View Full Version : Darkthrone VS Entombed
1. Μοιάζει το Soulside Journey με το Left Hand Path?
Αν ναι, σε τι?
2. Είναι το Soulside τεχνοdeath?
phthoggon
06-09-2005, 21:49
Αν δεν είναι το Soulside τεχνοdeath, τι είναι?
Μέχρι και το Ablaze είναι τεχνοdeath στα 2/10 του.
Δεν έχω ακούσει το left hand path :cry: :cry: :cry:
Μέχρι και το Ablaze είναι τεχνοdeath στα 2/10 του.
Κανείς σοβαρός?
phthoggon
06-09-2005, 21:57
:moutza:
Δε μου λες, βάλε λίγο το Paragon Belial και αρκετά ριφ των δύο τελευταίων τραγουδιών από το A blaze και πες μου τι ακούς? Η μήπως σε χαλάει το ξύσιμο στο technodeath? Οι At the Gates του πρώτου δίσκου τι είναι δηλαδή, black metal?
Chopped In Half
07-09-2005, 00:07
to soulside journey einai ατεχνοdeath.
Dwight McCarthy
07-09-2005, 00:07
vasika den xerw den borw na skeftw tipota pio black metal apo darkthrone ara den borw na tou death twra ntaxei to left hand path einai oso pio death ginetai aristourghma
Chopped In Half
07-09-2005, 00:08
o Dwight McCarthy einai ηλιtheos.
Kveldssanger
07-09-2005, 00:09
to soulside journey einai darkthrone.
dyingfreedom
07-09-2005, 00:09
[off topic] imo Entomded > Darkthrone [/off topic]
Kveldssanger
07-09-2005, 00:10
νταρκθρον>μουσική
carheart
07-09-2005, 00:14
η λόλα έχει ένα μήλο.
Kveldssanger
07-09-2005, 00:15
Να Λόλα ένα μήλο.
Ναι ΟΚ, άσχετα με το αν οι Darkthrone παίζουν ένα μάτσο από γαμάτα κουλάδια, ΤΟ SOULSIDE είναι ΤΕΧΝΟdeath?
Είναι δεν είναι τώρα, ΜΟΙΑΖΕΙ ηχητικά με entombed? Όχι αν είναι και τα 2 death, αν μοιάζουν.
carheart
07-09-2005, 00:30
eixa paei prin apo kei kai variomastan.
symposium_lexotanil
07-09-2005, 00:31
ti MALAKIES lete pali?
Kveldssanger
07-09-2005, 00:33
Και τα δυο αναφέρονται σε ταξίδια!!!!!
Χρήστη symposium_lexotanil (AKA Γουτούνι μου) υπολογίζω στην άποψή σου ως φανμπόη των νταρκθρον.
symposium_lexotanil
07-09-2005, 00:44
oi "darkthrone" pou grapsan to soulside journey DEN einai darkthrone.
darkthrone yparxoun apo to a blaze kai meta.
fact.
Χρήστη symposium_lexotanil μου σπας τα αρχίδια.
Οι Darkthrone (Nor) που είναιν συνωνυμία με τους Darkthrone (Nor) που γράψανε το Ablaze, παίζουν ΤΕΧΝΟdeath?
phthoggon
07-09-2005, 00:48
Ναι ΟΚ, άσχετα με το αν οι Darkthrone παίζουν ένα μάτσο από γαμάτα [b] κουλάδια, [b/]
Ρε, σοβαρά, θα τα ακούσεις κάποια στιγμή τα τραγούδια που σου λέω ή θα συνεχίσεις να με γράφεις?
symposium_lexotanil
07-09-2005, 00:50
oxi
edit : pigaine sto post tou atheist,alla tora pou vlepo kai tou pfffthoggon tairiazei kai sauto
pthoggon. Άκου τι θα κάνουμε. Εγώ θα κάτσω να ξανακούσω Darkthrone. Αν και death-άς, θα τους συμπαθήσω απ' την αρχή. Εσύ, θα πάρεις την καινούρια κοπή του Ablaze και θα δεις την συνέντευξη. Και όταν φτάσει στο σημείο που ο Fenriz περιγράφει πως έπαιζαν κιθάρες με ανοιχτές χορδές (= με το ένα χέρι τινάζω την πένα πάνω τους και με το άλλο ανακατεύω τα μακαρόνια/γυρίζω τις πατάτες/τον παίζω/καπνίζω/τρίβω τις τσίμπλες μου) θα το ξανασυζητήσουμε ;p
House Of Low Culture
07-09-2005, 00:56
pragmatika lete malakies.
