PDA

View Full Version : Album of the Year 2003

Dragonlord
28-11-2003, 08:51
well eipame gia ta kalytera ths xronias klp
peite to ENA (1) album pou sas emeine perissotero apo auth th xronia
to skeftomoun xtes,ta tria album pou mou aresan poly fetos htan ta dst,theater kai metallica,alla o xronos mallon deixnei
st.anger
kai mono gia to oti vgazoun alhtiko feel 20 xronia meta tous vgazw to kapelo
sok kai deos
telika einai oi megalyteroi..

(to 3erw geloio post alla YOU FLUSH IT OUT,YOU FLUSH IT OUT-mhn pare3hgeite)

StationEleven
28-11-2003, 09:21
well...agree 8)
st anger

Amnesiac.
28-11-2003, 12:20
Deftones (re mounia)

kai epeidi otan egw kanw topiks kai lew na anaferete mono ena album, oloi anaferoun perissotera, tha ginw kai gw spasiklaki kai tha pw kai to "thirteenth step" twn A Perfect Cricle
nianianiania pws sas fainetai twra? e?
sou gamisa to topic.

marianna2525
28-11-2003, 12:26
prin apo 15 meres tha elega dance of death.
tora leo train of thought.
den nomizo na allaxo gnomi.

Buddy Lackey
28-11-2003, 13:27
Train Of Thought
alla to xw se isopalia me all 2 pou den ta lew giati eipame mono 1
kai oi motorhead vgazoun ALHTEIA meta apo 20 xronia, kai oi ac dc (30)kai alla pampola groups .

After Dark
28-11-2003, 13:45
Akousa arketa kala albums fetos einai h alh8eia.Alla telika kai mono pou akoulouthw thn idia diadikasia me ta prohgoumena albums tous na akouw 2-3 fores se ka8hmerinh vash to album ayto,diadikasia pou shmainei oti afenos to goustarw se megalo vathmo kai afeterou oti einai sta standards pou thelw,TO album gia fetos einai:
Dream Theater-Train Of Thought

WoTaN
28-11-2003, 14:31
mpantis spoke.
Gia mena to Let Battle Commence twn Doomsword.H prosopopoiisi tou epikou metal.-
An kai paei isopalia kiauto me allo ena.Tespa.
Doomsword.-

Dragonlord
28-11-2003, 14:52
kai oi motorhead vgazoun ALHTEIA meta apo 20 xronia, kai oi ac dc (30)kai alla pampola groups .
eipa egw kati anti8eto? :roll:
kai sto katw katw th mousikh twn metallica proswpika goustarw na thn akouw kai spiti mou kai oxi mono sta clubs-opws me ta dyo paradeigmata

Buddy Lackey
28-11-2003, 14:56
den eipa oti eipes kati antitheto , alla mou fainetai koulo na theoreitai credit to na vgazeis alhteia

Kveldssanger
28-11-2003, 14:56
Souvenirs....

WoTaN
28-11-2003, 14:57
Nai,eidika tin mousiki twn Metallica den tin akous sta clubs.LOL
Tespa.

warlord
28-11-2003, 14:59
Ego pali th mousikh ton metallica thn akouo mono se clubs kai pote spiti mou, se antithesh me ta dyo alla.

Ena kai mono album mou meine: to theiko St Anger, enas ogkolithos malakias, mia kolossiaia paparia!
Poios allos mporei na poulhsei 24306501235-1235-3 kopies xoris na exei tragoudia? Magkia!

Dragonlord
28-11-2003, 15:08
Nai,eidika tin mousiki twn Metallica den tin akous sta clubs.LOL
Tespa.
:roll: :roll: :roll:
mlk sorry alla ama de se h3era 8a elega pws eisai teleiws ka8ysterhmenos.twra den to lew apo eugeneia :P
3anadiavase ti egrapsa.

@buddy:ok ara den einai kai credit gia tous bathory oti vgazoun epiko feel epeidh to kanoun ki alla group,den einai credit gia tous gathering oti exoun atmosfaira giati exoun ki alla group k.o.k...
kai ok mhn peis oti akrivws thn atmosfaira twn gathering den thn exei allos giati profanws to idio isxyei kai gia thn "alhteia" twn metallica

Buddy Lackey
28-11-2003, 15:14
mporw na katalavw pws mporei na theorithei credit gia kati , to yper to deon epiko feeling,i mia dinati atmosfaira, alla to "alhtiko feeling" adinatw, sori kiolas.
kai den einai to "kai alloi to kanoun" alla giati to thema tis alhteias i otidipote , tous kanei na ksexorizoun
kai na prokalei .. sok kai deos
hmarton

