

Ghoul
06-03-2012, 14:12
κλείσαμε δυο μήνες σχεδόν, ΤΕΛΟΣ. μέχρι στιγμής τρία πενταράκια και βλέπουμε.

R & R
07-03-2012, 22:31
επιβεβαιωνω την προσπαθεια του γκουλ καθημερινα και αδιακοπα..............βραχος.

Ghoul
07-03-2012, 23:54
άσε τις επιβεβαιώσεις, να γράψεις για τις δικές σου εξεταστικοκαταθλίψεις (πινκ)

R & R
08-03-2012, 00:10
νομιζα 3 σιγουρα αλλα εγιναν 2 !! αρα δικαιως η καταθλιψη! παντα με 5 βαθμο ε.

Ghoul
08-03-2012, 00:14
καλά εννοείται. εγώ βάζω ρήτρα 5.
να πας να το βρεις το μουνί! πήγα σε έναν που μου έβαλε 1.5 (εναμιση) και με πέρασε. ασδφ

Kaserinos
14-03-2012, 13:25
περασα τον καρκινο της σχολης, την Παραστατικη Γεωμετρια. απολογισμος εξεταστικης 2 στα 3.

3 μενουν για φιναλε, ελπιζω Ιουνη να κουνησω μαντιλι.

δεν εχω συνειδητοποιησει ακομα, οτι κραταω το πτυχιο απο την κοτσιδα.

καλα αποτελεσματα στους υπολοιπους.

funishment
24-03-2012, 01:13
9 στα 10 η εξεταστικάρα, 7 ακόμα και χαιρετάω την προπτυχιακή ζωή μουνάρες.

κάνω όνειρα για καλοκαιρινό πτυχίο, 8 χρόνια και 3 πρυτάνεις μετά, με αλλαγή προγράμματος σπουδών που μου έκανε τα 40-για-πτυχίο 50, ΝΟΤ ΜΠΑΝΤ.

Impure
27-03-2012, 11:37
7 στα 9 μέχρι στιγμής και επιτέλους το γαμημένο μάθημα ειδικότητας που με κόβει χρόνια τώρα. Οπότε τώρα επόμενο 6μηνο πρακτική, 3-4 μαθήματα και τέλος.

ειπαμε πρακτικη να κανεις σε λογιστικο γραφειο οπωσδήποτε

SpiritCrusher
28-03-2012, 16:51

ειπαμε πρακτικη να κανεις σε λογιστικο γραφειο οπωσδήποτε

9 στα 9 τελικά, 2 για τέλος.

Πρακτική όλα πάνε κατα διαόλου. Έχω κατα νου όλα αυτά που μου έχεις πει, αλλά κανένα λογιστικό γραφείο εδώ κοντά δε θέλει να πάρει. Κρίση σου λέει, και δε μπορούν να ανοιχτούν, ούτε να μαλώνουν μετά με τον ΟΑΕΔ (πάει το ΕΣΠΑ γι αυτό το 6μηνο) για το πότε θα πάρουν τα μισά λεφτά πίσω. Μένω και στου διαόλου τη μάνα από το κέντρο οπότε είναι και ασύμφορο. Ούτε σε δήμο πάει καλά η δουλειά, που κάνεις και μια α' δουλειά σα λογιστής (αλήθεια!), αλλά έχω μπλέξει με χαζή γραφειοκρατία από μεριά του γραφείου πρακτικής και έχει σκαλώσει, άσε που ο μισθός θα είναι και μόνο 176€ οπότε θα μπαίνω και μέσα με το πήγαινε-έλα.

Με 2 μέρες ακόμα διορία για να πάω κάπου και με τη μόνη σίγουρη και οικονομική λύση να είναι τράπεζα, θα πάω κατα εκεί. Για μετά βλέπουμε...έχω 1-2 πράγματα κατα νου για τη προϋπηρεσία.

Τέλος αν κρίνω από το πινακακι του taxheaven που είχες βάλει, μάλλον ο μισθός της πρακτικής σε ιδιωτικό τομέα έπεσε πια στα ~460€ από 660€. Έχω φοβερό timing ο ατιμος.

Impure
28-03-2012, 17:23
Καμία εταιρία να δουλεψεις σε λογιστήριο μέσα? ΦΦΣ σκατα ειναι στις τραπεζες αν και τα λεφτα ειναι καλα. Εγώ το 2005 εκανα στο Ταχ ταμιευτηριο με 440 το μηνα 6ωρακι. και δνε καταλαβαινω γιατι τα λογ.γραφεια δεν σε παιρνουν.. η θα κανεις τον μαλακα και δεν θα εχεις αποδοχες (αν συμφωνησεις δλδ κατι τετοιο με κανενα απο το λογ. γραφειο). Ειναι και η περιοδος των δηλωσεων τωρα, τρεχα γυρευε :/

VidnaObmana
28-03-2012, 17:41
5 στα 6 και μενουν 5 για πτυχιο

Αντε να φευγουμε απο τους καθυστερημενους πολυτεχνιτες

GraveMiasma
25-05-2012, 00:12
exetastikes lene ta paidia.lol.

