View Full Version : Zhteitai Tragoudistis
bleeding
30-08-2005, 18:21
Ok, exoume k leme...
To group einai se doom/death fasi sto styl ton Saturnus, Shape Of Despair k ton argon simeion ton My Dying Bride. Ta kommatia einai poly arga k psaxnoume gia tragoudisti me kali brutal foni k an exei k kala kathara fonitika tote akoma kalytera.
Apo Athina an ginetai
steilte pm i mail sto fbband@freemail.gr
Thanks
bleeding
03-11-2005, 15:01
bump mpas kai vrtehei kanenas :|
taraaam!
03-11-2005, 16:02
:( swstoiii
Makari na mporousa na vohthhsw!snif klaps vourk lygm
kalh epituxia an ton vreite
bleeding
04-11-2005, 03:58
Thanks
An pantos kserei kaneis apo esas kanenan me kali death foni as steilei kana pm mpas k ginei tpt. Yliko yparxei etoimo k proixografimeno k mas leipei o kataramenos o tragoudiaris :|
Geia xara. Ena palikari, pou kata tin gnomi mou exei apistefti foni kai logika tha sou kanei einai o proin tragoudistis ton Inactive Messiah. Distixos den Ksero na sou doso pliforories epikoinonias alla prospathise na ton breis. Psakse na breis douleia tou me tous Inactive na ton akouseis kai eimai sigouros oti tha sou aresei. Tha breis merika samples sto site (http://www.inactivemessiah.com/) tous.
bleeding
04-11-2005, 13:28
ton mineiro les? oxi, den eimaste se tetoia fasi. de tha kollaei me ti mousiki
thelei allo styl vocals
Atropos_gr
04-11-2005, 14:59
ama den exeis vrei akoma tragoudiari , na ta poume kapia stigmi apo irc...
bleeding
07-11-2005, 14:11
ama den exeis vrei akoma tragoudiari , na ta poume kapia stigmi apo irc...
stelie kana pm an einai giati irc den polympaino. i kane me add sto messenger na ta poume ekei
Chaotic Beauty
07-11-2005, 17:50
Edw tragoudistria...
Exw arketh empeiria panw sto tragoudi.Exw tragoudisei me polla sxhmata live opws :Katelis,Tabakis,Kuria ELisabet,Flwriniotis,Stella Pezentakou kai polloi alloi...
Exw spoudasei balleto,tae kwo do,agglika,exw kanei seminaria mageirikhs sth sxolh le monde kai kserw tyflo susthma pliktrologhshs.
Kserw na paizw arketa organa:Ki8ara,basso,cello,violi,viola,trompeta,fisarmonika,akornteon,flaouto,piccolo,ocarina,saxofwno,drums,ksylofwno,kontrabasso,arpa,lyra,klarineto,banjo kai sitar.bebaia to forte mou einai to piano.Fwnitikh asxoloumai epaggelmatika edw kai 9 xronia kai pleon ka8hghtria mou einai h diashmh Julie Masino
Tonosalata
07-11-2005, 17:52
arketa.
bleeding
07-11-2005, 17:54
exeis talento k sto na gamas diafora topic mallon...
Tonosalata
07-11-2005, 17:57
ti na peis,se ATMOsferik mpant pezei.
Silent_Enigma
12-11-2005, 13:12
krima pou prepei na einai apo athina...alliws tha endiaferomoun!