Log in

View Full Version : U2 Fan Club Hellas

DM
03-07-2005, 14:12
Παρότι έψαξα, δεν κατάφερα να βρώ κάποιο thread για τους U2 αν υπάρχει και δεν το πρόσεξα ας κάνει post το link εδώ όποιος το βρεί.

Με αφορμή την τελευταία κυκλοφορία που είναι πραγματικά δείγμα πολύ καλής δουλείας, με μερικά κομμάτια να ξεχωρίζουν εύκολα, δημιουργήθηκε το νεοσύστατο U2 Fan Club Hellas με την επωνυμία Out of Control

Καλή δουλειά (σε site και Forum) πραγματικά για τα Ελληνικά κυρίως δεδομένα, η οποία αναπτύσεται και φροντίζεται επιμελώς από το φίλτατο team του Out of Control

Και κάποια ενδιαφέρουσα νέα του Out of Control σε ένα από τα πρώτα μεγάλα εγχείρηματα

“OUT OF CONTROL BEFORE ROME” PARTY- ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2005
Το Ελληνικό Fan Club των U2, Out Of Control, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη Ρώμη, στην οποία οδηγούν όλοι οι δρόμοι των Ελλήνων φίλων των U2 στις 23 Ιουλίου! Περίπου 100 Έλληνες φίλοι του Ιρλανδικού σούπερ γκρουπ θα βρεθούν στο Ολίμπικο της Αιώνιας Πόλης! Όμως, λίγο πριν, ορίστηκε η μέρα όπου όλα τα μέλη του Out Of Control, είτε ταξιδέψουν στην Ρώμη είτε όχι, θα βρεθούν για να πουν το «καλό ταξίδι», να διασκεδάσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες της μέχρι τώρα περιοδείας (αφού πολλοί Έλληνες φίλοι των U2 ταξίδεψαν σε πόλεις από όπου πέρασε η Vertigo Tour – Βρυξέλλες, Γλασκόβη, Λονδίνο και Δουβλίνο). Και το μέρος είναι ο ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ, στου Ψυρρή, μια εξαιρετική επιλογή που μυρίζει καλοκαίρι και θετική ενέργεια! Σας περιμένουμε για να μπείτε στο… Ρωμαϊκό κλίμα!

Παράλληλα θα συνεχίσουν να γίνονται και εγγραφές full μελών στο Out Of Control U2 fan club!
Είσοδος από τις 23.00!

URL : http://www.U2club.gr

nothingman
03-07-2005, 14:19
εεε
νομίζω υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο "ΝΕΑ των U2" και "ΝΕΑ του fan club των U2"... περίπου σαν "Music Discussion" και "Self promotion" ένα πράμα

DM
03-07-2005, 14:26
Έκανα edit για να λήξει η όποια παρεξήγηση σχετικά με τα News. Δεν είχα σκοπό να ανοίξω thread για promotion του fan club, απλά να κάνω μια μικρή αναφορά και να γνωστοποίσω την ύπαρξη του, δε νομίζω ότι απαγορεύεται κάτι τέτοιο. Το thread έχει τον σκοπό που αναγράφει το topic, άστο να εξεληχθεί λίγο.

---------------------------------------------------------------

U2 interviewed @ Live 8

Chris Evans interviews Bono @ Live 8 (http://www.bbc.co.uk/music/thelive8event/media/bonoevans.ram) (.ram file)

Edith Bowman interviews Bono @ Live 8 (http://www.bbc.co.uk/music/thelive8event/media/bonoedith.ram) (.ram file)

nothingman
03-07-2005, 14:31
μα ο τίτλος είναι "U2 neaws and discussion" και δεν υπάρχει το παραμικρό νέο για τους U2, αλλά μόνο για το fan club :|
τες πα, ίσως να βαριέμαι πολύ

DM
03-07-2005, 14:35
μα ο τίτλος είναι "U2 neaws and discussion" και δεν υπάρχει το παραμικρό νέο για τους U2, αλλά μόνο για το fan club
τες πα, ίσως να βαριέμαι πολύ

Διάβασε ξανά το post μου, αν χρειαστεί και τα δυο και μην προτρέχεις

PS - Αν βαριέσαι κάνε κάτι άλλο

nothingman
03-07-2005, 14:46
όντως, μαλακία μου
δεν έπρεπε να προτρέξω.... έπρεπε να καταλάβω ότι θα έκανες edit κάποτε και θα έβαζες κάτι σχετικό με τον αρχικό τίτλο του thread...
:|
αυτά, δεν ξαναποστάρω εδώ, ας κάνεις ό,τι θες

DM
03-07-2005, 14:55
όντως, μαλακία μου
δεν έπρεπε να προτρέξω.... έπρεπε να καταλάβω ότι θα έκανες edit κάποτε και θα έβαζες κάτι σχετικό με τον αρχικό τίτλο του thread...

Επιπροσθέτως, έπρεπε να καταλάβεις ότι η δημιουργία του πρώτου Official και μοναδικού Fan Club ενός συγκροτήματος σε μια χώρα, αποτελεί ΚΑΙ news για το ίδιο το συγκροτήμα (δεν έχω την διάθεση να επεκταθώ στο γιατί) σχετικές αναφορές για το οποίο γίνονται πολλές φορές και στο επίσημο site του συγκροτήματος...αλλά μάλλον είναι ψιλά γράμματα αυτά για σενα.

Επίσης καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. :|

The Nerd
03-07-2005, 14:56
όντως, μαλακία μου

Επιπροσθέτως, έπρεπε να καταλάβεις ότι η δημιουργία του πρώτου Official και μοναδικού Fan Club ενός συγκροτήματος σε μια χώρα, αποτελεί ΚΑΙ news για το ίδιο το συγκροτήμα (δεν έχω την διάθεση να επεκταθώ στο γιατί) σχετικές αναφορές για το οποίο γίνονται πολλές φορές και στο επίσημο site του συγκροτήματος...αλλά μάλλον είναι ψηλά γράμματα αυτά για σενα.

Επίσης καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. :|

O nothingman kati elege gia th mana soy sto irc ...

Amnesiac.
03-07-2005, 15:02
Επιπροσθέτως, έπρεπε να καταλάβεις ότι η δημιουργία του πρώτου Official και μοναδικού Fan Club ενός συγκροτήματος σε μια χώρα, αποτελεί ΚΑΙ news για το ίδιο το συγκροτήμα (δεν έχω την διάθεση να επεκταθώ στο γιατί) σχετικές αναφορές για το οποίο γίνονται πολλές φορές και στο επίσημο site του συγκροτήματος...αλλά μάλλον είναι ψηλά γράμματα αυτά για σενα.|

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ο τραγικός.

nothingman
03-07-2005, 15:06
πολύ ψηλά... μέχρι 'κει πάνω ας πούμε

μλκ Νerd, έχει πλάκα αυτό όταν είναι μεταξύ γνωστών, όχι με ξεκάρφωτους

Gabriel
03-07-2005, 15:27
self-promotion, meta apo wrimh skepsh.