View Full Version : Morgan Freeman
_UnHoLyMaRtYr_
23-07-2005, 23:41
Βλέποντας χθες το φοβερό και τρομερό και γαμάτο Shawshank Redemption καθόμουν και σκεφτόμουν τις ταινίες στις οποίες έχει παίξει ο συμπαθέστατος μαυρούκος για να διαπιστώσω πως είναι κάτι σαν "μόνιμος δεύτερος". Δηλαδή έχει δώσει -κατά τη γνώμη μου- φοβερές ερμηνείες αλλά είχε πάντα την ατυχία να πλαισιώνεται από μεγαλύτερα ονόματα και να "χάνεται". Σε αντίθεση δηλαδή με κάτι ηθοποιούς του στυλ Ben Stiller που παίζουν παντού και είναι για τον πούτσο, ο Freeman μου φαίνεται πως μπορεί να σκάει μύτη παντού (ειδικά τελευταία; ) αλλά δίνει ότι μπορεί. Για πείτε τη γνώμη σας ρε για τον άνθρωπα.
dyingfreedom
24-07-2005, 01:50
respect
\m/
Δεν θα μπορούσα να πω ότι είναι κακός ηθοποιός αλλά άμα κρίνω από τις ταινίες του και μόνο θα έλεγα ότι οι ρόλοι που διαλέγει να παίξει είναι πάντα οι ίδιοι. Κλασσικός arbitrator/detective/officer, δεν γνωρίζω αν έχει παίξει ποτέ σε ταινία που να κάνει ξέρω γω τον "χαζό" ή τον απλό άνθρωπο. Αυτό φυσικά είναι επακόλουθο του γεγονότος ότι δεν μπορείς να τον βάλεις να κάνει κάτι τέτοιο γιατί η ίδια του η φιγούρα εμπνέει σε κάτι που τόσες φορές έχουμε δει στις ταινίες του. Έχει παίξει σε μερικές πολύ μούφες ταινίες αλλά έχει παίξει και σε μερικές κορυφαίες. ΙΜΗΟ όλα αυτά ε.
Dr. Death
24-07-2005, 17:24
Δεν θα μπορούσα να πω ότι είναι κακός ηθοποιός αλλά άμα κρίνω από τις ταινίες του και μόνο θα έλεγα ότι οι ρόλοι που διαλέγει να παίξει είναι πάντα οι ίδιοι. Κλασσικός arbitrator/detective/officer, δεν γνωρίζω αν έχει παίξει ποτέ σε ταινία που να κάνει ξέρω γω τον "χαζό" ή τον απλό άνθρωπο.
oti eipe o parapanw
driving miss daisy
Uparxei atomo pou sugkrinei Morgan Freeman me Ben Stiller kai lene emena otinanai sto forum. Mono sto ER.
viva_emptiness
29-07-2005, 11:50
respect
Off topic, alla apoti fainetai se exei valei gia ta kala sto tripaki pl o panos... :P
viva_emptiness
29-07-2005, 11:56
Xexe fainetai e? :D
_UnHoLyMaRtYr_
29-07-2005, 13:15
Uparxei atomo pou sugkrinei Morgan Freeman me Ben Stiller kai lene emena otinanai sto forum. Mono sto ER.
:moutza:
Antrikos
29-07-2005, 14:06
Βλέποντας χθες το φοβερό και τρομερό και γαμάτο Shawshank Redemption
οκ μουνόπανο.
δεν γνωρίζω αν έχει παίξει ποτέ σε ταινία που να κάνει ξέρω γω τον "χαζό" ή τον απλό άνθρωπο
Έχει κάνει το Θεό, σου κάνει? :D
Πολύ καλός σε όποιο ρόλο και αν είναι. Σπάνια οι ταινίες που παίζει δεν είναι καλες.