View Full Version : [Cinema] 9 Songs (2004)
Den exw logia na 8apsw th malakia pou molis eidame.
THELW na th 8apsw kai de mporw.
Elpizw o kveld h h ang69 na mporesoun kai na steiloume thn kritikh se osous boh8hsan sth dhmiourgia ths.
Eyxomai ka8e tsonta pou 8a blepoun gia thn ypoloiph zwh tous na einai pio bareth kai apo aythn pou kataferan na gyrisoun.
freak brother
19-09-2005, 00:28
Den exw logia na 8apsw th malakia pou molis eidame.
THELW na th 8apsw kai de mporw.
Elpizw o kveld h h ang69 na mporesoun kai na steiloume thn kritikh se osous boh8hsan sth dhmiourgia ths.
Eyxomai ka8e tsonta pou 8a blepoun gia thn ypoloiph zwh tous na einai pio bareth kai apo aythn pou kataferan na gyrisoun.
apoti diavasa htan trelh moufa
giati na pas na thn deis in the first place?
ena zevgari pou gamietai xwris logo kai aitia sunexeia kanonika
e kai?
Η γαστρεντερίτιδα με έσωσε.
Η γαστρεντερίτιδα με έσωσε.
Foibo seriously den exeis idea. Sxedon zhlevw pou ka8osoun mesa me gastrenteritida.
Acid Baby
19-09-2005, 00:41
Πόσο κακιά μπορεί να είναι μια τσόντα;
Lol @ ifinoi που θέλατε να έρθω κιόλας ;p Bundestagswahl ueber alles ρε μουνιά.
chris_boss
19-09-2005, 00:57
Πόσο κακιά μπορεί να είναι μια τσόντα;
Εξαρτάται από τη μουσική
Zhta epishma sygnwmh apo thn kuolema.
Eilikrina..den hksera.
Solo Carriera
19-09-2005, 01:44
εμενα θα μ' αρεσει γιατί είμαι ψευτοκουλτουριάρης και μετά θα σας κάνω νια νια νια νια που είστε πεζοί και δεν πιάσατε αυτό το καλλιτεχνικό δημιούργημα και στην τελική θα δω τσόντα με την πολύ ασφαλή πρόφαση της σοβαρής ταινίας και αυτό αρκεί.
Solo Carriera
19-09-2005, 01:58
επίσης είναι του τύπου που έκανε το 24 hour party people οπότε.
Λόγοι για τους οποίους θα θέλατε ίσως να δείτε αυτή την ταινία και εναλλακτικές λύσεις:
α) Ακούσατε ότι έχει ζωντανές εμφανίσεις από συγκροτήματα που σας αρέσουν (BRMC, Franz Ferdinand, Super Furry Animals, Dandy Warhols κ.α.).
- Προτιμήστε να δείτε ένα λάιβ DVD αγαπημένου σας καλλιτέχνη ή μουσική ταινία όπως για παράδειγμα Almost Famous, Spinal Tap, 24 Hour Party People.
β) Ακούσατε ότι έχει τσόντα και θέλετε να δείτε μία απενοχοποιημένα και χωρίς να σας κοιτάνε περίεργα στο DVDάδικο όταν πάτε στο sexion με τις τσόντες.
- Θα πάω εγώ προσωπικά να νοικιάσω για σας όποια τσόντα θέλετε. Ακόμα κι εκείνη με το άλογο που πηδάει την Ωραία Κοιμωμένη ενώ παίρνει μάτι ο Bugs Bunny.
γ) Ακούσατε ότι σκηνοθετεί ο Michael Winterbottom και τον έχετε σε εκτίμηση.
- Αν θέλετε να συνεχίσετε να τον έχετε σε εκτίμηση προτιμήστε το 24 Hour Party People, το Wonderland ή το Jude του ιδίου.
δ) Θέλετε να κοροϊδέψετε και να γελάσετε παρέα με τους φίλους σας με την κακή ηθοποιία (φαντάσου πόσο κακός πρέπει να είσαι για να φανεί σε ταινία που έχει κυρίως τσόντα και πέντε ατάκες) και σκηνοθεσία.
- Νοικιάστε το Total Eclipse. Θα σας έρθει φτηνότερα -και στην άνεση του σπιτιού σας- θα δείτε κι εκεί κώλο (έστω του Thewlis) και θα έχετε και το επιπλέον πλεονέκτημα να ακούσετε και κάνα στίχο του Rimbaud.
