Log in

View Full Version : James LaBrie

cloud
04-12-2003, 17:51
Pairnw to risko na pw thn gnwmh mou gia ayto to periergo thema (dld o LaBrie) se ena section pou kyrievoun oi fan tou group. Mhn me fate tis skepseis mou lew.

Loipon, oson afora ta album, h fwnh tou den mou kanei oute kryo oute zesth. Metria pragmata, kai sigoura o xeiroteros ek twn triwn prog metal groups. Ekei omws pou me ekplhsei einai sta live. Eksigoumai:den tous exw dei pote live apo konta. Wstoso pro mhnwn eixa katevasei ena video apo to kazaa opou diaskevazan to Master of Puppetz. Gnwsto video, prepei na to exete dei oloi. Loipon ekei, enw h diaskevh einai gamath, o LaBrie xwlainei. Bootleg tha peite. Swsta.

Pame twra sto DVD tou Metropolis. To pairnei loipon enas filos mou kai kathomaste na to doume. O lala! Sto 10lepto to exei vgalei kai arxizei sta mpinelikia. Ma den einai dynaton lew apo mesa mou, na exoun toso xalia tragoudisth. O anthrwpos, DEN mporei, den exei evros h fwnh tou, paei na vgalei mia high pitch, kai h fwnh tou kollaei, xanetai kai vgainei mia spastikh tsirida, pou se eknevrizei afantasta. Kai ayto ginetai se ena DVD, fantazomai se mia synaylia ths seiras.

Tespa, ayta den ta grafw gia flame, apla einai ena thema pou dixazei tous fans, kai syzhtietai poly ola ayta ta xronia. O Portnoy malista se synenteyksh sto Rock on, paradexthke oti se polles synaylies o James einai poly kakos. To kalo leei einai oti to vlepei kai o idios kai prospathei. Akouw tis gnwmes sas, an kai den katalavianw giati ton kratane.

Buddy Lackey
04-12-2003, 17:58
studio einai ikanos gia poli omorfa pragmata
live .... ah kai vah antigonaki
once in a livetime - take the time
metaksi allwn
polla gelia

symposium_lexotanil
04-12-2003, 18:11
studio maresei para para poly i foni tou kai den mporo na fantasto tous theater me allo tragoudisti.

apo live den ksero,mia fora mono exo dei theater (tin teleutaia fora) kai enw itan APARADEKTOS os foni stis diaskeues maiden kai os parousia genikotera,i foni tou marese poly sta dika tous tragoudia

After Dark
04-12-2003, 18:21
Vasika einai studiakos vocalist pleon.Kai tis 4 fores pou eida DT live h fwnh tou den htan se poly kalh katastash kai erixne kai faltsakia.Mporei na htan kai h kakia h wra.Dunno.Pantws sto studio einai toulaxiston entypwsiakos kai me DT kai me tis alles mpantes tou(Mullmuzzler,Winter Rose).

symposium_lexotanil
04-12-2003, 18:43
oe ki ego tous winter rose skeftomoun.exo kati tragoudakia kai einai theika kai o lampris gamei.

Kveldssanger
04-12-2003, 19:19
Stis studio douleies tous, mia xara mou akougetai o Labrie (ektos isos apo kapoia shmeia sto teleytaio)... Live mia fora tous exo dei (tote sto Rockwave) kai de mporo na po oti me enoxlhse h fonh tou (vevaia itan kai to teleytaio pragma pou prosexa tote)... Opote, mia xara einai ekei pou einai...

StationEleven
04-12-2003, 19:56
an yphrxe kati pou me apw8ouse apo tous dt htan h fwnh tou labrie
eidika otan thn anebazei sou spaei ta neura
bebaia sto scenes kai apo ena duo mp3 pou exw akousei apo to tot gamaei
anyway barieme

blue_limestone
05-12-2003, 03:38
Oh hell! Sta studio album maresei poly, eidika sto Images skotwnei, a kai sto Awake maresei para poly. Einai pio poly tragoudistis gia irema pragmata kai mpalantes. kai dystyxws sta live kanei apistefta aaeeoo( :( ) gia na vgalei tis psiles notes kai fisika vlepeis tous allous sto group perixareis otan pianei to ntefi :roll:

Kingryche
05-12-2003, 04:57
Re gamei o LaBrie re...Mallon den mporeite na katalavete poso nevralgiki thesi gia ena group opos oi Theater einai i thesi tou tragoudisti.Nomizo pos otan grafoun mousiki den pane me tin logiki o kosmos na tragoudisei mazi mas to refrain kai tetoia pragmata.Oute vazei fonitikes grammes se apla themata me efkola metra ktl.Alloi theoroun korifaio ton Petrucci,alloi ton Muyng,alloi ton Portnoy kai alloi ton Rudess i ton ekastote pliktra.Kaneis den theorei korifaio ton LaBrie.E ego pistevo pos xoris afton oi Theater tha itan mia entelos diaforetiki mpanta.Sta studio einai super,sto dvd tou metropolis nomizo pos einai arketa kalos (tragoudaei kai 3,5 wres kathe vradi etsi?) kai tis 3 fores pou ton exo dei live epeidi imoun oles proti seira mou fainotan para poli kalos.Isos imoun se allo kosmo vevaia...
Akouste to katapliktiko deftero album twn Mullmuzler kai deite me poso sinaisthima mporei na tragoudisei.

Dragonlord
05-12-2003, 18:07
Vasika einai studiakos vocalist pleon.Kai tis 4 fores pou eida DT live h fwnh tou den htan se poly kalh katastash kai erixne kai faltsakia.Mporei na htan kai h kakia h wra.Dunno.Pantws sto studio einai toulaxiston entypwsiakos kai me DT kai me tis alles mpantes tou(Mullmuzzler,Winter Rose).
auto panw katw.me ekneurizei arketa sta "mellow" shmeia.genika me 3enerwnei kai sta live,eidika otan pai3ane master of puppets (sa skhnikh parousia) kai number of the beast (skhnikh parousia+apodosh) alla ka8e fora pou vgazoun studio album to voulwnw.kai ok meta apo 7 album pleon de mporw na fantastw tous theater me allo tragoudisth.epishs exei toso xarakthristikh fwnh pou ton akous kai les kateu8eian "theater",kati pou einai dyskolo th shmeron hmeran klp klp.yes 8a protimousa na tragoudage to idio kala kai sta live,alla sto katw katw ta album einai auta pou menoun.sto metropolis dvd tragoudaei poly wraia imo

FIXXXER
06-12-2003, 17:42
Ego boro na fantasto tous Theater me allon tragoudisth. Enan Charlie Dominicci pou tragoudaei se gamous kai panigiria pleon. Efialtis kai mono i skepsi.

Theoro ton Labrie kai ton Rudess oti kalutero exei na epideixei auti i banda pleon oson afora tin proodo tis sti mousiki... entaxei, oson afora to paiximo, ola ta lefta einai o Petroukios, alla dustuxos de mas edeixe gia ti pragmatika einai ikanos sto ToT... suntirisi dunameon. Deuteri meta to Six Degrees.

Oson afora ta live, ti na kanoume, exei kai duskola tragoudia na tragoudisei. Alloste gia mena to thema den einai na vgazeis teleiotita, an den boreis, toulaxiston vgale sunaisthima. Kai pisteuo oti ta katafernei mia xara. Lines In The Sand ki etsi.

cancer
06-12-2003, 18:36
pou tragoudaei se gamous kai panigiria pleon.
a?

de mas edeixe gia ti pragmatika einai ikanos sto ToT
xm ego pali nomizo oti akribws auto einai to kirio melima tou sta solos pou paizei sto ToT.[/quote]

FIXXXER
07-12-2003, 14:37
O Dominicci tragoudaei pleon se gamous kai panigiria.
O Petrucci exei paixei tetoia solo kai sta proigoumena DT albums kai sta LTE. Den ennoousa na paixei solos xoris noima polles fores. Allou deixnei tin mousiki tou axia o Johnakos... xairo polu re file, eisai grigoros, bravo. Solo opos auto tou Mirror, tou Peruvian Skies, tou Lines In The Sand kai tou Take Away My Pain boreis na grapseis?