Prwta apola pate na kanete sygkrisi Entombed kai Darkthrone(!!!!).
Defteron, to Soulside Journey dn exei kamia sxesi me thn metepeita poreia twn Darkthrone.
Triton, mhn prospa8eite na ta sygkrinete ola.
Tetarton, to topic ekselissetai san allh mia akyrh syzhthsh gia tous Darkthrone kai to pws grafoun ta tragoudia tous.
OXI ALLO KARVOUNO
ΡΕ ΜΑΓΚΑ, ΡΩΤΑΜΕ ΑΝ 2 ΝΤΕΘΜΕΤΑΛ ΔΙΣΚΟΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Και αν ο ένας είναι τεχνοντεθ.
phthoggon
07-09-2005, 01:01
Και όταν φτάσει στο σημείο που ο Fenriz περιγράφει πως έπαιζαν κιθάρες με ανοιχτές χορδές (= με το ένα χέρι τινάζω την πένα πάνω τους και με το άλλο ανακατεύω τα μακαρόνια/γυρίζω τις πατάτες/τον παίζω/καπνίζω/τρίβω τις τσίμπλες μου) θα το ξανασυζητήσουμε ;p
AXA OK. Καταρχήν άμα ξύνεις με το ένα χέρι και με το άλλο μαγειρεύεις/τον παίζεις κτλ θα καταλήξεις να παίζεις μόνο 6 νότες, τι γνωστές ως ελεύθερες (μι-λα-ρε-σολ-σι-μι) οι οποίες δε θα έλεγα ότι δημιουργούν ένα ιδιαίτερο ηχητικό αποτέλεσμα.
Δεύτερον, άμα παίξεις τα ριφ των κομματιών που σου λεω με κολλημένη την παλάμη στο κάτω δεξί μέρος των χορδών, θα ακουστεί το CHUGA-CHUGA-CHUGA-CHUGA του death metal και το αποτέλεσμα ξέρεις ποιο θα είναι? Τεχνικό death metal επειδή τα ριφ αυτά έχουν γραφτεί με την τεχνοτροπία αυτή όσον αφορά την μελωδία τους.
Chopped In Half
07-09-2005, 01:06
triton, an de skaseis tha paizeis me tis dikes mas palames na teinoun anoixtes pros ti mouri sou.
phthoggon
07-09-2005, 01:10
RIGHT
AXA OK. Καταρχήν άμα ξύνεις με το ένα χέρι και με το άλλο μαγειρεύεις/τον παίζεις κτλ θα καταλήξεις να παίζεις μόνο 6 νότες, τι γνωστές ως ελεύθερες (μι-λα-ρε-σολ-σι-μι) οι οποίες δε θα έλεγα ότι δημιουργούν ένα ιδιαίτερο ηχητικό αποτέλεσμα.
Λέγονται κλειδιά και είναι φίλοι σου.
Όσο για τα υπόλοιπα, αρχικά λέει ΤΖ ΤΖ ΤΖ ΤΖ (παχύ) :p και δευτερευόντως απλά διαφωνώ με το πόσο τέχνη μπορεί να θέλει για να κολλήσει κανείς την παλάμη του στο κάτω δεξί μέρος των χορδών παίζοντας ένα riff.
phthoggon
07-09-2005, 01:15
Ποιος σου πε ότι είναι τέχνη αγόρι μου να κολλάς την παλάμη σου στις χορδές για κάνεις TZ - TZ - TZ???? Τεχνική είναι η οποία σου δίνει απλώς ένα διαφορετικό ήχο. Μλκ σύνελθε και διάβαζε καλύτερα τα ποστ στα οποία απαντάς.
EDIT: Τι ακριβώς λέγεται και "κλειδιά"???????