ε) Θέλετε απλά να περάσετε καλά για μιάμιση ωρίτσα.
- Πηγαίνετε στον οδοντίατρο για σφράγισμα.
Η ταινία ήταν απλά ΠΟΛΥ βαθειά για το μικρό συσπώμενο μυαλουδάκι της ifinoiς 2 understand.
freak brother
19-09-2005, 02:19
Η ταινία ήταν απλά ΠΟΛΥ βαθειά για το μικρό συσπώμενο μυαλουδάκι της ifinoiς 2 understand.
pouritanes
Aυτό. Αυτό. Όπως το λες. Πουριτανή και σεμνότυφη φιφινόη.
Mporeite na me lete kai elenh louka.
Kveldssanger
19-09-2005, 10:49
Αν και το ang τα πε τέλεια, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινάς την μέρα σου από το να θάβεις κάτι οπότε ας γράψω και γω. Η ταινία είναι τόσο αβυσσαλέα άθλια που θα προτιμούσαν να παρακολουθήσω 8ωρη διάλεξη για τις διαλεκτικές αρετές του γυμνοσάλιαγκα παρά να την ξαναδώ. Θα προτιμούσα να γράφω 5ωρο διαγώνισμα μαθηματικά από το να την ξαναδώ εδώ που τα λέμε. Μετά από μόλις μια ώρα νιώθεις τόσο κουρασμένος όσο και αν είχες παρακολουθήσει αφιέρωμα στον πειραματικό αλγερινό κινηματογράφο. Και το κατάφεραν αυτό γυρίζοντας μια (ουσιαστικά) τσόντα. Ναι, οι αγαπητοί δημιουργοί κατάφεραν να δημιουργήσουν την πρώτη βαρετή και ξενέρωτη τσόντα ever. Είναι απίστευτο το πως καταφέρνουν σε μια ταινία που υποτίθεται ότι θα περιέγραφε την σχέση δυο ανθρώπων να μην δείχνουν τίποτα γι' αυτό. Εκτός αν γι' αυτούς ο ορισμός της σχέσης είναι δυο άτομα που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να πηδιούνται (και να ανταλλάζουν 1-2 φράσεις που και που). Α, αφήνω απέξω τα χωρίς ουδεμία εξήγηση National Geographic ιντερλούδια με την Ανταρκτική. Πραγματικά θα ήθελα να ήμουν από μια πλευρά να βλέπω τις αντιδράσεις των συγκροτημάτων όταν είδαν αυτό το πράγμα στο οποίο συμμετείχαν. Και όλη η ανυπαρξία ιστορίας και πλοκής θα μπορούσε να αγνοηθεί ελαφρώς αν τουλάχιστον οι ερωτικές σκηνές θα είχαν κάποιο ενδιαφέρον. Αλλά όχι και εκεί φρόντισαν να το γαμήσουν (pun intended). Η δε γκόμενα ήταν ασύλληπτα εκνευριστική χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Είναι πραγματικά άξιον απορίας και ο άλλος ο μαλάκας πως την πάλευε. Και μια φιλική συμβουλή για τυχόν ανάλογες απόπειρες στο μέλλον. Δείχτε τους να κάνουν και κάνα μπάνιο (αν μη τι άλλο είναι αντιαισθητικό).
Ma to ergo den prokeitai gia tsonta.! Epeidh exei xrated scenes, den paei na pei oti einai kai tsonta.!
Kalokairinoi erwtes, sex, drugs, r'n'r. Auto einai olo!
Ma to ergo den prokeitai gia tsonta.! Epeidh exei xrated scenes, den paei na pei oti einai kai tsonta.!
Kalokairinoi erwtes, sex, drugs, r'n'r. Auto einai olo!
Pes mou oti kaneis plaka.
Τι έχει ο αλγερινός πειραματικός κινηματογράφος;! :(
...
Πιθανότατα ο τύπος νόμιζε ότι θα ήταν ριζοσπαστικό το εγχείρημά του και ότι θα προκαλούσε η.. τέχνη του :)
Χι, 6ωρο γερμανικές εκλογές >>>>>>>>> 9 σονγκζ.
Darkling
19-09-2005, 11:06
Ποσο τσοντα ηταν ομως ?? Κ13 ?? Κ17 ?? Κ18 ?? με Χ ???
Να παμε να τη δουμε αμα ειναι....
Kveldssanger
19-09-2005, 11:07
Τι έχει ο αλγερινός πειραματικός κινηματογράφος;! :(
...
