View Full Version : Antony and the Johnsons-Rufus Wainwright
Acid Baby
04-07-2005, 04:37
Η γνωριμία μου με τον εν λόγω κυρία (μη με διορθώσετε) έγινε απο κάποια κομμάτια που μου χε γράψει ο μπασίστας μου σε ένα cd (στο nola πρέπει να ταν :shock: ) τα οποία ήταν: ένα πιάνο, ένα βιολί και ένας ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ τραγουδιστής. Μου φάνηκε αρκετά περίεργο κι έτσι δε του έδωσα παραπάνω σημασία ΜΕΧΡΙ που η επιφανής user Weiss μου έστειλε ένα mp3 ονοματι Cripple and the Starfish (την κανονική έκδοση).
Δε ξέρω πως ακριβώς να περιγράψω τη δύναμη αυτής της μουσικής (ερμηνίας?). Απο ότι διάβασα στο αφιέρωμα της Καθημερινής, ο Antony είναι της σχολής του Warhol, με αναφορές στην GAY φύση του (με κεφαλαία καθότι παίζει μεγάλο ρόλο στα κομμάτια του η φύση του) , και φύρω απο αυτά τα πλαίσια κινείται όλη η αισθητική της μουσικής του. Δε γνωρίζω σχεδόν τίποτα γι'αυτόν και το έργο του οπότε αν κάποιος γνωρίζει ας γράψει κάτι παραπάνω.Ακούστε όλοι το Cripple and the Starfish.
και αν σας αρέσει κατεβάστε ολόκληρο το Antony & the Johnsons και μετά το Ι am a bird now που είναι καινούριο καινούριο και έχει και συνεργασίες με διάφορους όπως Lou Reed (που απλώς απαγγέλει κάτι ασυναρτησίες νομίζω) και Rufus Wainwright.
cybernaut 667
04-07-2005, 14:15
υπαρχει κ ενα bootleg ονοματι for today I am a boy
Tonosalata
04-07-2005, 14:17
auto,ithela k gw na postarw giaftonane alla to ksexasa
respect e.
Acid Baby
04-07-2005, 15:28
Χμ αφού έμαθα οτι συνεργάζεται με λου ρίντ και είναι φαν του αντι γουόρχολ κλπ κλπ. αναρωτήθηκα μήπως και ο Rufus είναι gay (μοιάζει με gay πάντως) .
:offtopic:
metamelia2
04-07-2005, 18:12
αναρωτήθηκα μήπως και ο Rufus είναι gay (μοιάζει με gay πάντως)
Βασικά: "Ο παππούς μου έμενε δίπλα στη Judy Garland και αυτή του έφερνε κάθε μέρα σαντουιτσάκια. Αναρωτιέστε ακόμα αν είμαι gay?"
Επίσης διάβασε τους στίχους του "Greek Song"
Επίσης ψάξε να βρείς ποιός προώθησε τον Rufus (με κάθε έννοια)
Acid Baby
04-07-2005, 18:21
Όσον αφορά το πρώτο που μου πες δε το πιάνω.
Τους στίχους του δευτερου βαρέθηκα να τους διαβάσω όλους αν και κάπου μιλάει για she (εκτός απο το turn me on που το λέει παντού).
Δεν βρήκα ποιός τον προώθησε απο όλες τις απόψεις.
Βρήκα μια συνέντευξή του στο www.gay.com (http://www.gay.com) ορ σθ, οπότε μάλλον κατάλαβα.
Για πες όμως.
metamelia2
04-07-2005, 18:24
Διαδοχικά:
1) Ατάκα του Rufus, ο οποίος ανήκει στην αντι-Καβαφική κατηγορία Gay And proud
2) Οι στίχοι του εν λόγω τραγουδιού μιλούν γιά τον έρωτα μεταξύ ενός Καναδού και ενός Έλληνα
3) Ο Elton John
morphine
04-07-2005, 18:42
o ρούφους (όνομα που του έτυχε) είναι πουστάρα κι έχει θεϊκιά φωνή.