Dragonlord
07-12-2003, 14:44
o petrucci den prospa8ei na dei3ei tis ikanothtes tou sta solo,eleos.apla epai3e xyma kai xevimetalladika solos.o coroner mou elege pws se kapoia shmeia exei kanei la8akia kai den ta exei dior8wsei.einai mallon ta "xeirotera" solos pou exei pai3ei alla mia xara kollane sta tragoudia opote sth mpoutsam

After Dark
09-12-2003, 00:40
Vasika se olo to TOT yparxei h ais8hsh tou xyma ki ayto einai mallon ayto pou dixase ton kosmo.Egw mallon paraeimai Theateras kai mou arese.Opws kai se kosmo pou paliotera evrize tous Theater.Anyway.

Dragonlord
09-12-2003, 01:17
οι Metallica έδειξαν το δρόμο προς την πιο χύμα προσέγγιση και οι theater εισάκουσαν το μεταλλικό κάλεσμα 8)

Kveldssanger
09-12-2003, 01:22
οι Metallica έδειξαν το δρόμο προς την πιο χύμα προσέγγιση και οι theater εισάκουσαν το μεταλλικό κάλεσμα 8)

Eleos re... :P Ti einai ayta pou les?

After Dark
09-12-2003, 01:29
Ayto einai to mono pou me xalase sto TOT.H pithanh tic tic tic toc filosofia tou.Makari na mhn einai etsi. :roll:

Dragonlord
09-12-2003, 02:05
:headbang: YOU :dfinger: LIVE :dfinger: IT :dfinger: OR :dfinger: LIE :dfinger: IT :headbang:

Kingryche
09-12-2003, 02:06
Kammia sxesi tis filosofias tou ToT me to St.Hunger.Ma apolitos kammia.To oti einai kai ta dio "sklirotera" tou anamenomenou de simainei kati.Opos eipe kai o Portnoy polla simeia tou ToT deixnoun pos tha eprepe na akougontai oi Metallica simera...Sigrinoume ena aristourgima me mia proxeirodouleia?

Dragonlord
09-12-2003, 02:08
Εξαρτάται.Ποιό θεωρείς αριστούργημα και ποιό προχειροδουλειά? :P

After Dark
09-12-2003, 02:17
:roll: :roll:

cloud
09-12-2003, 12:38
Afou oloi symfwneite panw katw, synexizw to thapsimo.

Skhnikh parousia. To adynamo shmeio twn Theater. Ti pagokwlwnes tous exoun pei, sthles alatos, klp. ok exoun elafryntiko oti einai afosiwmenoi sta organa tous. Alla o James pali? Ena mikrofwnaki krataei, e kane kati gamwto. Fwnakse, phda, spase kane kati. Na deikseis oti zeis. Alla aytos ekei. Akinhtos. Re mhpws nomizoun oti dinoun konserta kai oxi rock synaylies?

FIXXXER
09-12-2003, 15:10
Kammia sxesi tis filosofias tou ToT me to St.Hunger.Ma apolitos kammia.To oti einai kai ta dio "sklirotera" tou anamenomenou de simainei kati.Opos eipe kai o Portnoy polla simeia tou ToT deixnoun pos tha eprepe na akougontai oi Metallica simera...Sigrinoume ena aristourgima me mia proxeirodouleia?

Oxi opos tha eprepe na paizoun. Opos tha itheles na paizoun. Se parapempo se thread sto PL forum pou deixnei poso malakia einai na nomizeis oti ena agapimeno sou group einai to fetix sou kai exeis dikaiomata pano tou. ARXIDIA dikaiomata exoume oloi mas sto pos tha EPREPE!!! na paizoun oi Metallica.... gi auto ki ego leo to parapono mou se ugies ufos gia tous Theater, giati an eprepe na paizoun opos ithela ego tote tha elega oti to Train Of Thought einai BAZO kai SKOUPIDI.

Dragonlord
09-12-2003, 15:17
άσε που πολλά σημεία του ΤοΤ δείχνουν πώς έπαιζαν οι Metallica πριν από δεκαπέντε χρόνια 8)

Kveldssanger
10-12-2003, 00:54
Se parapempo se thread sto PL forum pou deixnei poso malakia einai na nomizeis oti ena agapimeno sou group einai to fetix sou kai exeis dikaiomata pano tou. ARXIDIA dikaiomata exoume oloi mas sto pos tha EPREPE!!!