Πιθανότατα ο τύπος νόμιζε ότι θα ήταν ριζοσπαστικό το εγχείρημά του και ότι θα προκαλούσε η.. τέχνη του :)
Χι, 6ωρο γερμανικές εκλογές >>>>>>>>> 9 σονγκζ.
Αν μου λέγαν τι θα πέρναγα θα ερχόμουν και γω στο Σκάι να κάνω περιγραφεί σε αγώνες ποδοσφαίρου αναλύοντας τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών συγχρόνως για να το γλυτώσω =P
Όσο για τον αλγερινό πειραματικό κινηματογράφο δεν ξέρω, ήταν η πρώτη χώρα που μου ρθε στο μυαλό για κάποιο λόγο...
Kai 8a erxomoun ki egw na sas ftiaxnw tous kafedes sas, na sas sfouggarisw ta patwmata klp. Kalytera na siderwna poukamisa.
Kveldssanger
19-09-2005, 11:10
@Οthon: Αν και βαριέμαι ελεεινά να κάτσω να απαντήσω σοβαρά γι' αυτό το πράγμα, αν η ταινία ήταν αυτό που λες θα περιέγραφε την σχέση και τους χαρακτήρες. Εδώ τα ονόματά τους τα μάθαμε στην μέση της ταινίας και αυτό από σπόντα. Ταινία που κάνει πολύ όμορφα αυτό που περιγράφεις είναι το Better than sex στην τελική.
Darkling
19-09-2005, 11:11
Ξεκινα τοτε, γιατι 1-2 πουκαμισα δε τα πηγα στη μανα μιτς.
An mou to eleges xtes brady , eyxaristws 8a efeyga apo to cinema gia na er8w na ta siderwsw.
Darkling
19-09-2005, 11:16
Πουστια. Που να το ξερω ο κακομοιρος...
DEN EIPA OTI TO ERGO MOU ARESE Aplws eipa oti den prokeitai gia TSONTA.
@Ifinoi: OXI DEN KANW POTE PLAKA!
Swsta. Se mia klassikh tsonta de 8a eixame bare8ei toso.
carheart
19-09-2005, 12:15
@Ifinoi: OXI DEN KANW POTE PLAKA!
prepei na eisai polu sklhros an8rwpos.. "to agelasto paidi".
Lost_In_Cooperland
19-09-2005, 12:55
Ρε γαμώτο με τόσο θάψιμο που ρίξατε μου εξάψατε τη περιέργεια και θέλω να τη δω.
β) Ακούσατε ότι έχει τσόντα και θέλετε να δείτε μία απενοχοποιημένα και χωρίς να σας κοιτάνε περίεργα στο DVDάδικο όταν πάτε στο sexion με τις τσόντες.
- Θα πάω εγώ προσωπικά να νοικιάσω για σας όποια τσόντα θέλετε. Ακόμα κι εκείνη με το άλογο που πηδάει την Ωραία Κοιμωμένη ενώ παίρνει μάτι ο Bugs Bunny.
:shock:
Ρε γαμώτο με τόσο θάψιμο που ρίξατε μου εξάψατε τη περιέργεια και θέλω να τη δω.
Να πας. Εγώ δε μετάνιωσα που το είδα, γιατί μ'αρέσει να έχω κάτι να γκρινιάζω.