KiNKY KoNG
25-05-2012, 01:45
ptyxio telos, exomen master gamo to feleki mou tora

ante kai sta dika sas magkes

GraveMiasma
26-05-2012, 01:23
master.lolololol.

attila
26-05-2012, 13:54
τι ζορι τραβας εσυ μωρη λονδρεζα?

attila
06-06-2012, 02:17
βγηκε προγραμμα εξεταστικης.
ξεκιναμε κανονικα στις 2 ιουλιου και τελειωνουμε στις 20.
δινω 3 μαθηματα και πεσανε και τα 3 την τελευταια βδομαδα.
fml

tsimpouklano
06-06-2012, 02:22
Σήμερα το 1ο και τέλος στις 6 ιουλίου. Μέχρι τότε θα δοθούν 6 ακόμα μάχες. Ακόμα κι αν πέσουμε, θα πέσουμε ηρωικά (το μότο της εξεταστικής).

GraveMiasma
06-06-2012, 15:46
exetastikes lol

Μελαγχολικός Χοντρούλης
06-06-2012, 15:58
λολ
γιατι γελας ρε μλκ πως περνουσες μαθηματα εσυ, με ακτινογραφίες κρανίου;

VidnaObmana
06-06-2012, 17:41
3 δινω, 29 το πρωτο 5/7 το τελευταιο... Τα 2 ειναι λιγο καρκινοι βεβαια και πρεπει να κανω κ διπλωματικη παραλληλα αλλα προλαβαινω

attila
06-06-2012, 19:40
λολ
γιατι γελας ρε μλκ πως περνουσες μαθηματα εσυ, με ακτινογραφίες κρανίου;

οχι, με κωλο

GraveMiasma
06-06-2012, 21:25
not quite so my dear lera

metamelia3
09-06-2012, 19:16
ψιτ αλανια~!

κατεχει κανεις σας κανα σοβαρο σετ σημειωσεων κρυπτογραφιας να ανατρεχω οποτε κολλαω;

Beyond Within
09-06-2012, 19:28
εγώ, θες κάτι συγκεκριμένο ή τα πάντα όλα;

VidnaObmana
09-06-2012, 19:45
ψιτ αλανια~!

κατεχει κανεις σας κανα σοβαρο σετ σημειωσεων κρυπτογραφιας να ανατρεχω οποτε κολλαω;

Δεν ξερω κατα ποσο θα σε βοηθησει

Δες βιβλιογραφια (http://shmmy.ntua.gr/wiki/index.php/%CE%A3%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1_%CE%98%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%91%CF%81%CE%B9%CE%B8%C2%B5%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%95%CF%86%CE%B1%CF%81%C2%B5%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%9A%CF%81%CF%85%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1)

Για περαιτερω αν γινεις πιο αναλυτικος μπορω να δοκιμασω να ρωτησω συντροφισσα

metamelia3
09-06-2012, 19:47
θελω πανεπιστημιακες σημειωσεις βασικα, λιγο να ξεκαθαριζω τις θεμελιωδεις εννοιες (εντροπια, περισσεια, ασαφεια κ.ο.κ.). αυτες που μας εχει δωσει ο δικος μας ειναι πολυ πυκνες.

GraveMiasma
09-06-2012, 19:48
ψιτ αλανια~!

khalkji prepei na dwseis link me ylh giati h kryptografia exei 100000000 kefalaia genikws.

Apo ma8imatiko samou psarepsa auto alla den xerei poso sumbadizei me ayto pou ginetai fetos:
[311-1250] Κωδικοποίηση
Διδάσκων: -

Εισαγωγή στη θεωρία κωδίκων. Γραμμικοί κώδικες. Τέλειοι κώδικες. Κυκλικοί γραμμικοί κώδικες. Κώδικες BCH και κώδικες Reed-Solomon. Συνελικτικοί κώδικες και κώδικες Reed-Muller.

basika pes kai website didaskonta kai pote dineis

GraveMiasma
09-06-2012, 19:59
θελω πανεπιστημιακες σημειωσεις βασικα, λιγο να ξεκαθαριζω τις θεμελιωδεις εννοιες (εντροπια, περισσεια, ασαφεια κ.ο.κ.). αυτες που μας εχει δωσει ο δικος μας ειναι πολυ πυκνες.

aytes oi ennoies den einai apo ma8ima pou syni8ws onomazetai ws Information Theory ? kai einai me pi8anotites kyriws ?

Beyond Within
09-06-2012, 20:09
ανέβασα ο,τι έχω από κρυπτογραφία μαζί με κάτι μαθηματικά
από αυτά μόνο την εντροπία ξέρω πάντως και αυτή από άλλο μάθημα

http://www.mediafire.com/?7cytaza13k6uz8o

Μελαγχολικός Χοντρούλης
09-06-2012, 20:14
Καριολα θερμοδυναμικη;

Deggial
09-06-2012, 20:15
Μάλλον δεν είναι αυτό που ψάχνεις (φαντάζομαι θες κάτι πιο ευανάγνωστο), αλλά το Hanbook of Applied Cryptography (http://cacr.uwaterloo.ca/hac/) είναι πάρα πολύ καλό.

metamelia3
09-06-2012, 20:35
βασικα βρηκα το ενα συγγραμμα του μαθηματος και μαζι μ'αυτα του Beyond Within είμαι κομπλέ. Θνξ σε όλους.

btw

Για παράδειγμα, κατά την κρίση στον Περσικό Κόλπο, η πληροφορία ότι η στρατιωτική ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών προετοίμαζε επιχειρήσεις διέρρεε λόγω του αυξημένου αριθμού παραγγελιών σε πιτσαρία γειτονική του Πενταγώνου κατά τις νυκτερινές ώρες

stam and the witches
13-06-2012, 03:30
ΣΑΕ 4 γαμώ το κουφάρι της παναγίας, γαμώ το σύμπαν και γαμώ την πουτάνα τη δημιουργία βραδιάτικο. Καλοκαιρινή εξεταστική και τα μαζεύω για Ιράν όπως είμαι.