Ο ήχος. Ο ήχος δεν κάνει την τεχνική. Δεν αρκεί ένας τεχνοντεθ ήχος για να έχεις ένα τεχνοντεθ κομμάτι.
phthoggon
07-09-2005, 02:04
Ρε Atheist θα με πεθάνεις σήμερα. Αυτό σου λέω και εγώ. Ο ήχος στο Blaze είναι black αλλά η τεχνοτροπία και η μελωδία στα συγκεκριμένα μέρη είναι τεχνοdeath. Μλκα αρκετά άκυρα έγραψες για μία μέρα, νισάφι πια.
edit: επειδή παίζει να το παρεξηγήσεις και αυτό, αριστερό χέρι στα συγκεκριμένα σημεία (μελωδία) = τεχνικό death, δεξί χέρι (=ήχος στη συγκεκριμένη περίπτωση) = ανοιχτό, άρα black.
symposium_lexotanil
07-09-2005, 02:09
Ρε Atheist θα με πεθάνεις σήμερα. Αυτό σου λέω και εγώ. Ο ήχος στο Blaze είναι black αλλά η τεχνοτροπία και η μελωδία στα συγκεκριμένα μέρη είναι τεχνοdeath. Μλκα αρκετά άκυρα έγραψες για μία μέρα, νισάφι πια.
edit: επειδή παίζει να το παρεξηγήσεις και αυτό, αριστερό χέρι στα συγκεκριμένα σημεία = τεχνικό death, δεξί χέρι (=ήχος στη συγκεκριμένη περίπτωση) = ανοιχτό, άρα black.
ta spao aneleita.
phthoggon
07-09-2005, 02:11
Καλά, ναι διάβασε το edit που χασες και τα λέμε αύριο.
symposium_lexotanil
07-09-2005, 02:12
POS TO XASA RE MPOUFO AFOU EINAI MESA STO QUOTE.
TRAVA GIA YPNO.
phthoggon
07-09-2005, 02:17
:moutza: επειδή κατάλαβες πολλά πράματα από αυτά που λέει σ' αυτό.
Και for record, η παρεξήγηση είναι ότι εγώ χρησιμοποιώ τη λέξη τεχνοτροπία όσον αφορά την μελωδία/αρμονία, ενώ (εσείς) προφανώς νομίζατε για την τεχνική/ήχο στο δεξί. Αυτά, και πριν πετάτε μονολεκτικές "κρίσεις" - αηδίες, να ξέρετε και δύο πράγματα για το αντικείμενο το οποίο σχολιάζετε.
House Of Low Culture
07-09-2005, 02:20
stous Vorphalack paizeis?
Stormrider
07-09-2005, 02:24
Entombed
symposium_lexotanil
07-09-2005, 02:26
:moutza: επειδή κατάλαβες πολλά πράματα από αυτά που λέει σ' αυτό.
Και for record, η παρεξήγηση είναι ότι εγώ χρησιμοποιώ τη λέξη τεχνοτροπία όσον αφορά την μελωδία/αρμονία, ενώ (εσείς) προφανώς νομίζατε για την τεχνική/ήχο στο δεξί. Αυτά, και πριν πετάτε μονολεκτικές "κρίσεις" - αηδίες, να ξέρετε και δύο πράγματα για το αντικείμενο το οποίο σχολιάζετε.
re ANOITE,kai mono pou vazeis ti leksi "death" stin idia protasi me to a blaze (kai den einai "to a blaze gamaei genika to death metal") eisai aperigraptos.trava gia ypno leme.paizeis kai se black mpanta tromara sou
phthoggon
07-09-2005, 02:34
re ANOITE,kai mono pou vazeis ti leksi "death" stin idia protasi me to a blaze
Η μαλακία σε αυτό το forum έχει περάσει κάθε όριο. Πότε θα χρησιμοποιήσεις κανένα επιχείρημα, ρε ? Εγώ σου είπα γιατί θεωρώ οτι υπάρχουν στοιχεία από death metal στο blaze, εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις ΕΝΑ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ?
ΕΝΑ επιχείρημα, ρε symposium, σε παρακαλώ για ένα επιχείρημα!
Please: Αν ξεκινήσεις το επόμενο ποστ σου με τις λέξεις "Αν νομίζεις οτι χρειάζεται επιχείρημα, ρε..." κάνε τον εαυτό σου ban για πολλές ημέρες.
symposium_lexotanil
07-09-2005, 02:37
.................
TI EPIXEIRIMA RE KAKOMOIRI?
PRAGMATIKA EPIMENEIS OTI AUTA POU PAIZEI -EIDIKA- TO ARISTERO STO A BLAZE EXOUN OPOIADIPOTE SXESI ME OTIDIPOTE ALLO EKTOS APO TON ORISMO TOU BLACK METAL?
phthoggon
07-09-2005, 03:13
.................
TI EPIXEIRIMA RE KAKOMOIRI?
