View Full Version : E-L-(AS)-E-O-S
freak brother
22-08-2005, 17:10
Ούτε σε εικόνα τα φύλλα χασίς!
ΠΥΡΓΟΣ
Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
Μην το καπνίζετε, αλλά και μην το βλέπετε... Ποινικό αδίκημα συνιστά, σύμφωνα με τις Αρχές, ο κάτοχος ή ο πωλητής αντικειμένων που απεικονίζουν φύλλα ινδικής κάνναβης, κοινώς χασίς.
Προχθές άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου έκαναν σχετικούς ελέγχους και συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια περιπτέρου που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, επειδή είχε στο κατάστημά της 26 αναπτήρες που είχαν στον εξωτερικό τους περίβλημα τη φωτογραφία από ένα φύλλο χασίς!
Η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της διαφήμισης ναρκωτικών ουσιών, αλλά με προφορική εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερη για να δικαστεί σήμερα από το Αυτόφωρο.
Οι ιδιοκτήτες περιπτέρων της Ηλείας και της Αχαΐας, στους οποίους απευθύνθηκε η «Ε», χαρακτήρισαν υπερβολική την αντίδραση της Αστυνομίας τονίζοντας ότι είναι αδιανόητο κάποιοι να ποινικοποιούν έναν απλό αναπτήρα ή κάποιο αντικείμενο που πωλείται επειδή η μία του όψη απεικονίζει ένα φύλλο από χασίς.
Την ίδια ώρα αστυνομικές πηγές της Αχαΐας και της Ηλείας επιβεβαίωσαν την ύπαρξη σχετικού σήματος από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., στο οποίο ζητείται από όλες τις Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας της χώρας μας να προβούν σε ελέγχους μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2005 με σκοπό την πάταξη του φαινομένου της έμμεσης διαφήμισης του χασίς.
Για τη σχετική οδηγία αναμένεται να υπάρξουν και αντιδράσεις και από τους ιδιοκτήτες των «κάνναβη σοπ», καθώς στο στόχαστρο των αστυνομικών μπαίνουν αυτοί αλλά και οι πελάτες που τυγχάνει να φορούν ρούχα ή να έχουν επάνω τους αντικείμενα που απεικονίζουν το απαγορευμένο φυτό...
san antisyntagmatiko na moy akoygetai (kai antitheto me 1203981203 eyrwpaikes nomothesies). (pera apo entelws hlithio)
Phantom Duck
22-08-2005, 17:20
Les na katasxesoun kai tis faneles tou Vazelou twra?
freak brother
22-08-2005, 17:23
o dani tou olympiakou eixe skasei sthn ellada me mplouza me founta panw..
na ton katasxesoun
rincewind2k
22-08-2005, 17:30
είχαν μαζέψει έναν cannabishop owner στο παρελθόν.
pitchfork
22-08-2005, 17:36
Χέστηκα αν κλείσουν μέσα 5 περιπτερούδες (που δεν πρόκειται δλδ) ή τρεις μανάβηδες
enitharmon
22-08-2005, 17:40
το γελοίο είναι πως σε ολόκληρο τον κόσμο (εκτός από Ελλάδα και ΗΠΑ) οι κυβερνήσεις υποστηρίζουν την καλλιέργεια κάνναβης χαμηλής περιεκτηκότητας σε THC, επειδή οι ίνες του φυτού είναι πιο ανθεκτικές από του βαμβακιού, η καλλιέργεια είναι πιο φτηνή και πιο εύκολη :|
House Of Low Culture
22-08-2005, 17:43
fantasou na se piasoun kai me xorto...
Strange Days..
το γελοίο είναι πως σε ολόκληρο τον κόσμο (εκτός από Ελλάδα και ΗΠΑ) οι κυβερνήσεις υποστηρίζουν την καλλιέργεια κάνναβης χαμηλής περιεκτηκότητας σε THC, επειδή οι ίνες του φυτού είναι πιο ανθεκτικές από του βαμβακιού, η καλλιέργεια είναι πιο φτηνή και πιο εύκολη :|
Νομίζω υπήρξε αντίστοιχο thread στο παρελθόν επ'αυτού.
Εν πάση περιπτώσει, να θεωρείται το σύμβολο της ινδικής κάνναβης ως διαφήμιση είναι ακραίο, εξάλλου ο σκοπός της χρήσης του συμβόλου δεν είναι κατ'ανάγκην αυτός.
den pa'na thewreitai kai guerilla diafhmistikh ekstrateia me pano, gigantoafises kai tied merchandise? apo pote - oso oi nomoi peri decency den parabiazontai - apotelei adikhma ena image?
tha einai mia tragikh mera (kai all time low gia thn ellada) otan to kratos tha mporei na kathorizei poio image einai ok kai poio oxi.
Elfstone
22-08-2005, 19:00
Πάω να σβήσω το theme απτο κινητό για να μην έχω πρόβλημα με τον νόμο. Θεός φυλάξοι! :roll: :rofl:
UmbilicalResidue
22-08-2005, 19:01
tha einai mia tragikh mera (kai all time low gia thn ellada) otan to kratos tha mporei na kathorizei poio image einai ok kai poio oxi.
Antrikos
22-08-2005, 19:03
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ.
:shock: :shock: :shock:
Πάω να σβήσω το theme απτο κινητό για να μην έχω πρόβλημα με τον νόμο. Θεός φυλάξοι! :roll: :rofl:
Κι ο Atheist να αλλάξει sig προτού τον κλείσουν μέσα για διαφήμιση της αυτοκτονίας. :P
Dark-Avenger
22-08-2005, 19:35
:rofl: :rofl: :rofl:
Μιλάμε τα σπάω! Πού; Πώς; Πότε; Ποιο περίπτερο; Πρέπει να πάω κανά πρωί στο καφενείο του Μίμη να μάθω κανά νέο από κανά ζάκι.