WoTaN
28-11-2003, 15:16
To ksanadiavasa kai den katalaba kati diaforetiko.
Telika mallon eimai kathisterimenos :(

Stormtrooper
28-11-2003, 15:30
mporw na katalavw pws mporei na theorithei credit gia kati , to yper to deon epiko feeling,i mia dinati atmosfaira, alla to "alhtiko feeling" adinatw, sori kiolas.
kai den einai to "kai alloi to kanoun" alla giati to thema tis alhteias i otidipote , tous kanei na ksexorizoun
kai na prokalei .. sok kai deos
hmarton

Giati file mou, eite to 8es, eite oxi, sto "dromo" yparxoun oi pio ay8entikoi an8rwpoi. Kai otan lew egw "alitia" ennow enan diaforetiko tropo ekfrasis tis ay8entikotitas, i opoia den simainei molotof kai narkwtika (aparaitita), alla ay8ormitismos, amesotita kai kana mpounidi pou kai pou gia to "3emoudiasma" :lol:
8a mou peis pws gia na'sai ay8aintikos den einai anagki na exeis megalwsei stous dromous. Edw 8a symfwnisw, omws gia mena den einai mono o dromos. Einai to na yparxei "alitiki kardia" kai ayto parte to opws 8elete.

Dragonlord
28-11-2003, 15:46
o stormtrooper me psilokalypse.buddy shmeiwse pws milaga genika gia to album,to 8ema ths "alhteias" htan apla ena apo auta pou goustarw sto disko kai h anafora ekei 3ekina kai teleiwnei se mia protash.

wotan:eleos,mono me rockavlon kai warlord eixe xreiastei na analysw toso poly toso apla pragmata.as foresoume th stolh tou nhpiagwgou kai paaaaame na doume ti egrapsa:

th mousikh twn metallica proswpika goustarw na thn akouw kai spiti mou kai oxi mono sta clubs-opws me ta dyo paradeigmata
to KAI spiti mou kai OXI MONO sta clubs shmainei pws nai,th mousikh twn metallica thn akouw kai sta clubs.
alla leei h 8eia mou,alla akoun t'autia mou

Stormtrooper
28-11-2003, 15:54
A, gia na mi pare3igi8oume....

Den mou aresoun oi Metallica kai o last itan xali kata ti gnwmi mou (fantasteite ektimisa ta Load kai Reload). Egw milisa genikotera gia to 8ema tis alitias, ena synais8ima pou de nomizw pws yparxei s'ayti ti mal... eeee... ton disko twn Metallica i8ela na pw :lol: Basika pisteyw oti ta kotsidakia sta mallia kai oi bermoudes 3/4 mono alitia kai magkia den bgazoun. Apofeygw na sxoliasw tin mousiki giati simera apexw apo kakes le3eis :D

Buddy Lackey
28-11-2003, 15:55
tha koinoniseis tin kiriaki?

Stormtrooper
28-11-2003, 16:03
tha koinoniseis tin kiriaki?

:roll: :?: :roll: :?: :roll: :?: :!:

Chopped In Half
28-11-2003, 16:27
Strapping Young Lad.-

Solo Carriera
28-11-2003, 16:56
me autes tis pipes tha arxisw na sympathw to st anger mono kai mono epeidi 2-3 kolimenoi to thavoun me tin prwth efkairia. OK kai mena paparia mou fenetai alla se keinon profanws arese (den nomizw na pernei pososta apo tous metallica) einai anagkh na tou ti lete gia tin epilogh tou gia to kalytero album tis xronias?

Episis ektos apo to st anger paparia thewrw kathe nota pou exoun paiksei oi manowar oi cirinth ungol oi twisted sister kai xilioi-dyo alloi xevimetal hrwes alla den tous thavw kathe fora pou anaferete to onoma tous.

Sas akousame kai tin prwth fora, nisafi pia.

Buddy Lackey
28-11-2003, 17:00
mono kai mono epeidi 2-3 kolimenoi to thavoun me tin prwth efkairia.
iii emena leei :D
an diavazes kai ta posts peri st anger isws kai na min eleges to "tou tin lete gia tin epilogi tou"
kai kiriws na evlepes to oti egw den ethapsa to st anger sto sigkekrimeno thread

Solo Carriera
28-11-2003, 17:13
auto pou vlepw egw einai pws auto to thread ksekinise ws "best of the year" thread kai katelikse se (allh mia) diamaxh gia to st anger. Kai den egine mono tou etsi, esy antedrases prwtos sta legomena tou dlord gia to st anger kai meta mpikan warlord kai wotan sto sirfeto

eipame, den to goustarete, SAS AKOUSAME KAI TIN PRWTH FORA

...