PRAGMATIKA EPIMENEIS OTI AUTA POU PAIZEI -EIDIKA- TO ARISTERO STO A BLAZE EXOUN OPOIADIPOTE SXESI ME OTIDIPOTE ALLO EKTOS APO TON ORISMO TOU BLACK METAL?
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!
Οκ, ας δοκιμάσουμε μία ρασιοναλιστική προσέγγιση στο θέμα. Ας πάρουμε το τραγούδι "PARAGON BELIAL"
Λοιπόν, αρχή όντως black metal. Ριφ από τη σχολή των Celtic Frost, ανοιχτά παιγμένα που και σε συνδυασμό με το κλασικό ήχο Darkthrone, καθιστούν αυτό που θεωρούμε σήμερα blackmetal. Τα δύο πρώτα ριφ όντως είναι black metal. Μέχρι που φτάνουμε στο κόψιμο.
Τι ναι αυτό που ακούν τα αυτιά μου?? Ριφ περίπλοκο, αντιμελωδικό, με πολλές νότες, το οποίο δημιουργεί μία συγχορδία που πραγματικά πέρασε καιρός για να καταλάβω τι παίζει εκεί. Αυτό είναι, για όσους ενδιαφέρονται, η κατεξοχήν συγχορδία που χρησιμοποιούν οι Gorguts, μία εντελώς jazzy και "αντιμελωδική" συγχορδία (ελαττωμένη πέμπτη και αυξημένη ογδόη μαζί, πάλι για όσους ενδιαφέρονται). Η ίδια συγχορδία χρησιμοποιείται ιδιαίτερα από groups της φάσης των Dillinger Escape Plan, Pig Destroyer, Meshuggah κτλ. Χρησιμοποιείται δύο φορές στο συγκεκριμένο ριφ και σε συνδυασμό με τις άλλες νότες δημιουργεί ένα, κατά τη γνώμη μου, απόλυτα τεχνικό death metal ριφ. Τώρα, βέβαια, αν είχε και λίγο μπούκωμα και έκανε και λίγο TZ - TZ - TZ ίσως θα βοηθούσε μερικούς από σας λίγο πιο πολύ για την κατανόηση αυτού, τι κρίμα όμως που οι Darkthrone έχουν ...αποτινάξει officialy τους δεσμούς τους με το death metal. Επόμενο ριφ: Και αυτό in the same vein. Επίσης, τεχνικό Death για μένα (επίσης να σημειώσω ότι μόνο οι Emperor χρησιμοποιούν από τις πρώιμες νορβηγικές παρόμοια στοιχεία. ) Επόμενο break: Τι σας θυμίζει το heavy riff αυτό??
Μήπως AUTOPSY??? Από κει και πέρα το κομμάτι λίγη σχέση έχει με black metal. Μελωδικό κλείσιμο, και το κομμάτι δείχνει γενικά ότι είναι είναι απομεινάρι από είτε το Soulside είτε το Goatlord. Κάποια τέτοια στοιχεία (περίπλοκα ριφ κτλ υπάρχουν και στα δύο τελευταία tracks. Τι έκπληξη που τέτοια στοιχεία δε ξαναεμφανίζονται σε δίσκο Darkthrone και οι λεγάμενοι δε κατάφεραν ξανά να γράψουν κομμάτι όπως το Paragon Belial.
P & C, Phthoggon 2005. Καλυνύχτα.
Edit: Ξέχασα και το drumming του Fenriz και τα ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟ DEATH METAL γυρίσματα, breaks και ρυθμούς που χρησιμοποιεί σε αυτό το κομμάτι.
symposium_lexotanil
07-09-2005, 03:18
phthoggon
07-09-2005, 03:21
Ε ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΑΣΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ?
symposium_lexotanil
07-09-2005, 03:22
an sou po oti diavasa to post sou kai katalava ti les kai oti apla theoro oti les MALAKIES,pragma pou ypodilono me to proigoumeno mou post,tha xalaso to asteio?
