View Full Version : Doing it live, Κυριακή 3-07, An Club
Acid Baby
04-07-2005, 02:58
Absent Mindead. Πολύ δυνατοί. Πολύ καλή σκηνική παρουσία και ωραία τραγούδια (αν και δεν είναι του στύλ μου).
Universe 217. Τους έχω ξαναδεί βέβαια, πάλι μου φάνηκαν γαμάτοι, τρομερά φωνητικά και κιθάρες, το λιβάνι με ταλαιπώρησε λίγο.
Down n Out. Μου αρέσει πολύ το image τους και το στύλ της μουσικής τους αλλά ο ήχος τους αδίκησε πολύ imo.
700 Machines. Δυνατοί , με τον καλύτερο ήχο της βραδιάς, τα κομμάτια τους οκ.
Ευχαριστώ όσους ήρθαν και ελπίζω να πέρασαν καλά.
Acid Baby
04-07-2005, 03:01
Σαφώς και χάρηκα για τη γνωριμία με Holc και Umbilical και Dimitra.
UmbilicalResidue
04-07-2005, 07:33
Absent Mindead: Οι πιο κοντινοί σε αυτό που ή8ελα να δώ χ8ές.
Ορεξάτοι, με καλό ήχο και ωραία κομμάτια.
Universe 217: Ωραίος ήχος και ενδιαφέροντα φωνητικά της κοπελιάς
αλλα ομολογώ οτι κουράστηκα μετα απο λίγο.
Acid Baby: Ο ήχος δε μου άρεσε αλλα φαινότα οτι τα παιδιά το
γουστάρανε. Ο ασιντμπέμπης απέφυγε τα πολλά αστεία (ή
τουλαχιστον μερικά απο αυτά δεν ακούστηκαν) και μοιράστηκαν
μπλούζες και πορδοκόφτες στο φιλο8έαμον κοινό. Τσίμπησα και ένα
ντέμο για περαιτέρω ανάλυση πάντως εχω να πώ οτι ο ήχος που σας
ταιριάζει (αναδεικνύει και καλύτερα την ωραία φωνη του μωστου
:pink:) είναι κάτι πιο κοντά στο Spacedance. κιπιταπ!`
Down & Out: Ντακς μπορεί να είμαι λάτρης του Southern αλλα όχι
και της επιτηδευμένης σαου8ερνίλας. Φορέσανε τα καπέλα τους,
βαρέσανε με καψούλια πάιξανε πίσω απο το λαιμό, πάνω στον
βατήρα με ταδόντια και τα χαιμαλιά τους, είπανε δατσολφόλκς
και φύγανε. Για πέταμα.
700 Machines: Τα παιδιά είχαν όρεξη και καλούτσικο ήχο αλλα το
ύφος τους δε μου λέει και πολλά. Έχασα τα δυο τελευταία κομμάτια
αλλα έτσι κιαλλιώς κα8όμασταν απο ευγένεια μάλλον.
Χαίρω πολύ για τους διάφορους ερτάρντς που μου συστή8ηκαν. :)
http://i3.photobucket.com/albums/y52/prakasrel/FREEDOM.jpg
hahahaeh
για χθες:
acid baby με τον χειρότερο ήχο απ'τις τελευταίες φορές που τους έχω δει, αλλά όπως και να χε... πάλι ωραίοι.
down n out, νταξ χαβαλέ είχε, σε φάσεις μ'άρεσαν τελείως, αλλά το όλο πράγμα είναι κουραστικό αφού περάσει ένα τέταρτο ορ σμθνγκ.
the 700 machines, οι καλύτεροι απ'όσους προλάβαμε. κιας είχαν μείνει πρακτικά η μπάντα και αυτοί που τους πότιζαν. rawk n roll \m/
Kveldssanger
04-07-2005, 10:49
Ό,τι είπε ο από πάνω κύριος. Οι Acid Baby κλασσικά έπαιξαν με όρεξη αλλά ο ήχος ήταν χάλια (ειδικά κιθάρες και φωνή που δεν ακουγόταν ιδιαίτερα). Το στυλ των Down n Out έτσι και αλλιώς δεν με ενθουσιάζει (έτσι είμαστε εμείς οι παγωμένοι μπλακμεταλλάδες), το παράκαναν και με τα "southern" και βαρέθηκα γρήγορα. Οι 700 Machines ήταν ωραίοι αλλά μάλλον περισσότερο για το χαβαλέ του όλου σκηνικού (αν και μερικά κομμάτια τους τα έσπασαν). Αν τους άφηναν θα έπαιζαν μέχρι αύριο βέβαια.
Δεν είδατε U217; :|
Ήθελα πολύ να τους ξαναδώ γαμώ το πήξιμο. Πείτε τπτ παραπάνω όσοι πήγατε πλιζ.
Kveldssanger
04-07-2005, 10:54
Δεν τους προλάβαμε γιατί τράβηξε ΠΑΡΑ πολύ το meeting =(( Και γω ένα από τα δυο συγκροτήματα που θελα να δω ήταν και ήταν απίστευτα μαλακία που δεν τους πρόλαβα. Ελπίζω να ξαναπαίξουν σύντομα κάποια στιγμή.