My thoughts exactly...

blue_limestone
10-12-2003, 01:32
gi auto ki ego leo to parapono mou se ugies ufos gia tous Theater, giati an eprepe na paizoun opos ithela ego tote tha elega oti to Train Of Thought einai BAZO kai SKOUPIDI.

Telika to thewreis mpazo kai skoupidi i oxi giati me mperdepses twra...?
Koita an ena group den paizei opws sou aresei tote apla den akous afta pou den saresoun. Den exei noima na les oti exeis epirroi panw tou alla ostoso exeis kathe dikaiwma na apogoitefteis i na aporipseis mia douleia tous (an den se fane zontano oi opadoi). Kai to TOT einai to 10% tis douleias tous.
Pantws an den vriskan ton Labrie den tha itan afto pou einai, o James einai pia meros tous DNA tous kai den nomizw oti me kapoion allo tha itan oi DT pou kseroume.
Kai kati asteio, mporei na exw thapsei to TOT alla sigotragoudaw polles melwdies kai stixous apo afto kathimerina...apodiksei oti den einai kai toso kako :oops:
Kamia fora otan perimeneis polla xaneis kai ta liga...sofo!
:roll:

Magellan
10-12-2003, 02:10
mallon 8elei na pei oti to tot den itan auto pou perimene na akousei apo tous theater oson afora to ifos, alla pera apo auta to 8ewrei sxetika kalo....(dikogoros tou malaka=fixxxer katantia)

Kingryche
10-12-2003, 04:22
Kala de leo pos tha po ego stous kathe Metallica pos tha paizoun.Ennoeitai pos einai kai afto meros tis mageias tou kathe group pou proodevei.Omos diafono me tin poreia pou exoun diagrapsei oi Metallica apo to 97 kai meta os mpanta kai mexri stigmis meno afonos kathe fora pou oi Theater pane ena vima mprosta.Pos na to kanoume afou kathe fora ksepernane tis idi ipsiles apaitiseis mou os opados tou group.
Kai fisika afto den to eipa ego alla o Portnoy 8) .Pantos tha protimousa na emoiaze ligo me paliotera album to neo Metallica arkei na eixe omorfa tragoudia.

FIXXXER
12-12-2003, 15:52
Telika to thewreis mpazo kai skoupidi i oxi giati me mperdepses twra...?

Theoro oti anexartita apo to poso mou aresei, den eimai ego pou tha po sto group ti tha paixei... profanos de to theoro bazo kai skoupidi, alla ama eixa ti logiki, a de paizoun auto pou goustaro na pane na gamithoun, tote tha to theorousa skoupidi. Mia xara album einai, tha borouse na einai polu kalutero... einai ena album pou se 2 xronia ligoi tha thumountai...

blue_limestone
12-12-2003, 18:21
[ama eixa ti logiki, a de paizoun auto pou goustaro na pane na gamithoun, tote tha to theorousa skoupidi. Mia xara album einai, tha borouse na einai polu kalutero... einai ena album pou se 2 xronia ligoi tha thumountai...

Simfwnw kai diafwnw. Katarxin an den saresei to yfos prepei na peis, ok maresei epeidi einai Theater? Giati na min peis, den to akouw? Prepei nte kai kala na peis "na pane na gamithoyne"? Katalavenw oti to les me ypervoli alla i logiki sou einai ligo akraia.
2 xronia? tha diskei, pantws mono kai mono pou exei stamatisei o panikos edw mesa mou leei polla. Sigoura den san ta palia pou ta akous xronia kai epoxes kai thimasai oti eisai panta erwtevmenos mazi tous kai as ksereis kai tin teleftaia nota...

After Dark
12-12-2003, 18:37
Xm,se mena proswpika se kathe album twn Theater isxyei h idia diadikasia.Ta akouw poly gia 2-3 vdomades,ta afhnw ligo sthn akrh gia kairo kai meta ta akouw track by track mexri telikhs ptwshs(pote den ekrypsa oti eimai fanboy tous).Pantws vriskw to TOT poly pio endiaferon san akousma apo to SDOIT.Pisteyw oti tha anakalypsw polla krymmena pragmata sthn poreia.

cloud
12-12-2003, 22:28
malista. mou to kanate TOT thread. den sas ftanei to allo gia na vristeite e?