ViPeRMaN
13-06-2012, 03:43
για πακισταν εισαι

VidnaObmana
13-06-2012, 03:53
Ρε περνιουνται τα σαε τωρα που χει φυγει ο παπαρας,δωστα σεπτεμβρη, η ΘΔ ειναι ο μεγαλος καρκινος πλεον

FIXXXER
13-06-2012, 04:05
Καριολα θερμοδυναμικη;

ελα ρε μλκ το πιο ευκολο μαθημα απο τα της Φυσικης, ημαρτον, ισως μαζι με Οπτικη
μονο αν εχεις εντελως μαλακα καθηγητη σε καταλαβαινω

attila
13-06-2012, 05:36
απο που και ως που ευκολη η θερμοδυναμικη ρε φιξξξξξξξξξξερ?
ξερεις τι πουτσα πεφτει εδω σε ολα τα τμηματα?
μηπως στο σεμφε το περνουσατε χαλαρα επειδη ο καθηγητης εξυνε τ'αρχιδια του?

FIXXXER
13-06-2012, 06:20
Οχι ρε μλκ, ειναι ευκολα κατανοητο το αντικειμενο του μαθηματος.
Ειναι πιο ευκολη η Κβαντομηχανικη? Ο Ηλεκτρομαγνητισμος?
Η Στατιστικη Φυσικη? Η Σχετικοτητα? Τι ειναι πιο ευκολο δηλαδη, πες μου εσυ.
Το αν πεφτει πουτσα στο συγκεκριμενο τμημα, οκ, ειπα ηδη, παω πασο αν ειναι μαλακας ο καθηγητης

Μελαγχολικός Χοντρούλης
13-06-2012, 09:37
Καριολα θερμοδυναμικη;

ελα ρε μλκ το πιο ευκολο μαθημα απο τα της Φυσικης, ημαρτον, ισως μαζι με Οπτικη
μονο αν εχεις εντελως μαλακα καθηγητη σε καταλαβαινω

φιξξξερ δεν ειμαι φυσικός, μηχανολογία σπουδαζω. αν εξαιρεσεις την ηλεκτρομαγνητισμό δεν έχω τπτ αλλο από αυτά που λες. αν κάποιος πάρει δε μαθηματα του κατασκευαστικού τομέα, δύσκολο να συναντησει κάτι σχετικό στα κρισιμα τελευταια δυο έτη. εγώ βέβαια εχω και ατμους και μεκ και θερμανση ψυξη τα οποία ομως έτσι όπως εχουν γίνει με βοηθούν να περάσω την θερμοδυναμική και όχι το αντίθετο.

σε μας ειναι ο καρκινος της σχολης, κυρίως λόγω όγκου ύλης (450 σελιδες όλα μέσα)
το πιο ευκολο μάθημα στα της φυσικης είναι η κλασικη μηχανικη και στην συνέχεια η τεχνική. οχι η θερμοδυναμικη, ήμαρτον

Druggernaut
13-06-2012, 10:50
αν κάποιος πάρει δε μαθηματα του κατασκευαστικού τομέα, δύσκολο να συναντησει κάτι σχετικό στα κρισιμα τελευταια δυο έτη. εγώ βέβαια εχω και ατμους και μεκ και θερμανση ψυξη τα οποία ομως έτσι όπως εχουν γίνει με βοηθούν να περάσω την θερμοδυναμική και όχι το αντίθετο.

Ποσο αληθεια!! Αν και θερμοδυναμικη ειναι απο τα πιο χρησιμα ενεργειακα μαθηματα, τουλαχιστον με το περιεχομενο που εχουμε εδω, ακομα και αν συνεχισεις με κατασκευαστικα (:dfinger:).

Τελως παντων,θα τα πουμε το Σεπτεμβρη και με αυτηνανε.

tsimpouklano
13-06-2012, 11:47
Καριολα θερμοδυναμικη;

Σε μας εδώ η θερμοδυναμική Ι, σε αντίθεση με τη ΙΙ, που πέρα του ότι είναι μεγάλη πούτσα, οι σημειώσεις του μαθήματος είναι ακόμη στην καθαρεύουσα. Ακόμα και στις εξετάσεις, τα θέματα έτσι είναι γραμμένα.
Υπάρχει ένας urban legend που θέλει μία κοπέλα να το 'χει για τελευταίο μάθημα, να της βάζει 3 στην εξέταση και όταν πήγε στο γραφείο του για να κράξει, αυτός να της ζητά να κλείνει το 'ο παις'. Διόλου απίθανο με το συγκεκριμένο.

Στα της εξεταστικής, 3/3 και ακολουθούν μεγάλα παλούκια. Ειδικά κάτι μετασχηματισμοί laplace κλπ μόνο κλάμα.

H.
13-06-2012, 17:23
Εύκολα όλος ο ηλεκτρομαγνητισμός πιο εύκολος από ένα ράντομ κεφάλαιο θερμοδυναμικής, εκτός από τα πολύ βασικά φυσικά.

VidnaObmana
13-06-2012, 17:33
Εύκολα όλος ο ηλεκτρομαγνητισμός πιο εύκολος από ένα ράντομ κεφάλαιο θερμοδυναμικής, εκτός από τα πολύ βασικά φυσικά.