Kveldssanger
04-07-2005, 11:05
Ακολουθεί εντελώς υποκειμενική άποψη. Μπορεί όλα αυτά τα "hello Athens" και "that's all folks" στην αρχή να ακούγονται χαριτωμένα, αλλά μετά από λίγο μάλλον προς το γραφικό τείνουν (για να μην πω τίποτα πιο ακραίο). Παίξε τη μουσική που γουστάρεις αλλά δεν είσαι από το Texas, από την *insert random Αθηναϊκό προάστιο* είσαι. Από την άλλη μπορεί εγώ απλά να μαι ο γκρινιάρης.
Επίσης για Acid Baby ίσως να δοκιμάζατε να πείτε του drummer σας να προσπαθήσει να παίζει λίγο πιο απλά σε μερικά σημεία. Είναι ιδιαίτερως εντυπωσιακός αλλά κάπου κάπου ακούγεται παράξενα σε σχέση με την υπόλοιπη μουσική.
Δεν το πιστεύω ότι έχασα τους Universe =((((
nothingman
04-07-2005, 12:48
μπήκα στο ΑΝ, έπαιξαν οι Ασιντ Μπέιμπυ και έφυγα από το ΑΝ
ο ντράμερ (σε σημεία) ήταν υπερβολικός
ο ήχος σκατά
ήταν ωραία γενικά
+ ό,τι είπαν οι απο πάνω
regularpaul
04-07-2005, 12:54
Οι 700 Machines ήταν μακράν η καλύτερη μπάντα του live. Εντάξει είναι και οι πιο έμπειροι, για αυτό και ήταν οι μόνοι που έβγαλαν καλό ήχο ίσως. Μπορεί το είδος που παίζουν να μην είναι ελκυστικό σε κάποιους αλλά δεν μπορείς να τους αρνηθείς ότι είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν. Η διασκευή Wipers - doom town στο κλείσιμο μάλλον θα γεννήσει μερικούς νέους Wipers fans στο ER εντός ολίγου :P.
Trivia: Ο Τάσος (κιθάρα/τραγούδι δεξιά όπως τους βλέπαμε) παίζει τύμπανα στους Teddy Boys from the Crypt, o drummer παίζει και στους Sugah Galore και ο άλλος κιθαρίστας πολύ παλιά έπαιζε στους Surface, οι οποίοι είχαν βγάλει ένα τρομερό και φοβερό 7άρι, σε πρωτο-stoner ήχο, πριν μάθουμε τίποτα περί Kyuss κλπ προς τα δω. Respect.
Για τους Αcid baby έχω 2 παρατηρήσεις. 1ον ότι λόγω του ήχου, δεν μου άρεσε καθόλου η εμφάνισή τους (φωνή άκουσα σε ελάχιστα σημεία) και 2ον ότι στα live, τα κομμάτια τους (ειδικά τα του νέου demo) είναι πιο σκληρά.
Νομίζω πως ο κιθαρίστας των Down & Out ήταν πολύ καλός. Από εκεί και πέρα, ποιος χρειάζεται 3 rednecks από την Αθήνα, δεν ξέρω.
Τα άλλα 2 συγκροτήματα δεν τα πρόλαβα. Οι Absent Mindead που έχω ξαναγράψει ότι μου αρέσουν πάρα πολύ, έχασαν πόντους στο προσωπικό μου σύστημα αξιολόγησης καθώς αποχώρησαν πολύ νωρίς από το live :|
Η διασκευή Wipers - doom town στο κλείσιμο μάλλον θα γεννήσει μερικούς νέους Wipers fans στο ER εντός ολίγου :P.
:roll: =D
2ον ότι στα live, τα κομμάτια τους (ειδικά τα του νέου demo) είναι πιο σκληρά.
κιαυτό ειν καλό.
Jollyroger
04-07-2005, 14:02
EPAIZE stous teddy boys..... :P
regularpaul
04-07-2005, 14:08
Εφυγε από τους stereo shortcuts έφυγε κι από τους teddy boys? Θα επικεντρωθεί στην καριέρα του με τους 700 machines φαίνεται :P
morphine
04-07-2005, 15:19
πιστεύω ότι ο ήχος τους αδίκησε όλους (όσους είδα). Στους ΑΒ ήταν πραγματικά κακός. Εκατό άτομα πήγαμε και του είπαμε να χαμηλώσει την κιθάρα κι αυτός το χα(λ)βά του. Κρίμα γιατί δεν ακουγόταν η φωνή καθόλου και ήταν και κουραστικό.
Τους rednecks επίσης δεν τους άκουσα καθόλου λόγω ήχου και μέτριου πιώματος, τσίμπησα όμως ντέμο για να δω αν στην πραγματικότητα ακούγονται. Ντονό.
Τα λιβάνια δεν παλεύονται, ειλικρινά :(
Τους πρώτους τους πρόλαβα στο τελευταίο κομμάτι ορ σθ και δεν ήταν το στυλ μου. Τους τελευταίους τους έχασα.
Αυτά.