:offtopic: poies einai oi sxeseis sou me ton xristi stormrider?
phthoggon
07-09-2005, 03:26
Πραγματικά, ίσως είναι ώρα να σταματήσεις τις μαλακίες και να χρησιμοποιήσεις ένα επιχείρημα πάνω το όποίο μπορεί κάποιος να σχολιάσει κάτι έτσι ώστε να προχωρήσει η "συζήτηση"
Edit: Δεν τον ξέρω.
symposium_lexotanil
07-09-2005, 03:34
ok exeis dikio.to paradexomai.
to paragon belial einai ena typiko texnodeath tragoudi,alla den to paradexomai giati meta de tha mporo na ksanakouso to agapimeno mou album ever xoris typseis,sto opoio fysika kai sernontai ypoula para polla texnodeath simeia,kataloipa apo tin xronia kai kataksiomeni enasxolisi ton melon tis mpantas me ton sygkekrimeno ixo.
ante kalinyxta.
phthoggon
07-09-2005, 03:43
Εγώ όμως νόμιζα ότι λέω MALAKIES.
Πολύ στα γρήγορα αλλάζεις απόψεις.
Και αφού κατα γενική ομολογία οι Cynic, οι Atheist, οι Cadaver, και οι Death επηρρέασαν τους Darkthrone, ας αναρωτηθούμε αν μοιάζουν με Entombed.
Kingdom Gone
07-09-2005, 04:19
Ξεκόλλα ρε μλκ, σε διαγωνισμό θα κερδίσεις αν μάθεις την απάντηση; ;p
Μα είναι κλειστόμυαλος. Στο τέλος θα πιστέψει ότι το cromlech είναι τεχνικό.
ok exeis dikio.to paradexomai.
to paragon belial einai ena typiko texnodeath tragoudi,alla den to paradexomai giati meta de tha mporo na ksanakouso to agapimeno mou album ever xoris typseis,sto opoio fysika kai sernontai ypoula para polla texnodeath simeia,kataloipa apo tin xronia kai kataksiomeni enasxolisi ton melon tis mpantas me ton sygkekrimeno ixo.
ante kalinyxta.
Εγώ όμως νόμιζα ότι λέω MALAKIES.
Πολύ στα γρήγορα αλλάζεις απόψεις.
AHahAHHAhahaHAHha xynoooooooooooooooo..
Jim Dandy Mangrum
07-09-2005, 09:58
Entombed
EPOS!!
carheart
07-09-2005, 13:40
Na klasw h na fwnaxw?
One Colour Black
07-09-2005, 14:56
Μετά απο 4 σελίδες , το πρώτο on-topic post.
NAI το Soulside Journey είναι tech-death
ΟΧΙ , πέρα απο την death τεχνοτροπία των δύο , δεν βρίσκω παραπάνω ομοιότητες
επίσης
Left Hand Path > Soulside Journey
.
1. Μοιάζει το Soulside Journey με το Left Hand Path?
Αν ναι, σε τι?
Eisai pousths.
2. Είναι το Soulside τεχνοdeath?
Eisai kai prezakias.
paizei na xereis to Lakh to Markou?
Aytos leei kai tetoia.
Tespa oute thn prwth selida de diabasa. An psifizoume or smth xwnw Darkthrone kai mpainw sthn klhrwsh.
ERίτες γαμώ το Χριστό μου, απαντάνε χωρίς να ακούσουν την ερώτηση.
XD ο,τι και να μου λες ρε ΚΑΘΥΣΤΕΡΑ εγώ σε αγαπάααααω :D :pink:
Ftaei kai o titlos tou thread. :wink:
ERiths eisai kai fainesai kai pousths kai prezakias pou leei o XD.
Ntax plaka kanw, sorry pou sou xalasa to kosmhma.
phthoggon
07-11-2007, 07:59
!!!!!!!!!!
symposium_lexotanil
07-11-2007, 16:08
axaxaxaxax diavazontas xthes ti synenteuksi tou fenriz apo to link pou edose o wom thymithika auti edo ti syzitisi!!! profanws kai den prokeitai na allakso apopsi epeidi o fenriz einai prezaki pou den kserei ti leei ki epeidi esy eisai keftes tis poutsas kai tou eleous pou psaxnei velones sta axyra.