Buddy Lackey
28-11-2003, 17:15
ok den tha to ksanakanw mama

StationEleven
28-11-2003, 17:22
pantws kai to korn kai to deftones mporoun na synagwnistoun alla de gamiete barieme na alla3w gnwmh :P

Amnesiac.
28-11-2003, 17:22
i used to fuck people like doomsword in prison.

Tribe
28-11-2003, 17:24
Machine Head - Through The ASHES of Empires
twra einai kai allo ena ....
den ....
Queensryche -Tribe
to'pa kai iremisa......

cloud
28-11-2003, 17:28
Sigoura to album ths xronias den prepei na einai metal. Poly apogoiteysh kai fetos...

StationEleven
28-11-2003, 17:31
e3artate ti einai metal kai ti oxi gia ton ka8ena
metal 8ewrw kai tous prodigy egw
lisakste tsaouses twra :P

cloud
28-11-2003, 17:35
ma metal einai oi Prodigy. 8) krima pou dielysan. Alla twra exoume System of a down. Ayto einai metal.

Stormtrooper
28-11-2003, 17:36
i used to fuck people like doomsword in prison.

Mia dieykrinisi giati kapou to 3anaeida leipso grammeno. To swsto kai olokliro einai "I Use To Fuck People Like You In Prison Where The Bad Boys Rock"

Apli dieykrinisi.... 8)

StationEleven
28-11-2003, 17:37
de dielysan oi prodigy apla ston pago
etoimazoun kana kalo ;)

cloud
28-11-2003, 17:58
Anekdoto ths stigmhs(twra mou irthe, edw to grafw)

Leei to aristero arxidi sto deksi: Re sy pame gia kamia tsonta sto cinema? Mesa re tou leei to deksi, na rwtisoume kai ton psilo. Psile pame gia tsonta? Ti les re tou leei o psilos, na katsw pali egw orthios?

cancer
28-11-2003, 18:09
Ena kai mono album mou meine: to theiko St Anger, enas ogkolithos malakias, mia kolossiaia paparia!
Poios allos mporei na poulhsei 24306501235-1235-3 kopies xoris na exei tragoudia? Magkia!
xex korekt.
souvenirs 8a po ki ego...

VirusXI
29-11-2003, 00:34
to Blessing In Disguise. An kai paizei ksylo me 3-4 akoma...

The_Emperor
29-11-2003, 01:02
\Wolverine-Cold_Light_Of_Monday--2003-

Kingryche
29-11-2003, 01:10
Kai ego theoro metal tous Transatlantic :P
Mexri tis 11/11 no1 itan aneta to Dance Of Death alla apo totes i korifi einai kateillimeni aneta...
Dream Theater - Train Of Thought
To St.Anger tha itan to kalitero album gia to 98% twn nu metal groups.Gia tous Metallica einai O patos.Toulaxiston den nomizo na vgaloun xeirotero.Tha exoun anodiki poreia...Kollaei sto thread os Disappointment Of the Year.

wanker
29-11-2003, 04:38
Stampin Ground - A New Darkness Upon Us

k den yparxei gia alla 10 skalopatia tpt gyrw tou

cancer
29-11-2003, 04:48
ena neo skotadi panw mas.
skeri

The_Emperor
29-11-2003, 12:13
Stampin Ground - A New Darkness Upon Us

k den yparxei gia alla 10 skalopatia tpt gyrw tou

plaka plaka to exo lywsei ayto...tromera "anebastiko" album...
alla exei polla epanalambanomena shmeia ki ayto to rixnei ligo sth "lista mou"

The_Painless
29-11-2003, 14:24
Δύσκολο....πλησιάζουμε στο τέλος της χρονιάς...πρέπει να διαλέξουμε. Δεν ξέρω, νομίζω ότι θα επιλέξω το D.T. έχουμε ένα μήνα όμως ακόμα....δεν ξέρεις ποτέ....