Ειδικα με βοηθεια απο

http://www.neolaia.gr/wordpress/wp-content/uploads/2011/07/pasp.jpg

H.
13-06-2012, 17:37
Γιατί να είσαι τόσο άκυρος ρε παλικαρά μου, γιατί?

poweruser
13-06-2012, 21:30
δενκαταλαβαίνωτιποταγαμωτηνκαμψημου.

rat_poison
13-06-2012, 21:31
την επόμενη φορά που θα χειριστώ συναρτήσεις bessel στον ηλεκτρομαγνητισμό, θα θυμάμαι την αττάκα του Η. και θα γελάω

FIXXXER
13-06-2012, 21:59
Ego tha gelao kai me kylindrika provlimata, me sfairika xoris sunoriakes, me duskola provlimata Epagogis, me opoiadipote selida sto Jackson, genikos mas prosefere treli ataka

H.
14-06-2012, 14:02
Ρατ και Φίκσκσκσκσκσερ, κανείς δεν αμφισβήτησε τη δυσκολία θεμάτων του ηλεκτρομαγνητισμού, όπως και οποιουδήποτε τομέα των επιστημών. Προτού όμως πεταχτούμε να πετάξουμε ένα δυο random ονόματα ή/και θέματα για να το παίξουμε και ψαγμένοι ταυτόχρονα, ας ξέρουμε τουλάχιστον τι είναι αυτό που λέει ο άλλος, ε Ρατ? Ή βάλαν και θερμοδυναμική στους ΗΜΜΥ?

ViPeRMaN
14-06-2012, 14:12
http://livingwithchronicfatiguesyndrome.files.wordpress.com/2011/04/piracetam.jpg

rebelos
15-06-2012, 02:12
άλλη μια φορά εδώ έχουμε αρχίσει εδώ και 2 βδομάδες και χτες έδωσα το πρώτο :)
ελπίζω να δώσω καμιά 6άρα και να τα περάσω όλα και ελπίζουμε και σε Σεπτέμβρη γιατί αλλιώς την πουτσίσαμε

FIXXXER
15-06-2012, 05:45
Ρατ και Φίκσκσκσκσκσερ, κανείς δεν αμφισβήτησε τη δυσκολία θεμάτων του ηλεκτρομαγνητισμού, όπως και οποιουδήποτε τομέα των επιστημών. Προτού όμως πεταχτούμε να πετάξουμε ένα δυο random ονόματα ή/και θέματα για να το παίξουμε και ψαγμένοι ταυτόχρονα, ας ξέρουμε τουλάχιστον τι είναι αυτό που λέει ο άλλος, ε Ρατ? Ή βάλαν και θερμοδυναμική στους ΗΜΜΥ?

Δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ στον Ηλεκτρομαγνητισμο και στη Θερμοδυναμικη που να μην το ξερω καλυτερα απο σενα.
Δεν το λεω για να το παιξω μουρη, απλα μεινε στο αντικειμενο σου καλυτερα. Οπου δεν υπαρχει κατι που να το ξερω καλυτερα απο σενα (ελπιζω).

rat_poison
16-06-2012, 08:45
όχι ρε δεν έχουμε θερμοδυναμική, τι να την κάνει ένας μηχανικός που χειρίζεται ΕΝΕΡΓΕΙΑ

electra
16-06-2012, 21:56
^ τωρα εισαι φαουλ.
γνωσεις θερμοδυναμικης απαιτουνται για το κομματι της παραγωγης ηλεκτρικης ενεργειας τουλαχιστον. Για να μην κανουμε μια γενικη αναγωγη σε θερμανση και οπου βλεπεις λεβητα. Μια γενικη ιδεα πρεπει σαφεστατα να εχει ενας ηλεκτρολογος. Το βαθος των γνωσεων του μηχανολογου ισως και οχι. Αλλα οκ, με ενα υποβαθρο διαβαζεις λιγο παραπανω και προσαρμοζεσαι. Σιγα. Ο ηλεκτρομαγνητισμος και τα πεδια απαιτουν πολυ μεγαλο μαθηματικο υποβαθρο και κατ'εμε τουλ για αυτο ειναι κλασεις πιο δυσκολα απο τη θερμοδυναμικη.

rat_poison
16-06-2012, 22:55
http://static4.fjcdn.com/comments/3151388+_bab0ee19ecd0fd57ea1b3cb96454dea4.jpg

H.
17-06-2012, 14:15
Φίκσκσκσκσκσερ, από το προηγούμενο ποστ μου μόνο η πρώτη πρόταση αναφερόταν σε εσένα και όλο το υπόλοιπο στον μαλάκα. Απλά λίγο αστείο να λες να μείνω στο αντικείμενό μου γιατί, εχμ, το αντικείμενό μου έχει τόνους θερμοδυναμικής.

Αγαπητέ μαλάκα, η θερμοδυναμική που έχεις γνωρίσει είναι μηδαμινή.

FIXXXER
17-06-2012, 14:21
Φίκσκσκσκσκσερ, από το προηγούμενο ποστ μου μόνο η πρώτη πρόταση αναφερόταν σε εσένα και όλο το υπόλοιπο στον μαλάκα. Απλά λίγο αστείο να λες να μείνω στο αντικείμενό μου γιατί, εχμ, το αντικείμενό μου έχει τόνους θερμοδυναμικής.

Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω. Το αντικειμενο σου εχει τονους θερμοδυναμικης, η οποια σε διαβεβαιω εγω αλλα και αλλοι πως ειναι σιγουρα πολυ πιο ευκολο μαθημα/αντικειμενο απο τον Ηλεκτρομαγνητισμο, για τον οποιον δεν φαινεται να εχεις και φοβερη ιδεα, και παραυτα επιμενεις οτι ειναι πιο δυσκολη. Δε μου φαινεται καθολου λογικο προσωπικα, αλλα οκ, οπως νομιζεις εσυ. Δηλαδη υποτιθεται οτι ασχολεισαι κιολας μαζι της, και παρολα αυτα σου φαινεται παλουκι ενω ο Η/Μ οχι? Εγω παντως Θερμοδυναμικη ειχα περασει με 8 με την πρωτη φορα χωρις ιδιαιτερο κοπο, και Στατιστικη Φυσικη, που ειναι η συνεχεια της ουσιαστικα, με 7, παλι με την πρωτη. Ηλεκτρομαγνητισμο τον περασα 1 χρονο πριν το πτυχιο με 5 φυσικα, αν και μαθημα δευτερου εξαμηνου, και εδω που ειμαι τωρα με ταλαιπωρησε 3 φορες σε σημαντικοτατες εξετασεις. Τι να σου πω.

Snorkmaiden
17-06-2012, 15:46
πινκαρω ανελεητα γιατι και εγω τον ηλεκτρομαγνητισμο μας εφτυσα αιμα να τον περασω

VidnaObmana
17-06-2012, 16:16
πινκαρω ανελεητα γιατι και εγω τον ηλεκτρομαγνητισμο μας εφτυσα αιμα να τον περασω

Εμας 2ο εξαμηνο ηλεκτρομαγνηστιμος παλευεται αρκετα... Ομως 4ο Εξαμηνο Πεδια Α και 5ο Εξαμηνο Πεδια Β ειναι καρκινος, ειδικα αν πεσεις σε "δυσκολο" καθηγητη

stam and the witches
17-06-2012, 16:25
Θάνατος στους ηλεκτρομαγνητισμούς και σε λοιπές τρισδιάστατες μπούρδες.

tsimpouklano
18-06-2012, 00:21
Θάνατος στους ηλεκτρομαγνητισμούς και σε λοιπές τρισδιάστατες μπούρδες.

Για 5η φορά δεν περνάω. Αγνό θανατάκι παλιομαλάκα.

mourning apocalypse
18-06-2012, 17:57
Μπορεί να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά τώρα με εξεταστική?

H.
19-06-2012, 00:07

Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω. Το αντικειμενο σου εχει τονους θερμοδυναμικης, η οποια σε διαβεβαιω εγω αλλα και αλλοι πως ειναι σιγουρα πολυ πιο ευκολο μαθημα/αντικειμενο απο τον Ηλεκτρομαγνητισμο, για τον οποιον δεν φαινεται να εχεις και φοβερη ιδεα, και παραυτα επιμενεις οτι ειναι πιο δυσκολη. Δε μου φαινεται καθολου λογικο προσωπικα, αλλα οκ, οπως νομιζεις εσυ. Δηλαδη υποτιθεται οτι ασχολεισαι κιολας μαζι της, και παρολα αυτα σου φαινεται παλουκι ενω ο Η/Μ οχι? Εγω παντως Θερμοδυναμικη ειχα περασει με 8 με την πρωτη φορα χωρις ιδιαιτερο κοπο, και Στατιστικη Φυσικη, που ειναι η συνεχεια της ουσιαστικα, με 7, παλι με την πρωτη. Ηλεκτρομαγνητισμο τον περασα 1 χρονο πριν το πτυχιο με 5 φυσικα, αν και μαθημα δευτερου εξαμηνου, και εδω που ειμαι τωρα με ταλαιπωρησε 3 φορες σε σημαντικοτατες εξετασεις. Τι να σου πω.

Φίκσκσκσερ, πιστεύω έχεις τη στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβεις ότι υπεισέρχονται και διάφοροι παράγοντες για το με ποια εξεταστική περνάμε το κάθε μας μάθημα. Ή μπορεί και όχι, δεν έχω υπερβολικές απαιτήσεις. Και διευκρινήσεις γιατί πας με μπούρδες να στηρίξεις επιχείρημα: το αντικείμενό μου δεν έχει ΤΟΝΟΥΣ θερμοδυναμική, έχει σίγουρα περισσότερη θερμο από έναν η/μ. Όσο παραπάνω ηλεκτρομαγνητισμό έχει και ένας η/μ σε σχέση με εμένα ακριβώς.

Edit: να πω ΚΑΙ εδώ, ότι ο ηλεκτρομαγνητισμός ποτέ δε μου φάνηκε εύκολος. Το λέω ΞΑΝΑ μπας και γρασσάρουν ορισμένα μυαλά.

Katsaloupardos
19-06-2012, 00:22
αρχίζω εγώ,γιατί όντως πολλή κλαψομουνίαση έπεσε σχετικά με θ/δ και η/μ
δίνω αύριο τεχνική νομοθεσία και
1) δεν έχω διαβάσει το χριστό μου
2)ο καθηγητής δεν χαρίζει ούτε κάστανο(βλέπεις βαθμούς 0.9,0.3,2.4 κλπ)
3)δίνω επίσης,μέσα στη βδομάδα,άλλα 4 βαρβάτα μαθήματα
4)το μόνο που σκέφτομαι είναι πότε θα πάω για μπάνιο

VidnaObmana
19-06-2012, 00:30

Τι ακριβως εννοεις ? Εκτος του οτι το 0.9 στρογγυλοποιειται προς τα πανω βαση κανονισμου, και το 0.3 και 2.4 προς τα κατω

Katsaloupardos
19-06-2012, 00:43

Τι ακριβως εννοεις ? Εκτος του οτι το 0.9 στρογγυλοποιειται προς τα πανω βαση κανονισμου, και το 0.3 και 2.4 προς τα κατω
Ε στα παπάρια του τελείως ο κανονισμός αυτός βάζει και 0,9 και 0,3
[grammar nazi/]βάσει κανονισμού[grammar nazi]

VidnaObmana
19-06-2012, 00:59

Ε στα παπάρια του τελείως ο κανονισμός αυτός βάζει και 0,9 και 0,3
[grammar nazi/]βάσει κανονισμού[grammar nazi]

Και πώς περνιεται απο τη γραμματεια στα φοιτητικα στοιχεια ο βαθμος?

ypersyntelikos
23-06-2012, 20:50
Εμαθα οτι φιλη της αδερφης μου (αριστη μαθητρια μια ζωη) κλεινει 9 χρονια στην σχολη μονο και μονο για να περασει καθε μαθημα με 9 τουλαχιστον.