εδιτ> κι αν δε σε πείθει το ότι σου λέμε ότι είναι γκέη, αρκεί απλά να τον ακούσεις να μιλάει (άπειρα πινξ κατά τ' άλλα όμως) (κατέβασε διασκευή this boy από sean lennon και rufus αχ) (ο sean τραγουδάει σαν τρολλ) (έσκασα)
Dark-Avenger
04-07-2005, 18:44
Proud to be πούστης ε;
:roll:
Ψόφος!(μαύρος, νύχτα, κλπ κλπ)
nothingman
04-07-2005, 18:46
[προβοκάτορας]Martha Wainwright>>Rufus Wainwright[\προβοκάτορας]
και για να αποδείξω ότι είμαι διαβαστερό παιδί, πριν 3-4 μήνες στο uncut είχε ένα mini-αφιέρωμα στην Wainwright φαμίλια, αλλά δεν το βρήκα στο σπίτι να το διαβάσω και να γράψω μια περίληψη και να σας εντυπωσιάσω :/ όποιος άλλος είναι περισσότερο τυχερός (γκουχ Morphine γκουχ) ας κάνει τη μαγκιά...
morphine
04-07-2005, 18:51
είμαι μία απογοήτευση και είμαι φολς, έχω καιρό να πάρω uncut. Κατά τ' άλλα Dark-Avenger σιγά με την αντρίλα σου, γεμίσαμε τεστοστερόνη εδώ μέσα.
Απορώ που δε μας έχει βρίσει κανείς για το οφφ τόπικ.
Dark-Avenger
04-07-2005, 19:01
Κατά τ' άλλα Dark-Avenger σιγά με την αντρίλα σου, γεμίσαμε τεστοστερόνη εδώ μέσα.
Απορώ που δε μας έχει βρίσει κανείς για το οφφ τόπικ.
Δεν είναι θέμα τεστοστερόνης, είναι απλά λάθος ΙΜΟ το να είναι πουστάρα, να γράφει τραγούδια για το πουστριλίκι του, να τα τραγουδάει ΚΑΙ να σας αρέσει.
Εκτός αν έχετε mentality "OMG πουστοτράγουδα, ας το παίξουμε ανοιχτόμυαλοι και ας πούμε πως μας αρέσουν, μην μας πουν οπισθοδρομικούς δηλαδή" οπότε μιλάμε για απλή καθυστέρηση.
Τελευταία λογική εξήγηση είναι αν τα τραγούδια αυτά έχουν άλλο βαθύτερο(πολυδιάστατη έννοια αυτή) νόημα για σας, οπότε προσθέτω κάτι σε ότι είπα πριν.
Ψόφος!(μαύρος, νύχτα, κλπ κλπ) - σε ευρύτερο target group.
Πάντως D-A με τόση αρχιδίλα πάνω σου, κάνεις ακόμα και τους straight, πούστηδες από την γκαύλα.
Βέβαια αυτό ίσως συνεπάγεται πως είσαι μόνο για έναν πούτσο.. :?
Acid Baby
04-07-2005, 19:09
Χμ.
Δεν επιθυμώ να γίνει αυτή η κουβέντα εδώ πρώτον γιατι πιστεύω οτι τα λες με ζήλο και όχι στα σοβαρά, δεύτερον οτι δεν ενδείκνυται ο γραπτός λόγος για να πείσεις κάποιον και τρίτον γιατι δε θέλω να κάνω έντιτ πάλι τον τίτλο. Όμως μου είναι άγνωστη και παντελώς ακατανόητη η πορεία της σκέψης σου "πουστοτράγουδα-> δεν τα ακούω". Να μη σου αρέσει ο στίχος ή να μη μπορείς να κατανοήσεις / ταυτιστείς με αυτόν το κατανοώ γιατι ούτε εγώ μπορώ να ταυτιστώ με κάτι τέτοιο. Όμως πως ακριβώς το φίλτρο του μυαλού σου αφήνει απέξω μια καταπληκτική μουσική λόγω της ομοφυλοφιλίας του συνθέτη, αυτό δε κατανοώ.
Edit : Oi Manowar γράφουν τραγούδια για το αντριλίκι τους, αυτό δεν είναι (εκτος απο Lamest) "λάθος" για σένα δλδ?
metamelia2
04-07-2005, 19:11
Εκ περιεργείας, DA δεν ακούς Judas Priest?
Dark-Avenger
04-07-2005, 19:29
Προσπάθησα να είμαι όσο πιο σοβαρός μπορούσα όταν τα έγραψα. Με τη σειρά λοιπόν για να καταλάβετε το σκεπτικό μου.
1) Αν ένας πούστης γράφει ένα τραγούδι για την πουστιά του, το βγάζει παραέξω, το ακούω ΚΑΙ μου αρέσει, τότε κάτι δεν πάει καλά με μένα. Αντίστοιχα ισχύει για κάθε άνθρωπο που ακούει σοβαρά το κάθε ίβ0λ-γκριμ βλακμεταλλικό κομμάτι "Θα κάψουμε τις πύλες του παραδείσου/ζήτω ο σατανάς/πηδάω πτώματα παρθένων που μόλις θυσίασα σε σένα ώ άρχοντα του σκότους" ή που παίρνει στα σοβαρά στίχους Cannibal Corpse πχ.