FIXXXER
29-11-2003, 15:31
Saint Anger, an kai to perimena kalutero, alla itan kalutero apo otidipote allo vgike, parolo pou perimena to Train Of Thought na einai akoma kalutero, alla telika de nomizo.

blue_limestone
29-11-2003, 15:40
Diskos tis xronias: Elli Kokkinou - Sto Kokkino
Epikoi stixoi: mwro mou sorry alla vrika kalytero agori
Exei kai fan club: http://clubs.pathfinder.gr/elli_kokkinou

:lol:

Magellan
30-11-2003, 04:05
ToT
to kalitero apo ta alla , alla(tonos sto 2o a) oxi oso kalo 8a pisteua

Angrafan
01-12-2003, 02:10
Sonata arctica - Winterhearts Guild

cloud
01-12-2003, 17:25
To St.Anger tha itan to kalitero album gia to 98% twn nu metal groups.Gia tous Metallica einai O patos.Toulaxiston den nomizo na vgaloun xeirotero.Tha exoun anodiki poreia...Kollaei sto thread os Disappointment Of the Year.

Ti sas exei kanei to nu metal kai to vrizete etsi??? Eksallou to St.Anger oudemia sxesh exei me nu metal. akouste mousikh!!! Kai ta xeirotera gia toys metallica den irthan akomh...

Buddy Lackey
01-12-2003, 17:29
cloud, kathe post sou einai zwgrafia

symposium_lexotanil
01-12-2003, 17:37
eno kathe zografia einai post mou

StationEleven
01-12-2003, 17:41
cloud, kathe post sou einai zwgrafia

esy de brizeis to nu or smth? :P

Stormtrooper
01-12-2003, 17:44
Gamw to Nu, gamw to gothic, gamw to Metal, gamw to Rock, gamw to Stayro (tou Notou)....

ZHTW HOWLIN' WOLF

Black Power RULEZZZZZZZZ!

StationEleven
01-12-2003, 18:45
an er8eis salamina fere kai ena sakoulaki apo auto kai mena :P

Stormtrooper
01-12-2003, 19:10
an er8eis salamina fere kai ena sakoulaki apo auto kai mena :P

Den 3er's ton Howlin' Wolf???
Tote den 3er's apo mouziki!!! :lol:

Mayros bluesman tis dekaetias tou 50! All the money :wink:

StationEleven
01-12-2003, 19:13
re fere kai apo dw sou lew twraaaaaaa :twisted:

Kingryche
02-12-2003, 04:55
Vasika den nomizo oti eipa kati kako gia to nu metal sto opoio oso periorizontai ta raparismata mou einai eksairetika simpathes...
Apla an skefteis oti vgikan giro sta 847 nu metal cd stin Ameriki to 2003 leo oti to St.Anger itan stis 16,94 dld xontrika 17 kaliteres kiklofories.
An kirios den einai epireasmeno apo nu metal to St.Anger apo ti einai?Apo euro power mipos? :idea: Tora pou to leo les na akouge euro power o Ulrich kai na pe na ksanavalei dikasi?
Linkin Park,Evanescence kai an theoreite to Machine Head ta kalitera pou exo akousei apo to idioma.Den exo akousei Korn alla tous exo se megali ektimisi kai pistevo pos tha 'nai kalo...

StationEleven
02-12-2003, 08:43
an nu metal 8ewrhte oti exei mesa rapismata tote h egw den exw katalabei swsta ton oro h oi ypoloipoi edw mesa...gia mena KYRIWS nu metal = kofta riff styl korn,disturbed ktl ktl(kati pou yparxei kai sta telueitaia machine head,slayer etc.)
tespa prwi einai meraaaa

WoTaN
02-12-2003, 13:46
simfwnw me ton station?apisteuto!

StationEleven
02-12-2003, 14:07
ouao

Lateral
02-12-2003, 15:12
Arketa kala album mporw na pw oti akousa fetos...Ekeino me to opoio vouikse kai vouizei akomi to kefali mou itan to MOONSPELL'The Antidote'...Everything Invaded...psuxi,swma,i hsyxia tou ekneuristikou geitona... :lol:
Ade eviva
ps:Fetre re tous TOOL gamw tin koinwnia mou!!
eviva[/b]

symposium_lexotanil
02-12-2003, 15:44
eimai metaksy theater,doomsword kai dimmu
alla tha po to dimmu mono kai mono gia to diastima 2:20 ews 3:20 sto evdomo tragoudi (einai sta norvigika o titlos,de tha to grapso).
cheerz

Buddy Lackey
02-12-2003, 15:47
tragoudaei o hestenaes kathara vox keithene?