Όταν κάναμε κατάληψη για τους αιώνιους φοιτητές κάτι τέτοιο είχαμε στο νου μας.

ikonoklast
23-06-2012, 20:58
Γενικά, όλο το έτος αυτό προσπαθεί.

R & R
23-06-2012, 23:53
2στα5 ...
αλλα 4 μεχρι 13 ιουλη ....αν δεν γινει 4στα4 μαυρη καταθλιψηηηηηηηηηηηηηηηη

poweruser
25-06-2012, 05:55
σε 5 ωρες δινω,δεν μπορω να συγκρατησω τιποτα,παει και στο φακ μαη λαηφ..

ViPeRMaN
25-06-2012, 16:34
εδωσα τελευταιο για πτυχιο.
φινγκερς κροσντ.

Μελαγχολικός Χοντρούλης
26-06-2012, 21:53
εχουμε ενα μαλακα που μας εδωσε 20 ερωτησεις θεωριας να μαθουμε για να περασουμε. τελευταίο μάθημα ειπε διαβάστε τις να περάσετε.
τις εμαθα σαν μαλακας παπαγαλος και πηγα και δεν εβαλε καμμια από αυτές

http://ct.fra.bz/ol/fz/sw/i48/5/3/25/frabz-u-mad-bro-4fd0b2.jpg

καλο σεπτέμβρη

electra
26-06-2012, 21:55
Καθηγητης σε τελευταια διαλεξη διαρκειας 30' απο το καθιερωμενο και καλα 3ωρο-γιατι ΒΑΡΙΟΤΑΝΕ- σε απαντηση προς φοιτητη σχετικα με το αν θα ζητηθει η υλη της σημερινης διαλεξης στις εξετασεις: οχι δε θα βαλω κατι τετοιο στο τελος.

Εβαλε μισο θεμα!

Ο ιδιος λατρεμενος στην υλη που εχει δωσει για το μαθημα του απο ολοκληρο κεφαλαιο εχει εξαιρεσει 1 παραγραφο. ΜΟΝΟ ΜΙΑ!

1 θεμα ηταν ακριβως αυτο.

Και τελος, γιατι στο πολυτεχνειο παιρνουν μονο το ρολο του τρολ απολυτως σοβαρα, ο μικρος θεουλης γυρναγε απο αμφ σε αμφ φωναζοντας πολλακις 'τα θεματα σημερα ειναι πολυ ευκολα και ειδικα για πολυτεχνειο πολυ ευκολα!'

Mitsmann
26-06-2012, 21:57
Πειτε του τι καναμε στο φυσικο αθηνας στον ΜΑΡΤΙΝΟ και σε κατι τετοιους που τα εκαναν αυτα, να ανταλλαξει αποψεις.

(εγω ημουν 18 χρονων, δεν εκανα τιποτα)

animae
26-06-2012, 22:24
Για πες την ιστορια

rottenside
26-06-2012, 22:26
δινω την πεμπτη μαθημα του οποιου ο καθηγητης βγηκε βουλευτης με το συριζα στην Β αθηνων. μας ηρθε μειλ απο τον ιδιο που ελεγε "θα ειμαι κοντα σας και απο αυτο το ποστο, καλη επιτυχια". την επομενη μετα τις εκλογες διναμε το εργαστηριο του και μας γαμησε . την πεμπτη περιμενουμε να κανει το ιδιο. καριολη "ταδε" εχουμε ακομα ενα λογο να ευχομαστε να ψοφησεις.

VidnaObmana
26-06-2012, 22:33
δινω την πεμπτη μαθημα του οποιου ο καθηγητης βγηκε βουλευτης με το συριζα στην Β αθηνων. μας ηρθε μειλ απο τον ιδιο που ελεγε "θα ειμαι κοντα σας και απο αυτο το ποστο, καλη επιτυχια". την επομενη μετα τις εκλογες διναμε το εργαστηριο του και μας γαμησε . την πεμπτη περιμενουμε να κανει το ιδιο. καριολη "ταδε" εχουμε ακομα ενα λογο να ευχομαστε να ψοφησεις.

Εμας παντως ο Μηλιος ξηγηθηκε περυσι, περασε το 80%. Υποθετω και φετος το ιδιο θα γινει. Παλια το χε μια που ταν η επιτομη της στριμμενης και περναγε 20%. Και λεω τωρα για μαθημα Πολιτικη Οικονομια δηλαδη νταξει αχρηστο και αχρειαστο στους περισσοτερους της σχολης μου

rat_poison
26-06-2012, 22:37
ΕΑΑΚ simulation mode

ε, έτσι είναι, τάχα δε συμμετέχετε στις εκλογές, βγαίνει αυτοδύναμη η ΔΑΠ παντού και μετά πάει όλη η αναρχία και ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, λουστείτε τα τώρα

rottenside
26-06-2012, 22:46
αν ηξερα οτι θα παρει τον πουλο αφου βγει θα εβγαινα να του κανω προεκλογικη εκστρατεια, αλλα αφου δεν ισχυει το ασυμβιβαστο θα τον τρωμε στη μαπα μεχρι να τον πνιξει καποιος με το "επαναστατικο" φουλαρι που κυκλοφορει απο τοτε που εκλεχθηκε.