Και να πεις "Η μουσική γαμάει, δε με νοιάζει ο στίχος, άρα το κομμάτι γαμάει" τότε πάλι κάτι δεν πάει καλά με σένα/είσαι ζώο που ακολουθείς μόδες/είσαι κρυφοπούστης αλλά τα λες αυτά για να αυθυποβάλεις τον εαυτό σου.
2) Γουστάρω Priest(επί Halford εννοείται) αλλά δεν τραγουδούσαν κομμάτια για την πουστιά του Halford. Εννοείται πως αν έβγαινε και έβαζε μέσα στο Defenders πχ ο Halford κομμάτι για το πόσο τρύπιος είναι, το album θα πήγαινε απευθείας στην πυρά.
3) Lame ξεlame οι Manowar πάντα λέγαν πηδάω τη γκόμενα(και όχι βάζει η γκόμενα στραπ-ον και μου κάνει τον κώλο πηγάδι), πράγματα φυσικά δηλαδή. Και αν σχολιάσετε τη λέξη "φυσικά" τώρα, σοβαρά έχετε πρόβλημα. Δεν είναι σεξιστική η χρήση της, είναι καθαρά βιολογική/ανατομική.
4) Δεν έχω πρόβλημα με τον οποιοδήποτε πούστη, όσο το κρατάει για τον εαυτό του το κουσούρι του και δε βγαίνει να το διατυμπανίζει με τραγούδια.
Αν παρ'όλα αυτά συνεχίζετε να πιστεύετε τα ίδια για τον εν λόγω πούστη, δείτε το τέλος του σημείου 1 στο ποστ και ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα :)
H ομοφυλοφιλία δεν είναι πρόβλημα ψυχολογίας. Δεν είναι βιολογική ανωμαλία. Υπάρχει και στα ζώα, so leave your cheapish Freud απ΄όξω.
Η μαλακία από την άλλη πλευρά είναι καθαρά προνόμιο πλασμάτων που με θαυμαστή χάρη, σχεδόν πιθηκήσια, ισορροπούν ανάμεσα στους ανθρώπους και την αμοιβάδα.
Retali-ator
04-07-2005, 19:34
ROFL vlepw diexagetai maxi
Dark-Avenger vs ER kai mexri stigmis epixeirimata exei monon o 1os
synexiste, goustarw :rofl:
metamelia2
04-07-2005, 19:36
Ασχολήθηκες καθόλου με το τι έγραψε ο Acid Baby; Δεν είπε κάι διαφορετικό απ'αυτό που λές. Σου είπε ότι είναι μαλακία να μην ασχολείσαι με ένα ωραίο κομμάτι επειδή δεν ταυτίζεσαι με τον στίχο!!
Τώρα αν επιμένεις να θεωρείς πως εμείς ταυτιζόμαστε με τον στίχο μπορούμε κάλλιστα να σε βρούμε να σου κάνουμε Bukkake (c Cartman) με στόχο να σου αποδείξουμε πως δεν ταυτιζόμαστε με τον στίχο.
Φιλικά :)
Υ.Γ.: Είμαι πεπεισμένος ότι οι Manowar αλληλοπαίρνονται...
kopste tis asxetes malakies twra oloi, an thelete, kai asxolhtheite me to thema.
Acid Baby
04-07-2005, 19:43
Α ρε DA θα γίνεις και επιστήμονας. Τέσπα πείτε κατι πάνω στον Άντωνη τώρα ή στον ΡΟΥΦΟΥΣ.
metamelia2
04-07-2005, 19:49
O Antony γαμάει... Περισσότερα later γιατί πρέπει να την κάνω
morphine
04-07-2005, 21:32
τα 2 σεντς μου (δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει αυτή η φράση) είναι ότι με το να προβάλλεις τον εαυτό σου, είτε είσαι γαμιάς/ ψεύτης, τέλος πάντων στρέητ, είτε είσαι γκέη, γίνεσαι αηδία. Το να βγαίνεις και να λες πόσες γκόμενες πήδηξες πίνοντας τρία λίτρα μπύρα και χύνοντας άλλα τόσα πάνω στις ήδη χυμένες με το καυτό σπέρμα σου γκόμενες μου φαίνεται το ίδιο lame με το να είσαι gay and proud. Απο'κει και πέρα, είναι στο χέρι του καθενός να ξεγράφει όμορφη μουσική επειδή έχει μια θεματολογία με την οποία δεν μπορεί να ταυτιστεί. Προφανώς οι τρου στρέητ πολεμιστές/ γαμιάδες ξεγράφουν τους γκέη τραγουδοποιούς/ στιχουργούς, επειδή λόγω της φύσης τους μάλλον δεν ασχολούνται και τόσο φανατικά με τα σπαθιά και τους πολέμους, άσε που είναι ΤΡΥΠΙΟΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΑΤΣΑΛΙ.
Τέλος πάντων ό,τι θέλετε κάντε, πφ.
Ον τόπικ, από ρούφους έχω το s/t του μόνο, το οποίο βρίσκω κάπως βαρετό αλλά θα μπορούσα να ακούω τη φωνή του για πάντα.
Buddy Lackey
04-07-2005, 22:20
Kai allo ena on topic sxolio:
Dark Avenger aytos :
<-------------
se GAMAEI
filakia
Solo Carriera
28-09-2005, 11:59
ασαχασχασχασχασχχασχααχχασχασχχααχα
τώρα είδα την εποποιία του νταρκαβέντζερ χααχαχσχασχασχασχασχασχασχασχασχασχ
ασ
ασχασ
χα
σχασχαασχ
εν πάση περιπτώσει
Γουστάρω Priest(επί Halford εννοείται) αλλά δεν τραγουδούσαν κομμάτια για την πουστιά του Halford. Εννοείται πως αν έβγαινε και έβαζε μέσα στο Defenders πχ ο Halford κομμάτι για το πόσο τρύπιος είναι, το album θα πήγαινε απευθείας στην πυρά.
στο defenders δεν είναι το pain and pleasure; ή στο screaming;
Lost_In_Cooperland
28-09-2005, 12:10
XebiMetalz λοιπόν.
krima pou to thread apo afierwma gia ton Antony egine (pali) another gay music thread...
:-(
acid baby, xtes brady pou sou elega na baleis trito, AYTH TH MOYSIKH EIXE! xaxa, to eipe o ekfwnhths sto telos...:-)
Aehaheah πήρε ο Antony Mercury prize κι έγινε ανάρπαστος. Πριν από αυτό, σε όποιον έστελνα τραγούδι του γελούσε με τη φωνή. Τσκ τσκ.
Αυτό δεν είδα να το έχει ποστάρει κανείς: Antony and the Johnsons Official Site (http://www.antonyandthejohnsons.com)
Πολλά πολλά πινκ.
Acid Baby
28-09-2005, 15:29
Γενικά η φωνή θέλει λίγη ανοχή μέχρι να την συνηθίσεις.
Γενικά η φωνή θέλει λίγη ανοχή μέχρι να την συνηθίσεις.
Μμμ μπορεί. Εγώ την ερωτεύτηκα από την αρχή και μου κακοφαίνεται όταν λένε ότι δεν έχει ωραία φωνή, γιατί τη θεωρώ υπέροχη. Ντακς, περί ακροάσεως κολοκυθόπιτα (!)
Με εντυπωσίασε με το πρώτο άκουσμα. Τη θεώρησα πολύ ξεχωριστή και εξαιρετικά καλοδουλεμένη.
Tonosalata
29-09-2005, 13:50
Aehaheah πήρε ο Antony Mercury prize κι έγινε ανάρπαστος. Πριν από αυτό, σε όποιον έστελνα τραγούδι του γελούσε με τη φωνή. Τσκ τσκ.
xalara, sto mojo ton anakalipsa k mou kinise thn periergia 3 selides afierwma pou eixe k olauta ta kalap ou elege peri enas neo megalo talento ktl kt,k ontws exei kati to diaforetiko pou sou menei, i think oti aksizei kai exei mellon
peri avenger ena rofl isws einai arketo.
στο μετρόπολις της γειτονιάς μου, δεν είχε τέτοιες πολυτέλειες...
Δεν είχε Αντονυ...:-(
metamelia2
29-09-2005, 17:48
Στο κεντρικό έχει μόνο το I Am A Bird Now στη προνομιακή τιμή των 17,5 € μη χέσω.
Παραγγελία κατευθείαν από την εταιρία (http://www.antonyandthejohnsons.com/album/cds.html).
To asteio einai oti eixe ypotithetai kleisei gia na paiksei sto GAGARIN stis 20 Noemvriou alla den to vlepo sta dates kanenos (oute stou club, oute sto site tou kallitexni, an kai me keni imerominia tote kai tin proigoumeni paizei se Italia)
morphine
01-10-2005, 23:02
Θέλουμε τον Rufus.
Ακούστε παρακαλώ το For today i am a boy (οχι για darkavengers).
Mono κανένα νέο για την εμφάνιση του;
Kanena neo, kati legetai gia Maio 2006 alla mexri tote...