symposium_lexotanil
02-12-2003, 16:33
e profanws

cloud
02-12-2003, 17:15
an nu metal 8ewrhte oti exei mesa rapismata tote h egw den exw katalabei swsta ton oro h oi ypoloipoi edw mesa...gia mena KYRIWS nu metal = kofta riff styl korn,disturbed ktl ktl(kati pou yparxei kai sta telueitaia machine head,slayer etc.)
tespa prwi einai meraaaa

Mpa xlwmo file mou. To nu metal einai metal me rap. Ayto vaftisan etsi toulaxiston. Apo thn allh katalavainw ti ennoeis, giati kai emena group san S.O.A.D., post Slayer (kalo!) kai ligo Machine Head pio konta sto nu mou fernoun para sto metal. Oi Korn wstoso (apo tous prwtous nu) exoun stoixeia rap, ta opoia btw den me xalane. Alla emena mou aresei kai o Eminem. Eksallou to rap apo to rock vghke. Deite to thetika. 8)

VirusXI
02-12-2003, 17:40
metal me rap = public enemy.
nu metal = h arxh egine me kati Roots apo Seps, kati Deftones koutoulou
twra pws ta xete kanei etsi skata dunno 8)

Dimitra
02-12-2003, 18:01
Xwris deuteri skepsi to album pou me aggikse perissotero fetos itan to.....

Green Carnation - A blessing in disguise

Apo kei kai meta akolouthoun se polu mikri apostasi Train of thought kai A natural disaster kai stamataw edw giati tha grapsw katalogo pali!

cloud
02-12-2003, 18:11
metal me rap = public enemy.
nu metal = h arxh egine me kati Roots apo Seps, kati Deftones koutoulou
twra pws ta xete kanei etsi skata dunno 8)

No offence alla diavase kai tpt...Oi publi enemy kamia sxesh me metal, punk h rock an thes...Eixan vevaia enan "metalliko" tsampouka. To Roots einai katharo metal me tribal (folk) stoixeia opws kai to Chaos A.D. kai ta dyo einai kathara Seps...twra an oi Seps epirreasan to nu allo thema. Deftones den exw akousei poly alla pouthena den exw dei na tous anaferoun nu metal...

Dimitra
02-12-2003, 18:20
Eleos re paidia pia...Kollate kai analuete toso tis tampeles pou xanete tin ousia! To an einai nu metal, rap metal hardcore ktl einai mono BOH8HTIKOI xaraktirismoi pou xrhsimeuoun sto na perigrapsei kaneis pws akougetai ena album h ena sugkrotima se kapoion pou den to kserei. Gnwmi mou, etsi? Twra to an kati einai kalo i oxi, an mas aresei i oxi de tha krithei apto an einai nu metal, heavy metal, dance metal kai gw den kserw ti allo. Kai ntaksu, otan leme nu metal, hardcore kok oloi panw katw katalavainoume ti mousiki einai...Pros ti tosi analusi? Ouf, ta eipa ki hsuxasa!

VirusXI
02-12-2003, 18:24
Xwris deuteri skepsi to album pou me aggikse perissotero fetos itan to.....

Green Carnation - A blessing in disguise

Ayta einai! \m/

@ cloud: ok, den eimai diavasmenos, 8a to grapsw 100 fores sto pinaka timwria.

StationEleven
02-12-2003, 20:35
virus swstos , cloud ti les paloukarim ??? lol

Solo Carriera
02-12-2003, 22:01
faith no more - album of the year

cancer
03-12-2003, 00:21
No offence alla diavase kai tpt...
nai re malaka, diabase kana hammer, 8a meineis meteksetasteos.

cancer
03-12-2003, 00:22
kati paixtike me ta quotes. you get the point, though

Kingryche
03-12-2003, 05:20
Otan elega periorismena raparismata eixa sto mialo mou tous Korn pou mou aresoun poli kai tous theoro arketa protoporiako sigrotima kai sigkekrimena sto Follow The Leader pou mou aresei para poli se simeia ena kommati onomati We're all in the family kai kati alla pou me ksneneronoun apistefta ta raparismata kai ta remix apo n rappers.Episis oi Limp Bizkit den mou aresoun gia afto ton logo.Scratchakia,raparismata yo,kori kai ta loipa.Telos den mou arese to Reanimation twn Linkin Park pou gnostoi DJ's kai rappers diaskevazan mazi me to group tragoudia kai vgike os official kikloforia.Eno to Meteora m'aresei para poli px.Afto itan to olo noima.Tora opoios vlepei rap stoixeia stous Machine Head kako tou kefaliou tou.An kai einai se alli fasi kat'eme opos kai oi Lamb Of God,oi Shadow's Fall ktl...
Vlakeies einai oi tampeles stin mousiki alla se voithane na sinenoitheis.

cloud
03-12-2003, 17:02

Opoios diavazei hammer exei trypa ston egkefalo. Ki an den exei tha thn apokthsei. Kai aei gamisou pou tha me peis anagnwsth tou Hammer, egw den eixa prothesi na prosvallw kanena.