βυντνα ομπαμα με ποιο κομμα βγηκε ο δικος σας και περναει, γιατι εμας καλα μας γαμαει ο συριζα.

VidnaObmana
26-06-2012, 23:03
Συριζα , δεν ειμαι σιγουρος αν βγηκε
Επισης θελω να σε ρωτησω καιρο ποια ειναι αυτη στο αβαταρ σου , αν δεν εχω ξαναρωτησει

electra δωσε ονομα καθηγητη

rottenside
26-06-2012, 23:15
Συριζα , δεν ειμαι σιγουρος αν βγηκε
Επισης θελω να σε ρωτησω καιρο ποια ειναι αυτη στο αβαταρ σου , αν δεν εχω ξαναρωτησει

electra δωσε ονομα καθηγητη

στο δικο μου αβαταρ αναφερεσαι ? βασικα δε γνωριζω, ειχα βρει την εικονα ψαχνοντας καποια σχεδια για τατου.

Mitsmann
26-06-2012, 23:59
Για πες την ιστορια

ε βαζει κλασσικα Στατιστικη Φυσικη, εχει μαζευτει -κλασσικα επισης- ολος ο Νομος Αττικης να δωσει, και υστερα απο μερες, βγαζει αποτελεσματα, μια (1) λευκη κολλα οπου εγραφε λιτα, "Ουδεις Επερασε"
μετα απο επισκεψη στο γραφειο του και μερικες ψιλες (λεει το ισως και οχι ουρμπαν λετζεντ) περασε περιπου 20-22 ατομα.
αυτη φυσικα ειναι και η σωστη εφαρμογη της "αναβαθμολογησης"

tsimpouklano
27-06-2012, 01:01

Μια πιο light εκδοχή του παραπάνω νομίζω έχει εκτυλιχθεί και στους ηλεκτρολόγους/μηχανολόγους εδώ με γνωστό αρχίδι που κάνει μαθηματικά ΙΙΙ.
Μιλάμε για άτομο που κάνει το μάθημα μαζί με έναν άλλον και στο τέλος στα γραπτά, γράφεις του αλλουνού τις 4 μονάδες, και απλά τις δικές του δεν τις ακουμπάς.

rat_poison
27-06-2012, 01:05
εννοάς τον Κάππο;

tsimpouklano
27-06-2012, 01:08
Ναι.

attila
27-06-2012, 08:06
ενας καριολης μου εκοψε το σερι.υποψιαζομαι για μαλακιες.θα εχουμε κακα ξεμπερδεματα

Lazyass
27-06-2012, 12:41

Μια πιο light εκδοχή του παραπάνω νομίζω έχει εκτυλιχθεί και στους ηλεκτρολόγους/μηχανολόγους εδώ με γνωστό αρχίδι που κάνει μαθηματικά ΙΙΙ.
Μιλάμε για άτομο που κάνει το μάθημα μαζί με έναν άλλον και στο τέλος στα γραπτά, γράφεις του αλλουνού τις 4 μονάδες, και απλά τις δικές του δεν τις ακουμπάς.

όλο το πολυτεχνείο μαζί σου

Katsaloupardos
27-06-2012, 22:33
έδωσα πριν καμιά βδομάδα θεωρία(60 επιλογής & 10 Σ Λ) χωρίς να έχω διαβάσει τίποτα γιατί την επόμενη έδινα 2 βαρβάτα
πέρασα με 5.1

Snorkmaiden
28-06-2012, 03:39
πραγματικο γεγονος στους μηχανολογους πριν απο κατι χρονια
αδιαβαστος φοιτητης παει τουριστας στην εξεταση και καθεται χωρις να ξερει οτι δε μπορει να φυγει πριν να κλεισει ωρα.
απο τη βαρεμαρα γραφει στο γραπτο ολη την ομαδα του ολυμπιακου ή της αεκ , θα σας γελασω
περναει με 5

την επομενη εξεταστικη περασε και αλλος ενας αυτο το μαθημα με το ιδιο συστημα

Οποτε ενα ειναι το συμπερασμα. Οι καθηγητες μας ειναι παλαβοι και δε παιζει να βγαλουμε ακρη ποτε.

Kingdom Gone
28-06-2012, 11:04
αδιαβαστος φοιτητης παει τουριστας στην εξεταση και καθεται χωρις να ξερει οτι δε μπορει να φυγει πριν να κλεισει ωρα.
απο τη βαρεμαρα γραφει στο γραπτο ολη την ομαδα του ολυμπιακου ή της αεκ , θα σας γελασω
περναει με 5

Οποτε ενα ειναι το συμπερασμα. Οι καθηγητες μας ειναι παλαβοι και δε παιζει να βγαλουμε ακρη ποτε.

πιο αστικός μύθος πεθαίνεις.

ikonoklast
28-06-2012, 11:13
περναει με 5

πιο αστικός μύθος πεθαίνεις.