Ama den dixnei mouni den einai tzonta.-
[ama omws dixnei tote na paw na th dw]
Kveldssanger
19-09-2005, 23:45
[δείχνει]
morphine
23-10-2005, 17:36
Αν και το ang τα πε τέλεια, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινάς την μέρα σου από το να θάβεις κάτι οπότε ας γράψω και γω. Η ταινία είναι τόσο αβυσσαλέα άθλια που θα προτιμούσαν να παρακολουθήσω 8ωρη διάλεξη για τις διαλεκτικές αρετές του γυμνοσάλιαγκα παρά να την ξαναδώ. Θα προτιμούσα να γράφω 5ωρο διαγώνισμα μαθηματικά από το να την ξαναδώ εδώ που τα λέμε. Μετά από μόλις μια ώρα νιώθεις τόσο κουρασμένος όσο και αν είχες παρακολουθήσει αφιέρωμα στον πειραματικό αλγερινό κινηματογράφο. Και το κατάφεραν αυτό γυρίζοντας μια (ουσιαστικά) τσόντα. Ναι, οι αγαπητοί δημιουργοί κατάφεραν να δημιουργήσουν την πρώτη βαρετή και ξενέρωτη τσόντα ever. Είναι απίστευτο το πως καταφέρνουν σε μια ταινία που υποτίθεται ότι θα περιέγραφε την σχέση δυο ανθρώπων να μην δείχνουν τίποτα γι' αυτό. Εκτός αν γι' αυτούς ο ορισμός της σχέσης είναι δυο άτομα που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να πηδιούνται (και να ανταλλάζουν 1-2 φράσεις που και που). Α, αφήνω απέξω τα χωρίς ουδεμία εξήγηση National Geographic ιντερλούδια με την Ανταρκτική. Πραγματικά θα ήθελα να ήμουν από μια πλευρά να βλέπω τις αντιδράσεις των συγκροτημάτων όταν είδαν αυτό το πράγμα στο οποίο συμμετείχαν. Και όλη η ανυπαρξία ιστορίας και πλοκής θα μπορούσε να αγνοηθεί ελαφρώς αν τουλάχιστον οι ερωτικές σκηνές θα είχαν κάποιο ενδιαφέρον. Αλλά όχι και εκεί φρόντισαν να το γαμήσουν (pun intended). Η δε γκόμενα ήταν ασύλληπτα εκνευριστική χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Είναι πραγματικά άξιον απορίας και ο άλλος ο μαλάκας πως την πάλευε. Και μια φιλική συμβουλή για τυχόν ανάλογες απόπειρες στο μέλλον. Δείχτε τους να κάνουν και κάνα μπάνιο (αν μη τι άλλο είναι αντιαισθητικό).
ομολογώ ότι δε μου φάνηκε και τόσο άθλια.
γι'αυτό εν μέρει φταίνε οι σκηνές με τα συγκροτήματα, τις πέρασα σχεδόν όλες.
δεν είναι; :shock:
η σκηνή που την έχει δέσει είναι ελαφρώς ωραία. Θα μπορούσε βέβαια η τύπισσα αυτή να μη μιλάει.
είναι αμερικάνα και άβυζη.
κανένα πιο άσχημο δεν είχαν;
σε γενικές γραμμές η ταινία δεν έχει λόγο ύπαρξης, δεν έχει σενάριο, έχει χάλια πρωταγωνιστές, άθλια μουσική (σόρρυ), άκυρες σκηνές αλλά έχω δει και χειρότερες.
Kveldssanger
23-10-2005, 17:43
Σημείωση: Η γκόμενα λογικά ήταν αγγλιδα, γιατί ο προφορά της ήταν χειρότερη και από παρωδία αμερικάνικης προφοράς σε ελληνική ταινία δεκαετίας του 60.
morphine
23-10-2005, 17:51
στο imdb λέγει ότι είναι από South Carolina, USA
Επίσης Trivia: Former model. Εξηγεί πολλά.
Τις άβυζες τις αγαπάμε πάντως.
morphine
23-10-2005, 18:44
ντάξει.
Πάντως,
“People who say they find it offensive are liars. If they say they find it shocking, I don't believe them. It’s only sex,” says male actor Kieran O’Brian. “Michael only does extraordinary stuff,” he said. “He wanted to explore an intimate relationship and tell it predominantly through love-making, showing how sex changes throughout a relationship. It’s a love story.”
[...]
First comes loved-up infatuation; later, there is a moving sequence when the pair, deeply in love, spends the weekend together at the seaside. Finally, we see a poignant endgame when Lisa, Stilley's character, finds more interest in her dildo vibrator than her boyfriend.
Ορίστε ρε. Τόσα νοήματα.
nothingman
23-10-2005, 21:37
το είδα και εγώ
ακριβώς ότι είπε η Μόρφιν (εντάξει, ίσως να μην ήταν τόσο χάλια πια η μουσική :p )
Kveldssanger
23-10-2005, 22:18
Αφού μου φάνηκε εμένα ωραία η μουσική σε σχέση με την υπόλοιπη ταινία, καταλαβαίνετε =p Βασικά αυτό το περί offensive είναι από τις πιο κουραστικές καράμελες υπεράσπισης τέτοιων εγχειρημάτων. Το "Δεν το εκτιμήσατε, γιατί σας σόκαρε" είναι ένας εύκολος τρόπος να αντικρούσουν τα επιχειρήματα κατά. Ενώ συνήθως η άποψη είναι "Δεν το εκτιμήσαμε γιατί είναι μια βαρετή μαλακία χωρίς λόγο ύπαρξης".