PDA

View Full Version : The Dillinger Escape Plan

Amnesiac.
04-12-2003, 01:39
poia i gnwmi sas gia daytous?
proswpika tous vriskw apisteytous. progressive mpanta me kathe ennoia tis leksis.
rythmoi pou allazoun kathe 3 deyterolepta, alla panta me teleio tropo, "arrwsta" fwnitika kai kyriws PROSWPIKOTITA.
pragmatika kainotomos mpanta.

i diskografia tous? mikri alla gamati :

the dillinger escape plan
under the running board
calculating infinity
irony is a dead scene

to calculating infinity einai pragmatika fovero. dynami, atmosfaira,"arrwstia", ola se ena album.
to irony is a dead scene omws einai apla mnimeiwdes. sta fwnitika o mike patton (ex-faith no more) kai i arrwstia/dynami/atmosfaira ayksimeni x1000.
theikos diskos (i mallon ep, fantazeste na itan full album?), apla akouste to "when good dogs do bad things" kai tha katalavete gia poso idiaitero group milame.

akouw dillinger escape plan kathimerina kai mporw na pw oti mou allazoun ti diathesi entelws. san na katharizoun to myalo mou, de mporw na to perigrapsw, sigoura i mousiki tous epidra eyergetika se mena.

exoun idi dimiourgisei "skini", me tin opoia exw asxolithei elaxista (tsekarete tous association area) alla skopeyw na asxolithw ektenestera, otan vrw xrimata.

ayta.

cancer
04-12-2003, 02:27
ki afou mou pareis ta cd pou sou zitisa.

Dying_Swan
04-12-2003, 04:48
Oh yeah! Th Deutera pou erxetai (8 tou mhnos stis 8 to bradu k to eishthrio kanei 8 lires!!!) a tous dw live sto Brighton Concorde2! 8a sas pw entupwseis (pou ti na peis gia authn thn mpanta... xalara 8a gamhsoune!) th Deutera to bradaki!

Parte na klaite :D
http://users.panafonet.gr/obk/images/dillinger.jpg

MoRmEnGiL
04-12-2003, 10:59
apapa,polles fores exw prospa8isei na akousw to cd,alla maximum po uexw kataferei na akousw seri einai ws to 6to kommati..den paleuontai..mou aresoune men,alla den paleuontai...

Kveldssanger
04-12-2003, 13:48
Pisteyo oti to exoun katalavei kai oi idioi, gi' ayto kykloforoun synexeia eps... Alitheia katse na valo to ntempouto tora pou mou to thymisate...

Ante, amniziak, tora xekina kai me tous Agoraphobic Nosebleed

Amnesiac.
04-12-2003, 15:10
svise to post tou dying swan.mou gamaei tin psyxologia.

symposium_lexotanil
04-12-2003, 17:26
xm o,ti exo akousei einai poly endaiferon men,alla ligo kourastiko de.an kai den exo kanena album tous,tous eixa akousei apo arketa palia se kapoia periodo pou imoun nasum fanboy kai eixa tsekarei ta perissotera groups tis relapse.paraeinai texnikoi kai "xasimo" gia ta gousta mou.protimo pio straight forward pramata opos oi agoraphovic nosebleed pou anefere o kvel,oi dying fetus (an kai se alli fasi autoi),regurgitate kai loipoi euaisthitoi kallitexnes tis relapse.pantos to ep me ton apatteon (rockavlon kopirait) psinomai poly na to paro.

cancer
04-12-2003, 17:34
relapse fan

symposium_lexotanil
04-12-2003, 17:52
"sto relapsoforum eipan.."

Kveldssanger
04-12-2003, 17:54
Berzeeeeeeeeeeerkeeeeeeeeeeeeeerr....

cancer
04-12-2003, 18:52
siga min eipan Berzeeeeeeeeeeerkeeeeeeeeeeeeeerr

Jeditraitor
08-12-2003, 11:39
Dillinger escape plan einai KAI GAMW.

Amnesiac to egrapsa kai allou, psinomai na vroume kanena hitman na ton katharisoume ton vrwmodying swan.Yparxei periptwsh na vrw pouthena sthn ellada tis kykloforeies tous?ektos tou irony is a dead scene.Omologw patws ths asxetosynh mou:nomiza oti auto htan to debut tous

Amnesiac.
09-12-2003, 13:14
xmm den exw vrei kapoia apo tis kyklofories tous stin ellada, peran tou irony, alla i alitheia einai oti den exw psaksei kai para poly, kathws to kollima mou me tous dep einai poly prosfato.
elpizw na yparxoun giati tis thelw kai gw, alla den eimai kai idiaitera aisiodkoksos.

eyeamflesch
09-06-2004, 12:53
MOTORXENT?

Enehy
09-06-2004, 13:27
Dillinger escape plan einai KAI GAMW.