Πραγματικό γεγονός, την επόμενη εξεταστική πέθαναν και οι δύο φοιτητές την ίδια μέρα!

regularpaul
28-06-2012, 11:15
εγω παντως ετσι περασα την Φυσικοχημεια, γραφοντας απλα στην κολλα την ομαδα που υποστηριζω
η ουσιωδης λεπτομερεια ειναι οτι με τον καθηγητη εχουμε στην ιδια εξεδρα διαρκειας :)

FIXXXER
28-06-2012, 11:18
"ελα Μπαμπη, εδω Παυλος ο Πεταλουδας, βαλε ενα 5αρι και κερναω καφε στην 4 την Κυριακη"

Phantom Duck
28-06-2012, 16:15
εγω παντως ετσι περασα την Φυσικοχημεια, γραφοντας απλα στην κολλα την ομαδα που υποστηριζω
η ουσιωδης λεπτομερεια ειναι οτι με τον καθηγητη εχουμε στην ιδια εξεδρα διαρκειας :)

πιο εύκολα περνάς με διάβασμα παρά βρίσκεις ιωνικό καθηγητή...

tsimpouklano
28-06-2012, 16:34

Παυλε τι σχολή;

Πάει και το σημερινό, φυσικές διεργασίες ΙΙ - μεγάλη πούτσα γενικά, αλλά τρέφω ελπίδες για ένα 5. One more to go την άλλη παρασκευή και μετά ποσειδάρα.

regularpaul
28-06-2012, 16:44
το χουμε ξαναπει θαρρω? χημ μηχ αθηνα

τις προαλλες σχολιαζαμε με 2 συμφοιτητας, αυτα τα ΤΧΔ και ΤΦΔ που καποτε περασαμε
τι να πραγματευονται αραγε? :D

tsimpouklano
28-06-2012, 16:46
Έλα ρε, ιδέα δεν είχα. Χημικό ήξερα ότι ήταν κάποιος, αλλά όχι χημ μηχ. Έτος; Αληθεύει ότι κάτω το τομ είναι πανεύκολο;

regularpaul
28-06-2012, 16:50
το τομ δεν θυμαμαι τι ειναι αλλα ισως φταιει οτι τελειωσα το 98?

tsimpouklano
28-06-2012, 16:57
Χαχαχα όντως :Ρ

Τεχνοοικονομική μελέτη (τομ) πέμπτο έτος τόχουμε εδώ, με μια εργασία υποχρεωτική που πιάνει το 30% του τελικού βαθμού και διαρκεί 2 εξάμηνα. Στο τέλος του 2ου δίνεις και εξετάσεις :/ Παλούκι από τα λίγα λοιπόν.
Η πλάκα ειναι ότι έχω ακούσει αθήνα ειναι ευκολάκι, ενώ πάτρα δεν παίζει καν σαν μάθημα.

KoiliaSamprela
28-06-2012, 18:32
o Παυλάρας δεν λέει και για τον Ιωνικό στο ΤΕΙ Πειραιά :)

VidnaObmana
28-06-2012, 18:42
το τομ δεν θυμαμαι τι ειναι αλλα ισως φταιει οτι τελειωσα το 98?

δουλεια πανω στο αντικειμενο σου ή ουτε καν ?

regularpaul
28-06-2012, 18:56
Κοιλιτσα δεν θυμαμαι την ιστορια!
Vid, ναι. Αλλα ας μεινουμε στην εξεταστικοκαταθλιψη και οχι στην εργασιοκαταθλιψη
καθως μας διαβαζουν μικροι φιλοι.

Μελαγχολικός Χοντρούλης
02-07-2012, 19:50
εχουμε ενα μαλακα που μας εδωσε 20 ερωτησεις θεωριας να μαθουμε για να περασουμε. τελευταίο μάθημα ειπε διαβάστε τις να περάσετε.
τις εμαθα σαν μαλακας παπαγαλος και πηγα και δεν εβαλε καμμια από αυτές

http://ct.fra.bz/ol/fz/sw/i48/5/3/25/frabz-u-mad-bro-4fd0b2.jpg

καλο σεπτέμβρη

πήρα 1,2 τελικά
εσπρωξε

green_machine
02-07-2012, 20:17
εννοάς τον Κάππο;

νομιζω εφυγε\φευγει αυτο το εξαμηνο απο το πολυτεχνειο, εγινε παρτυ στο τημμυ, πρωτη φορα που περασε τοσος κοσμος λογισμο ΙΙ

γαμιεται οπως και να χει μου δημιουργησε ψυχολογικο ο πουστης

Kaserinos
02-07-2012, 21:47
τελευσα προχθες δινοντας τα 2 τελευταια μου μαθηματα για πτυχιο (+1 την Τεταρτη), το ενα μετα το αλλο.
βγηκα απο την μια αιθουσα και μπηκα στην αλλη, χωρις ανασα.

στο πρωτο σκατα (λογω συσσωρευμενης πιεσης και δυσκολιας θεματων), στο δευτερο μαλλον περναω ισως και με βαθμο.

μακαρι να πανε ολα καλα.

καλη επιτυχια στους υπολοιπους. και ειδικα στους επι πτυχιω χρηστες.

ypersyntelikos
02-07-2012, 21:49
Όσοι είναι σε σχολή που δεν έχει διπλωματική είναι μουνιά.

rottenside
02-07-2012, 21:53
Όσοι είναι σε σχολή που δεν έχει διπλωματική είναι μουνιά.

συμφωνω αλλα εχει διαφορα διπλωματικη απο διπλωματικη. γιατι οποιος δινει σε καθηγητη 3 αρθρα απο γουικιπιντια και καθαριζει δεν πιανεται. να μιλαμε για βαρβατες διπλωματικες ε.