House Of Low Culture
04-07-2005, 18:07
Absent Mindead:
Maresan arketa.To punkizon stoner tous mou fanhke poly endiaferon.Pragmatika omws, giati dn ekatsan na doun kai ta alla sygrothmata.Dn ginetai na mhn sthrizeis kati pou se sthrizei...
Universe 217:
Kataplhktikes oi hremes stigmes tous se syndyasmo me thn ai8eria kai allote sklhrh fwnh ths frontwoman.Mporw na pw oti se stigmes xa8hka.Alla mallon eixa mastourwsei apo to livani pou eixe kataklysei thn atmosfaira tou An.Sto telos vare8hka ligo.
Acid Baby:
O MWSTW exei poly wraia fwni.Dn mporouse na akoustei omws logo kakou hxou.Oi ki8ares htan poly pshla kai "e8avan" ta fwnhtika.To Spacedance kai to Cross omws (pou ta hksera pio kala) MARESAN poly.
Prepei na anaferw oti 3 emfanisimes kopelies pou ka8ontan mprosta mas gnwrizan olous tous stixous twn Acid Baby kai liknizontan tragoudwntas tous.Oson afora sthn skhniki parousia, htan kataplhktiki.Ta paidia fainontan na goustaroun poly afto pou ekanan.Kipitap~!!!
Down & Out:
Varemara...Hr8an oi kampohdes sto An.Mono pou dn skasane me geladia.Oi typoi htan epithdevmena, gia ton poutso.Asteia kai Kitch h stigmi me to pistolaki apo ta party apokriwn tou dhmotikou kai ta kapsoulia.AX 8EE MOU!!!
700 Machines:
Mallon h kalyterh emfanisi ths vradias.Bohthi8hkan idiaitera apo ton kalo hxo kai apo thn "mosxarila" pou evgaine orismenes stigmes apo thn ki8ara.3 atoma pou mporousan na tragoudhsoun poly kala.(O enas 8a mporouse na einai aderfos tou Steve Austin me ligotero lsd kai trefontas po8o gia tous AC/DC).Xasame ta 2 teleftaia tragoudia.
PS.8enx ton Acid_Baby gia to string pou mou dwrise.Htan ola sthmena...Enw mprosta sta matia tou kozmou mou edwse thn mplouza,argotera sto backstage opou araze me tis groupies TOU,mou edwse string ypogegrammeno apo to sygrothma. Na Sai Kala Man. :)
metamelia2
04-07-2005, 18:08
Η διασκευή Wipers - doom town στο κλείσιμο μάλλον θα γεννήσει μερικούς νέους Wipers fans στο ER εντός ολίγου :P
Το'χουν κάνει οι Nirvana πολύ πρίν τους 700 Machines :P
Ki egw eftasa sxetika arga, ligo prin ksekinisoun oi Acid Baby. Prolava mono to teleutaio kommati apo tous Universe, apo to opoio mou fanike idaitera endiaferon groupaki an kai i atmosfaira itan ligo apopniktiki...Gia tous upoloipous, den exw na pw kati diaforetiko apoti exei idi eipwthei. Me liga logia :
Acid Baby : xalia ixos se simeia pou den katalavaina ti elege o tragoudistis oute otan milage ellinika anamesa sta kommatia, enw akoma kai kapoia apo ta kommatia tous pou eixa idi akousei apo kati demo ta anagnwriza me duskolia.. :(
Down & Out : Emena, se antithesi me tous perissoterous, mou arese polu to southern skiniko-show pou dimiourgisan an kai mousika to psilokourasan meta apo merika tragoudia. To diaskedasa pantws an kai den eimai kai megali fan tou eidous autou...
700 machines : Fanike oti oi tupoi exoun perissoteri empeiria sta live apo to xrono pou afierwsan sto soundcheck prin ksekinisoun, giauto kai telika eixan ton pio upoferto ixo apo olous tous proigoumenous. To stylaki tous mousika mou arese kai opwsdipote tha epidiwksw na tous ksanadw opou ksanapaiksoun :wink:
Wraia bradia genika :dfinger:
regularpaul
04-07-2005, 18:36
Η διασκευή Wipers - doom town στο κλείσιμο μάλλον θα γεννήσει μερικούς νέους Wipers fans στο ER εντός ολίγου :P
To D7 των Wipers έχουν παίξει οι Nirvana. Μήπως εννοείς αυτό?
Solo Carriera
04-07-2005, 18:54
ο house of low culture είναι ο πιο ωραίος γκόμενος του er.
.
στα επιμέρους (...) τους acid baby τους έθαψε ο ήχος, οι κιθάρες ήταν πολύ μπροστά ενώ η φωνή ήταν τόσο βρώμικη που μετά βίας καταλαβαίναμε τι έλεγε μεταξύ των τραγουδιών. absent mindead και rednecks αδιάφοροι, τους άλλους δύο δεν τους είδα.
metamelia2
04-07-2005, 19:20
To D7 των Wipers έχουν παίξει οι Nirvana. Μήπως εννοείς αυτό?
Ναι, εννοώντας ότι μέσω της διασκευής των Nirvana γεννήθηκαν αρκετοί Wipers fans.