.-

cloud
25-06-2004, 14:02
20 Iouliou, se periptwsh pou den to kserate, kykloforei to Miss Machine. Parte kai pic:

http://www.relapse.com/ekits/dep/MsMachineRGB.jpg

ew.

eleventh guardian
13-06-2006, 18:58
Δεν είναι ακριβώς news topic, αλλά για να μη χαθεί στο off topic ας το ποστάρω εδώ:

THE DILLINGER ESCAPE PLAN set to release digital EP / Miss Machine: The DVD; Kick Off Tour With AFI

THE DILLINGER ESCAPE PLAN release a digital-only EP Plagiarism today, June 13th. The EP features ‘Unretrofied’ (from their acclaimed Miss Machine CD), interpretations of NINE INCH NAILS’s ‘Wish’, MASSIVE ATTACK’s ‘Angel’, SOUNDGARDEN’s ‘Jesus Christ Pose’ and Justin Timberlake’s ‘Like I Love You’ as well as previously unreleased live material. Many of these covers have been heard during the band’s live sets over the past several years but remained unrecorded until this EP. Plagiarism is available exclusively via iTunes here.

On June 27th the band will release Miss Machine: The DVD in North America (with an international release on July 3rd). This low-priced limited edition DVD features a collection of behind-the-scenes footage, all the studio videos from Miss Machine and live clips spanning the ensuing worldwide tour.

Also, starting today, Tuesday June 13th, THE DILLINGER ESCAPE PLAN will play as direct support to AFI during the first leg of their December Underground Tour. In addition to their dates with AFI, THE DILLINGER ESCAPE PLAN will be doing several headlining shows with label mates DYSRHYTHMIA in tow and will round the tour out by providing support for COHEED AND CAMBRIA in the mid-west. A complete listing of DEP tour dates can be found here.

Phantom Duck
13-06-2006, 21:00
Έχουν γαμηθεί με τα digital EP και τα DVD τελευταία όλοι ε :)

T-20e
15-06-2006, 14:10
ΘΕΟΙ.Τελείως φευγάτοι οι τύποι!!!!!!!! :evil:

cavity
15-06-2006, 19:35
κ συ γιατί θυμώνεις?

babality
15-06-2006, 21:23
Dillinger = Emeth στο 220
Emeth = Dillinger στο 300

Και για τα ζωντοβολα που θα βιαστουν να πουν μαλακια δε λεω για ολη τη μουσικη αλλα για τα κρεατινα σημεια των Ντιλιντζερ.
Οι Ντιλιτζερ γαμανε. Οπως και οι Emeth.

silencer51
19-06-2006, 03:02
Aπλά απίστευτη μπάντα... Το Miss Machine ειναι κορυφαίο αλλα προσωπικά προτιμώ το πρώτο δίσκο με Μηνακάκη... ;-)

Επίσης κορυφαίο ειναι και το Irony Is A Dead Scene EP με Mike Patton - η διασκευή στο Come To Daddy του Aphex Twin ειναι all the money... :)

Stormrider
19-06-2006, 03:58
Επίσης κορυφαίο ειναι και το Irony Is A Dead Scene EP με Mike Patton - η διασκευή στο Come To Daddy του Aphex Twin ειναι all the money... :)

:worship:

xHERETICx
21-06-2006, 18:21
nomizw oti einai mia apo tis 2-3 shmantikoteres mpantes shmera. genika psilotrellainomai me "mathcore" pragmata alla oi dillinger edeixnan oti mporousan na yperboun ayth th skhnh kai apo to calculating infinity akoma, pou den exei ka8ara fwnhtika kai alla tetoia opws to teleytaio tous, alla einai me diafora to pio akraio kai empneysmeno album tou eidous. plus, eskase apo to pou8ena. ola einai toso yperoxa paigmena, ta riffs einai apisteyta panta, apo apla rocking riffakia mexri ta pio trelliarika ma8hmatika tous. h apopsh tous sto pws ftiaxnoun kommatia diaferei apo thn ka8ysterhmenh neoprog nootropia tou "periergo tempo na exei kai de me noiazei tipota allo" (parol'ayta einai oi pio trelloi apolous) kai ayto fainetai apo ta melwdika tous shmeia pou einai apla yperoxa, kai pws katafernoun na ftia3oun ena disko san to miss machine pou einai gemato idees, melwdies, kafrojazzotechnogrind pragmata kai einai akoma filiko gia to ayti (throumenwn twn analogiwn, an to balete stous goneis sas, okm 8a frikaroun oi an8rwpoi).
live den tous exw dei, alla ta live videos deixnoun oti einai teratwdeis, kai san paixtes kai san skhnikh parousia me to trademark kopanhma tous. kai den paizoun san ka8ysterhmenoi texnikarioi tou wdeiou, einai h monh mpanta aytou tou styl pou kataponei ta organa ths anti na paizei xalara, idiws stis ki8ares, pragma pou akougetai gamw kai fainetai kai sto studio.
en oligois pisteyw oti akoma kai oi trelloi fans tous akoma den exoun katalabei poso kaloi einai kai m'ayta pou exoun bgalei hdh

a, kai to plagiarism de mou arese. h anaggelia tou like I love you (nai tou justin timberlake) me eixe en8ousiasei perimena kalyteres diaskeyes apo toso efeyretika paixtronia

carheart
21-06-2006, 18:37
lol