{NightStalker}
06-12-2003, 13:48
*yawn* Deadsoul tribe-A murder of crows.

cancer
06-12-2003, 13:59

Opoios diavazei hammer exei trypa ston egkefalo. Ki an den exei tha thn apokthsei. Kai aei gamisou pou tha me peis anagnwsth tou Hammer, egw den eixa prothesi na prosvallw kanena.
posa kg MALAKAS eisai?
eipes "DIABASE KAI TPT" sto virus ki ego iper8ematisa legontas "nai re diabase kana hammer". sto virus panta. katalabaineis tora?

psychotron
06-12-2003, 14:11
kala ola auta pou grafete, alla album of the year 2003 einai to Dance of Death.
Ksera.

StationEleven
06-12-2003, 14:13
lets burn together....

psychotron
06-12-2003, 14:20
gamwto... ligo nwritera an mou to leges... prolaba kai kahka hdh.

VirusXI
06-12-2003, 14:30
mpern mpeimpi mpern
etsi synexiste flaming, me tis eylogies tou metal disxason mod \m/
cloud eipes "diavaste", synexizw na eimai adiavastos kai timwria ston toixo me to ena podi. sadfasdf

symposium_lexotanil
06-12-2003, 14:42
pigenete na parete to stampin ground.a new ducknoze upon us.
vazo stin akri dimmu,theater kai doomsword kai psifizo auto.
apla akouste to

After Dark
06-12-2003, 14:45
Btw,to neo Dimmu pou akousa einai poly g albumaki.Opws kai to Meteora telika einai akrws gamato diskaki(prepei na to xw ksanapei ayto).

StationEleven
06-12-2003, 17:24
to Meteora telika einai akrws gamato diskaki(prepei na to xw ksanapei ayto).

olo kai perisoteroi briskoun to fws tous
euge :D

rincewind2k
06-12-2003, 18:18
malakes ta mathate? oi terror x crew einai nu-metal! kai oi deftones paizoun benetsianikh samba! gamw!

atom_smasher
09-12-2003, 03:50
epeidh den mou aresoun ta polla logia kai eseis to kourazete :den exw akousei kapoious diskous pou isws na einai arketa kaloi opote apo autous pou akousa fetos pshfizw dead soul tribe.h parafilologia pou akolouthei kathe protash metala h "anoixtomualou mousikofilou"-sic- pragmatika einai kourastikh.

stay metal!

The Butcher
09-12-2003, 03:55
epeidh den mou aresoun ta polla logia kai eseis to kourazete :den exw akousei kapoious diskous pou isws na einai arketa kaloi opote apo autous pou akousa fetos pshfizw dead soul tribe.h parafilologia pou akolouthei kathe protash metala h "anoixtomualou mousikofilou"-sic- pragmatika einai kourastikh.

stay metal!
wraio post! tha mporouse kallista na einai diko mou!:)

cloud
09-12-2003, 12:22
cloud eipes "diavaste", synexizw na eimai adiavastos kai timwria ston toixo me to ena podi. sadfasdf

Diavase eipa. kai lege to gia kana xrono akomh. pou shmainei oti se peirakse.

VirusXI
09-12-2003, 15:41
haha de shmainei oti me peirakse, shmainei oti gelaw akoma 8)

cloud
12-12-2003, 22:41
Xairomai pou xarizw gelio stous anthrwpous. Den yparxei kalytero pragma ston kosmo.

VirusXI
12-12-2003, 22:53
keep up the good work man! \m/

bleeding
13-12-2003, 15:53
GREEN CARNATION - A BLESSING IN DISGUISE

me megali diafora o kalyteros tis xronias pisteuo.

StationEleven
15-12-2003, 17:08
ligo prin thn aulaia tou 2003 allazw th gnwmh mou mias kai phra epitelous to stampin ground kai eida giati ginotan tetoios ntoros!milame gia diskara
xalara kalitero album elpizw tis meres pou apomenoun mhn akousw kati allo kai alla3w pali gnwmh , pou de to kobw dld alla leme twra
DEAD
FROM
THE
NECK
UP!!!

wanker
15-12-2003, 21:34
flwre ama si leou kati 3efrou
:*

StationEleven
16-12-2003, 00:43
partarxidiamou.com

symposium_lexotanil
21-12-2003, 01:10
oe g

VirusXI
21-12-2003, 12:09
Reverend Bizarre - Harbinger Of Metal. Aneta sto fetino top 5.