auto pou den exeis katalavei (kai pou den eixa katsei ki ego na eksigiso mesa stin tsatila mou mauta pou diavaza) einai oti den eksetazo(ume) an to a blaze exei death stoixeia i oxi. i oli fasi einai antistoixi me to mperdema aitias-apotelesmatos pou symvainei syxna pykna. opos otan imane mikros kai eixa epipefykitida kai mou lege o pateras mou min triveis ta matia sou ki ego tou lega ta trivo giati me ponane kai me ponane giati ta trivo. to a blaze orizei to simeio miden. einai i aparxi tou 90s blackmetal opos to agapame kai to akoume. ola ta blackmetal albums tha prepe na exoun auton ton ixo, autin tin texnotropia, auta ta fonitika, autin tin aisthitiki. den einai blackmetal me death stoixeia. einai i syrrafi olon ton stoixeion (death, hardoce, punk, aniero thrash) pou apla oikodomoun to apolyto blackmetal album. den mporo na eksigiso pio apla ti gonia apo tin opoia to vlepo ego. ksero go re paidi mou den einai oti proypirxe to blackmetal kai tou vale death stoixeia o fenriz ksero go. to olo glyko ekeini ti stigmi psithike. akoma kai meta ton ekfylismo tou black (me synexes anoixto ksysimo) oi mpantes pou theorithikan ananeotikes itan autes pou eisagagan death stoixeia ston ixo auto (vlepe galloi kai souidoi).
kata ta alla eisai poustis kai prezakias :!:
phthoggon
07-11-2007, 16:32
Γιε, το ξέρω, μια χαρά και σωστά. Αλλά η διαφορά είναι ότι τα (τεχνο!!)ντεθ στοιχεία που έχει ο κατα τ' άλλα υπέρτατος μπλακ μεταλ δίσκος a blaze in the northern sky δεν κοπιαρίστικαν από τις άλλες μπάντες ούτε μάλιστα ξαναπαίχτηκαν πουθενά στη δισκογραφία τους από τους ίδιους τους νταρκθρόουν, αντίθετα αυτά που κοπιαρίστικαν με το κιλό και δημιούργησαν αυτό που θεωρούμε σήμερα ως κλασικό μπλακμεταλ ήχο ήταν τα under a funeral moon και transilvanian hunger - πέρασαν και δεν έκατσαν με άλλα λόγια τα ντεθ. Αυτό εννοεί ο Φένριζ όταν λέει πως το Blaze δεν είναι "πιούρ" δίσκος και γενικά έχουν λίγους τέτοιους στην δισκογραφία τους παραπέμποντας στα παραπάνω άλμπουμ, γιαυτό και τα στοιχεία αυτά βγάζουν μάτι ως κάτι το ξεχωριστό και πολύ ιδιαίτερο στο μπλακμεταλ κόντεξτ σήμερα. (Κ' γιαυτό είναι το blaze ο καλύτερος -γουοτέβερ/ακραίος- δίσκος όλων των εποχών.)
Εγώ και ο άλλος πρεζάκιας ο Φένριζ σου στέλνουμε :pink: :pink: :pink: :pink:
πσ. στο τελευταίο μέρος ουσιαστικά το αποδυκνείεις και μόνος σου, καθώς άνετα τις μπάντες που "δεν εκφυλίστηκαν" και επανα-εισήγαναν όπως είπες death στοιχεία - arkhon infaustus και antaeus κτλ - σαφώς τις θεωρούμε black/death τη σήμερον ημέρα.
(Κ' γιαυτό είναι το hvis/παυση 1-2 secs/blaze/mysteriis ο καλύτερος -γουοτέβερ/ακραίος- δίσκος όλων των εποχών.)
μ'αρεσει που συζητατε για μουσικες!
BURNIN AMBITION
08-11-2007, 01:08
ego tha po ti malakia mou. to soulside journey toi xa skisei. apisteuti diskara alla einai isos to mono pou itan death apo tous theous meta to gurisan se black me transylvanian peines ktl. oi entombed ta palia tous gamousan trela ekeini tin epoxi souidia gamouse me unleashed entombed atrocity kai skata.
tora pou kola na sugrineis ta 2 auta group einai sa na sugrineis re malaka mayhem me death xero go kamia sxesi leo ego tora
cybernaut 667
17-11-2007, 18:04
ε ειναι τεχνοdeath to prwto darkthrone nomizw.
eida to dvd tou nocturno culto. tous deixnei gia ligo se kapio live apo ekeinh thn epoxh..4ada kanonika, me zephyrous sto line up, o mpasistas htan poly koulos.
to dvd kata t alla einai poly pink. exei koryfaia skhnika
edit:kat eme moiazon k oi dyo autoi diskoi, kata bash einai atofio rock n roll, bgazoun tetoies mousikes pernwntas tis pampolles eppiroes tous opws mono oi norbhgoi (ante k merikoi souidoi) kseroun na kanoun..