PS: Πληροφορίες ότι το περίπτερο ήταν η αιτία του ξύλου πάνκηδων/μεταλλάδων την Παρασκευή το βράδυ ελέγχονται ως ανακριβείς.
PPS: Μαλάκα Ρωχάμη, ρώτα κανά **edited** μη ξέρει τίποτα και πες μου.
Carcass_
22-08-2005, 19:43
kathisterhsh sto maximum
Solo Carriera
22-08-2005, 19:47
αναφέρεσαι στο αρχικό post ή σε αυτό του dark avenger;
Carcass_
22-08-2005, 19:50
duskoleuomai na sou apanthsw alla h alitheia einai oti epithdes to afhsa na fainete toso aoristo.
Solo Carriera
22-08-2005, 19:54
καλά, τότε θα το ειδικεύσω εγώ.
Μιλάμε τα σπάω! Πού; Πώς; Πότε; Ποιο περίπτερο; Πρέπει να πάω κανά πρωί στο καφενείο του Μίμη να μάθω κανά νέο από κανά ζάκι.
PS: Πληροφορίες ότι το περίπτερο ήταν η αιτία του ξύλου πάνκηδων/μεταλλάδων την Παρασκευή το βράδυ ελέγχονται ως ανακριβείς.
PPS: Μαλάκα Ρωχάμη, ρώτα κανά Τρύφωνα μη ξέρει τίποτα και πες μου.
στ' αρχίδια μας όλα αυτά.
Dark-Avenger
22-08-2005, 20:15
Όλοι έχουμε δικαίωμα στο spam. Ειδικά όταν λένε "καθυστέρηση" άτομα που έχουν πόσα ποστς σε θρεντς τύπου np.
:)
Chopped In Half
22-08-2005, 20:15
cannabishop
http://i6.photobucket.com/albums/y242/carnivalism/cannabishop.jpg
Carcass_
22-08-2005, 20:24
den exw posts se thread tupou np.
Kala ta elega omwz.
rincewind2k
22-08-2005, 22:43
cannabishop
http://i6.photobucket.com/albums/y242/carnivalism/cannabishop.jpg
axaxaxaxaxxaxaxaxa
freak brother
02-09-2005, 17:03
MPATSOI TSAKALIAAAAAAA
Δεν βλέπουν που το χωριό γέμισε ναρκωτικά
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Του ΣΤΡΑΤΗ ΜΠΑΛΑΣΚΑ
Προσπαθώντας να συνέλθει από το σοκ που υπέστη προχθές το πρωί όταν και συνελήφθη, η 75χρονη Χαρίκλεια Γρίβα από την Αγιάσο μίλησε χθες για την πρωτοφανή δικαστική περιπέτειά της μετά την ανακάλυψη μιας κανναβουριάς φυτρωμένης σε γλάστρα κάτω από κλουβί με καναρίνια στο μπαλκόνι του σπιτιού της!
Η οργή της αλλά και η πίκρα της ξεχειλίζουν από τις δηλώσεις της, μια και η ηλικιωμένη γυναίκα ένιωσε σ' αυτήν την ηλικία έναν πρωτόγνωρο διασυρμό εξαιτίας της πρωτοφανούς δίωξης που απήγγειλε εναντίον της η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Μυτιλήνης Λουκία Παπαευθυμίου και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος. Και στη συνέχεια με την αποδοχή της κατηγορίας από την ανακρίτρια, η οποία βρίσκοντας βάσιμη την κατηγορία την άφησε ελεύθερη με εγγυοδοσία!
«Το να αγαπάς τα πουλιά και τα λουλούδια -τόνισε η κ. Χαρίκλεια- φαίνεται ότι κοστίζει πολύ ακριβά. Δεν ήξεραν εμένα, την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, γιατί αυτή η αντιμετώπιση, γιατί αυτός ο διασυρμός; Θα πρέπει να ντρέπονται και θα πρέπει να τιμωρηθούν για το κακό που μου έκαναν στα γεράματά μου». Και καταλήγει χαρακτηριστικά: «Εγώ τους έφταιγα και η γλάστρα με το φυτό, δεν βλέπουν που το χωριό έχει γεμίσει ναρκωτικά;».
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις όλων των συγχωριανών της που έσπευσαν να της συμπαρασταθούν.
Tonosalata
02-09-2005, 18:13
poios kalos anthrwpos 8a pidiksei thn αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης Λουκία Παπαευθυμίου ????
The Nerd
02-09-2005, 19:16
poios kalos anthrwpos 8a pidiksei thn αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης Λουκία Παπαευθυμίου ????
postare kammia pic ths kai vlepoyme ;)
Tonosalata
02-09-2005, 20:04
8a kaneis kalo sthn anthrwpotita.
Acid Baby
02-09-2005, 23:36
Πάντως νομίζω οτι και η διαφήμιση ναρκωτικών συμφωνα με τη νομοθεσία είναι αδίκημα, δεν είμαι σχετικός όμως με το νόμο. Τι χαζό.
Το 1ο σκηνικό τελικά δεν έγινε Πύργο, Πάτρα έγινε.
Και η διαφήμιση ναρκωτικών είναι όντως αδίκημα σύμφωνα με το νόμο.
freak brother
03-09-2005, 00:01
Το 1ο σκηνικό τελικά δεν έγινε Πύργο, Πάτρα έγινε.
Και η διαφήμιση ναρκωτικών είναι όντως αδίκημα σύμφωνα με το νόμο.
nai alla den eida kaneis na ta diafhmhzei.