Buddy Lackey
21-12-2003, 18:57
Wolverine - Cold Light Of Monday
pa kai teliose

Witchkiller
21-12-2003, 20:27
BARBATOS - ROCKIN' METAL MOTHERFUCKER

Heavy Metal - Rock 'n' roll katastaseis.PARTY ALL NIGHT LONG!YYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Martyan_Druyd
22-12-2003, 16:17
barbatos( ti onoma!!)- rocking metalmotherfucker( ti titlos!!).... akousa mono to"red leather bitch"apto cd( ti titlos!!).....poly kafrila,poly ypshles taxythtes..polly rollarisma!!!!( ..arketa kafroi oi typoi) Egw anamenw th diskara twn Nasty Savage- psycho psycho...

symposium_lexotanil
22-12-2003, 21:40
ok
pira simera to sphynx ton melechesh.
SOK

album tis xronias 2003.
fxaisto.

Dragonlord
25-12-2003, 19:29
Χμ το Στάμπιν Γκράουντ πάντως είναι χαλαρά το καλύτερο που άκουσα φέτος από ακραία/θρασοπράματα

cancer
29-12-2003, 16:44
Χμ το Στάμπιν Γκράουντ πάντως είναι χαλαρά το καλύτερο που άκουσα φέτος από ακραία/θρασοπράματα
...epeidi den akouses auto

http://images.amazon.com/images/P/B000092Q4U.01.LZZZZZZZ.jpg

VirusXI
29-12-2003, 17:57
oi lamb of god inoreoi intint, prohmerwn eida ena vinteoklipi

Chopped In Half
29-12-2003, 18:13
Heart of the Ages στο ριπίτ νυχθημερόν (καλτ).

Chopped In Half
29-12-2003, 18:47
adsadagsdassads, αυτό πήγαινε στο playlist.

Witchkiller
29-12-2003, 20:15
barbatos( ti onoma!!)- rocking metalmotherfucker( ti titlos!!).... akousa mono to"red leather bitch"apto cd( ti titlos!!).....poly kafrila,poly ypshles taxythtes..polly rollarisma!!!!( ..arketa kafroi oi typoi) Egw anamenw th diskara twn Nasty Savage- psycho psycho...

Ase Martyan ,exw pathei th plaka mou.Gia mena kalytero kai apo to ''Traveller''.

ROCKIN'

Buddy Lackey
29-12-2003, 20:17
oloi lete malakies giati album ths xronias einai to COLD LIGHT OF MONDAY twn WOLVERINE
mono butchah me katalavenei kai leipei kai autos :cry:

Witchkiller
29-12-2003, 20:20
oloi lete malakies giati album ths xronias einai to COLD LIGHT OF MONDAY twn WOLVERINE

Re oust re ,traba akou Rush :D

Buddy Lackey
29-12-2003, 20:21
exei kai Rush stoixeia e ( liiiiiga)
alla den tha saresei

Witchkiller
29-12-2003, 20:34
exei kai Rush stoixeia e ( liiiiiga)
alla den tha saresei

To kserw oti de tha mou aresei,to katalabenw kai mono apo ton titlo.Akou ekei ''A Cold Light Of Monday''.Ti malakismenos titlos einai aytos?! Tha goustara poly pio poly ena album me titlo ''A Red Light Of Saturday Night''!

YEAH
ROCKIN'

Kveldssanger
31-12-2003, 03:03
Το Souvenirs μόλις εκθρονίστηκε.... Καλύτερο της χρονιάς το Carheart των Virus... Απλά....

The_Painless
31-12-2003, 07:36
Ok, είναι λίγο πρόωρο ακόμη γιατί μόλις σήμερα το πήρα, όμως το Faceless των Godsmack έχει να φάει τέτοιο λιώσιμο τις προσεχείς ημέρες που με τεράστια άνεση θα προσετείθετο στα 5 καλύτερα του 2003, εάν το είχα αγοράσει έστω και μια εβδομάδα νωρίτερα. Εμεινε όμως μόλις μια μέρα οπότε έχασα την "ευκαιρία"....δε γαμιέται.