FIXXXER
13-12-2003, 14:55
[ama eixa ti logiki, a de paizoun auto pou goustaro na pane na gamithoun, tote tha to theorousa skoupidi. Mia xara album einai, tha borouse na einai polu kalutero... einai ena album pou se 2 xronia ligoi tha thumountai...

Simfwnw kai diafwnw. Katarxin an den saresei to yfos prepei na peis, ok maresei epeidi einai Theater? Giati na min peis, den to akouw? Prepei nte kai kala na peis "na pane na gamithoyne"? Katalavenw oti to les me ypervoli alla i logiki sou einai ligo akraia.
2 xronia? tha diskei, pantws mono kai mono pou exei stamatisei o panikos edw mesa mou leei polla. Sigoura den san ta palia pou ta akous xronia kai epoxes kai thimasai oti eisai panta erwtevmenos mazi tous kai as ksereis kai tin teleftaia nota...

De katalaves, de to akouo apo upoxreosi, panta gia na krino kati to akouo kai auto exartatai kai apo to poso mou aresei, gia paradeigma exo na akouso to ToT kamia vdomada giati de mou irthe pote i orexi. Borei omos ekei pou kathomai na to valo xero go. Otan tuxei, den upovallo ton eauto mou. Opos kai na xei, apo ti stigmi pou mou aresei kai me aggizei i mousiki ton Theater, oso xalia kai na einai enas diskos (upothetika diladi) sigoura kapoia pragmata tha mou aresoun... de tha ginei pote apo ta agapimena mou, alla oxi oti de to goustaro kai katholou...

Sverd
16-12-2003, 20:31
Epeidh vareimai na exigw ston kathe m...... to pws kai to giati ,apla tha pw ena pragma :
to agapimeno mou tragoudi apo Dream Theater einai to Erotomania...
Opoios katalave... katalave.... :P

Buddy Lackey
16-12-2003, 20:42
Sverd, ti kouklia einai ta avatar , kai to sig sou..
mi pw kai gia to nickname sou e

Sverd
16-12-2003, 20:47
goustareis eee?

cloud
16-12-2003, 23:16
se doulevei :P btw, mporw na vrw kanena cd watchtower edw Ellada?

Buddy Lackey
16-12-2003, 23:36
nai

blue_limestone
17-12-2003, 12:55
By the way oi Watchtower exoun foveri mousiki alla ta fonitika den ta antexw, gia na min pw ta misw kiolas. Me allo tragoudisti tha pigainan mprosta...

marianna2525
17-12-2003, 14:07
Ωραία φωνητικά έκανε ο LaBrie στους Shadow Gallery
"Listen boy the way it goes is soley
Up to you and you alone
To live your life in strength that's been passed on
Blood to blood."

Buddy Lackey
17-12-2003, 15:39
gia na min pw ta misw kiolas. Me allo tragoudisti tha pigainan mprosta...

..
pio mprosta den pigene
peri shadow gallery kai labrie - oreos o rolos tou mpampa sto "tyranny" alla ti na klasei o labris mprosta ston baker

blue_limestone
17-12-2003, 17:00
gia na min pw ta misw kiolas. Me allo tragoudisti tha pigainan mprosta...

..
pio mprosta den pigene

Nai swsta giati meta einai o gkremos. Den katalaves to yfos mou alla pou na kathomai na eksigw opws eipe kai kapoios allos...allwste eimaste kai malakes na eksigoume kiolas, e paei poly!

Kingryche
18-12-2003, 04:07
Sto neo Ayreon pantos o LaBrie exei ton protagonistiko rolo... Kai eixe kai isxirous antipalous etsi?Simfona me ton Luccassen edose gamo tis erminies.Tha doume...

FIXXXER
18-12-2003, 16:52
Sumfono gia tous Watchtower einai epieikos athlia i foni tou tipa, kai o monos logos pou den akouo, giati den antexo. Mousika gamane kai ontos de pigaine pio brosta. Alla me allo tragoudisti tha itan akoma kaluteroi.

After Dark
21-12-2003, 20:46
Sto neo Ayreon pantos o LaBrie exei ton protagonistiko rolo... Kai eixe kai isxirous antipalous etsi?Simfona me ton Luccassen edose gamo tis erminies.Tha doume...
Sto neo Ayreon allou tha einai ta polla lefta kai,kyriws,se ayton ton kyrio.
<----------