Chopped In Half
31-12-2003, 11:48
Χμου. Άκουσα πολλά ωραία albums φέτος με χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Green Carnation - A Blessing In Disguise
The Crown - Possessed 13
Dead Soul Tribe - A Murder of Crows
Nightrage - Sweet Vengeance

Και τέλος ως καλύτερο του 2003 ψηφίζω Septic Flesh - Sumerian Daemons. yawn.

VirusXI
31-12-2003, 14:20
Ok, είναι λίγο πρόωρο ακόμη γιατί μόλις σήμερα το πήρα, όμως το Faceless των Godsmack έχει να φάει τέτοιο λιώσιμο τις προσεχείς ημέρες που με τεράστια άνεση θα προσετείθετο στα 5 καλύτερα του 2003, εάν το είχα αγοράσει έστω και μια εβδομάδα νωρίτερα. Εμεινε όμως μόλις μια μέρα οπότε έχασα την "ευκαιρία"....δε γαμιέται.

epos einai \m/

Witchkiller
02-01-2004, 18:32
Eimai aparadektos.Ksexasa kai to SOUNDGRENADE twn ASTROSONIQ.

DISKARA!

The_Emperor
02-01-2004, 19:28

count me in too

Buddy Lackey
02-01-2004, 19:55
nai lol
you showed us the way too
ma ta GAMHSE ola to wolverine

Dragonlord
13-01-2004, 18:29
χμ αν και είναι νωρίς ακόμα και δεν το έχω χωνέψει σαν άκουσμα,το The Mars Volta δείχνει να έχει όλα τα προσόντα να πιάσει κορυφή στη μικρή μου λίστα.αφτά είναι

The Butcher
13-01-2004, 18:46
xaxa twra to'da ayto re buddy!

wolverine sigoura diskos tis xronias. k to top 3 gia mena symplirwnoun dead soul tribe k o.s.i.

pate diavaste metal hammer re pou psifisan gia kalytero to neo morbid angel! :lol:

symposium_lexotanil
13-01-2004, 18:51
to opoio einai gia to mpoutso(mpoutser) e?

Buddy Lackey
13-01-2004, 18:57
vska to "Carheart" twn Virus phre ti thesoula tou konta sto Wolverine
2=1

{NightStalker}
13-01-2004, 19:00
Kala sto hammer evalan Katatonia,Krux,Voivod...EINAI VODIA..Anamenete kai to dimopsifisma twn ''anagnwstwn'' gia poly gelio.

Buddy Lackey
13-01-2004, 19:03
ayta aksizane (ektos apo to Katatonia pou den toxw akousei) kai aksizane kai gia pio panw apo oso phrane.

The Butcher
13-01-2004, 19:13
Το Souvenirs μόλις εκθρονίστηκε.... Καλύτερο της χρονιάς το Carheart των Virus... Απλά....

vska to "Carheart" twn Virus phre ti thesoula tou konta sto Wolverine
2=1
toso kalo einai ayto to virus? na to exoume yp'opsin...

to opoio einai gia to mpoutso(mpoutser) e?
mi pareksigithw, m'aresoun oi morbid angel. k ok ap'to kainourio mono 2 kommatia exw akousei. asxima den einai alla de nomizw oti o diskos exei TOSA polla na pei.
...alla kala sto hammer einai k to systima me to opoio vgazoun ti lista tou periodikou tetoio pou den einai toso periergo to apotelesma.
gnwmi mou pantws einai oti adikws paramelisane alles simantikotates kyklofories (px gathering), yper nevermore, maiden klp klp klp...

dyingfreedom
14-01-2004, 00:48
To Viva Emptiness των Katatonia δεν ειναι για τοσο χαμηλα, ουτε των A Perfect Circle. Ενω σαν περιοδικο εχει φτιαξει αρκετα, στις λιστες και τα δημοψηφισματα ειναι γαμα τα με ασπρα γραμματα

morphine
14-01-2004, 01:07
viva emptiness ownz re

Dragonlord
14-01-2004, 14:46
mi pareksigithw, m'aresoun oi morbid angel. k ok ap'to kainourio mono 2 kommatia exw akousei. asxima den einai alla de nomizw oti o diskos exei TOSA polla na pei.
Εγώ το άκουσα όλο και όντως δεν έχει πολλά να πει,απλά μία ωραία κυκλοφορία που θα ικανοποιήσει τους οπαδούς τους.
Άκουσα και το Κατατόνια,ντάξει σιγά ταβγά

cloud
14-01-2004, 17:19
Ενω σαν περιοδικο εχει φτιαξει αρκετα

Ti ekane leei? :lol: